Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-31, 20:44   #4111
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
nie wiem czy po skonczeniu opakowania sie robi przerwe czy nic?:
a moze brak libido to wina azalii a nie moja?
1. nie robi się przerwy, bierzesz cały czas
2. bardziej niż pewne, że tabsy winne

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
A dziękuję dobrze a u Ciebie?

Ja nie biorę anty, za to mój tż z tego wynika, że chyba jakieś łyka ... [COLOR="Silver"]
Jak się człowiek przyzwyczai do samotności, gadania tylko do dziecka, które nie zawsze współpracuje to jakoś leci Póki co nie jest źle, bywało już gorzej.

muff dzięki za kciuki przybraliśmy ładnie
i w ogóle chyba nie pisałam - mamy śliczną pierwszą stronę na wątku

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.

Edytowane przez agnieszka 0605
Czas edycji: 2012-07-31 o 20:47
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 21:03   #4112
owieczka86
Zadomowienie

Dobry wieczór
Co tu tak cicho? Usypiacie dzieciaczki?
Fifi właśnie zasypia,tz podlewa nasza farmę bo niestety nic nie padało:-( czekam aż młody waśnie i idę do lodówki po zimne malinowe...karmi...
Filip wypił dziś w dzień 200ml wody niestety troszkę oslodzonej bo innej nie chce ale wpadłam na pomysł że jak się przyzwyczai to zmniejsze dawkę cukru;-) myślicie że zadziała?
Jutro jadę z młodym do koleżanki na działkę -jak będzie ładnie,odpoczne trochę poplotkuje;-) wreszcie spędze dzień inaczej niż zwykle a i Fifi się ucieszy bo z psem się pobawi;-) mam nadzieję że pogoda dopisze.
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 21:35   #4113
olka1610
Rozeznanie

Cytat:

Ad. 2 Dla nerwusów
Jak skuteczne to poproszę i ja nazwę bo ja jestem niespotykanie spokojny człowiek, do czasu aż się zdenerwuję

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
mój ostatnio baardzo schudł, ponad 12 kg (zadna dieta, "just stres" ) i przy wzroście 183 waży 73 kg mówię mu że jednak ekonomiczniej bedzie jak zcznie więcej jeść, niż mielibysmy mu garderobe wymienić w swoim tłustym okresie wazył nawet 90kg, więc rozstrzal znaczny
heh, dlaczego mi tak łatwo nie przychodzi zrzucanie wagi

glam ja chcę taką prace jak Ty też chcę na wizaż zaglądać
No właśnie ja też nie wiem czemu mi tak łatwo nie przychodzi chudnięcie
A my mojemu garderobę częściowo wczoraj wymienialiśmy bo przecież spodnie mógł zdjąć bez rozpinania, pani w sklepie zdziwiona była że nie zna swojego rozmiaru a tż taki dumny :"Bo wie Pani ja ostatnio dużo schudłem ".
No i ja też chce taką pracę jak glam więc w razie co poproszę o cynka jak się zwolni jakieś miejsce ja u siebie w pracy ogóle nie mam wyjścia do internetu, sam intranet

A co tu tak pusto??
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 21:45   #4114
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Oliv ja sama nie wierze
A najbardziej w metamorfoze zula
Tak sie wkrecil ze nawet chlopcom posilki zavzal wymyslac
Dzis im zrobil koktajl z banana mango i jogurtu
tez bym wypila
a ten zlobek to potrzebny? gdzie im lepij bedzie, zatrudnij zula za nianke, niech mu zus skladki placi

dominej trzymaj sie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Cholercia chyba musze zulowi zaczac w takim razie te azaliepodawac
sie zaplulam

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
1. nie robi się przerwy, bierzesz cały czas
2. bardziej niż pewne, że tabsy winne

Jak się człowiek przyzwyczai do samotności, gadania tylko do dziecka, które nie zawsze współpracuje to jakoś leci Póki co nie jest źle, bywało już gorzej.

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:00   #4115
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

Z dnia na dzień dzieci sa starsze i bardziej komunikatywne to już będzie lepiej

za kolejne gramy

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Olka, ja biorę L72, 3xpo 20/30 kropli. Biorę raz dziennie a nie trzy i jestem wyluzowana jak frytka A Aga pisała o RelamaxB6.

W Czw bałam się jechać sama z Michałkiem do Wro, więc teściówka zaoferowała się, że z nim zostanie, ale że tj dzień naszej 4rtej rocznicy to tż ze mną jedzie, najpierw obiad na mieście a późnij przeczeka u moich rodziców, chociaż dziadki z wnusiem pobędą

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Owieczko, udanego wypadu, należy Ci się!

Uciekam spać kochane.

Dobrej nocki
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:19   #4116
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
ja biorę L72, 3xpo 20/30 kropli. Biorę raz dziennie a nie trzy i jestem wyluzowana jak frytka A Aga pisała o RelamaxB6.
czy to mozna przy kp zażywać?

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 07:33   #4117
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Heja noc masakra milion pobudek nie które nawet co 15 minut.

A z miłych wiadomości to jeszcze 2 dni i jedziemy na wakacje

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 07:44   #4118
olka1610
Rozeznanie

Witam się i ja
Noc taka sobie, pobudek kilka ale za to mała przespała całą noc w łóżeczku a nie jak do tej pory od pierwszej pobudki z nami.
Od 5-15 już na nogach
Teraz niunia śpi więc czas na śniadanko i kawkę

Baha, Ty kiedyś pisałaś o bilansie chyba. To taki bilans po skonczonym 9 miesiącu? Bo nam własnie też kazali przyjsc po 9 miesiacu, jutro się wybieram a przeważnie bilans jest chyba po roku ?
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 07:50   #4119
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Oj biedna Ty pochwal się jakie perfumki masz
nowe nabytki to Narciso Rodriguez edp i Narciso Rodriguez Essence oba boskie

a kolekcja (bez ostatnich nabytkow) to- sie chwalilam na perfumach
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=563901&page=41

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
no własnie milam pytac juz czy można dzieciakom taki jogurcik naturalny dawać? bo wiem ze cos pisalyscie juz ale jakos nie zarejestrowałam
zul im zrobil z takiego misiowego jogurciku z nestle- on jest od 6 mcy
ale naturalny tez podawalam tylko w ilosci 1-2 lyzeczek poki co. i stopniowo zwiekszam

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
tez bym wypila
a ten zlobek to potrzebny? gdzie im lepij bedzie, zatrudnij zula za nianke, niech mu zus skladki placi
oj na dluzsza mete to chyba i zul by nie wytrzymal
chociaz on w sumie dobry czlowiek...ja myslalam ze dzis maluchy podusze poduszka poszli spac o 21.30- ja sie rzucilam gotowac zupke, prac, sprzatac, prasowac- poszlam spac o 23.30 a 3.45 adam wyspany i rzeski obudzil domina i obaj lazili po lozku do 5.30 oczywiscie spac sie nie dalo bo co chwila albo mnie albo siebie nawzajem ciagneli za wlosy, uszy i co sie dalo. o 5.30 dalismy kasze (pomysl zula) i zasneli. o 5.35 adam sie obrzygal po uszy i pol lozka tez- bo wcale nie byli glodni, dawalam im cyca milion razy zeby ich uspic- ale zul sie uparl ze z glodu spac nie moga.
o 5.50 skonczylam myc i przebierac adaska, zmieniac posciel itd i poszlam spac- a 6.10 pobudka
Stary 2012-08-01, 08:05   #4120
ja_dalia
Wtajemniczenie

witam

zawzielam się i nadrabiam nie wszystko, ale i tak takie tempo jest ze zaraz nowiutki wątek bedzie

nocka okey, chyba 1 pobudka tylko.... bo mała w moim wyrku sie znalazła... nad ranem 1 cyc, potem przed 7 2gi cyc, teraz poprawila i śpioszka...

z nowosci - zapisalam małą do żłobka (zaraz doczytam jak to u was wygląda, bo widziałam że zmyslowa Ninka poszła ) ale niestety nie ma miejsc wiec mam dzwonic w połowie wrzesnia....

praca z ceramiką nie wypaliła... bez zbednego komentarza... szukam pracy obecnie, byłam już na 1 rozmowie, dziś 2ga poszukuje pracy biurowej bo godziny 8-16 to w sam raz kciuki sie przydadzą

lece czytac, komentowac ....

