Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-31, 21:26   #1051
lisa87
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

HEJ HOO!!!
Wróciłam już do siebie, więc koniec z ciastem i podżeraniem o dziwnych porach
Nawet sie zdziwiłam że nadal 61 waże, jescze jutro rano się zważę aby się upewnić. A to znaczy że chrzestnej nie udało się mnie utuczyć
hehehehe
Dziś smażyłam placuszki z cukinii (takie podobne do racuchów), praktycznie bez tłuszczu są bo na teflonie. I tak mam tego na obiady na 3 dni jak będę chodziła do pracy. Byłam w biedrze, obkupiłam się w musli, jogurty naturalne, serki homogenizowane i kefirki, czyli to co tygryski lubią najbardziej

Dziewczyny muszę się pochwalić, DOSTAŁAM PRACĘ!!
Będę asystentką brokera, zaczynam od poniedziałku, w piątek mam szkolenie. Ale się ciesze!! Wreszcie ktoś mnie chce, bo już kilka miesięcy pracy nowej szukałam. Wreszcie nie będę miała czasu zamulać w domu i podżerać słodycze. I normalne godziny pracy od 9-17 a nie po 13 godzin za barem jak do tej pory... chociaż mam zamiar w barze w weekendy sobie dorabiać celem zarobienia pieniążków na ROWER i będe śmigać do nowej pracy i chudnąć zdrowo

jadłospis na jutro:
7.30 musli z jogurtem nat.
10.30 2 małe kromki razowca z serem białym i pomidorem + kawa
13.30 jajecznica z 2 jajek + duszona cukinia do środka
16.30 niewiem, może jakiś serek
19.30 twaróg+ogórek
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 21:27   #1052
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
zelka jejku wspolczuje moja kolezanka tez pracuje w hotelu,ale w Cardiff i tez maja zapi*rdol, a co dopiero Ty w Londynie igrzyska szybko zleca i odpoczniesz tez czekam az sie skoncza, bo bede wracac do Polski i mysle,ze juz tylu polakow nie bedzie tutaj
to widze, ze podobny wiek chcesz miec jak ja na pierwsze malenstwo tylko,ze ja jednak bede musiala troszke dluzej poczekac tak 27przynajmniej, bo ide na studia i chce jakas swoja firme rozkrecic w Polsce z chlopakiem ale mam zamair na kazde wakacje jezdzic do siostry i sobie dorabiac,zeby odkladac, bo w Polsce ciezko:-( chyba,ze jednak przeprowadze sie na jakis czas do Anglii, odloze sobie i wroce i wtedy bede dzialac ja najchetniej to juz bym mogla miec takie malenstwo,ale za mloda jestem i chce cos jeszcze osiagnac w zyciu
pipson chciala bym nie przerywac,ale jestem obecnie w anglii i tak zaczelo padac, ze nawet z domu nie mam ochoty do pracy wyjsc, a co dopiero biegac w deszczu:-( bede kontynuowac jak tylko przestaniea tez mam bardzo ruchliwa prace i troszke ciezka, wiec tez chudne przez ten ciagly ruch a w domku tez cwicze tyle ile jestem w stanie tez tak wlasnie mysle, a zostalo mi jeszcze 10 kg do zrzucenia, ale daje sobie czas do stycznia musze wytrwac i pozniej utrzymywac ta wage
powiem Ci że na igrzyskach to przewalone pracować hotelu czy w ogóle restauracji ale wiadomo dostaniemy lepsza kasę bo ruch jest ogromny ! Np mi dziś jakiś Hiszpan zostawił 50f ahh powiedział że za uśmiech .
Ja studiowałam ale rzuciłam studia lub one Mnie hahaha cięzko było bo ja tu w Anglii a co week do Krk nie wyrabiałam i mi sie nie chciało ! ale teraz mnie znów nachodzi ochota na studia hoł hoł
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 21:29   #1053
heroine86
Zakorzenienie

Wiecie co, ja spadam spać już ledwo co na oczy patrzę odezwę się jutro

Dziękuję za kliki i proszę o jeszcze każdy klik się liczy Kolorowych snów laseczki!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 21:30   #1054
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Żelka, ale Ty masz kołchoz współczuję no ale jeszcze tylko jeden dzień
a propo naszych dzisiejszych rozmów: teściowa się nie wtrąca? Haha, widzę, że sama organizuje sobie czas
ejj spodobało się Jej tu ! a Ona nie pracuje to mówi że zostanie na dłużej ! hmm Ona mieszka na dole my na górze na górę nie wchodzi wtrąca ale wiesz ja pyskata jestem to Sobie nie pozwalam u zwracam uwagę ale nawet fajna jest chodź wole Moja mamę która ma wy☠☠☠ane na wszystko mówię Jej zrobię se dziecko a Ona " fajnie"
Stary 2012-07-31, 21:33   #1055
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Ja studiowałam ale rzuciłam studia lub one Mnie hahaha cięzko było bo ja tu w Anglii a co week do Krk nie wyrabiałam i mi sie nie chciało ! ale teraz mnie znów nachodzi ochota na studia hoł hoł
Co tydzień jeździłaś do Krakowa? o matko i córko opłacało to się w ogóle? mi też by się nie chciało tak kursować

Cytat:
ejj spodobało się Jej tu ! a Ona nie pracuje to mówi że zostanie na dłużej ! hmm Ona mieszka na dole my na górze na górę nie wchodzi wtrąca ale wiesz ja pyskata jestem to Sobie nie pozwalam u zwracam uwagę ale nawet fajna jest chodź wole Moja mamę która ma wy☠☠☠ane na wszystko mówię Jej zrobię se dziecko a Ona " fajnie"
Aha, taka z niej matrona dobrze, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać

A Twoja mama to też niezła jest

Dobra, zmykam papapa!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-07-31, 21:36   #1056
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Jezu nie było mnie chwile a tu tyle nadrabiania!
Zrobiłam obiad - placuszki z dżemem dla dzieci i frytki z nugetsami dla męża. W sumie to dzieciaki frytki też jadły ja zjadłam jednego placuszka, popiłam sokiem pomarańczowym i mam dość....
W ogóle to jestem tak zdenerwowana że masakra! Mąz chciał żebym przyjechała po niego do pracy bo dziś mi samochód zostawił z myślą że będę jechała do tego przedszkola rano, no ale skoro nie pojechała to musiałam męża z pracy odebrać... tak więc pojechałam..... oczywiście zabłądziłam!!! nawigacji się coś popierdzieliło i wyprowadziła mnie na jakis CPN i dalej nie wiedziałam jak jechać dzieciaki z tyłu siedziały, marudziły że im gorąco bo upał tu nieziemski a ja nie wiem co mam zrobić dzwonie do męża ten mi tłumaczy jakos po chińsku, nic nie skumałam. Pojechałam więc kawałek dalej i w jakieś uliczki się wpierdzieliłam i zaczęłam jeździć w kółko. Myślałam że się poryczę z nerwów! Mąż zadzwonił że mam mu podac ulice na której jestem to przyjedzie po mnie firmowym samochodem. No i stanęłam na poboczu i czekałam. Okazało się że byłam całkiem blisko no ale kurde skąd ja miałam to wiedzieć Pojechaliśmy więc pod firme, mąz zostawił samochód i wróciliśmy naszym do domu. Śmiał się ze mnie pół drogi no ale śmiał się i głaskał mówiąc że przynajmniej sie starałam hahahaha. A wkurzyłam się aż mi się wszystkiego odechciało na dzisiaj!
Wróciliśmy do domu i mąż poszedł zapytać się o ten kurs niemieckiego dla mnie ( obok naszego mieszkania jest biuro gdzie mozna na kurs się zapisać). No i okazało się że od września mogę iść na poziom zerowy bo akurat się zacznie Oczywiście mogłabym pójśc na poziom pierwszy już ale ja chcę zacząć od ZERA żeby wszystko sobie przypomnieć! Nawet alfabet! Tak więc 10 września zaczynam... od poniedziałku do piątku w godzinach 8:30 - 12.00. Nie mam pojęcia jak ja dam radę rano wstawać!!! koszmar mnie czeka!!! Dzieci z przedszkola będę odbierała o 14stej. Także myślałam że ten rok sobie poleniuchuje a tu dupa no trudno... przynajmniej będę mogła się porozumieć z ludźmi za jakiś czas po niemiecku
Mąż poszedł na kurs, o 21 jak skończy idziemy na zakupy bo wszystko sie pokończyło juz prawie. Kot ma puste miski i chodzi i miauczy a dziś dostał saszetkę Whiskasa obżartuch jeden! i jeszcze mu mało
W ogóle to kot zachwycony nowym mieszkaniem ma tu 85 metrów do biegania więc lata jak wściekły.
AAa i na jutro mąz wziął pół dnia wolnego i jedziemy na 9 rano do tego przedszkola. Także rano sobie nie pośpię za długo

koniec wypracowania! miłego czytania! jeśli w ogóle ktoś to czyta hahaha
ej przecież ja czytam ah ah

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Co tydzień jeździłaś do Krakowa? o matko i córko opłacało to się w ogóle? mi też by się nie chciało tak kursować
naczy wiesz co tydzień 2 wracałam wiem głupia byłam hahaha a teraz to jeszcze bardziej hahah
Stary 2012-07-31, 21:38   #1057
madzia6245
Raczkowanie

heroine az codziennie nie jem 2 razy w tygodniu maksymalnie jesli na obiadek mamy zupe
przewaznie to jakies warzywa, miesko i ryz na parze

nie pocwiczylam dzisiaj, bo musialam jechac jeszcze do pracy na 2 godziny za chwile moze zrobie troszke brzuszkow i przysiadow,bo znajomi wpadli wiec przy nich z youtubem nie bede cwiczyc

Monika to ciekawy mialas dzien i pyszny obiadek zrobilas dzieciom i mezowi wazne, ze sie staralas i w ogole po niego pojechalas ja bym sie balam jezdzic tam samochodem
to swietnie!!! zaczniesz kurs od poczatku i szybciej sie nauczysz a ze wstawaniem sobie poradzisz
wszyscy czytamy Twoje wypracowania, bo lubimy je czytac
Wiem,wiem,ze jest fajne, ale jakos zawsze balam sie plywac dlatego jak jeszcze troszke schudne to zaczne chodzic na basen,zeby zrzucic ostatnie kg i utrzymywac wage ja wlasnie to samo, mam grube uda i duzy tylek, walcze z tym zazdroszcze, ze masz juz ten problem za soba a Ty podczas swojego odchudzania cwiczylas,biegalas?musi mi sie udac,wierze w siebie i wiem,ze jak tylko bede chciala to to osiagneto masz male rozrabiaki w domu, ale podrosna to im sie znudza takie zarciki. Dokladnie, tych ludzi jest mnostwo i bedzie co raz wiecej, nie rozumiem ich,ja sie zle czuje w swoim ciele,a znow taka duza nie jestem-slowa mojej siostry, ale wiem,ze chce schudnac bo mam z czego i chce wygladac atrakcyjnie i czuc sie duzo lepiej

zooska to mialas dzisiaj szybki poranek
ja tak nie potrafie, musze sie po malutku zebrac do pracy i dopiero wyjsc nigdy nie zasypiam, no moze 2-3 razy udalo mi sie zaspac, ale to w sumie tylko dlatego,ze zamiast dac drzemke, wylaczylam budzik
dziekuje za linki jutro pocwicze, bo dzisiaj juz jestem padnieta

11.3 kg za mną
zostalo 6 kg do zrzucenia
termin: czerwiec
cel: zgrabne ładne nóżki

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
madzia6245 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 21:38   #1058
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Aha, taka z niej matrona dobrze, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać

A Twoja mama to też niezła jest

Dobra, zmykam papapa!
a no wiesz mama luzacka ale na kompie nie umie siedzieć mowie jej naucz się to mi mówi że chce się Jej
Ja jestem córeczka Mamusi heloł
Nie dam jej o nie ! jak trza będzie to i wyścigam Ją hahaha
Stary 2012-07-31, 21:39   #1059
madzia6245
Raczkowanie

zelka do czwartku juz tylko dwa dni i odpoczniesz milej pracy, oby dali Ci spac,hehe

11.3 kg za mną

''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie''
Stary 2012-07-31, 21:39   #1060
murka04
Zadomowienie

margot niemożliwi są ci faceci, ja jak czegoś nie lubię to nie muszę tak tego demonstrować no ale czasem to jest zabawne
heroine zawsze to trochę raźniej że nie tylko mi dziś tak ciężko szło no a mi też się tak trafia zawsze, jak na złość, pamiętam że w sylwestra miałam drugi dzień @ i też nie piłam prawie nic bo w głowie mi się kręciło
Ta aparat niezły ale czasem jak to wkurza

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 21:39   #1061
madzia6245
Raczkowanie

monia udanych zakupow
dobranoc

11.3 kg za mną

Stary 2012-07-31, 21:45   #1062
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
zelka do czwartku juz tylko dwa dni i odpoczniesz milej pracy, oby dali Ci spac,hehe
widzę ze Ty z Moich stron skąd dokładnie jesteś ?
Stary 2012-07-31, 21:46   #1063
meeedzik
Zakorzenienie

Hallllooo ja niedawno wróciłam z piweczka wypiłam dwa redsy i zjadłam zapiekankę muszę się ogarnąć z tym jedzeniem

Monia ale żeś miała przygodę dzisiaj my tez kiedyś z Tż mieliśmy podobną sytuację, zgubiliśmy się w Holandii ale jakoś dogadałam się i trafiliśmy do hotelu
Ooo dobrze by było, gdybym po porodzie ważyła 48 kg ale to by było za piękne

Cindy kochana nie masz co zazdrościć też jesteś laseczka a jak jeszcze uda Ci się osiągnąć cel to już całkiem lachon będziesz

Dobra ja uciekam do Tż

Dziękuję kochane za kliki i proszę o jeszcze

Kolorowych
Stary 2012-07-31, 22:36   #1064
zelka9o
Zadomowienie

a ja zmykam do pracy byle do czwartku dejcie mi czwartek bo zwariuje w pracy i wykończacze się bez długiego snu
Stary 2012-07-31, 22:54   #1065
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej Ja własnie wróciłam z piwka, wypilam 2 redd'sy a kolacji nie było byłam z przyjaciółką i robiłysmy sobie po drodze jakieś porąbane zdjecia ale przynajmniej było wesoło

Monia ooo dzięki ja własnie nie byłam nigdy, więc nie mam pojęcia gdzie można i gdzie fajnie, ale jedzie nas więcej osób więc ciężko się dogadać, bo każdy ma inne propozycje ale w weekend jedziemy, więc juz nie ma duzo czasu na zastanawianie się A mi na dodatek @ ma wypaść na dniach i tylko się boje, żeby na wyjazd nie wypadło nie wyobrażam sobie z tymi moimi bólami ostatnimi jechać tyle godzin Ja też zawsze czytam Twoje wypracowania i bardzo lubię

Heroine Ty gastrofaza a ja wręcz przeciwnie, mogłabym nic nie jeść ale za to uważam, że mam za chude nogi No ale nie mogę przytyć bo będę miała ogromne sadło jakie to zycie niesprawiedliwe

Zelka ale Ty masz tej roboty podziwiam bo ja sobie nie wyobrażam

Kurcze mam ochotę utrzymywać chyba 50 kg i ćwiczyc, jak myślicie ? Chyba to 48 to trochę za mało. Coś za chude mam te nogi moim zdaniem Albo już mam shizy doradzcie coś
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:00   #1066
zooska
Zakorzenienie

Lisa SUPER!!!! Gratuluję pracy !!!!

No i że waga stoi, pełna podziwu jestem
A placuszki musialy być smaczne uwielbiam cukinię!!!

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Wiecie co, ja spadam spać już ledwo co na oczy patrzę odezwę się jutro

Dziękuję za kliki i proszę o jeszcze każdy klik się liczy Kolorowych snów laseczki!
Branoc, słodkich snów
Klikamy klikamy

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
zooska to mialas dzisiaj szybki poranek
ja tak nie potrafie, musze sie po malutku zebrac do pracy i dopiero wyjsc nigdy nie zasypiam, no moze 2-3 razy udalo mi sie zaspac, ale to w sumie tylko dlatego,ze zamiast dac drzemke, wylaczylam budzik
dziekuje za linki jutro pocwicze, bo dzisiaj juz jestem padnieta
Ja też z reguły nie zasypiam i muszę odbębnić swój poranny rytuał, bo inaczej mnie nosi...ale tak wyszło, mało śpię ostatnio to w końcu musiało się przytrafic zaspanie

Na fit nie byłam, bo źle się czułam, ale zaraz z filmikami poćwiczę

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hallllooo ja niedawno wróciłam z piweczka wypiłam dwa redsy i zjadłam zapiekankę muszę się ogarnąć z tym jedzeniem
To ogarniamy się razem

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
a ja zmykam do pracy byle do czwartku dejcie mi czwartek bo zwariuje w pracy i wykończacze się bez długiego snu
Miłej pracy Nie zaśnij na stojąco!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:03   #1067
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Kurcze mam ochotę utrzymywać chyba 50 kg i ćwiczyc, jak myślicie ? Chyba to 48 to trochę za mało. Coś za chude mam te nogi moim zdaniem Albo już mam shizy doradzcie coś
Jedz normalnie, a stawiaj na ćwiczenia wzmacniające

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Zaliczyłam:
-peeling całego ciała
-gruntowną depilację
-wybalsamowanie się
-peeling twarzy, maseczka na twarz i punktowy (na noc jeszcze nałożę)
-maska Bingo na włosy ( już trzymam godzinę)

Teraz moczę stópki i lecę piłować paznokcie

Stary 2012-07-31, 23:03   #1068
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Jedz normalnie, a stawiaj na ćwiczenia wzmacniające
Jedz normalnie tzn. tyle ile powinnam do mojego wzrostu czy tyle ile powinnam na utrzymaniu ? Ja się panicznie boje tego, że pójdzie w brzuch i w boki bo pierwsze co to idzie tam

Ja idę spać już, miłej nocki

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-07-31 o 23:10
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:32   #1069
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy kochana nie masz co zazdrościć też jesteś laseczka a jak jeszcze uda Ci się osiągnąć cel to już całkiem lachon będziesz
Marzy mi się takie piękne ciałko. Chciałabym polubić odchudzanie i ćwiczenia. Chciałabym żeby stało się to celem mojego życia. Chciałabym wieczorami nic nie jadać. Chciałabym się w to na tyle zaangażować żeby np. codziennie biegać, albo na siłkę chodzić np. 3 razy w tyg. Ale jeśli chodzi o siłkę to jedno wejście 8 zł, jak bym tak chodziła 3 razy w tyg to by mi masę kasy zeżarło! A poza tym mój brat (który chodzi na siłkę) uważa, że mi nie jest potrzebna, że potrzebne mi są aeroby i lepiej żebym puki jest pogoda jeździła na rowerze czy biegała, a jak się zrobi zimno to dopiero wtedy na siłkę, ale też żeby aeroby robić, bo i tak np. przy bieganiu wszystkie mięśnie biorą udział. Zgadzam się z tym, w końcu nie chcę robić "na masę" chcę się jej pozbyć

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Powiem wam dziewczyny, że dopada mnie załamka. Moje życie jest bez sensu. Tęsknię za ex TŻ. Wiem, wiem to był totalny burak, wiem też że dawłam mu masę szans i ich nie wykorzystał i że do tej samej wody się dwa razy nie wchodzi... ja weszłam już ze 100 razy i z tym samym negatywnym skutkiem. Jestem beznadziejna, niedowartościowana, brak mi pewności siebie.
Ogólnie uważam siebie za niewypał. Wiem, że zdałam ciężkie studia, obroniłam licencjata- spełniłam swój cel i marzenie, i powinnam być z siebie dumna. Wiem, że ludzie uważają, że jestem ładna, mądra, inteligentna. Natomiast ja sama tak nie uważam. Czuję się głupia, brzydka itd. Kolesie się na mnie gapią, ale żaden nie podejdzie i nie powie " hej! może byśmy poszli na kawę?". Czuję, że będę długo sama.
Nudzi mi się w domu. Kompletnie nic nie robię. Siedzę na kompie, śpię, oglądam tv. Ehhh beznadzieja.
Nienawidzę swojej pracy, a raczej ludzi którzy tam pracują.
Sory, że tak zamulam, ale aż mi się płakać chcę. Czemu ja muszę mieć takie z..ebane życie? Nic mi nie wychodzi. W pracy du.a, z uczuciami du.a...
Chcę wyjechać na Au Pair do Londynu. Ma ktoś może jakieś doświadczenia? Moje koleżanki chwaliły. Ja chcę jechać żeby podszkolić angielski, tak że jak wrócę za rok, pójdę na tłumacza i zdam egzamin państwowy bez problemu (75% osób nie zdaje).
To by była wielka przygoda dla mnie, może poznam jakiś fajnych ludzi. Mam kolegę w Londynie. I widzę, że jedna z was też jest w Londynie. Jak tam jest?? Podoba Ci się?
Jak mi się spodoba jako Au Pair to za rok może jeszcze do Stanów pojadę... może... nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem. Nie ogarniam

Sory za smuty musiałam się wygadać.

A jedzonko:
sniadanie- płatki just fit z mlekiem 0,5 % 150
kanapka z twarożkiem i pomidorem 200
nektarynka 50
jogurt 150
leczo 350
kanapka z twarożkiem i pomidorem 100
haha 1000 kcal mi wyszło tak pi razy drzwi, ale ładnie, bo nie jestem głodna.

Do tego 15 min biegania (proszę o pochwałę ).

Idę spać. Dobranoc, do jutra dziubki

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:38   #1070
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Jedz normalnie tzn. tyle ile powinnam do mojego wzrostu czy tyle ile powinnam na utrzymaniu ? Ja się panicznie boje tego, że pójdzie w brzuch i w boki bo pierwsze co to idzie tam

Ja idę spać już, miłej nocki
Troszkę więcej niż na utrzymaniu, ale nie tak dużo jakbyś się nie ograniczała

Stary 2012-08-01, 00:53   #1071
madzia6245
Raczkowanie

Cytat:
powiem Ci że na igrzyskach to przewalone pracować hotelu czy w ogóle restauracji ale wiadomo dostaniemy lepsza kasę bo ruch jest ogromny ! Np mi dziś jakiś Hiszpan zostawił 50f ahh powiedział że za uśmiech .
no tak,wspolczujeooo takie napiwki mogla bym miec,hehe
aha, no to ciezko bylo co week jezdzic do krk
ja jakies 40 km od krakowa;d a w anglii to jednak Walia,Cardiff;-)

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

a ja dzisiaj nie pocwiczylam bo nie mialam kiedy:-( jutro sie biore za siebie i bede cwiczyc, do tego jeszcze napilam sie z siostra dzisiaj troszke i poklucilam ze swoim...;/ przez te igrzyska wszystko zaczelo sie psuc, bo wzial sobie wolne w pracy,siedzi i oglada, naawet czasu wejsc na skype nie ma, a jak wejdzie to po wielkich prosbach i z laska...;/ ide spac, czasem wydaje mi sie,ze za bardzo angazuje sie w zwiazki... milosc nie dla mnie wracam do polski juz za 3 tygodnie i trzeba podjac powazna decyzje co dalej, nie mam zamiaru byc z facetem dla ktorego wazniejszy jest jakis glupi sport... sorry,ze tak tu pisze, ale musialam sie komus wygadac;( slodkich laseczki;*

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cindy, chyba musimy sie spotkac i razem napic, hehe ja tez ciagle uwazam,ze moje zycie jest zj*bane,ale wiem,ze nie ktorzy maja gorzej
damyy rade, kto jak nie my zawsze siostra mi powtarza,ze burakami nie wolno sie przejmowac i pokazywac im,ze Ci bardzo zalezy,bo to beda wykorzystywac wiec zaczynam sie zmieniac!! glowa do gory laseczko damy rade

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cindy i brat ma racje, potrzebne sa Ci aeroby, ja tez sie meczylam na silce i nie mialam takich efektow jak z bieganiem gratulacje dzisiejszego biegu!!! tez mam takie gorsze dni,ze mam siebie za totalny nie wypal itp.ale tak nie jest, glowa do gory!!! wszystko sie ulozy, facet sam sie znajdzie, ja dwa lata bylam sama po ostatnim rozstaniu i bylo mi dobrze, musisz odpoczac, zajac sie swoim zyciem, swoja kariera, swoja przyszloscia, bo nikt tego za Ciebie nie zrobi, a jesli masz tak ambitne plany to je realizuj, podziwiam Cie a dieta moze byc Twoja ulubiona, tylko musisz sobie ja urozmaicac bieganie poprawie humor, codziennie rano najlepiej, przed praca, jakies 40 minut wczesniej wstac, zaloz sluchawki,dres i idz pobiegac, wrocisz zmeczona, ale po chwili bedziesz czula,ze masz pelno sily bedziesz szczupla, atrakcyjna jesli tylko tego bardzo bedziesz chciala i do tego dazyla!!! jestes ladna, madra i uwierz w to, ludzie maja racjejesli dieta ma Ci pomoc w zmianie zdania o sobie to walcz a efekty przyjda po jakims czasie ja po miesiacu zauwazylam pierwsze zmiany,ale warto bylo buziaki

11.3 kg za mną

Stary 2012-08-01, 00:55   #1072
zooska
Zakorzenienie

Żegnam się, ide spać W końcu o 5 pobudka

porobiłam 200ścisków agrafką i 100brzuszków, dobranoc Do poniedziałku dziewczyny!!!!!!!!!!:roll eyes:

Stary 2012-08-01, 06:44   #1073
heroine86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
HEJ HOO!!!
Wróciłam już do siebie, więc koniec z ciastem i podżeraniem o dziwnych porach
Nawet sie zdziwiłam że nadal 61 waże, jescze jutro rano się zważę aby się upewnić. A to znaczy że chrzestnej nie udało się mnie utuczyć
hehehehe
Dziś smażyłam placuszki z cukinii (takie podobne do racuchów), praktycznie bez tłuszczu są bo na teflonie. I tak mam tego na obiady na 3 dni jak będę chodziła do pracy. Byłam w biedrze, obkupiłam się w musli, jogurty naturalne, serki homogenizowane i kefirki, czyli to co tygryski lubią najbardziej

Dziewczyny muszę się pochwalić, DOSTAŁAM PRACĘ!!
Będę asystentką brokera, zaczynam od poniedziałku, w piątek mam szkolenie. Ale się ciesze!! Wreszcie ktoś mnie chce, bo już kilka miesięcy pracy nowej szukałam. Wreszcie nie będę miała czasu zamulać w domu i podżerać słodycze. I normalne godziny pracy od 9-17 a nie po 13 godzin za barem jak do tej pory... chociaż mam zamiar w barze w weekendy sobie dorabiać celem zarobienia pieniążków na ROWER i będe śmigać do nowej pracy i chudnąć zdrowo

jadłospis na jutro:
7.30 musli z jogurtem nat.
10.30 2 małe kromki razowca z serem białym i pomidorem + kawa
13.30 jajecznica z 2 jajek + duszona cukinia do środka
16.30 niewiem, może jakiś serek
19.30 twaróg+ogórek
Dobrze, że ciocia nie utuczyła
gratuluję pracy! a po jakich studiach jesteś? jeśli można spytać
Ładny masz plan na jutro

Cytat:
naczy wiesz co tydzień 2 wracałam wiem głupia byłam hahaha a teraz to jeszcze bardziej hahah
To musiało być mega męczące wykończyłabym się

Cytat:
heroine az codziennie nie jem 2 razy w tygodniu maksymalnie jesli na obiadek mamy zupe
przewaznie to jakies warzywa, miesko i ryz na parze
No to nie ma się czym przejmować

Cytat:
a no wiesz mama luzacka ale na kompie nie umie siedzieć mowie jej naucz się to mi mówi że chce się Jej
Ja jestem córeczka Mamusi heloł
Nie dam jej o nie ! jak trza będzie to i wyścigam Ją hahaha
Hehe to ją naucz, skoro sama nie chce
A Ty masz jeszcze braciszka tak? siostry nie masz?
a kiedy teściowa wraca do Polski?

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
heroine zawsze to trochę raźniej że nie tylko mi dziś tak ciężko szło no a mi też się tak trafia zawsze, jak na złość, pamiętam że w sylwestra miałam drugi dzień @ i też nie piłam prawie nic bo w głowie mi się kręciło
Ta aparat niezły ale czasem jak to wkurza
Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej chcę poćwiczyć na rowerku i ładnie trzymać dietki
ooo sylwester to kolejny cudowny dzień, gdzie dopada mnie @
Stary 2012-08-01, 06:45   #1074
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj śmignę do Biedronki i zobaczę czy są u mnie te reddsy bo TŻ wczoraj późno wrócił ze szpitala...

Cytat:
mam nadzieję, że Ci jakoś leci

Cytat:
Hej Ja własnie wróciłam z piwka, wypilam 2 redd'sy a kolacji nie było byłam z przyjaciółką i robiłysmy sobie po drodze jakieś porąbane zdjecia ale przynajmniej było wesoło

Heroine Ty gastrofaza a ja wręcz przeciwnie, mogłabym nic nie jeść ale za to uważam, że mam za chude nogi No ale nie mogę przytyć bo będę miała ogromne sadło jakie to zycie niesprawiedliwe

O następna reddsiki piła też z Biedry?

Chciałabym móc nic nie jeść żeby się choć jeden dzień taki zdarzył

Hmm, mi się strasznie podobają Twoje nogi no ale jak Ty się źle z nimi czujesz to może rzeczywiście coś z tym zrób tyle, że czasem jest problem przytyć (schudnąć też ) w jednej partii ciała... spróbuj zwiększyć trochę kaloryczność posiłków jedz pestki dyni, słonecznika, masło orzechowe, miód trochę bardziej kaloryczne rzeczy, ale jednak zdrowe tylko się nie zapychaj fastfoodami
No i ćwicz
Stary 2012-08-01, 06:45   #1075
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Zaliczyłam:
-peeling całego ciała
-gruntowną depilację
-wybalsamowanie się
-peeling twarzy, maseczka na twarz i punktowy (na noc jeszcze nałożę)
-maska Bingo na włosy ( już trzymam godzinę)

Teraz moczę stópki i lecę piłować paznokcie
Ulala, pięknisia
Stary 2012-08-01, 09:04   #1076
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No to możesz sobie pyknąc maleństwo już wiek masz idealny
No ja już stara się robię ta dwójka z przodu jeszcze mnie pociesza ale jak już ujrzę trójkę to się załamię chyba ja chcę być wiecznie młoda !!
a ja juz lata chrystusowe i nadal mloda... przynajmniej duchem
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 09:19   #1077
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Hehe to ją naucz, skoro sama nie chce
A Ty masz jeszcze braciszka tak? siostry nie masz?
a kiedy teściowa wraca do Polski?
taaa ja mam 2 braci !! 1 jest w tym roku od września pójdzie do 2 klasy będzie miał komunie 2 brat jest starszy o rok ma żone i 2 dzieci hahahahah 2 śliczne córeczki a Ten Mały to Mój Gamoń dzień w dzień dzwoni do Mnie kiedy ma się już pakować do Mnie bo przyjeżdża na tydzień On by tylko całował i grał w siatkę lub piłkę
A teściowa bezrobotna i powiedziała że do Polski sie Jej nie śpieszy !! haha nie no myślę że koło 10 sierpnia ma bilet ale może prze bukować go

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Powiem wam dziewczyny, że dopada mnie załamka. Moje życie jest bez sensu. Tęsknię za ex TŻ. Wiem, wiem to był totalny burak, wiem też że dawłam mu masę szans i ich nie wykorzystał i że do tej samej wody się dwa razy nie wchodzi... ja weszłam już ze 100 razy i z tym samym negatywnym skutkiem. Jestem beznadziejna, niedowartościowana, brak mi pewności siebie.
Ogólnie uważam siebie za niewypał. Wiem, że zdałam ciężkie studia, obroniłam licencjata- spełniłam swój cel i marzenie, i powinnam być z siebie dumna. Wiem, że ludzie uważają, że jestem ładna, mądra, inteligentna. Natomiast ja sama tak nie uważam. Czuję się głupia, brzydka itd. Kolesie się na mnie gapią, ale żaden nie podejdzie i nie powie " hej! może byśmy poszli na kawę?". Czuję, że będę długo sama.
Nudzi mi się w domu. Kompletnie nic nie robię. Siedzę na kompie, śpię, oglądam tv. Ehhh beznadzieja.
Nienawidzę swojej pracy, a raczej ludzi którzy tam pracują.
Sory, że tak zamulam, ale aż mi się płakać chcę. Czemu ja muszę mieć takie z..ebane życie? Nic mi nie wychodzi. W pracy du.a, z uczuciami du.a...
Chcę wyjechać na Au Pair do Londynu. Ma ktoś może jakieś doświadczenia? Moje koleżanki chwaliły. Ja chcę jechać żeby podszkolić angielski, tak że jak wrócę za rok, pójdę na tłumacza i zdam egzamin państwowy bez problemu (75% osób nie zdaje).
To by była wielka przygoda dla mnie, może poznam jakiś fajnych ludzi. Mam kolegę w Londynie. I widzę, że jedna z was też jest w Londynie. Jak tam jest?? Podoba Ci się?
Jak mi się spodoba jako Au Pair to za rok może jeszcze do Stanów pojadę... może... nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem. Nie ogarniam
wiesz co ja jestem w Anglii już 2 lata i powiem Ci że nie wróciłam bym do Polski ! Owszem tęskni sie jak cholera za Mama i w ogóle ale tu jest życie !! Polska nie równa sie to tego co sie tu dzieję . Tysiące ludzi na ulicach w dzień i noc . Prze mili i sympatyczni Ja dopiero tu zobaczyłam jakie życie naprawdę jest . Inne zarobki inny świat jeśli masz szansę wykorzystaj bo naprawdę warto a język dokształcisz .Ja tu przyjechałam mało umiejąc angielski a teraz ? 1oo razy lepiej znam
Stary 2012-08-01, 09:20   #1078
mielnus
Wtajemniczenie

witam z rana

Wczoraj byłam u mojego TZ, pojechaliśmy na zakupy i do kina. NIestety skończyło sie na zakupach bo w kinie, jak co wtorek, wszystko pozajmowane, masakra jakaś. Pokłóciłam sie z TŻ o bluzki. Na siłę chce mnie uszcześliwiać i zamiast jedenj to kupił mi dwie. Zrobiłam mu scene że nie oszczedza, pokłóciliśmy się. Poźniej wrócilismy do niego nieodzywając się w aucie do siebie. Tylko mi powiedział że ma już tego dosyć. Ja odjechałam i tylko powiedziałam "cześc", on za mna pojechał i się uśmiechnął i znowu było wszystko jak przedtem. Pojechaliśmy nad Turawe i siedzieliśmy kilka godzin na wałach w pełni księzyca Dzisiaj rano zrobił mi sniadanie do łóżka (kanapki z ciemnego chlebka z szynką i serkiem żółtym). Często się kłócimy o pierdoły... a i tak bez siebie nie potrafimy żyć. Dziwna sprawa... Ja jestem uparta i on. Ta akcja w sklepie to normalnie śmiechu warte było. Jeden przed drugim nie chce ulec poprostu...
Stary 2012-08-01, 09:25   #1079
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Zelka ale Ty masz tej roboty podziwiam bo ja sobie nie wyobrażam
taaa ale już mi oddaje bo czasem to same oczy zamykają się na stojąco ale jeszcze tylko dziś !! i jutro

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Witam ja za nie długo kończę prace w końcu !! bo dziś spałam tylko 2 godziny w pracy bo przyjechali goście hotelowi o 3 myślałam że im coś zrobię ! i do rana chodzili ciągle do Mnie i o wszystko pytali a ja jak głupia latałam po hotelu i im pokazywałam co gdzie jest . Także sen mi sie marzy ! Chyba od piątku do niedzieli będę spać jak mi TŻ pozwoli pociesza Mnie że po Igrzyskach urlopik mam dłuższy !!
Stary 2012-08-01, 09:28   #1080
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Ja juz w pracy i mam nadzieje, ze ten dzien jak najszybciej sie skonczy, niecierpie tego miejsca, dobrze ze chociaz neta mam

jeszcze tak wq**** z rana ze masakra;/ przychodzimy do pracy na 8 a tu drzwi zamkniete nikogo nie ma;/ nikt z szefostwa tel nie odbiera;/ po 9 dopiero przyszedl laskawi o i otworzyl...No k**** totalny brak szacunku dla pracownikow!! wymagaja a od siebie nic nie potrafia dac ;/ nawet punktualnie biura otworzyc o reszcie nie wspomne

zooska baw sie dobrze Kochana

Cindy90dobrze Cie rozumiem bo mam identyczne odczucia jak Ty, tez niecierpie swojej roboty, tesknie za facetem, ktory jest totalnym dupkiem, dobija mnie monotonia i zero planow na przyszłosc;/
No, ale co musimy dac rade i isc do przodu

Think happy - be happy

M

Edytowane przez aguniaaaaa041986
Czas edycji: 2012-08-01 o 09:31
aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości