|
|
#4141 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Treść usunięta
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzisiaj tydzień do naszego wylotu do Bułgarii
wiecie co zaczynam się stresować tą całą odprawa lotem itp.Chcę zarezerwować parking i widzę, ze trzeba podać nie tylko datę wylotu, przylotu, ale też godzinę- a z tego co mi wiadomo to godzina się często zmienia... i co wtedy? trzeba dzwonić na parking i zmieniać? |
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
ana jeszcze nic nie przenieśli a ty panikujesz
don't panik
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńko panika to to nie jest
Ja lubię wiedzieć wszystko wcześniej, żeby potem własnie nie panikować
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-07-27 o 11:47 |
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
tego nie przewidzisz
![]() tylko ja mam takie szczęście że za pierwszym wylotem do UK oddałam bagaż a po 5min odwołali lot, a podczas wylotu do PL już na bezcłowej odwołali a sądzę że teraz mgieł nie ma by odwoływać ![]()
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Ana z tym parkingiem, to na pewno chcą wiedzieć orientacyjnie, żeby wiedzieć o której mniej więcej zwolni się miejsce. oni na pewno biorą pod uwagę, że może coś się zmienić. Zawsze możesz się na miejscu dopytać, czy chcą żeby ich informować o jakiejś zmianie, choć nie sądzę.
A z odprawą o co Ci chodzi? Zważ sobie tylko wcześniej bagaż, żebyś nie przekroczyła limitu, później podchodzisz z bagażem, biletem i już Możecie też razem nadać bagaż i tym samym kilogramy możecie rozłożyć na 2 torby.
|
#4147 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny pisały, że lot może być przesunięty o kilka godzin i wtedy te godziny by się nie zgadzały z tym co podałam na parkingu Cytat:
![]() a odprawę chodzi mi o to, że w regulaminie jest, ze jeżeli wylot za granicę to zbiórka 2h wcześniej czyli w moim przypadku o 6 (wylot o 8) ale ja tam już się zjawię koło 5 coby się rozpoznać... czyli parking chyba też musze od 5... ![]() a powiedzcie mi jeszcze, bo ja ciemna msa jak mogę sprawdzić jakimi liniami lata eccoholiday z Katowic do Varny?
|
||
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
oj mnie też się dzisiaj coś dłuży...
![]() Cytat:
Ale na chłopski rozum... to parking, czyli jak przyjeżdżasz to zostawiasz tam samochód, jeśli chcesz tam być od 5, to od godziny 5 samochód tam bedzie stał. Godzina Waszego przyjazdu na lotnisko raczej nie ulegnie zmianie. A jak dzień wcześniej się dowiecie o ewentualnej zmianie to wtedy zadzwonicie. Co do przyjazdu na lotnisko... szczerze? Nie widzę sensu być tam 3 godziny przed odlotem. Skąd lecicie, z jakiego miasta? Nasze lotniska na prawdę nie są jakoś mega rozbudowane, wszystko szybko idzie znaleźć. Ale rób jak uważasz, jak masz być spokojniejsza. Co do linii, to albo w umowie, albo zapytać u źródła. Myślę, że przy rezerwacji można też podać nazwę biura ale to można dopytać. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Uśmiałam się.
|
|
#4150 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
jakby tylko Prezes nie uprzedził, że może wpaść na chwilkę to Ty wiesz, Ty wiesz...
![]() chociaż z drugiej strony.... no risik no fun! ![]()
|
#4152 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wpisywałam w ogóle godzin tylko same daty ![]() Sprawa nie ważna. A co do tego poniżej. Rezerwuje parking od 5, a jeżeli lot przesuną na 5 i będe musiała być o 3 na lotnisku? od tej godz. parking moze być nadal zajęty ![]() Albo może być tak, że lot masz na 20 wieczorem (parking masz od 18) a następuje zmiana godzin na 13 (na parkingu masz być o 11) i co?? dupa blada, bo rezerwacja jest dobrych kilka godz. później.
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-07-27 o 13:12 |
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej ja się z tym nie spotkałam, a trochę się nalatałam... No ale jak już nie ważne, to już nie ważne! ![]() koniec języka za przewodnika! ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Rosi, Rosi co robisz 6-7 września? Bo dostałam zaproszenie na szkolenie "Kluczowe umiejętności współczesnej asystentki i sekretarki" UWAGA! we Wrocławiu! - współczesna jestem jak cho.lera ![]() Tylko szefów musiałabym przekonać, to co, próbować?![]()
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2012-07-27 o 13:01 |
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzeba rozszerzyć trochę myślenie w innych kierunkach ![]() ![]() Ale dziękuję za pomoc |
|
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Guciolku a potwierdzenie rezerwacji gdzie Ci przychodziło? na telefon? bo tylko nr tel. podawałam, a e-maila
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
mam meksyk
kupilam buty szpilki 6 cm ciemno niebieskie ale ciemno... potem aniaaaaa mnie zabila bo mi z deichmana wysłała foto idealnych no ale nie bede do innego miasta jechac trudno beda ciemniejsze ;d najwyżej bede jak wdowka
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za komplementy bluzkowe
Na żywo są równie ładne jak na zdjęciach |
|
|
|
#4163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szaleństwo
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ktosiu - bardzo ladne bluzki! to z kropeczki tez chcialam kiedy kupic? jaki masz kolor? jak z jakoscia? Marta - juz nie moge sie doczekac Twojego image weselnego!! bedziesz dżaga na maksa!! niebieski szpilki mówisz - mrauuuuu Ja chcialam strasznie jakies koturny na slomkowej podeszwie ale tz mnie goni i przypomina mi o moim niezdrowym kolanie ![]() Ana - Ty sie kobito niczym nie stresuj tylko ciesz wyjazdem!! Ja juz odliczam dni do wyjazdu nas morze-juz chce juz!! I tez wczoraj male zakupy zaliczylam-granatowe baleriny w boti. Chcialam bikini kupic ale pozno pojechalismy i zaraz zamykali wiec poogladalam na razie, ale juz wiem jaki model mi pasuje bo cos tam przymierzylam. Wiecie co wczoraj mialam na obiad-golonko mniammmmm tz kupil takie juz do gotoowania, w sznureczku pyyyszne do tego ciapkapusta(ciaperkaupsta ) mniammm
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2012-07-27 o 14:03 |
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Katuniu ta w kropki jest bardzo fajna, oprócz tego fasonu, który ja kupiłam ten sprzedawca ma jeszcze 2 inne (jedna rozpina sie tylko do połowy, a druga ma coś jakby żabot). Bluzka jest z cienkiej bawełny, nie rozciąga się. Kolor mam szary. Jak dla mnie bomba ![]() A co to ciapkapusta? Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-07-27 o 14:14 |
|
|
|
|
#4166 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba ze Gucia tez.... ja nigdy nie używałam tego formularza do rezerwacji... zawsze tam dzwonilam... i kurcze szczerze mowiac nie wiem czy nie jest za pozno na rezerwacje... ja nigdy tam w tak scislym sezonie nie stalam ale jak gadalam z ta babka to ponoc jest sajgon, pisalam ci zebys najlepiej zarezerwowala od razu miejsce!! ![]() a co do godziny przyjazdu/wyjazdu to to jest godzina orientacyjna dla nich... ja im zawsze mowilam "na oko" i bylo ![]() Cytat:
uuu szalenstwo jeszcze z wyprzedazy czy juz nowa kolekcja??ja jade teraz do polski i odwiedzam kumpele ktorej sie dzidzia urodzila niedawno i kupilam wczoraj dwie sliczne bluzeczki i mialy kosztowac 8 euro a przy kasie sie zdziwilam bo pani mi policzyla 6 euro dostalam promocje z promocji...byla jeszcze przecudna sukieneczka hello kitty taka morskozielona marszczona... cudna i chyba tylko 5 czy 7 euro kosztowala ale byla na roczek do 1,5 wiec nie wiem czy bym trafila z rozmiarem na przyszle lato wiec wolalam nie ryzykowac ![]() a teraz uwaga jestem boska Wlasnie wrocilam z kursu alez mi on podnosi samoocene hehe dzisiaj pisali test z 4 poziomu... i ja ktora na niego nie chodzilam napisalam najlepiej z calej grupy chyba kurde jednak cos umiem po tym niemiecku
|
|||
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Rossi to się wstrzymam... może będzie inne szkolenie w dogodniejszym terminie
![]() Ooo, fajnie! Martuś bo ja się już doczekać nie mogę!
|
#4169 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi dam znać i to nawet niedługo, bo muszę je przeprać przed założeniem. Nie lubię jakoś takich niepranych ciuchów
![]() A co do szpinaku to mnie kuszą pierogi ze szpinakiem. Samba jesteś MISZCZEM!
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2012-07-27 o 14:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

wiecie co zaczynam się stresować tą całą odprawa lotem itp.
don't panik

jak mogę sprawdzić jakimi liniami lata eccoholiday z Katowic do Varny?