|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
#3122 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
MAGUS! ale fajnie!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za pomysły
![]() ![]() Berbie, Kochana... co się dzieje? ![]() ![]() Pani, wszystko ok? |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Konto usunięte
|
Tak, tak, znam profilaktykę udarów. Nie pytajcie, dlaczego...
Cytat:
![]() Ja wróciłam z CH. Oczywiście kobiet w ciąży napotkałam chyba więcej niż tych nie w ciąży. Ale zakupy, choć bardzo długie, to w miarę udane. Kupiłam sobie 2 bluzki - szarą z jakimś motywem (krótki rękaw, bawełna) i czarną z kwiatkami z przodu (w Tesco za 16 zł ![]() Trochę wydałam, ale doszłam do wniosku, że mam już dość dołowania się codziennie rano, że nie mam co ubrać, bo jestem za gruba. Skoro nie umiem zrzucić, to muszę po prostu kupić większe ciuchy :/ No i jechałam sama i miałam spokój, przeszłam CH prawie 2 razy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Idę dziewczyny się pakować, później może jeszcze się odezwę. Pewnie do piątku mnie nie będzie, bo raczej neta nie będziemy mieć
![]()
#3128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja robię podobne roladki jak Pani dawała przepis, ale naleśniki sama robię, przyprawiam je solą, pieprzem i ziołami. Potem faszeruję je różnościami. Pycha ![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35579553] Ja wróciłam z CH. Oczywiście kobiet w ciąży napotkałam chyba więcej niż tych nie w ciąży. Ale zakupy, choć bardzo długie, to w miarę udane. Kupiłam sobie 2 bluzki - szarą z jakimś motywem (krótki rękaw, bawełna) i czarną z kwiatkami z przodu (w Tesco za 16 zł ![]() Trochę wydałam, ale doszłam do wniosku, że mam już dość dołowania się codziennie rano, że nie mam co ubrać, bo jestem za gruba. Skoro nie umiem zrzucić, to muszę po prostu kupić większe ciuchy :/ No i jechałam sama i miałam spokój, przeszłam CH prawie 2 razy ![]() ja nadal tkwię przekonaniu, że dojadę do momentu aż będę nosić rzeczy, które są za małe... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- wiecie może co u AniAni? dawno się nie odzywała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
ogląda któraś siatkówkę? co to są "jądrowe ataki"?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Konto usunięte
|
A tu taka cisza
![]() Ja po śniadaniu, wyprawieniu, ogarniam i idę. Ciekawe, jaka będzie pogoda, ciężko cokolwiek powiedzieć z tego, co widzę za oknem. Wczoraj padał deszcz (bałam się, że będzie burza, jak jechałam na zakupy:/) i było tak duszno, że jak dobiegłam 5 metrów do autobusu, to byłam cała mokra ![]() A jak u Was? Jak tam zafasolkowane? Wy to chyba powinnyście co jakiś czas zdawać raport z tego, co się u Was dzieje, bo my tu odchodzimy od zmysłów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() u nas świeci słońce i zapowiada się kolejny ciepły dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
leze. mam tak brudna glpwe, zarosniete nogi.... fu. ale caly czas lekko plamie wiec leze plackiem. konkubent poszedl do pracy. przygotowal mi kanapki z pomidoerm - jedyne co mi wchodzi, obral owoce i poczastkowal,,, w ciagu 13 dni schudlam ponad 2,5 kg,..
![]() |
#3136 | |
Zakorzenienie
|
witam
![]() powiem wam, że mój mały zaczął się więcej i częściej ruszać ![]() ![]() a pozatym to u nas z samego rana przeszła burza, ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że te plamienia szybko się skończą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Komu kawy?? ![]() Impreza udana, jak zwykle u tych znajomych dużo pysznego jedzenia (był nawet kawior) dzieci było mnóstwo, istne przedszkole. Mój Olek najmłodszy i jako jedyny siedział z dorosłymi. Ufff, leż kochana leż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35579553] Ja wróciłam z CH. Oczywiście kobiet w ciąży napotkałam chyba więcej niż tych nie w ciąży. [/QUOTE] ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Plamienia niedługo ustaną. Buziaki. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | ||||
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35572437]A nie, to u nas tak nie ma. On w ogóle nie zwraca na to uwagi, tj. ja mu przygotuję i on założy. Ma 5 koszul z krótkim i kilka z długim rękawem - na 5 dni w tygodniu
![]() Dziewczyny co jeszcze dobrze czyści czajnik elektryczny? Muszę w pracy wyczyścić, bo się w końcu zatruję jakąś bakterią, już mnie non stop brzuch boli, a tam jest mega syf w tym czajniku. Wzięłam sodę, planuję zagotować wodę z 2 łyżkami. Macie jeszcze jakieś pomysły?[/QUOTE] Ja zawsze czyszczę kwaskiem cytrynowym ![]() Cytat:
![]() ![]() coraz bardziej podoba mi się ta olimpiada ![]() ![]() Cytat:
![]() a nie miałaś ich za długo może to ze zmęczenia? Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedy zaczynasz staranka? [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35579553]Ja wróciłam z CH. Oczywiście kobiet w ciąży napotkałam chyba więcej niż tych nie w ciąży. Ale zakupy, choć bardzo długie, to w miarę udane. Kupiłam sobie 2 bluzki - szarą z jakimś motywem (krótki rękaw, bawełna) i czarną z kwiatkami z przodu (w Tesco za 16 zł ![]() Trochę wydałam, ale doszłam do wniosku, że mam już dość dołowania się codziennie rano, że nie mam co ubrać, bo jestem za gruba. Skoro nie umiem zrzucić, to muszę po prostu kupić większe ciuchy :/ No i jechałam sama i miałam spokój, przeszłam CH prawie 2 razy ![]() Poka poka co kupiłaś ![]() A tak poza tym to dzień dobry... jeszcze się leniuchuje ale zaraz zmykam do pracy ![]() pocieszam się tylko tym że jeszcze ten tydzień a potem urlopik ![]()
![]() |
#3140 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() PANICZKA lez Kochana ![]()
#3141 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry..
Kawka by sie przydała ![]() Cytat:
![]() Niestey moja # przypadła na2 tygodnie przed ślubem..wiec chcemy nadrobić podróż poslubną we wrzesniu..i do robty przystapić ![]() Może uda sie wrócić już z fasolką albo dwoma najlepiej! p.s. u nas obok domu jest gniazdo i były dwa bićki..teraz sa 4 bo młode dorosły....wszędzie znaki.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
#3145 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę
![]() ![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2012-07-30 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm w domku też mam jakąś robotę ale dziś mam taki dzień rozwalony bo po południu mam wyjazd i tak nie umiem nic robić jak wiem że mam gdzieś jechać i muszę sie ogarnąć....ale spoko spoko ![]() ![]() Zostały mi ciuchy i ich selekcja....bo tylko odkładam i a może jeszcze zostawię ale już dość tego!!
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
u mnie druga @ po # była ostatnią
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35582696]Jak tam zafasolkowane? Wy to chyba powinnyście co jakiś czas zdawać raport z tego, co się u Was dzieje, bo my tu odchodzimy od zmysłów ![]() ja zdaję raporty na bieżąco, niestety głównie z wizyt u lekarzy. Cytat:
______________ no dobra, specjalnie dla Perse, i nie tylko, mój raport ![]() dzisiaj mijają 4 miesiące od # i dzisiaj kończymy 7 tygodni. życie przez ten czas zafundowało mi tyle przeżyć, uczuć i emocji, że nigdy bym nie przypuszczała, że można tyle przeżyć w jednym czasie. fasolek rośnie, utwierdziła mnie w tym sobotnia beta (swoją drogą wszystkie moje bety zaczynają się cyfrą 3: 333, 3916, 30875). dzisiaj po południu idę do endo z wynikami sobotnich badań, m.in. TSH - 3, zobaczymy co powie, obstawiam, że zostanę przy euthyroxie 25, wcześniej jeszcze muszę podjechać do przychodni wydrukować wyniki badań. jutro idziemy do gina na pierwsze USG, nie mogę się doczekać, żeby usłyszeć serduszko i zobaczyć kropka. mąż idzie z nami, chociaż nasza pierwsza rozmowa o usg wyglądała tak: -ja: we wtorek mamy pierwsze usg; -on: idę z wami!; -ja: ale wiesz, że to nie będzie przez brzuch?; -on: a jak???; -ja: no, inaczej...; -on: nie, nie, nie! to ja poczekam przed gabinetem! Ale po jakimś czasie przyszedł i mówi, że jednak też chce wejść i zobaczyć, więc idziemy razem, chociaż ja wstydliwa jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie jedziesz ?? ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
dzien dobry!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
FIO! brawo dla Stasia! Grzeczny synek mamusie uspokaja! U mnie z rana tez padalo konkretnie-ale teraz fajnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
ejjjjj toż to koło mnie
![]() do Katowic ![]() monika pokaż kwatery gdzie będziecie spać ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.