Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 19:41   #961
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
swietnie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Onyks super!!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Onyks, to super! Bardzo sie ciesze... Odetchnelas?
Oj tak
Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

ja uciekam będe jutro
papa

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Monika ja nie chciałam Onyks, straszyć tylko chodziło mi o to że wcale nie musi tak być że jak usg dobre to krew też, no i jak krew zła to wcale nie znaczy że dziecko chore bo jak widać często się mylą.

Onyks, ciesze się że wszystko dobrze się skończyło

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!!!

super

A propos odchudzania, ostatnio pisalam ze dietka mi sie skonczyla, dzis bede zamawiac nowa a tymczasem wchodze na wage i... -2kg!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
super

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Jak ją kiedyś w końcu przeczytam. W dodatku do końca. Nie wiem, co jest, ale od kilku książek doczytuję do połowy albo kawałek dalej i odkładam. I nie doczytuję do końca. Większość książek na półce właśnie ma status niedoczytanych - teraz musiałabym zacząć od początku.
Dlatego sięgnęłam po Cobena - totalnie inny gatunek, może on mnie wciągnie...

Kocham Cobena jak skończę czytać to zaczynam od nowa, wszystkie jego książki

Cytat:
Mam dokladnie 17kg zrzucone Zdjecie z lotniska musze wysepic od TZa bo on robil to bedzie zdjecie z przed metamorfozy, a po zrobie przed wyjazdem na lotnisko po niego i wstawie,ok ?
Wow super!! A jak się czujesz?? Koniecznie pokaż zdjęcia

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:45   #962
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

witajcie nadrobilam Was ale nie mam wogole nastroju na nic wrocilam z pracy i plakac mi sie chce na to wszystko.......ech...
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:46   #963
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Wow super!! A jak się czujesz?? Koniecznie pokaż zdjęcia
dziekuje czuje sie ok, ze powoli wracam do normalnosci... ale w marcu zeszlego roku bylam jeszcze szczuplejsza, brakuje mi 10kg do tamtej wagi mysle, ze do przyjazdu TZa zgubie jeszcze 5...

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:47   #964
gochaa_p
Zakorzenienie

AMANI 17 kg!!!! W szoku jestem
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 19:48   #965
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
AMANI 17 kg!!!! W szoku jestem

-26kg

Stary 2012-07-30, 20:02   #966
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
witajcie nadrobilam Was ale nie mam wogole nastroju na nic wrocilam z pracy i plakac mi sie chce na to wszystko.......ech...
co sie stalo?

Cytat:
dziekuje czuje sie ok, ze powoli wracam do normalnosci... ale w marcu zeszlego roku bylam jeszcze szczuplejsza, brakuje mi 10kg do tamtej wagi mysle, ze do przyjazdu TZa zgubie jeszcze 5...
ale zaciecie
Stary 2012-07-30, 20:08   #967
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
co sie stalo?

ale zaciecie

a jakos chandra mnie dopadla... wzielam dzis 200 zl i juz nie mam bo ciagle cos.... i ogolnie jestem przemeczona i sie nie wysypiam bo w nocy jest tak duszno ze spac nie mozna.... i chce robic caly tydzien zeby cos zarobic ale maz chce zebym dala sobie spokoj bo na wesleu bede przemeczona no ale cos kosztem czegos.....
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."

Edytowane przez martynka1916
Czas edycji: 2012-07-30 o 20:10
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 20:09   #968
kaska87
Zakorzenienie

Amani teraz tak myślę, bo w sumie bardzo szybko schudłaś, czy ta dieta jest zrowa, efekt jojo nie grozi później jak zaczniesz normalnie jeść?

ja od tygodnia jem mniej, ćwiczę mam nadzieję 10kg zrzucić-może się uda

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 20:13   #969
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
ale zaciecie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Amani teraz tak myślę, bo w sumie bardzo szybko schudłaś, czy ta dieta jest zrowa, efekt jojo nie grozi później jak zaczniesz normalnie jeść?

ja od tygodnia jem mniej, ćwiczę mam nadzieję 10kg zrzucić-może się uda
w 3 miesiace to nie az tak szybko... ja mam duzo do zrzucenia, co innego gdybym miala lekka nadwage i tyle schudla. Poza tym juz nigdy nie mam zamiaru wrocic do poprzedniego zycia (a raczej wegetacji bo zyciem to nazwac nie mozna bylo). Wracam do rodzicow a nie do TZa, wiec tez zadnych pokus miec nie bede, moja mama gotuje bardzo lekko, nie ma slodyczy w domu itd. Chociaz i tak najbardziej sie boje, ze cos sie stanie i przestawie sie na dawny tryb myslenia, boje sie tego cholernie, ze znow wpadne w depresje szczerze mowiac chce jak najszybciej wrocic do Stanow...

-26kg

Stary 2012-07-30, 20:27   #970
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
w 3 miesiace to nie az tak szybko... ja mam duzo do zrzucenia, co innego gdybym miala lekka nadwage i tyle schudla. Poza tym juz nigdy nie mam zamiaru wrocic do poprzedniego zycia (a raczej wegetacji bo zyciem to nazwac nie mozna bylo). Wracam do rodzicow a nie do TZa, wiec tez zadnych pokus miec nie bede, moja mama gotuje bardzo lekko, nie ma slodyczy w domu itd. Chociaz i tak najbardziej sie boje, ze cos sie stanie i przestawie sie na dawny tryb myslenia, boje sie tego cholernie, ze znow wpadne w depresje szczerze mowiac chce jak najszybciej wrocic do Stanow...
do rodziców? coś mnie ominęło?

jednak ciągnie Cię do tych stanów tak jak mnie to "wpadasz" na chwilę do Polski i znowu lecisz, co tam planujesz?

Stary 2012-07-30, 20:41   #971
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Natalko dokładnie, dziecko musi samo być na wszystko gotowe. ja się za głowę łapałam jak moi znajomi przyszli z dzieckiem (4 miesiące) i się chwalili, ze siedzi jak się je podciąga biedna maleństwo, całe latało na boki jak je trzymali - ale siedziało wg nich
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
no wlasnie, czasem rece opadaja,
nawet oststnio na placu zabaw widzialam mame z moze 4 miesieczym dzieckim, i na sile je prowadzala, puszczala na zjezdzalni a dziecko ledwo glowe trzymalo,
Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
no niestety masz racje moja kuzyna obkładała synka poduszkami jak miał 2,5 miesiąca, na siłe prowadzała od 7 miesiaca
no i to właśnie jest masakra a ja na tym punkcie jestem szczególnie wyczulona

Onyks, super że wyniki dobre

Strong, Amani, wow, jestem w szoku że tyle potrafiłyście schudnąć.... pozytywnym oczywiście

Zabciu i co z Dominikowym oczkiem?

kurde, od rana bolą mnie piersi.... jak już dawno nie bolały oj wkręcasz się Natala, wkręcasz
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 20:53   #972
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
do rodziców? coś mnie ominęło?

jednak ciągnie Cię do tych stanów tak jak mnie to "wpadasz" na chwilę do Polski i znowu lecisz, co tam planujesz?
miedzy mna a TZem nie jest najlepiej, wisimy na wlosku. Jesli bedzie zle, to nawet sie nie zastanawiam tylko wracam do USA najszybciej jak sie da. Jesli bedzie lepiej to zobaczymy, max styczen/luty.
Mnie nigdy tak nie ciaglo wlasnie, to TZ chcial wyjechac... teraz jak zobaczylam ile jest tu mozliwosci pracy, nauki to az chce sie cos robic! No i poznalam wieeelu ludzi, bardzo zal mi bedzie ich zostawiac a jak wasze plany? myslicie dalej o Stanach?

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
no i to właśnie jest masakra a ja na tym punkcie jestem szczególnie wyczulona

Onyks, super że wyniki dobre

Strong, Amani, wow, jestem w szoku że tyle potrafiłyście schudnąć.... pozytywnym oczywiście

Zabciu i co z Dominikowym oczkiem?

kurde, od rana bolą mnie piersi.... jak już dawno nie bolały oj wkręcasz się Natala, wkręcasz
dziekuje

oj a u Ciebie jakis moment niepewnosci..... ?

-26kg

Stary 2012-07-30, 21:04   #973
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
miedzy mna a TZem nie jest najlepiej, wisimy na wlosku. Jesli bedzie zle, to nawet sie nie zastanawiam tylko wracam do USA najszybciej jak sie da. Jesli bedzie lepiej to zobaczymy, max styczen/luty.
Mnie nigdy tak nie ciaglo wlasnie, to TZ chcial wyjechac... teraz jak zobaczylam ile jest tu mozliwosci pracy, nauki to az chce sie cos robic! No i poznalam wieeelu ludzi, bardzo zal mi bedzie ich zostawiac a jak wasze plany? myslicie dalej o Stanach?
mamy złożone papiery, pożyjemy zobaczymy

Stary 2012-07-30, 21:14   #974
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
mamy złożone papiery, pożyjemy zobaczymy
macie zlozone papiery na sponsorowanie przez rodzine? czy jak?

-26kg

Stary 2012-07-30, 21:28   #975
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny wynik dobry!
To super!!

Ciekawe co tam u Kasi...

Aaby zobaczyłam sobie Twoje zdjęcia, które masz na wizażowym profilu i ja Ci chyba w dupsko dziś dam za Madzię. Zgrabniutka jesteś jak jasna cholera i nie mów mi że to w ciuchach inaczej wygląda bo masz cudowne szczupłe nogi. Chciałabym takie mieć!!

Amani to poszalałaś z tymi kilogramami czekam na zdjęcia bo jestem aż ciekawa jaka jest różnica

A ja mam dziś jakiś kiepski humor przez te badania i w ogóle. Jeszcze zjadłam z nerwów tonę słodyczy i teraz mam oczywiscie wyrzuty sumienia. Rano byłam biegać a na wieczór żrem jak świnia

Strong ja jak Nikita z poczciwej Rudy Śląskiej jestem

Kasiu powodzenia - mam nadzieję że szybko stracisz te zbędne kilogramy.

Co do zabawek to ja miałam tamagucci czy jak to się nazywało i domek dla barbie Tylko zawsze marzyłam żeby mieć syrenkę, którą można było kąpać w wodzie.. ale i tak sobie jakoś z tym poradziłam. Nogi barbie zeżarł pies także prawie jak syrenkatylko włosy się takie siankowate z kąpieli zrobiły.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

A z bajek to kochałam właśnie małą syrenkę i kopciuszka
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 21:34   #976
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wynik dobry!

i bylo sie tak denerwowac?
dobrze ze wszystko ok,

strongwomen podziwiam ze tyle udalo Ci sie schudnac,

Cytat:
A propos odchudzania, ostatnio pisalam ze dietka mi sie skonczyla, dzis bede zamawiac nowa a tymczasem wchodze na wage i... -2kg!

bylam u lekarza i nie wiem czy potrzebnie, zbadala mnie, na prawym jajniku znow zrobila mi sie mala torbiel, kilka razy juz leczylam sie tabletkami anty ale jak przestaje je brac to problem wraca, przez to ze mam dlugie cykle nie wszystkie sa owulacyjne wiec przepisala, tak na wszelki wypadek duhpasto, jak po 3 miesiacach nie bede w ciazy to mam przyjsc na stymulacje, przed pierwsza ciaza tez mialam torbiele, 3 lekarzy mi mowilo ze moge miec problem z zajsciem w ciaze a jednak udalo sie w pierwszym cyklu,, wiem ze to moze taki trafil sie ten cykl z owulacja, kurcze, mam nadzieje ze jednak sie uda
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 21:53   #977
tomalinka
Wtajemniczenie

A potem to jeszcze uwielbiałam króla lwa.. http://www.youtube.com/watch?v=C8gw9...feature=fvwrel

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=vafboyQXTJ8

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

i gdzie Wy jesteście jak ja sobie tu siedzę to nikogo nie ma;(
Stary 2012-07-30, 22:01   #978
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
bylam u lekarza i nie wiem czy potrzebnie, zbadala mnie, na prawym jajniku znow zrobila mi sie mala torbiel, kilka razy juz leczylam sie tabletkami anty ale jak przestaje je brac to problem wraca, przez to ze mam dlugie cykle nie wszystkie sa owulacyjne wiec przepisala, tak na wszelki wypadek duhpasto, jak po 3 miesiacach nie bede w ciazy to mam przyjsc na stymulacje, przed pierwsza ciaza tez mialam torbiele, 3 lekarzy mi mowilo ze moge miec problem z zajsciem w ciaze a jednak udalo sie w pierwszym cyklu,, wiem ze to moze taki trafil sie ten cykl z owulacja, kurcze, mam nadzieje ze jednak sie uda
Nie martw się na pewno się uda i stymulacja nie będzie w ogóle potrzebna spróbuj się nie nakręcać (wiem, ze łatwo się mówi) i na luzie te 3 miesiące się starać a potem zobaczycie co dalej!
Stary 2012-07-30, 22:01   #979
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

blonde, metka ech... masakra z tymi ludźmi, tylko dzieci na tym cierpią.

Ana można mieć aparat, mój mąz normalnie zdjęcia kręcił i nawet kamerował

Strong na razie po jogurcie wszystko super Widze, ze my obie takie cysterny mleczne jesteśmy Maja też ssie cyca jak nie wiem co.

Onyks super

Kasiu o matko.. a dlaczego lodem po głowie?/ wklej swoje zdjęcie.

Zabcia wtedy to pamiętam, ze jedzonko było wypasione. I to chyba ze 2 razy podawali, już nie pamiętam. Miałam wtedy 10 lat.

aaby trzymam kciuki. Ja jestem uparta i staram się wymeczyć nawet nudną ksiązkę. Daję jej szansę

Amani

Natalka

Tomalinko dziękuje Ci bardzo

metka mam nadzieję, ze jednak obędzie się bez problemów

Mój mąż był u ortopedy, zaczął też rehabilitacje i... dostał 2 tyg zwolnienia. Więc kolejne 2 tyg będzie z nami. Na szczęście z nogą nic powaznego, ale musi ją oszczędzac w trakcie rehab.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:07   #980
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

Cytat:

Przykro mi
Mam nadzieje,ze jak przyjedzie to sie wszystko ułozy

[
Cytat:
Mój mąż był u ortopedy, zaczął też rehabilitacje i... dostał 2 tyg zwolnienia. Więc kolejne 2 tyg będzie z nami. Na szczęście z nogą nic powaznego, ale musi ją oszczędzac w trakcie rehab.
i jednak zwolnienie
Co mu wkoncu jest?
Stary 2012-07-30, 22:08   #981
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

A ja po wizycie, c sie okazalo (jak myslalm) doktor chcial mi przeczytac wyniki od kariologa, ktore juz mi pani doktor przedstawila po badania ale coz wazne ze tylko po to sie ruszylam

A cos wam powiem
Spotkalam sasiadke (Polke) ktora starala sie z mezem o dziecko przez UWAGA 8 lat i nic, niecaly rok temu zdjagnozowano u niego bialaczke mial poddac sie leczeniu przez pol roku leczenie minelo, chcieli zrobic in vitro bo nie mieli nadzieji juz na dziecko, ale neistety po tym leczeniu nie podlegaja zabiegowi in vitro. Ona sie zalamala ale nie poddala, zbierala papiery aby adoptowac dziecko.. i co .... dzis widzimy sie na prkingu i mowi ze wracaja ze scanu beda mieli synka termin na marzec 2013. I jak tu w cuda nie wierzyc, nawet nie wiecie jak sie za nich ciesze

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:08   #982
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby, zamieszkałam z TŻ
Ooo, to jak ja

Cytat:
Co do Twoich kompleksow, to przepraszam, ale nie uwierze, ze jest az taka roznica w ubraniu a bez. Nawet jakbys sie zwiazala bandazami jak mumia, to z takiej figury jaka widzimy na zdjeciach z Toba nie zrobi sie nijak kobieta przy kosci Widzialam Twoje zdjecia slubne, to mowilas, ze to zasluga sukni... owszem, gorset moze Ci ujac z max 5cm w talii, ale z rozmiaru np. 46 nie zrobi 36 uwierz w koncu, ze masz piekne cialo, zgrabna i filigranowa figure!!!! A ze gdzies tam mala faldka, celulitis czy cos to normalne, kazda z nas to ma!!!
Ach, już nic nie mówię Naprawdę kiedyś Wam fotę w bieliźnie strzelę - wtedy najpierw się , a potem przyznacie mi rację...

Cytat:
a ja nie mam Aaby w znajomych
Jak mogłaś?

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Aaby zobaczyłam sobie Twoje zdjęcia, które masz na wizażowym profilu i ja Ci chyba w dupsko dziś dam za Madzię. Zgrabniutka jesteś jak jasna cholera i nie mów mi że to w ciuchach inaczej wygląda bo masz cudowne szczupłe nogi. Chciałabym takie mieć!!
Nooo, szkoda, że te zdjęcia były 6kg temu. A dodaj sobie 6kg przy wzroście 160cm, które poszło w brzuch, pupę i uda

nie smutaj

Zmykam pod prysznic i może zacznę Cobena. Dobrej nocy!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:10   #983
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Today super.

Blonde coś ze ścięgnami, na szczęście nic poważnego. Ale zwolnienie musiał wziąć, bo w pracy ma mase biegania więc rehab. by była bez sensu. Jutro wiezie to szefowej - kto obstawia jaka będzie jej reakcja

Stary 2012-07-30, 22:14   #984
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Blonde coś ze ścięgnami, na szczęście nic poważnego. Ale zwolnienie musiał wziąć, bo w pracy ma mase biegania więc rehab. by była bez sensu. Jutro wiezie to szefowej - kto obstawia jaka będzie jej reakcja
wiadomo jaka...nie przyjmie tego
Pewnie pomysli,ze kupil zwolnienie by przedłzyc sobie urlop
Dobrze ze nic powaznego i pobedziecie razem jeszcze troszke
Stary 2012-07-30, 22:14   #985
201606201204
Konto usunięte

Cytat:
Kochana, ale tu jest sporo dziewczyn, które starania zaczynają za rok-dwa Nie rozmawiamy tylko o dzieciach, ciąży i karmieniu
No niby tak, może trafiłam jakoś w zły okres i poczułam, że nie mam o czym tu pisac.
Cytat:
To chyba naprawdę jest źle skoro u Ciebie takie myśli.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:14   #986
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Madzia jak tam Majka, rosnie pewnie jak na drozdzach. Znow bedziesz miec mezusia przez 2 tyg milo tak razem spedzac czas szczegolnie jak Maja taka malutka

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-07-30 o 22:17
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:16   #987
tomalinka
Wtajemniczenie

Madziu z jednej strony szkoda, że z nogą coś nie tak ale w sumie jak to nic poważnego to fajnie, że będziesz miała w domciu mężulka
A reakcja szefowej?? Myślę, że się wścieknie na maxa

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A ja po wizycie, c sie okazalo (jak myslalm) doktor chcial mi przeczytac wyniki od kariologa, ktore juz mi pani doktor przedstawila po badania ale coz wazne ze tylko po to sie ruszylam

A cos wam powiem
Spotkalam sasiadke (Polke) ktora starala sie z mezem o dziecko przez UWAGA 8 lat i nic, niecaly rok temu zdjagnozowano u niego bialaczke mial poddac sie leczeniu przez pol roku leczenie minelo, chcieli zrobic in vitro bo nie mieli nadzieji juz na dziecko, ale neistety po tym leczeniu nie podlegaja zabiegowi in vitro. Ona sie zalamala ale nie poddala, zbierala papiery aby adoptowac dziecko.. i co .... dzis widzimy sie na prkingu i mowi ze wracaja ze scanu beda mieli synka termin na marzec 2013. I jak tu w cuda nie wierzyc, nawet nie wiecie jak sie za nich ciesze
no i fajnie, że to jednak nic poważnego nie było.. a tak się kochana martwiłaś

Niesamowita historia...

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2012-07-30 o 22:18
Stary 2012-07-30, 22:22   #988
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Odprawa tak, ale w samolocie? chyba obsługa nie będzie mówiła po polsku. Linie bułgarskie...
Tak można z samym dowodem, ale biorę też paszport, ponieważ na zdjęciu dowodowym nie jestem do siebie podobno-jasne włosy. Nawet pani, gdzie odbierałam paszport, nie chciała mi wydać, że to nie ja niby

Ja tam bym wolała wiedzieć co w przypadku katastrofy bo oczywiscie mam czarne scenariusze ehhh cała ja i do tego panikara
Ana nic sie nie boj w samolocie nie musisz znac jezyka a wszystko zrozumiesz co pokazuja bo czy po chinsku czy urugwajsku pokazuja tak samo gdzie sa wyjscia awaryjne albo jak nalozyc maske i ciesz sie bo Ty lecisz z Polski a ja pierwszy lot w zyciu zaliczylam z Anglii
Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Przyjedź do mnie tam, gdzie ja kupuję są z takim obwodem - i na prawdę
mowisz?? coraz bardziej kusisz zeby Ci nalot zrobic

Cytat:
Mąz mi właśnie pojechał na konsultacje do ortopedy, zobaczymy co i jak.

Madzia pewnie przegapilam ale co mu wyszlo
Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Ja tez nie znosze miekkich stanikow bo wtedy moj biust praktycznie nie istnieje.
ehhhh chcialabym zeby moj biust przestal istniec
Cytat:
Chociaż powiem wam,że też mam stresa... pamiętacie jak mówiłam, że robię usg genetyczne + test pappa z krwi.
Lekarz mówił, że niby powinno się razem te badania robić bo się uzupełniają , a na ostatniej wizycie że samo usg też mogę bo dziewczyny tak robią.
Nie namawiał mnie na ten test...a ja głupia się zdecydowałam i teraz tak żałuję bo usg wyszło piękne i całkiem o tym teście zapomniałam aż do dziś, przed chwilą dzwoniłam po wyniki i powiedzieli mi że pani doktor ma teraz pacjentów i sama do mnie oddzwoni około 16
I tak się zestresowałam, czy po prostu oddzwoni bo tak robią czy coś nie tak tam wyszło

Teraz żałuję, po co ja to robiłam skoro usg było dobre A jeszcze się naczytałam, że wynik czasem wychodzi fałszywie zły, albo że dziewczyny miały super usg, a pappa zły

moja bardzo dobra znajoma tak miala......ma coreczke w wieku Mai i teraz jest w ciazy z drugim dzieciaczkiem i wlasnie tak jej wyszlo ze usg dobre a pappa zly ale teraz jest juz z wynikami wszystko ok
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
gdzieś czytałam, że tylko w koszuli można bo trzeba wietrzyć rane i nie pozwalaja leżeć w spodenkach, nawet w niektórych szpitalach krzywo patrzą na majtki jednorazowe
no niestety/stety u mnie w szpitalu tak bylo

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Taaaa, to ja bylam, slynna syrenka z Rudy Slaskiej

o matko bo popuszcze

Cytat:

Kotek ale w sensie że na kursie byłaś, przyniosłaś papiery do Word i nic...? czy na kursie też nie byłaś? co się przenosi z wydziału komunikacji?
kurs zrobilam, bylam na egzaminie, oblalam, urodzilam Maje, terminy mi przepadly....to bylo prawie 2 lata temu wiec dokumenty z WORDu przeszly do wydzialu komunikacji i na poczatku tego roku pojechalam do wydz. kom. i wypelnilam pisemko o przeslanie moich dokumentow do WORDu. I teraz nie wiem czy te dokumenty sa nadal w WORDzie czy odeslali je spowrotem do wydz.

Amani bardzo mi smutno jak przeczytalam Twojego posta tzn nie tego o utracie wagi ale tego o Tzcie przytulam Cie najmocniej jak sie da i mam nadzieje ze wszystko sie ulozy tak jak tego bedziesz pragnela

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:26   #989
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Amani to poszalałaś z tymi kilogramami czekam na zdjęcia bo jestem aż ciekawa jaka jest różnica
dziekuje, zdjecia na pewno wstawie

Cytat:

dziekuje trzymam za Ciebie kciuki

Cytat:
A potem to jeszcze uwielbiałam króla lwa.. http://www.youtube.com/watch?v=C8gw9...feature=fvwrel

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=vafboyQXTJ8

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

i gdzie Wy jesteście jak ja sobie tu siedzę to nikogo nie ma;(
tez kochalam Krola Lwa
Cytat:
Amani

dzieki
zdrowka dla meza!

Cytat:
Przykro mi
Mam nadzieje,ze jak przyjedzie to sie wszystko ułozy
dziekuje... nie wiem czy ja chce zeby to sie wszystko ulozylo. Zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A cos wam powiem
piekna historia, rzeczywiscie cud!!! juz jest zdrowa?

Cytat:
Ach, już nic nie mówię Naprawdę kiedyś Wam fotę w bieliźnie strzelę - wtedy najpierw się , a potem przyznacie mi rację...
Aaby, naprawde przykro sie czyta Twoje posty o samej sobie, bo widzimy zgrabna dziewczyne, ktora sama tego nie widzi i wiem, bo kiedys mialam tak samo. Dopoki nie przytylam powaznie i nie zobaczylam dopiero jaka bylam zgrabna... Obys Ty nie musiala tak przytyc zeby to zobaczyc.

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
No niby tak, może trafiłam jakoś w zły okres i poczułam, że nie mam o czym tu pisac.

To chyba naprawdę jest źle skoro u Ciebie takie myśli.
tak, w naszym zwiazku jest zle i nie da sie tego ukryc. Najgorsze jest to, ze nie spedza mi to snu z powiek.

-26kg

Stary 2012-07-30, 22:26   #990
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny no właśnie, to nic poważnego więc sie cieszę, że pobędzie kolejne 2 tyg z nami. A szefowa dużo do gadania nie będzie miała

Today oj tak Maja rośnie jak na drożdżach. Aż sama jestem w szoku i z każdym dniem jest coraz fajniejsza.

Kotku coś ze ścięgnami. Ortopeda powiedziała, ze nic poważnego i w sumie tyle.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości