|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy kończyłam podstawówkę, poszłam do innego gimnazjum niż inni. Poszłam z moją przyjaciółką, tak się złożyło. Reszta se poszła gdzie indziej. Ja zawsze byłam dość towarzyską i lubianą osobą, przynajmniej tak mi się wydawało ![]() ![]() ![]() Żeby nie było - ja staram się być osobą niekonflikotową. Kłócę się o swoje, ale nie w gronie najbliższych. Byliśmy z klasą bardzo zżyci, w zasadzie niemal wszyscy sobie pomagali ... ech ... Potem, każdy każdego odprowadzał i jako ze miałąm dom blisko lodziarni i dostałam doła po tym, co mi dziewczyny powiedziały, poszłam od razu do domu. Pożegnałam się, przytuliłam ... i co? jaki odzew? no, papa. dzięki za pożegnanie ... ![]() Wiedziałąm, że mam w klasie chamów, ale nie że aż takich ... A, no i zapomniałam - dziewczyny dodały, że mam gruby nos, a jeden chłoapk walnął mnie kamieniem w oko. NIGDY nie zaczaję tego zachowania. NIGDY. To może tak być, że po prostu mnie nie lubili, tylko, że te same osoby, to były bardzo bliskie mi osoby, kumplowalyśmy się, nigdy nie było jakiś wojen, których, jak mówiłam - unikam ... Nie, wiem, trochę to zle3kcewałyżam, ale zrobiło mi się smutno ... Mówię sobie, że to nie moja wina, że tak postąpili i nie mam sobie nic do zarzucenia ![]() Edytowane przez Szecheryzada Czas edycji: 2012-07-27 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3483 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3484 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z punktu widzenia osoby z ryjem od ucha do ucha. Ok, nie wrzeszczę na wszystkich dookoła, powiem więcej - uchodzę za miłą dziewczynę. Ale jak ktoś mi rzuci jakikolwiek głupi tekst to od razu rogi wyłażą ![]() Nie wyobrażam sobie nie odpłacić pięknym za nadobne kiedy ktoś mnie komentuje czy obraża. Przecież uniesienia się honorem i tak nie zrozumie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Raczkowanie
|
Świetny wątek!
![]() Mnie osobiście (być może jestem przewrażliwiona ![]() ![]()
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi sie, kiedy ostatnio usłyszałam" taka ładna a..."
Do ośrodka przyjechała grupa zakonnic, raczej młode dziewczyny. Przeszły obok jakiegoś faceta, a ten później skomentował, że taka młoda, ładna dziewczyna a zakonnicą została. Jeszcze dodał, że pewnie przeżyła zawód miłosny i dlatego poszła do klasztoru. ![]() Taaaa, bo zakonnicami zostają tylko te brzydkie, których nikt nie chciał...
Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo) Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu. ![]() Edytowane przez BioIvO Czas edycji: 2012-07-27 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Jeszcze dodam, że wkurza mnie, jak ktoś mówi "i tak z nauczycielem nie wygrasz". To co? Oznacza to, że mogą sobie robić co chcą?
![]() ![]() |
![]() |
#3489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Odnośnie wpisów trądzikowo-prześmiewczych. Czy zrozumienie, że czyjś trądzik, pryszcz, nie musi być przejawem niechlujstwa, tylko np. gospodarki hormonalnej? Wtf, to takie trudne? Edytowane przez mallary Czas edycji: 2012-07-27 o 15:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3491 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie buractwo kierowców
![]() Dzisiaj stanęłam przed rondem bo jechały 2 auta. Czekałam bo obaj nie dali migacza ale zjechali tak, że ja swobodnie mogłabym wjechać. Jakoś się zagapiłam i zgasło mi auto (pierwszy raz od niepamiętnych czasów, aż sama się zdziwiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3492 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No najwyraźniej tak ;> Ja bym tym dziewczynom, co o nich mówiłam, odszczekała, ale koniec roku etece nie chciałam tego psuć. Normalnie bym coś powiedziała, bo moim zdaniem fizjologia to nie jest powód do jakiegokmowleik przedrzeźniania ... na wakacjach, właśnie po tym zdarzeniu, pryszcze mi niemal całkowiecie zniknęły, a tamte dziewczyny były 'trądzikowate' przez całe gimnazjum. Nie żebym się śmiałą, ale los się odpłacił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3493 |
Zadomowienie
|
Nie wiem skąd wzięła się ta cała Ewa Chodakowska, ale dziwi mnie wszechobecny lansik na jej ćwiczenia...
![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam jeśli kogoś obrażę, ale ona jest po prostu przykra. ![]()
![]() |
#3495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O, w temacie, dziwią mnie osoby mające niewiadomo jak wysokie zdanie o swojej osobie i urodzie, jadą po każdym , kto nie spełnia ich kanonów urody (znałam takie panienki , znajomość urwałam bez skrupułów). Edytowane przez mallary Czas edycji: 2012-07-27 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
otóż pewna dziewczyna, z którą w wieku gimnazjalno-licealnym się znałam (wtedy to można było powiedzieć koleżankowałam/przyjaźniłam), miała taką wadę, że ... a, nie będę opisywać, zacytuję: Ona: Ej, chodźmy może jutro do zoo Ja: wiesz, nie bardzo mogę, dużo nauki mam Ona: No, ale weź, fajnie będzie Ja: nie mogę, serio Ona: kurcze, ale popatrz, jutro ma być ładna pogoda Ja: nie mogę, nauka, sprawdzian, nie mogę Ona: no weeeeeeź, samej mi się nie chce iść Ja: pójdziemy kiedy indziej, jutro nie mogę Ona: no chooodź! Ja: Nosz kurfa mać! Nie mogę! Ona: (obrażona) A to nie możesz spokojnie powiedzieć, tylko od razu (?) z kurfami wyskakujesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3497 |
Zakorzenienie
|
Co do kanonów modowych... mnie wkurza powiedzenie, że długości maxi są tylko dla wysokich, bo osoby niskie będą wyglądać, jak jakieś elfy. Kuuurczę, może ja lubię właśnie wyglądać jak elf? Nie wiem, kto wymyśla takie rzeczy, że coś trzeba, bo tak.
Co do osób z klas... mnie pozytywnie zaskoczyło kilka osób z mojej byłej klasy. Specjalnie jakoś z nimi zżyta nie byłam, wręcz psychicznie źle się czułam w swojej klasie, bo odstawałam trochę. A kilka ładnych lad po skończeniu LO, normalnie jak kogoś spotkam, to miło się rozmawia i na fb też ktoś czasem coś miłego napisze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3498 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Irytująca nie wiedza ludzi albo może bardziej nie nie wiedza a szczęście że się nie spotkali z opryszczką: tekst na widok opryszczki "oo a co to ci się zrobiło!?" Co do namawiania: jakiś czas temu jeździłam z tżem zapraszać jego rodzinę na nasz ślub. I oczywiście każdy nam coś wciskał do picia/jedzenia. Normalnie myślałam że u jednych jego ciotek jakichś wyjdę z siebie. Jak można właściwie obcą osobę zmuszać do zjedzenia kiełbachy!? Kurde babę widziałam pierwszy raz w zyciu a ta "no zjedz chociaż małą kanapeczkę z kiełkaską bo tyle jeżdżenia jeszcze macie". O mamo, czemu ludzie tak bardzo chcą innym mówić co nawet jeśc mają i kiedy i z jakiego powodu :/ Edytowane przez Harakiri Czas edycji: 2012-07-27 o 19:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i dzięki takim sklepom złamałam w sobie przekonanie, że to co jest produkowane dla danej sieci jest gorszej jakości, niż znanych firm. Osobiście uważam, że lepszej jakości są farby produkowane dla Kruidvata, niż Garniera. To samo, środki higieniczne, czy środki dla dzieci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Rozeznanie
|
Sorki za OT
![]() Faustyna a znasz ten sklep Action? http://www.action.nl/ Polecam gorąco jeśli nie znasz. Wszystko tam mają. Różne resztki kosmetyków ze sklepów, ubrania, rzeczy do domu jedzenie itp. Co do kosmetyków to zazwyczaj większość i tak z polski sobie przywożę ![]() I ja wymiękam jak fizycznie pracując można brać prysznic tylko raz/dwa na tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3501 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A potem się dziwić, że niektórzy nie lubią komunikacji miejskiej, jak tam takie a nie inne zapaszki można spotkać... ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3503 |
Rozeznanie
|
To może w Belgii tylko nie ma luster. Belgia i Holandia to prawie to samo :P
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
Nie byłam w tym sklepie, ale widzę na stronie, że mam całkiem blisko. Jak w Belgii nie mają luster w przymierzalniach, to im współczuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3505 |
Rozeznanie
|
Nie we wszystkich sklepach nie ma. W sklepach typu H&M sa i innych takich międzynarodowych markach ale w tych belgijskich z tego co widziałam to nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3506 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak ktoś zaczyna nudzić i mnie namawiać, to zawsze mówię, że im bardziej mi truje, tym bardziej mi się odechciewa i że teraz już nie ma cienia szansy, żebym zmieniła zdanie. Nie rozumiem, jeżeli ktoś mi coś proponuje, a ja po zastanowieniu odpowiadam przecząco, to w jaki sposób "no chodźźźźżżżeeee, dajżeeee, zróbżeeee" ma zmienić moją logicznie podjętą decyzję? Nie jestem jakimś ćwierćmózgiem, myślę zanim coś zrobię ![]() Albo rzucanie kretyńskimi argumentami. Mówię, że nie pójdę, bo mam egzamin i muszę się uczyć, a nie siedzieć na kacu (powiedzmy) na co słyszę "Ja też mam jutro egzamin (albo i dziesięć) i jakoś idę!"... Tylko, co to zmienia? ![]()
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
Mnie w ogóle wkurzają namolni ludzie, którym trzeba całą litanię wygłosić, dlaczego nie ma się na coś ochoty.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
Ci, co namawiają do wyjść przed egzaminami używają jeszcze jednego idiotycznego argumentu - "No daleeeej chodź, przewietrzysz umysł, odpoczniesz trochę i się rozerwiesz". Ludzie nie rozumieją, że nie lubię się odrywać od nauki, a jestem osobą, która uczy się na ostatnią chwilę więc wyjście nawet na godzinę-dwie może mnie kosztować niezdany egzamin.
Albo "trzeba się było wcześniej uczyć" ![]()
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie, że wątek o blogerkach nie został jeszcze zamknięty i że można tam bezkarnie obrażać innych ludzi. I dziwi mnie to, że większość wypowiadających się tam użytkowniczek to dorosłe kobiety o mentalności gimnazjalistek
![]()
#3510 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo tacy, którzy uważają, że mam wręcz obowiązek coś z nim zrobić, bo przecież ja ci to proponuję ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.