|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
HEJ HOO!!!
Wróciłam już do siebie, więc koniec z ciastem i podżeraniem o dziwnych porach ![]() Nawet sie zdziwiłam że nadal 61 waże, jescze jutro rano się zważę aby się upewnić. A to znaczy że chrzestnej nie udało się mnie utuczyć hehehehe Dziś smażyłam placuszki z cukinii (takie podobne do racuchów), praktycznie bez tłuszczu są bo na teflonie. I tak mam tego na obiady na 3 dni jak będę chodziła do pracy. Byłam w biedrze, obkupiłam się w musli, jogurty naturalne, serki homogenizowane i kefirki, czyli to co tygryski lubią najbardziej Dziewczyny muszę się pochwalić, DOSTAŁAM PRACĘ!! ![]() Będę asystentką brokera, zaczynam od poniedziałku, w piątek mam szkolenie. Ale się ciesze!! Wreszcie ktoś mnie chce, bo już kilka miesięcy pracy nowej szukałam. Wreszcie nie będę miała czasu zamulać w domu i podżerać słodycze. I normalne godziny pracy od 9-17 a nie po 13 godzin za barem jak do tej pory... chociaż mam zamiar w barze w weekendy sobie dorabiać celem zarobienia pieniążków na ROWER i będe śmigać do nowej pracy i chudnąć zdrowo ![]() jadłospis na jutro: 7.30 musli z jogurtem nat. 10.30 2 małe kromki razowca z serem białym i pomidorem + kawa 13.30 jajecznica z 2 jajek + duszona cukinia do środka 16.30 niewiem, może jakiś serek 19.30 twaróg+ogórek |
|
|
|
#1052 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
ale wiadomo dostaniemy lepsza kasę bo ruch jest ogromny ! Np mi dziś jakiś Hiszpan zostawił 50f ahh powiedział że za uśmiech .![]() Ja studiowałam ale rzuciłam studia lub one Mnie hahaha cięzko było bo ja tu w Anglii a co week do Krk hoł hoł
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, ja spadam spać
już ledwo co na oczy patrzę odezwę się jutro ![]() Dziękuję za kliki i proszę o jeszcze ![]() ![]() każdy klik się liczy ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wtrąca ale wiesz ja pyskata jestem to Sobie nie pozwalam u zwracam uwagę ale nawet fajna jest chodź wole Moja mamę która ma wy☠☠☠ane na wszystko |
|
|
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko i córko opłacało to się w ogóle? mi też by się nie chciało tak kursować Cytat:
dobrze, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać ![]() A Twoja mama to też niezła jest Dobra, zmykam papapa!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1056 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ah ah ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
heroine az codziennie nie jem
przewaznie to jakies warzywa, miesko i ryz na parze nie pocwiczylam dzisiaj, bo musialam jechac jeszcze do pracy na 2 godziny za chwile moze zrobie troszke brzuszkow i przysiadow,bo znajomi wpadli wiec przy nich z youtubem nie bede cwiczycMonika to ciekawy mialas dzien i pyszny obiadek zrobilas dzieciom i mezowi wazne, ze sie staralas i w ogole po niego pojechalasto swietnie!!! zaczniesz kurs od poczatku i szybciej sie nauczysz![]() wszyscy czytamy Twoje wypracowania, bo lubimy je czytac ![]() Wiem,wiem,ze jest fajne, ale jakos zawsze balam sie plywac zazdroszcze, ze masz juz ten problem za soba a Ty podczas swojego odchudzania cwiczylas,biegalas?musi mi sie udac,wierze w siebie i wiem,ze jak tylko bede chciala to to osiagne to masz male rozrabiaki w domu, ale podrosna to im sie znudza takie zarciki. Dokladnie, tych ludzi jest mnostwo i bedzie co raz wiecej, nie rozumiem ich,ja sie zle czuje w swoim ciele,a znow taka duza nie jestem-slowa mojej siostry, ale wiem,ze chce schudnac bo mam z czego i chce wygladac atrakcyjnie i czuc sie duzo lepiej![]() zooska to mialas dzisiaj szybki poranek ja tak nie potrafie, musze sie po malutku zebrac do pracy i dopiero wyjsc dziekuje za linki jutro pocwicze, bo dzisiaj juz jestem padnieta
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1058 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale na kompie nie umie siedzieć Ja jestem córeczka Mamusi heloł ![]() Nie dam jej o nie ! jak trza będzie to i wyścigam Ją hahaha |
|
|
|
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
zelka do czwartku juz tylko dwa dni i odpoczniesz
![]() milej pracy, oby dali Ci spac,hehe![]()
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1060 |
|
Zadomowienie
|
margot niemożliwi są ci faceci, ja jak czegoś nie lubię to nie muszę tak tego demonstrować no ale czasem to jest zabawne
![]() heroine zawsze to trochę raźniej że nie tylko mi dziś tak ciężko szło no a mi też się tak trafia zawsze, jak na złość, pamiętam że w sylwestra miałam drugi dzień @ i też nie piłam prawie nic bo w głowie mi się kręciło ![]() Ta aparat niezły ale czasem jak to wkurza
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
monia udanych zakupow
dobranoc
|
|
|
#1062 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Hallllooo
ja niedawno wróciłam z piweczka wypiłam dwa redsy i zjadłam zapiekankę muszę się ogarnąć z tym jedzeniem ![]() Monia ale żeś miała przygodę dzisiaj my tez kiedyś z Tż mieliśmy podobną sytuację, zgubiliśmy się w Holandii ale jakoś dogadałam się i trafiliśmy do hotelu ![]() Ooo dobrze by było, gdybym po porodzie ważyła 48 kg ale to by było za piękne Cindy kochana nie masz co zazdrościć też jesteś laseczka a jak jeszcze uda Ci się osiągnąć cel to już całkiem lachon będziesz Dobra ja uciekam do Tż ![]() Dziękuję kochane za kliki i proszę o jeszcze ![]() Kolorowych
|
#1064 |
|
Zadomowienie
|
a ja zmykam do pracy
byle do czwartku dejcie mi czwartek bo zwariuje w pracy i wykończacze się bez długiego snu
|
|
|
|
#1065 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Ja własnie wróciłam z piwka, wypilam 2 redd'sy a kolacji nie było byłam z przyjaciółką i robiłysmy sobie po drodze jakieś porąbane zdjecia ![]() Monia ooo dzięki ja własnie nie byłam nigdy, więc nie mam pojęcia gdzie można i gdzie fajnie, ale jedzie nas więcej osób więc ciężko się dogadać, bo każdy ma inne propozycje A mi na dodatek @ ma wypaść na dniach i tylko się boje, żeby na wyjazd nie wypadło nie wyobrażam sobie z tymi moimi bólami ostatnimi jechać tyle godzin Ja też zawsze czytam Twoje wypracowania i bardzo lubię Heroine Ty gastrofaza a ja wręcz przeciwnie, mogłabym nic nie jeść ale za to uważam, że mam za chude nogi No ale nie mogę przytyć bo będę miała ogromne sadło jakie to zycie niesprawiedliwe ![]() Zelka ale Ty masz tej roboty podziwiam bo ja sobie nie wyobrażam ![]() Kurcze mam ochotę utrzymywać chyba 50 kg i ćwiczyc, jak myślicie ? Chyba to 48 to trochę za mało. Coś za chude mam te nogi moim zdaniem Albo już mam shizy doradzcie coś
|
|
|
|
#1066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Lisa SUPER!!!!
!!!!No i że waga stoi, pełna podziwu jestem ![]() A placuszki musialy być smaczne uwielbiam cukinię!!!---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
Klikamy klikamy ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() Na fit nie byłam, bo źle się czułam, ale zaraz z filmikami poćwiczę ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Nie zaśnij na stojąco!
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Zaliczyłam: -peeling całego ciała -gruntowną depilację -wybalsamowanie się -peeling twarzy, maseczka na twarz i punktowy (na noc jeszcze nałożę) -maska Bingo na włosy ( już trzymam godzinę) Teraz moczę stópki i lecę piłować paznokcie
|
|
#1068 |
|
Zadomowienie
|
Jedz normalnie tzn. tyle ile powinnam do mojego wzrostu czy tyle ile powinnam na utrzymaniu ?
Ja się panicznie boje tego, że pójdzie w brzuch i w boki bo pierwsze co to idzie tamJa idę spać już, miłej nocki
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-07-31 o 23:10 |
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Powiem wam dziewczyny, że dopada mnie załamka. Moje życie jest bez sensu. Tęsknię za ex TŻ. Wiem, wiem to był totalny burak, wiem też że dawłam mu masę szans i ich nie wykorzystał i że do tej samej wody się dwa razy nie wchodzi... ja weszłam już ze 100 razy i z tym samym negatywnym skutkiem. Jestem beznadziejna, niedowartościowana, brak mi pewności siebie. Ogólnie uważam siebie za niewypał. Wiem, że zdałam ciężkie studia, obroniłam licencjata- spełniłam swój cel i marzenie, i powinnam być z siebie dumna. Wiem, że ludzie uważają, że jestem ładna, mądra, inteligentna. Natomiast ja sama tak nie uważam. Czuję się głupia, brzydka itd. Kolesie się na mnie gapią, ale żaden nie podejdzie i nie powie " hej! może byśmy poszli na kawę?". Czuję, że będę długo sama. Nudzi mi się w domu. Kompletnie nic nie robię. Siedzę na kompie, śpię, oglądam tv. Ehhh beznadzieja. Nienawidzę swojej pracy, a raczej ludzi którzy tam pracują. Sory, że tak zamulam, ale aż mi się płakać chcę. Czemu ja muszę mieć takie z..ebane życie? Nic mi nie wychodzi. W pracy du.a, z uczuciami du.a... Chcę wyjechać na Au Pair do Londynu. Ma ktoś może jakieś doświadczenia? Moje koleżanki chwaliły. Ja chcę jechać żeby podszkolić angielski, tak że jak wrócę za rok, pójdę na tłumacza i zdam egzamin państwowy bez problemu (75% osób nie zdaje). To by była wielka przygoda dla mnie, może poznam jakiś fajnych ludzi. Mam kolegę w Londynie. I widzę, że jedna z was też jest w Londynie. Jak tam jest?? Podoba Ci się? Jak mi się spodoba jako Au Pair to za rok może jeszcze do Stanów pojadę... może... nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem. Nie ogarniam Sory za smuty musiałam się wygadać. A jedzonko: sniadanie- płatki just fit z mlekiem 0,5 % 150 kanapka z twarożkiem i pomidorem 200 nektarynka 50 jogurt 150 leczo 350 kanapka z twarożkiem i pomidorem 100 haha 1000 kcal mi wyszło tak pi razy drzwi, ale ładnie, bo nie jestem głodna. Do tego 15 min biegania (proszę o pochwałę ).Idę spać. Dobranoc, do jutra dziubki
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ooo takie napiwki mogla bym miec,hehe aha, no to ciezko bylo co week jezdzic do krk ja jakies 40 km od krakowa;d a w anglii to jednak Walia,Cardiff;-) ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- a ja dzisiaj nie pocwiczylam bo nie mialam kiedy:-( jutro sie biore za siebie i bede cwiczyc, do tego jeszcze napilam sie z siostra dzisiaj troszke i poklucilam ze swoim...;/ przez te igrzyska wszystko zaczelo sie psuc, bo wzial sobie wolne w pracy,siedzi i oglada, naawet czasu wejsc na skype nie ma, a jak wejdzie to po wielkich prosbach i z laska...;/ ide spac, czasem wydaje mi sie,ze za bardzo angazuje sie w zwiazki... milosc nie dla mnie wracam do polski juz za 3 tygodnie i trzeba podjac powazna decyzje co dalej, nie mam zamiaru byc z facetem dla ktorego wazniejszy jest jakis glupi sport... sorry,ze tak tu pisze, ale musialam sie komus wygadac ;( slodkich laseczki ;*---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cindy, chyba musimy sie spotkac i razem napic, hehe ja tez ciagle uwazam,ze moje zycie jest zj*bane,ale wiem,ze nie ktorzy maja gorzej damyy rade, kto jak nie my wiec zaczynam sie zmieniac!! glowa do gory laseczko![]() damy rade![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cindy i brat ma racje, potrzebne sa Ci aeroby, ja tez sie meczylam na silce i nie mialam takich efektow jak z bieganiem gratulacje dzisiejszego biegu!!!![]() ![]() tez mam takie gorsze dni,ze mam siebie za totalny nie wypal itp.ale tak nie jest, glowa do gory!!!![]() wszystko sie ulozy, facet sam sie znajdzie, ja dwa lata bylam sama po ostatnim rozstaniu i bylo mi dobrze, musisz odpoczac, zajac sie swoim zyciem, swoja