|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
hej
a u mnie ciepełko, słońce się chowa za chmurki ale jest w sam raz co do wydatków wakacyjnych my też nie tak źle wyszliśmy. za nocleg wyszło mało bo pojechaliśmy w 9 osób i wynajmowaliśmy całą górę w domu śniadania i kolacje jedliśmy w domu a wychodziliśmy na obiady, plus do tego piwko i zwiedzanie także też mieściliśmy się w tej stówie dziennie no i plus wypłynięcie tża na dorsze też nam się marzy wyjazd do Chorwacji ale teraz to musimy poczekać aż mała podrośnie ![]() Musiaku ja dla odmiany obstawiam chłopaka ![]() Luksa sto lat!!!
|
|
#2582 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Teraz mam trochę zdrowsze podejście do kota i nie przypisuję mu, tak jak kiedyś, myślenia ludzkimi kategoriami . Nie uważam, żeby sie jakoś specjalnie nudził czy było mu smutno . Na pewno jakąś różnice odczuwa, ale to nie aż tak jak nam się wydaje.To jest kot, który cały dzień śpi, nawet jak wszyscy jesteśmy w domu, nie przychodzi do nas, nie bawi się, tylko śpi. Jak się obudzi to leci do miski, potem kuweta i znowu sen. Żyje tak jakbym odrębnie swoim życiem i nie potrzebuje za bardzo kontaktu z drugim człowiekiem. Raz, że jest stara, a dwa, że to taki charakter. Zawsze była trochę dzika. Kiedyś zawoziłam ją do rodziców na czas wyjazdu, ale bardzo źle się czuła w nieswoim miejscu. Woli jednak swój kąt. Co do firanek i mebli, nic nie zbroiła, bo wszystko co mogła zniszczyć w naszym domu, już zniszczyła.
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz to Twój jest trochę inny niż mój. Bo mój potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Jak wychodzimy z domu i zostaje sama to miauczy przeraźliwie jakby nie wiadomo jaka krzywda jej się działa Jestem w domu to kot śpi u mnie w pokoju jak mnie nie było to siedzi z mamą. Już nie mówię, że wpycha się do łóżka i śpi mi nad głową. Siedzimy wszyscy w pokoju to kot też przychodzi i siedzi z nami A nie gdzieś tam sobie śpi. Czasami potrafi cały dzień łazić za mną i jak pójdę do łazienki to skacze po drzwiach, bo chce wejść tam gdzie ja Jak nie ma nas pół dnia w domu to zaraz jest pod drzwiami jak przychodzimy, mruczy, łasi się i chce żeby ktoś się nią zainteresował. Więc nie wyobrażam sobie zostawić kota samego w domu, nawet jakby ktoś przychodził 2x dziennie dawać jeść i wyczyścić kuwetę
|
|
|
|
|
|
#2584 |
|
szeryfcio
|
Trzymam
ale napisz potem na co, co? ![]() E, to jeszcze masz dużo czasu, żeby przygotować się psychicznie i w ogóle
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2586 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ma 11 lat lat i ani bawić jej się nie chce ani skakać. Czy ktoś wychodzi czy wchodzi do mieszkania, nawet nie wystawi nosa.Koty są różne, ale i podejście do nich. Ja kiedyś przesadzałam i miałam "chore" podejście, przypisywałam jej cechy ludzkie (że ona sobie pewnie myśli to i to... ), traktowałam jak pępek świata:"ciu, ciu, ciu kotku słodki". Ta czuła, że dominuje nade mną i mnie atakowała, gryzła. Teraz (od kiedy jest rodzina, dziecko) mam zdrowe podejście do niej, traktuję ją jak zwierzę nie człowieka, w sensie, że nie przypisuję myśli i cech ludzkich i nagle jest równowaga. Kot zaczął mnie respektować i już od lat nie gryzie.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-07-30 o 12:51 |
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Iwostin jest dostępny w aptece czy widziałyście tą markę w drogerii?
|
|
|
|
|
#2588 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam smsa
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ok jak mnie pacnie łapą i pazurkami ale jak się zaczyna rzucać z zębiskami to biorę kota za fraczki i zostaje odizolowana w zamkniętym pokoju Ostatnio tak było, że rzadko byłam w domu. Wstawałam, dawałam kotu jeść, wychodziłam, wracałam wieczorem, dawałam jeść. To się cwaniak nauczył, że jak przychodzę do domu to się łasi i chce, żeby dać jej jeść. Nawet jak dostała 10 min wcześniej i już zjadła I nie tylko tak do mnie. Ojczym da jej jeść wcześnie rano, mama wstanie 2 godz później kot łasi się i żebrze jakby wcale nie dostała Cały dzień by żarła ![]() Wasze koty też tak mają? ![]() Raczej tylko w aptece jest. |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
co ciekawego zamówiłaś
ja zamawiam dopiero w tym tygodniu na razie mam na niecałą stówkę zamówienie ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- aa, dzięki. |
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Z ciekawostek to Petrę, nową serię do włosów i mus do twarzy ze spa
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
szeryfcio
|
Dziewczynki, a wiecie może czy jakaś firma ma w ofercie balsam pomarańczowy/mandarynkowy?
![]() Cytat:
A jadłaby bez ustanku.
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Kat
![]() ja też dostałam smska i podjedziemy potem po paczuszkę ![]() byłam w pracy po bilety do kina znów dostaliśmy więc może pójdziemy później na coś .... wczoraj ze znajomymi byliśmy na piwku w ogródku ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Luksa jeszcze raz wszystkiego dobrego ![]() Musiaku ja obstawiam chłopca
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojemu kotu ostatnio tak się zrobiło, bo zaczęła dostawać mniejsze porcje, bo tak łapczywie jadła, że zawartość miski znikała w chwilę a później rzygała Teraz dostaje dużo mniejsze 3 x dzienne. Poza tym ma dostęp cały czas do suchego pokarmu Jak jemy kolację i czuje szynkę na stole to robi wszystko, żeby ją dostać, więc to jeszcze rozumiem ale ostatnio przeszła samą siebie i łasiła się po ser żółty i zjadła
|
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Paula, bingo przyszło siódemką
![]() Serum czekoladowo-miętowe czuć fajną miętę i obrzydliwą czekoladę Jeszcze gorszą niż w naszym musie truflowym![]() Nie testowałam nic, ale wizualnie szału nie robi Jako gratis dostałam próbkę żelu na zmęczone nogi oraz sól do stóp 150g + kupon do Top Secret![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Oczywiście,ze możesz Całuj ile chcesz
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Kat całuję bo lubię
a poza tm wiesz co robię wciąż nieprzerwanie p.s. namawiam tżta by podjechać po paczkę
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że przyjdzie Pocztą Polską ![]() Nie strasz tą obrzydliwą czekoladą, bo wzięłam czekolada-limonka Mi jeszcze nie wysłali, bo nie dostałam żadnego maila. Ale nie spieszy mi się, bo mam jeszcze dużo zapasów. Zastanawiam się już nad zamówieniem na e-naturalnie Zarobiłam 100 prawie nic nie robiąc w sobotę, ponad 50 na allegro, więc trzeba to wydać Jadę mamy autem na przegląd ![]() Ciekawe czy Fordzika przepuszczą i poinformują co trzeba robić czy nie przepuszczą Bo coś się telepie w nadwoziu Trzymajcie kciuki A później pooglądać wanny w marketach budowlanych
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2012-07-30 o 13:42 |
|
|
|
|
|
#2602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My nie wiem gdzie najpierw czy po Dziadka, czy do Sando Jeszcze go nie wypisali![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie jak się denerwuje
no ba ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2605 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Ja mojej też wydzielam małe porcje, bo tak to by żarła non stop
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2607 |
|
szeryfcio
|
Wiedziałam
dlatego zawsze zostawiam dla ciebie ![]() Musiaczku, nie martw się, wszystko jest dobrze przecież
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Przetestowałam serum czek-miętowe na nogach i na skórze ma ładniejszy zapach
Konsystencja jest cudaśna Na początku jest śliskie, a później wsiąka i poślizgu niet - dziwak!
|
|
|
|
|
#2609 |
|
szeryfcio
|
Aha... ale Gosha to pewnie trzeba by w jakiejś małej drogerii szukać?
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

śniadania i kolacje jedliśmy w domu a wychodziliśmy na obiady, plus do tego piwko i zwiedzanie także też mieściliśmy się w tej stówie dziennie
no i plus wypłynięcie tża na dorsze 

ale napisz potem na co, co?
dostałam zaproszenie na 18 w sobotę, znowu impreza 

Adam 18.11.2012