|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
hej dziewczynki...
ja już nie spie. Za chwilę będę ubierać baloniki koło domu... Strasznie sie stresuje mimo, że to ślub brata, co bede wyprawiać na swoim za 2 miechy??;/ Młoda para tez stremowana. Niebo bezchmurne zapowiadają i 30 st. a co z tego będzie zobaczymy... na 9fryzjer, na 10 kosmetyczka...
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Witam dzisiejsze najszczęśliwsze PMki pod słońcem!
Kochane zycze Wam wszystkiego dobrego i niezapomnianego dnia! ![]() Niech taka milosc, radosc jak dzis towarzyszy Wam juz na zawsze ![]() cos ostatnio nie moge spac... Klade sie po 1:00 a budze o 4:50 ? chyba 4 noc z rzedu tak mam... ![]() dzisiaj jedziemy z tata i bratem po garnitury a moj TZ mozliwe ze bedzie miec kawalerski
|
#4053 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiejszym PM-kom życzę nieustającej miłości małżeńskiej, spełnienia marzeń i cudownego dnia ślubu
ładna pogodę załatwiłam tylko temperatura coś szaleje ![]() a ja dalej chora, a idziemy dziś na wesele
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Wyglądam za okno i widze słoneczko i żadnej chmurki .
Czas zacząć TEN DZIEŃ !!! ![]() Kochane, stresik się ujawnił. Jak go nie było tak jest teraz. Przespałam całą noc jak dziecko jeszcze wczoraj tłukły mi talerze pod drzwiami haha aleeee mało było wiec spoko. Lampeczka winka do toastu i wsio. Mogłam iść spać a byłam wykończona ![]() Buziaki dla wszystkich !!!!! Idę się kąpać. Wpadnę jeszcze na 5 sekund chyba
|
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
Chatka Wiktusiaczek menippe Anulka_p Dancing_Lady aleksandretta Lily of the Valley MiciaKicia Dziewczyny życze wam duzo dużo szczęścia i miłości na tej nowej drodze zycia Oraz żeby ten dzień był dla Was niezapomniany ![]() A ja dzisiaj tez jadę na weselicho
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ślubującym PMkom życzę wszystkiego co najlepsze
Ja właśnie wstałam i lecę się szykować na kuzyna weselicho
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Kochane
![]() My juz wrocilismy z podrozy bylo cudnie pozniej zdam relacje i wstawie fotki![]() narazie zostawilam Wam cos na poczcie Wszystkim dzisiejszym PM wszystkiego najcudowniejszego * kochane nie stresujcie sie bo nie ma czym![]() ide, bo mąż przyjechal z bułeczkami ![]() wczoraj zrobil cudną kąpiel przy swiecach ah jak cudwnie jest byc zoną tak swietnego męza ![]() buziaki
|
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny :
Chatko Wiktusiaczku menippe Anulko_p Dancing_Lady aleksandretto MiciaKicia Lily of the Valley życzę wam aby dzisiejszy dzień był idealnym, abyście wyglądały i czuły się pięknie u boku waszych Tżtow. Dużo szczęścia i radości!! |
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny :
Chatko Wiktusiaczku menippe Anulko_p Dancing_Lady aleksandretto Lily of the Valley MiciaKicia życzę Wam dziś jak najmniej stresu, oby uśmiech nie schodził z Waszych twarzy i obyście zapamiętali TEN dzień jako jeden z najpiękniejszych ![]() Mam nadzieję, że pogoda dopisze, a dj'e/zespoły, które macie sprawią, że zabawa będzie szampańska i niezapomniana Trzymam kciuki oby wszystko się udało Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia !!! --- Cześć U nas już od rana pięknie Czekam na herbatkę, budzę męża i będziemy się szykować na ślub i wesele, o 10 wyjeżdżamy ![]() Życzę wszystkim miłego weekendu ![]() |
|
|
|
#4060 |
|
Rozeznanie
|
Ja chcę spać.....
Zwlokłam się, na 10 próbny makijaż. Ciekawe jak wyjdzie![]() Chatka Wiktusiaczek menippe Anulka_p Dancing_Lady aleksandretta Lily of the Valley MiciaKicia Kochane, życzę Wam niezapomnianych przeżyć tej nocy, szampańskiej zabawy i bajkowej drogi przez życie z Waszymi mężulkami przy boku |
|
|
|
#4061 |
|
Wtajemniczenie
|
Chatka
Wiktusiaczek Anulka_p Dancing_Lady aleksandretta Lily of the Valley MiciaKicia Dziewczynki wszystkiego wspaniałego w ten jedyny, wyjątkowy i cudowny dzień Wykorzystajcie go na maksa, uśmiechajcie się od ucha do ucha i bądźcie najszczęśliwsze na caaałym świecie ![]()
|
#4062 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj ślubującym życzę, by dzisiejszy dzień był
pierwszym z najpiękniejszych dni ich życia oraz mega dużo miłości, radości i szczęścia!
|
|
#4064 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanej zabawy na panieńskim życzę Cytat:
Cytat:
![]() Najserdeczniejsze życzenia pomyślności na nowej drodze życia, miłości, jak najmniej problemów, jak najwięcej uśmiechów życzę:
Chatce Wiktusiaczkowi Anulce_p aleksandrettcie Lily of the Valley MiciKici |
|||
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka Wiktusiaczek menippe Anulka_p Dancing_Lady aleksandretta Lily of the Valley MiciaKicia Kochane życze Wam cudownego dni i udanej zabawy a takze szczęsliwego życia w roli żonki |
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka Wiktusiaczek menippe Anulka_p Dancing_Lady aleksandretta Lily of the Valley MiciaKicia Nie dam rady dziś pojechać do Chatki Ale jestem z nią całym sercem i myślami, na pewno będzie wspaniale wyglądać, z resztą wszystkie będą ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Dzwonie do laski, która wystawia JA na gumetree, lokalizacja Warszawa a ta, że przmiarka to owszem, ale we.... WROCŁAWIU!!!!!! @#$%^&*(*&^%$#@#$%^&^%$#@
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo!!!!!!!!
Pisze do Was najszczęśliwszy człowiek na ziemi Chciałam tylko złożyć życzenia naszym piek nym dzisiejszym PMkom!!! Niech to będzie najcudowniejszy dzień waszego życia!!!
|
#4068 |
|
Rozeznanie
|
Chatka
Wiktusiaczek menippe Anulka_p Dancing_Lady aleksandretta Lily of the Valley MiciaKicia Wszystkiego naj naj najlepszego, zabawy do bialego rana, aby chwila trwała i szczęscia |
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PM'kom chciałam życzyć wszystkiego co najpiękniejsze w tym wyjątkowym dniu
Czujcie się wspaniałe i kochane przy boku Waszych Mężczyzn ![]()
|
#4070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Wszystkim dzisiejszym PMkom wszystkiego naj ,żeby było tak jak sobie wymarzyłyście!!
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PM wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim miłości na lata
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka
Wiktusiaczek menippe Anulka_p Dancing_Lady aleksandretta Lily of the Valley MiciaKicia Laski kochane,w tym pięknym dniu życzę Wam samych wspaniałości, pozytywnych wzruszeń, zachwytu i mega pokładów energii, by starczyło na noc poślubną i każdy kolejny małżeński dzionek ![]() Spełnienia kochane! |
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ dzisiaj się upalny dzień zapowiada. U nas dziś sprzątanie po-remontowe, mimo, że okna pootwierane, wentylator chodzi to i tak temperatura daje się we znaki. Mam nadzieję, że nasze dzisiejsze PMki nie roztopią się w tym skwarze. Chociaż Nena i Lady dały radę przy 35 stopniach to dzisiejsze zaledwie 33 to pryszcz
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH PMek
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PM wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, cudownych chwil przy boku męża duuuuuuuużo miłości i cudownego wesela
a Chatce złożę życzenia osobiście zaraz idę karteczkę kupić kurcze to mój ostatni wizażowy ślub na którym będęwspółczuję dzisiejszym PM jest masakrycznie gorąco ja się wczoraj tak dusiłam w sukni że po wejściu na górę trzech krzyży w szpilkach prawie zasłabłam nie mowiąc już o włosach które pomimo suchego powietrza to od łażenia i wiadomo człowiek się poci to mi się rozwaliły szybciej niż te co miałam w dniu slubu
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-07-28 o 10:32 |
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na poważnie, to nie jeździłam po nocy, trochę miałam stracha i mąż sam dzwonił, bym została i życzył mi dobrych snów ziewam tak jest Pani kapitan za chwilę kieruję na pocztę zainteresowanych zapraszam
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za rok się szykuj! Złóż Chateczce życzenia ode mnie, proszę, powiedz, że nie udało mi się przyjechać
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przekażę
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4080 |
|
Konto usunięte
|
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych pm
![]() dużo uśmiechu,miłości i wszystkiego naj! Mój mąż od 3 dni walczy z tą gorączką .Myślelismy że to od zębów bo mu wyrastaja mądrości i ma tam napuchnięte ale teraz juz sama nie wiem co o tym myśleć i wątpie że to zęby i jedziemy na pogotowie Trzymajcie kciuki prosze! Poza tym tabletki zbijały gorączke i okłady ale na krótko |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

jeszcze wczoraj tłukły mi talerze pod drzwiami haha aleeee mało było wiec spoko. Lampeczka winka do toastu i wsio. Mogłam iść spać a byłam wykończona
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Zwlokłam się, na 10 próbny makijaż. Ciekawe jak wyjdzie

. Ale za to są to zaufane baby, z którymi wiem, że będzie super 
udanej zabawy na panieńskim życzę 

zainteresowanych zapraszam
Za rok się szykuj! Złóż Chateczce życzenia ode mnie, proszę, powiedz, że nie udało mi się przyjechać