|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mariza
sukces, w końcu dzisiaj przyszedł katalog ;/ jak wynika ze stempla pocztowego, był on wysłany 10 lipca, natomiast informacja o tym, że jest on już wysłany pojawiła się u mnie na profilu 3 lipca ;/ ech...
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
i mieli tez braki w katalogach bo na swoje też czekałam
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
szkoda, że tak długo to trwało, ale na szczęście już jest. Ogólnie muszę powiedzieć, że pierwsze wrażenie jest wg mnie bardzo dobre. Widać, że przykładają się do katalogu - wszystko ładnie opisane, no i o wiele lepszy papier niż w innych tego typu firmach. Mam nadzieję, że klientki też to zauważą
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama własnej działalności w sieci MLM - 3 pkt karne
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-07-16 o 13:40 |
|
|
|
|
#1085 |
|
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama własnej działalności w sieci MLM - 3 pkt karne
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-07-16 o 13:40 |
|
|
|
|
#1086 |
|
BAN stały
|
tusze Mariza
Edytowane przez dudki3 Czas edycji: 2012-07-16 o 14:19 |
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
dudki3, ja dostalam tez tego maila, ale u mnie w grupie ten tusz kosztuje 8 zl + 8 wysylka (bez wzgledu na ilosc zamowionych tuszy)
|
|
#1088 |
|
BAN stały
|
Ja wliczyłam sobie w cenę już koszty wysyłki - tzn. nie będę brała dopłaty za przesyłkę do mnie
Moja oferta skierowana jest głównie dla zainteresowanych z Warszawy i okolic. Jak będzie duża ilość zamówień to przyjmę inny sposób rozliczeń - podzielę to wspomniane 8 zł na liczbę zamawiających. Na pewno nikt nie straci
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio natknęłam się na kosmetyki Marizy w Naturze. kupiłam kilka i jestem zachwycona. wcześniej nie znałam tej firmy. niestety nie zauważyłam prócz farb do włosów jakichkolwiek innych kosmetyków Marizy. nie wiecie gdzie stacjonarnie mogę je dostać (jakieś sieciówki czy inne sklepy?). konsultantki żadnej nie znam, a sama się do tego jakoś nie palę.
|
|
#1090 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Z tego co wiem to Mariza jest sprzedawana w Małopolsce w mniejszych drogeriach. Zostając konsultantką nie musisz sama sprzedawać. Wiele dziewczyn rejestruje się w klubie marizy tylko po to aby kupować taniej dla siebie. Nie płacić 30% konsultantce. Robisz dla siebie zakupy za 140 zł (ceny konsultantki) i zakupy przyjadą za darmo do Ciebie. Dodatkowo możesz brać udział w konkursach organizowanych przez firmę i wygrywać zestawy kosmetyków lub np weekend w SPA. Zagadnij do mnie na priv to wszystko wyjaśnię Jeśli nie jesteś zainteresowana współpracą to powiedz skąd jesteś a na pewno jakaś konsultantka się do Ciebie odezwie ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- theMonique, może jesteśmy w tej samej grupie Czy Twoją liderkę nad liderkami jest MM
|
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I jak, udało Ci się zebrać pierwsze zamówienie? |
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
Braki magazynowe zostały już uzupełnione. Można zamawiać np. ostatnio bardzo popularne lakiery do paznokci.
|
|
|
#1094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1095 |
|
Przyczajenie
|
Witam, własnie zapisałam się do Marizy bez osoby wprowadzającej, więc mam kilka pytań
1. Czy składając zamówienie jest możliwość sprawdzenia dostępności produktów? 2. Trzeba płacić przy odbiorze paczki? Nie da się zamówić na kredyt jak w oriflame? 3. W sierpniu ma być podobno nowy katalog, jeśli złożę zamówienie w ostatnim tygodniu lipca będzie można już go zamówić? Jeśli nie to zamawiając sam katalog będę musiała płacić za wysyłkę? |
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
1. od razu na stronie przy zamówieniu się pokazuje brak
2.tylko przy odbiorze 3. katalog zamawia sie osobno (ten bezpłatny) przychodzi listem |
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam przygotowane dla mojej struktury poradniki, w których wszystko opisuję dokładnie i tak szczerze, to bardzo rzadko mi się zdarza, by ktoś z mojego grona pytał o cokolwiek. To jest właśnie plus struktury. Nie bójcie się zapisywać przez sponsora ! To nie boli ! Ja zawsze informuję, że do nikogo nie dzwonię, nie wypytuję dlaczego np. nie zamawia. Jak ktoś ma pytanie, to zwraca się do mnie przez FB w PW. SPONSOR NIE GRYZIE !!!!!
|
|
|
|
#1098 |
|
BAN stały
|
Dzięki Loreen
) Poszukam na Allegro. Zgadzam się z Tobą odnośnie zapisania się do Marizy za pośrednictwem Sponsora. Sponsor jest od tego aby pokazać nowej konsultantce w jaki sposób może korzystać z przywilejów jakie daje nam firma. Dostaje za to wynagrodzenie, oczywiście bo to jego praca. Ale nowa konsultantka nie ma z tego powodu żadnych strat. Ma dokładnie takie same prawa jak koleżanka, która zapisuje się bezpośrednio przez główną stronę Marizy. Nie może korzystać za to z wiedzy i poradników przygotowywanych przez Liderów. Trudniej jest zarabiać - jeśli ktoś poważnie o tym myśli wstępując w szeregi konsultantek. |
|
|
|
|
#1099 |
|
BAN stały
|
zgadzam się z wypowiedziami powyżej
Dziewczyny naprawdę nie bójcie się zapisać przez sponsora , tylko na tym zyskacie. Ja konsultantom z mojej grupy po rejestracji wysyłam katalog bo na ten z firmy trzeba długo czekać,wysyłam też poradniki z wszystkimi informacjami. |
|
|
|
|
#1100 |
|
Rozeznanie
|
ja już nie pamiętam dokładnie ale też tu na forum wtedy pisałam w tej sprawie, bo tez mi się jakoś długo to wydało, możliwe, że tez koło 2 tygodni
|
|
|
|
|
#1101 |
|
BAN stały
|
Mariza miała jakąś zadyszkę z katalogami i musieli na gwałt drukować. Już wysyłają. Moje nowe dziewczyny w końcu dostały swoje
Też czekały około dwóch tygodni. Jak ja zaczynałam to przyszedł bardzo szybko. Na pewno szybciej niż tydzień. Może miałam szczęście |
|
|
|
|
#1102 |
|
Przyczajenie
|
Jestem konsultantką od niedawna, ale już mogę powiedzieć, że nie żałuję. Zapraszam wszystkie chętne dziewczyny do spróbowania bo naprawdę warto zapraszam do mojej grupy jakowuk@wp.pl
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zadomowienie
|
Polecam kolorowe lakierki w letnich kolorach ! Przed pomalowaniem radzę jednak najpierw zastosować bazę pod lakier, bo kolorki te niestety zabarwiają płytkę paznokcia. Dotyczy to przede wszystkim koloru 56 i 55.
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Ten pierwszy i ostatni to ładniutkie są
|
|
#1105 |
|
Raczkowanie
|
Kochane moje czy orientujecie się może jak sprawują się kosmetyki z Marizy z linii dla mężczyzn?
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
Kaysha dzisiaj przychodza do mnie kosmetyki i beda tez meskie dla mojego meza wiec dam Ci znac jak sie sprawuja |
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do dezodorantów, to raczej ciężko... każdy wolał by w sprayu, by się zanurzyć w zapachu, a nie dawać jedynie pod pachy. KATALOG NR 10 według informacji z Firmy będzie dostępny od 15 - 20 sierpnia !
|
|
|
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Ci Loreen za odpowiedź
a czy Twoi panowie próbowali już może tego balsamu lub żelu po goleniu z aloesem? Mam na nie chętną osobę, ale kompletnie nie mam pojęcia co jej odpowiedzieć, bo pytała czy rzeczywiście są skuteczne
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Przyczajenie
|
hej
mam pytanie jak zapisywac nowe osoby do marizy?? własnie sie zapisałam i jestem ciekawa. nie mam zadnego linku rejestrujacego. pzdr |
|
|
|
|
#1110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twój link do rejestracji nowych osób ma wyglądać tak : http://strefamariza.pl/?m=partner&tab=register&S ponsor=XXXXXX Gdzie XXXXXX to Twój numer konsultantki, który tam wpisujesz (taki jak przy logowaniu).
Edytowane przez Loreen Czas edycji: 2012-07-28 o 20:17 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.