Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 09:55   #4291
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Dziewczyny wybaczcie, że tak wtrącę
Miała któraś z Was ŚNIEŻOBIAŁY sweterek do ślubu? Miała lub będzie mieć?
Nie wyobrażam sobie żadnego bolerka, a nigdzie nie mogę trafić na taki sweterek Macie może jakieś namiary gdzie można taki zakupić?
Stary 2012-07-30, 09:55   #4292
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Ej, wiecie co? Składam zażalenie Gdzie jest Jagodzia i jej fotki od foto, gdzie Tenebroska...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 09:57   #4293
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Przeleciałam was pobieżnie, ale mam nadzieję, że wybaczycie to świeżo upieczonej żonie

Postaram się w środę napisać dla was relację z tego dnia, a na razie napiszę tylko, że jestem prze szczęśliwa. Od soboty uśmiech (nawet w nocy) nie schodzi mi z twarzy

Anulka_p jest teraz Anulką_r i jest to coś na co czekała i do czego przygotowywała się długo, a kiedy nadeszło uszczęśliwiło ją tak jak jeszcze nic nigdy wcześniej
witaj Żonko

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

jeszcze 5 dni roboczych i MIESIĄC wolnego

no to ładnie
u nas pustych nie było, ale zdarzyła się jedna z 50 zł. Nie wiem od kogo, bo wyjmowaliśmy pieniądze z kartek nie czytając kto się podpisał. Z ciekawszych kopert - zdarzyła się koperta ze złotą monetą, a druga z dolarami - to akurat wiedzieliśmy od kogo, bo zamiast kartki z życzeniami była dołożona moneta piso z Filipin (nasz kolega był tam pół roku wcześniej)

a co ja miałam powiedzieć, kiedy kumpel następnego dnia po weselu wrzucił nasze zdjęcie z 5 nad ranem, kiedy po całodziennym upale i nocnym zmęczeniu wyglądam jak idź stąd i nie wracaj
widziałam tą fote nie byla zła ale sam fakt

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Heloł!

Zgadnijcie co!? JESTEM ŻONĄ !!!!!

Relacja bedzie jak wróce do domu, a tymczasem mykam z Mężem (!!!!) na śniadanko

Buziaczki

hej Żonko

Kasiu melduję że Jagodzia ostatnio pracyje 7/7 wiec pada i ogólnie ostatnio nie wchodzi na wizaż a tenebrosa była w Wawie na imprezie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 09:58   #4294
klaudusk_a
Zakorzenienie

od wczoraj umieram...
w sobotę druhna planuje mój panieński a ja czuję jak gardło mam zawalone i boję się, żeby to nie była angina

dzisiaj mam przymiarkę sukni i jakoś nie mam ochoty tam jechać, tym bardziej, że nigdzie nie mogę znaleźć na siebie tej cholernej bardotki

nic mi się nie chce i ogólnie to na te 3 tygodnie do ślubu odciełabym się od świata

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 09:59   #4295
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Kasiu melduję że Jagodzia ostatnio pracyje 7/7 wiec pada i ogólnie ostatnio nie wchodzi na wizaż a tenebrosa była w Wawie na imprezie
Jagodzi wybaczam, ale Tenebrosce nie daruję, wzywam ją tu na dywanik wizażowy

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-30, 10:01   #4296
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Jagodzi wybaczam, ale Tenebrosce nie daruję, wzywam ją tu na dywanik wizażowy
no chyba od ślubu nie pisała nic

idę na zakupy ale tylko spożywcze niestety
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:03   #4297
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

Kup mi coś dobrego na ostatni dzień swawoli

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-30, 10:04   #4298
kingsof
Raczkowanie

Cytat:

ja poproszę wirtualne chipsy!!!
materialnych nie mogę, bo dietka
Stary 2012-07-30, 10:07   #4299
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

KICIAAAAAAAAAAAAAAAA nie moge wyslac zdjecia na maila

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:08   #4300
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wybaczcie, że tak wtrącę
Miała któraś z Was ŚNIEŻOBIAŁY sweterek do ślubu? Miała lub będzie mieć?
Nie wyobrażam sobie żadnego bolerka, a nigdzie nie mogę trafić na taki sweterek Macie może jakieś namiary gdzie można taki zakupić?
ja wklejałam linka do bloga dziewczyny, która dzierga sweterki ślubne w jakim chcesz kolorze, ponoć mozna tez proponować jak on wygląda. Parę stron wczesniej powinien byc ten link na tym wątku
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:11   #4301
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Jeśli zamorduje brata TŻ to jest zagrożenie, że ślub się nie odbędzie?

GRRRRRRRRR jak mnie ten facet W☠☠☠☠IA!!!
Z weekendu:
w sobotę rozmawiamy z rodzicami TŻ o tym co ja i dziewczyna przyszłego szwagra mamy zrobić. No nic ciężkiego takie zwykłe prace porządkowo-domowe-ogrodowe. A on- PSSS! Ona na pewno nic nie będzie robić, sama to zrobisz! (do mnie)
wieczorem mieli bardzo ważny mecz (oboje są w drużynie) ale oczywiście szwagier to olał, nie pojechał bo dziewczyna miała focha. Mój TŻ na głowie staje zawsze, żeby wszystko było ok a ten sobie leży z nią w wyrku i : Przejedziemy się? Czy wolisz poleżeć?
no ale przebił samego siebie kiedy byli w naszym mieszkanku, w którym remont powoli dobiega końca i mówię mu: zdejmij proszę buty jak będziesz wychodził na klatkę, żebyś białych śladów nie robił bo myłam schody. A on- a co mnie to obchodzi? Umyjesz jeszcze raz.....
no wściekłam się.. Zasrany rozpieszczony synalek a ta jego pożal się boże dziewczyna to samo, naprawdę myślałam, że się będziemy dogadywać ale coraz więcej zauważam, że najchętniej też by nic nie robiła, tylko gziła się z nim w łóżku cały czas, no dobra rozumiem, miłość, ja też jestem zakochana ale bez przesady, chyba też może pomóc w domu. Ale brat TŻ jest taki, że absolutnie nic w domu nie robi, z nikim niczym się nie dzieli, wszystko co jest w domu to bierze dla siebie np głupie słodycze, lody czy cokolwiek, wszystko należy się JEMU i o nikogo innego nie dba. właśnie "co mnie to obchodzi, umyjesz jeszcze raz".... i swoją dziewczynę też taką robi.. nic tylko ONI. pasożyt
Jakbym przywaliła w papę, to by tylko na dupie siedli
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:13   #4302
kingsof
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Jakbym przywaliła w papę, to by tylko na dupie siedli
jest tak bezczelny, że nic nie pomoże. W dodatku to SYNUŚ TATUSIA, mu wolno wszystko i nikt mu uwagi nie zwróci. Pewnie dlatego jest jaki jest skoro od dziecka było- cichoo bo synuś puścił bączka
Stary 2012-07-30, 10:19   #4303
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
A poza tym idę dzis na próbną. Wydrukowalam foty dla fryzjerki, mam nadzieję, że coś wyjdzie. Zdecydowałam się na takie cuś.
1. - tył (od kasi kuku dziękuję kochana za tą inspirację )
2. - przód
3 wydrukowałam dla fryzjerki ku przestrodze z zastrzeżeniem - niech panią ręka boska broni robić mi z tyłu coś takiego
Pierwsza najpiękniejsza haha

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Jeśli zamorduje brata TŻ to jest zagrożenie, że ślub się nie odbędzie?
Co za gnida, jesteś wcieleniem cierpliwości, ja bym nei wytrzymała i już dawno by doszło do rękoczynów...
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:25   #4304
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ojciec doprowadza mnie do furii wiecie co mi powiedział w niedzielę - że to że zmieniłam nazwisko nic dla niego nie znaczy bo nadal jestem pod jego skrzydłami i pieczą, że nadal jestem jego córeczką
to jest chore dziewczyny ten człowiek przez ostatnie miesiące nie daje mi żyć nie żaliłam się tutaj bo miałam nadzieję, że to przejdzie ale z każdym dniem jest coraz gorzej czuję się jak w klatce brakuję mi powietrza żyć mi się odechciewa
dla mnie to jest chore traktuje mnie jak małe dziecko i ciągle się czepia TŻ, ojciec nie potrafi przeciąć pępowiny i tym mnie zabija psychicznie
ojoj nie może się pogodzić ze stratą córeczki. Syndrom opuszczonego gniazda czy jakoś tak. Mój ma to samo i codziennie wydzwania, kiedy przyjadę. Mama za to mnie doprowadza do szału, kiedy odjeżdżam do mieszkania, wychodzi za mną na podjazd i macha ręką na pożegnanie. Do tego ma szkliste oczy...normalnie jakbyśmy się już miały nigdy nie zobaczyć. A mieszkam w odległości 5 minut jazdy samochodem. Do tego w domu cały czas jest jeszcze młodszy brat i zwierzaki. Powariowali.
ale spokojnie, daj mu czas - w końcu mu przejdzie.

Cytat:
UST.PRYWATNOŚCI -> Oś czasu i oznaczanie
Określ, co stanie się, gdy znajomi oznaczą Ciebie lub Twoje treści lub gdy opublikują post w Twojej osi czasu. -> Zatwierdzaj posty, w których Cię oznaczono, zanim pojawią się na Twojej osi czasu
o dzięks

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
zadzwonić i zjje&^*(ć albo po tucie dać bez przesady.... to my powinnyśmy się "pokazać" na jakimś portalu jeśli JUŻ , a nie że ktoś to robi za Nas, jeszcze w ujęciach które Nam nie odpowiadają
bez przesady, to tylko kolega - chciał dobrze. Ale inna byłaby sytuacja, gdyby jakaś pinda wrzuciła moje zdjęcie, gdzie jestem świecąca, rozczochrana i rozmazana i jeszcze skomentowała, że w dniu slubu wyglądałam prześlicznie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:27   #4305
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
długi weekend sierpniowy mamy zamiar spędzić w Pradze, a ja TŻ ciągnę też do KRK ( bo się tak złożyło, że nigdy w Krk nie byłam )

Wawa nie jest daleko A jaka ładna i pusta teraz

-
No nie wierze!!
To koniecznie musisz przyjechac Krk jest teraz pelen turystow, ale ulice przejezdne

Ja w Wawie tez daaaawno nie bylam, ostatnio chyba w liceum

Cytat:

jeszcze 5 dni roboczych i MIESIĄC wolnego
kiedys jak pracowalam w korporacji to marzylam o tym, zeby miec swoja firme. Teraz jak juz ja mam to widze pewne duze niedogodnosci wynikajace z tego tytulu, a mianowicie: nie moge sobie wziac miesiaca urlopu

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ojciec doprowadza mnie do furii wiecie co mi powiedział w niedzielę - że to że zmieniłam nazwisko nic dla niego nie znaczy bo nadal jestem pod jego skrzydłami i pieczą, że nadal jestem jego córeczką
to jest chore dziewczyny ten człowiek przez ostatnie miesiące nie daje mi żyć nie żaliłam się tutaj bo miałam nadzieję, że to przejdzie ale z każdym dniem jest coraz gorzej czuję się jak w klatce brakuję mi powietrza żyć mi się odechciewa
dla mnie to jest chore traktuje mnie jak małe dziecko i ciągle się czepia TŻ, ojciec nie potrafi przeciąć pępowiny i tym mnie zabija psychicznie
kochana, dla rodzicow bedziemy zawsze malymi dziecmi, to sie nigdy nie skonczy... u mnie rodzice tez maja ciezkie charaktery, a wszystko co robimy z bratem mogloby byc wykonywane lepiej, dokladniej, szybciej, wolniej,juz nawet niektore ich historie staly sie anegdotami nie ma innego wyjscia, trzeba to znosic i olewac

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
A poza tym idę dzis na próbną. Wydrukowalam foty dla fryzjerki, mam nadzieję, że coś wyjdzie. Zdecydowałam się na takie cuś.
1. - tył (od kasi kuku dziękuję kochana za tą inspirację )
2. - przód
3 wydrukowałam dla fryzjerki ku przestrodze z zastrzeżeniem - niech panią ręka boska broni robić mi z tyłu coś takiego

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Heloł!

Zgadnijcie co!? JESTEM ŻONĄ !!!!!

Relacja bedzie jak wróce do domu, a tymczasem mykam z Mężem (!!!!) na śniadanko

Buziaczki

Kur%%%^&*(*&% mac!! Jak ja nie lubie poniedzialkow!! Musze powaznie pomyslec o tym zeby zlikwidowac poniedzialki z mojego zycia. Boli mnie brzuch @ i juz poklocilam sie z jednym upierdliwym klientem

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:30   #4306
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
ojoj nie może się pogodzić ze stratą córeczki. Syndrom opuszczonego gniazda czy jakoś tak. Mój ma to samo i codziennie wydzwania, kiedy przyjadę. Mama za to mnie doprowadza do szału, kiedy odjeżdżam do mieszkania, wychodzi za mną na podjazd i macha ręką na pożegnanie. Do tego ma szkliste oczy...normalnie jakbyśmy się już miały nigdy nie zobaczyć. A mieszkam w odległości 5 minut jazdy samochodem. Do tego w domu cały czas jest jeszcze młodszy brat i zwierzaki. Powariowali.
ale spokojnie, daj mu czas - w końcu mu przejdzie.
U mnie już nie ma z tym problemu Ale pierwszy rok studiów to było to samo

Nenuś, wlazłam sobie na Twoją tablicę z inspiracjami i muszę powiedzieć, że kocham to zdjęcie gdzie widać buciki zarowe i verę

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-30, 10:32   #4307
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Co za gnida, jesteś wcieleniem cierpliwości, ja bym nei wytrzymała i już dawno by doszło do rękoczynów...
Ktoś mnie tu chyba wywołał

lachony!
Audrey witaj w klubie pociągających, chyba pójdę dziś do lekarza, bo nie mam nawet czym się faszerować
Klauduska spróbuj w atlanticu, mieli tam takie gładkie, proste bez zbytnich koronek
Niusia z tym, że my to mieszkanie chcemy tylko wynająć, bo nie wiemy czy chcemy tu zostać, więc bez sensu się wiązać (zresztą nie stać nas), ech zaraz będę dzwonić w tej sprawie. A tak btw Wy na Bierach mieszkacie?

No to łapię za telefon, bardzo proszę o kciuki
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:33   #4308
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dorzucam jeszcze kilka zdjec tylko
Cytat:
i jeszcze drogowskaziki
bosko

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Nastąpił okres wielkiego odbierania sukni Moja suknia też dzisiaj przyjechała ze mną do domu. Jakoś nie było u mnie od początku wow i teraz też stwierdziłam, że jest ok. Na początku wydawało mi się, że jest za krótka, ale wszyscy jednogłośnie stwierdzili, że taka musi być i im uwierzyłam Poniżej foto.
pięknie

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość

A poza tym chciałam się Wam pochwalić moją biżuterią odebrałąm ją wczoraj bo taka jedna kobieta robi ją na zamówienie Miałam zapłacić za komplet 90 zł, ale z racji że czekałam na nią ponad miesiąc dała mi rabat i zapłaciłam tylko 50zł A że wiem że lubicie oglądać foteczki to wrzucam jeszcze moje koszyczki do łazienek- już prawie kompletne Wkład materiałowy sama uszyłam:brzydal :

ładna biżu, ja za koszyki jeszcze się nie wzięłam

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Pochwalę się butkami . Ostatnie zdjęcie pokazuje jak będą wyglądać z klipsami
Strasznie się cieszę, że w końcu je znalazlam . Są takie jak chcialam a do tego bardzo mięciutkie i wygodne

I pokażę wam też winietki. Zrobione według mojego pomysłu, jestem strasznie zadowolona z wykonania . Do tego w tym samym wzorze będziemy mieć zawieszki, naklejki na pudełka z ciastem dla gości, etykiety na wino i menu
fajne butki i winietki

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Relacja __Paulinki__

piękna relacja

Cytat:
lubię takie dance!

A wiecie co? Bardziej się cieszę, że we wtorek będzie 13 miesięcy do niż smucę, że w sobotę jest TA sobota
i prawidłowe nastawienie

A sobotnim pmkom
Chatka Wiktusiaczek Anulka_p Dancing_Lady aleksandretta Lily of the Valley i MiciaKicia
wszystkiego dobrego na nowej drodze życia
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:36   #4309
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
No nie wierze!!
To koniecznie musisz przyjechac Krk jest teraz pelen turystow, ale ulice przejezdne

Ja w Wawie tez daaaawno nie bylam, ostatnio chyba w liceum
No to zapraszam!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-30, 10:36   #4310
__Paulinka__
Zakorzenienie

siemka

dzisiaj dzwonie do foto, zeby ustawic sie na plener chyba w srode ma byc ladna pogoda
jeszcze tylko do soboty jestesmy w PL, a potem musimy wyjezdzac:/
w nocy mialam straszny skręt żolądka, i jeszcze @ dostalam ale wogole mialam farta z tym @ bo jeszcze 3 miechy temu jak liczylam to mial mi wypasc w dniu slubu i na podroz, a wyszlo tak, ze dostalam wczoraj czyli 3 dni po wycieczce
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:39   #4311
jagata
Wtajemniczenie

heloł, heloł!

A u mnie poniedziałek jeszcze w miarę luźny, chociaż sajgon pewnie zacznie się koło 15...

Co do nietrafionych prezentów ślubnych, to dostaliśmy mnóstwo czekoladek, w tym dwie przeterminowane ( jedna miała datę ważności do lutego 2012, a druga do maja 2012). Kilka win w cenie nie wyższej niż 10 zł, no i zbrakowaną zastawę stołową (komplet na 12 osób z 11 płaskimi talerzami i 10 głębokimi talerzami), która od ładnych paru lat stała na strychu mojego domu rodzinnego (jedna ciocia kilka lat temu pod pretekstem braku miejsca u siebie zostawiła to moim rodzicom a teraz wspaniałomyslnie mnie tym obdarowała - przy składaniu życzeń powiedziała, że dodatkowe kwiatki zostały u mnie w domu chyba jej chodziło o tę zastawę, ale nie jestem na 100% pewna...)
Stary 2012-07-30, 10:43   #4312
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

Co do nietrafionych prezentów ślubnych, to dostaliśmy mnóstwo czekoladek, w tym dwie przeterminowane ( jedna miała datę ważności do lutego 2012, a druga do maja 2012). Kilka win w cenie nie wyższej niż 10 zł, no i zbrakowaną zastawę stołową (komplet na 12 osób z 11 płaskimi talerzami i 10 głębokimi talerzami), która od ładnych paru lat stała na strychu mojego domu rodzinnego (jedna ciocia kilka lat temu pod pretekstem braku miejsca u siebie zostawiła to moim rodzicom a teraz wspaniałomyslnie mnie tym obdarowała - przy składaniu życzeń powiedziała, że dodatkowe kwiatki zostały u mnie w domu chyba jej chodziło o tę zastawę, ale nie jestem na 100% pewna...)
Aż strach pomyśleć, co to mogą u ns goście wymyślić
Stary 2012-07-30, 10:46   #4313
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
żywą kozę?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-30, 10:47   #4314
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

dziewczyny od kolezanke z rpacy dostałam skrzynie posagowa tak obiecywaly obiecywały i jest zielona w słonieczniki i biedronki jak wroce do domu wstawie zdjecie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:52   #4315
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
było też dużo kopert niepodpisanych i tak pogniecionych, że do tej pory się zastanawiam gdzie oni je trzymali

Cytat:
żywą kozę?

Cytat:
dziewczyny od kolezanke z rpacy dostałam skrzynie posagowa tak obiecywaly obiecywały i jest zielona w słonieczniki i biedronki jak wroce do domu wstawie zdjecie
już sobie wyobrażam jaka musi być za☠☠☠iaszcza
Stary 2012-07-30, 10:52   #4316
iceflower
Przyjaciółka KWC

witam się poweekendowo, okropne są poniedziałki

fab super buty!

Co do niezbędnika panny młodej - przydały mi się tic taci, błyszczyk, bibułki matujące, nie potrzebowałam na szczęście nic na żołądek, igły, nitki ani agrafki. Miałam jeszcze plastry na odciski, ale moje stopy były w takim stanie, że nie było już sensu ich zakładać, bo by nic nie pomogło.

Z nieudanych prezentów u mnie było kilka kiepskich win, o dziwno niedużo, i fatalne szkła stołowe takie metalizowane, błyszczące, fatalnej jakości mini szklaneczki z mini kieliszkami, pewnie wiecie o co chodzi, dość popularny model, nazywa się to Krosno Metal Glass czy jakoś tak. W zniszczonym opakowaniu, widać że wyjęte z czeluści piwnicy. Ci goście byli u nas tylko na ślubie, więc się nie czepiam, ale moja mina musiała być bezcenna po rozpakowaniu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 10:52   #4317
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
żywą kozę?
I robiłabym jej wypas na balkonie, którego nie mam
Cytat:
Ale czad Się kooleżanki spisały
Stary 2012-07-30, 10:53   #4318
kingsof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
heloł, heloł!

A u mnie poniedziałek jeszcze w miarę luźny, chociaż sajgon pewnie zacznie się koło 15...

O My godness.. chociaż w sumie na moją 18stkę jedna kuzynka przyjechała z mężem i córką i dała mi 100zł mówiąc- resztę Ci dam kiedy indziej a biedni nie są no ale kit, do dziś zety nie zobaczyłam. Druga kuzynka, jej siostra, zadzwoniła w dzień imprezy rano, że ona nie przyjedzie bo jej mąż pojechał do sklepu po części i nie zdąży wrócić ( to jeszcze lepsze niż pierwsza) a po prezent mam przyjechać sobie sama. Oczywiście nigdzie nie pojechałam no i obydwie zapraszam na wesele także podejrzewam, że może być ciekawie
Stary 2012-07-30, 10:54   #4319
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
żywą kozę?
Jest taki wątek gdzieś na forum o ślubnych wpadkach i tam jedna dziewczyna opisywała jak jej rodzina ze wsi chciała im za wszelką cenę dać w prezencie ślubnym żywego prosiaka i nie bardzo mogli zrozumieć, że wesele normalnie w lokalu i mięsa nie trzeba dostarczać ani ubitego, ani tym bardziej w formie żywego prosiaka.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:02   #4320
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jest taki wątek gdzieś na forum o ślubnych wpadkach i tam jedna dziewczyna opisywała jak jej rodzina ze wsi chciała im za wszelką cenę dać w prezencie ślubnym żywego prosiaka i nie bardzo mogli zrozumieć, że wesele normalnie w lokalu i mięsa nie trzeba dostarczać ani ubitego, ani tym bardziej w formie żywego prosiaka.
Ło matulu Właśnie sobie wyobraziłam wybieg dla prosiaka i kozy na balkonie w bloku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości