Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 18:02   #751
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
W środę o 7 wyjeżdżam i wracam w niedzielę w nocy, także chcialabym iść dzisiaj i jutro, żeby nie mieć poczucia zmarnowanego karnetu
Gdzie jedziesz??
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:04   #752
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia może faktycznie strój jest na mnie trochę za duży, ale ja jak to ja bałam się wziąć S-kę na moją grubą doopę i wybrałam M-kę ten zeszłoroczny strój też mam w rozmiarze M i jest na mnie dobry
Haha metki wszystkie obcięłam, bo miał takie mega wielkie nie opłaca się sprzedawać, bo za wiele pewnie nie dostanę za niego niech sobie leży chyba, że może jakaś koleżanka się znajdzie co by chciała
A co do Niemiec to jeszcze nie jest to pewne na 100%, że neta nie będzie, wszystko się okaże ale wątpię w to

Pipson pewnie, że pamiętamy witaj ponownie

Medzik, weszlam w Twoj album .. i "doope" to Ty masz zgrabna jak diabli, a nie gruba!! a jaka podniesiona kurde moja to obwisa jak jakis ponton, od dwoch dni ja katuje zeby sie "podniosła"
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:05   #753
zooska
Zakorzenienie

Hm...na ilewazy.pl podane jest, że krokiet ma 308 kcal, ale po usmażeniu na oleju i w panierce. A ja swojego nie smażyłam i nie panierowałam, wyczytałam, że panierka w oleju ma 78 kcal. Wyszło, że 3 krokiety mają 690 kcal
Maaaaasakra, jak to możliwe jest?!?!? To tylko ciasto naleśnikowe z grzybami i kapustą

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:05   #754
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
pipson aha ja chyba bede musiala zaczac cwiczyc z chodakowska, codziennie rano biegalam przez miesiac, cwiczylam przysiady, brzuszki, jakies cwiczenia na lydki, tylek i teraz chce rowniez robic jakies cwiczenia na te partie ciala,ale cos innego gdybym miala orbitreka to bym ciagle na nim cwiczyla
nie mam teraz mozliwosci biegania,bo ciagle pada wiec musze w domu cos powymyslac bede musiala z internetu sciagnac trening chodakowskiej, bo nie mam mozliwosci do kupienia plytki

a bieganie dalo jakies efekty? ja chcialabym biegac, ale kondycja nie ta, mam wrazenie ze zaraz dostane zawału jak biegam, a to podobno najlepszy sposob na schudniecie :/
Stary 2012-07-30, 18:07   #755
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Gdzie jedziesz??
Woodstock 6 raz już tam jadę, pierwszy raz bylam jako gówniara po 3 gimnazjum

Także tam nie będę nic jeść.... Zawsze tak jest. Biorę ze sobą 3 saczetki musli, z 3 jogurty activia i wafle ryżowe i to starcza mi na 5 dni A czasem przywożę coś do domu xD

Stary 2012-07-30, 18:09   #756
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Hm...na ilewazy.pl podane jest, że krokiet ma 308 kcal, ale po usmażeniu na oleju i w panierce. A ja swojego nie smażyłam i nie panierowałam, wyczytałam, że panierka w oleju ma 78 kcal. Wyszło, że 3 krokiety mają 690 kcal
Maaaaasakra, jak to możliwe jest?!?!? To tylko ciasto naleśnikowe z grzybami i kapustą

zooska, a masz wagę? bo najłatwiej to by było robiać naleśniki i przygotowujac grzybki z kapustą po prostu je zwazyc (no i wszystkie pozostale skladniki, haha ) ja mysle, ze niesmazone i niepanirowane na bank tyle nie mają, wszystko zalezy od wielkosci krokieta - moja mama robi maluszki na pół dłoni, a moj dziadek to robił monstra na cala rozpostarta dlon
Stary 2012-07-30, 18:09   #757
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska desperados też mam dużego w lodówce się chłodzi Tż mi dziś kupił tylko zastanawiam się czy pić go dziś, czy sobie odpuścić, bo ostatnio za często mi wpadają %%%
Ja piję codziennie, albo co drugi dzień, a ja niestety, ale jeśli już piję, to piję dużo:/
Ale jakoś tym się nie przejmuje, są wakacje, wyjścia, imprezy. Nie dość, że mam tyle zmartwień, to mam się jeszcze %%% przejmować?! A w życiu!!!!!
Pij pij!!!! !!!!!!!
ja już kończę! Promka była w lidlu za 3,89 zł kupiłam tego dużego

Stary 2012-07-30, 18:09   #758
czbasia
Zakorzenienie

Meedzik klikam klikam!!
A gdzie nasza heroine?? dzis rano nie napsiala ze niewyspana
Stary 2012-07-30, 18:10   #759
S_Candall
Raczkowanie

Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"

[QUOTE=meeedzik;35594966]Monia może faktycznie strój jest na mnie trochę za duży, ale ja jak to ja bałam się wziąć S-kę na moją grubą doopę i wybrałam M-kę ten zeszłoroczny strój też mam w rozmiarze M i jest na mnie dobry
Na grooobą dupę,no ja się zabiję-nie załamuj mnie.Co ja mam powiedzieć?Ciekawa jestem ile masz w biodrach
Zooska
No to sobie wywyśliłam sałatkę z warzyw i jajka.Na ile waży piszę,ze jajko ma 78kcal.z czego białko ma 17kcal.a żółtko 63kcal.! chrzanię żółtka i tak ich nie lubię,od dziś jem tylko białko.
Stary 2012-07-30, 18:11   #760
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
zooska, a masz wagę? bo najłatwiej to by było robiać naleśniki i przygotowujac grzybki z kapustą po prostu je zwazyc (no i wszystkie pozostale skladniki, haha ) ja mysle, ze niesmazone i niepanirowane na bank tyle nie mają, wszystko zalezy od wielkosci krokieta - moja mama robi maluszki na pół dłoni, a moj dziadek to robił monstra na cala rozpostarta dlon
Nie no, ja takie na pół dłoni jadłam
A nie mam wagi i nie planuję kupować, bo nie będę i tak się w to bawić. A te krokiety to od mamy dostałam

Stary 2012-07-30, 18:12   #761
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Woodstock 6 raz już tam jadę, pierwszy raz bylam jako gówniara po 3 gimnazjum

Także tam nie będę nic jeść.... Zawsze tak jest. Biorę ze sobą 3 saczetki musli, z 3 jogurty activia i wafle ryżowe i to starcza mi na 5 dni A czasem przywożę coś do domu xD
Hahaha!! Mówisz, że płyny tylko przyjmujesz?? No nie watpie ze wchodza jak woda..
Ja tylko w tv widzialam woodstok i wydaje sie jedna wielka mega impreza
Stary 2012-07-30, 18:14   #762
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez S_Candall Pokaż wiadomość
Zooska
No to sobie wywyśliłam sałatkę z warzyw i jajka.Na ile waży piszę,ze jajko ma 78kcal.z czego białko ma 17kcal.a żółtko 63kcal.! chrzanię żółtka i tak ich nie lubię,od dziś jem tylko białko.
[/FONT][/LEFT]
No i super, fajna sałatka
Ja ostatnio wciągnęłam sałatkę z 2 jajek na twardo i pomidora z ziołami

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Hahaha!! Mówisz, że płyny tylko przyjmujesz?? No nie watpie ze wchodza jak woda..
Ja tylko w tv widzialam woodstok i wydaje sie jedna wielka mega impreza
Kochana, ja widziałam w TV to za przeproszeniem ale tam g.wno pokazują
Nic nie oddaje tego, jak tam jest naprawdę
Ooooj, to mega festiwal jest. Ja tam jade i wracam naładowana pozytywną energią na kilka miesięcy!^^

A tak tak, ja juz sobie zamówiłam 3 skrzynki piwa u kolegi, który jedzie autkiem To mi weźmie, akurat na 4 dni starczy

Stary 2012-07-30, 18:14   #763
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Nie no, ja takie na pół dłoni jadłam
A nie mam wagi i nie planuję kupować, bo nie będę i tak się w to bawić. A te krokiety to od mamy dostałam

ja dostalam od mamy, jakas taka sobie wybralam za 60 zł, na poczatku tez nie korzystalam ale w koncu sie nauczylam i niejednokrotnie mi to ratuje dupe takie na pol dlonie na bank nie maja az tyle kcal
Stary 2012-07-30, 18:14   #764
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piję codziennie, albo co drugi dzień, a ja niestety, ale jeśli już piję, to piję dużo:/
Ale jakoś tym się nie przejmuje, są wakacje, wyjścia, imprezy. Nie dość, że mam tyle zmartwień, to mam się jeszcze %%% przejmować?! A w życiu!!!!!
Pij pij!!!! !!!!!!!
ja już kończę! Promka była w lidlu za 3,89 zł kupiłam tego dużego
Hehe!! No na tez lubie sobie golnac. Chociaz glowa juz nie ta Teraz po 4 piwach mam taka bombe ze szok. A keidys to 8-9 na imprezie wypijalam. Latka lecą, glowa nei ta
Stary 2012-07-30, 18:16   #765
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
Monia
jak wroce do Polski to bede chciala isc sie zapisac na tenisa
tez chciala bym isc na lekcje plywania,ale u nas takich nie ma z dziecmi sie zapisz na basen to tez sie poduczysz moja kuzynkatak z coreczka chodzila
tak,rozmiar 10 to M jestem taka happy i dalej walcze,zeby bylo S
pisz,pisz do nas ja na pewno bede czytac Twoje wpisy
No i dobrze zrobisz
Na basen zapiszę dzieciaków ale jeszcze nie teraz bo języka nie umiem więc nic bym nie kumała co kto mówi. Ja to myślałam o takim profesjonalnym pływaniu dla siebie jakimiś nowymi i trudnymi stylami bo tak ogólnie to pływac umiem dobrze i bardzo to lubię
AAa no to dobrze kojarzyłam że to rozmiar M Widzisz jaki malutki rozmiar już nosisz!!!! super!!! Pewnie szybciutko wciśniesz się też w S
Dziękuję będę się starała pisać dużo o ile dzieci mi pozwolą

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 18:16   #766
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

A tak tak, ja juz sobie zamówiłam 3 skrzynki piwa u kolegi, który jedzie autkiem To mi weźmie, akurat na 4 dni starczy
Noooo... masz leb jak sklep ja bym sie przekręcila 2 razy
Stary 2012-07-30, 18:17   #767
pipson
Zadomowienie

dobra dziewczynki, troche posprzatam w pokoju, bo mam syf straszny ( balagan to moje drugie imie ) i siadam do kodeksow je wkuwac. Nie naspamujcie za duzo!!
Stary 2012-07-30, 18:18   #768
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska też mam z lidla a ostatnio 3 pak kupiłam w biedronie ja się tez nie przejmuję, są wakacje to można
Pipson sama się dziwie ze pupa jest podniesiona bo nic nie ćwiczę na nią
S_Candall ja mam mało w biodrach bo jakieś 84cm żartuję sobie taka duża to ona nie jest, jest ok

Dobra ja uciekam się szykować i idziemy na piweczko
Bay

Dziękuję za kliki
Stary 2012-07-30, 18:22   #769
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe!! No na tez lubie sobie golnac. Chociaz glowa juz nie ta Teraz po 4 piwach mam taka bombe ze szok. A keidys to 8-9 na imprezie wypijalam. Latka lecą, glowa nei ta
Noo...to tak jak ja
Ja tam standardowo na śniadanko tak jogurt, saszetka musli i 3 piwka. Potem do obiadu to też coś trzeba, bo człowiek nie wielbłąd, a od wody do żaby w brzuchu się zalęgają xD no i obiad...to taki ważny posiłek jest, to uczcić go trzeba, a podwieczorek, no jeszcze coś tam coś tam, kolacji to nie wolno, bo się przytyje, to idzie się na 6 godzin koncertów, pospalać te puste kcal , a jak się wróci to już 2 w nocy jest, to prawie jak śniadanie SIĘ KRĘCI!

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
dobra dziewczynki, troche posprzatam w pokoju, bo mam syf straszny ( balagan to moje drugie imie ) i siadam do kodeksow je wkuwac. Nie naspamujcie za duzo!!
BĘDZIEMY SPAMOWAĆ!!!!!! foch

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Zoska też mam z lidla a ostatnio 3 pak kupiłam w biedronie ja się tez nie przejmuję, są wakacje to można

Dobra ja uciekam się szykować i idziemy na piweczko
Bay

Dziękuję za kliki
hehe, a jednak! Dobrej zabawy słońce!!!
Ja za desperadosem nie przepadam, ale jakos dzisiaj miałam ochotę to kupiłam

Stary 2012-07-30, 18:51   #770
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, niedlugo dolacze do grona uczacych sie niemieckiego, wiec bede Cie wspierac duchowo z tego co czytalam, to u Ciebie ok, ciesze sie
Opowiedz nam jak tam we Włoszech było masz jakieś foteczki?
No tam to tylko makaron wpierdzielają i pizze i o dziwo Włosi wcale nie są jacyś otyli A w dodatku mają piękną ciemna karnację takim to dobrze!
Przykro mi że nie udało się zaliczyć tego jednego egzaminu i trzymam kciuki aby udało się go poprawić
Ooo a dlaczego będziesz się uczyła niemca? na studiach masz czy jak?
No u mnie nawet lepiej niz ok póki co jest super dziękuję

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość

No to rzeczywiście pięknie wam się to wszystko udało gratulacje

No wiesz on nie zawsze taki był- raz był słodki i kochany a raz takie coś. Masakra. Niezrównoważony psychicznie po prostu.
dziękuję
strasznie się cieszę że tak to się potoczyło wszystko, bo w Polsce pewnie byśmy dalej biede klepali, mąz by harował na 3 etaty, ja bym też pracowała gdzieś za marnego tysiaka a i tak by nas na nic stać nie było.
W dodatku ciągle byśmy sie tylko kłócili bo same problemy byśmy mieli mieszkając tam. A tu jest spokojnie, bez problemów, na wszystko na starczy. Mąz pracuje tylko 8 godzin a ja pracować wcale nie muszę i wiem że z głodu nie umrzemy a nawet i mozna odłozyć co nieco.

Ten Twój facet to faktycznie psychol jakiś. Dobrze, że go zostawiłaś bo być może z czasem nawet by Cie bić zaczął skoro juz odstawia takie numery.

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Od rana do popołudnia pracuję i nie mam czasu jeść, w ogóle, ciężko się zakradać na magazyn i wpychać w siebie na szybkiego cokolwiek:/

Poczytałam co u Ciebie, Ty to zawsze przeboje masz! A myslałaś o nauce samej w domku? Tak, żeby idąc na kurs w maju mieć jakieś pojęcie o tym? Samouczek na płytce czy cuś? Chyba ze nie masz takich zdolności to lajt Rozumiem.
Ważne, że masz męża na co dzień nawet jak to są tylko wieczory, to zawsze coś, lepiej niż jak mieszkaliście w innych krajach

Zazdroszczę takiego dietkowania Super że waga się zmniejszyła czy tam stoi, niewiadome bez zważenia Podziwiam!
Kochana Ty musisz zacząć normalnie jeść bo inaczej nigdy zdrowa nie będziesz !!

No moje zycie byłoby za nudne bez przebojów heheh
Własnie mam zamiar zacząć się uczyć w domku, tylko nie mam narazie czasu bo muszę dzieci pilnować no i pisać z Wami
Jakieś tam pojęcie mam bo 8 lat się w szkole uczyłam niemca więc wiem o co chodzi, po prostu zapomniałam wiele słówek i w tym jest problem.
No dokładnie! Najważniejsze że mam go wieczorami i w nocy no i w weekendy

Muszę się w końcu zważyć. Ale chyba teraz sobie odpuszczę bo jutro biorę ostatnią tabletkę anty i okres dostanę na dniach. Więc po okresie dopiero

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Cytat:
Monia może faktycznie strój jest na mnie trochę za duży, ale ja jak to ja bałam się wziąć S-kę na moją grubą doopę i wybrałam M-kę ten zeszłoroczny strój też mam w rozmiarze M i jest na mnie dobry
Haha metki wszystkie obcięłam, bo miał takie mega wielkie nie opłaca się sprzedawać, bo za wiele pewnie nie dostanę za niego niech sobie leży chyba, że może jakaś koleżanka się znajdzie co by chciała
A co do Niemiec to jeszcze nie jest to pewne na 100%, że neta nie będzie, wszystko się okaże ale wątpię w to
Ja też biorę zawsze M-ke bo boję się że z gaci stringi będą mi się robiły jak wezmę S-kę.
Ty masz grubą dupe???? niby gdzie??? weź mnie nie wkurzaj!!!!
No w sumie racja, niech sobie leży. Może jeszcze troszkę Ci cycki urosną to będzie wtedy dobry hehe W sumie to młoda jesteś i jeszcze cycki mogą urosnąc przecież
Mam nadzieję że neta będziesz miała!!! Nie wyobrażam sobie znowu nie pisać z Tobą 3 miesiące

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Zdrowie fatalnie... mam trochę problemów i na razie nie miałam jak się leczyć, bo leki musiałabym brać w bardzo rygorystycznych do przestrzegania porach, a przy moim trybie życia niestety nie dało rady.
Co do pracy...cała kadra się zmienia, jest mega zamieszanie, mnóstwo kontroli i w bardzo dużym skrócie, podsumowując- szefostwo idzie na łatwizne i zmienia zespoły, czyli wyrzuca wszystkich nowych, a na nasze miejsce dają swój zepsół (zamiana kierowników ze sklepów). Tak więc ja i 3 moich kolegów jesteśmy na odstrzale, bo jesteśmy nowi tam no i nas zastępują swoimi ludźmi. Poprzednia kierowniczka dostała nakaz zmiany sklepu, więc opuścila nasz pasaż i poszła do magnolii a my zostaliśmy bez nikogo nad sobą, teraz nam kogoś dowalili, kto takie akcje robi:/
Kochana nie wierzę, że nie znalazłabyś czasu aby łyknąć leki!!!! przecież to zajmuje 2 sekundy! Nastaw sobie przypomnienie w telefonie i problem z głowy!
A własnie z pracą w Polsce to tak jest :/ najpierw przyjmują a za chwilę zwalniają i tak w kółko. Robią ludziom nadzieje tylko. I jak tu funkcjonować normalnie i np. załozyć rodzinę.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-07-30, 18:55   #771
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

zośka- dzięki kochana jesteś
monia- zazdroszczę Ci, że macie kasę i nie musicie się przejmować. Jak mieszkałam z TŻ to bywały miesiące, że nie starczało do 10-ego ale myślmy też dużo kasy przewalali na pierdoły :P

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Niech mnie ktoś zmusi do biegania bo nie chce mi sie strasznie a sobie obiecałam, że od dziś zacznę!

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:00   #772
zooska
Zakorzenienie

Muszę się ogarnąć przed tym woodstockiem. W szczególności, że @ mam, to mi tyle syfów wyszło, że masakra!!!
Farba na włosach już jest, na jutro jestem już do fryzjera umówiona Pilingi, maseczki na bieżąco robię. Jutro obowiązkowy piling, nawilżenie, depilacja, maseczki,manicure, pedicure, brwi, pazurki... uff xD

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Niech mnie ktoś zmusi do biegania bo nie chce mi sie strasznie a sobie obiecałam, że od dziś zacznę!
Dresy na nogi, wygodna bluzka, słuchawki załóż i na pół godziny z domu wybywaj!!! Ale to już!!!!!!!!!!!
Pomyśl sobie ile energii będziesz po tym mieć!!!!!!!!
Dawaj dawaj!!! Zabij sadełko !!!!!!
Ja poćwiczę filmik z Tiffany na talię i tak muszę czekać żeby farbę zmyć

Stary 2012-07-30, 19:11   #773
monika01011986
Zakorzenienie

Mąż poszedł na kurs niemieckiego i siedzę z moimi łobuzami
Zrobiłam obiadek wcześniej także wszyscy najedzeni i mam czas dla Was
W ogóle to jutro na 9 rano muszę być z Oskarem w przedszkolu!!! jakieś zebranie poznawcze jest jeszcze jakies dokumenty dodatkowo muszę też podpisać. W ogóle to Oskar będzie chodził do grupy specjalnej gdzie są dzieci które nie znają niemieckiego i ponoc polskie dzieci też tam są więc będzie miał raźniej

Chciałam Wam też powiedzieć o otyłości wśród Niemców. Czytałam kiedyś że w Niemczech jest najwięcej otyłych ludzi w całej europie ale to co ujrzałam ostatnio gdy chodziłam na baseny przeraziło mnie.
Tyle młodych otyłych kobiet w zyciu nie widziałam... i to w przedziale wiekowym 10-25 lat !!!! normalnie ręcę mi opadły..... Było tam mase ludzi ale żeby ujrzeć gdzieś chudą Niemkę to graniczyło z cudem. Oczywiście jakies tam chude kobiety były ale to przeważnie chinki, turki, rosjanki itd. Ja się momentalnie pozbyłam WSZELKICH kompleksów!!! nawet to jak siedziałam i mi na brzuchu fałdki się zrobiły to mnie nie ruszyło i czułam się atrakcyjnie Przerażające jest to że tak młode kobiety nie pilnują się z jedzeniem. Rozumiem, że są kobiety chore itd no ale 95 % byłaby chora? Tym bardziej, że siedzą przy tych basenach i ciągle coś jedzą..... Nie żebym ja coś miała do tych grubych kobiet.. po prostu mi szkoda ich marnują sobie zdrowie i życie. Przykre to jest

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-07-30, 19:16   #774
zooska
Zakorzenienie

Monia Sry...ale pocieszyłam się tym, nie jest jednak ze mną AŻ TAK źle

Zmobilizowało mnie to do zrobienia koktajlu z banana, kiwi i odrobiny mleka z otrębami, który aktualnie wcinam A miałam już tosta robić XD!

Stary 2012-07-30, 19:20   #775
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
zośka- dzięki kochana jesteś
monia- zazdroszczę Ci, że macie kasę i nie musicie się przejmować. Jak mieszkałam z TŻ to bywały miesiące, że nie starczało do 10-ego ale myślmy też dużo kasy przewalali na pierdoły :P
No my tutaj nie wiadomo ile tez nie mamy -bogaczami nie jesteśmy ale przynajmniej na jedzenie mamy i żeby żyć normalnie np. pojechac gdzieś, pozwiedzać coś itd. W Polsce nam nigdy do wypłaty nie starczało. Rodzice nam pomagali. Dopiero jak mąż zaczął wyjeżdzać w delegacje to się polepszyło troszkę ale w domu był tylko co drugi weekend i pracował codziennie po 12 godzin ciężko fizycznie i nie w swoim wyuczonym zawodzie w dodatku. Teraz jest ok. Pracuje jako elektryk więc w swoim zawodzie i po 8 godzin dziennie. Jest zadowolony to i nie kłocimy się wcale

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-07-30, 19:21   #776
babciam
Raczkowanie

Moniawitaj kochana,cieszę się że wszystko Ci się dobrze układa,ja walczę z dietą ,ale tak jak pisałam,raz chudnę ,raz tyję .Najgorzej jest wieczorem,wtedy łapie mnie wilczy głód,i potem są efekty.No ale chyba już nie ten wiek ,i nie ta silna wola.Pytasz o mojego brata,a wiec było bardzo żle, musiał przerwać chemie,bo miał bardzo złe wyniki,obecnie cały czas przebywa w domu ,nie wychodzi wcale z domu ,bo jest bardzo słaby,no ale najważniejsze że żyje i nawet już czuje się lepiej psychicznie,a to jest najważniejsze .Jest pod opieką domowego hospicjum.Przesyłam Ci całuski i mocno przytulam:przytu l:
babciam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:38   #777
zooska
Zakorzenienie

Mam marchewkę na głowie, a teraz nałożyłam maskę z Bingo Spa z algami i keratyna

Stary 2012-07-30, 19:49   #778
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Mam marchewkę na głowie,
pokaż!!!
Stary 2012-07-30, 19:54   #779
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia Sry...ale pocieszyłam się tym, nie jest jednak ze mną AŻ TAK źle
Kochana! Jakbyś zobaczyła to co ja zobaczyłam to byś była zachwycona swoją figurą ! w sumie to ja nie rozumiem dlaczego nie jesteś bo przecież super wyglądasz! Te dziewczyny o których pisałam to nie są z lekką nadwagą, one ważą ponad stówę. Chciałam Wam zdjęcia porobić abyście zobaczyły jakie kobiety chodzą sobie normalnie w bikini i nie mają z tym problemu ale nie wiedziałam jak zrobić fotki aby nikt nie zauważył Może następnym razem mi się to uda :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-07-30, 19:58   #780
murka04
Zadomowienie

Fajnie że wszystko wróciło do normy tutaj
medzik jaka Ty jesteś opalona! Zazdroszczę, ja byłam dopiero 2 razy nad jeziorem i to za każdym razem burza nas łapała więc nie miałam kiedy się opalić, ale Ty to wyglądasz bosko
monia dobrze, że zdecydowałaś się jednak pisać bo bez Twoich postow to nie to samo wygląda na to że znaleźliście z rodziną swoje miejsce dobrze, że tak się wam układa i oby tak dalej

Ja postaram się teraz częściej zaglądać, bo Tż pracuje od 14 do 22 więc siedzę cały tydzień w domu ściągnął mi wormsy i teraz będę nawalać całymi dniami oczywiście z przerwami na orbitka i hh. W weekend nic nie ćwiczyłam ale też nie jadłam źle, a dziś już zrobiłam wszystko. Na razie daję radę tylko 20min na orbitku ale z czasem się zwiększy, rok temu po 40min codziennie robiłam
A zapomniałam wam napisać że zapisałam się na prawko Na razie chodzę na wykłady i myślę że tak ok. 20 sierpnia zacznę jeździć to akurat egzamin mi wypadnie w okolicy urodzin bo mam 12 października
a medzik Ty kończysz 23 lata 10 sierpnia i moja siostra tego samego dnia też kończy 23lata
Poza tym to moja bratowa jest w ciąży Wydaje się że to jeszcze 9 miesięcy tyle czasu, ale pewnie szybko zleci i już będę przed maturą Ten czas leci coraz szybciej czy tylko mi się tak wydaje?

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości