Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 16:42   #4261
insolito
Zadomowienie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

ale tu będzie Michałów
My też chyba tak synka nazwiemy, to jedyne imię które nam obojgu się względnie podoba

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 16:42   #4262
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
A to w takim razie mój szpital ma taki przepis, bez szkoły redzenia tatusiów nie wpuszczają.
Edit: Co do tego co pstryczek napisał to właśnie nie bo szkoła przy szpitalu jest za free.
to moze chca jakos bardziej zachecic lub wypromowac szkole no i co wybieracie sie ??

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Ja mam wizytę u gina 23 sierpnia a 28 mam dopiero usg, nie wytrzymam do tego czasu ostatnie usg miałam 9 lipca
ja tez mam wizyte 28 sierpnia i usg zapewne tez, zreszta planuje wziasc ze soba meza i corcie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
no i mój synio pojechał
no i co ja będę bez niego robić i z kim na spacery chodzić?

poza tym kupiłam zlewozmywak do kuchni i zjadłam dwa hot dogi w ikei

a do gina idę w następną środę
jak to co , bedziesz tu pisac z Nami, robic smakolyki i obiadac sie Nimi wytrzymasz jakos Kochana

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 16:44   #4263
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Tak strasznie to jest niefajne ... ogolnie ceny w lodzi mnie zabijaja, moja lekarka pracuje prywatnie w sonomedicie, tam maja najnowoczesniejszy sprzet usg ... i tak cena do konca 1 trymestru 150 zl, potem od 2 truymestru 200 zl ... 3d- 300 zl ... ale udalo sie chociaz to prenatalne zrobic na kase chorych ...

juz sie nie moge doczekac 3d ... jak pojde we wrzesniu to juz bedzie 5 miesiac, to moze juz mi wlaczy ten podglad ... no i chcialabym juz oplec znac ... nie wiem dlaczego ale mam przeczucie ze bedzie dziewczyna
Jak na prywatne wizyty w dużym mieście to ceny sa w miare normalne, niestety...
Jedna tu tez już miała przeczucie.....

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 16:45   #4264
eff8
Zakorzenienie

a ja chodze na wizyty co ok. 6 tygodni no ale nie pwoiem bo ciezko jest wytrzymac

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 16:52   #4265
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Też się leczę w NFZ i w sumie to nie narzekam, miałam za każdym razem USG. Skoro mam dobrą opiekę za darmo i wszystkie badania też, no to nic tylko się cieszyć
Kochana strasznie Ci zazdroszcze ... Jak bylam w szpitalu to w sumie tez mialam co rusz usg, troche zaluje ze nie zapisalam sie tam do przychodni, ale bardzo zalezalo mi na tym, zeby ciaze prowadzila mi moja ginekolog .... Tam gdzie ona przyjmuje panstwowo w przychodni, nie ma sprzetu do usg w gabinecie ... Mozna soie na usg umowic z kasy chorych, ale jak juz pisalam, robi je inny lekarz, a ja jednak wole, zeby ona miala na wszystko oko ...

ps.

co do przeczucia ze to dziewczynka, to moze troche sie sugeruje tym, ze 3 x w zyciu bylam u wrozek i za kazdym razem, przewidywali mi 2 dzieci, ale 1 dziewczyna ... chyba dlatego czuje ze to dziewczyna .... Poza tym zbrzydlam strasznie, cala w syfach, wiec wierzac w przesady, zabiera mi groszka urode

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2012-07-30 o 16:55
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 17:31   #4266
e_vel
Wtajemniczenie

ja mam w jeden dzień przeczucie że chłopiec, w drugi że dziewczynka, jeszcze 2 dni i pewnie się wątpiwości rozwieją. Czekam na relację z dzisiejszych wizyt
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 17:49   #4267
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Ja cos tak czuje że w kwestii imion będe baaaardzoooo niezdecydowana. Z rarcji wykonywanego zawodu każde imię kojarzy mi sie z konkretnym uczniem

To już chyba zwiecha zawodowa każdej nauczycielki. U mnie jest to samo. Mąż rzuca imionami, a ja to nie, tamto nie, bo mam takiego/taką uczennicę i....Oj, dużo by pisać.
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 17:49   #4268
marsi11
Zakorzenienie

u mnie jak u Szaji, przeczucia nie sprawdziły się
musiałam się zdrzemnąć taka padnięta byłam, hehe obudził mnie głód
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 17:50   #4269
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
U mni syn bedzie na 100% michal, jak tata, cora jeszcze nie wiadomo ...

co do wizyty, to mam dopiero 28 sierpnia, a usg kazala we wrzesniu sie zapisac, bo ja ciaze prowadze panstwowo, ale na usg chodze prywatnie, bo w przychodni w ktorej moja przyjmuje, usg z NFZ mozna zrobic, ale czeka sie na nie ok 3 tyg i nie robi moja lekarka ... tak wiec wole juz zaplacic te 150 zl, ale chce zeby to ona je robila ... masakra jest z tym panstwowym leczeniem
ja tam chodze na NFZ i nie narzekam
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 17:56   #4270
badziabadzia
Zakorzenienie

Dziewczyny pózniej nadrobie dopiero wróciłam z pracy, a Wy jak zawsze szalejecie!!
Stary 2012-07-30, 17:57   #4271
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Cytat:
u mnie jak u Szaji, przeczucia nie sprawdziły się
musiałam się zdrzemnąć taka padnięta byłam, hehe obudził mnie głód
Jeśli u mnie też się nie sprawdzą, to będzie kolejna dziewuszka z czego oczywiście bardzo bym się ucieszyła
Ja dziś zjadłam troszkę fasolki po bretońsku, mniaaam na kolację chciałam zrobić spaghetti carbonarę(od tygodnia za mną chodzi), ale bebzon mi wywaliło, więc chyba na jutro to przełożę
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:22   #4272
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Dzięki posłucham sobie, zapowiada się interesująco

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez mitabe Pokaż wiadomość
Dzięki posłucham sobie, zapowiada się interesująco
Cytat:
Ja miałam tak w piątek, leciałam z pracy jak szalona bo dzień wczesniej umówiliśmy się że: Tż wcześniej pojedzie do banku, wszystko pozałatwia i jak ja wpadnę o 15 to będzie czekał i szybcuitko podpisze co mam podpisac i do domciu. Ja 14;45 pod bankiem a jego nie ma, dzwonie nie odbiera, na domowy nikt nie odbiera i tak z 10 razy, wreszcie dzwonie do sąsaidki całe szczęśćie była w domu i poszła zobaczyć co się dzieje u mnie. No i Tż dzwoni: że on był o 10 w banku wszystko załatwił i ja mam teraz tylko iść podpisać, a ja w ryk bo przeciez miał czekać, zdenerowałam się strasznie. przyjechałam do domu a on czy się teraz będe obrażać, i ja znowu w ryk. Ale później mnie przeprosił, że sie nie dogadaliśmy i wogóle; ale co nerwów było to moje
Oj te hormony, ja też jak się czymś denerwuję to odrazu w ryk . Wystarczy, że TZ źle spojrzy czasami

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Robiłam w sobotę

Apetyt mi wrócił parę dni temu, ale za to nie potrafię zjeść np. całej porcji obiadu, szybko się zapycham Np. tortillę zjadłam na 2 razy, całej bułki nie zjem za jednym razem - muszę najpierw jedną połówkę, za jakąś godzinę-1,5 drugą.
Sama zupa wystarcza na długo, nie ma mowy, żebym od razu zjadła drugie danie
Ja z porcjami mam tak samo, wychodzi na to, że jem prawie co godzinę bo muszę sobie dzielić na mniejsze.

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj siedzę sobie z teściową i nagle taki mnie głód złapał że szok.
Wpadłam do siebie na górę, chciałam zrobić kanapkę ale stwierdziłam że za długo wiec chwyciłam banana z jogurtem.
Tak mi się ręce trzęsły że nie mogłam bananem w jogurt trafić.
Aż TŻ się patrzył i nie wiedział co się dzieje.
Zjadłam wszystko 5 sekund.Myślę że gdybym jedzenia nie miała w pobliżu to pewnie bym przytomność straciła.Pierwszy raz coś takiego miałam.

Eh mam zapalenie pęcherza i nie wiem czy iść do lekarza czy czekać na wizytę (wizytę mam 2 sierpnia)
Heheh nie mogę, ten fragment o bananie z jogurtem mnie rozbroił, przepraszam wyobraziłam sobie jak machasz tym bananem przy jogurcie
Tak już poważnie to pewnie spadek cukru.

Jeżeli chodzi o pęcherz to nie czekaj na tą wizytęi idź jak najszybciej do lekarza! Nie wiem czy czytałaś ale mam podobną dolegliwość i na razie dostaję urosept i muszę duuuużo pić. Na szczęście dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i lekarz nie przepisał mi antybiotyku tylko kazał nadal stosować urosept. Jak zaniedba się to później może być masakra . Lepiej leczyć lekkie objawy. U mni dodatkowo pojawił się piasek w nerkach, dzisiaj z rana nie mogłam wytrzymać tak mi lewa bolała , piasek się ruszył w końcu i zaczełam się go pozbywać, ale jaki to ból ;(
Chyba, że nie masz jak wcześniej to ci poradzę rano szklankę z sokiem z całej cytryny, w ciagu dnia minimum 2 litry wody (ja liczę szklanki), wieczorem znowu woda z cytryną. To trochę ci pomoże do wizyty. Cytryną zakwasza mocz i nie rozwijają się tak bakterie

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
a ja średnio co 1,5 ale ja się nie zaliczam do "normalnych" ciąż
Ja tak samo, wcześniej co tydzień chodziłam, później co 2 , a teraz znów co tydzień bo teraz infekcja pęcherza. Wcześniej stresowałam się, że to usg może dzidzi szkodzi, ale już mi przeszlo to przecież dla jej dobra.

Edytowane przez mitabe
Czas edycji: 2012-07-30 o 18:31
mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:24   #4273
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Z załączniku mój brzuszek: 16 tydzień i 3 dzień ciąży i jeden z łupów lumpeksowych.
ale fajny brzusio
a krówka extra

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:25   #4274
mitabe
Rozeznanie

Jeszcze się pochwalę na koniec wizytą, dzidzia oczywiście spała - leniuszek, odwróciła sie dupką i ani drgnęła. Wszystko u niej dobrze

Stary 2012-07-30, 18:27   #4275
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
ja mam w jeden dzień przeczucie że chłopiec, w drugi że dziewczynka, jeszcze 2 dni i pewnie się wątpiwości rozwieją.
hih też tak mam
przy 1 ciąży od razu wiedziałam, że dziewczyna, a teraz ... hmmm

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Jeszcze się pochwalę na koniec wizytą, dzidzia oczywiście spała - leniuszek, odwróciła sie dupką i ani drgnęła. Wszystko u niej dobrze
super, że dobrze się ma

Stary 2012-07-30, 18:27   #4276
mitabe
Rozeznanie

Cytat:
Witam kobietki
W kwestii imion to dla dziewczynki Lena a dla chłopca nie mamy pomysłów. No ale mam ogromne przeczucie że będzie córka...ale Szaja też miała przeczucie na chłopca a córkę będzie miała więc na razie się nie przywiązuję do tego Jak będzie chłopak to wtedy się pomyśli
Dzisiaj w końcu ochłodzenie ale deszcz już chyba z 4 razy dzisiaj padał.
Z załączniku mój brzuszek: 16 tydzień i 3 dzień ciąży i jeden z łupów lumpeksowych.
Pięknie rośniecie, gratuluję . Ciuszek też fajny

Stary 2012-07-30, 18:28   #4277
BlackSanctum
Zakorzenienie

Ja już po obiadku. Zamiast zwykłej tortilli zrobiłam coś na zasadzie burrito. Zrobiłam z 5 dużych placków przekrojonych na pół - w sumie 10 takich zawijańców i wszystkie poszły, cała rodzina się najadła. Uwielbiam gotować.

Dziewczyny, jak u Was z libido? Wzrosło, wróciło do normy, czy dalej słabo?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:40   #4278
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze ze wszystko dobrze ale prosimy o wiecej szczegółów - który tydzień, wzrost, waga, kolor oczu no i fotkę jeśli dostałaś

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:40   #4279
misiakpysiak
Przyczajenie

Dziewczyny nie jestem stałym bywalcem, ale jestem styczniową mamą. Powiedzcie mi proszę jak u was wyglądają badania u ginekologa. Pytam bo w zeszłym tyg byłam na badaniu (15 tydz ciąży), a szanowny pan doktor był tak nie delikatny, iż myślałam, że umrę z bólu.
Chodzę prywatnie, gdy go spytałam czy musi być tak niedelikatny, powiedział że to norma jeszcze sarkastycznie dodał, że jeśli to boli to muszę poczekać na poród to będzie dopiero bolało!
Facet niemiły, ale czy wy miewacie takie bolesne badania szyjki, czy one mogą być tak bolesne???
misiakpysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:42   #4280
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiakpysiak Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie jestem stałym bywalcem, ale jestem styczniową mamą. Powiedzcie mi proszę jak u was wyglądają badania u ginekologa. Pytam bo w zeszłym tyg byłam na badaniu (15 tydz ciąży), a szanowny pan doktor był tak nie delikatny, iż myślałam, że umrę z bólu.
Chodzę prywatnie, gdy go spytałam czy musi być tak niedelikatny, powiedział że to norma jeszcze sarkastycznie dodał, że jeśli to boli to muszę poczekać na poród to będzie dopiero bolało!
Facet niemiły, ale czy wy miewacie takie bolesne badania szyjki, czy one mogą być tak bolesne???
Nie, mnie nigdy nic nie bolało podczas badań... A chodzę na NFZ. To nie jest normalne, że lekarz tak Cię traktuje... Powinien mieć na uwadze, że to może być niekomfortowe dla kobiety, zamiast to komentować w ten sposób...
Stary 2012-07-30, 18:43   #4281
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:

co do przeczucia ze to dziewczynka, to moze troche sie sugeruje tym, ze 3 x w zyciu bylam u wrozek i za kazdym razem, przewidywali mi 2 dzieci, ale 1 dziewczyna ... chyba dlatego czuje ze to dziewczyna .... Poza tym zbrzydlam strasznie, cala w syfach, wiec wierzac w przesady, zabiera mi groszka urode
Ja też u wróżki byłam. Powiedziała,że będę miała dwoje dzieci, albo bliźniaczki albo dziewczynki jedna po drugiej. Wyśmiałam ją w duchu,bo przecież wg lekarzy nie miałam mieć dzieci. Jeśli się sprawdzi, że to dziewczynka to jeszcze kiedyś do niej pójdę.
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:45   #4282
marsi11
Zakorzenienie

w szpitalu jak mnie badali to myślałam,że się umrę
teraz mój gin ma niestety metalowy wziernik i to jest lekko nieprzyjemne i nie znoszę tego ale kurde raczej nie boli
najlepsze są plastikowe- ich praktycznie wcale nie czuję

dziwny ten Twój lekarz,że takie teksty wali

ale to nic moja pierwsza prowadząca jak trafiłam do szpitala to zapytała po co tu przylazłam skoro wczoraj u niej byłam i było wszystko ok idiotka
więcej już do niej nie poszłam
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:47   #4283
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
ale to nic moja pierwsza prowadząca jak trafiłam do szpitala to zapytała po co tu przylazłam skoro wczoraj u niej byłam i było wszystko ok idiotka
Co takiego? Głupia.
Stary 2012-07-30, 18:54   #4284
misiakpysiak
Przyczajenie

Facet jest straszny, a powiedzenia tego typu są na porządku dziennym. Teksty typu "znieczulenia i cc nie ma na zawołanie, wam kobietom w głowie od pieniędzy się przewraca i usg byście chciały co 5 min, jak cię boli głowa to idź do neurologa" itp.
Chodzę do niego tylko dlatego bo pracuje na oddziale, na którym wyląduje przy porodzie. Kiedy się na nim poznałam chciałam zrezygnować, ale co jak mi się trafi poród u niego? Byłoby jeszcze gorzej.

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
dziwny ten Twój lekarz,że takie teksty wali

Też już to słyszałam. Spytał po co przyszłam w 7 tyg, że za wcześnie. Dziwne to. Chcą zarobić a traktują pacjentki jak jakieś utrapienie.
misiakpysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:56   #4285
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
nigdy mnie nie bolało, co za gościu w ogóle

Stary 2012-07-30, 18:57   #4286
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie jestem molem książkowym.
Śmieją się ze mnie wszyscy, że ile można w kółko czytać tą Sagę Ale połowa dziewczyn z centrum w którym pracowałam się zaraziła i też się wciągnęły, nawet TŻ kiedyś przeczytał wszystkie Zwłaszcza te pierwsze części są Ahhhh

Nadrobiłam Was wreszcie
Lady powodzenia na wizycie
A moja dopiero 3 września...
AAAAAAAA Saga o ludziach lodu.... Swego czasu- z tegho co pamiętam to w liceum- przerobiłam ją jak huragan, czasami do 3 nad ranem siedziałam bo musialam skonczyc ksiązkę.......
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:57   #4287
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Facet jest straszny, a powiedzenia tego typu są na porządku dziennym. Teksty typu "znieczulenia i cc nie ma na zawołanie, wam kobietom w głowie od pieniędzy się przewraca i usg byście chciały co 5 min, jak cię boli głowa to idź do neurologa" itp.
Co za palant, niech ktoś mu włoży w dupsko parasol i go otworzy, może wtedy poczuje to, co kobieta podczas porodu.
Stary 2012-07-30, 19:03   #4288
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie jestem molem książkowym.
Śmieją się ze mnie wszyscy, że ile można w kółko czytać tą Sagę Ale połowa dziewczyn z centrum w którym pracowałam się zaraziła i też się wciągnęły, nawet TŻ kiedyś przeczytał wszystkie Zwłaszcza te pierwsze części są Ahhhh

Nadrobiłam Was wreszcie
Lady powodzenia na wizycie
A moja dopiero 3 września...
AAAAAAAA -Saga o ludziach lodu.... Swego czasu- z tegho co pamiętam to w liceum- przerobiłam ją jak huragan, czasami do 3 nad ranem siedziałam bo musialam skonczyc ksiązkę.......
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:06   #4289
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

wzrosło ale bardzo niewiele :/

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
mnie nie boli
ale za to w szpitalu przed porodem to już TAK i to bardzo

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Chodzę do niego tylko dlatego bo pracuje na oddziale, na którym wyląduje przy porodzie. Kiedy się na nim poznałam chciałam zrezygnować, ale co jak mi się trafi poród u niego? Byłoby jeszcze gorzej.

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Też już to słyszałam. Spytał po co przyszłam w 7 tyg, że za wcześnie. Dziwne to. Chcą zarobić a traktują pacjentki jak jakieś utrapienie.
okropny facet, w życiu bym do takiego nie chodziła!!!!!!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:11   #4290
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Podobno jak mąż ma być przy porodzie szkołoa jest obowiązkowa.
Niee chyba nie. Przecież oni mają tylko siedzieć przy naszej głowie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
A teraz czytam (już trzeci raz) Sagę o Ludziach Lodu
I co? Niezła jest? Ja już przeleciałam wszystkie sagi norweskie w mojej bibliotece i ciągle spoglądam na Ludzi Lodu. Uwielbiam je, są moją rozrywką

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Dziewczyny wczoraj siedzę sobie z teściową i nagle taki mnie głód złapał że szok.
Wpadłam do siebie na górę, chciałam zrobić kanapkę ale stwierdziłam że za długo wiec chwyciłam banana z jogurtem.
Tak mi się ręce trzęsły że nie mogłam bananem w jogurt trafić.
Aż TŻ się patrzył i nie wiedział co się dzieje.
Zjadłam wszystko 5 sekund.Myślę że gdybym jedzenia nie miała w pobliżu to pewnie bym przytomność straciła.Pierwszy raz coś takiego miałam.

Eh mam zapalenie pęcherza i nie wiem czy iść do lekarza czy czekać na wizytę (wizytę mam 2 sierpnia)
Jedź na dyżur do przychodni wieczorem. Wszytsko Ci zrobią a nie będziesz musiała czekać nie wiadomo ile.

Cytat:
Witam kobietki
W kwestii imion to dla dziewczynki Lena a dla chłopca nie mamy pomysłów. No ale mam ogromne przeczucie że będzie córka...ale Szaja też miała przeczucie na chłopca a córkę będzie miała więc na razie się nie przywiązuję do tego Jak będzie chłopak to wtedy się pomyśli
Dzisiaj w końcu ochłodzenie ale deszcz już chyba z 4 razy dzisiaj padał.
Uhuhu no piękny brzuszek już i niezła krowa-lubie w ubrankach dziecięcych, że są czasem takie jajcarskie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja już po obiadku. Zamiast zwykłej tortilli zrobiłam coś na zasadzie burrito. Zrobiłam z 5 dużych placków przekrojonych na pół - w sumie 10 takich zawijańców i wszystkie poszły, cała rodzina się najadła. Uwielbiam gotować.

Wzrosło... Czuję się jakoś inaczej A do tego potrafie się popłakać w kulminacyjnym momencie ze wzruszenia

Cytat:
Co za beszczel.... Po co został lekarzem? Oczywiście, że nie powinien Cię tak traktować. Lekarze nas obsługują, są dla nas a nie

Ja mam wizyty co 4 tygodnie ale mi szybko zlatuje ten czas Dziewczyny Mam wrażenie, że ciągle chodze gdzieś do lekarzy. Ale dobrze, dobrze... przynajmniej się tak nie martwie o malucha
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości