|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Oooo to ile teraz ważysz i ile chcesz schudnąć? No Zelka Ty detektywem powinnaś zostać takie foty pstrykasz z nienacka !!! Madziu skarbie klikam !!!!!!! Wiesz że na mnie zawsze możesz liczyć !!!! Co prawda teraz w nocy nie przesiaduję przed kompem tylko grzecznie chodzę spać z mężem hahaha ale od poniedziałku będę od rana do wieczora klikała
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#544 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#546 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Jezuuuu co za pytanie???????????? Pewnie, że kocham!!! Siostrzyczko nawet nie wiesz jak ja tęskniłam
|
#549 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- ej! zazdrosna jestem
|
|
#551 | |
|
Zadomowienie
|
Babciam co słychać Kochaniutka
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() haha, tego nie wiesz my się wszystkie kochamy ![]() Właśnie! Widzę, że podczytujesz nas!
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zadomowienie
|
ide spać bo trzeba odespać długi dzień pracy wczorajszy
![]() ![]() Kolorowych Snów Pięknoty
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem Cie doskonale co czujesz i dobrze, że się wstydzisz swojej wagi bo to da Ci siłę aby schudnąć!!! Zobaczysz, że jak ujrzysz pierwsze efekty to będziesz miała taką motywację że moment schudniesz
Odchudzanie nie jest straszne - z czasem bywa wręcz przyjemne ![]() Dasz radę Wrócę tu w poniedziałek i wtedy więcej popiszemy. Teraz musze uciekać bo mąż czeka także do poniedziałku laseczki !!!!!! Buziole!!!!! Boże jak ja za Wami tęskniłam! mam Wam tyle do opowiedzenia że szok... ale to w poniedziałek papapapa miłej niedzieli
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też już zmykam do mężulka śpijcie zdrowo! i proszę serdecznie o kliki buuuziolki! ![]() :
|
|
|
|
|
#556 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() opowiedz coś wcześniej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
Zelka,Heroine
zjadają mnie stresy i tak już chyba będzie,ale co można wymagać w tym wieku .SERDECZNIE WAS POZDRAWIAM I PRZESYŁAM CAŁUSKI |
|
|
|
#558 |
|
Zadomowienie
|
o jej...a ja w poniedziałek jadę na tydzień nad morze...no nic Będę miała dużo do nadrabiania
jestem bardzo ciekawa jak Ci się tam żyje, jak chłopaki dają sobie radę w nowym miejscu i jak z mężem Ci się układa cieszę się że jesteście w komplecie, rodzina powinna być razem buziaki
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ja dzisiaj jade na zakupku i od jutra zaczynam ale nie mam gdzie sie zwazyc Wy tez prowadzicie takie zeszyciki?
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
![]() Ja już od rana nad książkami ślęczę I na co mi to było ![]() Wypiłam kawkę, siadłam na kibelek, potem zjadłam owsiankę. Ale dziś to chyba przegięłam z owsianką. Bo miałam resztę wieśniaka i pomyślałam, że go dam do owsianki, ale zapomniałam dać mniej płatków no i z 5 łyżek płatków zrobiłam owsiankę + z pół wieśniaka do tego. Była przesmaczna, ale to chyba za dużo jak na jeden raz ![]() Wczoraj trochę zgrzeszyłam, bo TŻ mnie na lody zaprosił. Bojkuuu ale on jest nieczajaty Nie rozumie co to znaczy jeść o stałych porach i że jak zjem kolację o 19 to za godzinę już nie powinnam nic jeść. No ale chyba chciał się zrehabilitować i tak mnie wyciągnął na te lody żeby pokazać swoje zaangażowanie. Kupiłam sobie Solo, to jeszcze pół bidy bo wodny. I w nocy wpadła jeszcze jedna kanapka z pomidorem, bo graliśmy w GTA gdzieś do północy Ogólnie lepszy lód Solo niż kebab na którego chciał mnie zabrać w moje urodziny o północy Paulownia, kuuurde szkoda że musicie się wyprowadzić Ja w ogóle nie lubię się pakować, nawet na głupi wyjazd do mamy, a co mówić pakować wszystko. Miałam tak po 1 roku studiów gdy mieszkałam na stancji (bo potem to już we własnym mieszkanku aż do chwili obecnej) - masakra! No i jeszcze musicie czegoś szukać Aszuelka, jejuuu ja na takich obiadkach tak przytyłam. Praca lubego w restauracji to naprawdę mega udogodnienie i szansa na spróbowanie tylu pyszności Bo ja pracowałam w Pizza Hut więc tam tylko pizza i pizza A u TŻ we włoskiej restauracji (konkretnie Prezzo) to były przeróżne dania o których kiedyś nawet nie słyszałam (w tym np. calzone). Czasem chodziłam w dzień na obiadek to jeszcze pół biedy, ale czasami przynosił coś do domu o 1-2 w nocy i ja to żarłam. Pamiętam jak po tygodniu takiego jedzenia w nocy stanęłam przed lustrem i zobaczyłam kurde pączka! I wtedy zaczęłam się odchudzać po po prostu nie mogłam na siebie patrzeć Ja zeszycika nie prowadzę. Zapisałam sobie tylko w kalendarzu (przed rozpoczęciem ćwiczeń z Ewą) wymiary i co miesiąc będę zaglądać Cocktail ajjj, Twoja sytuacja jest mi wprawdzie obca, bo ja aplikowałam już na 3 stopień studiów na tą samą uczelnię więc u mnie to tylko przechodzenie dalej, nawet papierów nie odbieram, ale wiem jak moja przyjaciółka się wypowiadała o wstępnych na mojej uczelni (a studiowała na innej). Mówiła, że w ogóle nastawienie komisji (egz. ustny) było jakieś nieprzyjemne i zniechęcające, ale też sposób oceniania i zakres pytań które dostała nie zachęcał, kiedy ja dostałam pytanie o mój licencjat - o czym był Na Twoim miejscu nie wiem co bym wybrała: Opole czy Sosnowiec (może będzie ok i się dostaniesz - czasem tylko się wydaje że się zawaliło). Ogólnie dobra lokalizacja bo blisko do Wrocka, Katowic. Ja i mój TŻ chętnie przeprowadzilibyśmy się w tamte strony, na pewno byłyby tam lepsze zarobki, więcej pracy...Ale nie wyobrażam sobie widywać mamę raz na pół roku, a wtedy tak by było Czbasia, piszesz że Twój TŻ narzeka że go zaniedbujesz jejjjjj, żeby mój tak marudził ![]() Zooska, ja już zauważyłam po sobie że jak się je regularnie to pod wieczór się jest tak pełnym że się nie chce już jeść. A jak się je byle jak, tak jak ja często, to wieczorem tu kanapeczka, tam kanapeczka Choco, ja osobiście bardzo lubiłam te szamponetki Delii. Tylko ja kupowałam brązy, no a kolor kolorowi nie równy. Ale naprawdę byłam megazadowolona i to chyba były moje ulubione szamponetki. A powiedzcie mi, czy jak się farbuje szamponetką to na 100% się cały kolor wypłucze? Bo mi kiedyś ktoś powiedział że nie, więc święto nie święto, ale boję się przefarbować. Tyle czasu nie farbowałam, oszczędzałam włosy więc nei chciałabym tgo schrzanić i znów zmagać się z odrostami. Wracam do tego czytadła. Jessssuuuu
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2012-07-29 o 08:29 |
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie szamponetki nie dzialaja, mam za ciemny kolor wlosow, wiec nie podpowiem
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Heroine Kochana Ty tu musisz być z nami i nie ma ze nie bo Cie będziemy szukać ![]() Monia no to witamy z powrotem, szkoda nerwów na takie spiny ![]() Natalka Ty się niczego nie wstydz, wiadomo ze to długotrwaly proces, więc trzeba być cierpliwym, ale późniejszy wyglad Ci wszystko wynagrodzi Dzaga szmaponetka, czyli to takie małe w saszetce do paru zmyć się powinno wypłukać całe, przynajmniej kiedyś jak farbowałam to zaraz nie było śladu. Chyba że mowa o szamponie (bo wiem, że niektorzy myla szampon koloryzujacy z szamponetką) do 20 paru zmyć, to wtedy nie zmyje się do końca
|
|
|
|
#563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My wiemy swoje i nie ma sensu nerwowej atmosfery wprowadzac![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Hahaha. Dobrze powiedziane ![]()
|
||
|
|
|
#564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje lody z dzieciństwa ![]() a ten kebab mnie tak rozbawił Wiesz co, powinna się sprać, jeśli jest do 4-8 myć, a jeśli na 24 to już będzie cięzko i myślę, że jakaś poświata by Ci została... Ja się najbardziej boję jakiejś miedzi czy rudości na włosach Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
akurat ja się nie obraziłam.. podczytuje, ale raczej się nie wypowiadam.
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że na pewno
![]() A zapomniałam napisać, wczoraj pod względem diety masakra wpadły dwa kawałki szarlotki, potem paka chipsów i jakieś mięso z frytkami i surówkami ok. 24 no ale dziś na wadze 48,5 Wrzuciłam do albumu zdjęcia nowego koloru, oczywiście przekłamany trochę, no ale niech będzie Sorki za głupią mine ale myślałam, że mi słońce oczy wypali Foto bez lampy. Jakby porównać do pierwszego zdjęcia to coś tam widać, że jaśniejsze Troche przesuszone są po tym rozjaśnianiu, no ale to sie opanuje
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cieszę się nieprzyjemna atmosfera zażegnana Ja wczoraj sobie pofolgowałam Zjadłam Subwaya na obiad (jejku jak ja kocham te kanapki ) Później próbowałam się dowiedzieć ile to kalorii i wychodzi na to, że ok. 500 więc nie jest tragicznie.Zawsze jak jestem w CH to przechodzę obok fast foodów i zawsze w Macu jest wielka kolejka, a w Subie pusto. Czemu ludzie wybierają coś tak paskudnego, kiedy obok można zjeść smaczną kanapeczkę ze świeżymi warzywami Nie mogę pojąć tego swoją małą głową. Dziś mam zamiar iść na basen i mam nadzieję, że mi się uda Czekam aż TŻ wróci z pracy. Wczoraj zauważyłam, że pośladki zaczęły mi obwisać Za mało ćwiczeń, za dużo diety
http://ww.dailypositivequotes.com/qu...h-it-do-it.jpg “The only place where success comes before work is dictionary” Edytowane przez Goniak2 Czas edycji: 2012-07-29 o 09:25 |
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zajadałam się jeszcze tostami o godz 1 w nocy dzisiaj się oczyszczam
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wogole dzien dobry. JA juz po kawie i po sniadaniu (zjadlam omleta z 3
![]() Dzis mamy urodziny u mojej bratanicy. I znowu z dieta do dooopy bedzie Mysle ze sie ucieszy I znowu upal niemilosierny. Wlasnie spojrzalam na termometr. 30stopni w cieniu. Ehhh.. a ja zamiast chudnac chyba tyje ![]() Milego dzionka wszystkim
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

ja tęskniłam

Wstydzę się tego.

zjadają mnie stresy i tak już chyba będzie,ale co można wymagać w tym wieku
jestem bardzo ciekawa jak Ci się tam żyje, jak chłopaki dają sobie radę w nowym miejscu i jak z mężem Ci się układa
Wy tez prowadzicie takie zeszyciki?

) Później próbowałam się dowiedzieć ile to kalorii i wychodzi na to, że ok. 500 więc nie jest tragicznie.
Nie mogę pojąć tego swoją małą głową.
Za mało ćwiczeń, za dużo diety