kariera, swoja przyszloscia, bo nikt tego za Ciebie nie zrobi, a jesli masz tak ambitne plany to je realizuj, podziwiam Cie a dieta moze byc Twoja ulubiona, tylko musisz sobie ja urozmaicac bieganie poprawie humor, codziennie rano najlepiej, przed praca, jakies 40 minut wczesniej wstac, zaloz sluchawki,dres i idz pobiegac, wrocisz zmeczona, ale po chwili bedziesz czula,ze masz pelno sily bedziesz szczupla, atrakcyjna jesli tylko tego bardzo bedziesz chciala i do tego dazyla!!! jestes ladna, madra i uwierz w to, ludzie maja racje jesli dieta ma Ci pomoc w zmianie zdania o sobie to walcz a efekty przyjda po jakims czasie ja po miesiacu zauwazylam pierwsze zmiany,ale warto bylo buziaki![]()
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Żegnam się, ide spać
W końcu o 5 pobudka ![]() porobiłam 200ścisków agrafką i 100brzuszków, dobranoc ![]() ![]() ![]() Do poniedziałku dziewczyny!!!!!!!!!!:roll eyes:
|
#1073 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
gratuluję pracy! a po jakich studiach jesteś? jeśli można spytać ![]() Ładny masz plan na jutro Cytat:
wykończyłabym się Cytat:
Cytat:
to ją naucz, skoro sama nie chce ![]() A Ty masz jeszcze braciszka tak? siostry nie masz? ![]() a kiedy teściowa wraca do Polski? ![]() Cytat:
chcę poćwiczyć na rowerku i ładnie trzymać dietki ooo sylwester to kolejny cudowny dzień, gdzie dopada mnie @
|
|||||
|
|
|
#1074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo TŻ wczoraj późno wrócił ze szpitala... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
też z Biedry? ![]() Chciałabym móc nic nie jeść Hmm, mi się strasznie podobają Twoje nogi tyle, że czasem jest problem przytyć (schudnąć też ) w jednej partii ciała... spróbuj zwiększyć trochę kaloryczność posiłków ![]() No i ćwicz
|
|||
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja juz lata chrystusowe i nadal mloda... przynajmniej duchem![]()
|
|
|
|
|
#1077 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 1 jest w tym roku od września pójdzie do 2 klasy będzie miał komunie ![]() 2 brat jest starszy o rok ma żone i 2 dzieci hahahahah 2 śliczne córeczki ![]() a Ten Mały to Mój Gamoń dzień w dzień dzwoni do Mnie kiedy ma się już pakować do Mnie bo przyjeżdża na tydzień On by tylko całował i grał w siatkę lub piłkę ![]() A teściowa bezrobotna i powiedziała że do Polski sie Jej nie śpieszy !! haha nie no myślę że koło 10 sierpnia ma bilet ale może prze bukować go ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
i powiem Ci że nie wróciłam bym do Polski ! Owszem tęskni sie jak cholera za Mama i w ogóle ale tu jest życie !! Polska nie równa sie to tego co sie tu dzieję . Tysiące ludzi na ulicach w dzień i noc . Prze mili i sympatyczni ![]() Ja dopiero tu zobaczyłam jakie życie naprawdę jest . Inne zarobki inny świat jeśli masz szansę wykorzystaj bo naprawdę warto a język dokształcisz .Ja tu przyjechałam mało umiejąc angielski a teraz ? 1oo razy lepiej znam
|
||
|
|
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z rana
![]() Wczoraj byłam u mojego TZ, pojechaliśmy na zakupy i do kina. NIestety skończyło sie na zakupach bo w kinie, jak co wtorek, wszystko pozajmowane, masakra jakaś. Pokłóciłam sie z TŻ o bluzki. Na siłę chce mnie uszcześliwiać i zamiast jedenj to kupił mi dwie. Zrobiłam mu scene że nie oszczedza, pokłóciliśmy się. Poźniej wrócilismy do niego nieodzywając się w aucie do siebie. Tylko mi powiedział że ma już tego dosyć. Ja odjechałam i tylko powiedziałam "cześc", on za mna pojechał i się uśmiechnął i znowu było wszystko jak przedtem. Pojechaliśmy nad Turawe i siedzieliśmy kilka godzin na wałach w pełni księzyca Dzisiaj rano zrobił mi sniadanie do łóżka (kanapki z ciemnego chlebka z szynką i serkiem żółtym). Często się kłócimy o pierdoły... a i tak bez siebie nie potrafimy żyć. Dziwna sprawa... Ja jestem uparta i on. Ta akcja w sklepie to normalnie śmiechu warte było. Jeden przed drugim nie chce ulec poprostu...
|
#1079 |
|
Zadomowienie
|
taaa ale już mi oddaje bo czasem to same oczy zamykają się na stojąco
ale jeszcze tylko dziś !! i jutro ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Witam ![]() ja za nie długo kończę prace w końcu !! bo dziś spałam tylko 2 godziny w pracy bo przyjechali goście hotelowi o 3 myślałam że im coś zrobię ! i do rana chodzili ciągle do Mnie i o wszystko pytali a ja jak głupia latałam po hotelu i im pokazywałam co gdzie jest jak mi TŻ pozwoli ![]() pociesza Mnie że po Igrzyskach urlopik mam dłuższy !!
|
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja juz w pracy i mam nadzieje, ze ten dzien jak najszybciej sie skonczy, niecierpie tego miejsca, dobrze ze chociaz neta mam ![]() jeszcze tak wq**** z rana ze masakra;/ przychodzimy do pracy na 8 a tu drzwi zamkniete nikogo nie ma;/ nikt z szefostwa tel nie odbiera;/ po 9 dopiero przyszedl laskawi o i otworzyl...No k**** totalny brak szacunku dla pracownikow!! wymagaja a od siebie nic nie potrafia dac ;/ nawet punktualnie biura otworzyc o reszcie nie wspomne ![]() zooska baw sie dobrze Kochana ![]() ![]() ![]() Cindy90dobrze Cie rozumiem bo mam identyczne odczucia jak Ty, tez niecierpie swojej roboty, tesknie za facetem, ktory jest totalnym dupkiem, dobija mnie monotonia i zero planow na przyszłosc;/ No, ale co musimy dac rade i isc do przodu ![]()
![]() M Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2012-08-01 o 09:31 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

moja kolezanka tez pracuje w hotelu,ale w Cardiff i tez maja zapi*rdol, a co dopiero Ty w Londynie
tez czekam az sie skoncza, bo bede wracac do Polski i mysle,ze juz tylu polakow nie bedzie tutaj
już ledwo co na oczy patrzę
odezwę się jutro
i proszę o jeszcze 
współczuję 
dzieciaki z tyłu siedziały, marudziły że im gorąco bo upał tu nieziemski a ja nie wiem co mam zrobić
no ale śmiał się i głaskał mówiąc że przynajmniej sie starałam hahahaha. A wkurzyłam się aż mi się wszystkiego odechciało na dzisiaj!
no trudno... przynajmniej będę mogła się porozumieć z ludźmi za jakiś czas po niemiecku

muszę się ogarnąć z tym jedzeniem 
byle do czwartku dejcie mi czwartek bo zwariuje w pracy i wykończacze się bez długiego snu
byłam z przyjaciółką i robiłysmy sobie po drodze jakieś porąbane zdjecia
No ale nie mogę przytyć bo będę miała ogromne sadło 
!!!!
uwielbiam cukinię!!!

jeśli można spytać