|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Medzik, weszlam w Twoj album .. i "doope" to Ty masz zgrabna jak diabli, a nie gruba!! a jaka podniesiona kurde moja to obwisa jak jakis ponton, od dwoch dni ja katuje zeby sie "podniosła"
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Hm...na ilewazy.pl podane jest, że krokiet ma 308 kcal, ale po usmażeniu na oleju i w panierce. A ja swojego nie smażyłam i nie panierowałam, wyczytałam, że panierka w oleju ma 78 kcal. Wyszło, że 3 krokiety mają 690 kcal
![]() Maaaaasakra, jak to możliwe jest?!?!? To tylko ciasto naleśnikowe z grzybami i kapustą
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a bieganie dalo jakies efekty? ja chcialabym biegac, ale kondycja nie ta, mam wrazenie ze zaraz dostane zawału jak biegam, a to podobno najlepszy sposob na schudniecie :/
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Woodstock
6 raz już tam jadę, pierwszy raz bylam jako gówniara po 3 gimnazjum ![]() Także tam nie będę nic jeść.... Zawsze tak jest. Biorę ze sobą 3 saczetki musli, z 3 jogurty activia i wafle ryżowe i to starcza mi na 5 dni A czasem przywożę coś do domu xD
|
#756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zooska, a masz wagę? bo najłatwiej to by było robiać naleśniki i przygotowujac grzybki z kapustą po prostu je zwazyc (no i wszystkie pozostale skladniki, haha ) ja mysle, ze niesmazone i niepanirowane na bank tyle nie mają, wszystko zalezy od wielkosci krokieta - moja mama robi maluszki na pół dłoni, a moj dziadek to robił monstra na cala rozpostarta dlon
|
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jakoś tym się nie przejmuje, są wakacje, wyjścia, imprezy. Nie dość, że mam tyle zmartwień, to mam się jeszcze %%% przejmować?! A w życiu!!!!! Pij pij!!!! ![]() ![]() !!!!!!!ja już kończę! Promka była w lidlu za 3,89 zł kupiłam tego dużego
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Meedzik klikam klikam!!
A gdzie nasza heroine?? dzis rano nie napsiala ze niewyspana ![]()
|
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
[QUOTE=meeedzik;35594966]Monia może faktycznie strój jest na mnie trochę za duży, ale ja jak to ja bałam się wziąć S-kę na moją grubą doopę
i wybrałam M-kę ten zeszłoroczny strój też mam w rozmiarze M i jest na mnie dobry ![]() Na grooobą dupę,no ja się zabiję-nie załamuj mnie.Co ja mam powiedzieć?Ciekawa jestem ile masz w biodrach ![]() Zooska
No to sobie wywyśliłam sałatkę z warzyw i jajka.Na ile waży piszę,ze jajko ma 78kcal.z czego białko ma 17kcal.a żółtko 63kcal.!
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie mam wagi i nie planuję kupować, bo nie będę i tak się w to bawić. A te krokiety to od mamy dostałam
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie watpie ze wchodza jak woda.. Ja tylko w tv widzialam woodstok i wydaje sie jedna wielka mega impreza
|
|
|
|
|
#762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio wciągnęłam sałatkę z 2 jajek na twardo i pomidora z ziołami ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Nic nie oddaje tego, jak tam jest naprawdę ![]() Ooooj, to mega festiwal jest. Ja tam jade i wracam naładowana pozytywną energią na kilka miesięcy!^^ A tak tak, ja juz sobie zamówiłam 3 skrzynki piwa u kolegi, który jedzie autkiem To mi weźmie, akurat na 4 dni starczy
|
|
#763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dostalam od mamy, jakas taka sobie wybralam za 60 zł, na poczatku tez nie korzystalam ale w koncu sie nauczylam i niejednokrotnie mi to ratuje dupe takie na pol dlonie na bank nie maja az tyle kcal
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz po 4 piwach mam taka bombe ze szok. A keidys to 8-9 na imprezie wypijalam. Latka lecą, glowa nei ta
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na basen zapiszę dzieciaków ale jeszcze nie teraz bo języka nie umiem więc nic bym nie kumała co kto mówi. Ja to myślałam o takim profesjonalnym pływaniu dla siebie jakimiś nowymi i trudnymi stylami bo tak ogólnie to pływac umiem dobrze i bardzo to lubię AAa no to dobrze kojarzyłam że to rozmiar M Widzisz jaki malutki rozmiar już nosisz!!!! super!!! Pewnie szybciutko wciśniesz się też w S Dziękuję będę się starała pisać dużo o ile dzieci mi pozwolą
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zadomowienie
|
dobra dziewczynki, troche posprzatam w pokoju, bo mam syf straszny ( balagan to moje drugie imie
) i siadam do kodeksow je wkuwac. Nie naspamujcie za duzo!!
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska też mam z lidla
a ostatnio 3 pak kupiłam w biedronie ja się tez nie przejmuję, są wakacje to można ![]() Pipson sama się dziwie ze pupa jest podniesiona bo nic nie ćwiczę na nią ![]() S_Candall ja mam mało w biodrach bo jakieś 84cm żartuję sobie taka duża to ona nie jest, jest ok ![]() Dobra ja uciekam się szykować i idziemy na piweczko Bay Dziękuję za kliki
|
#769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam standardowo na śniadanko tak jogurt, saszetka musli i 3 piwka. Potem do obiadu to też coś trzeba, bo człowiek nie wielbłąd, a od wody do żaby w brzuchu się zalęgają xD no i obiad...to taki ważny posiłek jest, to uczcić go trzeba, a podwieczorek, no jeszcze coś tam coś tam, kolacji to nie wolno, bo się przytyje, to idzie się na 6 godzin koncertów, pospalać te puste kcal , a jak się wróci to już 2 w nocy jest, to prawie jak śniadanie SIĘ KRĘCI !---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
! Dobrej zabawy słońce!!!Ja za desperadosem nie przepadam, ale jakos dzisiaj miałam ochotę to kupiłam
|
|
#770 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz jakieś foteczki? No tam to tylko makaron wpierdzielają i pizze i o dziwo Włosi wcale nie są jacyś otyli A w dodatku mają piękną ciemna karnację takim to dobrze! Przykro mi że nie udało się zaliczyć tego jednego egzaminu i trzymam kciuki aby udało się go poprawić Ooo a dlaczego będziesz się uczyła niemca? na studiach masz czy jak? No u mnie nawet lepiej niz ok póki co jest super dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
strasznie się cieszę że tak to się potoczyło wszystko, bo w Polsce pewnie byśmy dalej biede klepali, mąz by harował na 3 etaty, ja bym też pracowała gdzieś za marnego tysiaka a i tak by nas na nic stać nie było. W dodatku ciągle byśmy sie tylko kłócili bo same problemy byśmy mieli mieszkając tam. A tu jest spokojnie, bez problemów, na wszystko na starczy. Mąz pracuje tylko 8 godzin a ja pracować wcale nie muszę i wiem że z głodu nie umrzemy a nawet i mozna odłozyć co nieco. Ten Twój facet to faktycznie psychol jakiś. Dobrze, że go zostawiłaś bo być może z czasem nawet by Cie bić zaczął skoro juz odstawia takie numery. ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
No moje zycie byłoby za nudne bez przebojów heheh Własnie mam zamiar zacząć się uczyć w domku, tylko nie mam narazie czasu bo muszę dzieci pilnować no i pisać z Wami ![]() Jakieś tam pojęcie mam bo 8 lat się w szkole uczyłam niemca więc wiem o co chodzi, po prostu zapomniałam wiele słówek i w tym jest problem. No dokładnie! Najważniejsze że mam go wieczorami i w nocy no i w weekendy Muszę się w końcu zważyć. Ale chyba teraz sobie odpuszczę bo jutro biorę ostatnią tabletkę anty i okres dostanę na dniach. Więc po okresie dopiero ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Ty masz grubą dupe???? niby gdzie??? weź mnie nie wkurzaj!!!! No w sumie racja, niech sobie leży. Może jeszcze troszkę Ci cycki urosną to będzie wtedy dobry hehe W sumie to młoda jesteś i jeszcze cycki mogą urosnąc przecież Mam nadzieję że neta będziesz miała!!! Nie wyobrażam sobie znowu nie pisać z Tobą 3 miesiące ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
przecież to zajmuje 2 sekundy! Nastaw sobie przypomnienie w telefonie i problem z głowy! A własnie z pracą w Polsce to tak jest :/ najpierw przyjmują a za chwilę zwalniają i tak w kółko. Robią ludziom nadzieje tylko. I jak tu funkcjonować normalnie i np. załozyć rodzinę.
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
zośka- dzięki
kochana jesteśmonia- zazdroszczę Ci, że macie kasę i nie musicie się przejmować. Jak mieszkałam z TŻ to bywały miesiące, że nie starczało do 10-ego ale myślmy też dużo kasy przewalali na pierdoły :P ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Niech mnie ktoś zmusi do biegania bo nie chce mi sie strasznie a sobie obiecałam, że od dziś zacznę!
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się ogarnąć przed tym woodstockiem. W szczególności, że @ mam, to mi tyle syfów wyszło, że masakra!!!
Farba na włosach już jest, na jutro jestem już do fryzjera umówiona Pilingi, maseczki na bieżąco robię. Jutro obowiązkowy piling, nawilżenie, depilacja, maseczki,manicure, pedicure, brwi, pazurki... uff xD---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
Pomyśl sobie ile energii będziesz po tym mieć!!!!!!!! Dawaj dawaj!!! Zabij sadełko Ja poćwiczę filmik z Tiffany na talię i tak muszę czekać żeby farbę zmyć
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż poszedł na kurs niemieckiego i siedzę z moimi łobuzami
Zrobiłam obiadek wcześniej także wszyscy najedzeni i mam czas dla Was W ogóle to jutro na 9 rano muszę być z Oskarem w przedszkolu!!! jakieś zebranie poznawcze jest jeszcze jakies dokumenty dodatkowo muszę też podpisać. W ogóle to Oskar będzie chodził do grupy specjalnej gdzie są dzieci które nie znają niemieckiego i ponoc polskie dzieci też tam są więc będzie miał raźniej Chciałam Wam też powiedzieć o otyłości wśród Niemców. Czytałam kiedyś że w Niemczech jest najwięcej otyłych ludzi w całej europie ale to co ujrzałam ostatnio gdy chodziłam na baseny przeraziło mnie. Tyle młodych otyłych kobiet w zyciu nie widziałam... i to w przedziale wiekowym 10-25 lat !!!! normalnie ręcę mi opadły..... Było tam mase ludzi ale żeby ujrzeć gdzieś chudą Niemkę to graniczyło z cudem. Oczywiście jakies tam chude kobiety były ale to przeważnie chinki, turki, rosjanki itd. Ja się momentalnie pozbyłam WSZELKICH kompleksów!!! nawet to jak siedziałam i mi na brzuchu fałdki się zrobiły to mnie nie ruszyło i czułam się atrakcyjnie Przerażające jest to że tak młode kobiety nie pilnują się z jedzeniem. Rozumiem, że są kobiety chore itd no ale 95 % byłaby chora? Tym bardziej, że siedzą przy tych basenach i ciągle coś jedzą..... Nie żebym ja coś miała do tych grubych kobiet.. po prostu mi szkoda ich marnują sobie zdrowie i życie. Przykre to jest
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Sry...ale pocieszyłam się tym, nie jest jednak ze mną AŻ TAK źle
![]() ![]() ![]() Zmobilizowało mnie to do zrobienia koktajlu z banana, kiwi i odrobiny mleka z otrębami, który aktualnie wcinam A miałam już tosta robić XD!
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przynajmniej na jedzenie mamy i żeby żyć normalnie np. pojechac gdzieś, pozwiedzać coś itd. W Polsce nam nigdy do wypłaty nie starczało. Rodzice nam pomagali. Dopiero jak mąż zaczął wyjeżdzać w delegacje to się polepszyło troszkę ale w domu był tylko co drugi weekend i pracował codziennie po 12 godzin ciężko fizycznie i nie w swoim wyuczonym zawodzie w dodatku. Teraz jest ok. Pracuje jako elektryk więc w swoim zawodzie i po 8 godzin dziennie. Jest zadowolony to i nie kłocimy się wcale
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Monia
.Najgorzej jest wieczorem,wtedy łapie mnie wilczy głód,i potem są efekty![]() ![]() .No ale chyba już nie ten wiek :przytu l:
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Mam marchewkę na głowie, a teraz nałożyłam maskę z Bingo Spa z algami i keratyna
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana! Jakbyś zobaczyła to co ja zobaczyłam to byś była zachwycona swoją figurą ! w sumie to ja nie rozumiem dlaczego nie jesteś bo przecież super wyglądasz! Te dziewczyny o których pisałam to nie są z lekką nadwagą, one ważą ponad stówę. Chciałam Wam zdjęcia porobić abyście zobaczyły jakie kobiety chodzą sobie normalnie w bikini i nie mają z tym problemu ale nie wiedziałam jak zrobić fotki aby nikt nie zauważył
Może następnym razem mi się to uda :P
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie że wszystko wróciło do normy tutaj
![]() medzik jaka Ty jesteś opalona! Zazdroszczę, ja byłam dopiero 2 razy nad jeziorem i to za każdym razem burza nas łapała więc nie miałam kiedy się opalić, ale Ty to wyglądasz bosko monia dobrze, że zdecydowałaś się jednak pisać bo bez Twoich postow to nie to samo wygląda na to że znaleźliście z rodziną swoje miejsce dobrze, że tak się wam układa i oby tak dalej Ja postaram się teraz częściej zaglądać, bo Tż pracuje od 14 do 22 więc siedzę cały tydzień w domu ściągnął mi wormsy i teraz będę nawalać całymi dniami oczywiście z przerwami na orbitka i hh. W weekend nic nie ćwiczyłam ale też nie jadłam źle, a dziś już zrobiłam wszystko. Na razie daję radę tylko 20min na orbitku ale z czasem się zwiększy, rok temu po 40min codziennie robiłam A zapomniałam wam napisać że zapisałam się na prawko Na razie chodzę na wykłady i myślę że tak ok. 20 sierpnia zacznę jeździć to akurat egzamin mi wypadnie w okolicy urodzin bo mam 12 października ![]() a medzik Ty kończysz 23 lata 10 sierpnia i moja siostra tego samego dnia też kończy 23lata Poza tym to moja bratowa jest w ciąży Wydaje się że to jeszcze 9 miesięcy tyle czasu, ale pewnie szybko zleci i już będę przed maturą Ten czas leci coraz szybciej czy tylko mi się tak wydaje?
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

ten zeszłoroczny strój też mam w rozmiarze M i jest na mnie dobry
niech sobie leży 

wiec musze w domu cos powymyslac
też mam dużego w lodówce się chłodzi 

52,5kg. 51 50 49 

Pewnie szybciutko wciśniesz się też w S
będę się starała pisać dużo o ile dzieci mi pozwolą 

A w dodatku mają piękną ciemna karnację

marnują sobie zdrowie i życie. Przykre to jest
:przytu l: