|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Blond forever!
|
Dot.: filmiki urodowe cz. VI
Dziewczyny, nic nie zrozumiałyście!
Toż to jest jawna reklama! Wizaż pewnie za sponsorował Figielkę, żeby rozreklamowała forum, aby ludzie dowiedzieli się o nim dowiedzieli! Jednocześnie to sprytne ze strony wizażu - ludzie już nie mogą zdzierżyć pozytywnych recenzji, więc chcą jechać na negatywnej, ale jakże skutecznej zapewne reklamie
|
|
#4862 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
hehe... kobieta dla mnie straszna, też uważam, że hipokrytka uważająca się za kolejną gwiazdkę Youtuba.... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem tej akcji z Figielką... Pierwszy raz zobaczyłam jej kanał, a śledzę wątek regularnie.
Ostatnio jest jakaś nagonka na wizażanki, najpierw na wątek o niusach blogowych (swoją drogą mega zabawny, o ile ktoś ma dystans do pewnych rzeczy), teraz tutaj.
|
|
#4865 |
|
Konto usunięte
|
Figielka niezła.
Dziewczyny, od dawna czaiłam się na ten zegarek fossila, co ma CALLMEBLONDIEE, dzisiaj się skusiłam, jest przesupciutki. zakochałam się |
|
|
|
#4866 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
|
|
#4867 |
|
summer vibes;)
|
http://www.youtube.com/watch?v=avMwy...feature=g-vrec
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2012-07-30 o 21:02 |
|
|
|
#4868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko ja jakoś nazw nie mogę spamiętać więc nie wiem o którym mówisz ^^" może i ja sobie kiedyś zainwestuję w jakiś zegarek
|
|
#4869 |
|
Przyczajenie
|
Cześć!
Widzę, że temat Figielki się pojawił. Ja "mimowolnie" widzę co się dzieje u niej na FB (jedna z moich koleżanek ją lubi i udziela się na jej profilu), i jakiś czas temu był tam "najazd" na ten wątek. Chodzi o to, że kilka (kilkanaście?) stron temu ktoś Figielce zarzucił że mogłaby być mamą Azjatyckiego Cukru, bo nie wygląda na swój wiek. Później ktoś dopisał, że nie lubi jej filmików bo są infantylne. Mam nadzieję, że dobrze wszystko pamiętam. Oczywiście Figielka musi śledzić co się dzieje na Wizażu, bo zaraz na jej FB pojawił się wpis odnoszący się do całej sytuacji. Oczywiście w charakterystycznym dla Figielki tonie. Nie muszę dodawać, że posypały się komentarze od jej fanek i innych youtuberek, które również nieźle najechały na ten wątek. Najzabawniejszy jest jednak chamski komentarz mamy Figielki, bo niby chamstwo najlepiej chamstwem traktować. Ja osobiście nie uważam aby Wasze komentarze były w jakiś sposób "chamskie". Uważam, że forum jest po to aby dzielić się spostrzeżeniami, nawet tymi niepochlebnymi względem innych. Szkoda, że niektórzy są tak wrażliwi na to, mimo, że starają sie zgrywać kogoś z ogromnym dystansem do siebie. I nie wiem czy tylko dla mnie anegdota o poszukiwaniu majtek w ostatnim filmie Figielki była lekko "żenująca". Tak zbaczając z tematu to podczytuje Wizaż od baardzo dawna, ale z powodu nawału pracy i obowiązków nie miałam czasu się tu udzielać. Teraz mam "wakacje" więc postanowiłam się ujawnić światu.
|
#4870 |
|
Konto usunięte
|
Callmeblondie "podzieliła" się fotka ze swoim chłopakiem na FB. Musze przyznać że przystojny
ale bardzo młodo wygląda
|
|
|
|
#4871 |
|
po prostu Em :)
|
oh_ali, no nieźle, pierwszy post po ponad dwóch latach.
Witamy, ale uważaj, wizaż wciąga.
|
|
#4872 |
|
Raczkowanie
|
Zadałam sobie trud i obejrzałam wspomniany filmik Figielki oraz odnalazłam wpis na FB. Wpis dodany 24 lipca, a komentarze na jej temat na wizażu pojawiły się 22. Także Pani Figielka chyba zagląda tu częściej niż chciałaby to wykreować (pozdrawiam!
) albo jak to napisała w komentarzu "dostała linka" (psychofanów pozdrawiam również! )I tak czuje się jak to napisała Jej mama "ograniczoną dziewuchą" bo nie potrafię zrozumieć geniuszu jej dowcipu z nakręceniem filmu o jajecznicy niczym z Monty Pythona. Amen.
Edytowane przez gabriellakrk Czas edycji: 2012-07-30 o 21:42 |
|
|
|
#4873 |
|
summer vibes;)
|
Witaj Oh-ali
Właśnie sobie zajrzałam na ten jej profil. Jeden z komentarzy Figielki: "ale ja mam ich w dupie...to co Wam zacytowałam, to tylko fragmenciki..tam bardziej ostro się dzieje...i nie tylko na mój temat a niech mnie pocałują w ... dupencje :PPP" Autorytet jeśli chodzi o kulturalne zachowanie.
|
|
|
|
#4874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() "Jajecznicy sie czepily ... MATKO KOCHANA.. To,ze ja robie wiele filmikow z przymruzeniem oka, a one tego nie wiedza i nie znaja sie na zartach - to juz inna kwestia" nie dość, że chlew to jeszcze się na żartach nie znamy *idzie płakać do kąta*
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2012-07-30 o 21:56 |
|
|
|
|
#4875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, nie dawajmy figielce satysfakcji i nie gadajmy o niej, chce se zrobić darmową reklamę, ale my jesteśmy za cwane na takie numery
.pozdrawiam koleżanki z chlewiku ![]()
|
|
#4877 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Bubus jaka piękna fotka
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2012-07-30 o 23:04 |
|
|
|
|
#4878 |
|
Raczkowanie
|
Proponuje usunąc link do jej filmu, bo mozemy jej nabic ogladalnosc :P Kazdy bedzie ciekawy i w niego wejdzie :P
|
|
|
|
#4879 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
ja właśnie weszłam i nie potrafiłam jak zwykle obejrzeć jej filmiku do końca
|
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
chrum
![]() ![]() - tak się powinnyśmy zacząć witać
|
|
#4881 |
|
Raczkowanie
|
A ile Figielka ma lat ? Dla mnie wygląda na dobrze zakonserwowaną 40.
|
|
|
|
#4882 |
|
Zadomowienie
|
Buhuhu zablokowała mnie
( pierwszy raz zostałam zablokowana na yt żeby nie było - nie zwyzywałam jej ani (moim zdaniem) nie napisałam nic obraźliwego, ot samą prawdę, że o niej tutaj nie gadamy i niech nie przesadza ![]() bubus900 fota wymiata ![]() ale może masz racje, za dużo o niej gadamy i jej robimy reklamę.
Była aparatka ![]() 28.02.2012 - góra, 21.06.2012- dół, 20.01.2015 koniec! <3 Edytowane przez hikari91 Czas edycji: 2012-07-30 o 23:22 |
|
|
|
#4883 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=hikari91;35602964]Buhuhu zablokowała mnie
( pierwszy raz zostałam zablokowana na yt żeby nie było - nie zwyzywałam jej ani (moim zdaniem) nie napisałam nic obraźliwe, ot samą prawdę, że o niej tutaj nie gadamy i niech nie przesadza ![]() Nie od dziś wiadomo, że prawda boli najbardziej
|
|
|
|
#4884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4885 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiecie co mnie irytuje w OLIMPII? to, że ze wszystkiego sie tłumaczy, z tego, że idzie do notariusza, dlatego elegancka,że to że siamto. ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Co do chłopa callmeblondiee, no młodziutko wygląda, nawet fajny, ale kompletnie nie moj typ Nie umówiłabym się z takich facetem i taki pewnie nie umówiłby się ze mną
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Zadomowienie
|
no tutaj sobie nie mogą skasować naszych postów ani nas zablokować tak jak to robią na swoich kanałach
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4888 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
|
|
#4889 |
|
Konto usunięte
|
zaraz Ci wkleję, tylko nie wiem czy to "legalne"?
---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- https://www.facebook.com/addictedto.goodstyle to jej profil. |
|
|
|
#4890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybaczcie ale musialam zablokowac jedna z osob, wypowiadajacych sie tutaj..bo zaczela niestety mi ublizac i pisac bardzo chamskie komentarze Jesli pojawia sie kolejne chamskie wypowiedzi, rowniez je zablokuje ![]() To ty jesteś tą "ubliżającą i chamsko piszącą komentarze" osobą? Gratuluje fejmu pod filmikiem :P
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

W dodatku zachowała się nie fair wobec pewnej wizażanki - wredne to było, ale nie będę wchodzić już w szczegóły. Ta osoba jest hipokrytką i tyle na temat. 

ale bardzo młodo wygląda
Witamy, ale uważaj, wizaż wciąga.

*idzie płakać do kąta*