|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
Kiedyś myślałam, nad zamówienie z BU, ale chyba jednak wolę kupić gotowe kosmetyki w drogierii Ja strasznie nie lubię kawowego Udanej zabawy i pochwal się zdjęciami
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam właśnie groupony do YR - dwa dla mamy i jeden dla mnie.
Sobie wezmę kosmetyki PN - krem do rąk, mleczko do ciała i żel pod prysznic. Mam nadzieję, że uda się też przy tych trzech grouponach wykorzystać jedną książeczkę czekową, więc dostałabym jeszcze wodę PN. ![]() Poza tym sypią mi się zużycia, więc może bilans nie będzie wyglądał tragicznie.
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wklejam bilans, bo nie chce mi się latać za tym kremem do stóp (normalnie i tak jest tani), a nic się już nie zmieni. Potem nie będę miała kiedy, bo jutro będę odsypiać po dzisiejszej parapetówce, a wieczorem jadę na wieś na 3 dni, a tam mam ograniczony dostęp do neta.
Wyszło (29): - zużycia: 1) Cien, Płyn do higieny intymnej, 500 ml 2) Rossmann, SunOzon, Mleczko samoopalające dla osób o jasnej karnacji, 200 ml 3) Scan Anida, Krem do stóp odświeżający z mentolem, 75 ml 4) Johnson’s Baby, Mleczko pielęgnujące, 50 ml 5) Bell, Korektor antybakteryjny (A1) 6) Nail Tek II, Intensive Therapy, Odżywka do paznokci cienkich, miękkich lub rozdwajających się, 15 ml 7) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 8) Olay, Complete, Słoneczna cera, Krem na noc + stopniowy efekt naturalnie wyglądającej opalenizny, 50 ml 9) Garnier, Essentials, Płyn do demakijażu 2w1, 200 ml 10) Avon, Kids, Spray dla dzieci ułatwiający rozczesywanie włosów, 200 ml 11) Astor, Quick’n Go! 60 sec (240), 8 ml 12) Syoss, Silicone Free, Repair & Fullness, Szampon do włosów normalnych po zniszczone, 500 ml 13) Avon, Planet Spa, Maseczka do twarzy z błotem termalnym i minerałami z Morza Martwego, 75 ml – oddałam mamie 14) Bielenda, Sexy Look, Perfekcyjny brzuch, 150 ml 15) Rossmann, Isana, Odżywka do włosów suchych i z rozdwajającymi się końcówkami, 200 ml 16) Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 17) Nivea, Harmony Time, Kremowy żel pod prysznic, 500 ml - wymianka: 1) Profi-Studio-Line, Specjalistyczny lakier do wykonywania ozdobnych stempli (czarny), 12 ml 2) Profi-Studio-Line, Specjalistyczny lakier do wykonywania ozdobnych stempli (biały), 12 ml 3) Revlon, ColorStay, 12 Hour Eye Shadow, Poczwórne cienie do powiek (03 Neutral Khakis) 4,8 g 4) Avon, Nailwear Pro, Lakier do paznokci (Blue Shock), 12 ml 5) Avon, Glimmerstick Luxe Eye Liner, Kompaktowa konturówka do oczu (Emerald), 0,28 g 6) Rossmann, Synergen, Peeling do skóry trądzikowej, 100 ml 7) Eveline, Colour Show, Lakier do paznokci (651), 10 ml 8) Yves Rocher, Beaute des mains, Nawilżający krem do rąk, 75 ml 9) Rimmel, Stay Matte, Podkład matujący (300 Natural Beige), 30 ml 10) L’Oreal, Mat’ Morphose, Podkład w musie (200 Beige Apricot), 7 ml 11) The Body Shop, Shimmer Waves (Bronze), 8,5 g 12) Rossmann, Isana Hair, Woda brzozowa, 500 ml - próbki: 1) La Roche Posay, Effaclar Duo, Krem eliminujący zmiany trądzikowe o podwójnym działaniu, 2 ml x5 2) La Roche Posay, Unifiance Fluide Mat, Podkład do skóry wrażliwej, mieszanej i tłustej (03), 1 ml x2 Przyszło (24): - zakupy: 1) Rimmel, Stay Matte, Podkład matujący (300 Natural Beige), 30 ml (już wymieniony, bo okazał się za ciemny) 2) Miss Sporty, So Perfect Stay Coverstick, Korektor do twarzy (002 Medium), 4,5 g (wystawiony na targowisku, bo straszny bubel )3) Bioderma, Sebium, Antybakteryjny żel do mycia twarzy, 500 ml 4) Miss Selene, Mini lakier do paznokci (175), 5 ml 5) Rimmel, Stay Matt, Dual Action Concealer, Korektor do twarzy (040 Soft Beige), 18 g 6) Oriflame, Nature Secrets, Złuszczający żel pod prysznic z energetyzującą miętą i maliną, 400 ml 7) Avon, Naturals, Żel pod prysznic Kwiat wiśni, 200 ml 8) Avon, Little Red Dress, Szminka (Red 2000), 3,6 g 9) Avon, Foot Works, Kojąca kąpiel do stóp, 100 ml 10) Schwarzkopf, Gliss Kur, Total Repair 19, Ekspresowa odżywka regeneracyjna, 200 ml 11) Lirene, MaXSlim, Ujędrniający peeling myjący, 200 ml 12) MIYO, Mini Drops, Lakier do paznokci (Malachit), 8 ml 13) MIYO, Mini Drops, Lakier do paznokci (Mix), 8 ml - wymianka: 1) NYX, Round Lipstick, Kryjąca pomadka do ust (Doll), 4 g 2) Essence, Soul Sista, Długotrwały lakier do paznokci (04 Totally retro nude), 8 ml 3) Avon, Foot Works, Mleczna kąpiel do stóp z solą z Epsom, 100 ml 4) Avon, Nail Experts, Smudge fixer, Preparat do usuwania smug z lakieru do paznokci, 12 ml 5) Oriflame, Optimals, Tonik normalizujący, 200 ml 6) IsaDora, Wonder Nail, Extra Long Lasting, Supertrwały lakier do paznokci (182 Summer Red), 4 ml 7) Manhattan, Lotus Effect, Lakier do paznokci (46D), 11 ml - prezent / gratis: 1) Rossmann, SunOzon, Mleczko samoopalające dla osób o jasnej karnacji, 200 ml – od mamy 2) Sleek MakeUP, I-Divine Palette (Curacao), 12 x 1,1 g – prezent urodzinowy od mamy 3) Bielenda, Granat, Masło do ciała, 200 ml – od przyjaciółki 4) Avene, Woda termalna, 150 ml – za punkty w Super-Pharm Wydane: 174,18 zł W zasadzie to nie kupiłam żadnych zachcianek Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2012-07-28 o 13:10 |
|
|
|
#1114 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam kilka końcówek, ale raczej wykończę je już w sierpniu.
Raportu na razie nie wklejam, bo jeszcze mi przybędzie. A byłam tak bliska tego, żeby na minusie mieć więcej... |
|
|
|
#1115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wow, ile zużyć;D gratulacje
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W tym miesiącu mam zamiar wykończyć jeszcze lotos
|
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Nusia skoro wszystko konieczne to gratuluje ![]() Mi tez sie nic wiecej nie skonczy: Zuzycia lipiec: 1.avon bubble bath mandarynkowy 2.dezodorant dove 3.peeling winogronowy biedronka 4.probka avon sensitive botanicals krem 5.blyszczyk whoom boom essence 6.dezodorant w kulce Avon sensitive 7.zel pod prysznic BV wisniowy 250 ml 8.maseczki w saszetkkach x 2 (bielenda, perfecta) 9,10. probki kremu do opalania BV Zakupy: 0 (bo szykuja sie w sierpniu polskie Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-07-28 o 18:53 |
|
|
|
|
#1118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jedną na pewno kupię ale kusi mnie też druga na wrzesień bym miała![]() Cytat:
Spore zużycia.Też kupiłam ten korektor z miss sporty w maju i bubel straszny Ale teraz go zużywam bo mi krycia nie trzeba teraz idealnego![]() U mnie zużyta maseczka Planet Spa zAvon I przybył podkład Kobo z promocji Koleżanka tak zachwalała że musiałam Tym bardziej, że na jesień i zime coś tego typu potrzebowałam to kupiłam.
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-07-28 o 22:57 |
|||
|
|
|
#1119 |
|
Konto usunięte
|
Po dzisiejszych zakupach, odebraniu przesyłki i prezentów od koleżanki-blogerki, przybyło mi kilka rzeczy:
- olej do włosów Amla - kupiony z Paatala, 11zł - dezodorant Adidas - prezent - mgiełka do ciała IVR mandarynka i porzeczka - kupiona, 15zł - wosk do włosów Beauty Formulas - kupiony, 6zł + dwa lakiery do paznokci ![]() Ale za to ubyły mi dwa inne lakiery, top i korektor
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak zwykle masz super bilans ![]() Cytat:
, ale ta woda termalna jest teraz w cenie 16 zł bodajże.U mnie kolor się strasznie odcinał, także i tak nie mogłam go używać... którą?A co to za podkład? ![]() Ja wczoraj byłam na parapetówce, w domu byłam o 3 i o dziwo głowa mnie dziś nie boli
|
||
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie posypaly sie zuzycia! mam kolejne: płyn Urt-Oil do wlosów (pisałam o nim tutaj KLIK)
poza tym waniliowy peeling do ciała z AVON (KLIK) szampon Malina i Hibiskus AVON 250 ml dojdzie jeszcze plyn do demakijazu Lirene, byc moze balsam do ciala Arbuzowy Avon Ciekawe czy na sierpien cos zostanie
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie w tym miesiącu ani jednego zużycia nie było
Muszę się wziąć za siebie w sierpniu
|
#1123 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie ma juz w netto szkoda ze tak szybko wycofuja niektore kosmetykiCytat:
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-07-29 o 14:03 |
||||
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie skusisz mnie U mnie nie ma SP. Niestety błotną z minerałami z morza martwego świetna była Ale mam jeszcze inne do zużywania![]() a podkład Ideal Cover Make up klik teraz jest w promocji za 9,90. Koleżanka jest nim tak zakochana, ze wzięła 4 Wg niej na chłodniejsze dni jest fenomenalny. To się na jeden skusilam. to co Ty się ociagasz;p?
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-07-29 o 14:09 |
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam jakoś motywacji
Chciałabym zużyć szybko ze 2 masła do ciała, ale w tym upale to jakoś nie daję rady ich w ogóle używać A tak fajnie byłoby pójść do drogerii i kupić jakieś nowe
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tam masła przecież w taki upal można zużywać maseczki, toniki U mnie idą one idealnie Zużyłam jedwab Biosilk Chciałoby się rzec, że więcej go nie kupię bo znalazłam lepszy ale jeszcze jeden w zapasie mam
|
|
#1127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się w takim razie zakupami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No to rzeczywiście. Ale mnie tam i tak często nie ma, bo ceny kosmetyków aptecznych są zawyżone. Uwielbiam ją Myślałam, że jakiś w płynie. Za tymi w kompakcie nie przepadam ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A kasa jakimś cudem i tak się rozeszła
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to byl moj 2 szampon natural's, spodobal mi sie ![]() a ja na sierpien nie bede miala chyba wogole zuzyc oprocz plynu do demakijazu. moze w koncu szminka lub blyszczyk sie skoncza |
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wróciłam z wesela. Niedawno wstałam
![]() Nusiu - super zużycia! Widzę, że i lakier do paznokci poszedł i odżywka ![]() Ja swoje zużycia wrzucę na sam koniec, bo mam kilka końcówek Mnie z kolei bardzo kręcą naturalne i samorobione kosmetyki |
|
|
|
#1131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tu robimy miesięczne bilanse zużyć i zakupów Cytat:
A co do zakupów, to YR. Poza tym to raczej co będzie potrzebne.Cytat:
![]() Dzięki |
|||
|
|
|
#1132 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Co wykończasz z kolorówki? |
||
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! U mnie też w sumie kolorówka może ruszy - kończą mi się 2 tusze, ale używam ich chyba za długo, więc nie wiem czy jednego to już nie powinnam wyrzucić. Oprócz tego mam resztkę podkładu i korektora pod oczy. Nigdy nie zużyłam błyszczyka, pomadki ani lakieru do paznokci. W sumie ani cienia do powiek ani różu czy pudru brązującego... :/ Jak Wy to robicie?
|
|
|
|
|
#1135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od sierpnia będę robić miesięczne bilanse Cytat:
Czasami miałam tak, że zużywałam po 15kosmetyków w miesiącu Może to dlatego, że mam otwarty jeden kosmetyk z każdego rodzaju, sama nie wiem. Dopiero jak zużyję ten jeden do końca to otwieram następny ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
Jak ostatnio ujrzałam minimalnie dno w różu to się sobie dziwiłam jak tego dokonałam
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie jak zwykle świetnie
![]() Cytat:
![]() Poszalałam wczoraj zakupowo w Obi . Kupiłam sobie 2 storczyki i 1 mamie. Podobają mi się wszystkie, więc gdyby nie to, że będą i tak stały w tym samym mieszkaniu, to bym chyba mamie jej kwiatka nie oddała
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.yves-rocher.com.pl/wodood...kredka_do_oczu |
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę czaję się na ten krem Norela, ale sama nie wiem co robić Nie kupię przecież 200ml kremu do twarzy, bo starczy mi na lata a znowu 50ml w porównaniu do tego dużego wychodzi strasznie drogo Co radzicie? ![]() A co do storczyków, to też mam Jedyny kwiatek, który przetrwał u mnie dłużej niż rok
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wtedy szybko zszedł
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

cudny zapach, i sliczny zapach miał też chłodzący balsam po opalaniu, taki niebieski
Ciekawe jak uda się fryzjerce fryzura - jak będzie ładna to wkleję do klubu 

Sobie wezmę kosmetyki PN - krem do rąk, mleczko do ciała i żel pod prysznic. Mam nadzieję, że uda się też przy tych trzech grouponach wykorzystać jedną książeczkę czekową, więc dostałabym jeszcze wodę PN. 
)

skoro wszystko konieczne to gratuluje
Jeszcze jego kupię w tym miesiącu i na tym koniec. Kupiłam sobie też
Jedną na pewno kupię ale kusi mnie też druga na wrzesień bym miała
Koleżanka tak zachwalała że musiałam

szkoda ze tak szybko wycofuja niektore kosmetyki