![]() |
#31 | |
zuy mod
|
Dot.: seks - ja pijana, on trzeźwy
Cytat:
Zresztą kto niechętny pyta o prezerwatywy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Zamiast 'Masz prezerwatywę?' mogła powiedzieć 'Dlaczego mnie dotykasz? Przestań.' czy nie powiedziała...
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Mojwa myślę, że masz rację. Często jest tak, że osoby, ktorym urywa się film z pozoru zachowują się normalnie i nie widać, że są tak wstawione, więc ten facet mógł pomyśleć, że ona tego chce. Nie wiemy co autorka robiła dokładnie, bo wszystkiego nie pamięta. Może jakoś dała mu do zrozumienia, że chce tego seksu... Zresztą, rzeczywiście skoro pytała o gumki to taka całkiem wykorzystana nie jest. Mogła zaprotestować, wyrzucić go a nie dopytywać o zabezpieczenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A autorka sama pisała, że chyba musiała pytać się o te gumki kilka razy skoro chłopak potem się śmiał, ze jak chce to niech sprawdzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Trudno mi uwierzyć w to, że trzeźwy facet nie jest w stanie zauważyć w jakim stanie znajduje się kompletnie zalana dziewczyna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35589784]Bzdura. Opisala jak bylo - byla zalana, slabo kontaktujaca i co chwile tracila kontakt z rzeczywistoscia. Musialby byc slepy i gluchy, zeby nie widziec tego w jakim jest stanie. Po prostu, po swinsku, wykorzystal sytuacje i tyle. Honorowy mezyczna, z zasadami, w zyciu by tego nie zrobil.
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- no i co z tego? czy to od razu mu dalo przyzwolenie, zeby w najbardziej sprzyjajacej temu sytuacji rozpiac jej spodnie i ja przeleciec? Nie. Kawal drania i tyle. Przypominasz mi takim gadanie tych niemadrych ludzi, ktorzy twierdza, ze dziewczyna kogos sprowokowala do gwaltu, bo byla wyzywajaco ubrana.[/QUOTE] racja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wystarczy obejrzeć film dzieciaki jak są skutki seksu takiego, na końcu filmu na imprezie chłopak ściąga młodej dziewczynie spodnie i ją wykorzystuje seksualnie, a co najlepsze ona była tak pijana bo chodziła i szukała chłopaka z którym sie kochała raz jedyny w swoim życiu i zaraził ją hiv, i ten chłopak na końcu filmu zaraził się na własne życzenie wg mnie bohaterka tego wątku została zgwałcona i zdania nie zmienię
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
No wlasnie - dziewczyna dokladnie opisala sytuacje i to w jakim stanie byla. Dlaczego nie mam jej wierzyc na slowo? Dokladnie pisze, ze malo co pamieta, ma jakies urywki. Tu wyszedl, ta zasnela. Pozniej sie budzi, ten nad nia juz nagi. Obudzila sie w ogole lezac z nim w lozku - ktos ja tam w koncu zaprowadzil. I zamiast okryc ja kocem i ewentualnie polozyc obok czy usiasc, to temu zachcialo sie perfidnie bara bara. Skoro pisze, ze czuje sie wykorzystana, ze zostalo to zrobione wbrew niej, to widocznie cos w tym jest.
Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-07-30 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Autorko,mleko się wylało,nie ma co rozpaczać.
masz klasycznego moralniaka. dokładnie wiem co czujesz, bo mi nieraz zdarzały się podobne przypały. kilka razy z koleżanką takie numery odwalałyśmy, że wstyd było nam z pokoju wyjść, żeby nie spotkać nikogo w akademiku. teraz się z tego śmieję, ale wtedy to miałam ochotę walić głową w ścianę, co ja narobiłam. to są tak zwane "błędy młodości", które się na starość wspomina. jesteś bogatsza o pewne doświadczenie,ważne żebyś wyciągnęła wnioski na przyszłość.nie dziwię się, że nie chcesz się z nim spotkać. a chłopak jednak zachował się nie w porządku. oczywiście zarzuty gwałtu są przesadzone,moim zdaniem. ale on jako osoba całkiem trzeźwa(!) widział ile pijesz, więc nawet jakbyś mu nawet te nogi na szyję zarzucała i robiła nie wiadomo co to powinien odpuścić. co innego jakby sam pił a tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
zuy mod
|
Cytat:
nie rozśmieszaj mnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
napisałaś kto pyta o prezerwatywy to napisałam
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przede wszystkim powinnaś powiedzieć mu, jak się po tym czujesz. I nie być przy tym słodka, ani tym bardziej nie myśleć o sobie jako o szmacie, którą on wykorzystał. Dziewczyna może być pijana w trąbę, może nago tańczyć na stole, ale żaden normalny facet w życiu nie powinien pomyśleć, że jest to zaproszenie do seksu! Nie, on nie potraktował cię jak szmatę. On cię wykorzystał, kiedy ty nie byłaś przytomna. Wiesz, jak to się nazywa? ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Ja na twoim miejscu zrobiłabym wręcz przeciwnie - opowiedziałabym wszystkim naszym wspólnym znajomym, do czego doszło, ponieważ to nie ty masz się czegoś wstydzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Coz, dziewczyna miala pecha trafiajac na tego drania. W tym wszystkim jednak nie rozumiem jak on ja moze jeszcze po tym pociagac... syndrom sztokholmski czy wtf
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Uważam, że osoby, które piszą Autorce, że sama jest sobie winna zachowują się żenująco i naprawdę poniżej krytyki...!
![]() ![]() Moim zdaniem dziewczyna została zgwałcona. Nie była w stanie świadomie wyrazić zgody, bo była pijana do nieprzytomności, a koleś zwyczajnie to wykorzystał. ![]() ![]() ![]() Autorko, bardzo Ci współczuję. Ja w takiej sytuacji naprawdopodobniej udałabym się do gościa z karczemną awanturą i strzaskała go po pysku. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
zuy mod
|
kto NIECHĘTNY pyta o prezerwatywy.
w ogóle - autorka nie mogła być nieprzytomna skoro pamięta że pytała o prezerwatywy i sprawdziła czy facet je ma.
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35596682]Coz, dziewczyna miala pecha trafiajac na tego drania. W tym wszystkim jednak nie rozumiem jak on ja moze jeszcze po tym pociagac... syndrom sztokholmski czy wtf
![]() Mnie też wydaje się to dziwne... ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() To, że wcześniej okazywała zainteresowanie nim, a potem nie była na tyle przytomna, żeby protestować nie oznacza, że tego chciała i że gość zachował się fair! Równie dobrze można powiedzieć, że tzw. "gwałt na randce" to bzdury, bo skoro np. laska umawia się z gościem, a potem idzie z nim np. do domu - od razu oznacza, że on może ją spić (albo nie) i przelecieć, bo ona ewidentnie tego chce. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
multitasking ninja
|
Cytat:
Ogarnijcie się i zachowujcie się dojrzale, na miłość boską. Seks po pijaku to nie gwałt. Rozwiązanie jest proste - uczyć się na błędach.
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
jejku dziewczyno jak ty możesz jeszcze pisac, ze masz na niego ochote. Wykorzystał cie w najgorszy z mozliwych sposobow. Przeciez normalny facet nawet gdyby dziewczyna sama sie do niego kleiła, czy dawała jakieś jednoznaczne sygnały, nawet gdyby on miał na nią ochote, że już tak nie ładnie sie wyrażę, widząc, że jest zalana nie tknął by jej, uspokoił ją, nie wiem odprowadził do domu i powiedział, że można wrócić do tego tematu, gdy będzie trzeźwa. A on cie perfidnie wykorzystał. Ja bym sie na twoim miejscu z nim spotkała i wygarnęła mu wszystko... zachował sie jak ostatni skończony dupek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
zuy mod
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
To, że zdołała zauważyć, że ktoś uprawia z nią seks i jedyne co była w stanie wyartykułować to pytanie czy ma prezerwatywę to jest dla Ciebie oznaka trzeźwego umysłu...?
![]() Niezła ta "przytomność" skoro nie wiedziała nawet czy facet założył gumkę czy nie.... ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
zuy mod
|
Seks po alkoholu, z tego co mi wiadomo, zakazany nie jest.
Nie twierdzę że facet był OK, ale twierdzenie o gwałcie jest... śmieszne.
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A to, że sprawy o gwałt nie są traktowane poważnie, to nie wina osób, które takie rzeczy zgłaszają, ale wina nieudolnego systemu prawnego w tym kraju, systemu, które kobiety czyni bezbronnymi w sprawie przemocy fizycznej i psychicznej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
zuy mod
|
Cytat:
Naprawdę sądzicie że seks z chętną, choć pijaną dziewczyną to gwałt?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Ja tak nie myślę. Widać dziewczyna jednak miała przebłyski trzeźwości, skoro wypytywała o zabezpieczenie. Dla mnie wniosek, że chciała tego, a że nie pamięta dokładnie wszystkiego, co się działo, to ma kaca moralnego.
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Wystarczy, że zamiast pytania w stylu "masz gumkę?" powiedziałaby "nie, nie chcę tego, zostaw mnie". Uważacie, że pijany człowiek nie wie czego chce? Wie. Sama ostatnio miałam trochę podobną sytuację, tyle, że z moim chłopakiem. Byłam zalana w trupaa, położyliśmy się do łóżka on coś zaczął się do mnie dobierać - nie pamiętam szczerze mówiąc, ale wiem, że cos pomarudziłam, że niee i poszliśmy spać. Jakbym chciała to bym nie mówiła, nie chciałam - powiedziałam. A przysięgam - dawno już taka pijana nie byłam.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
jak było w jej sytuacji nie dojdziemy do tego, najbardziej dziwne że chłopak trzeźwy i to wykorzystał
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- a poza tym ile nasza główna bohaterka ma lat??i nie rozumiem tej historii jak pisałam wcześniej bo pisze kolega, nie znam go dobrze, coś tu nie halo
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na czerwono - bez protestów - nie gwałt. Chłopak po wszytkim wrócił do Autorki, przytulił ją - nie wiem jak to jest z gwałtami, ale czy TAK to wygląda? Gość się do niej poźniej odzywał, chciał się skontaktować, może ją lubi. Ona go unika.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Była pijana, wiekszosci nie pamięta. Może go prowokowała? Tego nie wiemy
![]() A urawnie filmu nie koniecznie oznacza, że zasneła, czy byla calkiem bezwladna. Czasami tak jest , że gdy urywa sie film, zachowujemy sie normalnie, chodzimy, rozmawiamy, a na drugii dzien mamy dziury. Z tym gwaltem zbyt pochopne oskarzenia. Mysle, ze gyby ja wykorzystal nie nalegal by na spotkanie. W tej chwili wyglada na to, że to ona ona go wykorzystala tym swoim milczeniem. Warto sie spotkac i i ot tym pogadac. Może facet nawet nie jest swiadomy tego ,ze ona byla na tyle pijana, że urwał jej sie film...
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-07-30 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.