|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Cytat:
![]() Nie mieści mi się w bani co takie palanty robią w służbie zdrowia ![]()
|
|
|
|
|
#4292 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiesz co, ja już bym dawno na moim miejscu zmieniła lekarza... nie ma innego lekarza, który pracuje w Twoim szpitalu? ja bym z takim gościem pojechała...również równo jak on ze mną ;] ja się po prostu nie cackam...ktoś mi dosrywa to ja jemu też..i 2x więcej. ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
i nie mogłam przestać..a mój mąż biedaczek..pomimo iż mu tłumaczyłam, że to nie z jego powodu to i tak nie mógł zrozumieć hehehehe ![]() pamiętam, jak była kolęda u mojej mamy...i wszyscy byliśmy...nagle..no po prostu nie wiem co mnie naszło, parsknęłam ze śmiechu i nie mogłam się opanować...musiałam wyjść do drugiego pokoju, bo dostałam jakiegoś ataku śmiechu. ksiądz cały czerwony się zrobił hehehe oczywiście, to za czasów ciąży było
|
||
|
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
Kobitki ile trwa urlop macierzyński w 2013 roku???
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nauczycielka, na razie tylko z wykształcenia bo skonczyłam uniwerek rok temu i nic sie dla mnie nie znalazło
Odnosnie wizyt- ja chodze na NFZ, na razie miałam dwa USG (4 tydz, 11 tydz.). Następne bede miec w 21-22 tyg- wtedy dowiem się co tam się chowa (w piątek zaczynam 19 tydz więc to już nie tak bardzo długo). Wizytę mam co 3 tyg. i na każdej rozkładam nogi- ze względu na tą moją krótką szyjkę przerobiłam dzisiaj ogóreczki- tym razem z zalewą w kurkumie ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
ewentualnie Tomek, ale to już wzbudza we mnie mniejszy entuzjazm![]() A dla dziewczynki Blanka, chciałam Hanie, ale kuzynka męża tak dała pól roku temu córeczce. |
|
|
|
|
#4295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Wtajemniczenie
|
BOŻE dziewczyny ja wrocilam z urlopu, a tu zaraz trzecia część watku ledwo przywitałam się w drugiej
|
|
|
|
#4297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak było? i w ogóle gdzie byłaś?
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Boże Hosenko- pamiętaj,że nieużywane narządy zanikają
![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
może libido w ciąży spada ale nie wyobrażam sobie,że mogłabym zaniedbać potrzeby mojego mężczyzny bo ja nie mam ochoty![]() czytałam gdzieś tu w poczekalni,że laska pisała,że kochała się z mężem do III trymestru może ze dwa razy dla mnie to straszne- patrząc ze strony partnera potem jeszcze po porodzie nie wolno przez minimum 6 tygodni a naprawdę po porodzie to dopiero libido spada znam osobiście dwa małżeństa co nie przeszły takie próby |
|
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
No trudno
Musi poczekać na lepsze czasy ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-07-30 o 20:19 |
|
|
|
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
Nie umiem dzisiaj nadążyć za Wami
co przeczytam i chcę odpisywać to nowe strony się pojawiają i ja muszę odejść od kompa. I tak w kółko dziś ![]() Widzę, że tu właściwie większość rockowych dziewczyn jest. Ja też z tego gatunku, lubię starego rocka, klasycznego i właściwie u każdej z Was znalazłam coś co lubię ![]() U mnie dziś na obiad gołąbki - uwielbiam mogłabym jeść co drugi dzień ![]() Co do książek to też lubię czytać, ostatnio zaczęłam od nowa całą Jeżycjadę, bo na jesień ponoć ma w końcu wyjść następna część. Ale przy moim tempie czytania, to do jesieni jeszcze ją ze 4 razy przeczytam
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przez pierwszy miesiąc nie miałam w ogóle ochoty na mojego, ale i tak o niego dbałam, bo się zgadzam z Marsi - nie jestem jego niewolnicą, ale jesteśmy parą i trzeba myśleć o sobie nawzajem, on mnie nigdy nie zaniedbuje, w żadnej kwestii, więc ja postępuję tak samo wobec niego.
![]() Teraz mam takie libido, jak przed ciążą, czyli wszystko w normie - mniej więcej co 2 dni. :P Zawsze tak u nas było, 3-4 razy w tygodniu nam wystarcza.
|
|
|
|
#4304 |
|
Rozeznanie
|
Ok kobieciny, idę się umyć i do łóżka, hmm no chyba, że jednak jeszcze zjem tą carbonarę
a potem skazany na bluesa, albo jakaś książka (Saga o Ludziach Lodu ?) z pozycji leżącej. Dobranoc
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez jestem molem ksiazkowym (w koncu absolwentka filologii polskiej, ale nie nauczyciel jak niektore z Was ).Uwielbiam kryminaly - szczegolnie Cobena, Mankella, Marininy i Agathy Christie
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w pierwszej ciazy bylam przekonana ze bedzie dziewuszka i tak wlasnie bylo
![]() a teraz nie mam zadnych przeczuc a co do seksu to mie sie chyba zawsze chce ![]() moze przez pierwszy trymestr mniej faktycznie ale jak maz chcial to nie protestowalam ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- jest az 32 przegladajacych
|
#4307 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym, ja z córą wyglądałam pięknie, teraz podobno też dziewczyna ma być i też bez syfów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A to różnie bywa, myśmy ledwo 6 tygodni wytrzymali ![]() Teraz z libido różnie bardzo, czasem się chce a sił brak ![]() --------------------- Kupiłam sobie 2 włóczki dzisiaj, na sweterki dla Zimorodka
|
|||||
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35598796]
Nooo a nieużywana cipka zarasta pajęczyną ![]() A to różnie bywa, myśmy ledwo 6 tygodni wytrzymali ![]() Teraz z libido różnie bardzo, czasem się chce a sił brak ![]() [/QUOTE] My też nie wytrzymalismy 6 tyg
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
No to chyba ze mnie jest wyrodna żona ... Chcę mieć z seksu przyjemność a z kolei nie chcę, żeby mi się później kojarzył ze zmuszaniem się i nie czuciem prawie nic.
Gdy TŻ się dobiera do mnie, to mówię, że nie chcę. Gdybym chociaż całkiem dobrze się czuła, to może bym się ulitowała, ale mając cały brzuch rozedrgany, mdłości to naprawdę seks to ostatnie o czym myślę.
|
#4310 | |
|
Konto usunięte
|
No myśmy musieli, ja cc miałam
ale w noc po cc śnił mi się tak erotyczny sen, że szok Cytat:
|
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie troche bolalo takze lepiej poczekac te 6
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4314 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35598796]
A to różnie bywa, myśmy ledwo 6 tygodni wytrzymali ![]() [/QUOTE] my nie wytrzymaliśmy
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki co do libido u mnie tez kiepsko z tym ... wczoraj byly przytulanki po 2 miesiacach postu, ale pieklo mnie wszystko, chyba od prezerwatywy ... i po jakis 10 min mnie bolalo, skonczylo sie tym ze sie rozryczalam, moj przerazony i spanikowany .... Wiecie glupio mi o tym pisac, ale my z moim to lubimy ostrzejsze akcje i teraz ciezko sie przyzwyczaic do delikatnosci i wolnego tempa ... ale musimy sie tego oboje nauczyc ... Bola mnie piersi wiec w sumie nie moze ich dotykac, wiec to tez takie troche niefajne ... Ale trzeba dbac o naszych TZ, zeby im nie strzelaly glupie pomysly do glowy ....
No i opytanie mojego w trakcie, a myslisz, ze go w glowe nie pukam myslalam, ze padne
|
|
#4316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorzej na poczatku, pozniej jak sie tylko bedziesz dobrze czula mozecie troszke przyszalec ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|
#4317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
Super w takim razie ze o tym napisalam, a czy moze skanczyc we mnie ...strasznie mi glupio o takie cos pytac, ale wole was niz moja ginekolog, bo pomysli ze jakis zbok jestem
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

i nie mogłam przestać..a mój mąż biedaczek..pomimo iż mu tłumaczyłam, że to nie z jego powodu to i tak nie mógł zrozumieć hehehehe
(w piątek zaczynam 19 tydz więc to już nie tak bardzo długo). Wizytę mam co 3 tyg. i na każdej rozkładam nogi- ze względu na tą moją krótką szyjkę 

bo ja nie mam ochoty