|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
Kto w Raciborzu wymyślił takie głupie rondo obok Leclerka gorsze niż rondo podpaska w Wodzisławiu
|
|
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
hej
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
moniqe - super relacja z panieńskiego no i ekstra foteczki.
Anulko_p - dziękujemy za mini relację i witamy w gronie szczęśliwie zamężnych. kindziu - co tam?? |
|
|
|
#4265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tego pana to uwielbiam i chcę mieć na swoim weselu ![]() Gratuluję wszystkich realcji - i tych ślubnych, i wieczoro-panieńskich
|
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak wstaje kolo 8 zawsze ![]() mam na 9 do pracy dopiero ![]() tz znowu mi gada o lastach na podróż poślubna ![]() :brzyda l:
|
|
#4267 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka MAriolki, Crazy'olki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No a tak poważnie, to niektórzy w ogóle nie czytają tego, co sie pisze w ogłoszeniu. Ty o niebie, oni o chlebie Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() Przebiłaś jajko Regana we Wrocławiu
|
|||||
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
ojciec doprowadza mnie do furii
wiecie co mi powiedział w niedzielę - że to że zmieniłam nazwisko nic dla niego nie znaczy bo nadal jestem pod jego skrzydłami i pieczą, że nadal jestem jego córeczką to jest chore dziewczyny ten człowiek przez ostatnie miesiące nie daje mi żyć ![]() dla mnie to jest chore traktuje mnie jak małe dziecko i ciągle się czepia TŻ, ojciec nie potrafi przeciąć pępowiny i tym mnie zabija psychicznie
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam na chwilę tylko, bo jadę do biblioteki uczelnianej zbierać materiały do mgr
A coś mi nie działa login i hasło do wypożyczalni internetowej Trzymajcie proszę kciuki ![]() Miłego dnia!
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dużo bibliotek, szczególnie uczelnianych jest teraz zamknięta (sezon urlopowy i względy ekonomiczne uczelni). Pracowałam kiedyś w uczelnianej i co roku zamykano bibliotekę na miesiąc (sierpień) a nas wysyłano na przymusowy miesięczny urlop...
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już dziś do pracy,tydzień tak szybko minoł
Ale we wrześniu następny urlop
|
#4274 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam... druga część honeymoon była
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=DobraDusza88;355735 52
W Wólczance spotkaliśmy fajną promocję- 3 krawaty za 100 zł, więc skorzystaliśmy, bo ostatnio marudził, że ma mało do pracy (a chyba z 30 ma [/QUOTE]fajnie wiedzieć :radocha: |
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co można to można ale trzeba twardo stąpać po ziemi,nie spowiadać się im z tego co się robi,podejmować samemu decyzje,pokazać że jesteśmy dorosłymi ludzmi i oczekiwać zeby nas tak traktowali
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho hej ho
nie moge wyslac maila na poczte
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4278 | |
|
Zakorzenienie
|
magdalennne:
UST.PRYWATNOŚCI -> Oś czasu i oznaczanie Określ, co stanie się, gdy znajomi oznaczą Ciebie lub Twoje treści lub gdy opublikują post w Twojej osi czasu. -> Zatwierdzaj posty, w których Cię oznaczono, zanim pojawią się na Twojej osi czasu ![]() Nena: Ja chciałabym wyglądać tak "tragicznie" o 5 rano jak Ty... Po za tym 1 zdjęcie to nie z wejścia/wyjścia/pod kościoła i przysięgi ![]() Madzia0108: Czekam na zdjęcia! ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Musisz widocznie Ty ją przeciąć
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-07-30 o 09:24 |
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet rajstop nie potargałam, aż w szoku byłam z torebki z błyszczyku, pudru i nie wiem co tam jeszcze ale powiem jedno, że jak byliśmy u wujka na weselu, to igła i nicie się mocno przydały jeszcze pamiętam jak mi drzazgę z palca wyciągali
|
|
|
|
|
#4280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez przesady.... to my powinnyśmy się "pokazać" na jakimś portalu jeśli JUŻ , a nie że ktoś to robi za Nas, jeszcze w ujęciach które Nam nie odpowiadają ![]() Witam się poniedziałkowo- pociągająco. Mąż wstał z bólem kręgosłupa.. zarządził wymianę materaca, a "nowy" ma dopiero 2 lata... co ja mam z tym człowiekiem ![]() PS. Za każdym razem piszę TŻt a później kasuje i zmieniam na MĄŻ
|
|
#4281 | |||||
|
Zakorzenienie
|
moniq_87, super panieński
Cytat:
Cytat:
Cytat:
miesiąc do ślubu i nie mamy gdzie mieszkać. TŻ się smieje, że po ślubie jego żona będzie jeszcze u mamusi. No ale co zrobić, byle czego nie kupimy. Znajomym tak się spieszyło, żeby kupić przed ślubem, że 2 tyg przed ceremonią zakupili kawalerkę, mimo że marzyli o 2-3 pokojowym mieszkaniu. Teraz są tak wściekli z powodu tej kawalerki, że ciagle się kłócą ze sobą. Nie mogą się tam pomieścić, bo to naprawdę bardzo malutka kawalerka, a oni mają malutkie dziecko. Cytat:
Cytat:
u mnie ze spraw ślubnych nic nowego. wybrałam dekorację kościoła, nie wiem tylko jeszcze jakie kwiaty wybrac. Możecie polecić jakieś borodowe kwiaty nadające się do kościoła, które będą dostepne na 1 wrzesnia? A poza tym idę dzis na próbną. Wydrukowalam foty dla fryzjerki, mam nadzieję, że coś wyjdzie. Zdecydowałam się na takie cuś. 1. - tył (od kasi kuku dziękuję kochana za tą inspirację )2. - przód 3 wydrukowałam dla fryzjerki ku przestrodze z zastrzeżeniem - niech panią ręka boska broni robić mi z tyłu coś takiego Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-07-30 o 09:29 |
|||||
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej będziesz miała pewność, że Ci gniazda z tyłu nie oplecie.
|
|
|
|
|
#4283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pierwsza fryzura śliczna, też ja pokazywałam mojej fryzjerce, ale ostatecznie wyszło trochę inaczej.
|
|
#4284 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4285 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł!
Zgadnijcie co!? JESTEM ŻONĄ !!!!! ![]() Relacja bedzie jak wróce do domu, a tymczasem mykam z Mężem (!!!!) na śniadanko ![]() Buziaczki
|
#4286 |
|
Wtajemniczenie
|
Chatka
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam na niebiesko-zielona relację żoneczko
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć mojej mamie te koko loki podobają się najbardziej. ![]() Cytat:
![]() A co do fryzury, Twoja wyszła ślicznie, więc fryzjerka spisała się na medal tak czy siak Cytat:
|
|||
|
|
|
#4290 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli zamorduje brata TŻ to jest zagrożenie, że ślub się nie odbędzie?
GRRRRRRRRR jak mnie ten facet W☠☠☠☠IA!!! Z weekendu: w sobotę rozmawiamy z rodzicami TŻ o tym co ja i dziewczyna przyszłego szwagra mamy zrobić. No nic ciężkiego takie zwykłe prace porządkowo-domowe-ogrodowe. A on- PSSS! Ona na pewno nic nie będzie robić, sama to zrobisz! (do mnie) wieczorem mieli bardzo ważny mecz (oboje są w drużynie) ale oczywiście szwagier to olał, nie pojechał bo dziewczyna miała focha. Mój TŻ na głowie staje zawsze, żeby wszystko było ok a ten sobie leży z nią w wyrku i : Przejedziemy się? Czy wolisz poleżeć? no ale przebił samego siebie kiedy byli w naszym mieszkanku, w którym remont powoli dobiega końca i mówię mu: zdejmij proszę buty jak będziesz wychodził na klatkę, żebyś białych śladów nie robił bo myłam schody. A on- a co mnie to obchodzi? Umyjesz jeszcze raz..... no wściekłam się.. Zasrany rozpieszczony synalek ![]() a ta jego pożal się boże dziewczyna to samo, naprawdę myślałam, że się będziemy dogadywać ale coraz więcej zauważam, że najchętniej też by nic nie robiła, tylko gziła się z nim w łóżku cały czas, no dobra rozumiem, miłość, ja też jestem zakochana ale bez przesady, chyba też może pomóc w domu. Ale brat TŻ jest taki, że absolutnie nic w domu nie robi, z nikim niczym się nie dzieli, wszystko co jest w domu to bierze dla siebie np głupie słodycze, lody czy cokolwiek, wszystko należy się JEMU i o nikogo innego nie dba. właśnie "co mnie to obchodzi, umyjesz jeszcze raz".... i swoją dziewczynę też taką robi.. nic tylko ONI. pasożyt
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

same akty. Bardzo ladne... ale mimo wszystko jest chyba jakas roznica 

wiecie co mi powiedział w niedzielę - że to że zmieniłam nazwisko nic dla niego nie znaczy bo nadal jestem pod jego skrzydłami i pieczą, że nadal jestem jego córeczką 
19.05.2012