|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5341 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Hej.Dawno mnie tutaj nie bylo, gdyz babcia byla w szpitalu i nie mialam glowy na wizaz. Mam smutna wiadomosc gdyz w piatek umarla mi babcia i wczoraj byl pogrzeb
i teraz nie wiem co z naszym weselem, chyba nie bedzie, bedzie tylko przyjecie po slubie, nie rozmawialismy jeszcze dokladnie z rodzina i z dziadziem, ale chyba nie bedzie mial nic przeciwko. Jak plany moga sie pokrzyzowac ale coz takie zycie.
|
|
|
|
#5342 |
|
Rozeznanie
|
Magdulec bardzo bardzo mi przykro
. Nawet nie wiem co mam napisać by choć troszkę podnieść cię na duchu. To prawda - nasze życie jest nieprzewidywalne i trudno coś zaplanować, ale choć teraz jest ci bardzo ciężko to mam nadzieję że czas zrobi swoje...Trzymaj się mocno |
|
|
|
#5343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do rozstania ... bardzo bym chciała żeby to było tylko nieporozumienie, ale po tym czego sie dowiedziałam, co zaszlo wiem, ze w ogóle nie powinna zapaśc decyzja o slubie, tylko, ze ja sama jej nie podjełam, zrobiliśmy to razem a okazało sie że nie do końca chyba tego chciał. poza tym pół roku temu tużpo smierci mojej mamy mieliśmy powazne problemy, mimo,,że chciałm nie udało sie pozbierać związku, starałam sie jak mogłam, on mówi, że też..... byc może wiecie byliśmy ze sobaponad 3 lata, prawie 2 mieszkaliśmy razem, wiecie jak mi cięzko?? zostałam sama, w Lublinie nie mam żadnej rodziny, tylko znajmoych nikogo bliskiego.... najbliżasza rodzina jest daleko. stoję przed powaznym problemem, bo nie wiem czy nie wyprowadze sie z stąd. cięzko byc zupełnie samej... było pięknie ... przepraszam, ze was zasmucam ale rozumiecie, że wygadać sie trzeba buziaki!!!
|
|
#5345 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale nas tu mało ostatnio. Wizaż świeci pustkami.
|
|
|
|
#5346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja kolezanka miala podobna sytuacje tylko ze przed smiercia jej taty on powiedzial ze wie ze to jest najwazniejszy dla niej dzien i zeby nie rezygnowala z wesela bo on bedzie bardzo szczesliwy widzac ja z gory jak mi to mowila to sie obie poplakalysmy to fakt wesele potem bylo ale nei az tak wystawne jak planowali Jestem pewna ze jesli zrobisz cos malego babcia nei bedzie ci miala za zle Ja juz po nastepnych naukach |
|
|
|
|
#5347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5348 |
|
Rozeznanie
|
Czyżby razem z zimą przyszedł sen zimowy???
|
|
|
|
#5349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5350 |
|
Rozeznanie
|
A jak z matematyką??? Mam nadzieję że wszystko poszło ok
|
|
|
|
#5351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc na pewno się widziałyśmy... Tyle, że my dziś byliśmy wyjątkowo w niedzielę, bo będziemy później chodzić w poniedziałki i środy.Indygo! Wszystko się jakoś ułoży, musi!! Bądź dobrej myśli! ![]() Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo siły, bo mimo, że przygotowania ślubno - weselne to miał być fajny okres, to jak same widzicie różnie z tym bywa... Buziaki!
|
|
#5352 |
|
Zadomowienie
|
Moje Kochanie wymyśliło sposób na nasze problemy. Otóż mamy spisać rzeczy, które nam zostały do załatwienia. Pozaznaczamy w kalendarzu do kiedy mamy je załatwić i dodatkowo rozpiszemy kto czym się zajmuje Bardzo podoba mi się to rozwiązanie ![]() Ja nic nie pisałam przez weekend gdyż byłam w Łęcznej, odpoczełam troszkę niestety wszystko co dobre szybko się kończy i jutro czas do pracy...
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#5353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzisz Frecia. Grunt to kompromis i każdy jest zadowolony . To naprawdę dobry pomysł. |
|
|
|
|
#5354 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś z Tż byliśmy u p. Artura Zomera - od razu spisaliśmy umowę
Przemiły z niego człowiek, widać, że fotografuje z pasją
|
#5355 |
|
Raczkowanie
|
[quote=tola3804;3554344]Bandola! Ja też byłam z moim TŻ na tym kursie!
Więc na pewno się widziałyśmy... Tyle, że my dziś byliśmy wyjątkowo w niedzielę, bo będziemy później chodzić w poniedziałki i środy.hihih chodzicie na kurs tam gdzie ja chodze od ponad dwoch lat tanczyc.... super sprawa polecam
|
|
|
|
#5356 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od dzisiaj zaczynam ćwiczyć brzuszek
, żeby do ślubu nie było "oponki", którą sobie hoduję pijąc piwko przed TV wieczorem , mam nadzieję, że wytrwam....
|
|
|
|
#5357 |
|
Zadomowienie
|
[quote=tola3804;3554344]Bandola! Ja też byłam z moim TŻ na tym kursie!
Więc na pewno się widziałyśmy... Tyle, że my dziś byliśmy wyjątkowo w niedzielę, bo będziemy później chodzić w poniedziałki i środy.tola3804 O fajnie, ciekawie jak wyglądasz, może stałyśmy obok siebie? Ja byłam druga od okna , taka blondyna. A mój TŻ z kolegą obok zmajstrował tą barierkę. A tak w ogóle zapowiada się fajny kurs! A propos tych pustek na forum to ja też to odczułam, zaglądam często ale jakoś ostatnio nie ma jak się przyłączyć do rozmowy, mało nas. Zanim się zalogowałam to byłam przerażona tą ilością stron a teraz ... Może chwilowy przestój w załatwianiu spraw?!
|
#5358 |
|
Zadomowienie
|
INDYGO 79 moim zdaniem nie jesteś sama, jakby co jesteśmy MY. Może byśmy się jakoś zebrały i spotkały, na dworze śnieg przydałoby się jakieś grzane winko czy piwko. Co Wy na to dziewczyny???? Wiem, że kiedyś robiłyście jakieś spotkania, ale doszło dużo forumowiczek, może warto się zapoznać?!
|
#5360 |
|
Raczkowanie
|
Nie narzekajcie, że mało, serwer i tak ledwo dyszy : Ostatnio ciężko sie zalogować nawet.
To ja przybywam na ratunek zastojowi forumowemu. Czy któaś z Was była może w pracowni Impressja w Załazach? Wiem, że to kawałek od Lublina, ale to dość znane miejsce. Wybieram się tam od kilku tygodni, ale wybrać się nie mogę przez pogodę :/ A dziś do pracy dotarłam calutka mokra...
|
#5361 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=bandola18;3554898]
Cytat:
|
|
#5362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5363 |
|
Rozeznanie
|
Nie martw się wszystko będzie dobrze!!! Nastaw się pozytywnie i pójdzie ok.Zobaczysz. W takiem razie mocno trzymam kciuki!
|
|
|
|
#5364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5365 |
|
Raczkowanie
|
Mało nas??? 15 minut próbowałam się zalogować...
![]() Nieśmiało proszę o dopisanie do listy ![]() 14 lipca 2007, kościół św. Agnieszki w Lublinie, godz. 17:00, wesele: Zajazd pod Gwiazdami. Załatwione: sala, dj, kościół, 1 nauka , suknia (najpiękniejsza na świecie), a tańczyć uczymy się raz w tygodniu od listopada (chyba), a gdzie to chyba nikt nie zgadnie!Ps. Nauki będziemy kontunułować najprawdopodobniej podczas Wieczorów dla Zakochanych (podłapałam z forum )Pozdrawiam gorąco, a najbardziej Indygo i zmagających się z sesją. Główki do góry! Bedzie dobrze!
http://www.przewodnikmp.pl/img-14072007001.png Edytowane przez jagnabe Czas edycji: 2007-01-29 o 16:57 Powód: Rozmnożenie zer ;) |
|
|
|
#5366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiscie żartuje, ale czasem śmieszne sa literówki, a w tym przypadku cyfrówki dziękuje za pozdrwienia!!
|
|
#5368 |
|
Zakorzenienie
|
To kiedy dziewczyny bedzie jakies spotkanie
wiekszosc z was pewnie juz sie widziala i dobrze zna ale nas juz troszke przybylo najwyzszy czas na pogaduchy Co wy na to ??????
|
|
|
|
#5369 |
|
Raczkowanie
|
Jestem tu wciąż nowym gościem, ale jestem ZA spotkaniem
!!!
|
#5370 |
|
Zadomowienie
|
[quote=tola3804;3556054]tola3804 Nie to nie ja! Miałam brązowe adidaski. jeansy i brązowy golf, a Ty jak wyglądałaś?
A co do spotkania to jestem za, jakieś propozycje kiedy?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

i teraz nie wiem co z naszym weselem, chyba nie bedzie, bedzie tylko przyjecie po slubie, nie rozmawialismy jeszcze dokladnie z rodzina i z dziadziem, ale chyba nie bedzie mial nic przeciwko. Jak plany moga sie pokrzyzowac

było pięknie ... przepraszam, ze was zasmucam ale rozumiecie, że wygadać sie trzeba buziaki!!!

, mam nadzieję, że wytrwam....

najwyzszy czas na pogaduchy Co wy na to ??????