Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. 1 1,72%
Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. 2 3,45%
Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! 1 1,72%
Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki 0 0%
Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie 0 0%
Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci 8 13,79%
wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy 2 3,45%
pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci 5 8,62%
roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram 14 24,14%
wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje 2 3,45%
Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... 1 1,72%
Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 1 1,72%
Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 0 0%
Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. 17 29,31%
Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy 4 6,90%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-31, 14:57   #2281
nerola
BAN stały

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

U nas nic nowego w zasadzie.
Iza czesto charczy,na testy alergiczne ponoć za wcześnie.
Porobiłam na własna rękę badania,wszystko ok,jeszcze myslę o przeswietleniu zatok.
Na pewno to nie jest alergia pokarmowa,na mleko..

A jakie jest prawdopodobieństwo,ze kot uczula?

Kociarki-dlaczego mój kot non stop obsikuje świeżo wyprany CO DZIEŃ dywanik w łazience a nawet T. ciuchy robocze?
I dlaczego obce koty tak go masakrują na naszym podwórku?
Wiecznie jakis obgryziony przyłazi,jak szmatka wygląda
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 14:59   #2282
Marina1
Zakorzenienie

Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro

hehe dziękuję za miłe słowa odnośnie naszych zdjęć było tak wesoło, że do tej pory nie mogę znaleść pilota od telewizora
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:12   #2283
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Eve jedynie w takim razie my moglibyśmy przyjechać. Mamy auto. No zobaczymy. Jeszcze Troche czasu jest. Masakrycznie daleko.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:19   #2284
patik87
Zakorzenienie

Dziewczyny jak mnie boli głowa. Leki nie pomogły, piję kawę. Leżę tylko.
Sara mi tu piszczy na podłodze , nie wiem co chce...na spacer nie mam siły.

Zaneta ja się boję na własną rękę takich czarów wodą utlenioną. Tzn do podmywania moze i nic by mi nie było, ale do picia..
U mnie sprawa rozwojowa, bo układ moczowy powiązany jest z płciowym i ciągle albo infekcje, grzybice, pęcherz..Możee jedno w drugie wchodzi?
jak pobierałam mocz na posiew to byłam w trakcie leczenia globulkami ( dzień przerwy zrobiłam), moze to też miało wpływ na wynik? nic nie mówiłam lekarzowi...
I Nadal nie mam zrobionego porządku z nadżerka............

Do duszy. Zawsze coś się mnie czepia.

Wiecie że ja z pracą mgr nadal w lesie? to co napisałam i wysłałam nie ma odezwu. 20 poszła na urlop i jak dzwonie nie odbiera telefonów, nie wiem do kiedy ma ten urlop. Brak mi słów na tą babę. Pewnie będzie wszystko na ostatnia chwilę. Praca w rozsypce..

To się pożaliłam.

Mielczanki fajne spotkano, Amelka śliczna dziewczynka, wesoło na pewno było.
Marinka to masz ból bez pilota

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2012-07-31 o 15:21
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:12   #2285
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Madziulka jesli byś chciała to ja moge Ci ta Obraczke do polski zabrać i naprawić. Ewentualnie tu poszukać na high street.
Dziękuję za propozycję ale 6.10 lecimy całą trójeczką do PL i myślę, że wtedy naprawię - kupiłam już dzisiaj bilety

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:14   #2286
alibany
Rozeznanie

Patik od jakiegoś czasu intensywnie szukam pracy, jestem w trakcie jednej rekrutacji, czekam na ewentualny tel. w przyszłym tyg. gdy szefostwo wróci z urlopu. jeszcze 2mce temu emocjonalnie nie byłam rpzekonana do powrotu do pracy, ale teraz już ejstem gotowa, bardzo tego potrzebuje i to juz nie tylko ze względów finansowych.....
Współczuję problemów zdrowotnych i przebojów z magisterką, ale w końcu doczekasz dnia, gdy już będziesz mieć wszystko za sobą!!!

byłam z Alą na spacerze....zagadałam sie po drodze z sąsiadką a Ala w tym czasie niczym w baseniku pływała żabką w brudnym ulicznym piachu!!!

Marina oglądałam te wiadomości akurat gdy był ten reportaż....na początku nie skojarzyłam dopiero po chwili dosżło do mnie, że to jest TA historia.....oby coś ruszyło w tej sprawie!!!!!
alibany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:38   #2287
Marina1
Zakorzenienie

alibany zazdroszczę Ci starań o pracę. U mnie i tak du.pa z tym, bo nie mam żywcem z kim I. zostawić... no nie do przeskoczenia to jest.
A szukasz czegoś konkretnego czy poprostu czegokolwiek.
Pamiętam, że pisałaś, że zaczynasz od pazdziernika mgr też, tak?

DaKaro nie ma już ptasiego mleczka- zjadłam masakra.
Delicje od Agaty też
Masakra. Zaraz idę na dłuuugi spacer.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2012-07-31, 16:45   #2288
adrji
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
hehe dziękuję za miłe słowa odnośnie naszych zdjęć było tak wesoło, że do tej pory nie mogę znaleść pilota od telewizora
hehe dobre

a zdjęcia fajne widać ze było wesoło

zaneta doskonała organizatorka imprez z ciebie pięknie! i Emi jaka szczęśliwa i własnie bo nie było mnie roczkowo wszystkiego najnajlepszego! buziak od Jasia

Sarka nad morzem wakacyjnie wymiata!

patik mam nadzieje ze słonko mocno zaświeci i rozpogodzi nastroj (choć wiem że to nie łatwe bo sama mam do d..) i przejmujemy dobra passe i zeby z praca poszlo jednak na finiszu jak po maśle!

Nerola

eve fajnie ze lecicie a lecicie do kogos odwiedzic? czy czysto wycieczkowo?

alibany jesteśmy z tobą powiedz corci żeby szybko wyrosła z foszków chociaz tuz po buncie jednolatka będzie pewnie dwulatka itd

Brumek spotkanie w domu to może za duże zobowiązanie tobie na glowe niż neutralnie you jak ty myslisz?
adrji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 16:46   #2289
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość

Widze ze nie tylko ja leniuchuje od 13 sierpnia a serio juz nie moge sie doczekac bo w planach jest wyjazd nad jezioro Białe brunetka2000 to chyba Twoje okolicei naszej Oliweczki?
Oooo to zapraszamy do Świdnika. Od nas to spory kawałek, ale nasze lubelskie tereny.
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 17:09   #2290
brumek
Zakorzenienie

Marina - nie poznałam Cię!!! Od samego początku miałaś tamten avatar, a tu taka zmaina

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Wiecie że ja z pracą mgr nadal w lesie? to co napisałam i wysłałam nie ma odezwu. 20 poszła na urlop i jak dzwonie nie odbiera telefonów, nie wiem do kiedy ma ten urlop. Brak mi słów na tą babę. Pewnie będzie wszystko na ostatnia chwilę. Praca w rozsypce..
Temu babsztylowi to powinni jakiejś nagany udzielić za podejście do swoich obowiązków

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
1. Patik od jakiegoś czasu intensywnie szukam pracy, jestem w trakcie jednej rekrutacji, czekam na ewentualny tel. w przyszłym tyg. gdy szefostwo wróci z urlopu. jeszcze 2mce temu emocjonalnie nie byłam rpzekonana do powrotu do pracy, ale teraz już ejstem gotowa, bardzo tego potrzebuje i to juz nie tylko ze względów finansowych.....
Współczuję problemów zdrowotnych i przebojów z magisterką, ale w końcu doczekasz dnia, gdy już będziesz mieć wszystko za sobą!!!

2. byłam z Alą na spacerze....zagadałam sie po drodze z sąsiadką a Ala w tym czasie niczym w baseniku pływała żabką w brudnym ulicznym piachu!!!

3. Marina oglądałam te wiadomości akurat gdy był ten reportaż....na początku nie skojarzyłam dopiero po chwili dosżło do mnie, że to jest TA historia.....oby coś ruszyło w tej sprawie!!!!!
1. Alibany, a w jakiej Ty dziedzinie szukasz pracy? Pracowałaś już wcześniej?
2. Poczuła atmosferę olimpiady i też chciała startować
3. A coś nowego wiadomo? Znalazł się ktoś, kto choć podejrzewa, co jej jest? Bo ja nic nie wiem...

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość
Brumek spotkanie w domu to może za duże zobowiązanie tobie na glowe niż neutralnie you jak ty myslisz?
Żadne takie!
Zapraszam gorąco, będzie nam dużo wygodniej. A jak się zachce to się przejdziemy na plac zabaw Nie dajcie się prosić
Stary 2012-07-31, 17:11   #2291
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Eve jedynie w takim razie my moglibyśmy przyjechać. Mamy auto. No zobaczymy. Jeszcze Troche czasu jest. Masakrycznie daleko.
kochana bedziemy w kontakcie jak cos. Ale by bylo super sie spotkac

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Oooo to zapraszamy do Świdnika. Od nas to spory kawałek, ale nasze lubelskie tereny.
ha ha ha myslalam ze troszke blizej, bo dokladnie nie wiem gdzie to Białe jest

adrij My lecimy do mojego brata w odwiedziny. Mieszka tam z narzeczona i synem

Jeszcze mysle z wypoczynku nad Bialym jechac do Bialegostoku do dziadka na weekend - jedyna okazja, aby go odwiedzic. Musze z TZ obgadac abysmy od niedzieli 19 sierpnia zostali nad bialym np do 23 czyli czwartku, a piatek sobote spedzic z dziadkiem na wsi i w niedziele do Kielc powrocic. Ale mam ambitny planpewno jak zwykle cos nie wypali

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2012-07-31 o 17:13
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 17:16   #2292
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość

Kto mnie pamięta ręka do góry
My żyjemy.
Iza chodzi,gada kilka słów,ma buzię pełną zębolków,naczyniak nadal duży ale musieliśmy odstawic Propranolol po szpitalu.
Nadal ciągnie cyca.Uwielbia pływać w jezirku.
Tyle u nas.
Nerolka

Agula - biedna jesteś strasznie A Ty coś bierzesz na te bóle? Pytam, bo sama z tym waczę

Adrij
- ale będzie Lili miała obstawę! Zieloną A co do miejsca, to już powiedziałam

Zmalowana
- o matko, ale biedny To już chyba trzecie dziecko na naszym forum, co to ma

Madzia
- gratuluję zębulków
Stary 2012-07-31, 17:30   #2293
alibany
Rozeznanie

Cytat:
alibany zazdroszczę Ci starań o pracę. U mnie i tak du.pa z tym, bo nie mam żywcem z kim I. zostawić... no nie do przeskoczenia to jest.
A szukasz czegoś konkretnego czy poprostu czegokolwiek.
Pamiętam, że pisałaś, że zaczynasz od pazdziernika mgr też, tak?
interesuja mnie ogłoszenia głównie pracy biurowej, bo tak jak kiedyś pisałam praca w trybie zmianowym, czy w galeriach do godz. 21 nie wchodzi w gre z racji nienormowanego czasu pracy męża. Zalezy mi na pracy w godz. 8-16....I o taka teraz się ubiegam...A do Ali wzięłabym wtedy opiekunkę.....
A mgr niestety odłożyłam na później, z racji finansowej. nie możemy pzowolić sobie na taki wydatek jendorazowy czy płacenie co miesiąc w ratach, na pomoc ze strony rodziców nie mogę w tej keestii liczyć, więc pokładam andzieję w szybkim znalezieniu pracy i wtedy będe mogła kontynuować edukację....

Cytat:
Napisane przez adrji Pokaż wiadomość

alibany jesteśmy z tobą powiedz corci żeby szybko wyrosła z foszków chociaz tuz po buncie jednolatka będzie pewnie dwulatka itd

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

1. Alibany, a w jakiej Ty dziedzinie szukasz pracy? Pracowałaś już wcześniej?
2. Poczuła atmosferę olimpiady i też chciała startować
3. A coś nowego wiadomo? Znalazł się ktoś, kto choć podejrzewa, co jej jest? Bo ja nic nie wiem...
Ad.1 Pracowałąm zaraz po LO do czasu ciąży w firmie brokerskiej na st. na początku sekretarki później asystentki zarządu, teraz włąsnie ubiegam się o etat asystentki w firmie konkurencyjnej.
Ad. 2. Żałuję, że nie zrobiłam jej zdjęcia, ale listonosz jak rpzejeżdżał to zatrzymał się i z politowaniem mówi "co przewróciła się"...wyglądała jak siedem nieszczęśc, ale podobno brudne dziecko-szczęsliwe dziecko
ad.3 Jak zaglądałam ostatnio na ten wątek to nic przełomowego się nie wydarzyło.....

Ala wcina ogórka małosolnego i mam chwilkę by odp
O juz zjadłą i rykkkkkkkk
Stary 2012-07-31, 17:45   #2294
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Eve ja bede w Bialymtoku po 19 sierpnia na JAKIS tydzien. Moze tam sie uda spotkac
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 17:46   #2295
youyou
Zakorzenienie

brumek, adrji to widzimy sie jutro (Mam nadzieję że mi samochód oddadzą..... bo na razie u mechanika stoi - oddaliśmy go dzisiaj na nabicie klimy ale coś jeszcze dodatkowego robią i mam nadzieję wieczorem odebrać..)

Podjęliśmy decyzję że w ten piątek jedziemy na wakacje nad morze
dziś więc intensywnie zbieram wszystkie potrzebne rzeczy z różnych kątów domu itd.
Jutro po spotkani z dziewczynami jeszcze jakieś zakupy trzasnę itp/

iustyna nadchodzimy!!!! cieszysz się?

brumeczku napisz mi swój adres na PW
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 18:34   #2296
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
brumek, adrji to widzimy sie jutro (Mam nadzieję że mi samochód oddadzą..... bo na razie u mechanika stoi - oddaliśmy go dzisiaj na nabicie klimy ale coś jeszcze dodatkowego robią i mam nadzieję wieczorem odebrać..)

dziś więc intensywnie zbieram wszystkie potrzebne rzeczy z różnych kątów domu itd.
PW posłane
Fajnie z tym urlopem macie
A gdzie jedziecie dokładnie? I czy dobrze rozumiem rodzina Youyów nawiedzi przy okazji rodzinę Justynów?
Stary 2012-07-31, 18:34   #2297
DaKaro
Zadomowienie

Cytat:
DaKaro nie ma już ptasiego mleczka- zjadłam masakra.
Na zdrowie kochana . A ten pilot gdzie jest? Zginął na amen? Pamiętam jak podgłaszałaś dzieciom piosenkę Nicki Minaj - może gdzieś za telewizorem?

Nerola welcome back .

A spotkanie rzeczywiście było bardzo udane .

Jutro wielki dzień - kupujemy naszą działkę marzeń .

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 18:48   #2298
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Eve ja bede w Bialymtoku po 19 sierpnia na JAKIS tydzien. Moze tam sie uda spotkac
oooo widzisz!!! moze tam sie uda. Dogadamy sie blizej jak cos.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 19:17   #2299
iustyna1
Wtajemniczenie

ulcia to u nas będziecie kiedy? W jaki dzień, w sobotę? To ja już zacznę sprzątać

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

no jasne że się ciesze! Tylko z data nie trafimy na ten zlot militarny
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 19:19   #2300
nerola
BAN stały

Zdjęcia:
Najstarszy-zakończenie SP
średni-koniec zerówki
najmłodsza-myśli,jak by tu inaczej niż głowa w dół
średnio-starszego brak bo chory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 935.jpg (107,3 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 936.jpg (117,1 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 941.jpg (146,2 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 942.jpg (97,7 KB, 73 załadowań)
Stary 2012-07-31, 19:38   #2301
patik87
Zakorzenienie

DaKaro Sara też lubi Nicki Minaj zresztą, jak jest włączony 4funtv i lecą ulubione piosenki Sary słucha i ogląda jak zahipnotyzowana, nic nie słyszy, nie reaguje, nawet nie mrugnie. I tańczy na boki.

Dopiero teraz mnie głowa przestała boleć, gotuję fasolkę po bretońsku.

Alibany a to co nie każesz trzymac kciuków za rekrutację? nic się nie chwalisz
Stary 2012-07-31, 19:50   #2302
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
Patik od jakiegoś czasu intensywnie szukam pracy, jestem w trakcie jednej rekrutacji, czekam na ewentualny tel. w przyszłym tyg. gdy szefostwo wróci z urlopu. jeszcze 2mce temu emocjonalnie nie byłam rpzekonana do powrotu do pracy, ale teraz już ejstem gotowa, bardzo tego potrzebuje i to juz nie tylko ze względów finansowych.....
Ja tak samo szukam pracy,ale co raz więcej mam wątpliwości czy ją chce, byłam przekonana że idę i koniec.Kiedy dałam Emilie do żłobka aby się przyzwyczaiła zanim coś znajdę to się waham.Była tak naprawdę tylko tydzień,a poszła od ostatniego tyg czerwca.
Jak nie katar to ta biegunka i mimo, że nie są to super choroby to mam dość latania wiecznie po lekarzach,pogotowiach i nie przespanych nocach,zdaję sobie sprawę że to jest normalne że teraz organizm musi nabrać odporności, ale szczerze poddaje się, myślałam że w tej kwestii będę bardziej wytrzymała...myślę wiecznie nad czymś swoim małym biznesie...chodzą za mną małe sesje takich brzdąców jak Nasze, nie musi to być super zarabiająca firma,ale chce coś robić...nie mogę siedzieć i codziennie robić to samo bo oci,pieje a chciałabym raczej- tera zjuż to wiem aby dama tak nie łapała infekcji za infekcją...No i druga sprawa otwierają żłobek mi pod nosem,więc raczej będzie mi łatwiej jak go otworzą pewnie za ok pół roku żeby ją tam dać i wtedy ewentualnie szukać pracy...Powodzenia

Marina
Ja też się popłakałam,napisałam do mojego portalu z miasta,ale nic mi nie odp i nie wystawili artykułu tak jak się udało większości dziewczyn na tym wątku i dzisiaj, aż wysłałam im filmik żeby wiedzieli w jakiej sprawie nie pomogli...

Patik kurcze trudna sprawa,bo Ja boję się o te nerki jak tak ta e-coli siedzi i siedzi a sio !

You
a gdzie jedzeicie dokłądnie? Gdybym mieszkała w środku Pl to nie wahałabym się ani dnia ,ale my ze śląska to jazda 12h by Nas czekała...Teraz jedziemy w czw do sob do Szklarskiej podroż trwa 4h i wydaję mi się że przez 4h będzie jedno wielkie smęcenie

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 19:51   #2303
adrji
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość

iustyna nadchodzimy!!!! cieszysz się?

brumeczku napisz mi swój adres na PW
ja chyba jutro tez nie będe miała samochodu, co u mnie w domu nie wiem kiedy się zdarzyło, ale ale mam autobus prawie spod samego domu pod prawie dom Brumka więc się chyba pofatyguje i zrobie przy okazji Jasiowi wycieczke autobusem-pierwszą

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Żadne takie!
Zapraszam gorąco, będzie nam dużo wygodniej. A jak się zachce to się przejdziemy na plac zabaw Nie dajcie się prosić
jeseteś bardzo przekonująca si

Nerola ale fajnie i jaki przekroj, tyle u was ważnych wydarzeń
adrji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 20:00   #2304
patik87
Zakorzenienie

Zaneta z nerkami mam wszystko ok, usg nic nie wykazał złego. Zadnych kamieni, zastoju.
Stary 2012-07-31, 20:02   #2305
agulaaabar
Zakorzenienie

Brumku dawniej brałam leki migrenowe, później kazali mi je odstawić, był dość długi czas spokój i teraz znowu.. do tego jestem epileptykiem i głównie te leki biorę.. jedynie ratują mnie przeciwbólowe.. ale praktycznie nie działają.. czasami ulży po olejku japońskim - smaruje pod oczami... trzeba przetrwac ehh

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 20:28   #2306
zanetaa88
Zakorzenienie

Patik to dobrze ! powodzenia w leczeniu

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 20:28   #2307
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Brumku dawniej brałam leki migrenowe, później kazali mi je odstawić, był dość długi czas spokój i teraz znowu.. do tego jestem epileptykiem i głównie te leki biorę.. jedynie ratują mnie przeciwbólowe.. ale praktycznie nie działają.. czasami ulży po olejku japońskim - smaruje pod oczami... trzeba przetrwac ehh
o kurcze agula no to nie za wesoło...Bo epilepsja to padaczka tak? U nas na uniwersytecie na wykładzie pierwszym jakaś studentka miała atak padaczki... I nie dość, że miała atak, to biedna jeszcze (kurde, nie wiem jak to napisać w miarę ładnie ) oddała mocz prz tym nieświadomie. Boże tak mi jej szkoda było, bo wiadomo- pierwszy wykład, każdy chciał się jakoś zaprezentować...Zmieniła uczelnię

DaKaro znalazłam pilota, był za tv własnie. Ale nie za rtvką tylko w tym dzbanie z badylami za tv
A spacer 3 godzinny zrobiłam. Mam nadzieję że ptasie się spaliło chociaż po części

Nerola dobrze, że jesteś...Twoje dzieci już takie duże...Maks trzyma mikrofon w ręku tak? Izabela śliczna jest...Szkoda, że Cię tak mało, wiesz? Brakuje Twoich dowcipnych wpisów, ripost...Szkoda.

Brumciu nooo. Ale nie mogłam oprzeć się Megan Podoba mi się ona od kiedy się pojawiła w show bizie

patik u mnie, jak mam tv włączont to leci tylko 4funtv. I też mój jak zahipnotyzowany. A Nicky i Starships to jego numer jeden. Zaraz po niej jest Call me maybe i Balada ( napewno są błędy w tytułach )

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2012-07-31 o 20:32
Stary 2012-07-31, 20:49   #2308
alibany
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Alibany a to co nie każesz trzymac kciuków za rekrutację? nic się nie chwalisz
jakiś czas temu pisałam po cichu o przebytych dwóch etapach rekrutacji ale po cichu bo nie chce nic zapeszać ani robić sobie złudnych nadziei. Ale dziekuje za kciuki, przydadza sie Dam znac na pewno jesli zadzwonią na kolejną rozmowę.....

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja tak samo szukam pracy,ale co raz więcej mam wątpliwości czy ją chce, byłam przekonana że idę i koniec.Kiedy dałam Emilie do żłobka aby się przyzwyczaiła zanim coś znajdę to się waham.Była tak naprawdę tylko tydzień,a poszła od ostatniego tyg czerwca.
Jak nie katar to ta biegunka i mimo, że nie są to super choroby to mam dość latania wiecznie po lekarzach,pogotowiach i nie przespanych nocach,zdaję sobie sprawę że to jest normalne że teraz organizm musi nabrać odporności, ale szczerze poddaje się, myślałam że w tej kwestii będę bardziej wytrzymała...myślę wiecznie nad czymś swoim małym biznesie...chodzą za mną małe sesje takich brzdąców jak Nasze, nie musi to być super zarabiająca firma,ale chce coś robić...nie mogę siedzieć i codziennie robić to samo bo oci,pieje a chciałabym raczej- tera zjuż to wiem aby dama tak nie łapała infekcji za infekcją...No i druga sprawa otwierają żłobek mi pod nosem,więc raczej będzie mi łatwiej jak go otworzą pewnie za ok pół roku żeby ją tam dać i wtedy ewentualnie szukać pracy...Powodzenia
wiesz ja też w pierwszej mysli chciałam żłobek ale właśnie te choroby.....dużo opinii słysze, że dziecko idzie do żłobka i nagle rodzice co chwile kombinują zwolnienia, opieki itp. jest to uciązliwe na pewno dla wszystkich!
Dlatego zdecydowaliśmy, że będzie opiekunka do małej przynajmniej przez jakiś czas, bym mogła na spokojnie wykazać sie w nowej ewentualnej pracy, a nie od razu sypac zwolnienia
Wiesz, że też myślałam o fotografii dziecięcej. Chciałam zrobić kursy z akademii fotografii dziecięcej, starać sie o dofinansowanie z Urzędu pracy, ale mój entuzjazm został szybko ugaszony.....

nerola dzieciaki cudne, ale to musi być duma dla rodziców gdy taki niedawno mały brzdąc ubrany na galowo otrzymuje promocje do kolejnej klasy, odbiera dyplom itp. Chyba będę ryczeć na każdych tego typu okazjach

Ale Wam fajnie teraz "warszawianki" z tym spotkaniem. może i mi uda się kiedyś męża odwiedzić na kilka dni w wawie to tez wtedy bede się ubiegać o spotkanko z Wami (jesli oczywiście zechcecie ) Swoja drogą zapanowął sezon na regionalne zloty

przeglądam właśnie gazetę "mam dziecko" i jest artykuł o błędach żywienia dzieci (podobny albo nawet ten sam, co jakiś czas temu ktoś wklejał link do niego). Pod artykułem reklama kaszki bobovita, która jest nafaszerowana cukrem, super przekaz

Edytowane przez alibany
Czas edycji: 2012-07-31 o 21:01
Stary 2012-07-31, 20:59   #2309
nerola
BAN stały

Aj dizękujemy

Marinko,tak,to Maks coś tam duka.
Ryczałam na zakończeniu roku,i jak dyplomy odbierali,nawet ja dostałam hahaha
Stary 2012-07-31, 21:19   #2310
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hi mamolki
Wczoraj telik nie był b telikzasnal razem z Johnym przed 21

Zdjęć z wesela nie mam i Jeszce kilka tygodni mieć nie będę - fotograf ma takie terminy

De Karo co do sukienek to królują takie z falbanka ( baskinką to sie chyba nazywa) poza tym proste princeski w pastelowych kolorach

Emi śliczna jesteś i pięknie urządzony roczek
Marinko i reszta mielczarek - fajne spotkanie

Brumciu, you i Adrji a wam zazdroszczę baaaardzo

A w temacie spotkań my wybieramy sie do zoo 11 lub 12 sierpnia
Jeśli ktoś byłby chętny to zapraszam
Isia, ellika co wy na to?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości