|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Ile ja mam tego cuda wymieszac? :P
Kupilam sobie 2 opakowania takiego szamponiku Wellaton w kolorze ciemny braz... wloski mam dosc dlugie, takie ciut za lopatki, wiec wolalam nie ryzykowac ze zabraknie i 2 kupilam... tylko ze teraz mam w sumie dwie tubki kremu koloryzujacego i 4 saszetki emulsji aktywujacej...
i tak sie zastanawiam ile mam wziac tego cudenka... na jedna tubke 2 saszetki?? czy moze tylko jedna? Pomozcie pleeeeeeease
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ile ja mam tego cuda wymieszac? :P
musisz tam miec instrukcje obslugi... tego cuda
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Słonko,
dwie saszetki na jedną tubę farby ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
No wlasnie problem w tym ze w instrukcji bylo napisane tylko ze trzeba zmieszac jedno z drugim a nie w jakich proporcjach... ale wzielam wwalilam wszystko do michy i zrobilo sie takie dziwne cos :P No w kazdym razie juz jestem po wszystkim i eksperyment z ciemnymi wloskami chyba sie udal
Dzieki :smok:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
miało byc
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
też zawszemam ten problem że nie wiem czego ile dodać a np. w Londzie nie pisze w jakich proporcjach, jest tam tuba i dość duże opakowanie tego płynu śmierdzącego
i nigdy nie wiem jak mieszać, a metoda prób i blędów bym nie wolała się tego nauczyć ![]() macie może jakieś rady na przyszłość?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

i tak sie zastanawiam ile mam wziac tego cudenka... na jedna tubke 2 saszetki?? czy moze tylko jedna? Pomozcie pleeeeeeease 

i nigdy nie wiem jak mieszać, a metoda prób i blędów bym nie wolała się tego nauczyć