|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
jak cos to dam znac na 100%! ale by bylo a jak na tunnel to i na euforie ) choc na euforii najbardziej kreci mnie chyba fafag, tworca tegorocznego hymnu SF ajj jaram sie jak dziecko, kto wie!ja w ogole zostalam wprowadzona w blad, bo myslalam, ze tunnelu w tym roku nie bedzie, ze wzgledu na remont klaszoru ;/ mialabym darmowe wejscie i open bar, a przegapilam
|
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to zależy też jacy rodzice i jaki jest układ w domu. Ja np. wyprowadziłam się na studia, wszystko fajnie, ale jeśli po studiach miałabym tu na jakiś czas wrócić to nie ma właściwie nie ma problemu- jestem całkowicie niezależna od rodziców, wychodzę kiedy chcę, wracam kiedy chcę, jedyna różnica w tym momencie to finansowa, bo nawet gotuję dla siebie inne rzeczy ![]() Mój brat np. miał do wyboru wyprowadzkę i zostanie w domu i dojeżdżanie na uczelnię, wybrał dojeżdżanie. Uwierz mi, rodzice ani trochę mu nie przeszkadzają w zdobywaniu mandatów za głupie rzeczy plus sam pracuje, więc nie jest tak całkowicie zależny. W tym momencie oboje mamy fajny układ z rodzicami i mieszkanie w domu ani trochę mi nie przeszkadza, chociaż nie jest to dla mnie rozwiązanie na stałe
|
|
|
|
|
#1653 | ||
|
Zakorzenienie
|
a TY blondiee też?
![]() Cytat:
ojjj biedna kiedys bedzie moja ma 16 lat i wlasnie teraz ma czas na to, co Twoja ciagle ma przed soba troche mi jej szkoda, ale nie wiem, jak moglabys do niej dotrzec ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
co do tego calowania sie, braku zwiazku w TYM (? ) wieku, to ja mam kolezanke ktora ma 23 lata a nadal jest dziewica i jest to dla mnie jakies zupelnie naturalne, a dziewczyna wcale nie jest jakos turbo dziewicza w gadce, normalna, wyluzowana, po prostu nie trafila na odpowiedniego faceta, a nie chce puscic sie z byle kim (dzizas )
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uwazam, ze to jest problem, jesli dziewczyna ma poukladane w glowie to wszystko spoko, ale zauwazcie ile jest zdesperowanych dziewic, ktore tylko czekaja na pierwsze z brzegu portki i puszczaja sie czasem nawet z jakims pijanym kolesiem, nie pomysla o zabezpieczeniu i np. chorobach wenerycznych. przeciez wiadomo, ze dziewica nie ma na czole wypisane, ze to dziewica i wobec kolezanek zachowuje sie normalnie, ale niestety zycie lozkowe takich lasek czesto zaczyna sie porazka
zreszta Smietana nie rozumiesz jak jest u mnie w domu, o ile Ty masz fajne kontakty z rodzicami, to moi sa patologicznie nadopiekunczy, we wszystko lubia sie wtracac, wszystko z nimi trzeba przedyskutowac, bo jak twierdza "patrza na pewne sprawy trzezwym okiem". a chyba zycie polega na tym, zeby sie kilka razy sparzyc i wiedziec juz czego unikac, wyrobic sobie pewne zdanie na rozne tematy. niestety rodzice przekraczajacy swoje kompetencje robia dziecku krzywde i sa dla niego zbedna podporka Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-07-31 o 21:59 |
|
|
|
#1655 | |||
|
Zakorzenienie
|
\
no rzygam tęczą, jak psyhol ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no ja też mam takie znajome, po prostu im się nie ułożyło jakoś Chociaż chyba nie znam osoby w naszym ( ) wieku, która się z nikim nie całowała Ale nie wiem czy Adze chodziło o te 16-17 lat, czy o 23
|
|||
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
o 21
to jest roznica, miedzy 21 a 17 i nie byc w zyciu na randce z chlopakiem pewnie juz teraz wiecie o co mi chodzi. co innego byc dziewica, a co innego w zyciu sie z chlopakiem nie umowic chocby po kolezensku! to jest swojego rodzaju patologia, nie znam zadnej innej osoby, ktora by tak miala
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię BŚ bo się nie pokazała w blondzie
|
|
#1658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() pokażę się jutro Nie lubię sobie sama robić zdjęć, bo robię durne miny
|
|||
|
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
strzel se kamerka
dzisiaj moj tz mi zrobil takie glupie zdjecia na skype, musze je usunac nienawidze ich
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
To czekam Śmietana!!!!!!
![]() Agniesikk, a może porozmawiaj tak szczerze z siostrą, bez agresji, pretensji..... Ja z moją siostrą otwarcie pogadałam i nastąpiła zmiana o 180 stopni i praktycznie w ogóle się nie kłócimy i jest wielka siostrzana lowka
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, powiem Ci szczerze, ze juz chyba nie mam ochoty. Konflikt jest za duzy, nie ufam jej. Co nie zrobie, o wszystkim dowiaduja sie moi rodzice. Zreszta dopoki moi rodzice nie zmienia nastawienia do nas obu, to ja nawet nie mam ochoty rozwiazywac tej sprawy. Moj TZ mi kiedys poradzil, zebym nagrala siostre dyktafonem i dala to rodzicom
W sumie powiem Wam, ze nieglupie, ale nie chce byc az taka swinia. I tak juz jestem u rodzicow na straconej pozycji, zawsze Natalcia bedzie wazniejsza Dzisiaj ojciec mi wypomnial, ze mama mi musiala doladowywac konto jak bylam za granica. Tak jakby mojej siostrze nie doladowywali. Na dodatek zawiezli ja ekstra do Niemiec do pracy, kiedy mi z wyplaty potracono 120 euro za busa w obie strony, 170 euro za kamping i ponad 150 euro wydalam na jedzenie, bo mama powiedziala, ze "musze wziac malo jedzenia, bo potrzebuja toreb podroznych dla natalki". Mnie zapakowali w jakas szmacianke jak na bazar i w plecak podrozny, bo natalcia ekstra musiala pobrac walizeczki na kolkach i nowe torby, zeby jej sie jedzonko pomiescilo.Wiecie, ja nawet z mama sie dogaduje , ale ojca tak nie znosze, nie mozemy juz na siebie wzajemnie patrzec. Nigdy nie mialam z nim dobrego kontaktu, nigdy sie nie dokladal do wychowania. Od kiedy pamietam zawsze rozmawiala z nami mama. Ojciec siedzial przed telewizorem, jedyne o co pytal, to czy dostalam 5 albo 6 w szkole i tyle. I do klotni wtracal sie juz tylko po to, aby wyciagnac pas. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-07-31 o 22:33 |
|
|
|
#1662 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to jest dobry pomysł! Ja ostatnio np. zadzwoniłam nawalona do mojego młodszego brata, przeprowadziłam z nim szczerą rozmowę na temat mojego byłego związku, która okazała się moim monologiem, bo młody nic nie zrozumiał ![]() chwile szczerości pomagają Dziewczynyyyy, nie mogę schudnąć Codzennie biegam/jeżdżę na rowerze/chodzę na ściankę, nie jem jakoś dużo, a nie chce lecieć w dół. Chyba będę Wam tu pisała moje jadłospisy do oceny, co? |
||
|
|
|
#1663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy mialy jakies wieksze parcie na to, zeby nie byc dziewica a te, ktore utrzymaly to dziewictwo, to teraz dzielnie czekaja na to, zeby stracic je z kims wyjatkowym ( )hmmm chodzi mi o to, ze siedemnastki chętniej się puszczają jesli chodzi o ten pierwszy raz :P jesli chodzi o regularne puszczanie sie, to jednak wiecej znam lasek po 20tce ktore chetnie bzykaja sie na prawo i lewo chociaz 17stki chetnie sieja ploty na ten temat, ilu to one facetow nie mialy dziewczyny są porąbane jednak ![]() Cytat:
![]() 2. nie raz myslalam komu nie ulozylo sie bardziej, czy im, czy mi? ;p teraz tez wiem, ze im, mimo wszystko. 3. ja juz chyba nie znam laski w wieku 16/17 lat ktora sie z nikim nie calowala ![]() Cytat:
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to faktycznie jest chore ![]() Pomysł nie jest zły, z drugiej strony- jak nagrasz siostrę i puścisz to rodzicom moga uznać, że szukasz pretekstu do kłótni itd. Masakra, że tak to wygląda... Tłumaczenie wszystkiego Twoją zaradnością w tym kontekście faktycznie jest aż śmieszne. |
|
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest wam obu przykro, że nie macie ze sobą dobrego kontaktu? Albo chociaż, że się nie tolerujecie? Jaki ona ma cel w tym żeby kablować na Ciebie rodzicom i co Ty jej takiego robisz strasznego, że musi kablować? Od dawna rodzice tak ją faworyzują? Może to robią dlatego, że Ty jesteś bardziej konfliktowa i lubisz postawić na swoim co czasem psuje kontakt z rodzicami/dziadkami, masz swoje życie swoich znajomych, a ona ma dobry kontakt z nimi, nie kłóci się, spędza z nimi dużo czasu?
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Aga, strasznie przykre jest to, co piszesz, ale doskonale wiem, ze dasz sobie rade, z rodzicami, czy bez nich
szkoda, ze musialas nauczyc sie zycia sama. tak wlasnie uwazam, ze to nie rodzice nauczyli Cie zycia, a to, ze zostalas rzucona na gleboka wode malo kto wychodzi z takiej sytuacji z takim rozsadkiem, madroscia, dojrzałoscią. myślę, ze niejedna z nas moglaby sie od Ciebie wiele nauczyc ![]() Cytat:
haha! aleee ale! MŁODY juz nie taki Młody :P 2.
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, MŁODY jest w moim wieku
Nie traktuj Go jak dzieciaka!
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
![]() o tym samym pomyslalam! a on ma dziewczyne
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette ale faceci wolniej dojrzewająąąąąąąąąąą
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślę, że Aga szybko zrobi karierę i wtedy nam pokaże, na czym polega w życiu dobra zabawa ![]() ![]() ciężko przestać ![]() ostatnio poznałam fajnego chłopaka, słyszę 19 lat, myślę- no spoko, młodszy i tyle. Odechciało mi się kiedy pomyślałam, że to jak spotykanie się z kolegami młodego ma, bardzo fajna ogólnie to osobiście uważam, że niezła du*a z niego
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, jest mi przykro, bo chcialabym chociaz zebysmy mialy jakis kontakt dyplomatyczny. Ale tego kablowania to nie moge zniesc, robi tak od zawsze, a jak nie kabluje, to wciela sie w moje sumienie i sama naklania, zebym powiedziala rodzicom o czyms itp. Zreszta my sie od dziecka klocimy, jak wszyscy chyba, tylko ze u nas to przeszlo w taki naprawde powazny konflikt. Nie wiem, moze po prostu nie jest nam dane byc zgodnym rodzenstwem. Pewnie jak juz kazda bedzie miec swoje zycie, to bedziemy miec siebie wzajemnie w nosie i tylko wyslemy sobie smsa z zyczeniami na swieta. Na chwile obecna mnie to boli, bo mieszkamy razem, moze z czasem spojrze na to bardziej obojetnie.
Nawet nie wiecie ile czasu spedzam u TZ, zeby nie byc w domu. Juz go przepraszam, ze sie tak napraszam, ale naprawde ciezko jest wytrzymac jak ojciec udaje, ze ma mnie w dupie siedze u siebie w pokoju, nawet obiadow nie dojadam, tylko pol wyrzucam, bo nie mam apetytu i chce szybko wrocic do siebie. Niedlugo jade szukac stancji, pod koniec sierpnia sie pakuje, sle rzeczy kurierem, pakuje torby i jade do Poznania, bo na pewno mi ojciec nie pomoze w przeprowadzce. Jak to stwierdzil "kiedys tak mnie kochal, a teraz to nie moze mnie zniesc", takze nie mam na co liczyc Wiecie, czasem mysle, ze naprawde nie bylo sensu sie odzywac, tylko zacisnac zeby i przemilczec, ale z drugiej strony do cholery nie bede stac obojetnie, jak moja siostra pozuje na aniolka i rodzice w chwili obecnej wierza tylko jej, a ojciec to juz do zesrania.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-07-31 o 22:59 |
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
jestescie niemozliwe
ja ciagle skacze pod sufit
|
#1673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. tak go sobie wyobrażam ![]() Cytat:
![]() hehe a my razem z Tobą
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
aga jedyne co teraz może pomóc, to chyba czas, tak samo z siostrą jak i z rodzicami...
będziesz miała taki seksowny fartuszek? zaraz wkleję blond do klubu
|
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, wklejaj, wklejaj.. A ja po południu jadę zrobić coś z grzywą - chyba obetnę na prosto, a potem koleżanka potrzebuje mnie do sesji
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
w życiu Was nie nadrobię!
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej, Winyl
ja dzisiaj jade do TZ na kilka dni |
|
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie do pewnego czasu nie bolał mój wiek :P Ale zawsze wpadnę w doła jak śmigam po fejsie Miałam na osiedlu obok kolezanki, potem nasze drogi się rozeszły, wszystkie z dobrych domów, mądre, fajne studia, takie dorastające kobiety sukcesu Wchodzę neidawno na fb,a tam wszystko powychodziły za mąż, rodzą dzieci, nie pracują. Na początku trochę mnie coś ukuło, wiesz coś w stylu "ja zostałam z tyłu",ale potem pomyślałam "kurde, Ci ich mężowie nawet przystojni nie są" Więc dopóki obracam się wśród koleżanek na "moim" etapie życia to spoko, czuję się młoda, szalona, świat stoi otworem a jak wpadnę w dzieciate mężatki to czuję się jak nieudacznik życiowy Agniesik, u mnie nie trzeba było długo czekać. Wczoraj ojciec dał bratu numer do kogoś, zadzwonił i dzisiaj poszedł do pracy ![]() U Ciebie wydaje mi się, że problemem tak na prawdę są rodzice,a nie siostra. Bo to oni wprowadzają taką atmosferę. Na Twoim miejscu ograniczyłabym kontakt z rodzicami do minimum. Wyjedziesz to w ogóle nie bedą mieli na Ciebie wpływu. |
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
no a jak
![]() spoko nadrobisz. U mnie dalej w kółko ten sam temat ![]() opowiadaj jak bylo!!! ?
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Napiszę może później w klubie, teraz się zbieram, bo miałam plany, ale jak Was zaczęłam czytać to mnie wciągnęło .
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

dawaj bania lecimy razem!!!!!!!!
jak cos to dam znac na 100%! ale by bylo
a jak na tunnel to i na euforie
) choc na euforii najbardziej kreci mnie chyba fafag, tworca tegorocznego hymnu SF

Ta praca Ci sie nalezala, na pewno swietnie sobie poradzisz!
), ale kurde zawsze za wszelka cene staram sie uniezaleznic od rodzicow, dla mnie najwiekszy koszmar to chyba mieszkanie ze starszymi np. po studiach
Nawet biede klepac, ale jakos kurde odciac pepowine i bez przesady, zeby prosic rodzicow, zeby wszedzie wozili itp. Potem tak naprawde dziewczyna bedzie juz ulozona, bedzie pracowac i nie bedzie miala co wspominac, cale zycie pod kloszem.... A przeciez po latach to czlowiek sie nawet smieje z takich sytuacji np. "a pamietasz jak dostalam mandat za sikanie w parku?" itp. :P W ogole dla mnie to jest chore nie miec nawet w tym wieku chlopaka, nie calowac sie itp. Jak ona ma potem stworzyc zdrowy zwiazek. Tez poznalam swojego TZ w wieku 16 lat, jak mialam 17 to zaczelismy ze soba chodzic, ale juz tez mialam tam pewne doswiadczenia quasi-seksualne :P, zostalam zraniona, oszukana i dzieki temu tez moglam sie czegos nauczyc. Trzeba probowac w zyciu, rodzice nie ulatwiaja 

Codzennie biegam/jeżdżę na rowerze/chodzę na ściankę, nie jem jakoś dużo, a nie chce lecieć w dół. Chyba będę Wam tu pisała moje jadłospisy do oceny, co? 
Nie traktuj Go jak dzieciaka!
Piekarnik Laury