|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
mogłaś jakiś serek wszamać ![]() Cytat:
![]() Jesuuu figura na Miss Polonia ta talia laska! Cytat:
wolę nie wiedzieć ile ma kcal Cytat:
ale postaw sobie bardziej realny cel
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Heroine weźźź bo się czerwona zrobiłam jak burak
dziękuję, ale nie przesadzaj z tą miss ![]() Madziu dziękuję za kliki ![]() Ja też siedzę i klikam dziewczynom
|
#633 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam! Jak Was tylko podczytywałam to uwielbiałam gdy było po 3 strony do nadrobienia jak usiadłam do lapka , a teraz jak próbuje odpowiedzieć i cytować to już rozumiem to wieczne narzekanie " ile to namachane "
![]() Wczoraj i ja gości miałam to niestety coś tam ekstra do jadłospisu wpadło ale dziś już 3 godziny spaceru zaliczone z pieskiem ( w tym 30min noszenia na rękach bo to bestia uparta i w deszczu- a złapała na ulewa - to on nie chodzi tylko stoi w miejscu Odprowadziłam też już TŻ bo dziś znowu wyjechał na cały tydzień Muszę się spiąć i jakiś podpis wysmarować , żeby mnie motywował ![]() Banerki mam w zakładkach na pasku i klikam - w nocy dziś poszaleje ile dam rade- w końcu moje zajęcie nocne wyjechało ![]() Co do szamponetek to się zgadzam z przedmówczyniami- te na 4- 6 myc ładnie wymywają się a te 24 to ja np. cały rok miałam kolor i w końcu musiałam zafarbować ton w ton u fryzjera bo takie rude refleksy mi we włosach zostały ![]() uff a mam jeszcze pytanko na koniec : kilka razy czytałam, ze owoce najlepiej jeść do 14 tylko i w związku z tym czy jak wstaje np 11 a kładę się 0 2 w nocy to mogę później je jeść czy to taka rygorystyczna zasada ? |
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Margot ja przez całe moje odchudzanie jadłam kiedy miałam ochotę na owoce i jakoś udało mi się schudnąć
a przeważnie jadłam na podwieczorek
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy, super że z dziadkiem ok
Co do TŻ...hmm...wiesz, ja jestem chyba w podobnej sytuacji do Twojej. CIągle jestem z TŻ (rok po zaręczynach) ale czuję się niespełniona...I czasem tutaj dziewczynom smęcę, aż mi głupio...I czasem sama nie wiem co z tym zrobić...Asia, ![]() Margot możesz spokojnie jeść owocki Medzik bo kiedyś to w ogóle owoce polecano wyłącznie na podwieczorek. Jak była większa bieda i mniejsza dostępność owoców to kurczę to była mega atrakcja zjeść jakiegoś banana w nagrodę za to że "było się grzecznym" A potem ktoś sobie wymyślił że nie wolno jeść owoców do południa Faktycznie owoce mają sporo węgli, ale lepiej wszamać banana niż jakiś typowy deser, np. lody albo batona Ja dziś spędziłam połowę dnia na czytaniu tych pierdół, a połowę dnia z TŻ. Byliśmy w Biedrze (kuuurde, ale tam tanio w porównaniu do Lidla), potem ciupaliśmy w GTA i oglądaliśmy film. Ćwiczyłam skalpelek a potem się pakowałam - jadę do mamy na tydzień. Dziś wszamałam: 8.00 owsianka (ta wieeeelka) 11.30 rożek truskawkowy :mniam" 15.00 filet z kurczaka + ziemniaki + surówka z pomidorów i cebuli 19.00 kanapki z polędwicą i pomidorem No i nie wiem czy jeszcze coś zjem. Bardzo możliwe bo jeszcze muszę trochę posiedzieć nad tymi materiałami
|
|
#636 |
|
Wtajemniczenie
|
meeedzik , Paula dzięki za optymistyczne słowa- ja bardzo lubię owoce i w takim razie będę jadła także wieczorem.
Obecnie mam fazę na borówki ( bo jest sezon i cena z 40zł na kg zeszła do 15zł więc można zaszaleć) i nektaryny![]() Co do spraw damsko-męskich to ja w ogóle lepiej nie będę się wypowiadać bo ja całe życie "wybrzydzałam" i jak mi ktoś nie pasował to zrywałam szybko i bez żalu ( w sensie jak jest źle to ja nie wierze, że facet się o 180 stopni zmieni i wole się nie męczyć bo wg mnie szkoda życia) . No ale ile osób tyle podejść do związków.
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj chwile poćwiczyłam włączyłam killera na próbe, ale nie dość, że duszno ja zero sil i skonczylo sie na 20 minutach Ale lepszy rydz niż nic
|
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z tenisa, wciągnęłam jogurt naturalny i leeeeeże
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam. Ale spiaca. Wypilam troche winka i piwo i jakos mnie uspila ta mieszanka
O jedzeniu nie bede wspominac . Ehhh..2 kawalki tortu wpadlo No nic.. Jutro bedzie... MUSI byc lepiej!!
|
|
|
|
#640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rok temu na diecie 1000-1200 schudłam 4 kg w 3 tygodnie nie całe więc mam nadzieję, że 2 miesiące aby 10 zrzucić nie będzie aż tak dużo. Chociaż mogą się zdarzyć zastoje wagi. W sumie to nie o kg mi chodzi tylko o pozbycie się tkanki tłuszczowej i wzmocnienie mięśni. A jak sobie teraz pomyślę, to jednak tłuszcz jest lżejszy niż mięśnie . Ważne aby schudnąć tyle, aby się dobrze czuć we własnym ciele ![]() A wy mniej więcej w jakim tempie chudniecie?
"Everything is up to you!" ![]() Zaczynamy odchudzanie!!! Wzrost : 175 Cel: Pozbyć się 10 kg. NA ZAWSZE 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 Zapuszczam włosy Edytowane przez asia093 Czas edycji: 2012-07-29 o 20:53 |
|
|
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz niedawno burza przeszla i popadalo. I w koncu sie ochlodzilo. A nawet przyjemnie sie zrobilo![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Oooo.. widze ze siatkowka. To moze obejrze jak nie zasne. Uwielbiam meska siatkowke. Kibicujecie?? |
|
|
|
|
#642 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
Heroine,nie dam się ,dzięki za ciepłe słowa
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
czbsia, moja mama kibicuje
|
|
#645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
także z subwaya polecam sałatki z grillowanym kurczakiem, omijamy w ten sposób to pieczywo. Ja dzis w miare jadłam... ale nie obyło się bez niedzielnego grzechu... 1.ciemny chleb z wlasnego wypieku i 2 jajka na miękko 2.kawałek ciasta, arbuz 3.piers pieczona z kurczaka + mieszanka warzyw ale potem same grzechy dziadek z babcia przyjechali, bylo ciasto i zjadłam z 5 kawałków dobosza ale ost ok 16 i wiecej nie jadłam4.na kolacje ogorek surowy tak mnie to ciasto dołowało że poszłam biegać 30 minut super mi teraz ![]() dobranoc moje piękne jak wroce wrzuce zdjęcia z wyjazdu bo sporo zwiedzalismy : Spała i okolice..
|
|
|
|
|
#646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak maialm z poprzednim tz. Tylko tu byla jeszcze inna dluga historia. Ale nie o mnie teraz. Z obecnym-juz mezem- wypracowalismy cos innego. Duzo rozmawiamy, tulimy, mowimy sobie o uczuciach. Ale to nie wzielo sie samo z siebie. Mase razy mu mowilam jak zaczelismy sie spotykac czego oczekuje. I teraz to juz nawyk te nasze zachowania. Chciaz zdarzaja sie i klotnie zeby nie bylo nudno Trzeba oczyszczac atmosferę Nie znisołabym ciąglego titititi, " kochanie to kochanie tamto oh ah" . Na razie tak mamy i mam nadzieje ze juz tak zostanie![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- A tak wogole helol!! Pobudka!! ![]() I znowu mamy poniedziałaek Ale mi się nie chce nic. Ale to przez ta pogode. Pochmurno, buro i pada. A wstac to nie moglam wogole. Teraz w pracy juz siedze i kawke się pobudzam Ale jeszcze do konca tygodnia i pozniej 2 tyg URLOPOWANIA!!!! MAm nadzieje ze ten tydzien minie szybko Milego dzionka dziewczynki
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2012-07-30 o 08:22 |
||
|
|
|
#647 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
znow poniedzialekkk tak mi sie nie chce isc do pracy, ze dramat![]() u nas sie juz pogoda na dobre popsula pewnie nie bede biegac ![]() chyba,ze w chwilach gdy przestanie padac ale w domu bede dluzej cwiczyc i bardziej trzymac diete uciekam do pracy, milego dnia![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
![]() U mnie dziś na wadze 48,8 kg i za cholerę nie chce spaść, ciągle jest w tej granicy i chyba taką wagę będę utrzymywała, bo teraz w wakacje za dużo pokus, żeby ładnie dietkować ![]() Babcium dziękuję kochana za kliki Pozdrawiam i trzymam kciuki, żeby wszystko się u Ciebie ułożyło
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() I znowu poniedziałek w sobote bylam na imprezie...troche popiłam potanczyło sie i wogole mega pozytywnie bylo![]() ![]() a wczoraj caly dzien sie leniłam ogladalam seriale i sie opierdzielalam ![]() Dzisiaj juz grzecznie bede cwiczyc wakacje sie w koncu zblizaja wielkimi krokami juz sie doczekac nie moge
|
#650 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Cytat:
hehehe
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja dieta znowu lezy i kwiczy. Nie mam motywacji. Po slubie przytyłam 3 kg i nie moge tego zgubic---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() Milo i przyjemnie.
|
||
|
|
|
#652 |
|
Wtajemniczenie
|
oby jak nadłużej....
ja w weekend mialam wielką impreze... jadło się piło litrami... Tak więc waga poszła mi w góre sporo.. 62,7 ale to jest na bank woda. W cm mi spadło... w udzie mam 53,5, talia 68, biodra 97. Po 1 cm z uda i z tali eeekstra, a na wadze więcej. Wiec tak jak dziewczyny pisały, lepiej sie mierzyć niż ważyć
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
A ja grzecznie zaczynam
sniadanko kawka bez mleczka i cukru
|
#654 |
|
Wtajemniczenie
|
to oczyszczanie robicie przez jedzenie cały dzień jogurtów i kefirów tak???
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam co prawda chrupkie pieczywo ale jakos ost nie przepadam za nim Ehhh.. zyczmy sobei powodzenia![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#656 |
|
Wtajemniczenie
|
DZIEŃ JOGURTOWY
Podstawą tej krótkiej diety jest jogurt, nietuczący i nader korzystnie działający na nasz organizm. Jogurt to prawdziwa skarbnica witamin i pierwiastków: zawiera łatwo przyswajalne białko, wapń, żelazo, witaminy z grupy B oraz A, E i D, potas, sód, cynk i magnez. 100 g jogurtu naturalnego (2,5% tłuszczu) zawiera 75 kcal, 100 g jogurtu owocowego (2% tłuszczu) - 100 kcal. Dieta trwa dwa dni, możesz w tym czasie zrzucić do dwóch kilogramów. Na śniadanie, obiad i kolację pijesz koktajl jogurtowy ( 1 mały jogurt naturalny (150 g) zmiksowany z łyżką kiełków (najlepiej pszenicy), łyżką świeżo wyciśniętego soku pomarańczowego i łyżeczką miodu) i dwie kromki pieczywa chrupkiego. Na drugie śniadanie i podwieczorek jesz po dwa opakowania (razem 300 g) jogurtu owocowego (najlepiej takiego z całymi kawałkami owoców). Dodatkowo wypijasz dziennie 4 szklanki niegazowanej wody mineralnej i 3 filiżanki herbaty miętowej. Śniadanie 2 kromki pieczywa chrupkiego cienko posmarowane masłem lub margaryną i twarożkiem wiejskim, filiżanka niesłodzonej kawy lub herbaty. W ciągu dnia sześć bananów. Banany zawierają cenny potas, witaminę A i B - dzięki nim będziesz miała zdrową cerę, lśniące włosy, mocne paznokcie i ...żelazne nerwy. Możesz je jeść wprost z ręki lub przyrządzić sałatkę (banany, sok cytrynowy plus owoce wymienione poniżej). Oprócz bananów możesz zjeść 1 jogurt naturalny (opakowanie 150 g), 1 jabłko, 2 kiwi i 1 pomarańczę. takie coś znalazłam ale jakoś dziwnie rozpisane;/
CEL - 56kg Edytowane przez mielnus Czas edycji: 2012-07-30 o 09:35 |
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie mialam wspolnika do cukinii
synek pomogl mi ja zjesc, i dobrze, bo dla mnie troszke za duzo
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
No az tak zle ze mna nie jest
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mi się baty należą za wczoraj bo to był straszny dzień. ![]() Zelka, lepiej Ci w kręconych. ![]() Cindy, dobrze że to już skończone bo beznadziejny był. ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Co do kibicowania to ja kibicowała-świetny mecz.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

mogłaś jakiś serek wszamać 

figura na Miss Polonia
ale postaw sobie bardziej realny cel 

ale dziś już 3 godziny spaceru zaliczone z pieskiem ( w tym 30min noszenia na rękach bo to bestia uparta i w deszczu- a złapała na ulewa - to on nie chodzi tylko stoi w miejscu 
Co do TŻ...hmm...wiesz, ja jestem chyba w podobnej sytuacji do Twojej. CIągle jestem z TŻ (rok po zaręczynach) ale czuję się niespełniona...I czasem tutaj dziewczynom smęcę, aż mi głupio...I czasem sama nie wiem co z tym zrobić...

No nic.. Jutro bedzie... MUSI byc lepiej!!