|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Marysia
Tanio Ci się udało kupić bilety do UK
|
#2192 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Madziulka i co z obraczka? Byl juz Tz u zlotnika?
Kliknijcie prosze Ide budzic ta małą zołze bo nie wiem kto w nocy bedzie spal... Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-07-30 o 16:17 |
|
|
|
#2193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Emi wszystkiego najlepszego!!!I dla Asi i Dominiczka Natka, jak z paszportem?? Udało się coś? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Roboty - ja mam podobny jak Beatka, polecam! TŻ od soboty w domu i ma już urlop
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aniu daj linka ze swoim robotem ![]() Shira a Kaśka mieli mięso? (nie pamiętam czy już o to pytałam) |
|
|
|
|
#2195 |
|
Wtajemniczenie
|
aniu
ale by super było !
|
|
#2196 |
|
Wtajemniczenie
|
Iustyna testowalas juz Perfecte? Jak wrażenia ?
Moje dziecko ma dzis cały dzien czkawke. Czy to normalne ? |
|
|
|
#2197 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze nic nie wiem, pewnie będę wiedziała dopiero wieczorem..
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Lili83, iustynka, dzięki
![]() lili83, nie mogę znaleźć linka, potem poszukam. W Biedronce są teraz MegaPaki pieluch Dada, tzn podwójne opakowanie za 49,99, jakby kogoś interesowało
|
|
#2199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet jak odkamieniam czajnik - to zostawiam kartkę z napisem, żeby nie pic bo odkamieniam. i może to głupie, ale nawet jak sam jestem w domu -to tez tak robię cały dzien? Emil potrafi mieć kilka razy dziennie ale nie non stop.klikam klikam ps. wysłałam jednak dzisiaj więc powinnas otrzymac lada dzień. tam są jednak tylko 4 zaproszenia i paczka serwetek. dla mnie za to pomimo że zamawiałąm 4 zaproszenia przysłali 32. nie wiem kto tam pracuje.
|
|
|
|
|
#2200 |
|
Wtajemniczenie
|
No ta czkawka Moze nie cały dzien ale np czka godzinę 15 minut przerwy i znów czka.
Jutro a najdalej we środę powinna dojść Thanks Agni to teraz powinnas zaprosić 32 osoby
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
stronczek madziulka tanio bo z nowego lotniska w Warszawie Modlin. I wypuscili promocje na okres 3 wrzesnia do konca pazdziernika. Ale nie w kazde dni, piatek sobota niedziela po 91,20 za osobe. Stronczek bedziemy w miejscowosci Oakham Jak cos wam to mowi.
Wlasnie moj maz jezdzil z Marysia na skuterze po podworku i co, marysia sie zsunela delikatnie on zahamowal, aby ja podtrzymac i poprawic a ona glowa w licznk. predkosci nie bylo zabojczej, za to siniak pod okiem jest. Ale myslicie ze sie zniechecila - nie dalej jak uslyszy odpalony skuter wyciaga rece, zeby ja wzial - co za dziecko
|
#2202 |
|
Wtajemniczenie
|
Eve Sprawdzilam i to jest 100 mil ode mnie. A gdzie będziecie ladowac?
Biedna Marysia |
|
|
|
#2203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. po prostu pooddaję. ![]() idę dalej kleic karty menu. zostało mi ich jeszcze sporo do zrobienia. zrobiłam dopiero 1/5. tylko część materiałów mi się skończyła.
|
|
|
|
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Guza ma? Edytowane przez Lili 83 Czas edycji: 2012-07-30 o 20:49 |
||
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się.
Emilie dziękuje cioteczką za życzonka ![]() ![]() Przeglądałam zdjęcia i wiecie co nie mam żadnego zdjęcia z damą z imprezy ![]() Pokaże Wam stół,jak był udekorowany ,damę w namiocie i w kulkach,jak je nektarynkę którą wręcz pożera ! i damę w parku w którym byliśmy dzisiaj.Park rozrywki... Youyou powiedz mi jak przechodzisz z butli na kaszkę na noc? Miałam na myśli zadając CI te pytanie jak to robiłaś z Filipem ( dobrze piszę?,bo zawsze mylę czy TY masz Filipa czy Iustyna) moja od jakiegoś czasu co raz mniej je na noc i w dzień kurcze nie zasypia sama tylko na rękach i nie wiem czy tu misio czy przytulanka pomoże Carmela właśnie się zastanawiam w czy ortodonta czy stomatolog, myślisz że to za wcześnie stwierdzić czy szczęka się wysuwa do przód? Patik koniecznie chciałabym zobaczyć fryzurkę Sarki ![]() Cod o Naszego roczku to dama w Kościele nie wysiedziała ,był problem bo raz ciekawa co jest na Ołtarzu na którym swobodnie chodzić sobie nie może, dwa nie miała swojej drzemki która zazwyczaj miała o 12stej - Msza była na 14sta, trzy nie wiem skąd moje dziecko ma tyle energii... na koniec Mszy dała koncert życzeń pod tytułem " Kończ już bo chce mi się w końcu spać" ryk na cały Kościół...W domu zaśpiewaliśmy jej STO LAT i poszła spać aż na 40 min zmierzowała się i tylko się jej powiedziało "nie" to RYK no ale dzień zleciał i po wszystkim...Dostała konia na biegunkach, domek odkrywczy,rowerek,kolczyk i,łańcuszek,bajki i kasiorkę...Dzisiaj byliśmy z nią w Parku Rozrywki gdzie był dinozaury, kucyki,kozy i różne inne atrakcje...ale zdecydowanie za mała jest na to jeszcze...najbardziej ją ciekawiły gąski ( zdjęcie na dole bw)no i chyba tyle...
|
|
|
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
Stronczku na razie otworzyłam tylko jeden peeling cukrowy. Mam mieszane uczucia
. Jakiś taki dziwny tłusty film zostaje. A może to ma tak działać .
|
|
#2207 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja nie dlugo bede miała okazje przetestować. Zobaczymy jak moja wybredna skóra zareaguje. Ja perfumowanych żeli pod prysznic nie używam bo zaraz cos sie pojawia na skórze.
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
To ja
pamiętacie mnie nie no żart :P Tż w pracy, Alicja śpi, a mi się nudzi więc wpadłam do Was
|
|
|
|
#2209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jak daleko teraz on pracuje od Krakowa czy tak od Was? Ile km? Cytat:
![]() Nie mogę sie nadziwić, jak ona dorośle wygląda! ![]() Przyszły te krówki z Tymusiem
|
|
#2210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wpadaj czesciej ![]() Przyszły te krówki z Tymusiem [/QUOTE]superanckie !!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#2211 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Zaraz jadę po TZta do pracy, więc migiem odpiszę i spadam Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Super cena Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie, że impreza się udała Fajowe A próbowałaś, czy dobre?? A spotkanko z Marinką, Zapałeczką i DaKaro suuuper Szkoda, że nie mogłam zostać dłużej Następnym razem Dziewczyny są świetne, dzieciaczki boskie, takie małe krasnalki Napatrzeć się nie mogłam A ja się świetnie zaprezentowałam, nie dość, że się spóźniłam, to jeszcze w bluzce tył do przodu
|
|
|
#2212 |
|
Wtajemniczenie
|
morska Zuz
|
|
#2213 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i oczywiście Sto lat Emi!!! ale super Cytat:
|
||
|
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale tylko jedną na spółę z mężem ![]() 2. Ale fajnie ![]() Ale one piękna
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Zalegle wczorajsze życzenia dla Dominika i dzisiejsze dla Emilie sto latek dzieciaczki I buziaki z okazji miesięcznic Zuziak Asia Jutro mam ostatni dzień urlopu |
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brumek mi najbardziej pasowałoby albo z rana, ok 10, ewentualnie po południu ok 16. Lila śpi od ok 12/12:30 do 14, potem je obiad, więc nie chciałabym sie umaawiac na 13 bo by mi na pewno przysnęła w samochodzie i nie dospała normy 2h wiec by pewnie marudziła. ![]() Najlepiej by mi było tak na 10, dzieciaki by sie pobawiły, jeszcze nie byłyby wymęczone dniem, a po wszystkim moja panienka poszłaby spać w drodze do domu ![]() No chyba że Tobie nie pasuje to może ta godz 15/16..? ![]() zaneta Filip pił kaszkę na noc z butli z tym ustnikiem do kaszek ,ale właśnie ok 1,2r.ż. mu ją wyeliminowałam i po kąpieli już nie jadł. Lila kaszki na noc nigdy nie dostała, a teraz tą butlę jej eliminuję. A próbowałaś Emi dawać na kolację kaszkę łyżeczką? Zresztą czy to musi być kaszka? Nie zjadłaby normalnej kolacji +mleko? P.S. fotki są boskie! jaka ona jest śliczniutka i do Ciebie podobna ![]() fajnie wyglądał stół na urodziny
|
|
#2218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I od Krakowa daleko, i od nas Do pracy ma teraz 160 km. Krówki śliczne! Żal jeść Cytat:
![]() śliczna! Zanetko, Emi zdjęcia piękne!
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to o 10, to trochę dla nas za wcześnie. Także jeśli się da, to ja bym prosiła o tę 15/16 ![]() Słuchaj, wiem, kto jeszcze powinien się z nami spotkać! Justyna Jak dziś wsiądzie w pociąg, to dojedzie
|
|
#2220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my lubim DadyCytat:
foty macie? ![]() a co do bluzki tyle co do Wc wychodziłam Cytat:
zelmer fenomen co do mięsa to on raczej nie zmieli a posieka - do mielonych najlpesza tradycyjna maszynka jednak - ale ten model polecam w 100%
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-07-31 o 08:02 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

wszystkiego najlepszego!!!

Emil potrafi mieć kilka razy dziennie ale nie non stop.
nie wiem kto tam pracuje.

nie mam żadnego zdjęcia z damą z imprezy
aż na 40 min
zmierzowała się i tylko się jej powiedziało "nie" to RYK
Ale tylko jedną na spółę z mężem 
my lubim Dady
tyle co do Wc wychodziłam