Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-27, 17:30   #3991
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

I mnie zostawiły z zagwozdka Czekam na Marylke!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 17:43   #3992
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

kuku- spokojnieeee to dopiero Twoj pierszy rajd po salonach
tak jak mowie jesli nie zauroczy Cie juz JA gdybyś miala gdzies mozliwosc przymierzenia go, to bralabym te Twoja. na prawde przepieknie wygladasz i tak jak nena pisze mozesz zaszalec z pasem

dekolt w serduszko pasuje do Ciebie idealnie wiec suknie juz masz
Tylko mysle zebys dala jeszcze jedna szanse JA

kalianna- no spartoszyla troche...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-07-27 o 18:04
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 17:48   #3993
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
RAJD KUKU PO SALONACH

(Zdjęcia macie na poczcie)

1. Salon Katrin – Weszłam i wyszłam Pani poinformowała mnie, że JA już nie ma na salonie, mogę sobie zamówić w ciemno. Miały odbiory sukni, wiec mierzyć nie miałam jak. (edit- na marginesie, nie miały zapisane że idę na przymiarku, ku$^&*&^%$#@#$%.)

2. Salon RIGORE (pasaż Muranów, po schodkach w górę, mały salonik). Kiedyś widziałam, że tam stały 3 manekiny, no wiec jak wszędzie to wszędzie. I wchodzimy, a ja na manekinie widzę TEN DÓŁ. TEN. Wchodzę, a tak prze prze prze miła Pani, zdjęła, mierze i to TO. Co prawda góra w tym co mierzyłam jest inna, ale to szczegół, najbardziej chodziło mi o dół. 2 halki, 7 warstw tiulu <3. I tak Pani powiedziała, że ona już była odświeżana kilka razy, żeby była czysta na salonie, wiec jest przyklapięta ciut. Później zmierzyłam coś w kolano, ale tylko dla gorsetu. Będzie to połączone i już mam koncepcje na pas z etsy w bladym różu, bardzo bladym, fuksjowo -różowy bukiet <3. Całość, z dodatkami ( pas z kryształków mam wliczony, ale chyba kupię gotowy bo się boję jak taki układany będzie wyglądał.) 2400. Nówka nie śmigana. Gorset też będzie kończony tiulem, żeby zachować ten sam materiał, bo nie lubię łączyć
Zmierzyłam tam też zwykłą długą tiulową kieckę, ale to nie było to. Tzn, nie jest źle, wyglądam wizualnie w porządku, ale się nie czuję

3. Salon MYSTIQUE – PORAŻKA W OBSŁUDZE. Co za nadęte baby. Weszłam, żadna nie podeszła, ale gdyby nie to, że zauważyłam podróbę JA ( a już się pogodziłam, że jej nie zmierzę) to chciałam przymierzyć. Podumała, że mają odbiory, ale zmierzyłam. Za krótka, taka opadnięta, jak komunijna. Zdjęcia nie mam oczywiście, bo nie pozwoliły. 1800zł odświeżona z salonu. Więcej tam nic nie zmierzyłam, bo nie miałam ochoty.

4. Abiu – Fajne kobitki. Generalnie nie pozwalają robić zdjęć, ale mi pozwoliła dla mamy. Mierzyłam wielka beze na kole (maaaatkooo, jak w tym można chodzić bleee, taki gorset od cycki ) Fajnie się było poczuć księżniczką, ale te 10 min w salonie mi wystarczy Spadłam z podestu bo miałam zaburzona percepcje gdzie ja sięgam sobą Drugie to falbanki, od tak, bo chciałam się zobaczyć. Brzydka suknie mi dała i oczywiście to nie to

4. W promesie nic nie zmierzyłam, bo miały klientki.

5. Pojechałyśmy na Świętokrzyską. Chciałam zmierzyć coś koronkowego w stylu Goszowej sukienki, a tam wchodzę i widzę… Justin w całej swojej okazałości… No i co, mierzę. Generalnie jest ok., ale jakoś nie leżał mi dekolt z kwiatkami. No i to, że brudna, porwana to inna sprawa… Jak pisałam,2300.

p.s Teraz po zdjęciach widzę, że JA się prezentuje fajnie… Co robić, jak żyć? Trochę się podłamałam

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Ale cisza, o matko Kindzia, masz już
Jedno co wiem na pewno najlepiej Ci w suknie 7/8 ( tak to się chyba nazywa). A co do JA to chyba przywykłam do tego, że to "Twoja" suknia! Tak ostania też jest ładna. A co do szycia to ja też się wahałam i zdecydowałam się. Zapłaciłam za nową pięknie odszytą suknię 1000zł mniej niż w salonie. Ja jestem zadowolona i pewnie nie obiektywna bym była, ale koleżanki, które były ze mną mierzyć oryginał w salonie stwierdziły, ze ta moja wygląda jeszcze lepiej może dlatego, że pozmieniałam to co mi się w oryginale nie podobało np. koronkę ze srebrną nitką, która według mnie w tej sukni dawała efekt jakby dół był brudny. Nie za bardzo pomogłam, ale ja wybierając swoją zostałam przy mojej pierwszej a było parę pomysłów po drodze.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 17:49   #3994
kilianna
Zakorzenienie

Kuku, spróbuj jeszcze pomierzyć, jak dziewczyny radzą. Chociaz nie powiem, mi się szalenie podobasz w tej pierwszej mam na mysli tę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1343398191

przyglądam się i przyglądam i utwierdzam się w tym coraz bardziej. Jakby tak dobrze dopasować tu gorset w serduszko, do tego pas, tiulowy dół będzie sie lepiej układal, gdy będą to nowe wartswy tiulu, ja mam własnie szytą na miare z tiulowym dolem i znacznie lepiej ta nowka wygląda niż modelowa, którą mierzylam, taka juz wyprana. Jest taki sztywniejszy i robi ladniejszą księzniczkę.

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-07-27 o 17:56
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 18:00   #3995
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Kupię sę tę, o
wiesz co, nie wiem o co Ci chodzi, bo naprawdę świetnie w niej wyglądasz.
w 7/8 zdecydowanie lepiej, ale gdybym Cię nie widziała w krótszych, to w tej księżniczkowatej wyglądasz prześlicznie.

a ja kupiłam bombową sukienkę z asosa za 17 zł
w ogóle upał jest u nas taki straszny, że zaraz padnę

aa i napisała do mnie na etsy sprzedawczyni pasa, czy bym jej nie przesłała paru fotek ze ślubu (chciała zobaczyć jak pas komponował się z suknią). No to jej przesłałam. Napisała mi takie miłe rzeczy, że szok. Normalnie obca osoba z drugiej strony globu

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-07-27 o 18:01
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 18:07   #3996
melod_y
Zakorzenienie

o
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
w 7/8 zdecydowanie lepiej, ale gdybym Cię nie widziała w krótszych, to w tej księżniczkowatej wyglądasz prześlicznie.

a ja kupiłam bombową sukienkę z asosa za 17 zł
w ogóle upał jest u nas taki straszny, że zaraz padnę

aa i napisała do mnie na etsy sprzedawczyni pasa, czy bym jej nie przesłała paru fotek ze ślubu (chciała zobaczyć jak pas komponował się z suknią). No to jej przesłałam. Napisała mi takie miłe rzeczy, że szok. Normalnie obca osoba z drugiej strony globu

uuu to na prawde milo z jej strony
i nie mow ze z asosa suknie kupilas na slynnym lumpku
zazdroszcze, mozesz pochwalic sie

kurcze tez rozgladam sie za pasami na etsybo w madonnie krzycza za pas ok 500zl. a pożyczenie jest tylko na slub... a co z sesja

Stary 2012-07-27, 18:09   #3997
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
kuku- spokojnieeee to dopiero Twoj pierszy rajd po salonach
tak jak mowie jesli nie zauroczy Cie juz JA gdybyś miala gdzies mozliwosc przymierzenia go, to bralabym te Twoja. na prawde przepieknie wygladasz i tak jak nena pisze mozesz zaszalec z pasem

dekolt w serduszko pasuje do Ciebie idealnie wiec suknie juz masz
Tylko mysle zebys dala jeszcze jedna szanse JA

kalina- no spartoszyla troche...
ale sukienek 7/8 duzo nie ma, z Wami ja tu juz od 3 lat omawiam suknie, wiec nie zamierzam iść w celach szukania, ewentualnie od tak, bo już okazji nie będzie. Ta szyta wyglądałaby tak: (mniej więcej oczywiście)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szyta-góra-z-dolem.jpg (59,4 KB, 93 załadowań)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-27, 18:11   #3998
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Ale rozwala mnie ta halka z kołem pod spodem tak, że nerwicy bym już na ślubie chyba dostała Aż taką księżniczką nie jestem

No i pokazuj asosowe cudo

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-27, 18:11   #3999
nena1984
Zakorzenienie

melody - na etsy też ciężko znaleźć jakiś super tani pas, zwłaszcza krysztalowy. Ale za 500 zł to już bajeczny znajdziesz i będzie Twój, a w razie czego - potem zawsze możesz go sprzedać.
sukienka, owszem jest z tego słynnego lumpka, ale foty będą po wakacjach - bo na razie jestem za blada do niej (ma cudny żółty kolorek) i jest kompletnie bez pleców sa sa sa

Stary 2012-07-27, 18:12   #4000
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
ale sukienek 7/8 duzo nie ma, z Wami ja tu juz od 3 lat omawiam suknie, wiec nie zamierzam iść w celach szukania, ewentualnie od tak, bo już okazji nie będzie. Ta szyta wyglądałaby tak: (mniej więcej oczywiście)
Dość skromnie. Chociaż jak będzie ten pas...
To zależy właśnie czy chcesz taką skromną czy bardziej strojną??

Laura

Stary 2012-07-27, 18:16   #4001
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się Tż mailowo zapytał jednego z niezłych filmakerów ze stanów o parę rzeczy to mu film nakręcił i pokazał krok po kroku A w Polsce każdy aby drugi nie był lepszy

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Dość skromnie. Chociaż jak będzie ten pas...
To zależy właśnie czy chcesz taką skromną czy bardziej strojną??
No właśnie z jednej strony taką a z drugiej ja jest dość oryginalny z tą gipurą i to jest problem. Tż palnął mi wykład ale generlanie jest za szytą, bo mówi, że to co chcę z JA to mi krawcowa zrobi.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
melody - na etsy też ciężko znaleźć jakiś super tani pas, zwłaszcza krysztalowy. Ale za 500 zł to już bajeczny znajdziesz i będzie Twój, a w razie czego - potem zawsze możesz go sprzedać.
sukienka, owszem jest z tego słynnego lumpka, ale foty będą po wakacjach - bo na razie jestem za blada do niej (ma cudny żółty kolorek) i jest kompletnie bez pleców sa sa sa
Dlatego jak mi pani powiedziała, że pas mam w cenie to od razu wiedziałam, że nie taki jak chcę bo pasa za 500zł by mi nie zrobiły w gratisie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-27, 18:17   #4002
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

szukam czegoś w granicach 300 zl.. bo za pożyczenie w madonnie place 200... wiec wole dołożyć i miec na wlasnosc...
albo bede szyc.. tylko z szyciem czesto jest tak ze szyja z gotowych aplikacji.. ktore czesto sa koronkami z ozdobami wycinanymi i szytymi do pasa..a ja wolalabym ladny "krysztalowy"...

no a Ty nie gadaj ze blada jestes do konca wakacji na pewno nie wytrzymamy

Stary 2012-07-27, 18:20   #4003
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie z jednej strony taką a z drugiej ja jest dość oryginalny z tą gipurą i to jest problem. Tż palnął mi wykład ale generlanie jest za szytą, bo mówi, że to co chcę z JA to mi krawcowa zrobi.
Też mi się tak wydaje, że jak masz dobrą krawcową to zrobi Ci dokładnie taką jak będziesz chciała. Moja tak zrobiła.

Laura

Stary 2012-07-27, 18:24   #4004
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
szukam czegoś w granicach 300 zl.. bo za pożyczenie w madonnie place 200... wiec wole dołożyć i miec na wlasnosc...
albo bede szyc.. tylko z szyciem czesto jest tak ze szyja z gotowych aplikacji.. ktore czesto sa koronkami z ozdobami wycinanymi i szytymi do pasa..a ja wolalabym ladny "krysztalowy"...

http://www.etsy.com/listing/87589299...al+bridal+belt moj fav.

http://www.etsy.com/listing/58782902...earch_type=all

http://www.etsy.com/listing/96788924...al+bridal+belt

http://www.etsy.com/listing/99119504...earch_type=all

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-27, 18:33   #4005
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no ten pierwszy najladniejszy..
ja mam jeszcze zapisane takie :
http://www.etsy.com/listing/10040756...l+belt+crystal

http://www.etsy.com/listing/91915753...l+belt+crystal

http://www.etsy.com/listing/98586658...l+belt+crystal

http://www.etsy.com/listing/10404137...l+belt+crystal

Stary 2012-07-27, 18:36   #4006
kasia_kuku
Zakorzenienie

Tż za szytą, mama za JA Nie podoba jej sie dekolt w serduszko

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-07-27 o 18:43
Stary 2012-07-27, 19:01   #4007
Post_Blue
Rozeznanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35544959]to jak ona chce usunąć skoro nie ma kasy?
nikt tego za darmo jej nie zrobi[/QUOTE]

No wiem i to jest jedyna nadzieja

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Kindzi w Kuku strzelać nie kazano, a ona mimo wszystko wlazła na działo. Swoje granaciory rzuciła i Kuku na wizaż w kiecy pogoniła
cóż za twórczość!

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Post Blue ratuj dziecko jak Tylko możesz Weź ją na usg niech zobaczy, że jest w niej życie. Wytłumacz , że jest tysiące par, które chętnie wezmą jej dzidzie a może sie zrzeknąc już w szpitalu. Moją przyjaciółke(20 lat) zostawił facet ona żyje w takiej biedzie, ale chce urodzić dziecko.... Kurcze może kośćiół na nią podziała cokolwiek??
Wiem właśnie... Jesteśmy umowione na ndz. Nie wiem, czy mogę z nia iść do gina.. W sensie czy niepełnoletnią przyjmie bez mamy... Kościół odpada, to ateistka z mamą katechetką..

Cytat:
RAJD KUKU PO SALONACH
Ładny ten JA, ale wygląda, jakby nie był zakładany na ślub, tylko na zapasy w błocie. Wstyd cos tak zniszczonego sprzedawać. Myślę, że Twój "mix" do szycia jest najładniejszy

Zakończyliśmy lekcje tańca
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:03   #4008
niusia_87
Zakorzenienie

Te JA https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1343398191 wygląda strasznie, a te kwiatki takie zmarnowane
było by im wstyd mieć w salonie taką suknię
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:12   #4009
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
jestem jestem

Cytat:
Tż za szytą, mama za JA Nie podoba jej sie dekolt w serduszko
serduszko jest koniecznie, zwlaszcza z takim dekoltem jak Twój

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Te JA https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1343398191 wygląda strasznie, a te kwiatki takie zmarnowane
było by im wstyd mieć w salonie taką suknię
e bez przesady, tak tragicznie to nie jest

Stary 2012-07-27, 19:19   #4010
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
jestem jestem

serduszko jest koniecznie, zwlaszcza z takim dekoltem jak Twój

e bez przesady, tak tragicznie to nie jest
Ale niewiele mu brakowało

W sumie nie nosze nigdy takich dekoltów i sie sama zdziwłam, ze mam takie bimbały

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Ostateczny problem mam taki, że justin jest bardziej oryginalny i taki z pazurkiem trochę a szyta jest prostą kiecką, ehhhh. Wiem, że albo będę szyć, albo kupię JA od tej laski, jeśli mi odpisze.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-07-27 o 19:17
Stary 2012-07-27, 19:21   #4011
justyna_g4
Zakorzenienie

Zubi dziękuję kochana!!
Teraz przynajmniej wiem mniej więcej jak to zrobić.

Laura

Stary 2012-07-27, 19:22   #4012
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem jestem perfekcyjna Panią Domu, przeprowadzilam dzis inauguracje maszynki do miesa (z funkcja szatkowania ) ugotowałam zupę szczawiową i zrobiłam lody

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:32   #4013
marylka80
Zadomowienie

Kukuleczko moja kochana napisalam ci juz na poczcie co mysle o sukienkach, a teraz czytam tutaj wszystkie watpliwosci twoje...

Staram sie patrzyc na te sukienki najbardziej obiektywnie jak tylko moge, choc nie jest to do konca takie proste

To jeszcze raz podsumuje swoje przemyslenia:

1. Dlugosc 7/8 to twoja dlugosc, w ksiezniczkach w ogole cie nie widze.
2. Szoda ze ten Justin taki zmasakrowany byl, bo na tych fotkach to nawet mi sie nie podoba. Koniecznie powinnas przymierzyc te sukienke jeszcze raz , bo te odstajace kwiatki faktycznie ja tlamsza, a to jest bardzo mylne, bo mi nic nie odstawalo, w zwiazku z tym nie sprawia wrazenia ze czegos jest tam za duzo.
3. Justin ladniej eksponuje twoja sylwetke, no ale to juz sama zauwazylas
4. Nie wiem dlaczego twojej mamie nie podoba sie serduszko, wg mnie tego mi wlasnie brakuje u Justina, do twojej sylwetki oczywiscie. Bo ja sama nigdy w zyciu serdusza bymnie zalozyla, nie mam co w niego wsadzic
5. W Justinie wygladasz dostojniej, no ale on juz to ma do siebie, ze takie robi wrazenie. Mysle ze szyjac sukienke moze byc problem z uzyskaniem takiego efektu. Choc jesli bedzie ten pas z krysztalkami to tez na pewno bedzie inaczej wygladac.

Reasumujac, masz jeszcze troszke czasu, koniecznie przymierz Justina w dobrym stanie, mysle ze uzywana mozesz spokojnie w tej samej cenie kupic co te szyta. Moja wyglada jak nowa, nic sie nie odprulo, nie pobrudzilo, no jest po prostu jak z salonu. Moze udaloby ci sie gdzies skombinowac taki pas jak chcesz, poszlabym przymierzyc te kiecke jeszcze raz, z pasem, na odpowiedniej wysokosci tak zebys wiedziala czy jest to taki efekt jakiego oczekujesz.

No, chyba ci za bardzo nie pomoglam...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:44   #4014
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Kukuleczko moja kochana napisalam ci juz na poczcie co mysle o sukienkach, a teraz czytam tutaj wszystkie watpliwosci twoje...

Staram sie patrzyc na te sukienki najbardziej obiektywnie jak tylko moge, choc nie jest to do konca takie proste

To jeszcze raz podsumuje swoje przemyslenia:

1. Dlugosc 7/8 to twoja dlugosc, w ksiezniczkach w ogole cie nie widze.
2. Szoda ze ten Justin taki zmasakrowany byl, bo na tych fotkach to nawet mi sie nie podoba. Koniecznie powinnas przymierzyc te sukienke jeszcze raz , bo te odstajace kwiatki faktycznie ja tlamsza, a to jest bardzo mylne, bo mi nic nie odstawalo, w zwiazku z tym nie sprawia wrazenia ze czegos jest tam za duzo.
3. Justin ladniej eksponuje twoja sylwetke, no ale to juz sama zauwazylas
4. Nie wiem dlaczego twojej mamie nie podoba sie serduszko, wg mnie tego mi wlasnie brakuje u Justina, do twojej sylwetki oczywiscie. Bo ja sama nigdy w zyciu serdusza bymnie zalozyla, nie mam co w niego wsadzic
5. W Justinie wygladasz dostojniej, no ale on juz to ma do siebie, ze takie robi wrazenie. Mysle ze szyjac sukienke moze byc problem z uzyskaniem takiego efektu. Choc jesli bedzie ten pas z krysztalkami to tez na pewno bedzie inaczej wygladac.

Reasumujac, masz jeszcze troszke czasu, koniecznie przymierz Justina w dobrym stanie, mysle ze uzywana mozesz spokojnie w tej samej cenie kupic co te szyta. Moja wyglada jak nowa, nic sie nie odprulo, nie pobrudzilo, no jest po prostu jak z salonu. Moze udaloby ci sie gdzies skombinowac taki pas jak chcesz, poszlabym przymierzyc te kiecke jeszcze raz, z pasem, na odpowiedniej wysokosci tak zebys wiedziala czy jest to taki efekt jakiego oczekujesz.

No, chyba ci za bardzo nie pomoglam...
Marylko Słońce, pomagacie mi bardzo! Czytam sobie i analizuję. Na razie nic nie wymyślę, szukam JA od jakieś dziewczyny. Co do tej z Wawy mam wątpliwości, bo rozmiar napisała 34/36 Ale mam nadzieję, że chociaż mi się uda zobaczyć JA w lepszym stanie.

Z pasem dobry pomysł. Może sobie zamówię, akurat ten co chcę kosztuje ok 200zł. Jak nie to pas też można sprzedać.

Trochę jest tak, że chcę zrobić wow w mojej mieścinie i rodzinie a szyta sukienka nie da tego efektu.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-27, 19:46   #4015
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dorzucam jeszcze kilka zdjec tylko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg alice.jpg (106,4 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg alice1.jpg (102,2 KB, 91 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg alice2.jpg (56,1 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bajka.jpg (83,0 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kino1.jpg (53,3 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kino2.jpg (57,7 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kino3.jpg (56,7 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ksiega.jpg (48,2 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg swiece.jpg (54,0 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg świeca.jpg (43,5 KB, 61 załadowań)

Stary 2012-07-27, 19:49   #4016
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

i jeszcze drogowskaziki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg drogowskaz.jpg (152,4 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg drogowskaz 2.jpg (75,1 KB, 77 załadowań)

Stary 2012-07-27, 19:52   #4017
olajakzam
Raczkowanie

co zalozyc na wieczor panienski pin up, ktory dzisiaj mam??
Stary 2012-07-27, 19:54   #4018
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Marylko Słońce, pomagacie mi bardzo! Czytam sobie i analizuję. Na razie nic nie wymyślę, szukam JA od jakieś dziewczyny. Co do tej z Wawy mam wątpliwości, bo rozmiar napisała 34/36 Ale mam nadzieję, że chociaż mi się uda zobaczyć JA w lepszym stanie.

Z pasem dobry pomysł. Może sobie zamówię, akurat ten co chcę kosztuje ok 200zł. Jak nie to pas też można sprzedać.

Trochę jest tak, że chcę zrobić wow w mojej mieścinie i rodzinie a szyta sukienka nie da tego efektu.
nie przesadzałabym, juz sama długosc 7/8 wzbudzi zainteresowanie jakjeszcze dorzucisz ciekawy obow to bedzie git, a ten JA jakis taki jak wyżygany

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez olajakzam Pokaż wiadomość
co zalozyc na wieczor panienski pin up, ktory dzisiaj mam??
czerwona pomadke i czarna kreske

Stary 2012-07-27, 19:58   #4019
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Kawo, super i sam pomysł i fotki i Wy... No kurczaki Zostaję Waszą fanką
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:59   #4020
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

No to jest akurat prawda. Ja to chyba niegdy nie zdecydowalabym sie na szycie sukienki, jestem perfekcjonistka i na pewno nie bylabym do konca zadowolona. No a przede wszystkim jakosc materialu jest wazna, to on nadaje sukni klasy i takiego wow ktory jest bardzo ciezko uzyskac szyjac suknie. A widzials tego linkacza co ci wczoraj wrzucilam?

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=19893

tam pod koniec jest nawet cos w tym stylu co szukasz, tylko ze teraz juz wiemy ze obnizony pas u ciebie odpada.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości