Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-24, 03:46   #3451
Heroldin
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cześć !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
A praktyka czyni mistrza, następnym razem wyjdzie idealnie
Ano właśnie !
Co u Ciebie ? Wymyśliłaś coś ze studiami ?

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja na razie myję mydłem przywiezionym z Grunwaldu (nie wiem co dokładnie w nim jest (jakieś zioła - na pewno nagietek i tymianek)

Ja potrzebowałabym nie takie na pory, tylko takie łagodząco - natłuszczające . Muszę w wolnej chwili porozglądać się . Nie ma jakiegoś tematu o mydłach na Wizażu ?
A tak w ogóle - dlaczego mydła są lepsze od innych myjadeł ?

Cytat:
Napisane przez Finlora
To też jakieś wyjście. Tylko wolę sobie nie wyobrażać ile by taka kosztowała.
Ze względu na wielkość mojego chciejstwa, możliwość wyboru koloru skóry i fasonu oraz na to, że rozmiar też taki bardziej paujący - nie tak wiele . Około tysiąca . Dokładnie już nie pamiętam . Wiem tylko, że cena gotowej kurtki i cena tej na miarę niewiele się różniły .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Na bazarkach dogomanii zdarza mi się kupić jakieś bluzki i na szczęście do tej pory dobrze trafiałam

Zapomniałam o tej Dogomanii, a przecież pisałaś . Muszę częściej zaglądać, bo i cel szczytny .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Ja tylko takie noszę. Nie mogłabym nosić torebki z krótkim paskiem (albo nie daj borze uchem) w ręce albo w zgięciu łokcia

Wypraszam sobie robienie podśmiechujek z takich torebek ! Ja noszę wyłącznie takie do ręki i z uchem {dwoma}.
Toż ja nie harcerka na obozie wędrownym, żeby torbę - chlebak na długim pasku nosić i do tego jeszcze przez ramię na skos . Na długim pasku mam jedną jedyną, malutką . Noszę w siarczystą zimę do puchowego płaszcza i kożucha, coby, lecąc przy poślizgu a pysk, wolne ręce do zamortyzowania się mieć .

Co do ostatniego akapitu - Aga, już jakiś czas temu pisałam, że Wizaż schodzi na psy . W wielu wypadkach nie odzywam się, choć często wypisywane są takie bzdury , że aż hadko czytać . A nie zauważyłaś, że jest grono wizażanek, które "radzą" we wszystkich dziedzinach i tematach ? Od mody, przez kosmetykę do porad na intymnym ?! Takie wizażowe alfy i omegi . To dopiero zjawisko godne badań socjologicznych .

U mnie ciepełko Cała noc miałam drzwi wejściowe otwarte . Nareszcie

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 06:31   #3452
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Nie ma jakiegoś tematu o mydłach na Wizażu ?
Jest https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400992
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 11:08   #3453
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Żebym to ja się jeszcze mogła nauczyć malowania równych jaskółek

Ja tylko takie noszę. Nie mogłabym nosić torebki z krótkim paskiem (albo nie daj borze uchem) na ramieniu, w ręce albo w zgięciu łokcia
Mnie to coraz częściej wychodzi,więc i Ty dasz radę

Dlaczego nie?

Cytat:
Ano właśnie !
Co u Ciebie ? Wymyśliłaś coś ze studiami ?

Noszę w siarczystą zimę do puchowego płaszcza i kożucha, coby, lecąc przy poślizgu a pysk, wolne ręce do zamortyzowania się mieć .
Tak, złożyłam papiery i jestem oficjalnie na 2 kierunkach. Stwierdziłam,że z tego drugiego, jeśli mi nie będzie szło, mogę zrezygnować niż później żałować,że w ogóle się tego nie podjęłam. A nóż- widelec

O widzę,że nie tylko ja mam takie obawy

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-24, 19:32   #3454
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja potrzebowałabym nie takie na pory, tylko takie łagodząco - natłuszczające . Muszę w wolnej chwili porozglądać się . Nie ma jakiegoś tematu o mydłach na Wizażu ?
Natłuszczające też są

Cytat:
A tak w ogóle - dlaczego mydła są lepsze od innych myjadeł ?
Nie mam pojęcia. Nie wiem nawet czy są lepsze ale postanowiłam wypróbować. Ostatnio zaczęłam przeglądać mydła z Lawendowej Farmy i wsiąkłam

Cytat:
Zapomniałam o tej Dogomanii, a przecież pisałaś . Muszę częściej zaglądać, bo i cel szczytny .
Zaglądaj Znowu będą na bazarku ciasteczka wątróbkowe, będę musiała kupić porcyjkę (albo dwie ) dla mojej psicy, bo kiedy tylko je wyjmuję ona zachowuje się jak ćpun

Cytat:
Wypraszam sobie robienie podśmiechujek z takich torebek ! Ja noszę wyłącznie takie do ręki i z uchem {dwoma}.
Toż ja nie harcerka na obozie wędrownym, żeby torbę - chlebak na długim pasku nosić i do tego jeszcze przez ramię na skos . Na długim pasku mam jedną jedyną, malutką . Noszę w siarczystą zimę do puchowego płaszcza i kożucha, coby, lecąc przy poślizgu a pysk, wolne ręce do zamortyzowania się mieć .
Ależ ja nie robię żadnych podśmiechujek, gdzież bym śmiała
Ja noszę tylko te na długim pasku, innych nie potrafię Ale harcerką nie jestem

Cytat:
Co do ostatniego akapitu - Aga, już jakiś czas temu pisałam, że Wizaż schodzi na psy . W wielu wypadkach nie odzywam się, choć często wypisywane są takie bzdury , że aż hadko czytać . A nie zauważyłaś, że jest grono wizażanek, które "radzą" we wszystkich dziedzinach i tematach ? Od mody, przez kosmetykę do porad na intymnym ?! Takie wizażowe alfy i omegi . To dopiero zjawisko godne badań socjologicznych .
Zauważyłam Chciałabym być taka wszechwiedząca i znać się na wszystkim

Cytat:
U mnie ciepełko Cała noc miałam drzwi wejściowe otwarte . Nareszcie
Jak to drzwi wejściowe otwarte? Całą noc? Kiedy spałaś?

Cytat:
Dlaczego nie?
Bo nie lubię Źle się z takimi czuję, nie pasują do mnie. Może gdybym się trochę bardziej elegancko ubierała to by uszły, ale do moich kiecek najbardziej pasuje mi torba przerzucona na skos.

Cytat:
Tak, złożyłam papiery i jestem oficjalnie na 2 kierunkach. Stwierdziłam,że z tego drugiego, jeśli mi nie będzie szło, mogę zrezygnować niż później żałować,że w ogóle się tego nie podjęłam. A nóż- widelec
Powodzenia

Do tej pory używałam mozilli, ale po ostatniej aktualizacji zaczęła szwankować, więc przerzuciłam się na google chrome - nie podoba mi się
Stary 2012-07-25, 03:55   #3455
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Jest
Dzięki. Rzucę okiem .

Cytat:
Stwierdziłam,że z tego drugiego, jeśli mi nie będzie szło, mogę zrezygnować niż później żałować,że w ogóle się tego nie podjęłam.

Cytat:
Znowu będą na bazarku ciasteczka wątróbkowe, będę musiała kupić porcyjkę

Daj znać to i ja swoim kupię .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Jak to drzwi wejściowe otwarte? Całą noc? Kiedy spałaś?

No a co ? Zawsze śpię przy otwartych drzwiach w upały . Dzisiaj jedynie około pierwszej zamknęłam, bo Maxymilian mordę darł i za karę oba do domu. Jak zawsze Yoko musi przez tego bydlaka cierpieć .
Skończy się dobre, bo od poniedziałku podobnież deszczyć będzie.

Miłego dnia
Stary 2012-07-25, 06:29   #3456
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać to i ja swoim kupię .
Tutaj są http://www.dogomania.pl/forum/thread...i-Beci-do-2-08.
Widzę wprawdzie, że już prawie 10 porcji wykupionych, ale możesz śmiało kupować, bo WiosnA dorobi

Cytat:
No a co ? Zawsze śpię przy otwartych drzwiach w upały . Dzisiaj jedynie około pierwszej zamknęłam, bo Maxymilian mordę darł i za karę oba do domu. Jak zawsze Yoko musi przez tego bydlaka cierpieć .
Skończy się dobre, bo od poniedziałku podobnież deszczyć będzie.
A nie boisz się, że Ci ktoś do domu wlezie?
Stary 2012-07-25, 12:32   #3457
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Bo nie lubię Źle się z takimi czuję, nie pasują do mnie. Może gdybym się trochę bardziej elegancko ubierała to by uszły, ale do moich kiecek najbardziej pasuje mi torba przerzucona na skos.

Powodzenia

Do tej pory używałam mozilli, ale po ostatniej aktualizacji zaczęła szwankować, więc przerzuciłam się na google chrome - nie podoba mi się
A chyba,że tak

Nie dziękuję

Oj nie umiałabym zmienić mozilli

Cytat:

Kupiłam sobie wodę brzozową z Isany, zobaczymy co to będzie Po pierwszym użyciu włosy były świetne,ale nie będę ich psikać dzień w dzień,bo woda ma alkohol w składzie

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-25, 22:50   #3458
Finlora
Zakorzenienie

Asia się pewnie urlopuje

Cytat:
Oj nie umiałabym zmienić mozilli
Powiem Ci, że też się przyzwyczaiłam i jakoś mi tak dziwnie z tym google. Ale mozilla wkurzyła mnie nowymi aktualizacjami i nie spodobało mi się

Mam takie zakwasy, że jak jutro usiądę przy biurku to nie wstanę
Stary 2012-07-26, 03:40   #3459
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Tutaj są

Dzięki .

Cytat:
Napisane przez Finlora
A nie boisz się, że Ci ktoś do domu wlezie?
Przy takich bydlakach ? Samym wyglądem odstraszają

Cytat:
Po pierwszym użyciu włosy były świetne,ale nie będę ich psikać dzień w dzień,bo woda ma alkohol w składzie
Wodę brzozową lub pokrzywową w skórę głowy należy wcierać . Takie psikanie na włosy nic nie da .

Już pewnie Was setki razy pytałam . No to raz jeszcze : Dziewczyny pomocy, jakie jest najtłustsze mazidło do ciała ? Masła Bielendy nie dają też rady . Sypie się ze mnie, że aż strach .

Tak czekałam na ciepełko i tyle planów miałam . Nic nie robię, bo za gorąco . Hi, hi, hi ! Trudno człowiekowi dogodzić . Z tym, że ja zawsze znajdę jakiś pretekst, żeby nic nie robić

Miłego dnia
Stary 2012-07-26, 10:41   #3460
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Mam takie zakwasy, że jak jutro usiądę przy biurku to nie wstanę
Po czym?

Cytat:

Wodę brzozową lub pokrzywową w skórę głowy należy wcierać . Takie psikanie na włosy nic nie da .

Już pewnie Was setki razy pytałam . No to raz jeszcze : Dziewczyny pomocy, jakie jest najtłustsze mazidło do ciała ? Masła Bielendy nie dają też rady . Sypie się ze mnie, że aż strach .
Nie wiem,czy mi to nie przetłuści skóry jeszcze bardziej niż Jantar,ale spróbuję Dzięki.

A masło kakaowe? Dla mnie jest tłuste,ale moja skóra nie jest wymagająca

Weszłam na bazarek na dogomanii i znalazłam multum super rzeczy,ale większość nie w moim rozmiarze

Stary 2012-07-26, 22:09   #3461
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Przy takich bydlakach ? Samym wyglądem odstraszają
No tak, o tym nie pomyślałam Są lepsze niż system alarmowy

Cytat:
Niestety pojęcia nie mam, więc nie pomogę. Trzeba na Asię poczekać.

Cytat:
Tak czekałam na ciepełko i tyle planów miałam . Nic nie robię, bo za gorąco . Hi, hi, hi ! Trudno człowiekowi dogodzić . Z tym, że ja zawsze znajdę jakiś pretekst, żeby nic nie robić
Wiem coś na ten temat. Nie mogłam się doczekać urlopu, a potem połowę przesiedziałam w domu, bo był taki upał, że byłam mokra od nicnierobienia

Cytat:
Po czym?
Po aerobiku Jutro będę miała kolejne

Cytat:
Weszłam na bazarek na dogomanii i znalazłam multum super rzeczy,ale większość nie w moim rozmiarze
Znam ten ból. Nawet nie wiesz ile mi się tam ciuchów podoba, tylko wszystko za małe Chociaż udało mi się kupić 4 bluzki
Zaglądaj na bazarki to może coś upolujesz a przy okazji pomożesz psiakom
Stary 2012-07-26, 23:19   #3462
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cześć Lachony
Cytat:
U mnie część przyborów do polepszania urody stoi w łazience na szafce. Matko kochana, jaka zbiornica kurzu . Ja z tych co chętnie wszystko do szafek chowają . I w pokojach, i w łazience, i w kuchni .

Gębę mi babsko podrażniło, bo się na peeling kawitacyjny uparła {nie mam zaskórników} . Lekkie podrażnienia i zaczerwienienia to normalne po takim zabiegu, ale moje naczynka krwią tryskały {wizualnie }. Mnie to denerwuje i dlatego ją "babskiem" nazwałam. A tak ogólnie - dobrze jest .
Swoje rzeczy kosmetyczne pochowałam do pudeł, a te do szafy. Niestety takie rozwiązanie ma swoje minusy, bo często zapominam, że jakiś kosmetyk ukryłam, a potem przypadkowo na niego trafiam na 2 miesiące przed końcem daty ważności

To dobrze, że jest dobrze
Zamówiłam sobie na gruponie zamykanie naczynek na nosie
Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
witam'
druga przespana noc..niesamowita sprawa. dobrze ze poszłam po antybiotyk.
wczoraj wyjscie nie odbiło sie na moim zdrowiu, dzis mam zamiar sie wybrac gdzies ze znajomymi wieczorem..tylko co ja moge jak nic nie moge;/ nawet drinka nie wypije..herbatke mam w barze pić??? heheheh
aha i kupiłam sobie odzywke nivea long repair....chyba ma silikony-prawda???
Cieszę się, że choroba przechodzi
Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
dziewczyny postanowiłam bliżej przyjrzeć się moim kosmetykom do twarzy i ogłaszam że rozpoczynam poszukiwania żelu do mycia twarzy - cena nie gra roli. potrzebne mi cos delikatne a zarazem żeby poradziło sobie z moimi wągrami (po samoopalaczu;/) i drobnymi wypryskami. macie jakies pomysły???? do tej pory uzywałam jakiegos taniocha albo szrego mydła
Mi bardzo podobała się dawna wersja Bielendy, Ogórek i Limonka, nowej jeszcze nie używałam, czeka na swoją kolej . Bardzo jestem zadowolona z pianki Missha z zieloną herbatą, ładnie koi mi twarz i niespodzianek jakby mniej.

Co do zaskórników [nie wągrów , wągier to stadium larwalne tasiemca ], to przede wszystkim udaj się na mechaniczne usuwanie u kosmetyczki i zacznij dbać o przygotowaną i odpowiednio oczyszczoną twarz. Aby usunąć je kosmetykami, trzeba raczej mocnych peelingów na bazie kwasów i innych kosmetyków na bazie AHA/BHA. A to raczej kuracje na zimę.
Cytat:
Asia, Ty chyba lubisz te płyny do demakijażu Bielendy?
Od 1 sierpnia będą w Biedronce w promocji - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1342786519.

Pamiętacie, mówiłam, że kupiłam sandałki na allegro? Tzn drugie kupiłam. Dzisiaj je odebrałam i wkurzyłam się. Na aukcji było napisane, że długość wkładki wynosi 22,5 cm więc wzięłam - zmierzyłam moje buty i wyszło mi 22 cm, ale stwierdziłam, że te pół centymetra nie będzie przeszkadzało, zwłaszcza w sandałkach. Taaak, tylko jak przymierzyłam okazały się za duże. A dlaczego? Zmierzyłam wkładkę i zamiast 22,5 cm było 23,5 a 1,5 cm jednak robi różnicę W necie jest pełno obrazków jak mierzyć wkładkę w bucie, więc myślałam, że nie jest to takie skomplikowane
Buty dałam mamie, bo na nią były dobre, ale wkurzona jestem, bo myślałam, że będę miała sandałki do latania po mieście
O, dzięki za cynk, lubię te płyny, kupię na pewno. Tylko nie wiem który , miałam awokado i bawełnę, oba lubię, czas spróbować oliwki, żeby było coś nowego, ale bawełna bardzo mi się spodobała, a nie wiem, czy oliwka się sprawdzi.

Kurcze, bardzo mi przykro z powodu butów .
Cytat:
Żebym to ja się jeszcze mogła nauczyć malowania równych jaskółek

Ja tylko takie noszę. Nie mogłabym nosić torebki z krótkim paskiem (albo nie daj borze uchem) na ramieniu, w ręce albo w zgięciu łokcia

Kurde, nie mogę już czytać postów pewnych użytkowniczek - albo krytykują albo wyśmiewają, nikt nie może nic napisać, bo one zaraz odpowiadają z taką ironią, że szkoda gadać. Pamiętam najpierw jedną taką mundrą, teraz kurna druga
Na równe kreski jest fajny patent. Przykładasz koniec ołówka do skrzydełka nosa, a drugi do zewnętrznego kącika oka i zaznaczasz punkt. To samo z drugim okiem. Potem szkicujesz kredką linię i zarys poprawiasz i modelujesz do uzyskania odpowiedniego efektu. Wychodzą całkiem symetryczne

A ja torebki noszę różne. Ostatnio dość spory egzemplarz do ręki/pod pachę. Na ukos też lubię

Wrzuć linka

Cytat:

To w takim razie może Opera? Swego czasu moja najulubieńsza
Chrome używa mój TŻ. Też na początku nie lubił, a teraz to jego naj-naj...
Cytat:
Asia się pewnie urlopuje
O tą porę, co posta pisałaś, ja właśnie kładłam dziewczyny spać
Z 10 minut wcześniej dojechaliśmy do domu. Jutro, a właściwie dzisiaj, ale później, coś więcej napiszę bo teraz na pysk padam i nawet siły nie mam na resztę postów odpowiedzieć .

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-27, 03:08   #3463
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Cierpliwości . Zaglądaj to coś znajdziesz . I jak już pisałam - cel szczytny.

Cytat:
Niestety pojęcia nie mam, więc nie pomogę. Trzeba na Asię poczekać.
Kupiłam wczoraj : nowy hit wizażowy balsam do ciała z masłem shea i z kakao z Isany oraz jakąś nowość masło do ciała bawełna z Bielendy . Spróbowałam wczoraj na rękach . Isana tłustsza, ale się wchłania . Bielendy nawet nie poczułam . Z tym, ze Isana wałkowała się . Być może zbyt dużo nałożyłam, ale to nie najlepiej o kosmetyku świadczy . Przynajmniej w moich oczach . Isana ma jeszcze jeden balsam : oliwkowy krem do ciała. Kobita przy mnie dwa opakowania brała. Spróbuję następnym razem.

Cytat:
Napisane przez Finlora
byłam mokra od nicnierobienia

To tak jak ja .

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Cześć Lachony
Cześć Laseczko !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Zamówiłam sobie na gruponie zamykanie naczynek na nosie
Laserowo ?

W weekend ma grzać porządnie . Do 34 stopni ma być .
Miałam pojechać nad morze {Psiapsiółka ma sezonówkę }, dupencją ździebko wymoczyć, ale mi się nie chce .

Miłego dnia
Stary 2012-07-27, 10:01   #3464
'Estelle'

Cytat:
Laserowo ?

Miałam pojechać nad morze {Psiapsiółka ma sezonówkę }, dupencją ździebko wymoczyć, ale mi się nie chce .

Miłego dnia
Tak, laserowo
Zrobię na jesieni, bo teraz słońce może mi jeszcze coś popsuć, a jeszcze przed zimą, co by na mrozie nie robić

No to piękny weekend przed nami. U mnie w mieście będzie Karnawał Sztukmistrzów, to się na spacer wyrwiemy . Jedź! I nie ma, że sie nie chce

No, a ja już w robocie od wczoraj. Wybawiłam się troszkę na weselu
Ale jest pięknie w okolicach Jeleniej Już mamy plany tam wrócić. A jakie zabytki Szkoda, że czasu tak mało, żeby trochę pozwiedzać...

Praga cudowna, zrobiła na nas ogromne wrażenie i tam też wrócimy na dłużej. Trzeba z tydzień tam siedzieć co najmniej nie to co nasze 1,5 dnia... prawie nic nie zobaczyliśmy z braku czasu... I trochę lepiej logistycznie sie przygotujemy, bo teraz to tak na chybcika było.

Powrót 12 godzin, ale dziewczyny bardzo grzeczne, naprawdę bardzo ładnie podróż zniosły

I tylko wygląda na to, że telefon w hotelu zostawiłam
O tyle dobrze, że się rozładował, to mi raczej nikt nie nadzwoni. Ciekawe, czy odzyskam...

Stary 2012-07-27, 11:03   #3465
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Po aerobiku Jutro będę miała kolejne

Znam ten ból. Nawet nie wiesz ile mi się tam ciuchów podoba, tylko wszystko za małe Chociaż udało mi się kupić 4 bluzki
Zaglądaj na bazarki to może coś upolujesz a przy okazji pomożesz psiakom
Ja wczoraj 20min ćwiczyłam- 10 na pośladki i 10 na brzuch Ale nie mam zakwasów

O ile nie zapomnę to będę tam wpadać

Cytat:
Na równe kreski jest fajny patent. Przykładasz koniec ołówka do skrzydełka nosa, a drugi do zewnętrznego kącika oka i zaznaczasz punkt. To samo z drugim okiem. Potem szkicujesz kredką linię i zarys poprawiasz i modelujesz do uzyskania odpowiedniego efektu. Wychodzą całkiem symetryczne
O zapamiętam Podobnie też się brwi reguluje, z tego co pamiętam.

Cytat:
Cierpliwości . Zaglądaj to coś znajdziesz . I jak już pisałam - cel szczytny.

Zgadzam się-cel jak najbardziej szczytny Skoro nie mogę mieć własnego psa to chociaż tak się zaangażuję

Ooo gdyby jeszcze u nas tak było Wiesz co! Ja bym z chęcią się wymroziła w Bałtyku
Cytat:
No, a ja już w robocie od wczoraj. Wybawiłam się troszkę na weselu
Ale jest pięknie w okolicach Jeleniej Już mamy plany tam wrócić. A jakie zabytki Szkoda, że czasu tak mało, żeby trochę pozwiedzać...

Praga cudowna, zrobiła na nas ogromne wrażenie i tam też wrócimy na dłużej. Trzeba z tydzień tam siedzieć co najmniej nie to co nasze 1,5 dnia... prawie nic nie zobaczyliśmy z braku czasu... I trochę lepiej logistycznie sie przygotujemy, bo teraz to tak na chybcika było.

I tylko wygląda na to, że telefon w hotelu zostawiłam
O tyle dobrze, że się rozładował, to mi raczej nikt nie nadzwoni. Ciekawe, czy odzyskam...
Jedynie gdzie byłam "w tych okolicach" to Karpacz,ale nie zrobił na mnie wrażenia,ale Szklarska już tak

Słyszałam właśnie,że to piękne miejsce Następnym razem na pewno zwiedzicie więcej I dobrze,że dziewczyny dobrze zniosły podróż, nie wiem czy ja bym tyle wytrzymała

Ojj niefajnie... Mam nadzieję,że go odzyskach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-27, 22:12   #3466
'Estelle'

Cytat:
Ojj niefajnie... Mam nadzieję,że go odzyskach
Dzięki
Mam odpowiedź z hotelu, że go znaleźli i odeślą.
Uff, trochę mi ulżyło

Siedzę ze sraką słowika na paszczy

Stary 2012-07-27, 22:23   #3467
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Lachony
Wróciłaś

Cytat:
O, dzięki za cynk, lubię te płyny, kupię na pewno. Tylko nie wiem który , miałam awokado i bawełnę, oba lubię, czas spróbować oliwki, żeby było coś nowego, ale bawełna bardzo mi się spodobała, a nie wiem, czy oliwka się sprawdzi.
Ja chyba kupię ten z bawełną (teraz kończę z awokado), chociaż nie przepadam za dwufazówkami

Cytat:
Na pewno spróbuję, chociaż znając życie to pewnie i tak wyjdą mi krzywe

Cytat:
To w takim razie może Opera? Swego czasu moja najulubieńsza
Chrome używa mój TŻ. Też na początku nie lubił, a teraz to jego naj-naj...
W operze wkurza mnie to samo co w chrome - w mozilli jak zmieniałam kolor i pochyłe litery to od razu było na kolorowo, a jak tutaj zmieniam to litery nadal mam proste i czarne, tylko pojawiają się takie cosie w nawiasach jako oznaczenie pochyłych i jako kolor Nie umiem tego wytłumaczyć, napisz sobie coś na kolorowo to będziesz wiedziała o czym mówię

Cytat:
Jedź jak masz okazję!

Cytat:
Ja wczoraj 20min ćwiczyłam- 10 na pośladki i 10 na brzuch Ale nie mam zakwasów
My ćwiczymy bardzo intensywnie przez ok 40 minut (podskoki, bieg w miejscu itd), a przez 20 robimy brzuszki i takie tam modelujące + rozciąganie na koniec
I po czymś takim zdecydowanie mam zakwasy

Cytat:
Uff, trochę mi ulżyło

Siedzę ze sraką słowika na paszczy
Super!

I jakie efekty?
Stary 2012-07-28, 03:01   #3468
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Jedź! I nie ma, że sie nie chce
Nie chce mi się . Wczoraj miałam na termometrze przy oknie 32 stopnie. Nie, nie narzekam . Prawie cały dzień nosa z domu nie wyściubiłam . Po południu trochę na ławeczce w cieniu posiedziałam .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Praga cudowna, zrobiła na nas ogromne wrażenie i tam też wrócimy na dłużej.
W Pradze byłam raz w życiu . A szkoda, bo rzeczywiście piękne miasto .
Fajną rajzę mieliście .

Cytat:
Ja bym z chęcią się wymroziła w Bałtyku
Psiapsióła wczoraj dzwoniła, że woda cieplutka .

Cytat:
Uffff !
Ja, gubiąc telefon, miałabym przechlapane . Zawsze zapisywałam kontakty dwutorowo " telefon i notes . Teraz, z czystego lenistwa, mam tylko w telefonie . Bieda byłaby .

Cytat:
Jedź jak masz okazję!
Okazję to ja mam każdego dnia, bo Ona wyjeżdża tam około jedenastej i wraca około dwudziestej . Lenistwo do krzesła dupencję mi przykleiło .

Cytat:
Napisane przez Finlora

Nie dziwię się . Ja to bym się pewnie z Bogiem po takim czymś połączyła .

Miłego dnia
Stary 2012-07-28, 09:16   #3469
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Uff, trochę mi ulżyło
To dobrze
Cytat:
My ćwiczymy bardzo intensywnie przez ok 40 minut (podskoki, bieg w miejscu itd), a przez 20 robimy brzuszki i takie tam modelujące + rozciąganie na koniec
W sumie takie ćwiczenia są do siebie dość podobne
Ale ja bym nie dała rady non stop

Cytat:

Ooooo to już w ogóle bym pojechała Zamiast tego jedziemy nad jezioro/zalew

Stary 2012-07-28, 22:01   #3470
'Estelle'

Cytat:
Wróciłaś

Ja chyba kupię ten z bawełną (teraz kończę z awokado), chociaż nie przepadam za dwufazówkami

W operze wkurza mnie to samo co w chrome - w mozilli jak zmieniałam kolor i pochyłe litery to od razu było na kolorowo, a jak tutaj zmieniam to litery nadal mam proste i czarne, tylko pojawiają się takie cosie w nawiasach jako oznaczenie pochyłych i jako kolor Nie umiem tego wytłumaczyć, napisz sobie coś na kolorowo to będziesz wiedziała o czym mówię

Super!

I jakie efekty?
Ano wróciłam, choć chętnie posiedziałabym ciut dłużej Urlopu nie mam

Polecam bawełniany, chociaż chyba na wizażu mniej go lubią od awokadowego.

A wiem, o co chodzi z tymi kolorowymi literami.
Z drugiej strony wkurza mnie to, że jak cytuję Twoje wypowiedzi i wstawiam znaczniki w tekst [to te cosie ] i moją wypowiedź po cytacie, to też mają zmienioną czcionkę

Efekty na razie mało widoczne. Coś tam przygasło, bo mi mordę wypryszczyło ostatnio, ale nic spektakularnego nie widzę. Najbardziej mi zależy na rozjaśnieniu przebarwień, ale na to trzeba czasu, a ja mam jeszcze tylko jakieś 10 porcji i nie wiem, czy tyle wystarczy.
Cytat:
Nie chce mi się . Wczoraj miałam na termometrze przy oknie 32 stopnie. Nie, nie narzekam . Prawie cały dzień nosa z domu nie wyściubiłam . Po południu trochę na ławeczce w cieniu posiedziałam .

W Pradze byłam raz w życiu . A szkoda, bo rzeczywiście piękne miasto .
Fajną rajzę mieliście .

Uffff !
Ja, gubiąc telefon, miałabym przechlapane . Zawsze zapisywałam kontakty dwutorowo " telefon i notes . Teraz, z czystego lenistwa, mam tylko w telefonie . Bieda byłaby .
Hehe, znam to niechciejstwo. Z jednej strony mi szkoda, że marnuję piękną, letnią pogodę, za którą już niedługo zatęsknię i będę żałować, a z drugiej taki ukrop zniechęca do jakiejkolwiek aktywności poza chłodniejszymi ścianami domostwa.

Oj fajna Praga, fajna... szkoda, że tak mało zobaczyliśmy, bo nawet do Hradczanów nie dotarliśmy, tylko pogapiliśmy się trochę z mostu Karola. Na dzielnicę żydowską też czasu zabrakło. Dlatego musimy wrócić

Też kiedyś zapisywałam, a teraz mam lenia. I już zaczęłam żałować, bo sporo kontaktów mogłabym utracić . TŻ mnie namawiał, jak miałam smartfona, żebym sobie konto telefoniczne z mailowym skonfigurowała. To jakoś samo, automatycznie, telefony między aparatem a mailem kopiuje [nie pamiętam dokładnie co i jak]. Ale stwierdziłam, że nie chcę, żeby mnie google szpiegowało. Już i tak wystarczająco dużo wiedzą

Stary 2012-07-29, 03:35   #3471
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Ooooo to już w ogóle bym pojechała Zamiast tego jedziemy nad jezioro/zalew
Też dobrze .
Dzisiaj to już sobie nie pojedziecie . Przynajmniej u mnie całą noc była potężna burza i lało . Teraz też leje i w oddali błyska i grzmi .

Cytat:
Z drugiej strony wkurza mnie to, że jak cytuję Twoje wypowiedzi i wstawiam znaczniki w tekst [to te cosie ] i moją wypowiedź po cytacie, to też mają zmienioną czcionkę
Ja też za każdym razem muszę muszę czcionkę i kolor korygować .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Z jednej strony mi szkoda, że marnuję piękną, letnią pogodę, za którą już niedługo zatęsknię i będę żałować, a z drugiej taki ukrop zniechęca do jakiejkolwiek aktywności poza chłodniejszymi ścianami domostwa.
Ano właśnie !

Drugi dzień z tym balsamem Isany i cztery smarowania . Muszę przyznać, że nie jest zły . Jest z serii tych tłustawych, ale fajnie wsiąka . No i przede wszystkim żadnej krzywdy nie czyni . Nadal mam gdzieniegdzie efekty wałkowania, ale kładę to na karb przesadzenia z ilością . Tylko że to u mnie raczej niemożliwe . Ten z bawełną z Bielendy chudszy i jakoś nie przypadł mi do gustu . Muszę spróbować tego drugiego balsamu z Isany - z oliwą .

Miłego dnia
Stary 2012-07-29, 10:08   #3472
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Efekty na razie mało widoczne. Coś tam przygasło, bo mi mordę wypryszczyło ostatnio, ale nic spektakularnego nie widzę. Najbardziej mi zależy na rozjaśnieniu przebarwień, ale na to trzeba czasu, a ja mam jeszcze tylko jakieś 10 porcji i nie wiem, czy tyle wystarczy.
Mnie też coś ostatnio wysypuje Powiedz mi jaką konsystencje i zapach ma ta paciaja?
W ogóle mam sporo krostek na udach i nie wiem,co z tym zrobić

Cytat:

Też dobrze .
Dzisiaj to już sobie nie pojedziecie . Przynajmniej u mnie całą noc była potężna burza i lało . Teraz też leje i w oddali błyska i grzmi .

Drugi dzień z tym balsamem Isany i cztery smarowania .
Nie wiem jak było w nocy, bo spałam jak zabita, ale teraz słońce za chmurami i słyszę,że wieje :| Chyba w tym roku musi wystarczyć mi samoopalacz

Dobrze,że działa A próbowałaś kiedyś koziego mleka? Albo któryś z tych http://www.sklep. pollenaewa.com.pl/ Produkty,show,brands,bran d,689 ?

Stary 2012-07-29, 10:40   #3473
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To ja tym bardziej bym pojechała

Cytat:
Mam to samo. Kiedyś zapisywałam, ale potem mi się odechciało i wszystko mam w telefonie. A powinnam się zmusić, bo kilka lat temu ukradli mi telefon i straciłam wszystko

Cytat:
Nie dziwię się . Ja to bym się pewnie z Bogiem po takim czymś połączyła .
Ja po pierwszym razie też tak mówiłam, stwierdziłam, że to nie na moje siły, a potem zaczęłam chodzić i nie jest tak źle

Cytat:
To dobrze
W sumie takie ćwiczenia są do siebie dość podobne
Ale ja bym nie dała rady non stop
Ja też czasami nie daję rady i kiedy nie mogę już wykonać jakiegoś ćwiczenia robię coś innego, byle by tylko nie stać w miejscu. Np czasami mam problem ze skakaniem/bieganiem w miejscu, bo boli mnie ta kość od kolana w dół (to chyba piszczelowa jest?), nie wiem dlaczego

Cytat:
Polecam bawełniany, chociaż chyba na wizażu mniej go lubią od awokadowego.
Bawełnianego jeszcze nie miałam, więc pewnie nabędę

Cytat:
A wiem, o co chodzi z tymi kolorowymi literami.
Cytat:
Ja też za każdym razem muszę muszę czcionkę i kolor korygować .
A widzicie, w mozilli czegoś takiego nie ma, kiedy cytuję czyjegoś kolorowego posta to w okienku odpowiedzi mam go w niezmienionej postaci czyli bez żadnych znaczników w nawiasach i nic nie muszę zmieniać. Dopiero w chrome i operze zobaczyłam jak to wygląda z Waszej strony. Zacznijcie używać mozilli
Tak samo kiedy klikam na emotki - w mozilli mam obrazek, a w chrome wyraz między dwukropkami

Miałam jechać dziś na targ wymienić stanik, ale zaczęło lać i
Teraz z kolei wychodzi słońce i zaczyna się robić gorąco, ale nie mam już po co jechać, bo albo już się zebrali albo zbiorą zanim dojadę
Stary 2012-07-29, 22:01   #3474
'Estelle'

Cytat:
Drugi dzień z tym balsamem Isany i cztery smarowania . Muszę przyznać, że nie jest zły . Jest z serii tych tłustawych, ale fajnie wsiąka . No i przede wszystkim żadnej krzywdy nie czyni . Nadal mam gdzieniegdzie efekty wałkowania, ale kładę to na karb przesadzenia z ilością . Tylko że to u mnie raczej niemożliwe . Ten z bawełną z Bielendy chudszy i jakoś nie przypadł mi do gustu . Muszę spróbować tego drugiego balsamu z Isany - z oliwą .

Miłego dnia
Dziś popatrzyłam na składy balsamów po opalaniu od Bielendy, może te byłyby dobre? Parafina, gliceryna, panthenol, trójglicerydy na początku składu. Wygląda na treściwy A masła Joanny próbowałaś? przynajmniej nie wałkują się i można dużo nałożyć
Cytat:
Mnie też coś ostatnio wysypuje Powiedz mi jaką konsystencje i zapach ma ta paciaja?
W ogóle mam sporo krostek na udach i nie wiem,co z tym zrobić
Paciaja przypomina peeling enzymatyczny z BU i zasycha właściwie tak samo. Czyli rzadka zawiesina. Zapach ma też podobny, ale sporo intensywniejszy od peelingu, taki kwaśny. Czytając blogi można odnieść wrażenie, że jest straszny, a jest... znośny, całkiem normalny w sumie.

A na nogach, to trzeba działać w zależności od przyczyny - złuszczać, nawilżać, stosować kwasy, choć to ostatnie bardziej w zimie. Na rogowacenie mieszkowe podobno dobry jest płyn 6% glukonolaktonu np.
Cytat:
Bawełnianego jeszcze nie miałam, więc pewnie nabędę

A widzicie, w mozilli czegoś takiego nie ma, kiedy cytuję czyjegoś kolorowego posta to w okienku odpowiedzi mam go w niezmienionej postaci czyli bez żadnych znaczników w nawiasach i nic nie muszę zmieniać. Dopiero w chrome i operze zobaczyłam jak to wygląda z Waszej strony. Zacznijcie używać mozilli
Tak samo kiedy klikam na emotki - w mozilli mam obrazek, a w chrome wyraz między dwukropkami

Miałam jechać dziś na targ wymienić stanik, ale zaczęło lać i
Teraz z kolei wychodzi słońce i zaczyna się robić gorąco, ale nie mam już po co jechać, bo albo już się zebrali albo zbiorą zanim dojadę
Nabądź

Wiem, bo korzystam z Mozilli, ale z innych przyczyn
I mi potem pisze Twoją czcionką, jak chcę podzielić wypowiedź na kilka cytatów, muszę się wtedy ciut pogimnastykować

U mnie też pogoda w kratkę, całe szczęście żadnych poważnych deszczy, tylko przelotne. I duszno.

U mnie nuda
5 pająków wlazło mi do kuchni
A wczoraj TŻ niestety musiał ubić jednego bydlaka, był naprawdę duży i akurat postanowił się urządzić dokładnie nad moim stanowiskiem komputerowym

Stary 2012-07-30, 02:05   #3475
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
A próbowałaś kiedyś koziego mleka?
Jeśli z Ziai, to nie . Po paru "przygodach" z ich produktami, omijam wytwory tej firmy szerokim łukiem .

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Albo któryś z tych
Nad balsamami z Polleny Ewy pochyle się . Pamiętam, że kiedyś ta firma miała dobre kosmetyki .

Cytat:
Waszej strony. Zacznijcie używać mozilli

To ja już wolę pogimnastykować się z manualną zmianą koloru i kroju czcionki, niż w komputerze grzebać .

Cytat:
Dziś popatrzyłam na składy balsamów po opalaniu od Bielendy, może te byłyby dobre? Parafina, gliceryna, panthenol, trójglicerydy na początku składu. Wygląda na treściwy . A masła Joanny próbowałaś?
Z Bielendy miałam jedynie te prawdziwe balsamy, na te po opalaniu nigdy nie zwracałam uwagi . A to Joanna ma masła ? Też nie zauważyłam . Jutro jadę do miasta, to rzucę okiem w Naturze .
A to ten czekoladowy z Isany. Dobry skład .
Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Ethylexyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Copernicia Cerifera Cera, Theobroma Cacao Butter, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum, Isopropyl Palmitate, Carbomer, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Coumarin.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ja mam w tym roku zatrzęsienie pająków w domu . Nie wiem czego to zwiastun . Na chowanie się przed zimnem - za wcześnie . Może przed wilgocią uciekają ?
A największa grupę odwiedzaczo - mieszkańców stanowią skorki . Żadnego roku tyle ich nie było. Łażą wszędzie . Po ścianach, podłogach, szafkach itp. Nawet buty przed włożeniem muszę sprawdzać i wytrzepać .

"Znalazłam" nowy sklep : http://www.e-naturalne.pl/ . Pierwsze zamówienie już w trakcie realizacji . Pooglądajcie sobie { } .

Miłego dnia
Stary 2012-07-30, 11:07   #3476
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Paciaja przypomina peeling enzymatyczny z BU i zasycha właściwie tak samo. Czyli rzadka zawiesina. Zapach ma też podobny, ale sporo intensywniejszy od peelingu, taki kwaśny. Czytając blogi można odnieść wrażenie, że jest straszny, a jest... znośny, całkiem normalny w sumie.

A na nogach, to trzeba działać w zależności od przyczyny - złuszczać, nawilżać, stosować kwasy, choć to ostatnie bardziej w zimie. Na rogowacenie mieszkowe podobno dobry jest płyn 6% glukonolaktonu np.
Dzięki Już nie będę musiała się nad tym zastanawiać

Właśnie wiem,że kwasy zimą,ale wtedy ma tego mniej I dzięki za rady

Cytat:

Jeśli z Ziai, to nie . Po paru "przygodach" z ich produktami, omijam wytwory tej firmy szerokim łukiem .

Nad balsamami z Polleny Ewy pochyle się . Pamiętam, że kiedyś ta firma miała dobre kosmetyki .

Ja mam w tym roku zatrzęsienie pająków w domu . Nie wiem czego to zwiastun . Na chowanie się przed zimnem - za wcześnie . Może przed wilgocią uciekają ?
O to mi chodziło Miałam tylko do twarzy i do rąk i nie było to takie złe A reszta kosmetyków mi się sprawdza, na szczęście

Jeśli kupię to mogę Ci dać znać co i jak

Brrrr u mnie odpukać jest ok,nie wiem co zastanę na wsi Dziś tata znalazł pasikonika w mieszkaniu, gdyby nie to,że mieszkamy na 4tym piętrze wszystko byłoby ok

Stary 2012-07-30, 13:23   #3477
'Estelle'

Cytat:
Z Bielendy miałam jedynie te prawdziwe balsamy, na te po opalaniu nigdy nie zwracałam uwagi . A to Joanna ma masła ? Też nie zauważyłam . Jutro jadę do miasta, to rzucę okiem w Naturze .
A to ten czekoladowy z Isany. Dobry skład .
Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Ethylexyl Stearate, Cocos Nucifera Oil, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Copernicia Cerifera Cera, Theobroma Cacao Butter, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum, Isopropyl Palmitate, Carbomer, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Coumarin.
Dobry skład Taki właśnie podobny do tych Bielend po opalaniu. treściwy - z kokosem, masłem shea i kakaowym.

Cytat:
A największa grupę odwiedzaczo - mieszkańców stanowią skorki . Żadnego roku tyle ich nie było. Łażą wszędzie . Po ścianach, podłogach, szafkach itp. Nawet buty przed włożeniem muszę sprawdzać i wytrzepać .
Widac jakiś wyjątkowo hojny rok na pająki. U mnie w domu też nigdy tyle nie było, a tu ZONK.
Brrrr, skorków nie cierpię...
Cytat:
"Znalazłam" nowy sklep : http://www.e-naturalne.pl/ . Pierwsze zamówienie już w trakcie realizacji . Pooglądajcie sobie { } .

Miłego dnia
A już tam nawet zamówiłam, muszę odebrać, bo to wspólnozakupowe było.
Jest jeszcze Archipelag Piękna, czy coś, też fajne rzeczy mają, jesli nic mi się nie pomyliło. I beautyever, tani
Cytat:
Brrrr u mnie odpukać jest ok,nie wiem co zastanę na wsi Dziś tata znalazł pasikonika w mieszkaniu, gdyby nie to,że mieszkamy na 4tym piętrze wszystko byłoby ok
Pasikonik jest lajtowy , biorę do ręki
Pamiętam, jak mi Ryr takie wielkie, zielone do domu przynosił, to je z powrotem na balkon wynosiłam

Stary 2012-07-30, 14:24   #3478
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Pamiętam, jak mi Ryr takie wielkie, zielone do domu przynosił, to je z powrotem na balkon wynosiłam
Też się nie bałam dopóki się nie dowiedziałam,że gryzą

Skorki to te co szczypią?

Stary 2012-07-30, 21:42   #3479
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A wczoraj TŻ niestety musiał ubić jednego bydlaka, był naprawdę duży i akurat postanowił się urządzić dokładnie nad moim stanowiskiem komputerowym
Nie lubię pająków

Cytat:
To ja już wolę pogimnastykować się z manualną zmianą koloru i kroju czcionki, niż w komputerze grzebać .
Leń
A tak na poważnie to się nie dziwię, bo ja ostatnio właśnie coś pokopałam

Cytat:
Ło matko, chyba bym umarła
Pamiętam, kiedy mieszkałam z rodzicami w starym budownictwie, jak wracaliśmy wieczorem do domu, zapalaliśmy światło, a tam na podłodze w kuchni wszystko nagle pierzchało i chowało się po dziurach - karaluchy

Cytat:
A idź mi z tym

Cytat:
Takich wielkich to nie lubię Pamiętam jak kiedyś narobiłam rabanu kiedy zobaczyłam takiego wielkiego u siebie w pokoju

Padłam
http://www.youtube.com/watch?v=s11_Awv3l1M

a tu druga część
http://www.youtube.com/watch?v=-Zs_G0UREbA

Chociaż jedno trzeba jej przyznać - włosy ma cudne
Stary 2012-07-30, 23:28   #3480
'Estelle'

Cytat:
Też się nie bałam dopóki się nie dowiedziałam,że gryzą

Skorki to te co szczypią?
Ieee tam, mnie jeszcze nigdy nie ugryzł. Wystarczy nie trzymać owada w okolicy pyska Szyi to to nie ma, to się nie odwróci i nie dziabnie
Cytat:
Nie lubię pająków

Ło matko, chyba bym umarła
Pamiętam, kiedy mieszkałam z rodzicami w starym budownictwie, jak wracaliśmy wieczorem do domu, zapalaliśmy światło, a tam na podłodze w kuchni wszystko nagle pierzchało i chowało się po dziurach - karaluchy

Takich wielkich to nie lubię Pamiętam jak kiedyś narobiłam rabanu kiedy zobaczyłam takiego wielkiego u siebie w pokoju

Padłam
http://www.youtube.com/watch?v=s11_Awv3l1M

a tu druga część
http://www.youtube.com/watch?v=-Zs_G0UREbA

Chociaż jedno trzeba jej przyznać - włosy ma cudne
Też nie lubię, zwłaszcza w domu. Ale są jeszcze małe, dam im szansę
Lubię się jedynie przyglądać takim wielkim, na dworze, na pajęczynach, o czym już chyba tu pisałam

Co do przygód domowych, kiedyś rodzice zawieźli mnie z bratem na działkę, sami gdzieś poszli, a my mieliśmy tam nocować. Pobawiliśmy się, ognisko i takie tam, przyszła noc, czas do wyra, trzeba było wejść na piętro. Zapaliliśmy latarkę, a tam takie ogromne dwa egzemplarze na ścianach , i to z tych 'biegających' [nie krzyżaki i temu podobne], takich co po dziurach siedzą... oczywiście całą noc nie spałam i tylko się rozglądałam, czy aby nic nie chodzi po ścianie, mimo tego, że te dwa wypędziliśmy...

A recki obejrzę sobie jutro. Dzisiaj nie dam rady
Jedna z wątu blogowego zna tą dziewczynę i dość często po niej jedzie

Essence się do mnie dobiera na blogu
Pewnie chcą, żebym usunęła zdjęcia jesiennych limitek

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości