Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 09:17   #601
martyna3275
Zakorzenienie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

pitahaya masz mój klik
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:13   #602
rybkaa90
Zakorzenienie

Cieszę się, bo wydałabym niepotrzebnie pieniądze, na coś co zupełnie mi nie odpowiada i pewnie oddałabym siostrze Dlatego tak uwielbiam próbki i miniatury kosmetyków.

Nie chcę stosować tak wcześnie kremów przeciwzmarszczkowych pod oczy, krem w przeciwzmarszczkowy w wieku 22, 25 lat to dla mnie przegięcie . Zależy mi na czymś rozjaśniającym cienie, najchętniej o konsystencji żelowej. Niestety YR chyba nie ma takiego kosmetyku w swojej ofercie. Pozostaje mi krem floslek.

Zastanawiam się nad peelingiem, który jest najlepszy http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...nka_marokanska czy ten http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...linny_do_ciala a może ten http://www.yves-rocher.com.pl/peeling_detoks ???

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-07-28 o 10:17
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:15   #603
2016070150903
Konto usunięte

ja też sądzę, że każdy ma takie zapasy, jakie mu pasują. i rady s tylu 'lecz się' są raczej nie na miejscu.

ja też mam akurat sporo żeli, ale idą one u mnie ekspresowo. chciałabym nawet używać kilku naraz, żeby mieć wybór, ale problemem jest brak miejsca w łazience na wystawienie większej ilości buteleczek.

Dziewczyny, a jak z tym kokosem PN, on jest w stałej ofercie jeszcze? bo ''u mnie'' nawet ani jednego żelu, czy kostki nie ma. a chciałabym chociaż przetestować z ciekawości, bo w letniej limitowance czuję tylko kokosa, bez ananasa. jestem ciekawa jak pachnie kokos.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 10:27   #604
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
ja też sądzę, że każdy ma takie zapasy, jakie mu pasują. i rady s tylu 'lecz się' są raczej nie na miejscu.

ja też mam akurat sporo żeli, ale idą one u mnie ekspresowo. chciałabym nawet używać kilku naraz, żeby mieć wybór, ale problemem jest brak miejsca w łazience na wystawienie większej ilości buteleczek.

Dziewczyny, a jak z tym kokosem PN, on jest w stałej ofercie jeszcze? bo ''u mnie'' nawet ani jednego żelu, czy kostki nie ma. a chciałabym chociaż przetestować z ciekawości, bo w letniej limitowance czuję tylko kokosa, bez ananasa. jestem ciekawa jak pachnie kokos.
Zgadzam się, każdy ma to co potrzebuje i zużyje. Ja w swoich zapasach mam głównie żele pod prysznic, czasami moja mała rodzina zużywa dwa tygodniowo Lubię się porządnie namydlić, nie żałuję sobie
W DM zrobiłam zakupy maseł do ciała, maja rewelacyjną ofertę, ale w DM jestem kilka razy w roku, więc nic się nie zmarnuje. Do tego dochodzi kilka szamponów YR- używam tylko takich, schodzą na bieżąco. Kilka małych pierdółek, jakieś mydełka, miniaturki kosmetyków, próbki itp. - szykuje się wyjazd wakacyjny, połowę z tego zużyję
Przed chwilą oglądałam katem oka "Perfekcyjną Panią Domu" TVN i właśnie jedna z uczestniczek problemu miała poważny problem, wszystkie kosmetyki pochowane po szafkach, zakamarkach, sama nie wiedziała co ma. Większość kosmetyków przeterminowana, spory karton wyrzuciła. Przyznała się, że lubi robić zakupy w promocyjnych cenach, zawsze się na coś skusi. Wydaje mi się, że dopóki mamy kontrole nad tym maniactwem problemu nie ma. Jeśli orientujemy się co i gdzie mamy, jeśli stopniowo zużywamy nasze zapasy itp. Jeśli potrafimy powstrzymać się od zakupu w super-hiper-ekstra promocji.

Kokos u mnie jest w stałej ofercie. Może dostępność zależy od wielkości sklepu? U mnie jest ścianka z kosmetykami PN stylizowana na sad

Umbra nie wiem czy dobrze kojarzę, ale czy to Ty może wstawiałaś zdjęcia zakupów z tym serum http://www.yves-rocher.com.pl/koncentrat_nawilzajacy? Jeśli moja spostrzegawczość mnie nie zawiodła, mogłabyś napisać jak się sprawdził?

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-07-28 o 10:49
Stary 2012-07-28, 11:01   #605
pitahaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyna3275 Pokaż wiadomość
pitahaya masz mój klik
Dziękuję ślicznie

Cytat:

Żeli nigdy za dużo Zwłaszcza, że za oknem ponad 30 stopni to idą naprawdę szybko.
Stary 2012-07-28, 11:03   #606
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pitahaya Pokaż wiadomość
Dziękuję ślicznie

Żeli nigdy za dużo Zwłaszcza, że za oknem ponad 30 stopni to idą naprawdę szybko.

Ode mnie również masz kilk

Zauważyłam, że podrażniają mnie toniki z alkoholem Dam sobie spokój z tym tonikiem Hydra Vegetal. Szkoda, ze YR nie podaje składu wszystkich kosmetyków.

06.09.2014
Stary 2012-07-28, 11:07   #607
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość

Zauważyłam, że podrażniają mnie toniki z alkoholem Dam sobie spokój z tym tonikiem Hydra Vegetal. Szkoda, ze YR nie podaje składu wszystkich kosmetyków.
mam nadzieje, ze u mnie te toniki się jaos sprawdzą, bo zamówiłam az dwa
Stary 2012-07-28, 11:10   #608
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:

Ja właśnie się boję, liczę że dostanę w sierpniu miniaturę i przetestuję Jak się sprawdzi, chętnie kupię pełnowymiarowe opakowanie, szkoda mi kasy na buble!

06.09.2014
Stary 2012-07-28, 11:12   #609
martyna3275
Zakorzenienie

najwyzej oddam przyjaciólce... Ona sie cieszy zawsze gdy cos jej z yves oddaje
Stary 2012-07-28, 11:33   #610
pitahaya
Zakorzenienie

Cytat:

Dziękuję

Ja się ciągle zastanawiam nad tym Hydra Vegetal, mam na mysli koncentrat. Gdzieś czytałam, że ma średni skład, ale jak testowałam w sklepie to konsystencja mi bardzo odpowiada - leciutki jest, tylko ciekawe jak na twarzy się zachowa.
Stary 2012-07-28, 11:40   #611
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pitahaya Pokaż wiadomość
Dziękuję

Ja się ciągle zastanawiam nad tym Hydra Vegetal, mam na mysli koncentrat. Gdzieś czytałam, że ma średni skład, ale jak testowałam w sklepie to konsystencja mi bardzo odpowiada - leciutki jest, tylko ciekawe jak na twarzy się zachowa.

Ja również zastanawiam się nad tym koncentratem, boję się wysypu Żeby chociaż cenę miał trochę niższą, nawet z czekiem wychodzi sporo jak za kosmetyk, który może się nie sprawdzić.

06.09.2014
Stary 2012-07-28, 11:44   #612
2016070150903
Konto usunięte

kilka moich recenzji na szybko (cera mieszana w kierunku tłustej):

*koncentrat nawilżający- w sklepie nie spodobał mi się jego zapach, ale w użyciu nie jest tak źle, nie czuję go zbyt długo. fajna, leciutka konsystencja, nie zapchał mnie, nie podrażnił. nawilża chyba przyzwoicie, bo używam też na zmianę raczej wysuszającego kremu Pure System, a suchych skórek nie ma.

*tonik nawilżający- nie używam zbyt często, ostatnio zapominam o tonikach w ogóle. ale do tej pory nie podrażnił.

*krem nawilżająco- matujący, używam na dzień, fajnie się sprawdza pod makijaż (czasem fluid+puder, czasem sam puder), nie zapycha. konsystencja jest gęstawa i myślałam, że w upały będę krem czuła na twarzy, ale szybko się wchłania.

*żel smoothie kokos&ananas- jest ok, ale bez szału. jeśli chodzi o zapach, czuję tylko słodki kokos. konsystencja lepsza niż w przypadku maliny, którą to zużyłam w tempie ekspresowym ze względu na lejącą konsystencję.

*woda smoothie kokos&ananas- fajny zapach, czuję go dłużej niż mango&marakuja

*Naturelle- bardzo fajny, orzeźwiający zapach, akurat na teraz, sprawdza się w upały, nie drażni. zaskakująco trwały, czuję go do wieczora

*szampon Hamamelis 3w1 ułatwiający rozczesywanie- plącze włosy, a raczej nie miewam tego problemu z innymi szamponami. średnio dobrze myje, szczypie mnie po nim skóra głowy i w ogóle mam uczucie nieświeżych włosów zaraz po myciu. jednak nie służą mi gęste, perłowe szampony. zdecydowanie wolę I love my planet, żelowy, lekki, cytrusowy, super odświeża.

kremów używam ok. miesiąca.
Stary 2012-07-28, 11:49   #613
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam teraz ten peeling detoks (innych nie miałam) i jest ok, mocny cytrusowy zapach, drobinki ma małe i ściera dobrze, choć delikatnie (ja tam lubię zdzieraki). Z wydajnością bardzo średnio...

Cytat:
Zgadzam się, każdy ma to co potrzebuje i zużyje. Ja w swoich zapasach mam głównie żele pod prysznic, czasami moja mała rodzina zużywa dwa tygodniowo Lubię się porządnie namydlić, nie żałuję sobie
W DM zrobiłam zakupy maseł do ciała, maja rewelacyjną ofertę, ale w DM jestem kilka razy w roku, więc nic się nie zmarnuje. Do tego dochodzi kilka szamponów YR- używam tylko takich, schodzą na bieżąco. Kilka małych pierdółek, jakieś mydełka, miniaturki kosmetyków, próbki itp. - szykuje się wyjazd wakacyjny, połowę z tego zużyję
Przed chwilą oglądałam katem oka "Perfekcyjną Panią Domu" TVN i właśnie jedna z uczestniczek problemu miała poważny problem, wszystkie kosmetyki pochowane po szafkach, zakamarkach, sama nie wiedziała co ma. Większość kosmetyków przeterminowana, spory karton wyrzuciła. Przyznała się, że lubi robić zakupy w promocyjnych cenach, zawsze się na coś skusi. Wydaje mi się, że dopóki mamy kontrole nad tym maniactwem problemu nie ma. Jeśli orientujemy się co i gdzie mamy, jeśli stopniowo zużywamy nasze zapasy itp. Jeśli potrafimy powstrzymać się od zakupu w super-hiper-ekstra promocji.
Ja największy problem mam z kremami do twarzy, mam ich 10... A ta kategoria niestety bardzo wolno schodzi Patrzyłam na daty ważności i mimo wszystko powinnam zmieścić się ze zużyciem ich. Jednak mam całkowity zakaz na kupowanie kremów
Ja w życiu wyrzuciłam jedynie 2-3 kosmetyki po terminie ważności. Kontroluję je na bieżąco Też tak uważam Kiedyś każda promocja mnie kusiła, ale teraz już się z tego wyleczyłam. Mam spore zapasy i kupuję to, co naprawdę potrzebuję. Choć wiadomo, że czasem skuszę się na jakąś zachciankę

Cytat:
Jak zaczniesz używać, to daj znać, czy fajny Mnie jakoś szczególnie nie przeszkadza alkohol w tonikach, o ile go nie czuć (kiedyś miałam Clean&Clear i to był sam alkohol ), choć ze względu na naczynka (kilka małych, ale zawsze) nie powinnam takich używać, dlatego staram się wybierać bez alkoholu.

Cytat:

*koncentrat nawilżający- w sklepie nie spodobał mi się jego zapach, ale w użyciu nie jest tak źle, nie czuję go zbyt długo. fajna, leciutka konsystencja, nie zapchał mnie, nie podrażnił. nawilża chyba przyzwoicie, bo używam też na zmianę raczej wysuszającego kremu Pure System, a suchych skórek nie ma.

*tonik nawilżający- nie używam zbyt często, ostatnio zapominam o tonikach w ogóle. ale do tej pory nie podrażnił.
Dobre informacje dla mnie, dzięki za recenzje
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 11:53   #614
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:

*krem nawilżająco- matujący, używam na dzień, fajnie się sprawdza pod makijaż (czasem fluid+puder, czasem sam puder), nie zapycha. konsystencja jest gęstawa i myślałam, że w upały będę krem czuła na twarzy, ale szybko się wchłania.

*żel smoothie kokos&ananas- jest ok, ale bez szału. jeśli chodzi o zapach, czuję tylko słodki kokos. konsystencja lepsza niż w przypadku maliny, którą to zużyłam w tempie ekspresowym ze względu na lejącą konsystencję.

*woda smoothie kokos&ananas- fajny zapach, czuję go dłużej niż mango&marakuja

*Naturelle- bardzo fajny, orzeźwiający zapach, akurat na teraz, sprawdza się w upały, nie drażni. zaskakująco trwały, czuję go do wieczora

*szampon Hamamelis 3w1 ułatwiający rozczesywanie- plącze włosy, a raczej nie miewam tego problemu z innymi szamponami. średnio dobrze myje, szczypie mnie po nim skóra głowy i w ogóle mam uczucie nieświeżych włosów zaraz po myciu. jednak nie służą mi gęste, perłowe szampony. zdecydowanie wolę I love my planet, żelowy, lekki, cytrusowy, super odświeża.

kremów używam ok. miesiąca.
Bardzo mi pomogłaś, dziękuję

06.09.2014
Stary 2012-07-28, 11:56   #615
martyna3275
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ja mam teraz ten peeling detoks (innych nie miałam) i jest ok, mocny cytrusowy zapach, drobinki ma małe i ściera dobrze, choć delikatnie (ja tam lubię zdzieraki). Z wydajnością bardzo średnio...

Ja największy problem mam z kremami do twarzy, mam ich 10... A ta kategoria niestety bardzo wolno schodzi Patrzyłam na daty ważności i mimo wszystko powinnam zmieścić się ze zużyciem ich. Jednak mam całkowity zakaz na kupowanie kremów
Ja w życiu wyrzuciłam jedynie 2-3 kosmetyki po terminie ważności. Kontroluję je na bieżąco Też tak uważam Kiedyś każda promocja mnie kusiła, ale teraz już się z tego wyleczyłam. Mam spore zapasy i kupuję to, co naprawdę potrzebuję. Choć wiadomo, że czasem skuszę się na jakąś zachciankę

Jak zaczniesz używać, to daj znać, czy fajny Mnie jakoś szczególnie nie przeszkadza alkohol w tonikach, o ile go nie czuć (kiedyś miałam Clean&Clear i to był sam alkohol ), choć ze względu na naczynka (kilka małych, ale zawsze) nie powinnam takich używać, dlatego staram się wybierać bez alkoholu.

Dobre informacje dla mnie, dzięki za recenzje
dam znac jak przywedruje do mnie i uzyje go pare razy
Stary 2012-07-28, 11:58   #616
Miss Hepburn
Rozeznanie

pitahaya, kliknięte

Umbro, jestem wielką fanką kokosa z tej serii Nadmienię, że ogólnie za kokosem i jego aromatem, np. w żywności, nie przepadam.
Ten nie jest nachalny, dla mnie pachnie mlekiem, ciepłem i domem ( proszę się nie śmiać ). No, ale jest bardzo podobny do kokosowej z limitowanki, choć ciut bardziej mleczny - to tak na szybko. Balsam tez mam, ale jeszcze nie otwierałam.
Obok Cedru to będzie stały punkt mojej zapachowej historii No i na mnie jest bardzo, bardzo trwały, porónywalny z wodą perfumowaną z wyższej półki ( choc oczywiście nuty zapachowe tak fajnie się nie rozwijają ;-) )

Rybko, powiem tak : z jednej strony się z Tobą zgadzam i choc mam 29 lat, używam kremów nawilżających, a nie przeciwzmarszczkowych , a stan mojej skóry jest całkiem, całkiem, więc oczywiscie nie ma co przesadzac. Natomiast , myślę, ze informacja na kremie, ze jest na " pierwsze zmarszczki " albo " przeciwzmarszczkowy, ale dla 25-latek ", świadczy o tym, że nie ma co spodziewać się silnego działania w tym kierunku. Dla mnie to bardziej chwyt marketingowy ;-)
Ale wracając do tematu - a żel ze świetlikiem ?
Zresztą, sama jestem tak na 2 razy w stosunku do kremów pod oczy , tzn. takich " specjalnie dedykowanych ".

Edytowane przez Miss Hepburn
Czas edycji: 2012-07-28 o 12:02
Miss Hepburn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:04   #617
arbuziak
Zadomowienie

Cytat:
Ja również zastanawiam się nad tym koncentratem, boję się wysypu Żeby chociaż cenę miał trochę niższą, nawet z czekiem wychodzi sporo jak za kosmetyk, który może się nie sprawdzić.
Mam skórę baaaaaaardzo alergiczną, ciągle jakieś nieszczęścia ją spotykają, ale odpukać ani po koncentracie ani po kremie z tej serii nic złego mi się nie stało. Krem fajnie nawilża moją suchą , alergiczną skórę, pozostawiając lekką powłoczkę, a co do koncentratu.... No cóż... konsystencja jest fajna, leciutka. Wchłania się błyskawicznie, pod makijażem nic się z nim nie dzieje, ale nawilżanie jest znikome w moim przypadku. Jak mam skórę ściągniętą po myciu, to nie łagodzi tego, muszę nałożyć jeszcze krem. O ile w kremy się zaopatrzę z grouponem , to na serum się już raczej nigdy nie zdecyduję, bo szkoda kasy, chociaż gadżet fajny :p
arbuziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 12:15   #618
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arbuziak Pokaż wiadomość
Mam skórę baaaaaaardzo alergiczną, ciągle jakieś nieszczęścia ją spotykają, ale odpukać ani po koncentracie ani po kremie z tej serii nic złego mi się nie stało. Krem fajnie nawilża moją suchą , alergiczną skórę, pozostawiając lekką powłoczkę, a co do koncentratu.... No cóż... konsystencja jest fajna, leciutka. Wchłania się błyskawicznie, pod makijażem nic się z nim nie dzieje, ale nawilżanie jest znikome w moim przypadku. Jak mam skórę ściągniętą po myciu, to nie łagodzi tego, muszę nałożyć jeszcze krem. O ile w kremy się zaopatrzę z grouponem , to na serum się już raczej nigdy nie zdecyduję, bo szkoda kasy, chociaż gadżet fajny :p
czy te kremy i serum nie rolują się pod makijażem?

Miss Hepburn Używam żelu ze świetlikiem pod oczy z Flosleku. Nie zauważyłam, żeby YR miał w swojej ofercie taki kosmetyk.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-07-28 o 12:16
Stary 2012-07-28, 13:10   #619
arbuziak
Zadomowienie

Obecnie mam podklad HM Bourjois i się nie roluje nic, ani serum (które znika po prostu z twarzy po kilku sekundach) ani ten krem

A właśnie, potrzebuję ciemniejszego podkładu, bo się opaliłam i zastanawiam się czy promocji czekowo-grrouponowej nie wykorzystać ku temu Polecacie coś? Mam skórę suchą i niestety sporo zaczerwień koło nosa, dlatego chciałabym żeby był trochę kryjący, ale nie robił maski na twarzy. Polecacie coś? Ten niebrudzący daje radę?
arbuziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:19   #620
Miss Hepburn
Rozeznanie

Rybko, masz rację, nie ma Po prostu pomyślałam, że żel ze swietlikiem może być dla Ciebie odpowiedni

Stary 2012-07-28, 13:31   #621
rudy_kot
Wtajemniczenie

fenomeno2000 dziękuję za skany, jak ktoś by miał jeszcze wyraźniejsze to będę wdzięczna

pitahaya też kliknęłam
Stary 2012-07-28, 13:35   #622
Miss Hepburn
Rozeznanie

Rudy_kocie, ja w tej chwili niestety jeszcze nie mam jak, ale jeśli czegoś nie możesz odczytać, daj znać, sprawdzę i napiszę co i jak - tutaj albo przez pw, jak wolisz

Stary 2012-07-28, 15:10   #623
2016070150903
Konto usunięte

MissHepburn, tym bardziej chcę tego kokosa przetestować! może do sierpnia dowiozą. limitki mam tylko 20ml, więc nawet jakby były podobne, to nie szkodzi.
Stary 2012-07-28, 15:29   #624
Miss Hepburn
Rozeznanie

Cytat:
MissHepburn, tym bardziej chcę tego kokosa przetestować! może do sierpnia dowiozą. limitki mam tylko 20ml, więc nawet jakby były podobne, to nie szkodzi.
Przetestuj, serdecznie polecam Jest to zapach " kulinarny ", ale nie przesłodzony, nie jest też ciężki ( nie kręci się od niego w głowie ), miękko otula. Fajny na lato, wtedy czuć jego bardziej " egzotyczną " stronę, ale prawdziwy potencjał pokazuje jesienią i zimą, o co kokosu bym naprawdę nie podejrzewała
Wezmę go za realizację czeków, na bank !

Stary 2012-07-28, 15:36   #625
rudy_kot
Wtajemniczenie

Miss, dzięki.

Ja kiedyś miałam straszną fazę na ten kokosowy zapach, a teraz mi się już znudził, oddałam koleżance pół butelki, teraz może jej wezmę na czek to się ucieszy
Stary 2012-07-28, 16:35   #626
rybkaa90
Zakorzenienie

Może i ja skusze się na kokos Zawsze myślałam, że jest mdły i duszący. Popsikałam się testerem w sklepie kokos- ananas i przepadłam, bardzo mi się spodobał Zdziwiłam się, gdy powąchałam wanilię również byłam mile zaskoczona.

06.09.2014
Stary 2012-07-28, 16:39   #627
Miss Hepburn
Rozeznanie

Cytat:
Może i ja skusze się na kokos Zawsze myślałam, że jest mdły i duszący. Popsikałam się testerem w sklepie kokos- ananas i przepadłam, bardzo mi się spodobał Zdziwiłam się, gdy powąchałam wanilię również byłam mile zaskoczona.
Wanilia jest lekko słona, prawda ? Mam teraz waniliowy krem do rąk z PN i bardzo go sobie chwalę.
Wiem, ze na pewno wezmę kokos, a podejrzewam, że właśnie wanilia będzie moim typem numer 2.
Dodatkowo pani z YR mówiła mi, ze te słodkie zapachy z PN są dużo trwalsze niż te typowo owocowe i biorąc pod uwagę moje doświadczenia z kokosem, coś w tym jest

Rudy_kocie, nie ma sprawy, jak coś to pisz

Stary 2012-07-28, 16:45   #628
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Hepburn Pokaż wiadomość
Wanilia jest lekko słona, prawda ? Mam teraz waniliowy krem do rąk z PN i bardzo go sobie chwalę.
Wiem, ze na pewno wezmę kokos, a podejrzewam, że właśnie wanilia będzie moim typem numer 2.
Dodatkowo pani z YR mówiła mi, ze te słodkie zapachy z PN są dużo trwalsze niż te typowo owocowe i biorąc pod uwagę moje doświadczenia z kokosem, coś w tym jest

Rudy_kocie, nie ma sprawy, jak coś to pisz
Wanilia ma w sobie takiego zadziora, nie jest mdła. Nie potrafię opisywać zapachów, ale kojarzy mi się z ciepłem, czymś miłym. To mój ulubiony zapach na zimę Rzeczywiście owocowych zapachów po 10 minutach już nie czuję, "słodkie" zapachy są trwalsze i mniej chemiczne. Nie polecam jeżyny, pachnie jakoś dziwnie, nie czuję jeżyn, nie mogłam wykończyć jednej butelki

Miss Hepburn ale masz kota w avatarze! Poważnie zastanawiam się nad tym, żeby przygarnąć jakąś kocią bidulkę. Wychowywałam się wśród zwierząt i obecnie bardz0 mi tego brakuje

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-07-28 o 16:49
Stary 2012-07-28, 16:47   #629
2016070150903
Konto usunięte

ja wanilię odebrałam za pieczątki z pierwszej książeczki i zostawiam na zimę. na testach w sklepie była cudowna, otulająca.
Stary 2012-07-28, 16:52   #630
beeskiss
Raczkowanie

Witajcie!
Czytam Was często bo jak zwykle dowiem się czegoś ciekawego piszę rzadziej zazwyczaj podczas pobytu w pl
Mimo że z uk wrzucam fotkę mojej paczki doszła cztery dni temu akurat w moje urodziny więc milutko
Jeśli ktoś zainteresowany ofertą wysyłkową mogę wrzucić skany
Zazdroszczę Wam ofert urodzinowych tu niestety nie ma
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03077.jpg (45,8 KB, 91 załadowań)
beeskiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości