|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
w lipcu - Jantar, cienie w kremie, kosmetyki do w³osów, oraz MAC, Bobbi Brown, Armani
Moja wish-lista na lipiec
![]() PIERDÓ£KI KTÓRE CHÊTNIE PRZYGARNÊ :
W£OSY :
PIELÊGNACJA :
KOLORÓWKA :
PERFUMY (mog± byæ miniatury, odlewki, dezodoranty, balsamy etc.) :
PAZNOKCIE :
KSI¡¯KI :
Do oddania mam to, co w w±tkach w podpisie poni¿ej, fajne rzeczy, kosmetyki górnopó³kowe i nie tylko, ciuchy, buty i torebki z Zary, H&M, Topshopu, wiêkszo¶æ nowa, nienoszona, z metkami, mam jeszcze poza w±tkiem sporo takich rzeczy
Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2013-01-20 o 16:49 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w lipcu - Jantar, cienie w kremie, kosmetyki do w³osów, oraz MAC, Bobbi Brown,
Mam sporo do w³osów, zajrzyj
![]() Masz piêkn± bi¿uterie |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w lipcu - Jantar, cienie w kremie, kosmetyki do w³osów, oraz MAC, Bobbi Brown,
chodzi ci o paletê Mac na ró¿e?
Ca³kowite lekcewa¿enie wszelkich zagro¿eñ sprawia³o jako¶, ¿e zagro¿enia zniechêca³y siê, rezygnowa³y i znika³y.Terry Pratchett Do¶wiadczenie jest szko³±, w której lekcje drogo kosztuj± ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarañcz te¿ szukaj± nowego domu |
|
|
|
#4 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 148
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
A wiec tak ;-)
Pedzle mam tylko nie wiem ktore do czego bo ich nigdy nie uzywalam ;-) Sa male wiec na pewno do oczu (Lancrone) Gucci Gulity mam tez (wlasnie rozbieram moge zrobic odlewke ;-)) lakiery hybrydowe tez mam |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
to ja chêtnie oddam np. za odlewkê Givenchy Ange ou Demon Le Secret edp
Ca³kowite lekcewa¿enie wszelkich zagro¿eñ sprawia³o jako¶, ¿e zagro¿enia zniechêca³y siê, rezygnowa³y i znika³y.Terry Pratchett Do¶wiadczenie jest szko³±, w której lekcje drogo kosztuj± ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarañcz te¿ szukaj± nowego domu |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
No na taki problem, to ja juz nic nie poradzê
|
|
|
|
#10 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 3 148
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
;-) jestem
a wiec tak pedzli za chiny nie potrafie zlokalizowac gdzies je walnelam ;-/ co do kolorow powiedz mi co Cie interesuje (czerwienie, roze niebieskie pomarancze granaty? ) napisz u mnie czego mam szukac bo ja mam ich tyci wiecej i kazdy kolor w paru odcieniach ;-) co do Guility to moge zrobic odlewke jak chcesz ;-) |
|
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.