|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() idealny podkład ? pomocy!
Witam! mam problem od dłuższego czasu poszukuję dobrego podkładu dla mnie. Mam cerę mieszaną ze skłonnościami do przetłuszczania sie, często pojawiają sie zaskórniki i inne niespodzianki typu wypryski
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: idealny podkład ? pomocy!
hejka
![]() Np ja wybrałam płynny podkład z Avonu. Może innym sie wydaje, ze wszystkie one są do niczego, ale jakos ten zyskał prawie same dobre oceny. Niestety jeszcze go nie mam, bo dopiero zamówiłam ![]() Ale nic innego nie moge doradzic jak poczytac recenzje Powodzenia
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam takie same problemy co Ty tzn. miałam). Moja kolezanka pracuje w Daglasie i poprosiłam zeby przelała mi jakies fajne kosmetyki dla mojej cery. I miałam NAJCUDOWNIEJSZY KREM I PODKŁAD Z CHANELA BAJKA!!!! Nigdy nie mialam lepszego kremu do twarzy do cery tłustej i mieszanej (moja buzia teskni za nim baaardzo, niestety kosztuje ponad 200zł,ale WARTO jest bardzo wydajny). Podkład nie wiem ile kosztuje,ale jest tanszy - jest cudowny!!!! Jak chcesz moge sie dowiedziec od kolezanki jak on sie dokładnie nazywa - chanel ma kilka podkładów. Jestem tez zadowolona ( z nizszej półki) kremem z sorayi do mieszanej - w sumie nie świece sie przez CAŁY DZIEN, krem jest tani, zaskoczył mnie bardzo. Kremik--> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5773 Kupilam go "z blaku laku", a tu okazał sie dobry....hmm ![]() Wiec na razie go używam i zbieram na chanela ![]() Pozdraiwam paa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę polecić Normaderm Vichy. Bardzo dobrze kryje i u mnie nie powoduje wyprysków.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.