|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Ale diety 100 kcal to lepiej nie zaczynaj Skąd jesteś, co porabiasz w zyciu, ile masz lat, powiedz cos o sobie
|
|
|
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej
Ale jestem głupia, bo wczoraj byłam na grilu u rodziny i zamówili pizze i mi chcieli dać, ja odmówiłam chociaż pachniało nieziemsko, i byłam z siebie dumna a tu rano takie rzeczy. Cytat:
Zapisuję własnie wymiary i wagę. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
aszuelka ja też wymiary ii wagę zapisywałam wraz z datą
myślę, że to świetny pomysł no i jest to bardzo motywujące
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Co do mierzenia, to ja się jutro zmierzę
![]() Jadę na obiad, wezmę żurek w chlebku i sałatkę z piersią kurczaka ![]() miłej niedzieli
|
|
#605 |
|
Zadomowienie
|
ja już po obiadku
![]() od dziś na tydzień przyjechała TŻ mama tylko robi dobre obiadki więc raczej mało się będę diety trzymać . Wiecie co !! ile może mieć kalorii kawa z biedry mrożona cappuccino ? bo mi strasznie smakuje Ona ! owszem słodka jest ale taka dobra ![]() .Chciałam nawet taką zrobić ale nigdy nie wyjdzie mi taka jak z biedry a inna mi nie posmakuje |
|
|
|
#606 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Mam 1,75 wzrostu i ważę 70 kg i bardzo chciałabym do pazdziernika na te 60 schudnąć
|
|
#607 | ||
|
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
Cytat:
http://www.1000kalorii.otwarty.net/p...jadlospis.html wszytsko o diecie 1000kcal.http://www.smaczny.pl/forum/topic/17...-1000-kalorii/ ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
choć wolałabym nie wiedziec ile ma kcal.bo pewnie nie mało,ale na podwieczorek może być ok ![]() Próbował ktoś jogurtów z Biedrony te Fruit coś tam z Panna Cottą?To dopiero cud w pudełku,a mi Biedronę zamknęłi na 2 m-ce na czas przebudowy i nie mam gzdie kupić
![]()
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#609 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() TŻ mi przywiózł je z Polski aż 8 ![]() ![]() ![]() :br zydal: po prostu kocham je ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
myślałam że więciej maja
|
||
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! wróciłam po urlopie. Mam dwie wiadomości 1 dobrą: mój dziadek wyszedł ze stanu krytycznego i będzie długo żył
Jak będziecie chciały to potem napiszę wam dlaczego... itd. Dodatkowo jak wiecie obroniłam licencjata i stwierdziłam, że dobrze mi zrobi wyjazd do Anglii na rok jako Au Pair. Agencja szuka dla mnie rodziny. Od jutra się odchudzam
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-07-29 o 15:42 |
|
|
|
#611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo Dziewczyny a ile razy tygodniowo ćwiczycie i jaki sport wybrałyście? Ja mam zamiar 4 razy w tygodniu o 4:30 rano biegać, 3 razy w tygodniu wieczorem aerobik i codziennie chociaż 30 min hula-hop. Może być ciężko, bo wieczorem jak wracam z pracy mam siłę tylko położyć się i spać
"Everything is up to you!" ![]() Zaczynamy odchudzanie!!! Wzrost : 175 Cel: Pozbyć się 10 kg. NA ZAWSZE 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 Zapuszczam włosy Edytowane przez asia093 Czas edycji: 2012-07-29 o 15:42 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() oj tak długo byliście razem i sie rozstaliście ![]() ? jest jakaś szansa na powrót ? przykro mi strasznie ! Mam nadzieję że wszystko sobie jeszcze wyjaśnicie i pogodzicie jeśli to możliwe
|
|
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Straciłam sześć lat z życia. Nie chcę mi się płakać, bo generalnie przestałam go kochać, ale jakoś tak pusto i dziwnie. Nie umiem się ogarnąć. Co mam zrobić? Jak się odnaleźć?
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-07-29 o 15:56 |
|
|
|
|
#615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#616 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Koleś nie jest Ciebie wart, bo to nieprawdopodobne aby tak się zachowywać w stosunku do kobiety którą się ponoć kocha. Jeszcze znajdziesz kogoś, kto a ci szczęście a nie będzie cie obrażał!!!
|
|
#617 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
Cindy Jeśli ktoś kogoś nie szanuje,to nawet największa miłość nie pomoże,bo zawsze nadaży się okazja,aby sprawić komuś przykrość.Więc uważam,ze podjęłaś dobrą decyzję i nie ma do czego wracać
Wiesz,jak to się mówi:Nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło...
|
|
#618 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam pytanie
![]() Dziewuszki Kochane doradźcie mi w jakich mi włosach lepiej czy kręconych czy w takiej fryzurze jak dodałam do galerii prywatnej chce coś w Sobie zmienić bo ciągle w kręconych kudłach jestem a tu " nawet" ładnie wygladałam w tej fryzurze oceńcie same w galerii prywatnej dodałam zdjęcie
|
|
|
|
#619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z nami będzie łatwiej ![]() Cytat:
a facetem się nie przejmuj, facet to świnia! Dobrze, że zrobiłaś to w porę a nie przed ślubem ![]() Cytat:
masz Nas tutaj ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Zelka o wiele ładniej Ci w loczkach ![]() Moje jedzenie dziś: 1. Pół grahamki z pomidorem, 1/3 jogurtu naturalnego z ziarnami zbóż 2. Jajko na twardo, 3 łyżeczki majonezu, pół kromki jasnego chleba (muuuuuusiałam) 3. Żurek w chlebku, 1/2 sałatki warzywnej + 2 małe kawałki piersi z kurczaka 4. Jogurt naturalny z łyżką miodu Coś dodać/poprawić? ![]() podwieczorku nie dam rady zjeść. No i w restauracji zjadłam może 3-4 łżyki Tiramisu, ale trudno ![]() Na 18 mam tenisa, więc się wypocę i spalę
|
|
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
mam nadzieję, chociaż już wątpię, że są na świecie mężczyźni, którzy będą dla mnie dobrzy i będą mnie interesowali. Wiadomo, że marzy mi się... ale już nie wierzę, że facet może po prostu być dobry dla mnie. ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
|
|
#622 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem osobą która stawia sobie cele i je realizuje.
Mój cel nr 1 to waga, aby spadła cel nr 2 chodzenie 2-3 razy na siłownie - muszę wreszcie się za siebie wziąć, bo już się nie mieszczę w moje ubrania i muszę być super laską cel nr 3- wyjechac do anglii aby dokształcić język cel nr 4 - jak wrócę za rok skończyć mgr tłumaczenia
|
#624 |
|
Zadomowienie
|
uciekam na miasto z TŻ
i jego mamą może potem tu zaglądnę przed pracą jeszcze a jak nie to do jutra |
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka nie ruszaj włosków, bo masz śliczne !!
![]() Cindy cieszę się, że z dziadkiem lepiej a co do rozstania, to także uważam, że postąpiłaś bardzo dobrze! Jeszcze trafisz na tego jedynego ![]() Tż dziś kupił ciasto WZ-tkę zjadłam pół kawałka i miałam dość, a teraz mama piecze jabłecznik z papierówek i jak tu się pilnować
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dień!
Booooże u Was też tak gorąco???!!! jestem mokra jak szczur A poza tym to grzeszę tak to jest u rodziców grillowanie, piwkowanie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#627 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz wiele problemów, więc to zrozumiałe, że nie myślisz o diecie a potem jakoś to pójdzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
teraz robię sobie plany tygodniowe rozpisuję sobie treningi, dietę i stawiam realny cel Cytat:
oni często nie rozumieją naszych diet, bo po co ja już swojego trochę wyszkoliłam, że aż mi zaczął pomagać ![]() kebab o północy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]() ![]() Cytat:
i zazdraszczam! druga Madzia Ładny Ci ten kolorek wyszedł!
|
||
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny prezent dla bratanicy kupiliście ![]() weź u mnie w cieniu było 34 w słońcu to chyba z 50 nie ma czym oddychać ![]() mój brzuch też pozostawia wiele do życzenia jestem u rodziców, a więc to wiele tłumaczy ![]() Ale mnie jakiś baran na motolotni wystraszył
|
|
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
caly weekend mialam zajety wczoraj byly urodziny znajomego, zrobilam torta, byl grill, nie zjadlam duzo, ale i tak sie zle z tym czuje ale dzisiaj juz pocwiczylam, zjadlam na sniadanie jajecznice, pozniej obiad, bo pozno wstalam za chwile zjem jakis podwieczorek i na kolacje jajko na miekko |u mnie dopiero 17.00 wiec kolacje mysle zjesc kolo 19.30 bo pojde dzisiaj pozno spac jutro poranne bieganie, i cwiczenia mysle,zeby zapisac sie na tenisa jak wroce do polski, co o tym myslicie?widzialam, ze jedna dziewczyna pisala,ze uczy sie grac i teraz zaczelo mnie to krecic wczoraj bylam na malych zakupach, kupilam sobie 3 nowe sukienki![]() meeedzik zaglosowalam i bede glosowac w miare mozliwosci ![]() ![]() Monia pisz do nas, tesknimy za Toba, wszystkie Twoje posty przeczytalam i motywowalas mnie i nie tylko mnie!!! brakuje nam Ciebie i Ciesze sie,ze zostajesz z nami!![]() zooska wracaj i pisz tutaj do nas!!! ![]() heroine zostaje i piszemy jak dawniej, byl konflikt, juz go nie ma robimy tak,zeby bylo tutaj milo, symaptycznie i przede wszystkim musimy sie wspierac walczymy do konca!!!![]() ![]() ja grzeszylam w piatek i w sobote:-( ale dzisiaj juz poprawka:d u mnie pogoda nie za dobra, sloneczko swieci,ale zimno i wieje:-( nie zazdroszcze slonka, bo tutaj mialam tydzien lata i mialam go dosc Cindy ciesze sie, ze z dziadziem wszystko wporzadku ![]() faktycznie nie za milo sie zachowywal, ale lepiej teraz niz po slubie bo moglo by byc jeszcze gorzej nie zaslugiwal na Ciebie!! i dobrze, ze nie placzesz, bo to nie ma sensu, wiedzial by ze Ci jeszcze zalezy itp. a tak to pokazujesz mu,ze masz go gdzies na poczatku bedzie ciezko, ale przyzwyczaisz sie do tego,znajdziesz kogos kto bedzie wart Ciebie i bedziesz z nim szczesliwa![]() ![]() teraz zajmij sie soba i siebie rozpieszczaj ![]() zelka nie zmieniaj wloskow ladnie Ci w tych podkreconych wloski masz sliczne
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Od też zaczynam diete 100kcal
Skąd jesteś, co porabiasz w zyciu, ile masz lat, powiedz cos o sobie 
Wy tez prowadzicie takie zeszyciki?

choć wolałabym nie wiedziec ile ma kcal.bo pewnie nie mało,ale na podwieczorek może być ok
52,5kg. 51 50 49 

Dziewczyny a ile razy tygodniowo ćwiczycie i jaki sport wybrałyście? Ja mam zamiar 4 razy w tygodniu o 4:30 rano biegać, 3 razy w tygodniu wieczorem aerobik i codziennie chociaż 30 min hula-hop. Może być ciężko, bo wieczorem jak wracam z pracy mam siłę tylko położyć się i spać

Wiesz,jak to się mówi:Nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło...

jestem mokra jak szczur
tak to jest u rodziców
grillowanie, piwkowanie
zjadają mnie stresy i tak już chyba będzie,ale co można wymagać w tym wieku
teraz robię sobie plany tygodniowe
i zazdraszczam!