|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
Cytat:
wypatrz gdzies ten szampon z Barwy, całkiem dobry a kosztuje 4zł
|
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Wtajemniczenie
|
Majka - nic, żyje się dalej... Jak mi nie przejdzie to do lekarza się wcisnąć spróbuję.
Jolka - no ja mam nadzieje to to jednak nie rwa... http://demotywatory.pl/3884337/Prosze-pamietac nie mogę przestać się śmiać a to tak boli
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2945 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Wiesz, zauważyłam, że w tych małych carrefourach mini marketach jest drożej niż w carrefourach stojących samodzielnie = hipermarketach. Ciekawe czy oferta promocyjna taka sama. Się zobaczy.Bo wiesz, to wlewanie płynu do prania, potem płyn zmiękczający, to jak aplikacja kosmetyków. A przy kupowaniu ich to jak z wyborem perfum, zapachów przeróżnych od groma .Tych nie, miałam palpitacje serca pierwszego dnia pobytu. A coś to ma ze zmianą klimatu wspólnego? ![]() Nie, ja to wszystko wbrew pozorom mam blisko domu, nie nalatałam się aż tak Ale u mnie to bardziej z nerwów i stresów niż latania... ![]() Cytat:
Moderatorem naszego wątku też jest?
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Neyra jesteś szalona.. czemu Ty jeszcze nie śpisz??
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę spać, ale najpierw muszę wpuścić Rurka, bo już piszczy pod drzwiami ![]() Kolor! |
|
|
|
|
|
#2948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie fragment z poczty ktorą czyszczę (ku pokrzepieniu naszych serc):
Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała. Nie potrzebuję alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę ![]() Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"! Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy" ![]() Nie mam żadnych dziwactw! To są "special effects"! Kobiety powinny wyglądać jak kobiety, a nie wytapetowane kości! Przebaczyć i zapomnieć? Ani nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera! My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej - na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!! To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"! Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu....a potem uczynił ziemię okrągłą. i tym akcentem mówię Wam dobranoc ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- nawet tak nie pisz, bo wiesz że mam na to alergię
|
|
|
|
|
#2950 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
.No na mnie też nie działa. A, zapomniałąm napisać. Ja wolę kupować i przymierzać w sklepie. W jednym sklepie pasuje mi 36, w innym 38 , a w jeszcze innym 34... Nawet jak z jednego rozmiaru wezmę kilka ciuchów do przymierzalni to potrafią różnie leżeć. A ja jak kupuję to musi mi idealnie leżeć, więc muszę przymierzyć, bo jaki taki ciuch mi nie leży idealnie, to potem go nie noszę.
|
|
|
#2951 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2952 |
|
szeryfcio
|
Na zęby? Czy do robienia zdjęć?
|
|
#2953 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#2954 |
|
szeryfcio
|
Eee, słyszałam, że jeśli chodzi o te aparaty nowej generacji, to nie ma, że za stara
![]() Edit: ... Na 100 % nawet, bo widziałam osoby starsze ode mnie z takimi aparatami. ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Ech, poklikam sobie.... To mnie uspokaja... ![]() I poprasuję...
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-08-01 o 00:24 |
|
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
witam rankiem, co do odpoczynku to czeka mnie maly remoncik, malowanie ścian, sprzatanie, jakies grzybki jak beda, ale relaks od dzieci / małych/, chociaz wczoraj Aga dzwonila i mowi, ze tata kazal przekazac ze jak przyjade to mam sie zabrac za syna , no kuźwa dopiero w poniedzialek tam pojechal i co juz żle |
||
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
![]() ale wam się fajnie pisało wczoraj nadrobię was po pracy miłego dnia, u mnie zapowiada się słoneczny |
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ale mi sie nie chcialo wstawac i do pracy isc :/ A dzis mam jeszcze jazdy z kierowca po urzedach. Pewnie pol dnia mi z nim zejdzie i nie warto rano niczego rozbabrywac ... No nic, milego dnia
|
|
#2958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bogi wypoczywaj ! |
||
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() trzeba być kopniętym by o 7 rano iść po lakiery do biedry nabyłam sztuk 6 - w tym dwa dla kumpeli i błyszczyk, maseczki i kule do kąpieli od rana człowiek szczęśliwszy
|
|
#2960 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale takie szmaty że szok zamiast kilku porządnych rzeczy ma kilkadziesiąt ścier do poddłogi i w tym chodzi porażka też kupuje w lumpeksie, mam kilka sztuk takich ubrań ale oglądam ze wszystkich stron czy nie ma dziur, plam i czy tkanina nie zniszczona![]() Cytat:
Cytat:
bry wczorak kuzynka przywiozła mi rzeczy dla Adasia ale stan idealny pisałam wcześniej, że chciałabym drugą córkę, ale teraz jestem tak podjarana, że będę miała syna że szok
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Musiaczku ja teżjestem podjarana tym faktem
:cieszzę się Waszym szczęściem
|
|
#2962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
miłego odpoczynku Ci życzę
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|||
|
|
|
|
#2963 |
|
szeryfcio
|
Witam. Ja zaczynam dzień od naleśniczków. Dzisiaj u mnie naleśniki z jagodami. ![]() A na balkonie układanie płytek c.d....
|
|
#2964 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dzień dobry
jak minęła noc? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
lakiery to my lubimy kupować ja kupiłam nad morze tylko dwa,ale jak wrócę to nadrobię braki w kolorach ![]() Cytat:
![]() powiem Ci że też mnie Twój Adaś jara
|
|||
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
bo Adaś to będzie dziecko wizażowe
![]() zresztą już nie pierwsze
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#2966 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Za szybko.
|
|
|
#2967 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Popatrzcie jaka śliczna dziewczynka:
http://www.pudelek.pl/artykul/42025/...elowe_zdjecia/ my dziś plażujemy,Buniat Wy też?
|
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniało mi się, te małe to Carrefoure Express
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- też, właśnie się mąż pyta o której idziemy na plażę (my dziewczyny), bo on to już gotów ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- trochę humoru z rana ![]() środek nocy, dzwoni telefon: - "Straż pożarna, słucham" - "Dzien dobry, wie pan, w zeszłe wakacje zasadziłem konopie indyjskie u siebie na poletku, ale upał był, susza.... - "Pan się dodzwonił na straż pożarną, o czym pan gada? Z takimi problemami to na policję proszę dzwonić <odgłos rzucanej słuchawki>!" ... .....nie minęła minuta.... - "Straż pożarna, słucham" - "No i wie pan, nic nie urosło, a jak już troszeczkę, to takie jakieś nijakie, marne..." - "Ale już panu mówiłem, że to nie nasz problem, na policję proszę dzwonić, czy do jakiejś infolinii ogrodniczej, to jest straż pożarna!!! <trzask rzucanej słuchawki>" ...po minucie... -"Straż pożarna, słucham" -" Wie pan, a w tym roku to i pogoda dopisała i roślinki trochę wilgoci dostały i takie piękne urosły, że aż serce rośnie jak się na to patrzy..." - "Do cholery jasnej, baranie, ile razy mam ci powtarzać, żebyś tu nie dzwonił, bo to nie ..." - "Otóż, to jest wasza sprawa, bo sąsiadowi się chałupa pali, a wy jak już przyjedziecie i będziecie się rozkładać z tą sikawką, to uważajcie, żebyście moich konopii nie zadeptali!!!"
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry dobry
![]() Dom ogarnięty, poranny dymek też
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
polecam Wam książkę, romansidło
lekką, latwą i przyjemną a swoją drogą spłakałam się nad nią Katarzyna Michalak "Rok w Poziomce"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

A odnośnie szamponów bez SLS to wreszcie będę miała powód kupić timotei organic (

A jakie są najlepsze?;>
Się zobaczy.

Ale to fakt- ze sklepów u mnie House jest chyba najlepszy jakościowo. Z reservedu ilekroć coś kupię po praniu się spiera od razu...
niektóre rzeczy tak jak pisałaś - szmaty mam gorsze w domu - dziurawe i w ogóle w strasznym stanie. 

U mnie ręczniki w lepszym stanie ma nawet Dyzia i te do wycierania podłogi też lepsze mamy![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
zamiast kilku porządnych rzeczy ma kilkadziesiąt ścier do poddłogi i w tym chodzi
Adam 18.11.2012