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Ja może momentami patologiczna matka, bo jak zmywam gary albo muszę obrać ziemniaki, a bobek marudzi to mówię co robię, opowiadam, i naginam biegiem, żeby zrobić swoje i do niej iść... Nie rzucam wszystkiego i nie lece do niej, no chyba, że włączy syrenę no to idę
Ale jakbym jej za każdym razem ustępowała to by nic nie było zrobione..

kochana... to my wszystkie takie... jak bym w tej chwili na kazde skinienie i kwęknięcie była, to nawet bym nie mogla po tylku sie podrapac

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
Poniekąd, ale już się wyspowiadałam mam nadzieję, że nieobecność zostanie wybaczona

Dlaczego masz plusa przy niku ??

bo wpadła w oko moderatorowi

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
A moze twoj zul powinien urzadzic nam jakies watkowe szkolenie pt:

''gotowanie z jeczaca bula:
10 krokow do sukcesu''

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

nie chce nic mówic ale glamowy zul zawstydza nas wszystkie 3 dzieci , obiadki sradki ... no szooook ma podejscie chłopina

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
Ja zmykam do domu, a jutro mam wolne więc nie wiem czy będę miała jak tu zajrzeć - TZ-a nie ma - chyba rozstanie juz postanowione - obecnie mieszka u mamusi swojej . Miłego popołudnia Wam życze maminki

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
U nas to samo, młoda zwiewa az sie kurzy , najgorzej po kąpieli..

Dzękujemy, dziś wchodziła z krzykiem, wiec uciekłam, zeby nie zwątpić i po nią nie wrócić. Wróciła znów uśmiechnięta, ponoc ładnie zjadła i płakała nie duzo. Jutro zostawiam ją na 3 godzny.

dla dzielnej dziewczynki i jej mamy

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:07   #4121
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Czesc
Od niedzieli goraczka na szczescie tfu tfu dzis juz nie ma, a zeboli nie widac w sumie jakis zarys moze tam i jest na dole,ale Mała nie chce dac zajrzec!!!
Ogólnie ok nadal nie siada nie raczkuje i nie chodzi leniwiec)))

wspołczuje tempki... a co do rozwoju ruchowego, to moja teraz przy zebach ogranicza się do siedzenia na rękach zero lezenia bo krzyk jest.... wiec jak narazie pełzającą kiełbasą pozostaje...

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:15   #4122
wariateczka88
Zadomowienie

Witamy sie i my z rana
noc dobra,mala cos po polnocy pojękiwała ale sama zasnela,a pozniej obudzila sie po 3 ale i ja sie obudzilam,bo okna mielismy otwarte a smieciara wywozila smieci,u was tez wywoza smieci w srodku nocy albo nad ranem?

olka nam to w ogole na zadnen bilans nie kazali przyjsc,tylko dopiero chyba w 13miesiacu na obowiazkowe szczepienie
ale zauwazylam ze w ksiazeczce zdrowia na siatce centylowej,jest zaznaczone ze sie bada 1,2,3,4,5,6 miesiac,pozniej 9,12,15,18,21,24,30 i 36miesiac
wiec ja po 9 chyba tez sie sama wybiore zeby sprawdzic co i jak

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:15   #4123
pokszyfka
Zadomowienie

dzień dobry

Cytat:
a kolekcja (bez ostatnich nabytkow) to- sie chwalilam na perfumach
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=563901&page=41
matko i córko glam ile ty tego masz ... ja mam zaledwie 5 szt i to wszystkie najchętniech pchnęłabym w kosz...może na imieniny dostanę coś nowego... a tak swoją drogą, to one nie mają terminu ważności ??
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:21   #4124
glamourous
Zakorzenienie

a dupatam.
Stary 2012-08-01, 08:28   #4125
goldika
Zakorzenienie

Cytat:

Olka, ja biorę L72, 3xpo 20/30 kropli. Biorę raz dziennie a nie trzy i jestem wyluzowana jak frytka A Aga pisała o RelamaxB6.
co to za tabsy? fajnie po nich?
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:28   #4126
princessskaa
Wtajemniczenie

Dobry

Teściowa wczoraj posiedziała do 21, wiec malutka zasnęła chwilkę po. Wstała 7:30 - kocham toooooo

Trochę porozmawialiśmy o wyjeździe do Niemiec w razie co, jakby nam się tu nie ułożyło. Mówiła, żebym już się języka uczyła..

Ok 13-14 jadę zawieść cv

Słucha jednym uchem "Rozmów w toku"... Małoletnie, puste matki i ich jeszcze głupsze chłopaczki...
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:28   #4127
wariateczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
dzień dobry

matko i córko glam ile ty tego masz ... ja mam zaledwie 5 szt i to wszystkie najchętniech pchnęłabym w kosz...może na imieniny dostanę coś nowego... a tak swoją drogą, to one nie mają terminu ważności ??
Cytat:
a dupatam.

to moja kolekcja perfum to az! 2 flakoniki
chanel chance i versace bright crystal

Wymianka

Stary 2012-08-01, 08:29   #4128
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość
Witam się i ja
Noc taka sobie, pobudek kilka ale za to mała przespała całą noc w łóżeczku a nie jak do tej pory od pierwszej pobudki z nami.
Od 5-15 już na nogach
Teraz niunia śpi więc czas na śniadanko i kawkę

Baha, Ty kiedyś pisałaś o bilansie chyba. To taki bilans po skonczonym 9 miesiącu? Bo nam własnie też kazali przyjsc po 9 miesiacu, jutro się wybieram a przeważnie bilans jest chyba po roku ?
my tez mamy bilans po 9mcu
Stary 2012-08-01, 08:31   #4129
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

Pokszyfko no troche sie nazbieralo bo ja to wole sobie perfumy kupic niz cokolwiek innego, ciuchy, kosmetyki, bizu czy inne gadzety. nawet ostatnio ksiazki mnie tak nie kreca bo nie mam czasu na czytanie
perfumy dobrze przechowywane- w ciemnym i chlodnym- nie maja prawa sie zepsuc (w koncu to alkohol ) kiedys to mialam manie i kupowalam co miesiac (jak tylko prowizje- zaskorniaczki dostalam ), ostatnio zdecydowanie sie ograniczam i staram raczej wymienic na wizazowym targowisku niz kupowac nowe- bo faktycznie, w zyciu tego nie zuzyje no ale te dwa to byly moje chciejstwa od dawna a na wymiankach zdobyc nie moglam teraz koniec, jeszcze tylko sobie dzis zestaw probeczek zamowilam z takiej pieknej stronki
http://yasmeen.pl/

aaa zaraz chyba jedna klientke udusze...normalnie upierdliwa jak mucha
Stary 2012-08-01, 08:34   #4130
goldika
Zakorzenienie

Dalia kciuki za rozmowy o prace. Szkoda, ze ceramika nie wypalila :/

Glam przeciez Ty czesc Soni w spadku zostawisz tych zapaszkow ja od lat uzywam Chanel Mademoiselle (dziala na Tz bardzo pobudzajaca - w ogole prosto nauczyc faceta reakcji na dany zapach wyczytalam w necie i przetestowalam i dziala w 100%), a tak to mam jakies tanie psikadla z Avonu, Bijonse i cos tam zielonej herbaty.

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Dobry

Teściowa wczoraj posiedziała do 21, wiec malutka zasnęła chwilkę po. Wstała 7:30 - kocham toooooo

Trochę porozmawialiśmy o wyjeździe do Niemiec w razie co, jakby nam się tu nie ułożyło. Mówiła, żebym już się języka uczyła..

Ok 13-14 jadę zawieść cv

Słucha jednym uchem "Rozmów w toku"... Małoletnie, puste matki i ich jeszcze głupsze chłopaczki...
ja bym sie chyba zdecydowala na wyjazd do Niemiec ale Tz oporny. A ma tam sporo rodziny. Tam w niektorych stajniach sa nawet baseny i solary dla koni
Stary 2012-08-01, 08:35   #4131
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość

to moja kolekcja perfum to az! 2 flakoniki
chanel chance i versace bright crystal
oba mialam i puscilam w swiat na targowisku chociaz chance w sumie troche zaluje bo piekne jest
no co ja na to moge ze mam takie a nie inne hobby...na pewno ponad 100 flaszek sie przez moje rece przewinelo na wymiankach, o odlewkach i probkach nie wspomne
mam tez kilka ksiazek i albumow o perfumach, na necie to albo siedze u was- albo na perfumowym- albo na fragrantice hopla mam i tyle
Stary 2012-08-01, 08:36   #4132
saaraa_lub
Rozeznanie

Hej,
My tez mamy bilans po 9 m-cu.
Podbijam pytanie Oli mozna te cuda brać przy kp??
Dalia kciuki trzymamy.

Edytowane przez saaraa_lub
Czas edycji: 2012-08-01 o 08:38
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:39   #4133
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
[B]
Glam przeciez Ty czesc Soni w spadku zostawisz tych zapaszkow ja od lat uzywam Chanel Mademoiselle (dziala na Tz bardzo pobudzajaca - w ogole prosto nauczyc faceta reakcji na dany zapach wyczytalam w necie i przetestowalam i dziala w 100%), a tak to mam jakies tanie psikadla z Avonu, Bijonse i cos tam zielonej herbaty.
a moj zul mademoisleki nienawidzi chociaz ja dosc lubie w ogole on na wiekszosc moich zapachow regaguje dosc negatywnie, lubi jedynie zdechle kwiatki sratki, przy innych nos zatyka albo narzeka ze przytulic sie do mnie nie moze

no i mi powiedzial ze jesli sie kiedys ze mna rozwiedzie to przez te perfumy
o wlasnie to jest pomysl, zamaist mu azalie podawac musze sobie Kenzo sloniowe kupic- to na 5 metrow nie podejdzie lece na all polowac na okazje
Stary 2012-08-01, 08:39   #4134
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
też ją mam, ale mój tż jej nie znosi... twierdzi że jedzie starą babą...
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:45   #4135
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

ja bym sie chyba zdecydowala na wyjazd do Niemiec ale Tz oporny. A ma tam sporo rodziny. Tam w niektorych stajniach sa nawet baseny i solary dla koni
a Ty już o koniach

Kurde o jakimś bilansie piszecie, a nam nic nie powiedzieli, żeby przyjść...???
Stary 2012-08-01, 08:49   #4136
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
też ją mam, ale mój tż jej nie znosi... twierdzi że jedzie starą babą...
mi nr 5 jedzie wlasnie stara baba
ogolnie na pewno sa ladniejsze zapachy ale mi moja szanelka wystarcza

Laski co kupic ojcu na imieniny? cos praktycznego do domu najlepiej.
co myslicie o czyms takimk: http://allegro.pl/przyprawnik-pojemn...528875811.html
ojciec swietnie gotuje ale z przypraw zna tylko sol, pieprz i chili
Stary 2012-08-01, 08:53   #4137
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Laski co kupic ojcu na imieniny? cos praktycznego do domu najlepiej.
co myslicie o czyms takimk: http://allegro.pl/przyprawnik-pojemn...528875811.html
ojciec swietnie gotuje ale z przypraw zna tylko sol, pieprz i chili
Ale bajer fajny, idealny dla szefa kuchni Możesz też książkę kucharską mu sprawić
Stary 2012-08-01, 08:53   #4138
wariateczka88
Zadomowienie

princ dziewczyny pisza o bilansie jak maluch skonczy 9 miesiecy,ale nam tez w przychodni nic nie powiedzieli

goldi ten przyprawnik jest swietny,ja wlasnie taki musze sobie zakupic,a wiesz zawsze mozesz tate nauczyccze sa jeszcze inne przyprawy
albo do 10 wsypac sol,do 10 pieprz a do reszty chili

Wymianka

Stary 2012-08-01, 09:04   #4139
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Ale bajer fajny, idealny dla szefa kuchni Możesz też książkę kucharską mu sprawić
ojciec raczej sam tworzy przepisy (mam to ponim) a ksiazek nienawidzi czytac
pasjonuje sie jeszcze psami i wedkarstwem (ale w tym drugim ma chyba wszystko juz)

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
princ dziewczyny pisza o bilansie jak maluch skonczy 9 miesiecy,ale nam tez w przychodni nic nie powiedzieli

goldi ten przyprawnik jest swietny,ja wlasnie taki musze sobie zakupic,a wiesz zawsze mozesz tate nauczyccze sa jeszcze inne przyprawy
albo do 10 wsypac sol,do 10 pieprz a do reszty chili
wiesz, nie zdziwilabym sie gdybym pojechala do niego za pol roku a tam sam pieprz, sol i chili
Stary 2012-08-01, 09:05   #4140
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hm.. zamierzasz dzwonić pyt w przychodni o ten bilans?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości