Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-27, 20:10   #4021
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
nie przesadzałabym, juz sama długosc 7/8 wzbudzi zainteresowanie jakjeszcze dorzucisz ciekawy obow to bedzie git, a ten JA jakis taki jak wyżygany

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

czerwona pomadke i czarna kreske
No dokładnie, wyrzygany

Kawo, piękne fotki, z takim harakterem Cały klimat boski
( a możesz mi powiedzieć ile Ty miałaś warstw w sukni?)

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
No to jest akurat prawda. Ja to chyba niegdy nie zdecydowalabym sie na szycie sukienki, jestem perfekcjonistka i na pewno nie bylabym do konca zadowolona. No a przede wszystkim jakosc materialu jest wazna, to on nadaje sukni klasy i takiego wow ktory jest bardzo ciezko uzyskac szyjac suknie. A widzials tego linkacza co ci wczoraj wrzucilam?

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=19893

tam pod koniec jest nawet cos w tym stylu co szukasz, tylko ze teraz juz wiemy ze obnizony pas u ciebie odpada.
Dziękuję

Co do tej mojej szytej: to jest salon, polski, szyja sporo sukien i mają swoją kolekcję, to to też nie jest tak, że to jakaś krawcowa w domu na czarno. Tiul nie był szorstki, nie zauważyłam różnicy tiulu szytej i JA. Mówię na nią szyta, bo po prostu dobieram sobie wszystko co chcę a nie jak justinek - przychodzi i kropka, nie ma zmian.

No i co tu ukrywać, boje się szycia bo nie wiem jak ten pas wypadnie.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:19   #4022
niusia_87
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
e bez przesady, tak tragicznie to nie jest
mówię o tym konkretnym zdjęciu i o tej konkretnie sukience, że strasznie zniszczona jest

Mierzyłam JA i naprawdę jest super

Kuku, może jakbyś Marylkę zapytała, to by Ci odsprzedała swoją?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:21   #4023
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
mówię o tym konkretnym zdjęciu i o tej konkretnie sukience, że strasznie zniszczona jest

Marylka mówiła, że ma chętna PM a po za tym, to ja się w rozmiar Marylki i po diecie nie zmieszczę

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-27, 20:21   #4024
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wiesz co, nie wiem o co Ci chodzi, bo naprawdę świetnie w niej wyglądasz.
w 7/8 zdecydowanie lepiej, ale gdybym Cię nie widziała w krótszych, to w tej księżniczkowatej wyglądasz prześlicznie.

a ja kupiłam bombową sukienkę z asosa za 17 zł
w ogóle upał jest u nas taki straszny, że zaraz padnę

aa i napisała do mnie na etsy sprzedawczyni pasa, czy bym jej nie przesłała paru fotek ze ślubu (chciała zobaczyć jak pas komponował się z suknią). No to jej przesłałam. Napisała mi takie miłe rzeczy, że szok. Normalnie obca osoba z drugiej strony globu
bardzo miło z jej strony no i wcale się nie dziwię, że Ci pisała komplementy. Trudno nie pisać Tobie komplementów

ten I najlepszy, śliczny jest
nie wiem, co mama chce od serduszka, masz w niej dekolt do schrupania :slina"
Cytat:
dorzucam jeszcze kilka zdjec tylko
boooskieeee
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:24   #4025
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Marylka mówiła, że ma chętna PM a po za tym, to ja się w rozmiar Marylki i po diecie nie zmieszczę
Marylka ma chyba małe 34

szukałam dla siebie JA, ale 38 i było ciężko ze znalezieniem, nie znalazła, szukaj szukaj

jeszcze jedna PM miała JA, tylko nie wiem czy ślub już się odbył

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2012-07-27 o 20:25
Stary 2012-07-27, 20:28   #4026
tusia_m
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35542810]czy któraś z Was robi sama panieński?[/QUOTE]
tak. ja robię na wszystkich wieczorach na jakich byłam, organizowały je PMki oczywiści my zawsze wprowadzałyśmy jakiś element zaskoczenia np. konkursy, rekwizyty itp.
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Specjalnie dla Ciebie
ślicznie wyglądasz!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:28   #4027
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

Zubi ma JA ale długiego

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-27, 20:28   #4028
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
No to jest akurat prawda. Ja to chyba niegdy nie zdecydowalabym sie na szycie sukienki, jestem perfekcjonistka i na pewno nie bylabym do konca zadowolona. No a przede wszystkim jakosc materialu jest wazna, to on nadaje sukni klasy i takiego wow ktory jest bardzo ciezko uzyskac szyjac suknie. A widzials tego linkacza co ci wczoraj wrzucilam?

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=19893

tam pod koniec jest nawet cos w tym stylu co szukasz, tylko ze teraz juz wiemy ze obnizony pas u ciebie odpada.
ja Ci powiem ze nie załuje nie wiem jak to jest z kiecami ktore maja koronke np to moze byc faktycznie problem ale moja byla za☠☠☠ista i naprawde z dobrego gatunkowo materialu i jest pieknie odszyta moze po prostu trafilam na profesjonalistke

czy moje PW dotarło ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2012-07-27 o 20:30
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:32   #4029
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:

Zubi ma JA ale długiego
weszłam na pocztę i sobie przypomniałam

poszukaj JA, takiego ładnego, niezniszczonego
Stary 2012-07-27, 20:32   #4030
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Swietny klimat, kojarzy mi się z Alicja w Krainie Czarów
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:37   #4031
kasia_kuku
Zakorzenienie

allego - zaliczone
tablica.pl - zaliczona
sprzedajemysuknie.pl = też.

Gdzie jeszcze mogę znaleźć?

gumetree - zaliczyłam, znalazłam jedna z wawy, jutro dzwonię!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-07-27 o 20:42
Stary 2012-07-27, 20:37   #4032
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Kasiu miałam 9 warstw

Stary 2012-07-27, 20:41   #4033
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu miałam 9 warstw
ta szyta w tym salone ma dwie halki i 7 warstw, ale pewnie jakbym chciała, to mi dokoptowałaby bez problemu.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-27, 20:41   #4034
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
No ta chetna PM ka tez w nia nie weszla, tzn weszla i nawet sie zapiela alenie miala czym oddychac. To jest 34 na 62 cm w pasie

Cytat:
ja Ci powiem ze nie załuje nie wiem jak to jest z kiecami ktore maja koronke np to moze byc faktycznie problem ale moja byla za☠☠☠ista i naprawde z dobrego gatunkowo materialu i jest pieknie odszyta moze po prostu trafilam na profesjonalistke

czy moje PW dotarło ??
tak dotarlo, dziekuje kochana
a co do szytych sukienek, to dokladnie tak jak mowisz, im mniej wydziwiania, koronek i falbanek tym wieksza szansa na to ze bedzie pieknie wygladac.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:47   #4035
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
ta szyta w tym salone ma dwie halki i 7 warstw, ale pewnie jakbym chciała, to mi dokoptowałaby bez problemu.
a widzisz to u mnie tak samo 2 halki i 7 warstw, tiul byl mieszany, biały i ecru na zmiane

Stary 2012-07-27, 20:47   #4036
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Wow. Aż mi szczena opadła. Jak ja teraz z taką szczęką do ziemi wyjdę za mąż?!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:47   #4037
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
No ta chetna PM ka tez w nia nie weszla, tzn weszla i nawet sie zapiela alenie miala czym oddychac. To jest 34 na 62 cm w pasie
Czyli na moje udo

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-27, 21:37   #4038
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Dziewczynki powiedzcie mi robiła, któraś sama menu na stoły?? Jeśli tak to macie może jakiś projekt?? Ja kompletnie nie mam pomysłu jak to zrobić.
ja robilam, mam swoj projekt tylko w photoshopie

Ale dzisiaj sukienkowo
Brakowalo mi tego!!

Cytat:
Myślę, że gdyby JA nie był w tak opłakanym stanie, to bym się na niego zdecydowała Zachwyt był w tej tiulowej, ale jednak JA... Ogłupiałam. Jedno wiem na pewno - jeśli będę szyć, to muszę mieć pas wyżej, bo mnie poszerza bardziej. W JA mniej widać moich bioder.
Ooooo na Justinie zwiedly kwiatki
Kochana wygladasz super i w JA i w tej Twojej w Twojej koniecznie trzeba przesunac pas do pasa tak jak jest w JA, ale krotka sukienka to jest strzal w 10!! U mnie JA ma 1% przewagi, ale nie potrafie wyjasnic dlaczego - ot tak... bardziej oryginalny mi sie wydaje

Morelko pieknie Ci w sukience

Paula

Zubi

Przepiekne mamy Panny Mlode

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 21:57   #4039
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Zubi dziękuję kochana!!
Teraz przynajmniej wiem mniej więcej jak to zrobić.
Nie ma za co chyba przerobie ten wzorek przy menu na fioletowy

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:06   #4040
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
uwaga RELACJA

Piątek 20 lipca

Wstałam kolo 10 zaczełam ogarniać mieszkanie. Potem pojechalismy jeszcze z narzuconym po owoce. Nastepnie na sale. W miedzyczasie d weta z Lolka bo jesc nie chciala gdzie moja kochana psina zrobila mi cztery wielgachne szramy na dekolcie . Wieczorem zostałam zaproszona na odstresowujace mizianko do kosmetyczki J . wrocilam do domu kolo 20tej z dwiema ogromnymi porcjami frytek i golonką (cały dzien nic nie jedlismy ) Narzut dał się namowić na maseczkę i manicure . poszlismy spac kolo północy, usnełam od razu

Sobota 21 lipca
Budzik zadzwonil o 6 rano a ja się wscieklam ze już musze wstawac :/ poszłam się wykąpac, w tym czasie Narzucony poszedł z Lolka na spacer. Po kapieli zadzwonilam do naszej Carmelowej zapytac jka pogoda, pochlipała mi do słuchawki że pada to jej powiedziałam ze ma spiac poslady i że na pewno się przejaśni J
Zjadłam śniadanko. O 7 przyjechala moja siostra (świadkowa) zaczełam ja malować. O 8 przyjechała fryzjerka zaczeła czesać siostrę a ja zaczełam swój makijaż. O dziwo poszło jak z płatka, naprawde bardzo sparawnie. Potem do czesania siadłam ja, fryzura wyszła rewelacyjnie duzo lepiej niż na próbnej J . nadciagnela tesciowa fryzjerka ja czesała a ja w tym czasie mialam troszke relaksu dla siebie, - paliłam fajki na balkonie. Przyjechala mamunia, czesanko, ja w tym czasie machnelam tesciowa , potem machnełam Mamunie (ślicznie wygladała) i pojechalismy z Nrzuconym i fotografem na sale dekorowac słodki stół, wywalilam calą patere babeczeke i przepraszałam jak w amoku , pojechalismy odebrac bukiety i wszystkie kwiatowe gadzety (pomysl na podusię jest mój autorski) bukiet był piekny , podobno piałam z zachwytu na pół Kielc J
Wrocilismy skonczyłam makijaż, zjadłam kanapersy które przygotował Narzut walnełam 2 bomby i się zaczeło. Przyjechala mama z tesciowa zaczeły mnie ubierać, w miedzyczasie przyjechal kierowca, siostra wyskoczyla udekorowac auto o 15 mialo być błogosławienstwo. Moja mama zasunela z tekstem z kogla mogla: oj córus córuś a ja wiecie co zamiast się posikac ze smiechu to się uryczałam tak wiem jestem miekka dupa
Wyjechalismy. Nasz kierowca miał maska hannibala lectera z milczenia owiec , zero bramek w drodze do urzedu upierdzielilam kiece bukietem, cale szczescie Jurek (kierowca) miał w pogotowiu chusteczki nawilzajace i zanim dojechalismy już kiece uprałam , dojechalismy (całe 2 km) pokrecilam się pod urzedem jak bąk w tulipanie i się zaczeło
Urzednik był swietny nie odbebnil wszystkiego na odwal się , cost tam napamknal po tym jak rpzeczytał nazwiska swiadkow (moja siostra i brat Narzuta) ze wszystko zostaje w rodzinie :d jak poszlismy podpisywac papiery to tak mi się rece trzesly ze zapytal czy mi bukiet potrzymac , ja ze bardzo chcetnie (podobno wygladal uroczo z tym bukieciorem) zapytal mnie czemu tak wszystko w kropeczki (nawet moje koleżanki się zorganizowaly i kazda miala wiekiego kropkowanego kwiata na bluzce) ja mu mowie ze lupie po prostu jak już poszlismy na miejsca to skwitowal to wszystko do mojego ju MĘŻA : no wesło pan będzie miał i w brecht. Potem kazał nam ise pocalowac no to tak się tylko musnelismy a on na to: eeeeeeeeeeee no mili panstwo co tak słabo J no i były brawa i ogolnie super.

Wyszlismy, kolezanki przygotowaly tuby z płatkami obstrzelały nas było bardzo milo
Przy życzeniach ja odbierałam koperty a Narzut rozdawał lizaki . Mój kumpel ze studiow mnie rozwalil bo się zapytal uwaga: czy teraz już mąż autoryzował dekolt

Po zyczeniach pojechalismy na małą banieczke do jednego z pubow
Dojechalismy na sale, było powitanie chlebem i solą, a my zamiast najpierw chleb i sol to od razu za wódke ciach , ja trafilam wode
Toast był przy Love and Marriage J potem obiad pierwszy taniec , do „tonight” tiny turner, oczywiście nikt mi nie powiedzial zebym opuscila woalke , i na pierwszym tancu wygladam jak kretyn potem był tort (który mi się nie podobal) ale wszyscy byli zachwyceni :/ piosenka przy torcie "candy shop" the baseballs
A pozniej to już poszlo , Letni Chamski Podryw się spoznil, przyjehcali niezle zbombieni jak MĄŻ wyszedł na parkiet (cały czas myslal ze będzie karaoke) to normalnie widzialam ze się wzruszył chłopaki się przygotowali i zagrali nawet jeden kawałek wiecej a piosenke PUPA troche przerobili , bo zagrali: hel olu wygladasz dzis super Marcin kocha patrzec na twą pupę,. Normalnie był czad staniki latały w powietrzu (prawie)

Imprezka się konczyla kolo 5, jaa pod sam koniec tanczyłam na krzesle

A żebyscie bardzo nie marudzily wstawiam jedno zdjecie z sesji
Kawa wyglądałaś rewelacyjnie i życzę Ci wszystkiego dobrego i samych radosnych chwil na nowej drodze życia

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Śliczne

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:42   #4041
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Na TLC leci moje wielkie cygańskie wesele Nie kminie tych lasek
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:44   #4042
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Na TLC leci moje wielkie cygańskie wesele Nie kminie tych lasek
hahaha widziałam to niezłe suknie, nie ma co

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-07-27 o 23:06
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 23:05   #4043
Dancing_Lady
Raczkowanie

Nie mam czasu nadrabiać. Chciałam tylko życzyć wszystkiego najlepszego:
Chatce
Wiktusiaczkowi
Anulce_p
aleksandrettcie
Lily of the Valley
MiciKici

Dziewczyny, jutro jest nasz dzień!!!! Niech wszystko będzie tak, jak zaplanowałyśmy

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 23:20   #4044
tusia_m
Zakorzenienie

Dziewczyny....
Chatka
Wiktusiaczek

menippe
Anulka_p
Dancing_Lady
aleksandretta
Lily of the Valley
MiciaKicia

życzę Wam wszystkiego najlepszego w tym szczególnym dniu!!! Dużo miłości, radości i szczęścia. Oby wesele było takie, jak sobie zaplanowałyście!!

zmykam do spania dobranoc

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 00:07   #4045
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dałaś zrobić nowy bukiet?
tak

wróciliśmy... padamy... masakrycznie gorąco było włosy mi się rozpadły i plaża+ lublin to już będą takie średniawe raczej foty choć nigdy nic nie wiadomo

wasze sukienkowe relacje nadrobie jutro teraz tylko wypije gorącą czekoladę na gardło i lecę spać

o której ślubuje Chatka bo jestem tak zalatana że zapomniałam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 00:11   #4046
fablous
Zakorzenienie

Witajcie żony i nie-żony

Wracam po dwutygodniowej nieobecności. Sajgon u mnie taki, że nie pamiętam jak się nazywam. Zaczęliśmy remont - moja matko boska . Jakby nam było mało zamętu z przygotowaniami do ślubu... Wracamy po 8 godzinach z pracy, łapiemy pędzle w łapy i ganiamy do północy. W międzyczasie odbieramy telefony z potwierdzeniami od gości, mailujemy do fotografów i takie tam. Ogólnie masakra..

Co nowego w temacie ślubnym?
- mam już butki . Początkowa wizja była zupełnie inna, ale z biegiem bezowocnych poszukiwań zmieniłam nieco target. Ostatecznie kupiłam gładkie peep-tołki w kolorze kremowym. Wykonane z mięciutkiej skóry, obcas 10cm, bardzo wygodne. Będę jeszcze kombinować z tymi broszkami, które wam kiedyś wklejałam.
- odebrałam próbki winietek z drukarni i jestem megaśnie zadowolona Jutro wkleję wam foty.
- wybraliśmy piosenkę do pierwszego tańca - będziemy się bujać do "Wybieram Cię" Ani Szarmach . Powiem nieskromnie, że wykonanie naszego zespołu jest lepsze niż oryginał.
- i.... dziś dostałam telefon, że moja suknia już jest . Na przymiarkę idę niestety dopiero w czwartek, wcześniej praca mi na to nie pozwala.

A jutro mam wieczór panieński . Przyda mi się odstresowanie się po takim cięzkim okresie. Szkoda tylko, że z zaproszonych 16 dziewczyn będzie nas tylko 10... . Ale za to są to zaufane baby, z którymi wiem, że będzie super
TŻ ma też kawalerski, będziem zdychać razem z niedzielę

audrey kochana nasza... jak Ty pięknie wyglądałaś ! relacja cudna, czytałam z zapartym tchem. Jak dobrze, że nie dałaś pogodzie zepsuć Ci nastroju. Szkoda tylko że vivienki się nie sprawdziły.
kawa wiedziałam, że w stylu pin up będziesz wyglądać ekstra ale efekt końcowy dosłownie powalił mnie na kolana
carmi wyglądałaś cudnie! i ta woalka Karol Strasburger na pewno padł z zachwytu
kicia zdjęcia rewelka
kuku widziałam foty przymiarkowe, aż zatęskniłam za tym etapem wybierania sukni na poczcie napisałam, w której najlepiej wyglądasz.

A w ogóle to mam < miesiąc do ślubu

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 00:26   #4047
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jutrzejsze PMki życzę Wam pięknej pogody, spokoju, radości i dużo szczęścia w tym pięknym dniu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 02:27   #4048
Cierpliwosc
Zadomowienie

ło matko ile sukien
Cytat:
No i justin się bardziej księżniczkowato uklada, co ja mam zrobić
Siąść na swojej sexy dupce i policzyć do 10
O sukniach się może na poczcie wypowiem, teraz chciałabym tylko napisać, że powinnaś dostać po Bo kiedyś tu rozmawiałyśmy, żeby odpinać ramiączka stanika, bo psują efekt, a Ty co?

Kawa jestem pod wrażeniem, wszystko dopracowane na 1500%

I osoba nam potwierdziła smsowo Tzn. mój kuzyn napisał, że będzie sam, spodziewałam się tego, ale myślałam, że będę musiała dzwonić, żeby się dowiedzieć, a tu taki zaskok pozytywny
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 02:45   #4049
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
kiedyś tu rozmawiałyśmy, żeby odpinać ramiączka stanika, bo psują efekt, a Ty co?
i bacik do tego

Zrobiłam jedną foto książkę, została mi i druga
Stary 2012-07-28, 02:49   #4050
Cierpliwosc
Zadomowienie

I nie dałaś rady wrzucić nam kilku zdjęć, szkoda

Drugą zrób o rozsądniejszej porze, teraz leć przytulić się do męża.

Słodkich snów
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości