|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomimo wielkiej odległości nie daMY umrzeć tej Miłości. - 44 część ZNO :)
Cytat:
Jedynie z kim mam dobry kontakt i kogo dość dobrze znam to jest właśnie Jego kuzynka... Samara, przeczytaj to wyżej... Na pewno nie zadzwoni, nawet nie ma jak... Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2012-07-28 o 14:31 |
|
|
|
|
#332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Im to może czas to zmienić? pojechac do nich, zrobic na nich dobre wrazenie, poznać bliżej, pokazac ze Ci na nim zalezy, kochacie sie i wspieracie? bo takie cos dla mnie jakby ukrywanie sie jest dziecinne i nie wiem czy to Wasza wina czy podejscia rodziców. probowaliscie chociaz to zmienic?
a o niego sie nie martw, nie pierwszy raz nie ma z nim kontaktu a potem okazuje sie ze wszystko jest ok. ale jakis kontakt do rodziny inny niz dom jednak powinnas miec ![]() nie bylismy w parku tylko po miescie polazilismy. taki upaaaał |
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Samara, nie. Miasto obok ale niedaleko...
tiny, widujemy się różnie... Kilka razy byliśmy własnie u jego kuzynki w jego domu raczej rzadko, bo czuję się tam niezbyt mile widziana. Kocie, ale ja próbowałam to zmienić, przyjechałam raz do niego rano jak byli w pracy, pomogłam posprzątać, ugotowałam obiad, żeby dobre wrażenie zrobić to matka nawet nie tknęła, bo cytuję "ona nie wie co ja tam dodałam" |
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka Cię odległość z Tż dzieli? ile w ogóle macie lat?
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Im ale to byl tylko raz. mysle ze za szybko odpusciliscie. przeciez gdybys go odwiedzala regularnie w koncu by przywykli do tego a moze nawet zlapalibyscie lepszy kontakt? a moze sa dziwakami i nigdy nie zmienia podejscia i tez trzeba to zaakceptowac jednak przy tym robic swoje. mieszka tam z nimi to ma prawo RAZ NA JAKIS czas (bo nie mowie przeciez ze codziennie chociaz to tez normalne akurat no ale nie wymagajmy cudow na poczatku) zaprosic dziewczyne z ktora jest kilka lat do siebie. rozumiem ze nie chcesz sie wpychac i nie jest milo czuc sie niechcianym gosciem ale on jednak jako facet powinnien sie troche postawic. tym bardziej ze przez to tak rzadko sie widujecie i nie uwierze ze Was zwiazek na tym nie cierpi.
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie czytam i czytam
i sobie mysle, ze... Imp jestescie ze soba ponad 3 lata a nie znasz jego rodzicow? dziwne wybacz ale dla mnie wrecz nienormalne
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wzięłabym jego talerz i chyba sama zjadła. Albo bym po prostu wyszła. I następnym razem powiedziała dokładnie to samo. Cytat:
Mam dość tego upału. W cieniu mam 35 stopni
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
zimno, zle
cieplo, zle
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
tak. Zimno jest to jest źle. Jak jest ciepło to jest ok, ale 35 stopni W CIENIU to lekka przesada. Wystarczyłoby 22. A tak kibluję w domu, bo nigdzie wyjść się nie da. A już na pewno nie z dzieckiem
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Tiny, dzieli nas w sumie niewiele bo trochę ponad 200km, ja mam 20 on 23...
Kocie, bo wiesz jego matka ma do niego hmm żal? czy sama nie wiem jak to nazwać... On zanim się poznaliśmy był z dziewczyną w sumie był z nią "od zawsze" mieszkali nawet razem bo jej matka wyjeżdżała do pracy za granicę i tej było wygodniej mieszkać z nim niż sama w mieszkaniu, jak się poznaliśmy on z nią zerwał a jego matka była w niej wręcz zakochana i nie może przeboleć, że cytat: "Zostawił taką świetną dziewczynę dla kogoś takiego jeszcze kilometry stąd"... Nie wiem co jej we mnie nie pasuje... On się "stawia" próbował i przy mnie i prośbą i groźbą a ona nie, bo ona mnie nie zna i nie będzie ktoś obcy w jej domu spał co innego jakbym czasem przyszła na chwilę (ile razy można tłumaczyć, że nie mam 5 minut drogi do domu i nie mogę tak czasem przyjść na kawę i wrócić do domu? Asme, uwierz, że chciałabym mieć z nimi kontakt i w ogóle ich znać ale oni się nie dają poznać... Karolcia, ja jestem za słaba i się po prostu... rozpłakałam wzięłam torbę i poszłam jak TŻ za mną wybiegł to słyszałam słowa jego matki "po co biegniesz, pogadaj z M. może jeszcze do Ciebie wróci"... |
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Imp, nie lubię złośliwych ludzi
ale nie lubię też, jeśli ktoś w taki sposób miałby mnie obrazić.
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
Imp a czym się zajmujesz? Co robi Twój Tż? Przepraszam, ale nie byłam na wątku jak dołączałaś
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#346 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym już wiem co i jak... Napisała mi, że dodzwoniła się do Jego matki... Miał wstrząs kardiogenny, ale już podobno lepiej... Ciągle śpi po lekach... Na początku w ogóle nie wiedział jak się nazywa, gdzie jest... Tiny, przepraszam nie zauważyłam Twojego posta więc, Ja uczę się zaocznie w liceum jeszcze, on też... On pracować nie może bo ma ciężką chorobę, która kwalifikuje go do przeszczepu serca więc nie jest zdolny do pracy... Ja mam rentę po mamie więc kasę póki co mam, ale planuję wybrać się w niedługim czasie do jakiejś pracy. Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2012-07-28 o 18:31 |
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Imp ciężka sytuacja
A jak wyobrażacie sobie wspólną przyszłość? Dobrze, że Tż się już lepiej czuje..
|
|
|
|
#349 |
|
Konto usunięte
|
Imp, nie orientuję się jak to jest, ale Twój Tż nie może poprosić lekarzy, by o każdym przypadku informowali także Ciebie?
|
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
Tiny, jak.. Chciałabym jak każda normalna para znaleźć pracę, zamieszkać razem... Chciałabym, żeby go w końcu ustabilizowali i wpisali na listę oczekujących na przeszczep lekarz powiedział, że z racji młodego wieku byłby raczej na górze listy.. Chciałabym, żeby wszystko się udało, żeby organizm nie odrzucił serduszka i żeby miał szansę na przynajmniej trochę bardziej normalne życie niż ma teraz...
Samara, sama nie wiem jak to jest.. Czy można telefonicznie? Bo fizycznie nie bardzo mogę tam być... Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2012-07-28 o 18:59 |
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze można zadzwonić na oddział, podac się jako rodzina (siostra np. i zapytać o stan chorego
)
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie dzwoniłam potwierdzić swoją obecność na wrześniowym weselu także będę się bawić
|
|
|
|
|
#355 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Edytowane przez Kamilla4444 Czas edycji: 2012-07-28 o 22:04 |
||
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() ale sie napracowalismy z TZ... zaczelismy ocieplac sciane, ja troche prac ogrodowych wykonalam, porobilismy troche wykonczeniowki w kuchni a tu juz 22 Padam na twarz ze zmeczenia - mam piwko bezalkoholowe i zaraz jakis filmos zarzucamy.---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Nadrobilam wezcie mi przeslijcie tak gdzies z 20 stopni tego waszego ciepla i slonka troche - u nas zimno a od 17 pada Jutro wcale nie ma byc lepiej nienawidze tej pogody, nienawidze miejsca w ktorym mieszkam. Tesknie za sloncem i upalami, chce sie opalac, nosic sandaly i bluzki na ramiaczkach ![]() Wlasnie zrobilam smoothie ze swiezych truskawek i az mnie brzucho boli tak sie obajadlam |
|
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
Dawno bardzo dawno mnie tu nie było.
3 tyg. poza domem i wracam do rzeczywistości ![]() Tż na miejscu to od razu lepiej
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
moj TZ tez w domu
tez nie mam czasu na nic
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
wróciliśmy nadrobiłam, im trzymaj się!
|
#360 |
|
Raczkowanie
|
Im trzymaj się
![]() Ja nadrabiam teraz to co mnie w domu nie było. Uhh w końcu normalne wakacje ^^ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

ale nie lubię też, jeśli ktoś w taki sposób miałby mnie obrazić.
A jak wyobrażacie sobie wspólną przyszłość? Dobrze, że Tż się już lepiej czuje..
)

wezcie mi przeslijcie tak gdzies z 20 stopni tego waszego ciepla i slonka troche - u nas zimno a od 17 pada