|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
szczesliwa25-- kuchnia nie w moim stylu ale ładna
![]() mw1986- waitaj!!! opowiadaj co masz, dawaj fotki i wszystko- my to bardzo lubimy . Dotarłam do zdjęć- masz jakiś kolor przewodni? Jaki chcesz bukiecik? Butki białe czy kolorowe? TŻ gajerek, smoking, frak? Fryzurki fajne- mi się najbardziej 3 podoba. Bardzo ładne belikatne biżu ![]() Neave - fajne te paski- mi sie podobają Pradip ma rację- ciemny sufit zmniejszy i przytłoczy pomieszczeniekasioonya- super, że urlopik udany z małżonkiem Lubię Jastrzębią- jeździałam tam kiedyś często
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Moim kolorem przewodnim jest złoty
Jeśli chodzi o kwiaty to będą kremowe róże. Butki białe.Jeśli chodzi o mojego TŻ to kupuje gajerek...Jeszcze nie kupilismy bo mój Kochany jest w Niemczech i przyjedzie dopiero za 11 dni. On zarabia a ja wydaje. hihi Wszystko jest na mojej głowie ale dla mnie to sama przyjemność bo lubię mieć wszystko pod kontrolą.a jeśli chodzi o kościoł to sama stroję z 2 siostrami. Juz mam przygotowane materiały i różne szczególiki. (zrobiłam kokardy, mam mnóstwo białego materiału takiego śliskiego nie wiem jak sie nazywa i kupiłam piękne gołąbki) Z księdzem jestesmy umowieni na po 20 sierpnia. A kurs przed małżeński zrobiliśmy w zeszłym roku. Także pomału do przodu
|
|
|
|
#2193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mw1986 - piękna suknia
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
hej mw1986 -i dobrze rob isz z tym bolerkiem, bedzie na pewno chlodniej wiec szkoda zebys marzla
|
|
|
|
#2195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sporo masz już załatwione ciekawie może to ze złotem wyglądać, jak będziesz miała fotki jakis inspiracji to pokazuj. A macie juz zaproszenia?
|
|
|
#2196 |
|
Raczkowanie
|
Tak, mamy zaproszenia. Kupiłam najtańsze jakie znalazłam w necie i takie które mi sie spodobały;-). Wypisałam je sama. Uważam ze wydawanie wiekszej kasy na zaproszenia jest zbędne. dostałam mnóstwo zaproszeń na wesela i nie pamietam jak one wyglądają. Tą kasę którą zaoszczedziłam przeznacze na drobne upominki dla gości. jeszcze nie wiem jakie ale napewno coś wymyślę.
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazać zaproszenia
|
|
|
#2198 |
|
Raczkowanie
|
zaproszenia mamy takie
jutro porobię zdjęcia tego co przygotowałam do kościoła. Może kogoś to zainspiruje...;-) są tam złote dodatki ale nie wiem czy widac na tej fotce
|
|
|
|
#2199 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podoba mi sie no ale są gusta i guściki jak przy wszystkim![]() Cytat:
fryzurka ten niski koczek-zakochałam sie chwal sie wszystkim, zaproszeniami, obrączkami ![]() zobaczylam zaproszenie- osobiscie nie w moim stylu, ale kwestia gustu ![]() Cytat:
ja chciałam fale, ale jak tz mi je namalował na ścianie to chciało mi sie płakać bo wyglądało strasznie i był taki dobry że je zamalował ufff (a jaki był złyyyy)
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-07-31 o 12:15 |
|||
|
|
|
#2200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mayeczka i kasiona - witamy ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Witamy! Co was skłoniło do takiej daty ślubu? ja sama mam ślub 6 października i obawiam się pogody :/
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to czekamy na więcej fotek ![]() zaproszenia nie w moim stylu ale to Wam mają się podobać ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- pogoda będzie... jakaś zawsze będzie a tak poważnie to pamiętam październiki gdzie pod koniec było ciepło i słonecznie- taka złota polska jesień Obecnie u nas w kraju tak się wszystko pokręciło z pogodą że nie można być pewnym kiedy ciepło a kiedy nie
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2203 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
wiele osób mi polecało Jastrzębią górę, niestety ciężko było znaleźć miejsce gdzie mają wolne pokoje i jeszcze łóżeczka turystyczne dla dzieci my się w końcu zdecydowaliśmy na Jantar (40km od Gdańska)Cytat:
wiem, wiem, koncepcja jest głębsza, ale może coś zmienimy, zaraz wyszukam jakies fajne inspiracje i zaciągnę do nich TŻta dam wam znać co wybierzemy
|
|||
|
|
|
#2204 |
|
Raczkowanie
|
Było tak że na początku planowaliśmy ślub na 2013 rok lipiec-sierpień. Ale pewnego lutowego dnia mój TŻ rzucił pomysł abyśmy wzieli ślub na początku października na co ja z radością przystałam. obdzwoniliśmy wszystkie sale które by nam odpowiadały i okazało sie że jest jeden wolny termin na sierpień i na koniec października. A że do sierpnia nie dalibyśmy rady odłozyć odpowiedniej ilości gotówki to zdecydowaliśmy sie na październik. Może być zimno ale mam nadzieje że nie bedzie padać.
chcielibyśmy juz miec dzidziusia a ja nie chciałam przed ślubem wiec to tez było powodem przyspieszenia ślubu. Mój TŻ ma 30lat a ja 26 wiec myśle ze najwyższa na nas pora![]() PS.: JJJustynAAA- byłam teraz 30 -06-2012 na ślubie koleżanki i był taki upał ze nie dało sie wytrzymać. Na sali była klima ale nic to nie dawało. po 2 tancach ludzi byli cali mokrzy;-) i nie chccieli sie bawić. wiec myśle że ten październik bedzie ok. Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2012-07-31 o 12:39 |
|
|
|
#2205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w salonie mam ściany pomalowane nobilesem i jestem bardzo zadowolona a teraz śnieżka w sypialni- zobaczymy jak się sprawdzi (ale przeszla juz próbę ognia bo siostrzenica wywaliła na nia jogurt i zmyło sie dobrze bez śladu zabrudzenia ) generalnie śnieżka jest tańsza- mówia gorsza- napewno bo cena musi skądś wynikać, ale ja jestem zadowolona
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie myślę, że faceci to jednak są inne stworzenia niż my. Mnie już mój zdążył zezłościć. Miała w piątek wziąć sobie wolne w pracy, mieliśmy pojechać do miejscowości w której TŻ był chrzczony i urodzony wybrać dokumenty. Od razu zaprosić stamtąd rodzinkę TŻ. Ponadto pojechać jeszcze w dwa miejsca też rozwieść zaproszenia. Ale okazało się że ta rodzina ma w sobotę chrzciny więc TŻ już stwierdził, że nie jedziemy bo będziemy przeszkadzać. I na tym koniec tematu. Szlak mnie trafia z jego podejściem. A ja tak się cieszyłam na wolny piatek od 1,5 miesiąca dzień w dzień chodzę do pracy wracam przed 18 nie wiele czasu możemy razem spędzić a tu taki zonk Mój tż jest sobie sam szefem więc nie dba o wolne... wrrr mam po prostu po woli dość jego podejścia...
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie denerwuj się bo to do niczego konstruktywnego nie doprowadzi. - myślą krótkoterminowo. Kobity za to potrafią mysleć z takim wyprzedzeniem, że jak zaczną "wiązać możliwości" to prosta sprawę tak zagmatwają, że hej - też nasz taki urokSkoro rodzina ma w sobotę chrzciny to czemu w piątek nie możecie jechać?
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosz... jak będą te stodoły malować to sobie 30 minut nie mogą przerwy zrobić na herbatę z Wami? No bez przesady.... Poza tyj ile roboty by nie było to napewno znajdą dla Was chwilkę. Coś mi się wydaje że TŻ-cikowi poprostu nie chce się jechac i tyle
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc tym bardziej mnie to wkurza jego ignorancja do spraw ślubu i wesela. przecież świadomie się na niego zdecydował i wiedział, z czym to się wiąże! Z jednej strony mam straszną ochotę zostawić sprawy ślubne jemu i nie tknąć palcem przez kilka dni nie przypominać mu o niczym, niech on w końcu się tym zajmie... Ale obawiam się że potem się już z niczym nie wyrobimy... Sama już nie wiem co robic
|
|
#2211 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam naszczęscie takiego problemu jak wy dziewczynki
Mój TŻ pracuje za granicą i przyjeżdza teraz. Od 10 sierpnia do 25 sierpnia mamy czas aby poroznosić zaproszenia i nie ma innego wyjścia bo pozniej wyjezdzamy i zjeżdzamy razem dopiero 2 tyg przed ślubem. Ja bede w miedzy czasie w polsce ale sama raczej zaproszeń nie rozniose wiec mój Kochany wogole sie nie sprzeciwił i nic nie wymyślał![]() PS:A co z pierwszym tańcem? My mamy zamiar zatańczyć walca, ale mam pewne obawy bo mało cwiczyliśmy. Moja siostra nas widziała i mówiła ze ładnie to wygląda. Najbardiej boję sie kompromitacji...
Edytowane przez mw1986 Czas edycji: 2012-07-31 o 14:13 |
|
|
|
#2212 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki dodaje wczorajsza próbną fryzurę chciałbym dodać kwiatka ( bukiet bede miała pomarańczowy, także kwiatek we włosach chyba tez róża pomarańczowa choć marzy mi się storczyk .....
Co myslicie ?? Edytowane przez engi111 Czas edycji: 2012-07-31 o 14:15 |
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy któraś z was ogląda może mecz siatkówki Polska - Bułgaria, podobno nieźle dostajemy ;/
|
|
#2215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładna fryzurka tylko niech ją dopracuje na ślubie- sporo włosków wychodzi z tyłu z tych loczków. Co do kwiatka- hmm.... jakoś mi tam róża nie pasuje. A może zamiast kwiatka jakaś spinka ozdobra lub grzebyk? Tak sobie luźno myślę... ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
nie oglądam ale w necie patrzę i przegralismy 2 set ale.... 3 set dla nas
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze a tak fajnie grali z włochami.
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
16:17- odrabiamy po 18
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-07-31 o 14:37 |
|
|
|
|
#2218 |
|
Rozeznanie
|
dzoBardzo ładna!
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
My tak pomalowalismy u TŻ w pokoju z tym, że kolory to pomarańcz i szary. Wygląda super.
|
|
|
|
#2220 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odnośnie pogody zdecydowanie się zgadzam, chociaż też wszystko zależy czy wesele zaczyna się wcześnie czy późno, jakby nie patrzeć wieczorem i w nocy jest już chłodno. do klubów też częściej się chodzi w lecie, i jak jest ciepło, niż w środku zimy ![]() Cytat:
my chcemy wszystko kupić w Leroy Merlin, bo mamy najlepszy stamtąd dojazd (kilka przystanków, a nie jazda przez całą Warszawę). małe sklepiki niestety ale mają wyższe ceny ![]() Cytat:
może podziała, a jak nie to nie mój problem ![]() jeśli chodzi o rodzaj pracy i podejście to chyba nie ma znaczenia charakter pracy. mój też ciągle ma czas, a pracuje od 8 do 15. tylko dodatkowo nie bardzo może zrozumieć, że moje siedzenie w domu nie opiera się wyłącznie na zajmowaniu się dzieckiem ale również na pracy. mam taki charakter pracy że wykonuję ją de facto w każdej wolnej chwili. hahhaa, magnusia to mi przypomniało skecz który nam puścili na naukach przedmałżeńskich - facet opowiadal czym różni się mózg mężczyzny od mózgu kobiety. otóż faceci mają pudełka, na każdy temat inne plus jedno dodatkowe tzw. "The Nothing Box" natomiast kobiety mają wszystko połączone dlatego właśnie kiedy prosimy ich o coś, jest dla nas logiczne że trzeba się dowiedzieć wszystkich dodatkowych rzeczy, niestety dla nich to są 2 różne pudełka. a jak wiadomo nie można na raz wyjąć 2 różnych pudełek
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

opowiadaj co masz, dawaj fotki i wszystko- my to bardzo lubimy 
Pradip ma rację- ciemny sufit zmniejszy i przytłoczy pomieszczenie
16.06.2012 

no ale są gusta i guściki jak przy wszystkim
a tak poważnie to pamiętam październiki gdzie pod koniec było ciepło i słonecznie- taka złota polska jesień