Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-28, 17:02   #4111
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
To się rehabilituję za wczorajszy brak zdjęć w skróconej sukni
Zdjęcia z widocznym bad hair day na poczcie
Dodam, ze sprzątnęłam kuwetkę kotu, usmażyłam hamburgery z 2kg mięcha, jest 35C a makijaż ani drgnął (poza tym, że zjadłam cały błyszczyk)
Śliczny mejkap

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Nastąpił okres wielkiego odbierania sukni Moja suknia też dzisiaj przyjechała ze mną do domu. Jakoś nie było u mnie od początku wow i teraz też stwierdziłam, że jest ok. Na początku wydawało mi się, że jest za krótka, ale wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że taka musi być i im uwierzyłam Poniżej foto.
Wyglądasz uroczo!

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 17:07   #4112
paulinak18
Raczkowanie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Wpadłam tak szybciutko życzyć dzisiejszym PM wszystkiego najlepszego
Chatka
Wiktusiaczek
Anulka_p
Dancing_Lady
aleksandretta
Lily of the Valley
MiciaKicia

Życzę Wam żeby ten dzień był jednym z najpiękniejszych dni Waszego życia, by uśmiech nie schodził Wam z twarzy i pogoda dopisała. To że będziecie najpiękniejsze w tym dniu to wiadomo

A poza tym chciałam się Wam pochwalić moją biżuterią odebrałąm ją wczoraj bo taka jedna kobieta robi ją na zamówienie Miałam zapłacić za komplet 90 zł, ale z racji że czekałam na nią ponad miesiąc dała mi rabat i zapłaciłam tylko 50zł A że wiem że lubicie oglądać foteczki to wrzucam jeszcze moje koszyczki do łazienek- już prawie kompletne Wkład materiałowy sama uszyłam:brzydal :

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9111.jpg (76,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9114.jpg (125,2 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9112.jpg (86,9 KB, 58 załadowań)
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 17:07   #4113
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
Nastąpił okres wielkiego go odbierania sukni Moja suknia też dzisiaj przyjechała ze mną do domu. Jakoś nie było u mnie od początku wow i teraz też stwierdziłam, że jest ok. Na początku wydawało mi się, że jest za krótka, ale wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że taka musi być i im uwierzyłam Poniżej foto.
Ślicznie wyglądasz ,,Wszyscy'' mają rację
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 17:21   #4114
klaudusk_a
Zakorzenienie

wróciłam ze stolicy ale nie dam rady was nadrobić, tyle stron

Dzisiejszym pmkom życzę trochę chłodu, żebyście się nie rozpuściły, uśmiechu i idealnego wesela

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 17:31   #4115
fablous
Zakorzenienie

Pochwalę się butkami . Ostatnie zdjęcie pokazuje jak będą wyglądać z klipsami
Strasznie się cieszę, że w końcu je znalazlam . Są takie jak chcialam a do tego bardzo mięciutkie i wygodne

I pokażę wam też winietki. Zrobione według mojego pomysłu, jestem strasznie zadowolona z wykonania . Do tego w tym samym wzorze będziemy mieć zawieszki, naklejki na pudełka z ciastem dla gości, etykiety na wino i menu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0008.jpg (96,9 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0007.jpg (88,7 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0009.jpg (100,5 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg winietki.jpg (65,1 KB, 81 załadowań)

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 18:28   #4116
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
To się rehabilituję za wczorajszy brak zdjęć w skróconej sukni
Zdjęcia z widocznym bad hair day na poczcie
Dodam, ze sprzątnęłam kuwetkę kotu, usmażyłam hamburgery z 2kg mięcha, jest 35C a makijaż ani drgnął (poza tym, że zjadłam cały błyszczyk)
nie mam niestety dostępu do poczty, wiec nie wypowiem się na temat całości, ale oczka wyglądają na porządnie zrobione
Cytat:

Nastąpił okres wielkiego odbierania sukni Moja suknia też dzisiaj przyjechała ze mną do domu. Jakoś nie było u mnie od początku wow i teraz też stwierdziłam, że jest ok. Na początku wydawało mi się, że jest za krótka, ale wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że taka musi być i im uwierzyłam Poniżej foto.
wspaniale Ci w niej, góra prezentuje się bosko!
Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość

A poza tym chciałam się Wam pochwalić moją biżuterią odebrałąm ją wczoraj bo taka jedna kobieta robi ją na zamówienie Miałam zapłacić za komplet 90 zł, ale z racji że czekałam na nią ponad miesiąc dała mi rabat i zapłaciłam tylko 50zł A że wiem że lubicie oglądać foteczki to wrzucam jeszcze moje koszyczki do łazienek- już prawie kompletne Wkład materiałowy sama uszyłam:brzydal :

super, ja to bym nie uszyła kompletnie nic

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Strasznie się cieszę, że w końcu je znalazlam . Są takie jak chcialam a do tego bardzo mięciutkie i wygodne

I pokażę wam też winietki. Zrobione według mojego pomysłu, jestem strasznie zadowolona z wykonania . Do tego w tym samym wzorze będziemy mieć zawieszki, naklejki na pudełka z ciastem dla gości, etykiety na wino i menu
piękne butki! dokładnie w moim stylu, jaki mają obcas?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 18:39   #4117
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:

buciki sa idealne

winietki piekne!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 18:56   #4118
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:

Butki śliczniutkie, zwłaszcza z klipsami
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 19:00   #4119
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

Butki boskie
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 19:10   #4120
kasia_kuku
Zakorzenienie

Gdzie Kicia? Kiciu, wracaj! Mów jak u Chatki było!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 19:35   #4121
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Gdzie Kicia? Kiciu, wracaj! Mów jak u Chatki było!
Jestem jestem. Napisze z telefonu jak już się tak niecierpliwisz

Ślub był cudny chatka non stóp uśmiechnięta wyglądali pięknie. Mieli piękna oprawę muzyczną aż ciarki przechodziły jak grali mi osobiście bardzo podobało się kazanie takie o miłości itp takie bardzo pozytywne Chatka i Pan Chatka mówili przysięgę z pamięci i brawa za to ponoć przy zakładaniu obrączek Pan Chatka coś za dużo powiedział ale np ja nie zauważyłam tego. Gdy wychodzili w kościoła mieli chyba wszystko co się dało oprócz kwiatów tzn banki ryż cukierki grosiki życzenia trwały bardzo długo prawie godzinę no ale nic dziwnego tyle ludzi

Podsumowując Chatka wyglądała cudownie oboje widać że są przeszcześliwi
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 19:38   #4122
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

Ślub był cudny chatka non stóp uśmiechnięta wyglądali pięknie. Mieli piękna oprawę muzyczną aż ciarki przechodziły jak grali mi osobiście bardzo podobało się kazanie takie o miłości itp takie bardzo pozytywne Chatka i Pan Chatka mówili przysięgę z pamięci i brawa za to ponoć przy zakładaniu obrączek Pan Chatka coś za dużo powiedział ale np ja nie zauważyłam tego. Gdy wychodzili w kościoła mieli chyba wszystko co się dało oprócz kwiatów tzn banki ryż cukierki grosiki życzenia trwały bardzo długo prawie godzinę no ale nic dziwnego tyle ludzi

ach Nie wierzę, że Chateczka jest już zoną

Masz może jakieś zdj?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 20:23   #4123
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:

piękne buciki a z klipsami prezentują się bardzo glamour. Winietki też pięknie, zresztą wszystko co biało-czarne mnie urzeka

Kiciu - dziękujemy za relację ze ślubu Chatki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 20:51   #4124
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Hej
A ja dziś byłam na zakupach...kupiłam sukienkę na poprawiny w Mohito i kolczyki do niej
Właśnie taką chciałam zwiewną,delikatną i z klasą a co się nalatałam to nalatałam Wklejam zdjęcia,szpic to tył sukienki a kokardka przód
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjeciekol.jpg (42,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg przód.jpg (31,6 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjeciegg.jpg (29,9 KB, 38 załadowań)
Stary 2012-07-28, 20:59   #4125
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dodam jeszcze tylko ze jest lekko przeswitująca i muszę sobie cielistą bieliznę kupić
Jak wróciłam to ubrałam i pokazałam sie Tż a on powiedział że całą impreze poprawinową spędzimy nie na sali z goścmi tylko zamknięci w toalecie Jutro jade jeszcze raz na zakupy bo musimy jakieś perfumy sobie kupić dziś byłam już zbyt zmęczona tym lataniem
Stary 2012-07-28, 21:22   #4126
melod_y
Zakorzenienie

Ale mam nerwa na TZ... ale to jutro albo pozniej Wam opowiem.. mam ochote mu strzelic z

nawiasem pojechal na kawalerski....

a ja chyba pojade na impreze... nie mam kierowcy.. trudno z tym, moge nie pic i prowadzic ale chyba musze gdzies wyjsc bo nie wytrzymam w domu....

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-07-28 o 21:25
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 22:14   #4127
__Paulinka__
Zakorzenienie

mielismy jechac na impreze,ja juz cala gotowa a sie popszykalam z męzem na koniec i dupa, odechcialo Mu sie jechac. Wiec przebralam sie w pizame, zmylam make up i juz jesteem w lozku:P ale wlasnie sie burza zaczela i strasznie leje... dobrze, ze jednak nie pojechalismy
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 22:29   #4128
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ale tu dziś spokojnie
Ja sobie leże i odpoczywam a Tż pije drinka bo szwagier dziś urodziny ma

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
mielismy jechac na impreze,ja juz cala gotowa a sie popszykalam z męzem na koniec i dupa, odechcialo Mu sie jechac. Wiec przebralam sie w pizame, zmylam make up i juz jesteem w lozku:P ale wlasnie sie burza zaczela i strasznie leje... dobrze, ze jednak nie pojechalismy
U nas też się strasznie błyska i grzmi
Stary 2012-07-28, 22:37   #4129
__Paulinka__
Zakorzenienie

Relacja __Paulinki__
14-07-2012

PIĄTEK 13.07
Wstałam rano i moja pierwsza myśl, ze musze iść na jeszcze jedną fryzurę próbną, bo w dwóch poprzednich coś jednak było nie tak zadzwonilam do mojej fryzjerki, akurat miala czas o 12 mój TZ pojechal po napoje i od razu zawiózł je na salę, ja pojechałam na paznokcie – hybrydowy manikir, bardzo naturalnyJ Potem szybko jechałam na tą fryzurę próbnąJ wyszłam mega zadowolona, bo teraz już zrobila wszystko tak jak ja chciałamJ Wróciłam od fryzjera, pojechaliśmy na sale zawieżć nasze rzeczy na poprawiny, kosmetyczki i zawieżć nagrody do konkursów. W środe jak mielismy spotkanie z naszym DJem to zasugerowal, żebyśmy wymyslili cos innego na prezenty niż wódka, wiec tydzień przed weselem zamówiłam z allegro przypinki z róznymi napisami i obrazkami, a do zabawy z meksykanczykami mielismy zakupic male kaktusiki, przejechałam wszystkie kwiaciarnie w miescie i nigdzie nie było malych kaktusow:P ale! Jadąc z fryzjera wstąpilam do jednej najmniejszej na mojej wiosce i pacze a tam czeka na mnie 6 ślicznych kaktusików a te przypinki i tablice rejestracyjne na samochod przyszły dopiero w piątek wieczorem myślałam, ze już nie zdążą dojsc ale jak się okazalo wszystko doszlo na czas o 18 poszlismy na spowiedz, była bardzo lajtowa. Wogole jak się okazalo 3 dni przed slubem naszej mszy nie będzie odprawial nasz proboszcz (bo pojechal na wycieczke), a nowy wikariusz, który jest w naszej parafi od tygodnia i będzie to jego pierwszy ślub! ależ się ucieszylam, bo nie zbyt wszyscy przepadają za naszym proboszczem a nowy wikariusz taki śmieszny się wydawal o 19 porter abent (bicie butelek) przyszo tyle ludzi, ze się nie spodziewalam, na szczescie mama i siostry przygotowaly tyle jedzonka, przekąsek, ze nikt z glodu nie umarl wodka się lała i do 1 w nocy sąsiedzi siedzieli.. ja już padalam, dalam im do zrozumienia, ze chcemy isc spac tak wiec o 2 w nocy położyłam się dopiero spac

SOBOTA 14.07

Godz 6.22 dzwoni do Mnie moja mama (tak.. z dolu, bo nie chcialojej się wchodzic po schodach) że tata już gotowy, żeby ogarnąć wczorajsze tluczone szkla… wiec wstalam, godzine sprzątałam szkla z tataJ bałam się, ze będę miala wory pod oczami ale nic z tych rzeczyJ bylam tak spokojna w ten dzien, bo wiedziałam, ze wszystko jest zapiete na ostatni guzik
O 8.30 przyjechal mój TZ i pojechaliśmy do kwiaciarni, żeby odebrac bukiety, butonierki, musiałam to rano zobaczyc, żeby pozniej nie było zadnego zonka na szczescie wszystko było tak jak mówiłamJ upewnilam się co do godziny o ktorej będą stroic kościół i sale, wszystko sie zgadzaloJ potem pojechaliśmy na sale zawiezdz jeszcze podziękowania dla rodzicow, bo w piątek zapomnilismy je zawieźć na sale. Winietki były już ustawione, sprawdziliśmy czy SA dobrze poukładane, również wszystko się zgadzaloJ odwiozłam TZ do domu, a ja pojechałam do domu się wykapac i na 10.30 do fryzjeraJ fryzura mi się podobalo, choc wydaje mi się, ze w piątek wyszlo jej lepiej na 12 miala przyjść makijazystka. Ja pędzilam jak szalona z fryzjera i punkt 12 bylam w domu, makijazystka już czekalaJ 10 minut po makijazu ( czyli ok. 13.30 )przyjechal foto i kamJ mój TZ dzwoni do mojej siostry , żeby fotograf pokazal mi foto jego fryzury(bo najpierw robil jemu zdjęcia), czy mi się podoba bo jak nie to zaraz to zmieni heheJ ale mi się bardzo podobaloJ)robili mi pare fotek, po czym zaczelam się ubieracJ mama i siostra zaczely mnie wiązac ja nie mialam zadnego stresu, za to moja mama przezywala wszystko i rece jej się trzęsły dobrze, ze moja siostra/swiadkowa była opanowana jak już bylam gotowa to foto zaczal robic mi foty, cos tam nagrywali, sama nie wiem co tam się dzialo ale dobrze się bawilamJ TZ miał przyjechac o 15, a był już o 14.50 z rodzicamiJ serce zabilo mi mocniej, jak przez okno widziałam jak mój Kochany wysiada z samochodu i idzie z uśmiechem na twarzy z moim slicznym bukietemJ
Wszedł do salonu, gdzie na niego czekalamJ pocałował mnie, powiedział, ze wyglądam prześlicznie, ze nie może się napatrzecJ ja to samo powtarzalam Jemu, bo naprawde takie ciacho z Niego jest, ze masakraJ bylam taka szczesliwaJ przypielam Mu i świadkowi butonierki i zaczęło się błogosławieństwo, Rodzice się bardzo wzruszyli, ja jedynie uronilam łezkęJ Wszystko odbylo się naprawde w takim spokoju, zero nerwówJ mimo pogody, padalo troszkeJ wychodzimy z domu, tam przygrywala nam orkiestra (mojej mamie bardzo na tym zależało, wiec uleglam). Wyszliśmy z domu szybko, bo już o 15.30, o 15.40 byliśmy już w koscieleJ mialam problem, żeby wejsc do auta, bo padalo, a to kolo od sukni musiałam jakos wepchnąć do auta heheJ ale dalam rade. Już w samochodzie mialam wybrudzony troche dol od piasku, ale moja sis powiedziala, żebym się nie przejmowala, bo się wysuszy i sam odpadnie hehe tak tez było
Weszlismy do zakrysti, my i świadkowie. Nasz nowy wikary wydawal się nieco dziwaczny… mowi do nas powaznym glosem:” widziałem w protokole, ze dlugo nie znacie, wiec będę Was o to pytal na kazaniu” a do świadkow mowi:”kto czyta czytanie? Swaidkowa czy świadek?” moja sis mowi, ze się za bardzo denerwuje i nie da rady przeczytac, na szczescie nasz świadek jest nieco odważniejszy. Nawet ani razu nie dal mu na probe do przeczytania tego czytania My tez zdenerwowani lekko, bo nie chciał nam powiedziec o co będzie nas pytal, ale mowie do TZ, ze na pewno nie będzie chciał nas skompromintowac przy wszystkich i będzie dobrzeJ ustawiliśmy się przy wejściu do kościoła (pieknie przystroily go kobietki z mojej kwiaciarni). Widze, ze z łąwki macha mi moja kolezanka ze szkoly, ktorej nie widzilaam 2 lata, i specjalnie przyjechala na moje weselicho z mężemJ pokazala mi kciuk do gory, Wtedy chcialo mi się troche plakac, ale pomyślałam, ze nie mogę bo mi się makijaz rozmaze wyszedł po nas ksiądz. Zapytal czy jestemsy na 100% pewni, mowimy, ze takJ i zaczęło się czulam się jak ksiezniczka, wszyscy się na nas patrzeli, my uśmiechnięci od uch a do uchaJ przysiega poszla gladko, mówiliśmy raczej cicho, ale bez pomylki pztrzac sobie w oczyJ czas na obrączki… no i coz, nic nie może być idealnie TZ pomyslil obraczkiJ ksiadz do Niego”ej, to nie ta, weź ta mniejsza” TZ się zmieszal, wiec mowieMu:”weź tą drugą” ale się uśmialiśmy hehe J calą msze bylam mega spokojna, taka szczesliwa, mój TZ rozwniezJ uśmiech nie chodzil nam z twarzyJ kazanie było swietne, bardzo ciekawe, nie oklepaneJ wyszedl do nas i mowi, ze ma do nas 2 pytana i jak odpowiemy na nie prawidłowo, to znaczy ze to był odpowiedni czas na małżeństwo… ja się zestresowałam, ale niepotrzebnie, bo pytania były takie: kiedy i gdzie urodzil się Piotrek? I jaki kolor oczu ma TZta zapytal o to samoJ Mysle sobie, kurde żeby TZ się czasami nie pomyslil,
Po mszy marsz Mendelsona, i już jako mąż i żona wyszliśmy z kościołaJ padalo troche, wiec życzenia były na SaliJ foto zrobil grupowe zdjęcia i wsiedliśmy na samochodu i ruszyliśmy na saleJ
Przywitanie chlebem i sola, toast, zyczenia i zabawa do białego ranaJ Nasz DJ to zloty człowiek, zapłaciłabym za Niego nawet 10 tysJ Moi rodzice po 5 piosence stwierdzili, ze jest 100 razy lepszy niż jakakolwiek orkiestra, a tak byli przeciwni DJowi, pisalam Wam zreszta kilka razy o tym.. Caly czas był pelen parkiet, zabawy rewelacyjne, ja z parkietu praktycznie nie schodzilam, tak było zarąbiecieJ jedzenie przepyszne, każdy chwalil, ze takie ilości i tak pyszneJ 3 pary , które planują slub chcialy napiary na DJJ co chwile ktoś do nas podchodzil i mowil, ze na takim weselu w zyciu nie byliJ Moja suknia zrobila furoreJ nawet faceci mowili skąd mam taka piękną i niepowtarzalną suknie, ze orzepieknie układa się w tancu itd. tylu komplementow nie słyszałam jeszcze nigdy w zyciuJ nawet siostra TZ mowila, ze jak wchodziliśmy do kościoła, to wyglądaliśmy jak para krolewska, jak Kate i William hehe Sama w mojej sukni czulam się rewelacyjnie, pieknie powiewala w tancu, nic mi nie przeszkadzala, była taka bajkowaJ TZ 1000 razy mi powtarzal, ze piekna mam tą suknie i jak ja kupowalam to mowil, ze troche droga to teraz mowil, ze dalby za nią 2 razy wiecej bo jest MEGA

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-07-28 o 22:38
Stary 2012-07-28, 22:37   #4130
__Paulinka__
Zakorzenienie

NIEDZIELA
Po weselu noc poslubną spędziliśmy w apartamencieJ małżeństwo zostalo skonsumowane wstaliśmy o 12 chyba, otworzyliśmy prezentyJ o 15 zaczely się poprawiny i powtorka z wesela, choc już nie było naszego DJJ mój kuzyn puszczal muze, wszyscy się bawili iznowu nie chcieli wychodzic znowu się przedłużyło o godzine rozlisczylismy się z salą, naszych tatusow trzeba było wyciągać do auta , bo dwoje zostali przy stole i pili za nasze zdrowie spoko

Wiec podsumowując wesele to był istny CZAD do dzisiaj dostaje smsy od znajomych i rodziny, ze było zarąbiecie i to najlepsze wesele na jakimkolwiek byli. I ja sama o tym wiemJ u nikogo się tak nie bawiliśmyJ sam DJ powiedział, ze takiego towarzystwa nigdy nie Mial, caly czas wszystcu tanczyli, spiewali. Zabawa trwala do 4.30 , mialo być do 4, ale Było tyle gosci, ze gdyby DJ nie zakończył, to by się chyba nigdy nie skończyłoJ aaa! Na zakończenie nasz DJ włączyl naszą przysiege z podkładem muzycznym! Był na naszej mszy i nagral nasza przysiege! Był to mega wzruszający moment i niezwykle zakończenieJ I widok moich babc i dziadka, którzy o 4 nad ranem tanczy przy czeczereczecze tak! Dziadkowie bawili się do samego koncaJ

Alkohole:
Kupiliśmy 150 butelek 0,5l STOCKA, 30 win i 3 kraty piwa. I tak: wystarxzylo to na nasz paniensko-kawaleprksi, bicie butelek w piątek, wesele i poprawiny. Zostaly 3 kartony wodki czyli 36 butelek (na szcescie mogliśmy to zwrocic do hurtowni), wina zostaly chyba 2, piwa ok. 5 butelek . Wiec ogolnie alko poszlo Malo, bo wodke rozdawalismy jeszcze na konkursach i do domu . Swietny DJ zrobil swoje, nie było czasu pic wodki

Jednym słowem jesteśmy przeszczęśliwi

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2012-07-28 o 22:39
Stary 2012-07-28, 22:44   #4131
201705121336
Konto usunięte

mój mąż ząbkuje i to wcale nie ejst smieszne.był na pogotowiu bo od 4 dni ma gorączke po 39 st i babka powiedziała że wyrzynają mu sie 8 i że ma w jednym stan zapalny zapisała antybotyki i tyle.a teraz ma znowu 39,4 i sie meczy strasznie ja już nie wiem co robicmówiła ze jak nie przejdzie to w pon do lekarza

sukienka z mohito b fajna
butki fabi tez mi sie widza
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 23:23   #4132
__Paulinka__
Zakorzenienie

przeslalam wiecej fot na poczte
Stary 2012-07-29, 00:08   #4133
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
ach Nie wierzę, że Chateczka jest już zoną

Masz może jakieś zdj?
mam ale nie dostałam pozwolenia na wstawienie

jutro wstawie jedno na poczte

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ----------

Paulinko relacja wstawiłam do relacji

idę spać mąż wzywa
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 01:08   #4134
chocolate muffin
Rozeznanie

Wieczór panieński się udał.
Sukienka na szczęście poprawiona i znów jest piękna chyba za te wszystkie niedogodności dostane do wypożyczenia aż 2 bolerka, tzn. 1 z nich to etola taka jak niutek miała. Ale nie wiem czy będę je ubierać.

Został tydzień... a właściwie już 6 dni. Nie wierzę że to się dzieje naprawdę

Szkoda tylko że nie mamy czasu nauczyć się jakiegoś ładnego 1 tańca. Zawsze chciałam taki mieć, a skończy się chyba na zwykłym 2 na 1.

Wszystkim wczorajszym PM życzę szczęścia i niekończącej się miłości.
Stary 2012-07-29, 01:31   #4135
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Hej
A ja dziś byłam na zakupach...kupiłam sukienkę na poprawiny w Mohito i kolczyki do niej
Właśnie taką chciałam zwiewną,delikatną i z klasą a co się nalatałam to nalatałam Wklejam zdjęcia,szpic to tył sukienki a kokardka przód
piękna!
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ale mam nerwa na TZ... ale to jutro albo pozniej Wam opowiem.. mam ochote mu strzelic z

nawiasem pojechal na kawalerski....

a ja chyba pojade na impreze... nie mam kierowcy.. trudno z tym, moge nie pic i prowadzic ale chyba musze gdzies wyjsc bo nie wytrzymam w domu....
ojjj

_Paulinka__ dziękujemy za relację! super, że Dj tak się spodobał rodzicom!

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
mój mąż ząbkuje i to wcale nie ejst smieszne.był na pogotowiu bo od 4 dni ma gorączke po 39 st i babka powiedziała że wyrzynają mu sie 8 i że ma w jednym stan zapalny zapisała antybotyki i tyle.a teraz ma znowu 39,4 i sie meczy strasznie ja już nie wiem co robicmówiła ze jak nie przejdzie to w pon do lekarza

sukienka z mohito b fajna
butki fabi tez mi sie widza
całe szczęście, że wiadomo już o co chodzi, ale że taka wysoka gorączka przy 8 to bym w życiu na to nie wpadła. Zycz mu dużo zdrowia od koleżanek wizażanek
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 08:44   #4136
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dziewczyny mój plan na dziś:
-zapakować zkacowanego Tż do auta
-dojechać do galerii
-zrobić nalot na sephore(perfum dla mnie i Tż)
-kupić Tż koszule na poprawiny
-dla mnie jakaś bielizna
-Kupić jakieś prezenty dziewczynką bo w sierpniu na dwie imprezy urodzinowe idziemy
Trzymać kciuki PROSZĘ
Miłego dnia
Stary 2012-07-29, 08:51   #4137
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:

będziesz śliczną PM-ką

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
A poza tym chciałam się Wam pochwalić moją biżuterią odebrałąm ją wczoraj bo taka jedna kobieta robi ją na zamówienie Miałam zapłacić za komplet 90 zł, ale z racji że czekałam na nią ponad miesiąc dała mi rabat i zapłaciłam tylko 50zł A że wiem że lubicie oglądać foteczki to wrzucam jeszcze moje koszyczki do łazienek- już prawie kompletne Wkład materiałowy sama uszyłam

oryginalny zestaw kolorystyczny
Cytat:
cudnie to wyszło
Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
mój mąż ząbkuje i to wcale nie ejst smieszne.był na pogotowiu bo od 4 dni ma gorączke po 39 st i babka powiedziała że wyrzynają mu sie 8 i że ma w jednym stan zapalny zapisała antybotyki i tyle.a teraz ma znowu 39,4 i sie meczy strasznie ja już nie wiem co robic mówiła ze jak nie przejdzie to w pon do lekarza
osobiście jestem ostatnia osobą, która by się śmiała z wyrzynania zębów sama ma taki, który nie wie, czy ma sie wyrżnąć, czy nie, więc co jakiś czas mnie boli życz mężowi zdrówka

a my wczoraj byliśmy na weselu
i niestety, przy całej mojej sympatii dla młodych, widać było, że PM-ka nie zna wizażu, zwłaszcza części "na ślubnym kobiercu"
ogólnie troszkę słabo zorganizowane, do tego niestety w lokalu za późno włączyli klimatyzację i goście się ugotowali
ale za to się wytańczyłam, głównie z własnym teściem

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 09:00   #4138
a u d r e y
Wtajemniczenie

szykuję Wam małą niespodziankę na poczcie
Stary 2012-07-29, 09:38   #4139
nena1984
Zakorzenienie

Paulinko - super relacja, prawie jakbym tam była, ale ksiądz wam niespodziankę z tymi pytaniami zrobił, ja bym się zestresowała

Cytat:

Paulinko relacja wstawiłam do relacji
kiciu, a byłaby szansa żeby wrzucić relacje na pierwszą stronę? Zawsze to łatwiej szukać, a pytam w kontekście swojego urlopu, bo nie chciałabym przegapić żadnej ralacji

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

Wieczór panieński się udał.
a gdzie relacja?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 09:38   #4140
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

Te klipsy dodają im uroku i wyjątkowości, więc zdecydowanie je dokładaj bo butów Winietki też bardzo ładne

Cytat:

Ach już nie mogę się doczekać relacji no i zdjęć

Cytat:
Hej
Wygląda ładnie, ciekawe jak wygląda założona, a nie na wieszaku... Jednak to zawsze inaczej jest

Cytat:
Dziewczyny mój plan na dziś:
-zapakować zkacowanego Tż do auta
-dojechać do galerii
-zrobić nalot na sephore(perfum dla mnie i Tż)
-kupić Tż koszule na poprawiny
-dla mnie jakaś bielizna
-Kupić jakieś prezenty dziewczynką bo w sierpniu na dwie imprezy urodzinowe idziemy
Trzymać kciuki PROSZĘ
Miłego dnia
Kac i perfumy = zło. Ja bym chyba przy tym Ale oczywiście trzymam za powodzenie wszystkich działań
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości