|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
2. bardziej niż pewne, że tabsy winne Cytat:
Póki co nie jest źle, bywało już gorzej.muff dzięki za kciuki przybraliśmy ładnie i w ogóle chyba nie pisałam - mamy śliczną pierwszą stronę na wątku Edytowane przez agnieszka 0605 Czas edycji: 2012-07-31 o 20:47 |
||
|
|
|
#4112 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Co tu tak cicho? Usypiacie dzieciaczki? Fifi właśnie zasypia,tz podlewa nasza farmę bo niestety nic nie padało:-( czekam aż młody waśnie i idę do lodówki po zimne malinowe...karmi... Filip wypił dziś w dzień 200ml wody niestety troszkę oslodzonej bo innej nie chce ale wpadłam na pomysł że jak się przyzwyczai to zmniejsze dawkę cukru;-) myślicie że zadziała? Jutro jadę z młodym do koleżanki na działkę -jak będzie ładnie,odpoczne trochę poplotkuje;-) wreszcie spędze dzień inaczej niż zwykle a i Fifi się ucieszy bo z psem się pobawi;-) mam nadzieję że pogoda dopisze.
|
#4113 | |
|
Rozeznanie
|
Jak skuteczne to poproszę i ja nazwę
bo ja jestem niespotykanie spokojny człowiek, do czasu aż się zdenerwuję ![]() Cytat:
![]() A my mojemu garderobę częściowo wczoraj wymienialiśmy bo przecież spodnie mógł zdjąć bez rozpinania, pani w sklepie zdziwiona była że nie zna swojego rozmiaru a tż taki dumny :"Bo wie Pani ja ostatnio dużo schudłem ".No i ja też chce taką pracę jak glam więc w razie co poproszę o cynka jak się zwolni jakieś miejsce ja u siebie w pracy ogóle nie mam wyjścia do internetu, sam intranet A co tu tak pusto?? |
|
|
|
|
#4114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym wypila![]() a ten zlobek to potrzebny? gdzie im lepij bedzie, zatrudnij zula za nianke, niech mu zus skladki placi ![]() dominej trzymaj sie ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- sie zaplulam ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z dnia na dzień dzieci sa starsze i bardziej komunikatywne to już będzie lepiej za kolejne gramy ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Olka, ja biorę L72, 3xpo 20/30 kropli. Biorę raz dziennie a nie trzy i jestem wyluzowana jak frytka W Czw bałam się jechać sama z Michałkiem do Wro, więc teściówka zaoferowała się, że z nim zostanie, ale że tj dzień naszej 4rtej rocznicy to tż ze mną jedzie, najpierw obiad na mieście a późnij przeczeka u moich rodziców, chociaż dziadki z wnusiem pobędą ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Owieczko, udanego wypadu, należy Ci się! Uciekam spać kochane. Dobrej nocki |
|
|
|
|
#4116 |
|
Zadomowienie
|
czy to mozna przy kp zażywać?
|
#4117 |
|
Zadomowienie
|
Heja noc masakra milion pobudek nie które nawet co 15 minut.
A z miłych wiadomości to jeszcze 2 dni i jedziemy na wakacje
|
#4118 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja
Noc taka sobie, pobudek kilka ale za to mała przespała całą noc w łóżeczku a nie jak do tej pory od pierwszej pobudki z nami. Od 5-15 już na nogach Teraz niunia śpi więc czas na śniadanko i kawkę ![]() Baha, Ty kiedyś pisałaś o bilansie chyba. To taki bilans po skonczonym 9 miesiącu? Bo nam własnie też kazali przyjsc po 9 miesiacu, jutro się wybieram a przeważnie bilans jest chyba po roku ?
|
|
|
|
#4119 | ||
|
Zakorzenienie
|
nowe nabytki to Narciso Rodriguez edp i Narciso Rodriguez Essence
a kolekcja (bez ostatnich nabytkow) to- sie chwalilam na perfumach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=563901&page=41 Cytat:
ale naturalny tez podawalam tylko w ilosci 1-2 lyzeczek poki co. i stopniowo zwiekszam Cytat:
chociaz on w sumie dobry czlowiek...ja myslalam ze dzis maluchy podusze poduszka poszli spac o 21.30- ja sie rzucilam gotowac zupke, prac, sprzatac, prasowac- poszlam spac o 23.30 a 3.45 adam wyspany i rzeski obudzil domina i obaj lazili po lozku do 5.30 o 5.50 skonczylam myc i przebierac adaska, zmieniac posciel itd i poszlam spac- a 6.10 pobudka
|
|
#4120 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
witam
zawzielam się i nadrabiam nie wszystko, ale i tak takie tempo jest ze zaraz nowiutki wątek bedzie ![]() nocka okey, chyba 1 pobudka tylko.... bo mała w moim wyrku sie znalazła... nad ranem 1 cyc, potem przed 7 2gi cyc, teraz poprawila i śpioszka... ![]() z nowosci - zapisalam małą do żłobka (zaraz doczytam jak to u was wygląda, bo widziałam że zmyslowa Ninka poszła ) ale niestety nie ma miejsc wiec mam dzwonic w połowie wrzesnia....praca z ceramiką nie wypaliła... bez zbednego komentarza... szukam pracy obecnie, byłam już na 1 rozmowie, dziś 2ga poszukuje pracy biurowej bo godziny 8-16 to w sam raz kciuki sie przydadzą ![]() lece czytac, komentowac .... ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
kochana... to my wszystkie takie... jak bym w tej chwili na kazde skinienie i kwęknięcie była, to nawet bym nie mogla po tylku sie podrapac ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
bo wpadła w oko moderatorowi ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
nie chce nic mówic ale glamowy zul zawstydza nas wszystkie 3 dzieci , obiadki sradki ... no szooook ma podejscie chłopina ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
dla dzielnej dziewczynki i jej mamy
|
|||||
|
|
|
#4121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspołczuje tempki... a co do rozwoju ruchowego, to moja teraz przy zebach ogranicza się do siedzenia na rękach zero lezenia bo krzyk jest.... wiec jak narazie pełzającą kiełbasą pozostaje...
|
|
|
|
|
#4122 |
|
Zadomowienie
|
Witamy sie i my z rana
noc dobra,mala cos po polnocy pojękiwała ale sama zasnela,a pozniej obudzila sie po 3 ale i ja sie obudzilam,bo okna mielismy otwarte a smieciara wywozila smieci,u was tez wywoza smieci w srodku nocy albo nad ranem? ![]() olka nam to w ogole na zadnen bilans nie kazali przyjsc,tylko dopiero chyba w 13miesiacu na obowiazkowe szczepienie ale zauwazylam ze w ksiazeczce zdrowia na siatce centylowej,jest zaznaczone ze sie bada 1,2,3,4,5,6 miesiac,pozniej 9,12,15,18,21,24,30 i 36miesiac wiec ja po 9 chyba tez sie sama wybiore zeby sprawdzic co i jak
|
#4123 | |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
Cytat:
??
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
a dupatam.
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Teściowa wczoraj posiedziała do 21, wiec malutka zasnęła chwilkę po. Wstała 7:30 - kocham toooooo Trochę porozmawialiśmy o wyjeździe do Niemiec w razie co, jakby nam się tu nie ułożyło. Mówiła, żebym już się języka uczyła.. ![]() Ok 13-14 jadę zawieść cv ![]() Słucha jednym uchem "Rozmów w toku"... Małoletnie, puste matki i ich jeszcze głupsze chłopaczki...
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to moja kolekcja perfum to az! 2 flakoniki chanel chance i versace bright crystal
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja to wole sobie perfumy kupic niz cokolwiek innego, ciuchy, kosmetyki, bizu czy inne gadzety. nawet ostatnio ksiazki mnie tak nie kreca bo nie mam czasu na czytanieperfumy dobrze przechowywane- w ciemnym i chlodnym- nie maja prawa sie zepsuc (w koncu to alkohol ) kiedys to mialam manie i kupowalam co miesiac (jak tylko prowizje- zaskorniaczki dostalam ), ostatnio zdecydowanie sie ograniczam i staram raczej wymienic na wizazowym targowisku niz kupowac nowe- bo faktycznie, w zyciu tego nie zuzyje no ale te dwa to byly moje chciejstwa od dawna a na wymiankach zdobyc nie moglam teraz koniec, jeszcze tylko sobie dzis zestaw probeczek zamowilam z takiej pieknej stronkihttp://yasmeen.pl/ aaa zaraz chyba jedna klientke udusze...normalnie upierdliwa jak mucha
|
|
#4130 | |
|
Zakorzenienie
|
Dalia kciuki za rozmowy o prace. Szkoda, ze ceramika nie wypalila :/
Glam przeciez Ty czesc Soni w spadku zostawisz tych zapaszkow ja od lat uzywam Chanel Mademoiselle (dziala na Tz bardzo pobudzajaca - w ogole prosto nauczyc faceta reakcji na dany zapach wyczytalam w necie i przetestowalam i dziala w 100%), a tak to mam jakies tanie psikadla z Avonu, Bijonse i cos tam zielonej herbaty.---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co ja na to moge ze mam takie a nie inne hobby...na pewno ponad 100 flaszek sie przez moje rece przewinelo na wymiankach, o odlewkach i probkach nie wspomne ![]() mam tez kilka ksiazek i albumow o perfumach, na necie to albo siedze u was- albo na perfumowym- albo na fragrantice hopla mam i tyle
|
|
#4132 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
My tez mamy bilans po 9 m-cu. Podbijam pytanie Oli mozna te cuda brać przy kp?? Dalia kciuki trzymamy. Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-08-01 o 08:38 |
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole on na wiekszosc moich zapachow regaguje dosc negatywnie, lubi jedynie zdechle kwiatki sratki, przy innych nos zatyka albo narzeka ze przytulic sie do mnie nie mozeno i mi powiedzial ze jesli sie kiedys ze mna rozwiedzie to przez te perfumy ![]() o wlasnie to jest pomysl, zamaist mu azalie podawac musze sobie Kenzo sloniowe kupic- to na 5 metrow nie podejdzie
|
|
#4134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4135 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie na pewno sa ladniejsze zapachy ale mi moja szanelka wystarcza ![]() Laski co kupic ojcu na imieniny? cos praktycznego do domu najlepiej.co myslicie o czyms takimk: http://allegro.pl/przyprawnik-pojemn...528875811.html ojciec swietnie gotuje ale z przypraw zna tylko sol, pieprz i chili
|
|
|
|
|
#4137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Możesz też książkę kucharską mu sprawić
|
|
|
|
|
#4138 |
|
Zadomowienie
|
princ dziewczyny pisza o bilansie jak maluch skonczy 9 miesiecy,ale nam tez w przychodni nic nie powiedzieli
![]() goldi ten przyprawnik jest swietny,ja wlasnie taki musze sobie zakupic,a wiesz zawsze mozesz tate nauczyccze sa jeszcze inne przyprawy ![]() albo do 10 wsypac sol,do 10 pieprz a do reszty chili
|
#4139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a ksiazek nienawidzi czytac![]() pasjonuje sie jeszcze psami i wedkarstwem (ale w tym drugim ma chyba wszystko juz) ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4140 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

a u Ciebie?

bo ja jestem niespotykanie spokojny człowiek, do czasu aż się zdenerwuję
) i przy wzroście 183 waży 73 kg
mówię mu że jednak ekonomiczniej bedzie jak zcznie więcej jeść, niż mielibysmy mu garderobe wymienić
w swoim tłustym okresie wazył nawet 90kg, więc rozstrzal znaczny
".
tez bym wypila

?

??
no ale te dwa to byly moje chciejstwa od dawna a na wymiankach zdobyc nie moglam