![]() |
#3451 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cześć !
Ano właśnie ! Co u Ciebie ? Wymyśliłaś coś ze studiami ? Cytat:
Ja potrzebowałabym nie takie na pory, tylko takie łagodząco - natłuszczające . Muszę w wolnej chwili porozglądać się . Nie ma jakiegoś tematu o mydłach na Wizażu ? A tak w ogóle - dlaczego mydła są lepsze od innych myjadeł ? Cytat:
Cytat:
Zapomniałam o tej Dogomanii, a przecież pisałaś . Muszę częściej zaglądać, bo i cel szczytny . Cytat:
Wypraszam sobie robienie podśmiechujek z takich torebek ! Ja noszę wyłącznie takie do ręki i z uchem {dwoma}. Toż ja nie harcerka na obozie wędrownym, żeby torbę - chlebak na długim pasku nosić i do tego jeszcze przez ramię na skos . Na długim pasku mam jedną jedyną, malutką . Noszę w siarczystą zimę do puchowego płaszcza i kożucha, coby, lecąc przy poślizgu a pysk, wolne ręce do zamortyzowania się mieć . ![]() Co do ostatniego akapitu - Aga, już jakiś czas temu pisałam, że Wizaż schodzi na psy . W wielu wypadkach nie odzywam się, choć często wypisywane są takie bzdury , że aż hadko czytać . A nie zauważyłaś, że jest grono wizażanek, które "radzą" we wszystkich dziedzinach i tematach ? Od mody, przez kosmetykę do porad na intymnym ?! Takie wizażowe alfy i omegi . To dopiero zjawisko godne badań socjologicznych . U mnie ciepełko ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego nie? ![]() Cytat:
![]() O widzę,że nie tylko ja mam takie obawy ![]()
![]() |
![]() |
#3454 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia. Nie wiem nawet czy są lepsze ale postanowiłam wypróbować. Ostatnio zaczęłam przeglądać mydła z Lawendowej Farmy i wsiąkłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja noszę tylko te na długim pasku, innych nie potrafię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak to drzwi wejściowe otwarte? Całą noc? Kiedy spałaś? Bo nie lubię ![]() Cytat:
![]() Do tej pory używałam mozilli, ale po ostatniej aktualizacji zaczęła szwankować, więc przerzuciłam się na google chrome - nie podoba mi się ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3455 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dzięki. Rzucę okiem . Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Daj znać to i ja swoim kupię . Cytat:
No a co ? Zawsze śpię przy otwartych drzwiach w upały . Dzisiaj jedynie około pierwszej zamknęłam, bo Maxymilian mordę darł i za karę oba do domu. Jak zawsze Yoko musi przez tego bydlaka cierpieć . Skończy się dobre, bo od poniedziałku podobnież deszczyć będzie. Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3456 | |
Zakorzenienie
|
Tutaj są http://www.dogomania.pl/forum/thread...i-Beci-do-2-08.
Widzę wprawdzie, że już prawie 10 porcji wykupionych, ale możesz śmiało kupować, bo WiosnA dorobi ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziękuję ![]() Oj nie umiałabym zmienić mozilli ![]() ![]() Kupiłam sobie wodę brzozową z Isany, zobaczymy co to będzie ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 |
Zakorzenienie
|
Asia się pewnie urlopuje
![]() Powiem Ci, że też się przyzwyczaiłam i jakoś mi tak dziwnie z tym google. Ale mozilla wkurzyła mnie nowymi aktualizacjami i nie spodobało mi się ![]() Mam takie zakwasy, że jak jutro usiądę przy biurku to nie wstanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3459 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Dzięki . Cytat:
![]() Cytat:
Już pewnie Was setki razy pytałam . No to raz jeszcze : Dziewczyny pomocy, jakie jest najtłustsze mazidło do ciała ? Masła Bielendy nie dają też rady . Sypie się ze mnie, że aż strach . Tak czekałam na ciepełko i tyle planów miałam . Nic nie robię, bo za gorąco . Hi, hi, hi ! Trudno człowiekowi dogodzić . Z tym, że ja zawsze znajdę jakiś pretekst, żeby nic nie robić ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3460 | |
Zakorzenienie
|
Po czym?
![]() Cytat:
![]() A masło kakaowe? Dla mnie jest tłuste,ale moja skóra nie jest wymagająca ![]() Weszłam na bazarek na dogomanii i znalazłam multum super rzeczy,ale większość nie w moim rozmiarze ![]()
![]() |
![]() |
#3461 | |||
Zakorzenienie
|
No tak, o tym nie pomyślałam
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Po aerobiku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaglądaj na bazarki to może coś upolujesz a przy okazji pomożesz psiakom ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3462 | ||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cześć Lachony
![]() Cytat:
![]() To dobrze, że jest dobrze ![]() Zamówiłam sobie na gruponie zamykanie naczynek na nosie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do zaskórników [nie wągrów ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze, bardzo mi przykro z powodu butów ![]() Cytat:
![]() A ja torebki noszę różne. Ostatnio dość spory egzemplarz do ręki/pod pachę. Na ukos też lubię ![]() Wrzuć linka ![]() Cytat:
![]() Chrome używa mój TŻ. Też na początku nie lubił, a teraz to jego naj-naj... O tą porę, co posta pisałaś, ja właśnie kładłam dziewczyny spać ![]() Z 10 minut wcześniej dojechaliśmy do domu. Jutro, a właściwie dzisiaj, ale później, coś więcej napiszę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3463 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Kupiłam wczoraj : nowy hit wizażowy balsam do ciała z masłem shea i z kakao z Isany oraz jakąś nowość masło do ciała bawełna z Bielendy . Spróbowałam wczoraj na rękach . Isana tłustsza, ale się wchłania . Bielendy nawet nie poczułam . Z tym, ze Isana wałkowała się . Być może zbyt dużo nałożyłam, ale to nie najlepiej o kosmetyku świadczy . Przynajmniej w moich oczach . Isana ma jeszcze jeden balsam : oliwkowy krem do ciała. Kobita przy mnie dwa opakowania brała. Spróbuję następnym razem. Cytat:
![]() Cześć Laseczko ! Cytat:
W weekend ma grzać porządnie . Do 34 stopni ma być . ![]() Miałam pojechać nad morze {Psiapsiółka ma sezonówkę }, dupencją ździebko wymoczyć, ale mi się nie chce . Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3464 | |
|
Cytat:
![]() Zrobię na jesieni, bo teraz słońce może mi jeszcze coś popsuć, a jeszcze przed zimą, co by na mrozie nie robić ![]() No to piękny weekend przed nami. U mnie w mieście będzie Karnawał Sztukmistrzów, to się na spacer wyrwiemy ![]() ![]() No, a ja już w robocie od wczoraj. Wybawiłam się troszkę na weselu ![]() Ale jest pięknie w okolicach Jeleniej ![]() ![]() Praga cudowna, zrobiła na nas ogromne wrażenie i tam też wrócimy na dłużej. Trzeba z tydzień tam siedzieć co najmniej ![]() Powrót 12 godzin, ale dziewczyny bardzo grzeczne, naprawdę bardzo ładnie podróż zniosły ![]() I tylko wygląda na to, że telefon w hotelu zostawiłam ![]() O tyle dobrze, że się rozładował, to mi raczej nikt nie nadzwoni. Ciekawe, czy odzyskam...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3465 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O ile nie zapomnę to będę tam wpadać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ooo gdyby jeszcze u nas tak było ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Słyszałam właśnie,że to piękne miejsce ![]() ![]() ![]() Ojj niefajnie... Mam nadzieję,że go odzyskach ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 |
|
Dzięki
![]() Mam odpowiedź z hotelu, że go znaleźli i odeślą. Uff, trochę mi ulżyło ![]() Siedzę ze sraką słowika na paszczy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3467 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wróciłaś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I po czymś takim zdecydowanie mam zakwasy ![]() Cytat:
![]() I jakie efekty? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3468 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie chce mi się . Wczoraj miałam na termometrze przy oknie 32 stopnie. Nie, nie narzekam . Prawie cały dzień nosa z domu nie wyściubiłam . Po południu trochę na ławeczce w cieniu posiedziałam . Cytat:
Fajną rajzę mieliście . Psiapsióła wczoraj dzwoniła, że woda cieplutka . Uffff ! Ja, gubiąc telefon, miałabym przechlapane . Zawsze zapisywałam kontakty dwutorowo " telefon i notes . Teraz, z czystego lenistwa, mam tylko w telefonie . Bieda byłaby . Okazję to ja mam każdego dnia, bo Ona wyjeżdża tam około jedenastej i wraca około dwudziestej . Lenistwo do krzesła dupencję mi przykleiło . Cytat:
Nie dziwię się . Ja to bym się pewnie z Bogiem po takim czymś połączyła . Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja bym nie dała rady non stop ![]() Ooooo to już w ogóle bym pojechała ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3470 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Polecam bawełniany, chociaż chyba na wizażu mniej go lubią od awokadowego. A wiem, o co chodzi z tymi kolorowymi literami. Z drugiej strony wkurza mnie to, że jak cytuję Twoje wypowiedzi i wstawiam znaczniki w tekst [to te cosie ![]() ![]() Efekty na razie mało widoczne. Coś tam przygasło, bo mi mordę wypryszczyło ostatnio, ale nic spektakularnego nie widzę. Najbardziej mi zależy na rozjaśnieniu przebarwień, ale na to trzeba czasu, a ja mam jeszcze tylko jakieś 10 porcji i nie wiem, czy tyle wystarczy. Cytat:
Oj fajna Praga, fajna... szkoda, że tak mało zobaczyliśmy, bo nawet do Hradczanów nie dotarliśmy, tylko pogapiliśmy się trochę z mostu Karola. Na dzielnicę żydowską też czasu zabrakło. Dlatego musimy wrócić ![]() Też kiedyś zapisywałam, a teraz mam lenia. I już zaczęłam żałować, bo sporo kontaktów mogłabym utracić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3471 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Dzisiaj to już sobie nie pojedziecie . Przynajmniej u mnie całą noc była potężna burza i lało . Teraz też leje i w oddali błyska i grzmi . Cytat:
Cytat:
Drugi dzień z tym balsamem Isany i cztery smarowania . Muszę przyznać, że nie jest zły . Jest z serii tych tłustawych, ale fajnie wsiąka . No i przede wszystkim żadnej krzywdy nie czyni . Nadal mam gdzieniegdzie efekty wałkowania, ale kładę to na karb przesadzenia z ilością . Tylko że to u mnie raczej niemożliwe . Ten z bawełną z Bielendy chudszy i jakoś nie przypadł mi do gustu . Muszę spróbować tego drugiego balsamu z Isany - z oliwą . Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle mam sporo krostek na udach i nie wiem,co z tym zrobić ![]() Cytat:
![]() Dobrze,że działa ![]()
![]() |
![]() |
#3473 | |||||
Zakorzenienie
|
To ja tym bardziej bym pojechała
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak samo kiedy klikam na emotki - w mozilli mam obrazek, a w chrome wyraz między dwukropkami ![]() Miałam jechać dziś na targ wymienić stanik, ale zaczęło lać i ![]() Teraz z kolei wychodzi słońce i zaczyna się robić gorąco, ale nie mam już po co jechać, bo albo już się zebrali albo zbiorą zanim dojadę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3474 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A na nogach, to trzeba działać w zależności od przyczyny - złuszczać, nawilżać, stosować kwasy, choć to ostatnie bardziej w zimie. Na rogowacenie mieszkowe podobno dobry jest płyn 6% glukonolaktonu np. Cytat:
![]() Wiem, bo korzystam z Mozilli, ale z innych przyczyn ![]() I mi potem pisze Twoją czcionką, jak chcę podzielić wypowiedź na kilka cytatów, muszę się wtedy ciut pogimnastykować ![]() U mnie też pogoda w kratkę, całe szczęście żadnych poważnych deszczy, tylko przelotne. I duszno. U mnie nuda ![]() 5 pająków wlazło mi do kuchni ![]() A wczoraj TŻ niestety musiał ubić jednego bydlaka, był naprawdę duży i akurat postanowił się urządzić dokładnie nad moim stanowiskiem komputerowym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3475 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jeśli z Ziai, to nie . Po paru "przygodach" z ich produktami, omijam wytwory tej firmy szerokim łukiem . Cytat:
To ja już wolę pogimnastykować się z manualną zmianą koloru i kroju czcionki, niż w komputerze grzebać . ![]() Cytat:
![]() A to ten czekoladowy z Isany. Dobry skład . Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Ethylexyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Copernicia Cerifera Cera, Theobroma Cacao Butter, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum, Isopropyl Palmitate, Carbomer, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Coumarin. Cytat:
A największa grupę odwiedzaczo - mieszkańców stanowią skorki . Żadnego roku tyle ich nie było. Łażą wszędzie . Po ścianach, podłogach, szafkach itp. Nawet buty przed włożeniem muszę sprawdzać i wytrzepać . "Znalazłam" nowy sklep : http://www.e-naturalne.pl/ . Pierwsze zamówienie już w trakcie realizacji . Pooglądajcie sobie { ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie wiem,że kwasy zimą,ale wtedy ma tego mniej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli kupię to mogę Ci dać znać co i jak ![]() Brrrr u mnie odpukać jest ok,nie wiem co zastanę na wsi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3477 | ||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Brrrr, skorków nie cierpię... Cytat:
Jest jeszcze Archipelag Piękna, czy coś, też fajne rzeczy mają, jesli nic mi się nie pomyliło. I beautyever, tani ![]() Cytat:
![]() ![]() Pamiętam, jak mi Ryr takie wielkie, zielone do domu przynosił, to je z powrotem na balkon wynosiłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skorki to te co szczypią? ![]()
![]() |
![]() |
#3479 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie to się nie dziwię, bo ja ostatnio właśnie coś pokopałam ![]() Cytat:
![]() Pamiętam, kiedy mieszkałam z rodzicami w starym budownictwie, jak wracaliśmy wieczorem do domu, zapalaliśmy światło, a tam na podłodze w kuchni wszystko nagle pierzchało i chowało się po dziurach - karaluchy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Padłam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=s11_Awv3l1M a tu druga część ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-Zs_G0UREbA Chociaż jedno trzeba jej przyznać - włosy ma cudne ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3480 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lubię się jedynie przyglądać takim wielkim, na dworze, na pajęczynach, o czym już chyba tu pisałam ![]() Co do przygód domowych, kiedyś rodzice zawieźli mnie z bratem na działkę, sami gdzieś poszli, a my mieliśmy tam nocować. Pobawiliśmy się, ognisko i takie tam, przyszła noc, czas do wyra, trzeba było wejść na piętro. Zapaliliśmy latarkę, a tam takie ogromne dwa egzemplarze na ścianach ![]() A recki obejrzę sobie jutro. Dzisiaj nie dam rady ![]() Jedna z wątu blogowego zna tą dziewczynę i dość często po niej jedzie ![]() Essence się do mnie dobiera na blogu ![]() Pewnie chcą, żebym usunęła zdjęcia jesiennych limitek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.