|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
Cytat:
Cytat:
moje krechy, jedna z 37dc, a druga z 40dc i pozytywne fluidki przesyłam dla starających się i kciukasy zaciskam!
|
||
|
|
|
#902 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dzidzię rozpoczynamy, pełne nadziei widoki na przyszłość mamy :)) 06
ULA_BETULA nie przejmuj się zawsze znajdzie się jakiś burak ale nie warto się denerwować.
Zaciskam za kolejny cykl RENEESME jak u ciebie, przylazła małpiasta czy będziesz testować ![]() OBSERWUJECIE dwa tygodnie szybko miną i zobaczysz serduszko AGI bardzo dobrze pisze ![]() SAUATKA gin u której byłaś nadaje się tylko do i z pewnością minęła się z powołaniem nic się nie martw pójdziesz na normalną wizytę do gina z PODSTAWOWYM sprzętem i zrobi ci usg. Dla mnie to nie do pomyślenia jak można przyjmować kogoś ginekologicznie nie posiadając USG to przecież podstawa.NATI jak po wczorajszych gościach? Robiłaś ponownie test?
|
#903 |
|
Zadomowienie
|
Ewcik gratulacje!!!
Ja dziś małe plażowanko planuję trochę relaksu w ostatnie dni urlopu ehhh zleciało. |
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Ula _betula- @ przyszła? Kufa to do mnie pewnie tez przyjdzie madafakaaa
![]() Trzymaj kciuki i tak :P Nie przejmuj sie takim typem bo nie jest tego wart ja tez mam w pracy nie raz takie klientki ze nozyczki bym z chęcią wbila w głowę za karę! Potrafią spieprzyc cały dzień ! |
|
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję kobietki za gratulacje
jakoś na razie do mnie to nie dociera |
|
|
|
#906 |
|
Rozeznanie
|
RENEESME wpisz mi 5 cykl starań i spodziewaną @ na 13.08
od poniedziałku mam monitoring tj od 12 dc... mam nadzieję że owu będzie..... dzisiaj był fajny dzień... niestety był... już z tż sie pożarłam... i w rezultacie ja siedzę przed komp. a on u brata wrrrrrrrrrrrrrrrr........ ..
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
sauatka-gratuluję oczywiscie z calego serducha i chłonę jak gąbka fluidki:P
|
|
|
|
#908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeden dzień mi się spóźniła, dobrze, że tylko jeden (bo wiedziałam już, że to nie ciąża) bo już się bałam, że coś mi się rozregulowało.Ale się dzisiaj wyrowerowałam, ciężko się pedałuje w taką pogodę, ale od razu się lepiej poczułam ![]() Na koniec dnia, na poprawę humoru: http://www.youtube.com/watch?v=OPSAg...layer_embedded
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie wracam z toalety a tam co... sluz czerwony , @ chyba przyszla wczesniej ...jestem kufa zalamana |
|
|
|
|
#910 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Cytat:
Chłonę fluidki
|
||
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry...
no i @ przyszla wczesniej ,zrobilam test na wszelki wypadek i jedna krecha.... wczoraj przeplakalam pol wieczoru ,nie gadam z tż przez to i w ogole poddaje sie z staraniami z duzo mnie to nerwow kosztuje ((
|
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie roiła testu. Stwierdziłam, że poczekam do środy. Dam radę. Ale czuję, że @ przyjdzie bo już mnie cycki bolą.
Ewccik moje gratulację. |
|
|
|
#913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ewcik GRATKI !!!
|
|
#914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
normalnie powinnam powiedzieć nie poddawaj się walcz dalej itp ale przy staraniach o dzidziusia to wszystko wygląda inaczej. Może właśnie odpuszczenie i przestanie koncentrowania się na dzidziusiu sprawi, że się uda? No bo przecież przez poddanie się nie masz chyba na myśli celibatu?? Jeśli faktycznie tyle Cię to kosztuje to może najlepiej będzie jeśli trochę złapiesz do tego dystansu?? Tak, tak ja wiem, że łatwo mówić i codziennie borykam się sama ze sobą, ale staram się sobie to wytłumaczyć, że to jest tak jak ze staniem w kolejce każdy musi oddstać swoje. Jedni mniej inni więcej, ale trzeba odstać i już. Wiadomo są osoby, które się nie doczekają, ale jeśli u Ciebie nie ma przeciwskazań medycznych to jestem przekonana, że po prostu musisz odczekać swoje. Moja koleżanka starała się akurat 6 miesięcy i dopiero się udało mimo, że zdrowa itp. Tyle to u niej trwało i już. U mnie też właściwie już pierwsze rozczarowanie za mną choć @ dopiero za dwa dni, ale czuję, że nic z tego. No cóż zbieram siły na kolejny cykl może to właśnie będzie ten![]() Więc głęboki wdech, wydech i uszka do góry |
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic smutek jest wielki tymbardziej ze tż uwaza ze nic sie nie stalo ze nastepnym razem sie uda ... nie cierpie jak tak mowi w ogole mnie to nie pociesza a wrecz wkurza! |
|
|
|
|
#916 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Też nabrałam takiego nastawienia - nas też to wszystkie czeka. A jak już przyjdzie i pojawią się II to będziemy się śmiały z tego jak się denerwowałyśmy czekając na bobasa. Oczywiście czasami mnie łapie na smutasy, szczególnie jak @ przyjdzie, ale Natalyyya, wierz mi - będziemy sobie niebawem gratulować. Ja patrzę na dobre strony - teraz się nie udało, ale ten czas wykorzystam na dietę, żeby nie być małym słoniątkiem w ciąży Ty też zrób coś tak tylko dla siebie! A TŻ dobrze prawi
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ula_betula- wiesz u mnie cos nie teges bo zawsze przed okresem nabieralam wagi i waga pokazywala +1 a teraz mi spadła waga, ja mysle sobie ze mi sie nie udale przez stres jaki mi funduje moja szefowa ja naprawde mam tam takie stresy i chyba przez to okres mi przyszedl wczesniej i fasolinki nie umiem zasiac na cale szczescie juz odchodze w wtorek i skończą sie stresy juz mi troche smutki przeszły ) dzieki WAM
|
|
|
|
|
#918 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny pwoeim Wam ze w moim wypadku stres i nerwy związane z pracą grały pierwsze skrzypce
więc spróbujcie się odstresowac troszkę ,weim że pewnie pomyślicie że łatwo mi się mówi ale uwierzcie wiem co czujecie bo nie raz byłam w takiej sytuacji i wiem jak to jest uczucie straszne ale spróbujcie dostrzec jakieś minimalne + w tym co sie dzieje kurka sama nie wiem why następna rzecz rosne i rosne a tu taka pogoda - Wy możecie bikini jeszcze wrzucic grille imprezki ja zero % a Wy możecie jeszcze popiwkowac jak ktoś lubi także nie zamartwiajcie sie bedzie ok zobaczycie chwila moment i będziecie torby do szpitala pakowac
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
Natalyyya jak chcesz wiedzieć czyz Tobą i Twoim tż wszystko ok to idź do lekarza i powiedz wprost, że Ty CHCESZ zrobić badania i nie obchodzi Cię czy Cię ktoś wyśmieje. Lekarz jest dla Ciebie nie odwortnie. Dziewczyny robią badania zanim nawet zaczną starania. Ja mam zamiar iśc na badania po następnym cyklu a to będzie dopiero 2, jeśli nie będzie fasolki. Nawet już się zorientowałam że mam obok siebie centrum diganostyki i pójdę i zrobię sobie prywatnie badania. Moja ginka też mi mówiła, że na razie nie ma co sobie głowy zawracać badaniami, ale po prostu się z nią nie zgadzam chcę wiedzieć od popczątku a nie tracić bezsensownie czas. Tż też powiedział, że pójdzie na badania. A co do zmiany podejścia i pracy to może Ci to tylko wyjśc na zdrowie
Agi 82 no to super, że udało Ci się uwolnić od stresu. Ja pracę mam nie stresującą ale od września do grudnia czeka mnie masa egzaminów na aplikacji a tu stres to chleb powszedni, ale mam nadzieje, że jakoś mi się uda zachować równowagę w tym wszystkim. Może przez egzaminy odciągnę trochę myśli od fasolki i się uda
|
|
|
|
#920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze jestem zła i załamana jak przychodzi @ i mówię że to już koniec i nic nie będę robić w tym kierunku (czyt. nie pójdę na monitoring i leje na to wszystko) ale jak @ się kończy nabieram sił i mówię sobie że kolejna szansa przede mną i nie mogę jej zmarnować... I tak kochana co miesiąc z nadzieją że wkońcu i ja się doczekam ![]() Będzie dobrze zobaczysz A tak poza tym to dzień dobry
|
|
#921 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Może idź do gina i po prostu podpytaj co ma do powiedzenia. Nie powinien Cię wyśmiać, wiadomo, że każda z nas się tym przejmuje. A jeśli by Cię wyśmiał to radzę zmienić ginekologa.Będzie dobrze
|
|
|
|
|
#922 |
|
Rozeznanie
|
ewcik gratulacje
... po weekendzie nad jeziorkiem już wróciliśmy ![]() ... było super ![]() ... @ nie mam ![]() ... boje się zrobić test
|
|
|
|
#923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zrób jutro z rańca
|
|
#924 |
|
Rozeznanie
|
.... no dobra już mi się chyba nic nie spóźnia
.... kolejny cykl przed Nami i jutro odbieram z poczty moją broń anty-@, czyli 30 testów owu i 15 ciążowych
|
|
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
Renessme1985 Zmień mi proszę na liście dane, parę postów temu podawałam co i jak, ale jeszcze raz, na wszelki wypadek: 5 cs @ 22.08
|
#926 |
|
Rozeznanie
|
.... to kto następny w kolejce do testowania ?? koronek
nati_85 ![]() kciukuję i czekam na dobre wieści |
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
juz mi lepiej dziewuszki
))) 3mam kciuki za nastepne dziewczyny w kolejce do testowania ) Ja niedawno wrocilam od rodziców takze troche zrelaksowana
|
|
|
|
#928 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki!! Po pierwsze GRATULACJE dla wszystkich zafasolkowanych!!!!!!
![]() Troszkę mnie nie było bo wymyśliłam sobie malowanie mieszkanka na tgodniowym urlopie nie wiem czy robic dalej czy odpuscic i zaczac od następnego cyklu te testy - jak myslicie???---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Dodam, że delikatnie dzisiaj mnie boli podbrzusze jakbym miała dostac @, ale slabiej i mam od 4 dni sluzu wiecej...... hmmm juz sama nie wiem |
|
|
|
#929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#930 |
|
Rozeznanie
|
... jak na razie leniwy poniedziałek, póki co jestem sama w pracy
![]() ![]() ... zaraz mykam na sniadanko i kawusię ![]() ania0783 ja bym robiła dalej testy owu, co Ci szkodzi a nóż widelec coś wyjdzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

i z pewnością minęła się z powołaniem

((

- 09.06.2006
normalnie powinnam powiedzieć nie poddawaj się walcz dalej itp ale przy staraniach o dzidziusia to wszystko wygląda inaczej. Może właśnie odpuszczenie i przestanie koncentrowania się na dzidziusiu sprawi, że się uda? No bo przecież przez poddanie się nie masz chyba na myśli celibatu??
Jeśli faktycznie tyle Cię to kosztuje to może najlepiej będzie jeśli trochę złapiesz do tego dystansu?? Tak, tak ja wiem, że łatwo mówić i codziennie borykam się sama ze sobą, ale staram się sobie to wytłumaczyć, że to jest tak jak ze staniem w kolejce każdy musi oddstać swoje. Jedni mniej inni więcej, ale trzeba odstać i już. Wiadomo są osoby, które się nie doczekają, ale jeśli u Ciebie nie ma przeciwskazań medycznych to jestem przekonana, że po prostu musisz odczekać swoje. Moja koleżanka starała się akurat 6 miesięcy i dopiero się udało mimo, że zdrowa itp. Tyle to u niej trwało i już. U mnie też właściwie już pierwsze rozczarowanie za mną choć @ dopiero za dwa dni, ale czuję, że nic z tego. No cóż zbieram siły na kolejny cykl może to właśnie będzie ten
kurka sama nie wiem why
następna rzecz rosne i rosne a tu taka pogoda - Wy możecie bikini jeszcze wrzucic