|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
... choć nie Westwood
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Cytat:
W niektórych miejscach zeszło, w niektóryh w ogóle. ja nie wiem, jakiegoś pecha mam przed tą studniówką. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią bym nie szła A w jaki sposób mam użyć tego soku z cytryny?
|
|
|
#3062 |
|
Wtajemniczenie
|
qrcze, vivienne, no to mzoe smaruj sie jeszcze tym balsamem, moze w koncu sie jakos wyrowna
kwasku cytrynowego nie stosowalam jeszcze
|
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Sok z cytryny wyciskasz i próbujesz wytrzeć plamy.
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
tak wiec moj partner byl ogolnie ok-mily,szarmancki,dobrze sie dogadywalismy,swietnie tanczyl i ogolnie dobrze sie wybawilam
ale byla jedna akcja ktorej bym nie chciala ![]() heheh spotkalismy na korytarzu nauczyciela od wf ciagnelam go za reke zeby szedl z nami sie napic,gadalam z nim na luzie i wszystkim hahah bedzie smiesznie po feriach ![]() ok 23 zdjelam buty bo juz nie moglam wytrzymac,postawilam je w klasie tak z boku a jak wrocilam po jakims czasie nie bylo jednego a bucik znalazl sie nad ranem pod kaloryferem poszlam do domu ok 5 bo robilo sie nudno.Aha wlosy mialam jednak wyprostowane-tak mi doradzila fryzjerka.Foty bede miala pozniej ![]() podsumowujac bylo dobrze ale moglo byc lepiej
|
|
|
|
#3065 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
chyba ze stresu przy wejsciu podpisalam sie imieniem mojej mamy
|
|
|
|
#3067 |
|
luckygirl
|
Zabawnie
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeah nareszcie udało mi sie zalaczyc zdjatka ze studniowki mojej i hawrodytki bylo BOOOSKOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 23:36 |
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
ja chce jeszcze raaaaaz bojkuuu !!!!!
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 23:36 |
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-05-09 o 23:35 |
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Cisowianka;3554035]
Slicznie wygladalyscie wszystkie Ale widzialam na niektorych fotkach ze inne dziewczyny z waszych studniowek czesto nie potrafily ze smakiem wybrac sukienek czy dodatkow...No coz, nie kazdy ma ten dar:P Hawrodytka juz pewnie nudno ci tak sluchac tych komplementow ale naprawde bardzo mi sie podobalo jak wygladalas, fryzurka po prostu boska - szczegolnie to widac na tej fotce z profilu Boszenka mialas sukienke w takim samym kolorze jak ja..Boze,jak ja uwielbiam fiolety I na dodatek mialas kwiatka we wloskach - cudo Tez o tym myslalam, ale nie mam pojecia gdzie mozna kupic takie rzeczy? Gdzie ty kupilas swojego?[/quote]Ja też kocham fiolety Ja kupiłam swojego w pasmanterii za 7zł Było mnóstwo innych kolorów do wyboru. Wiem, że można też kupić w salonie suknii ślubnych, ale tam już będą droższe (ok.20-30zł) Hawrodytka specjalnie dla Ciebie umieszczę fotki jeszcze raz Tylko nie przegap znowu
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie ma
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2007-01-29 o 15:41 |
|
|
|
#3073 |
|
Wtajemniczenie
|
widze,z e jestem w sama pore
![]() Dzieki Boszenka za zamieszczenie zdjec, moj boze jakas ty ładna i rzeczywiscie kolorowo u was byłoPetit, czemu feriowanie nei jest mile? TŻ bfrakuje czy wizazu ? Divine, no to sie postaralas ze zdjeciami Musze przyjsc do ciebie i przegrac
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Hawrodytka dzięki
Wszystkie dziewczyny z klasy były piękne, to jest najlepsze w tego typu imprezach Szkoda, że tak szybko zleciało
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhh, ferie mam i muszę zakuwać
|
#3076 |
|
Wtajemniczenie
|
Boszenka
ja tez mam troche nauki musze sie nauczyc II wojny siwatowej, Polski Jagiellonow, przeczytac Transatlantyk, napisac prace maturalna z polaja i boje sie ze sie nie wyrobie.l...
|
|
|
|
#3077 |
|
Wtajemniczenie
|
dubel
|
|
|
|
#3078 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a ja mam studniowke w sobote... zrobcie cos zeby mi sie zachcialo isc
bo ja juz normalnie nie moge.. najchetniej bym w domu zostala..
|
|
|
|
#3079 |
|
Wtajemniczenie
|
ech.. moze niech ci sie lepiej nie chce isc
jak pojdziesz to bedziesz pozytynie zaskoczona i studniowka bedzie ci sie baardzo podobała a jak nei bedziesz mogła sie jej doczekac to mozesz sie rozczarowac
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
boszenka
nie chce mi sie uczyć :P porażka ja nie zdam tej gupiej matury ;/
|
|
|
|
#3081 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie sie inny swiat nei podobał... ;p
|
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Divine super są te Wasze foteczki
|
#3083 |
|
Raczkowanie
|
Boszenka, no to widze ze w sobote musze ruszyc na kwiatkowe łowy
A on jest na jakiejs spince tak w ogole czy to taki po prostu kwiatek:P? Jejku kompletnie sie nie znam na takich rzeczach Myslicie ze np. w rozpuszczone krecone albo natapirowane wloski fryzjerka dalaby rade wpiac mi takie cos:P? Uciekam na solarke, dzisiaj dopiero pierwszy raz Moze jakis karnecik wykupie bo trzeba sie ciut przyzlocic:P A mam jeszcze taki problem, ze po wakacjach zostaly mi troszke jasniejsze miejsca po stroju kapielowych, nib y tego tak bardzo nie widac,ale...:/ Myslicie ze solarka mi to wyrowna? Czy moze bedzie konieczny jakis samoopalacz albo balsam?
|
|
|
|
#3084 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
Ale mojego TŻcika bardzo Chętnie bym się w niego wtuliła!!Cytat:
Hawrodytka ja też mam full nauki.Muszę się zabrać za napisanie mojej prezentacji...Kurde... |
||
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie ogladam filmiki ze studnioowki i placze ;( ja chce jeszcze raz
|
|
|
|
#3086 |
|
Raczkowanie
|
Hawrodytka ile twoj TZ ma wzrostu? ( tak z ciekawosci:P) Bo widzę ze jest dosc wysoki, a moj partner studniowkowy tez do niskich nie nalezy:P
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Mój partner był mojego wzrostu, dlatego musiałam kupić butki na niziutkim obcasie :P Które zresztą zrobiły furorę wśród kolezanek i okazały się być niebywale wygodne (na co się nie zapowiadało)
. Ech, nie ma to jak wysoki facet^^
|
#3088 |
|
luckygirl
|
Mój TŻ ma 187 cm wzrostu
A ja mam 166cm ,dlatego mogłam mieć jaki chce obcas Wypadło na 9-centymetrowy ![]()
|
|
|
|
#3089 |
|
Raczkowanie
|
Hehe wysoki niby jest fajny ale mamy pewne problemy natury technicznej np. w polonezie przy obrocie:P Bo ja nie dostaję reka nad jego glowe wiec musi sie nachylac
Moze w obacasach dam rade, zawsze to 6 cm wiecej
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam 2cm ;D Ale nie żałuję, butki są cholernie wygodne ;P
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Ale wiadomo, w ramach rozsądku

jestem cała w plamach!