Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 22:52   #901
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
jeszcze pomagamy Meedzikowi i Agunii i żeby Heroine wpadła w ranking bo jak nie to
Dobra, piesek już wysikany na noc to rano dłużej pośpię i pies tez bo to leń większy ode mnie a to już sztuka. Lubię w nocy spacerować ale TŻ zawsze krzyczy , że niebezpiecznie itd
A co do klikania to mam zelka90 taki system wypracowany na konkursie Daxa, że codziennie całą noc( bo głownie w nocy tu przesiaduje) innej dziewczynie klikam, wczoraj meeedzik, dziś heroine86 a jutro agunii i tak w kółko Czubem jestem wiem ale solidarnie wszystkie kolezanki wspieram a nie , że jakoś wybiórczo
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:54   #902
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

zooska, widze, ze tez jestes amatorka koktajli z mlekiem
ja uwielbiam z mlekiem miksowac, jakos sredni olubie z jogutem :/

ani sie nie pouczylam, ani nie pocwiczylam :/
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:54   #903
zooska
Zakorzenienie

Ufff...już jedna dziurka jest Jeszcze 2
Zaraz zrobię kaszę na obiad jutrzejszy i agrafkę

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:54   #904
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Podczytuję Was
Z dietą ok, tylko wiedzcie mi dlaczego potrafię ją trzymać tylko w tygodniu ?! W weekendy dopada mnie amnezja i słowo dieta nie istnieje w moim słowniku
Weekendy sa najgorsze ale ja zawsze cwiczeniami nadrabiam grzeszki
Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dobra, piesek już wysikany na noc to rano dłużej pośpię i pies tez bo to leń większy ode mnie a to już sztuka. Lubię w nocy spacerować ale TŻ zawsze krzyczy , że niebezpiecznie itd
A co do klikania to mam zelka90 taki system wypracowany na konkursie Daxa, że codziennie całą noc( bo głownie w nocy tu przesiaduje) innej dziewczynie klikam, wczoraj meeedzik, dziś heroine86 a jutro agunii i tak w kółko Czubem jestem wiem ale solidarnie wszystkie kolezanki wspieram a nie , że jakoś wybiórczo
Tez lubie nocne spacerki ale samej to tak niefajnie chodzic rozne rzeczy sie dzieja, niby na spokojnym osiedlu mieszkam, ale roznie to bywa...
Z góry dziekuje za kliki

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 22:58   #905
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Peeling Solny ten z perfecty+ ten mus do ciała paznokcie pomalowałam, maske na buzie oczyszczajaca, i Kallosa Latte na włoski
Siedze i pachne teraz
Mrrraaau^^!
Pięknaś!
Ja wczoraj na noc nałożyłam piling enzymatyczny z Perfecty, dzisiaj rano zmyłam, dałam maskę oczyszczającą też z Perfecty. Potem łaziłam dzień cały z maścią cynkową na syfach (dzisiaj na noc też jej nawalę). Po farbowaniu dałam maskę z Bingo na jakieś 2ominut bo na więcej czasu nie miałam, ale jutro z nią posiedzę
Jutro mnie czeka zrobienie paznokci i stópek, piling całego ciała, gruntowna depilacja, wyrwanie brwi, maska Bingo. Mam nadzieję, że czasu mi starczy

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Podczytuję Was
Z dietą ok, tylko wiedzcie mi dlaczego potrafię ją trzymać tylko w tygodniu ?! W weekendy dopada mnie amnezja i słowo dieta nie istnieje w moim słowniku
Oooo, witamy ponownie
A tak to jest, w weekend każda choć troszkę odpuszcza W końcu katowała się cały tydzień!!!

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
zooska, widze, ze tez jestes amatorka koktajli z mlekiem
ja uwielbiam z mlekiem miksowac, jakos sredni olubie z jogutem :/

ani sie nie pouczylam, ani nie pocwiczylam :/
Olac naukę, brać się do ćwiczeń !

Amatorka....wypluj to słowo i mnie nie obrażaj ja ubóstwiam te koktajle, nie tylko z mlekiem of cors Robię je namiętnie!

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Z góry dziekuje za kliki
Klikam klikam!

Stary 2012-07-30, 23:03   #906
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Weekendy sa najgorsze ale ja zawsze cwiczeniami nadrabiam grzeszki

Tez lubie nocne spacerki ale samej to tak niefajnie chodzic rozne rzeczy sie dzieja, niby na spokojnym osiedlu mieszkam, ale roznie to bywa...
Z góry dziekuje za kliki
wiem, wiem ale teraz jak mam psa obronnego he he to sobie pozwalam na małe wypady po osiedlu.
A tak na marginesie to czekam na recenzje kosmetyków Daxa na Twoim blogu. Szczególnie tego musu i solnego pilingu bo jeszcze ich nie miałam a jestem ciekawa czy to nie buble jakieś.
Stary 2012-07-30, 23:03   #907
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Mrrraaau^^!
Pięknaś!
Ja wczoraj na noc nałożyłam piling enzymatyczny z Perfecty, dzisiaj rano zmyłam, dałam maskę oczyszczającą też z Perfecty. Potem łaziłam dzień cały z maścią cynkową na syfach (dzisiaj na noc też jej nawalę). Po farbowaniu dałam maskę z Bingo na jakieś 2ominut bo na więcej czasu nie miałam, ale jutro z nią posiedzę
Jutro mnie czeka zrobienie paznokci i stópek, piling całego ciała, gruntowna depilacja, wyrwanie brwi, maska Bingo. Mam nadzieję, że czasu mi starczy
Dasz radea jaka masz ta maske Bingo zadowolona z niej jestes?

Think happy - be happy

M

Stary 2012-07-30, 23:18   #908
zooska
Zakorzenienie

Poszłam zrobić obiad, a tam nie ma kaszy gryczanej, to jutro będzie ryż z bakłażanem i papryką Zjem go na obiad i na kolację, bo w środę wyjeżdżam to nie chcę żeby się zmarnowało, a przecież całego woreczka ryżu na obiad nie wciągnę.

3 nowe kolczyki w uszku!

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Dasz radea jaka masz ta maske Bingo zadowolona z niej jestes?
http://www.google.pl/imgres?q=maska+...4&tx=136&ty=60

taką, tak fajna jest!
No i do tego szampon jajeczny. Maskę z Bingo traktuje jak odżywkę po myciu włosów, a 2 razy w tygodniu robię z niej maskę, Placenta Kallos mi się skończyła, to wzięłam taką.

Stary 2012-07-30, 23:21   #909
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Poszłam zrobić obiad, a tam nie ma kaszy gryczanej, to jutro będzie ryż z bakłażanem i papryką Zjem go na obiad i na kolację, bo w środę wyjeżdżam to nie chcę żeby się zmarnowało, a przecież całego woreczka ryżu na obiad nie wciągnę.

3 nowe kolczyki w uszku!

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

http://www.google.pl/imgres?q=maska+...4&tx=136&ty=60

taką, tak fajna jest!
No i do tego szampon jajeczny. Maskę z Bingo traktuje jak odżywkę po myciu włosów, a 2 razy w tygodniu robię z niej maskę, Placenta Kallos mi się skończyła, to wzięłam taką.
Jak skoncze Kallosa tez na Bingo sie skusze

Jak to 3 ze tez nie balas sie sama zrobicja bym nie umiala chyba

Think happy - be happy

M

Stary 2012-07-30, 23:37   #910
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Jak skoncze Kallosa tez na Bingo sie skusze

Jak to 3 ze tez nie balas sie sama zrobicja bym nie umiala chyba
Ja zawsze sama robię Lubię. Odkładam na kurs piercingu

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Zabieram się za ściski

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

http://www.demoty.pl/otylosc-47062

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Ufff...300 ścisków zrobione Idę zajrzeć do bakłażana bo o nim zapomniałam na 6 piosenek

Stary 2012-07-30, 23:49   #911
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:

Ufff...300 ścisków zrobione Idę zajrzeć do bakłażana bo o nim zapomniałam na 6 piosenek
A co działasz z bakłażanem? Bo bym zjadła Ja lubię po nocach sprzątać, spacerować, pisać, czytać, grac ale gotować to nigdy he he zresztą w dzień tez nie lubię ale dla bakłażana się poświecę
Kupiłam tego rozsławionego przez meeedzik motylka i leży na szafie ...idę i ja pościskam...choć z 50 razy .

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-07-30 o 23:51
Stary 2012-07-31, 00:06   #912
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A co działasz z bakłażanem? Bo bym zjadła Ja lubię po nocach sprzątać, spacerować, pisać, czytać, grac ale gotować to nigdy he he zresztą w dzień tez nie lubię ale dla bakłażana się poświecę
Kupiłam tego rozsławionego przez meeedzik motylka i leży na szafie ...idę i ja pościskam...choć z 50 razy .
Pościskaj pościskaj Zawsze coś!

Bakłażana umyłam, pokroiłam w grubą kostkę. Pół białej papryki pokroiłam w małą kostkę. Wrzuciłam na rozgrzany olej na patelnię (mało oleju ). Doprawiłam solą, vegetą, czosnkiem i oregano. Smażyłam 10 minut, potem zalałam 2 szklankami wody i dusiłam z jakieś 15 minut. W tym czasie ugotowałam ryż. Jak woda prawie wyparowała z bakłażana, dodałam ryż. Przemieszałam kilka razy, posmażyłam 3 minutki i gotowe

Stary 2012-07-31, 00:27   #913
pipson
Zadomowienie

ale spamerki

Musze sie pochwalic - pocwiczylam! ciesze sie, ze wrocilam do Was, mam dzieki temu motywacje! Co ja bym zrobilam bez tego wątku

Dziewczynki, a jak ten peeling z perfecty sie sprawuje? fajny? ;>

Ja jutro tez robie spa, musze przede wszystkim moje stopy doprowadzic do porzadku bo zal mi 80 zł za pedicure, obiecalam sobie oszczedzac

Co do wloskow, tez sie zastanawiam nad jakas nowa maska do kallosa sie nie umiem przekonać, podobno ma kiepski skład, ale moze ta glorie wyprobuje? poki co psikam jantarem, pije pokrzywę i nakladam biovaxa, jutro ide podciac to moze wrzuce fotke

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

eh, Zosia, Ty to jestes aparatka nie odwazylabym sie sama kolczykować ja mam tylko w papku i w uszach
Stary 2012-07-31, 00:34   #914
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Musze sie pochwalic - pocwiczylam! ciesze sie, ze wrocilam do Was, mam dzieki temu motywacje! Co ja bym zrobilam bez tego wątku

Dziewczynki, a jak ten peeling z perfecty sie sprawuje? fajny? ;>

[/COLOR]eh, Zosia, Ty to jestes aparatka nie odwazylabym sie sama kolczykować ja mam tylko w papku i w uszach
Brawo za ćwiczenia No i super, teraz pewnie Ci lepiej!!!

Peeling i masło super! Wszystko działa jak powinno

Kolczyki...kocham kolczyki. Mam z kilkanaście i chcę więcej! Też mam w pępku

Stary 2012-07-31, 00:34   #915
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Pościskaj pościskaj Zawsze coś!

Bakłażana umyłam, pokroiłam w grubą kostkę. Pół białej papryki pokroiłam w małą kostkę. Wrzuciłam na rozgrzany olej na patelnię (mało oleju ). Doprawiłam solą, vegetą, czosnkiem i oregano. Smażyłam 10 minut, potem zalałam 2 szklankami wody i dusiłam z jakieś 15 minut. W tym czasie ugotowałam ryż. Jak woda prawie wyparowała z bakłażana, dodałam ryż. Przemieszałam kilka razy, posmażyłam 3 minutki i gotowe
Podoba mi się zrobię w piątek lub sobotę jak TŻ przyjedzie, on bardziej kocha bakłażana niż ja. Pewnie jak oregano to i inne ziółka będą pasować , bo my ziółkowi maniacy, praktycznie całą sól nam zioła zastępują. Pościskałam
A bakłażana rozumiem , że ze skórką?

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2012-07-31 o 00:37
Stary 2012-07-31, 00:39   #916
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się zrobię w piątek lub sobotę jak TŻ przyjedzie, on bardziej kocha bakłażana niż ja. Pewnie jak oregano to i inne ziółka będą pasować , bo my ziółkowi maniacy, praktycznie całą sól nam zioła zastępują. Pościskałam
A bakłażana rozumiem , że ze skórką?
Tak, ze skórką. Dlatego trzeba go długo smażyć/dusić, bo skóra jest gorzka bardzo.
Mniam wyszło Próbowałam

Stary 2012-07-31, 00:41   #917
pipson
Zadomowienie

eh, no jasne ze czuje sie lepiej! endorfinki tak skoczyly, ze mi sie spac nie chce

kurcze, chyba tez musze zakupic agrafkę, bo mam strasznie sflaczałą wewn. stronę ud, a jak googluje co moze na to pomoc to wszedzie piszą "AGRAFKA"
Stary 2012-07-31, 00:43   #918
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
eh, no jasne ze czuje sie lepiej! endorfinki tak skoczyly, ze mi sie spac nie chce

kurcze, chyba tez musze zakupic agrafkę, bo mam strasznie sflaczałą wewn. stronę ud, a jak googluje co moze na to pomoc to wszedzie piszą "AGRAFKA"
Agrafka fajna sprawa!!!
Znasz jakies fajne filmy na jutubie, z których można ćwiczyć? Fitnessik jakiś czy coś?

Stary 2012-07-31, 00:46   #919
Margot85
Wtajemniczenie

pipson widzę, że wzrost mamy taki sam tylko ja 48 kg to ostatnio na 1 roku studiów ważyłam Ale ja nie o tym, choć dążę powoli dążę Z Ewa to kilery czy skalpele ćwiczysz?
Stary 2012-07-31, 01:01   #920
pipson
Zadomowienie

zoska, znalazlam niedawno fajne, zaraz Ci poszukam

margot, ciezko mi określić, bo zabieram sie i zabieram, cwiczylam kilka razy killera, ale ze wzgledu na to ze wciaz nie przechodze calego (moze z raz mi sie udalo, oczywiscie nie ze wszystkimi powtorzeniami, bo bym zdechła ) to nie mam motywacji, przez co nie cwiczylam reugularnie. Skalpel jest w miarę do przejscia, więc jestem bardziej systematyczna
Zrobilam sobie poki co harmonogram, planuję w tym tygodniu 5 skalpeli i 1 killer i stopniowo będę zwiększać liczbę killerów
Stary 2012-07-31, 01:02   #921
zooska
Zakorzenienie

Dobra spadam spać

Poćwiczone, najedzone, ugotowane na jutro i jest git
Braaanoc, do jutra! Trzymajcie kciuki za moją nową fryzurę, oby wyszła

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Cytat:
zoska, znalazlam niedawno fajne, zaraz Ci poszukam

---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=jBIqC_WtirM

to jest fajne

Stary 2012-07-31, 01:06   #922
pipson
Zadomowienie

zoska, trzymam! wyjdzie, zobaczysz a utro tez sie wybieram do fryzjera, ale tylko sciac jakos grzywe i podciac koncowki. Dawno grzywki nie miałam, łaaaa
Dobranoc

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

aaa, nie moge znalezc tego filmiku :/ poszukam jeszcze, bbo mialam kiedys kanał na yt takiej fajnej, chudej laseczki ktora pokazywala rozne uklady po ok 10 min

a jak mozesz sobie na kompa cos sciagnac, to sciagnij turbofire - hiit 15 i hiit 25 sa szczegolnie za*****
Stary 2012-07-31, 01:10   #923
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
margot, ciezko mi określić, bo zabieram sie i zabieram, cwiczylam kilka razy killera, ale ze wzgledu na to ze wciaz nie przechodze calego (moze z raz mi sie udalo, oczywiscie nie ze wszystkimi powtorzeniami, bo bym zdechła ) to nie mam motywacji, przez co nie cwiczylam reugularnie. Skalpel jest w miarę do przejscia, więc jestem bardziej systematyczna
Zrobilam sobie poki co harmonogram, planuję w tym tygodniu 5 skalpeli i 1 killer i stopniowo będę zwiększać liczbę killerów
Dawaj znać jak będziesz ćwiczyć to i ja się mobilizuje. W maju zrobiłam 21 skalpeli a potem wesela, wyjazdy i ogólne rozleniwienie i z ćwiczeniami słabo. Z kilera to tylko pierwsza część tzn 1/3 robię bo słaba kondycje mam i tętno mi szaleje i tracę oddech i mdleje to nie cukrzyca, nie astma ani chore serce tylko słabość eh ale skalpele bardzo mi się podobają bo tętno mam w miarę równe i chętnie wrócę do tych ćwiczeń.
zooska dobranoc
Stary 2012-07-31, 01:22   #924
pipson
Zadomowienie

Margot, tez mam problem ze słaba kondycha - ja mam dodatkowo nietolerancję glukozy, czyli zaczątki cukrzycy niestety, ale dość wcześnie stwierdzoną, więc się pilnuję z cukrem i nie ma to wpływu na całokształt. Mimo to kondycję mam fatalną. Dlatego śmigam najpierw skalpele, a potem bede dolaczac killery
Mozemy cwiczyc razem, jutro planuje zaraz po wstaniu, bede Ci o tym pisac i Cie mobilizowac Na czwartek chcę sobie robić przerwy, zeby nie przegiac, miesnie tez sie musza kiedys zregenerować
Stary 2012-07-31, 01:30   #925
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot, tez mam problem ze słaba kondycha - ja mam dodatkowo nietolerancję glukozy, czyli zaczątki cukrzycy niestety, ale dość wcześnie stwierdzoną, więc się pilnuję z cukrem i nie ma to wpływu na całokształt. Mimo to kondycję mam fatalną. Dlatego śmigam najpierw skalpele, a potem bede dolaczac killery
Mozemy cwiczyc razem, jutro planuje zaraz po wstaniu, bede Ci o tym pisac i Cie mobilizowac Na czwartek chcę sobie robić przerwy, zeby nie przegiac, miesnie tez sie musza kiedys zregenerować
Pisz, pisz choc dla mnie rano to o 10 ale mam nadzieje, że się zmobilizuje po ćwiczeniach mam dwa razy większą ochotę pilnować diety. W maju widziałam juz pierwsze rezultaty( tylko dzięki skalpelowi wbiłam się w sukienkę sprzed 5 kg ) więc bij krzycz zmuszaj
Obejrzę Czysta krew i idę spać.
dobranoc
Stary 2012-07-31, 01:43   #926
pipson
Zadomowienie

probelm polega na tym, ze mam trochę słomiany zapał, ale mysle, ze mozemy sie nawzajem mobilizować
dobranoc
Stary 2012-07-31, 06:37   #927
heroine86
Zakorzenienie

Doobry

Wiecie, co ja durna zrobiłam? Wyłączyłam budzik i poszłam spać wstałam 40 min później dlatego nie myję łba, trudno co z tego, że jak uląg wyglądam
Muszę się doprowadzić do stanu używalności i zmykam do pracy. Nawet kawy nie robiłam, bo nie zdążę jeszcze se jęzor poparzę

Dziękuję Wam Skarbki za wszystkie kliczki! jesteście Kochane! dzięki Wam podskoczyłam w rankingu!

Dobra lecę się szykować odezwę się w pracy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 08:21   #928
mielnus
Wtajemniczenie

dobry.....
co tu zjeść na sniadanie??? mam czeresnie z kompotu i nie wiem jak je przyżadzić... hmmm

u mnie na wadze rano 62,2 czyli wracam z weekendu. Wczoraj było jeszcze o 0,5 kg wiecej;/

Czy któraś z was nie ćwiczy tak jak ja??? Ja nic nie robie, nie chce mi się. Dzisiaj mogłabym jechac do mojego TŻ na rowerze, ale się jakoś boję bo przez lasy trzeba jechac , trasa ok 20km.... eh...;/ strach mnie obleciał po wczorajszym. Ja mieszkam pod lasem i wcozraj w nocy jakis człowiek darł sie przeraźliwie "Zabijcie go!!!" .. po 15 minutach podeszłam do okna i widze jak zatacza się młody chłopak i trzęsie głową. Albo wraca z baru albo coś brał... to było straszne!
Stary 2012-07-31, 08:23   #929
madzia6245
Raczkowanie

zooska to postaraj sie isc dzisiaj na fitness, wczoraj moglas sobie odpuscic, pierwszy dzien najgorszy, przynajmniej u mnie

pipson ja mialam motywacje biegac,bo rok temu w miesiac schudlam prawie 6 kg teraz biegalam miesiac i waga spadla mi tylko 1kg a teraaz ciagle stoi nie wiem dlaczego, moze dlatego, ze przez 2 miesiace bez zadnych cwiczen schudlam 6 kg?nie mam juz pojecia ale widze efekty, szczuplejsze nogi, brzuszek spadl i pupa bardziej jedrniejsza polecammm. Tez mialam zadyszke, ale biegalam chwile i po malu, pozniej szlam szybko, biegalam i tak doszlam, ze bez marszu przebiegne 35 minut trzeba biegac wolno,zeby spalac tkanke tluszczowa, a nie miesnie i najlepiej rano, chwile po przebudzeniu jak tylko wroce do polski kontynuuje bieganie,bo teraz do konca sierpnia ma ciagle padac

na reszte waszych postow odpisze pozniej, bo juz spozniona do pracy jestem milego dnia

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 08:41   #930
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Pisz, pisz choc dla mnie rano to o 10 ale mam nadzieje, że się zmobilizuje po ćwiczeniach mam dwa razy większą ochotę pilnować diety. W maju widziałam juz pierwsze rezultaty( tylko dzięki skalpelowi wbiłam się w sukienkę sprzed 5 kg ) więc bij krzycz zmuszaj
Obejrzę Czysta krew i idę spać.
dobranoc
Ile skalpeli mialas za soba wtedy w maju?

Think happy - be happy

M

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości