![]() |
#2371 |
Rozeznanie
|
Dot.: wakacyjne odchudzanie!!
I am
![]() Nie właziłam, bo poległam dietowo ale już jest okej. Dziś trzymam się mocno swoich postanowień a jak minie dziś to już pójdzie z górki ![]() Dziś na śniadanko u mnie płatki fitness z jogurtem 0% po godzince grejpfrucik. Później 1,5kiełbaski z piersią kurczaka i 2bułki fitness no i po długim spacerze w tym upale, nieco skubnęłam kurczaka gotowanego. Zaraz wybieram się gdzieś pospacerować, piękną pogodę mam więc trzeba korzystać. Tylko szkoda nieco mi psa bo chodniki nagrzane a nie wszędzie jest trawa :/ Czytałam tak pobieżnie co tutaj naskrobałyście i odniosę się do tatuaży, ja od roku czaję się na tatuaż na dłoni po zewnętrznej stronie po boku od małego palca. Tak wytłumaczyłam, że nie wiem czy zrozumiecie ![]() No ale jeszcze muszę się wstrzymać, bo próbuję w przyszłym roku się dostać na weterynarie a wątpię by na medycznych studiach można być z tatuażami : ( |
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
omijam płatki fitness ale kupiłam ostatnio 2 opakowania takie saszetki- to je zjadłam, ale jakoś mi nie smakują i więcej nie kupię
![]() ![]() ale zachwalacie sonko więc też je mam ![]() czytałam gdzieś , że jak obciąży się hh (wsypie coś do środka) to lepiej się kręci- i rozwaliłam swoje , obciążyłam i teraz to wogóle nie da rady kręcić... chyba teraz muszę nowe hh kupić ;/ a poza tym za chwilkę Ewka ![]() Edytowane przez myboyismine Czas edycji: 2012-07-27 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej wróciłam do kraju niestety do diety jeszcze nie-musze dojrzeć,za was 3 mam kciuki
#2374 |
Raczkowanie
|
a mi waga stoi... myślałam, że do poniedziałku będzie 54, ale chyba nie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Zadomowienie
|
ja dzis caly dzien ok, tylko zjadlam chipsy.. jeszcze jutro jade na grilla do Ustronia to juz wogole kaplica..
#2376 |
Zadomowienie
|
Hej, hej
![]() Wróciłam właśnie z Chorwacji, było cudownie, ale... 1. diety zbytnio nie trzymałam 2. z ćwiczeniami (oprócz pływania w morzu i joggingu na który wybrałam się może z 3 razy) było kiepsko. Jutro zobaczymy ile waga wskaże ![]() Na spadek się jakoś nie nastawiam, wręcz przeciwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 |
Zadomowienie
|
zrobiłam dziś połowę killera i skalpel. lecę zaraz zrobic drugi skalpel bo jakoś ochotę mam
![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zadomowienie
|
więc tak dziś zjadłam:
-(11.00)płatki CornFlakes z otrębami -(14.00)arbuz -(15.30)rożek śmietankowy Algida -(16.30)zupa pomidorowa z makaronem (mały talerz) -(18.00)2 pieczywka Just Fit z jajkiem i 2 plastrami pomidorów -(21.30)pieczywko Just Fit z wędliną i nadal głodna jestem ![]() ![]()
#2379 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki! A ja dzisiaj dopiero teraz bo i dzień zalatany i zasilacz od laptopa odmawia posłuszeństwa... Dzisiaj zjadłam niedużo: pierś z kurczaka z surówką i kilka talarków ziemniaczanych i wypiłam troszkę mirindy
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Zadomowienie
|
oj tam, oj tam
![]() ![]() wydaje mi się, że ma mniej cukry niż kilka cukierków, przynajmniej mam taką nadzieję ![]()
#2381 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak samo ten rożek - to też nie posiłek. i w ogóle chyba lepiej te dwa ostatnie posiłki dac na początek ![]() to moje zdanie, jesli sie myle to mnie poprawcie ![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 Edytowane przez Sylwia16_ Czas edycji: 2012-07-27 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2382 |
Rozeznanie
|
ta wyżej dobrze mówi
![]() ![]() w ogóle nie widze jakiś warzyw, jakiś zdrowych(!) przekąsek.. wcale sie nie dziwie: za dużo węgli, białka znikoma ilosć. może troche przyjrzyj się jadłospisom innych, moze coś podpatrzysz ![]() u mnie dziś dietowo i ćwiczeniowo w porządku. jestem zmęczona, idę spać. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
skalpel i bieganie dzisiaj za mną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zadomowienie
|
u mnie dzisiaj:
1. kasza manna + trochę soku malinowego drugiego sniadania nie było, bo za pozno wstałam i ta porcja duza była ![]() 2. piers z kurczaka z cebulą 3. to samo ![]() 4. jajecznica i zaraz jogurt naturalny ![]() z cwiczeniami tez dzis wyjątkowo dobrze - 2 skalpele i pol killera ![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() więc może jutro zjem(kolejność przypadkowa) : - płatki Nesvita z jabłkiem i cynamonem - chciałbym fasole na obiad, co o tym myślicie? ![]() - pół grejpfruta - 2 pieczywka Just Fit z jajkiem (jajko musze jutro zjeść, bo ugotowane czeka na mnie już troche) co Wy na to? ![]() ![]()
![]() |
#2386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 Edytowane przez Sylwia16_ Czas edycji: 2012-07-27 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zadomowienie
|
dziękuje za uwagi
![]() ![]() ![]()
#2388 |
Przyczajenie
|
Życzę powodzenia.Jestem w podobnej sytuacji.Ważę koło 68 kg.Wzrost 170cm.Także chcę lepiej wyglądac w szkole po wakacjach.Zaczęłam dietę cztery dni temu.Polega ona na odrzuceniu niezdrowego jedzenia.Na początek zaczęłam oczyszczać swój organizm pijąc 4 razy dziennie szklankę wody z sokiem z cytryny i odrobiną miodu a jadłam bardzo mało i tylko owoce i warzywa.Potem dołorzę cheb pełnoziarnisty i musli.Oczywiście przez cały ten czas piję dużo wody niegazowanej około 3 litry dziennie.Juz po dwuch dniach zaważyłam średnio 66 i lepiej się czuję.Dodatkowo zażywam tabletki Calcium C ,żeby wzbogacic się w witaminy i wapno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Rozeznanie
|
dzień dobry : D
U mnie na dziś zaplanowane: płatki fitness owocowe z jogurtem waniliowym 0% nektarynka, śliwka makrela wędzona z jakąś surówką jakiś jogurcik Więcej w planach brak bo jest tak gorąco że jeść się nie chce. Liczyłam na spadek 0.1 chociaż po wczorajszym dniu a tu lipa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Zadomowienie
|
Hej.
U mnie dziś w planach Ewka, wieczorny jogging i coś się jeszcze dorzuci. Wiem na razie, że na śniadanie zjem 2 kromki ciemnego chleba z białym serkiem. A co będzie potem to się zobaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Rozeznanie
|
Sylwia16 mnie wyręczyła w skomentowaniu jadłospisu
![]() ![]() widze że cytrynkowymotyl, ma podobne plany jak ja - szlifować angielski + dodatkowy język. ![]() thailand-moim zdaniem i tak troszkę za mało jesz. nie mam pomysłu co by ci dorzucic żeby smakowało, ale wymyśl jeszcze coś ![]() lady catherine- Lubelli znajdziesz makaron pełnoziarnisty. spaghetti, penne... dużo tego. ja widzialam i w Tesco i w Realu. szukaj na najniższych półkach na dziale z makaronami, albo na takich pólkach ze zdrową żywnością ![]() u mie dziś planowany odpoczynek od ćwiczen. na śniadane ciut za duzo, i muszę redukować kalorycznośc, hm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
Sniadanko- cornflakesy z otrębami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym się poopalała, ale mieszkam w bloku i sąsiedzi mnie podglądają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2394 |
Rozeznanie
|
a w takie upały jak dziś, oprócz opalania, co robicie ?
![]() chyba nie cały dzień na fb i wizaz.pl? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś mam w planie 20 kilosów rowerem no i może jakieś ćwiczonka choć prawdę mówiąc to zakwasy mnie zniechęcają do ćwiczeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takie temperatury lubię nadrabiać zaległości w czytaniu książek i popijać zimną lemoniadę. Co jak co, ale książka w wersji audiobook/e-book to nie to samo ![]() Myślicie, że do biegania i Ewki Chodakowskiej mogłabym dołączyć TurboFire? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 |
Zakorzenienie
|
Właśnie jestem po tych 20 km na rowerze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2400 |
Przyczajenie
|
Ja tez podjelam wakacyjne odchudzanie
![]() Postanowilam schudnac dlatego, ze uwazam, ze mam pare zbednych kg oraz chce sobie udowodnic ze potrafie to zrobic. A wiec tak jem tylko 5 posilkow dziennie . Nie jem slodyczy, nie pije napojow g>57,6ych. Jesli juz zjem jakiegos loda lub kawalek ciasta to liczy sie to jako jeden posilek. Poza tym codziennie ok. 30 min. cwiczen.57,9--@>5706 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.