Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-27, 20:52   #571
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Tomalinko, miejmy nadzieje i trzymajmy kciuki za te II kreski dla wszystkich staraczek

stokrotko, spokojnie, ja nie krzyczę tylko sprowadzam wszystkich milczących którzy mają coś w przyszłym tygodniu a nie meldują na ziemię
wiem wiem tylko szkoda, że u mnie się nic nie dzieje, ale za to w następnym tygodniu jak będziesz robiła wpisy to mam dwie okazje

Cytat:
moim rodzicom zlikwidowali lot, a mieli lecieć na wakacje na koniec sierpnia

maleństwo, dawno wpisałam Twoją wizytę

Blonde, wczoraj kąpiel spokojniej, dopiero pod koniec mu się już nie podobało. Może spróbuję z leżaczkiem już? czy to za szybko?

Żabcia i jakie autko kupiliście?
a mój TŻ ma prośbę do Ciebie, żebyś nam na PW dała linka z jaką stronką z nieruchomościami tam u Was.

mały mi teraz zasnął to idę się wykąpać a potem go wybudzę na kąpiel, mleczko i nyny bo chce dziś trochę z TŻ spedzić czasu.

a jeszcze Wam coś powiem, wczoraj weszłam na wagę i mam 15kg na minusie, jeszcze tylko 6kg i będę w wadze z przed ciąży. OD poniedziałku zaczynam ćwiczyć.
No i z dobrych wieści, piersi mnie mniej bolą drugi dzień bez laktatora

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

jeszcze coś ! bym zapomniała... w środę przyjeżdża Pani fotograf robić Kamilkowi zdjęcia oczywiście ta co Wam pokazywałam w k.
super, że tak spadłaś z wagi, a z tymi ćwiczeniami to chyba jeszcze się wstrzymaj, bo chyba jeszcze za wcześnie, niech macica i wszystkie flaki w środku wrócą na swoje miejsce, spokojnie jeszcze schudniesz

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No juz Wam pokazuje jaka bryke mamy Juz dluugo Nam sie podobala , potrzebowalismy wieksze auto na zime bo to co mielismy bmw nie nadawalo sie na snieg niestety. Ale powiem Wam ze jak maz wrocil tym nowym autem to mi sie tak przykro zrobilo kurde bede tesknila za starym. Tyle wspomnien z nim mialam , pierwsze wakacje , to nim przywiezlismy Dominika ze szpitala ehh .. wariatka ze mnie
hej super bryka to się Dominiś będzie woził

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:55   #572
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Witam, ja wlasnie objadlam sie paelli (nie wiem jak sie to pisze) byla przepyszna :brzyda l: a teraz jak PRZYSTALO kobiecie W CIAZY siedze odpoczywam i sie lenie

Strong rozumiem powod poruszonego tematu lecz sadze ze Blondi nie fair wtracala tam moje "imie".

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:55   #573
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A tak pozatym dla przypomnienia, to klub mial byc dla spraw prywatnych, zdjec a nie do codziennego pisania i sprawdzania tam obecnosci
ja napisalam o obecnosci ale to byl zart

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
A jak myślisz?
haha i wszystko jasne
Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Kochanie, zmien plyte bo wszyscy tutaj wiedza, ze to nieprawda wiec, ze tak powiem nie pierd.ol
hahahaha ales pojechala ale dobrze godosz!!!!!!!! Polac Ci!!!!!! bo ja Butterka widzialam na zywo

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
My mamy, jak narazie wiąże się to tylko z dodatkowymi badaniami krwi w czasie ciązy, 3 razy musisz zrobić tzn odczyn coombsa czy jakoś tak.... potem po porodzie dostaje się zastrzyk, żeby przy drugiej ciąży nie było problemu czy jakoś tak, ogólnie teraz to żaden konflikt. Moja sis też miała i jest wszystko "elegancko"
no wlasnie moja sasiadka miala ale lekarz jej powiedzial ze przy pierwszym dziecku nic nie "grozi" dopiero przy drugiej ciazy

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Oj tak biorę przykład ze Strong, bo mam zamiar tak jak ona też urodzić przed terminem jeszcze się zastanawiam od kiedy zacząć wykorzystywać męża, co by nie pozwolić Emilce za długo siedzieć w brzuszku

Ty masz termin na 14.10. a ja mialam na 24.10. i co.......i urodzilam 28.09. haha a tez chcialam urodzic wczesniej i se wykrakalam

Chociaż z drugiej strony juz mi przykro jak sobie pomyslę, że już mnie od środka nie będzie smyrać...... tak to jakoś jest, jak się zachodzi w ciążę to nie od razu masz duże dziecko w brzuchu tylko ono tak stopniowo sobie rośnie, a ja się przyzwyczajam..... a potem tak nagle wyjdzie ze mnie..... i co...... nie będzie kopanka i smyranka wiem, wiem, będzie Emilka na rękach no ale w brzuszku pusto.....
no a jak ja za tym tesknie po porodzie polozylam reke na brzuchu i nic nie kopalo i bylo tak pusto i sie........poplakalam mimo ze Maja lezala obok

Cytat:
No juz Wam pokazuje jaka bryke mamy Juz dluugo Nam sie podobala , potrzebowalismy wieksze auto na zime bo to co mielismy bmw nie nadawalo sie na snieg niestety. Ale powiem Wam ze jak maz wrocil tym nowym autem to mi sie tak przykro zrobilo kurde bede tesknila za starym. Tyle wspomnien z nim mialam , pierwsze wakacje , to nim przywiezlismy Dominika ze szpitala ehh .. wariatka ze mnie
ooo jaciez pierdziele!!!!!!!woooow jaka fura Zabcia!!!!!!! adoptujcie mnie

Emilko bo gdzies mi zniklo cytowanie () piekna ta Wasza coreczka a jakie ma sliczne wloski

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2012-07-27 o 21:03
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 20:57   #574
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Kotek nie bylo to zadna ironia do Twojej wypowiedzi , poprostu zirytowalo mnie cos innego i postanowilam wypowiedziec ie na ten temat

Stary 2012-07-27, 21:12   #575
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotek nie bylo to zadna ironia do Twojej wypowiedzi , poprostu zirytowalo mnie cos innego i postanowilam wypowiedziec ie na ten temat
a ja to odebralam personalnie i sie zasmucilam

Stary 2012-07-27, 21:13   #576
xxKasiax
Wtajemniczenie

Emilia
Sliczna wasza coreczka
Dzieki ze o mnie pytasz Juz odliczam dni Mam tylko nadzieje, ze sie nie przeterminuje

STRONG zapisz prosze na liste:
-29.07 spotkanie z polozna w szpitalu
-01.08 badanie KTG
-05.08 TERMIN PORODU !!!! AAAaaa....

Co do brzuszkow
to wlasnie dzisiaj rozmawialismy o tym z TZ , powiedzial, ze juz nie pamieta mnie bez brzuszka a mi tez bedzie go brakowalo chociaz zawartosc bede nosila na rekach, ale to pierwsza ciaza i jakos tak sentymentalnie o brzuszku mysle

Co do proszkow to ja wlasnie mam Lovele do bialego i koloru , ale prawie wszystko wypralam w kolorze, bo wiecej rzeczy a biale pranie w sumie to chyba tylko pieluszki popralam na samym poczatku
Stary 2012-07-27, 21:21   #577
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Kotek ale zapewniam nie bylo to w mojej intencji

Emilka
sliczniutka ta wasza Lenka nawet M. pokazywalam jakies lsiczne czrne wloski ma, az sie usmiechnal a on taki raczej bez serca i emocji.

A wlansie dzwonili do mnie ze w mojej przychodni dostali list ze szpitala ze musze zglosic sie do doktora w ponieszialek i teraz bede sie tylko denerwowac

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Strong prosze mi dopisz wizyte w poneidziaaek, ale nie wiem z jakiego powodu chce mnie doktor widziec

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-07-27 o 21:23
Stary 2012-07-27, 21:22   #578
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
A wlansie dzwonili do mnie ze w mojej przychodni dostali list ze szpitala ze musze zglosic sie do doktora w ponieszialek i teraz bede sie tylko denerwowac
hm... a czemu to tak? przeciez robilas juz badania nie ?
Stary 2012-07-27, 21:23   #579
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Kotek ale zapewniam nie bylo to w mojej intencji

noo to juz grraaaa gittarra

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Strong prosze mi dopisz wizyte w poneidziaaek, ale nie wiem z jakiego powodu chce mnie doktor widziec
o matko tez sie zestresowalam mam nadzieje ze to nic niepokojacego

Stary 2012-07-27, 21:28   #580
tomalinka
Wtajemniczenie

Emilko Twoja mała Kruszynka jest bardzo słodka i w ogóle wpadaj częściej do nas.. wiem że mało czasu ale chociaż na chwilę wpadaj co tam słychać u Ciebie

Cytat:
a jeszcze Wam coś powiem, wczoraj weszłam na wagę i mam 15kg na minusie, jeszcze tylko 6kg i będę w wadze z przed ciąży. OD poniedziałku zaczynam ćwiczyć.
No i z dobrych wieści, piersi mnie mniej bolą drugi dzień bez laktatora
szybko zrzuciłaś te kilogramy.. ale uważaj z ćwiczeniami bo chyba jeszcze na to za wcześnie.

Cytat:
Super bryczka

Bika nie wiem jak to jest ale to musi być cudowne uczucie czuć maleńką istotę w swoim brzuszku... ah
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 21:31   #581
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Nie denerwujcie mnie bardziej, niby dostali list od kardiologa ale z mala wszystko ok i nie mama sie co denerwowac bo nic zlego sie nie dzieje. Mam tylko nadzieje ze wolaja mnie aby mi wyniki badan jrdiologicznych odczytac (mimo ze kopie dostalam i Pani kardiolog mi wszytsko wyjasnila po wizyccie)

Kasia sama nie wiem, badana mialam robione

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-07-27 o 21:35
Stary 2012-07-27, 21:35   #582
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie denerwujcie mnie bardziej, niby dostali list od kardiologa ale z mala wszystko ok i nie mama sie co denerwowac bo nic zlego sie nie dzieje. Mam tylko nadzieje ze wolaja mnie aby mi wyniki badan jrdiologicznych odczytac (mimo ze kopie dostalam i Pani kardiolog mi wszytsko wyjasnila po wizyccie)
Spokojnie to na pewno nic poważnego tym bardziej, że miałaś już wszystkie wyniki badań.

a propos lodów własnie bede wcinala big milka stracciatella

No i posprzatalismy dzis cale mieszkanie takze jutro tylko prasowanie i zakupy i wooooolne jutro idziemy na urodziny do mojego chrześniaka
Stary 2012-07-27, 21:39   #583
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość

a propos lodów własnie bede wcinala big milka stracciatella

Tomalinka
podziel sie lodem

Stary 2012-07-27, 21:39   #584
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:

Kasia sama nie wiem, badana mialam robione
Ach, to napewno o to chodzi , bo co innego jak Pani Kardiolog ci wszystko wyjasnila, ze jest dobrze. Nie zawracaj sobie glowy

Ide sie wykapac w chlodnej wodzie
Stary 2012-07-27, 22:15   #585
agnusek22
Wtajemniczenie

Dziewczynki, ja tylko wpadłam się pożegnać do poniedziałku, a właściwie wtorku, bo jedziemy na weekend nad morze Mam nadzieję, że nie będę miała 100 stron do nadrabiania

Trzymajcie sie!!!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:16   #586
stokrotka24
Zakorzenienie

dodałam kilka fotek z wakacji w moim profilu jak ktoś ma ochotę zobaczyć

jak dobrze być znowu w domciu wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, szczera prawda

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:19   #587
kotekk81
Zakorzenienie

eeeeeee nie lubie Was jak ja jestem to cisza na watku

Agnusku udanego urlopiku

Stary 2012-07-27, 22:21   #588
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter mi to zajęło 10 tyg aby się odważyć

Kasiu oj tak, niedługo i was maleństwo będzie na świecie.

Ana no właśnie. Z czego budujecie??

Agnusek w takim razie dla butter

tomalinko a wyniki.

strong jak kąpiel?? Z zusu nic. Tylko z PZU jak byłaś ubezepieczna i becikowe. Laska ja mam rocznicę 1 sierpnia - środa

Mona ja używałam oilatum, potem zmieniałam na inny i mała dostała ciemniuszki i pediatra kazała mi znowu do oilatum wrócić na jakiś czas. Więc ja polecam. Szzczególnie na początek, bo nie trzeba głowki spłukiwać. Tez polecam lovelę.

Bika ja to aż depresję po porodzie miałam, ze Maja już nie jest w brzuszku. Na szczeście mi przeszło

Emilko słodziak.

Zabcia ja tez pępuszka nie przemywałam niczym tylko czystą wodą, nawet jak był kikut + dokładadnie suszyłam gazikiem i tyle.

Nadrobiłam

Dziś była taka boska pogoda, ze jak wyszłam z domu po 10 to wróciłam o 20 hehe A jutro jedziemy z mężem i Mają na mazurki Ciekawa jestem jak mała to zniesie, bo to pierwsza jej podróż samochodem taka długa (90 km)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:30   #589
Ana***
Zakorzenienie

Dzisiaj dalej spryskiwałam działkę randapem i się podłamałam, bo rośnie masaaa skrzypu polnego ;/ a randap na to nie działa jutro będę musiała jechać do ogrodniczego, bo widziałam w necie jakiś środek na to dziadostwo... zrobiła się wręcz z niego trawa a pomiędzy nimi, żeby nie było za monotonnie oset!!! wytruje dziady!

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Ana no właśnie. Z czego budujecie??

Dziś była taka boska pogoda, ze jak wyszłam z domu po 10 to wróciłam o 20 hehe A jutro jedziemy z mężem i Mają na mazurki Ciekawa jestem jak mała to zniesie, bo to pierwsza jej podróż samochodem taka długa (90 km)
Mur trójwarstwowy pustak ceramiczny (typu max, ale nasz się nazywał U 220), styropian i cegła Nie trzeba już docieplać i tynkować, bo na czysto murowane
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 22:32   #590
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana my myslimy nad Ytongiem.

Stary 2012-07-27, 23:11   #591
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ja tylko wpadłam się pożegnać do poniedziałku, a właściwie wtorku, bo jedziemy na weekend nad morze Mam nadzieję, że nie będę miała 100 stron do nadrabiania

Trzymajcie sie!!!
No, ja bym nie ryzykowala wiesz jakie my szybkie jestesmy z postami Moze lepiej zostan z nami Zartuje oczywiscie Udanego weekendu

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dodałam kilka fotek z wakacji w moim profilu jak ktoś ma ochotę zobaczyć

jak dobrze być znowu w domciu wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, szczera prawda
Juz ide ogladac

A ja wlasnie wyszlam z wanny Godzine siedzialam
Stary 2012-07-27, 23:24   #592
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość

ZABCIU wiem o co chodzi...ja mam taki sentyment do mazdy 323f z otwieranymi oczkami...
cieszy mnie to ze nie tylko ja tak mam z starymi autami

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

hej super bryka to się Dominiś będzie woził
no jak to maz mowi " auto dla syncia"

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

ooo jaciez pierdziele!!!!!!!woooow jaka fura Zabcia!!!!!!! adoptujcie mnie
hehe dziekuje spoko , bedziesz jezdzila w foteliku obok Domino?

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Super bryczka

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Trzymajcie sie!!!
bawcie sie dobrze

kasia - jak sie czujesz?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 23:39   #593
xxKasiax
Wtajemniczenie

Czesc Zabciu
Czuje sie dobrze juz tak nie mysle intensywnie kiedy sie malutki urodzi porozmawialam z brzuszkiem, ze jak bedzie chcial sie spotkac z mamusia, to ja czekam i jestem juz gotowa
Ostatnio tez rozmawialam z mama no i ona przenosila i mnie i mojego brata i jej siostra tez, takze to moze tez w genach lezec Byle sie urodzil do terminu , bo nie chcialabym miec wywolywanego porodu
Juz niedlugo
Dzisiaj kupilam kilka ciuszkow, bo u nas sa letnie przeceny

A co u ciebie? Wybralas juz kiecke na chrzciny ?
Widzialam autko Super My tez zmienilismy samochod w maju na rodzinny
Stary 2012-07-27, 23:44   #594
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Czesc Zabciu
Czuje sie dobrze juz tak nie mysle intensywnie kiedy sie malutki urodzi porozmawialam z brzuszkiem, ze jak bedzie chcial sie spotkac z mamusia, to ja czekam i jestem juz gotowa
Ostatnio tez rozmawialam z mama no i ona przenosila i mnie i mojego brata i jej siostra tez, takze to moze tez w genach lezec Byle sie urodzil do terminu , bo nie chcialabym miec wywolywanego porodu
Juz niedlugo
Dzisiaj kupilam kilka ciuszkow, bo u nas sa letnie przeceny

A co u ciebie? Wybralas juz kiecke na chrzciny ?
Widzialam autko Super My tez zmienilismy samochod w maju na rodzinny
O to fajnie ze juz tak nie myslisz o porodzie Dokladnie tak jak mowisz kiedy bedzie pora to malutki wyjdzie na swiat. Powiem Ci ze ja sie bronilam rekami i nogami przed wywolywaniem ale nie bylo tak zle I pewnie drugi raz bym sie na to zdecydowala. Bo jednak dlugie przenoszenie tez nie jest za dobre.

Pochwal sie koniecznie jakie ciuszki kupilas

A u mnie wszystko wporzadku , spedzam cale dnie z Domino i jestem w szoku jak szybko sie zmiana. Jutro idziemy do znajomych na grilla I dziekuje za mile slowa w sprawie auta A Wy co kupiliscie?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 23:47   #595
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu spokojnie, nawet jak się przeterminujesz kilka dni to nie będzie źle Mi się zaczęło 2 dni po terminie a też chciałam do terminu urodzić, ale widać Maja wolała sobie wybrać inny termin Ciesz się brzuszkiem przez te ostatnie dni.

Ja już jestem spakowana i gotowa na jutrzejszą podróż

Stary 2012-07-27, 23:55   #596
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

zaczynam 10tydz a brzuch jak w 6 miesiącu
na szczęście pocieszam się, że laski z wątku marcowo-kwietniowego co też są w drugiej ciąży, mówią że też mają takie duże hahah
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia DSC08532.jpg (74,1 KB, 52 załadowań)
Stary 2012-07-28, 00:06   #597
xxKasiax
Wtajemniczenie

ZABCIA wiadomo,jak bedzie juz po terminie to sie zobaczy z tym wywolaniem,ale wolalabym to ominacU nas chyba po 10 dniach od terminu sie wywoluje.
Fajnie ze juz tak z Dominikiem wychodzicie A u was upaly sa?Czy nie jest taka duchota?
My kupilismy Octavie Combi,zeby wszystko sie zmiescilo

MADZIA fajnie ze wybieracie sie juz na wycieczki z mala My z TZ to bardzo lubimy podrozowac i zez prwnie szybko zaczniemy z maluszkiem jezdzic w trasyA ponoc z takim niemowlakiem najlepiej sie podrozuje.Udanego wyjazdu

STRIPPI ale brzusio Naprawde juz duzy
Stary 2012-07-28, 00:09   #598
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Kasiu - no duży, duży, aż się tego boję hehehe ciągle mam taki wzdęty, że nawet wciągnąć nie mogę heh
sukienkę mam luźną to aż tak nie widać (na fotce przyłożyłam rękę by było widać), ale jak ubiorę coś obcisłego to już masakra
Stary 2012-07-28, 03:31   #599
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Amani nie wiem jak się pocieszyć... może wpadnij do mnie na kakao
Kochana, bardzo chetnie, dziekuje Pamietam jak myslalam, ze poki moj TZ przyleci do mnie, to Ty juz bedziesz miala Kamilka przy sobie i to mi sie wydawalo taaaakie odlegle. A Ty juz tulisz Malego w ramionach!!!

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Kasiu a Ty jak się czujesz ?? to już niedługo
MONA
Ja malutką kąpie w OilaTUM SOFT kupiłam 500 ml za 49,90 zł w pobliskiej aptece i jestem bardzo zadowolona
Do prania mam dwa płyny Lovela osobno białe osobno kolorowe i warto je kupić
ale piękna Lenka

Cytat:
dziekuje
taaaa wrocil z nowa bryka
Super bryczka!
Niech bezpiecznie sluzy waszej rodzince

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
zaczynam 10tydz a brzuch jak w 6 miesiącu
na szczęście pocieszam się, że laski z wątku marcowo-kwietniowego co też są w drugiej ciąży, mówią że też mają takie duże hahah
spory brzuszek

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 08:08   #600
tomalinka
Wtajemniczenie

Stokrotko super zdjęcia
Agnusku miłego weekendu i nie martw się dziewczyny mają w zwyczaju napieprzać postami w pracy

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ale fajnie To miłego wypadu!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości