|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czikiriki bumsiakalaka od ponad roku męczymy TŻ-ta ptaka (2011) - cz. IV
Też mam tego pecha z komarami, jak jestem z Tżtem, to zawsze ja jestem pożarta cała a jego ani jeden nie dopadł i gdzie tu sprawiedliwość?!
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, że komarzyce gryzą?
czyli płeć żeńska przeciwko nam jest ![]() a krew im ponoć potrzebna jest do procesu rozmnażania
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
masakra jakaś:d kiedyś czytałam że osoby takie jak MY
powinny łykać witaminę B, że niby komary jej nie lubią aczkolwiek jeszcze tego nie spróbowałam wczoraj się położyłam i już jakiś mi piszczał nad głową-naerwice mam na punkcie tego pisku---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, komary to są te duże i one nie gryzą
![]() Od razu widać jakie baby są wredne dla innych kobiet |
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Kinia A Rh+ (musiałam się mamy zapytac, bo nie wiedziałam
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
mężczyźni są w 100% bardziej solidarni, a o solidarności nie mówią Koleżanka koleżance szybciej odbije faceta niż kolega koledze kobietę? Edytowane przez princeseczka Czas edycji: 2012-07-30 o 08:22 |
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
No i z facetem łatwiej się dogadać np. w urzędzie czy u lekarza, bo baby często gęsto mają swoje humorki
![]() I tak jak Princes mówi - męska solidarność istnieje, co kumpel kumplowi powie to święta tajemnica, a między kobitkami nierzadko jest tak, że jedna mówi drugiej, a ta pierwsza swojemu Tż
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Aneta- żebys wiedziała
nawet z nauczycielem czy sprzedawcą facetem łatwiej sie dogadac |
|
|
|
#3548 | |
|
bez kija nie podchodz
|
Agta ładne zdjęcia z weselicha
![]() Kurde ja też mam A RH + i czasami pożerają mnie żywcem ![]() Kinia, co jesz na sniadanie na MŻ bo ja się chyba niorę za siebie po @ ( jak dostane, bo wciąz nie mam ) i chce sobie jakieś fajne jadłospisy poukładać.Przeglądałam wcdzoraj dietetyke, niby sa jakieś , ale niektore bardzo takie skomplikowane jak dla mnie jak się robi owsiankę? Bo ja chyba nigdy nie robiłam ![]() U mnie taka burza była w nocy, ze szok Musialam pozaykac okna wdomu, bo strasznie piorunami walilo ![]() A teraz wreszczie jest chłodniej troche mnie gardło boli, nie wiedzieć czemu
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
princes Unex też mam A Rh +
![]() Unex wpisz w google "owsianka przepis" i ci wyskoczy są różne przepisy, oczywiście dodajesz sobie owoce jakie chcesz - według uznania ![]() na śniadanie normalnie sobie serwuję albo owsiankę, albo corn flakesy czasem z mlekiem , jajecznicę z pomidorami, czy jogurcik z chlebkiem (tylko,że ja jem tylko lekki chleb z firmy sonko )
*** ❤ Kornelka 11.03.2010 Never ignore someone who cares for you because someday you will realize you have lost a diamond while you were busy collecting stones... Edytowane przez Kinqaa Czas edycji: 2012-07-30 o 08:31 |
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ciekawe jaką grupę krwi ma czarnulka ja po weselichu zrzuciłam 800 g no i tak na dobra sprawę to jestem na MŻ przez teściową ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- natomiast co do owsianki nie mogę się przemóc jajecznice za to kocham, a zamiast zwykłego jogurtu z owocami pije activię |
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
princes Unex wy nie macie z czego się odchudzać
czubki więc się ogarnijcie :P a ja miałam cudowny weekend tak jak na początku ![]() apropo activii mam tego masę w lodówce princes
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, a co tam się działo przez weekend
?Ja też mam A Rh+ i też jestem wiecznie zjadana przez komary ![]() chyba coś w tym jest |
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia- ja mam pupę, puuuupisko
no i fajnie że było milutko my się w czoraj z TŻ wyzywaliśmy ja jego od knurów a on mnie od świń, bardzo romantyczne, prawda? |
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
princes my gorzej się wyzywamy
więc się nie martw ![]() jak jest pupa to ma za co łapać chłop a ty chcesz mu to odebrać? ![]() aneta aaa milutko rozmawialismy przez cały czas, śmialiśmy się, byliśmy w restauracji (co prawda w trójkę, ale i tak dobrze było) bez jednej sprzeczki się nie obyło, ale
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Bry bry
![]() Mnie też koszmarnie komarzyce zawsze gryzą ![]() Ale mamy raida, więc nie jest źle ![]() A w ogóle to... CUDOWNIE jest mieszkać razem Zwłaszcza, że ja dziś mam wolne, TŻ na 10, więc obudziliśmy się, przytulaski, wspólny prysznic, śniadanie i on pojechał do pracy. Czekam na chłopa ze spółdzielni I robię pranie ![]() Moja pralka jest jakaś dziwna, a instrukcja jakaś mało czytelna :/ Nie wiem, co mam zrobić, bo w instrukcji jest napisane, żeby programator obracać zawsze zgodnie ze wskazówkami zegara. No logiczne, zawsze tak w pralkach jest. Ale tu.. się nie da W lewo się obraca bez problemu, a w prawo to tak rzęzi i na siłę trzeba wciskać, że obróciłam na razie w lewo, no bo nie chce też nic zepsuć.Później przyjdzie matka właściciela, żeby zapłacić gościowi ze spółdzielni, to zapytam jej co i jak. Plan na dziś: ogarnąć mieszkanie, umyć szklanki, garnki, sztućce, wydepilować nogi, zrobić dwa prania, ugotować obiad i jechać na zakupy, a potem po mamę. |
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia chciałabym mu to odebrać ale nie wiem jak, chyba muszę ją uciąć
poważnie ciężko mi schudnąć z tyłka a co do wyzwisk to czasem wyzywamy się tak dla jaj i też nieraz gorsze padały ;D najbardziej uraziłam go "zboczeńcem" i tym jak gdy mnie myział mówiłam"tato przestań" nie jesteśmy normalni, wiem
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka niezły plan
a zdążysz ze mną jeszcze pójść na basen? Apropo wspólnego mieszkania - widzę wspólny prysznic, czyli ochrzczone mieszkanko i mogę być dumna z 'córki'? ![]() princes zostaw ten tyłek chłopak ma pewnie radochę hmmm,no wyzwiska niezłe padają , fakt ostatnio u nas królują: psiocha, małolata i wredna ci**
*** ❤ Kornelka 11.03.2010 Never ignore someone who cares for you because someday you will realize you have lost a diamond while you were busy collecting stones... Edytowane przez Kinqaa Czas edycji: 2012-07-30 o 08:57 |
|
|
|
#3559 | |||||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
? napisz w klubie/pw ja Tobie tez napisze i zobaczymy kto się musi odchudzać Btw wiesz ja na fb dodaje tylko takie zdjęcia na ktorych wygladam 'wzglednie' ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Az się zastanawiam czy drugi test kupic ![]() Cytat:
?!
|||||
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek wszystkim
![]() u mnie burza spowodowała brak internetu w pracu dopiero nam naprawili ![]() a co do komarów i gryzienia to ja mam B rh - i tez gamonie mnie gryza wczoraj pociapły mi nogi tak ze łohohoho , jakbym sie nie umiejetnie goliła za to Damiś ani jednego ugryzienie nie ma
|
|
|
|
#3561 | |||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Tzn nie wyzywamy się .Czasem mu mowię tylko kocia pałko ale uznaje to za nie obraźliwe ![]() ![]() Cytat:
Wreszcie nie musicie się przejmować czy ktoś słucha za ścianą
|||
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka więc nudzić się na pewno dzisiaj nie będziesz
kurde fajnie jest byc tak gospodynią ja np. do kuchni nie wchodzę, u mnie tylko i wyłącznie mama gotuje
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Unex ja też dodaję zdjęcia
takie 'względne' i przede wszystkim od sysków w górę a w dół to fotki chowam, ale na kompie napiszę na pw (jak zamieszkałam z TŻtem i założyłam te olerne dziadostwo - spiralkę - to mi przybyło ponad 10 kg. także ... różnica jest,TŻ też to zauważył On w sumie nie lepszy bo też przytył i ma bambaryłko bo był jak szkielet , a ja nie... )
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, cudownie Wam
![]() My też już stosunkowo niedługo zamieszkamy razem, niecałe 2 miesiące od jakiegoś czasu o tym mówiliśmy, że zamieszkamy od października razem, a teraz jak mamy już to mieszkanie i stało się to takie realne i bliskie, to na samą myśl serce rośnie |
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
princes trochę niedobrze NIE wchodzić do kuchni, znam to z autopsji, mama nigdy mnie nie wpuszczała i biadoliła: "jeszcze się nastoisz w kuchni i narobisz jak wyjdziesz za mąż " bla bla bla
a później co? zamieszkałam z TŻtem czy nawet dziecko się pojawiło i nie wiedziałam JAK gotować... totalna porażka. ![]() ale małymi kroczkami się nauczyłam, a i tak większość rzeczy nie umiem robić i muszę zaglądać do przepisów
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze zaczynasz
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
. ja ostatnio czytam was tylko, bo nie mam siły pisać. Zbliża mi się @ i mnie denerwuje wszystko. więcej napiszę wam w klubie
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie najbardziej boli...moja mama chodzi na 14 do pracy i do tego czasu zawsze cos ugotuje, gdyby chodziła na rano to może inaczej by to było ale pocieszyłaś mnie tym, że powoli, małymi kroczkami się nauczyłaś
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia, no raczej, że możesz być dumna
Swoją drogą co to za ewenement, że córka starsza od matki? ![]() Princeseczka, ale nie musisz gotować mleka do owsianki, możesz ją zalać zimnym ![]() Ja zalewam wieczorem płatki wodą, one przez noc napęcznieją, a potem tylko dolewam mleko ![]() Co do tej gospodyni, to fajnie, ja lubię. Aczkolwiek na dłuższą metę bym nie dała rady Unex, ta swoboda jest boska Co do testu, nie kupuj Aneta, my już od daaaawna rozmawialiśmy o tym wspólnym mieszkaniu. Ale tak naprawdę to dopiero powooooooli zaczynamy w to wierzyć, bo jeszcze nie do końca jest to takie realne ![]() A na dodatek to jesteśmy zachwyceni tym, że trafiło nam się mieszkanie w takim standardzie Kurna, mogłaby już skończyć ta pralka prać Nie dało się ustawić tego krótkiego prania 32 minuty, więc ustawiłam normalne. No ale kurna, prawie godzinę pierze, już by mogła skończyć.Gorzej jak chłop ze spółdzielni przyjdzie, a tu pralka pierze A on z wodą ma robić ![]() Nie no, drugie pranie wstawię później. Co do tego gotowania, to u mnie zawsze mama gotowała albo ojciec jak mieszkał w domu. Ale jak się wyprowadził, to ja duuużo zaczęłam gotować, piec, eksperymentować ![]() Tutaj mam na mieszkaniu gazowy piekarnik i właśnie chciałabym coś upiec dziś, no ale hmmm, żeby mi wyszło
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Unex- znów zaczynasz szaleć z tymi testami?
wiesz dlaczego @ nie ma, bo cały czas się spinasz żeby była mi sie kiedyś 11 dni przez to spóźniła...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

czyli płeć żeńska przeciwko nam jest 
aczkolwiek jeszcze tego nie spróbowałam

więc się ogarnijcie :P 

06.12.2020
23.07.2022