|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Cytat:
film w ramach podziękowania dla rodziców to fajna sprawa - jak dla mnie, ale moi to raczej by chyba nie byli za bardzo zadowoleni... ja wypiłam sobie kawusie z mlekiem na zimno bo klima w biurze padła... spociłam się już jak przysłowiowa dziw*a w kościele....
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
ooooo a co to za roślinki? można spytać gdzie kupowałaś, za ile itd.?
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my zrobiliśmy na weselu taki pokaz zdjęć i każde z nas coś opowiadało o nich a do tego robiłam albumy dla rodziców i chociaż robiłam to z myślą, że to nie klimat moich rodziców i oni raczej się nie wzruszają to jestem bardzo zaskoczona, bo okaząło się, że strasznie im sie podobało, album wszystkim pokazują i chyba po raz pierwszy (od dawien dawna) poczułam, że są ze mnie dumni, że zrobiłam coś takiego - naprawdę warto
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kupiłam je w ogrodniczym i nazywają się Lobelia
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezu no mam tyle danych, że nie wiem jak to ugryźć, żeby to było ciekawe:/ a najbardziej smiać mi sie chce, że niektóre dane z jednego muzeum mi sie nie pokrywają i chyba będę losować, z czego mam korzystać
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowym wątku
Świetny tytuł ![]() Cytat:
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2012-08-07 o 07:07 |
|
|
|
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
Moskitiera zrobiła mi dzień
Ja będę miała takie |
|
|
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
ja mam takie same
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#194 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dobry
|
|
#196 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Obstawiałabym raczej W11 lub Detektywów.
|
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
ale ładne! sama robisz?
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
picze jedne, tyle nawalić w nowym wątku
nie wytrzymie z wami
|
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy można je uznać za oryginalne, ale były wg mojego pomysłu i nie powiem trochę się przy nich napracowałam
|
|
|
|
|
#200 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale leci ![]() Cytat:
![]() super Cytat:
sama je robiłaś? bardzo ładne |
||||
|
|
|
#201 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a w środku planuję jakieś cukierki w czekoladzie-trufle,michaszki itd.,ale żeby się nie roztopiły
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a najlepiej poznać czy się podobały po ilości, która została na stole
|
|
#203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super wyjście ;p może też coś takiego zrobimy![]() PostBlue; Nena, Jenny dziękuję za zdjęcia, śliczne są Wasze winietki... i faktycznie - dokładając do nich swój wysiłek macie pewność że ich wartość wzrasta 2krotnie ![]() ![]() klask i:
|
|
#204 | |||
|
Zakorzenienie
|
ktos juz ja chyba mial.... albo chcial miec
Cytat:
Cytat:
3 x Cytat:
ja na probe tanca na sali tez zalozylam halke, a TZ do mnie, ze przeciez mialam mu sie w sukni nie pokazywac " a @ tez mi wypadal na slub, ale na szczescie przyszedl dzien wczesniej, za to teraz przyszedl 2 dni wczesniej cos mu sie miesza
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Na początek dnia relacja ze szczęśliwego dnia ![]() Relacja z najszczęśliwszego dnia Ani i Damiana- 28 lipca 2012 Wstałam bardo wcześnie. Nie ze stresu, ale gorąca. Przed 6 rano termometr pokazywał już 20 stopni Celsjusza. Początkowo mnie to przeraziło, ale później pomyślałam, że najważniejsze, że nie pada, a to błękitne niebo jest przecież przepiękne. Jakby w prezencie dla nas. Wzięłam prysznic, wypiłam kawę i... zaczęłam się stresować. Fryzjera i make-up miałam dopiero na 9:30, więc nerwowo zaczęłam krążyć po moich 30 metrach kwadratowych. Postanowiłam wyjść wcześniej, przespacerować się, bo stres coraz bardziej zaczynał mnie paraliżować. Dotarłam do salonu na 9:15. Właściciel, który zazwyczaj w soboty jest w recepcji spojrzał nerwowo na zegarek. Zauważyłam to i powiedziałam- Wiem, jestem za wcześnie. Uśmiechnął się i powiedział- Niech Pani usiądzie i już się nie stresuje. Będzie dobrze. I po tych słowach od ręki mi przeszło Jeszcze bardziej rozluźniłam się na fotelu. W połowie fryzury przyszła moja kochana fotograf J. Żeby uchwycić każdy moment, nawet ten z przygotowań. Fryzura wyszła tak jak chciałam. Byłam bardzo zadowolona i już zupełnie rozluźniona przeniosłam się na makijaż. Fotograf J. co chwilkę powtarzała, że jest rewelacyjnie, że jest zachwycona tym co się dzieje, więc uśmiech już u makijażystki zagościł na mojej twarzy i nie ustąpił do końca. Wróciłam do domu. Moi rodzice już byli. Posiedzieliśmy chwileczkę. Moja mama dla odmiany zaczęła się bardzo stresować. Później przyjechali rodzice Damiana i jego siostry. Pomyślałam wtedy- Zaczyna się...Przyszła w końcu kolej na przyjazd mojego męża. Wyglądał mega Bardzo ładnie, męsko...Ach Dał mi kwiaty i powiedział, że pięknie wyglądam. Nie potrafiłam zapiąć mu butonierki, bo ręce mi się trzęsły i nie radziłam sobie z długimi paznokciami. Mama musiała mnie wyręczyć. Przyszła pora na błogosławieństwo. Wzruszające. Moja mama rozpłakała się od razu kiedy tylko do mnie podeszła. Nie była w stanie wydusić słowa. Mnie też przez to zaświeciły się oczy, ale powstrzymałam się od płaczu. Po błogosławieństwie wyjechaliśmy do kościoła. Kościół wyglądał pięknie. Serce ze świec za naszymi i świadków krzesłami, dywan. Byłam zachwycona. Do ołtarza poprowadził mnie tato. Uśmiechaliśmy się z Damianem całą mszę. Czytanie wygłosił mój przyjaciel, który jest w seminarium. Zaskoczył mnie tym. Nie prosiłam o to i bardzo byłam mu wdzięczna że o tym pomyślał, bo był to dla mnie piękny prezent. Przysięga wyszła dobrze. Podobno bardzo podkreśliłam słowa- ...I nie OPUSZCZĘ CIĘ aż do śmierci. Nie zrobiłam tego celowo, ale jeśli tak wyszło, to słusznie Fotograf J. Mówiła mi później, że wyglądałam w kościele jak zaczarowana. Z jednej strony to dobrze, ale z drugiej nie mogła zrobić mi zdjęcia jak na nią patrzę, bo patrzyłam wyłącznie na Damiana lub ołtarz. Z obrączkami pomimo upału poszło nieźle. Myślałam, że nie wejdzie gładko, bo spuchły mi palce, ale było dobrze. Ręce mi się tylko troszkę trzęsły i musiałam jedną rękę przytrzymać sobie drugą. Myślałam, że kościół będzie należał do tego miejsca gdzie czeka mnie największe wzruszenie, ale wcale tak nie było. Bez przerwy się uśmiechałam, miałam drobne motyli w brzuchu. Pełna euforia. Byłam w tym czasie tak szczęśliwa, że nie słyszałam dobrze co się wokół mnie dzieje. Wyszliśmy z kościoła uśmiechnięci. Wystrzeliły tuby z płatkami i posypał się ryż. Pojechaliśmy na salę. Tam tradycyjnie przywitano nas chlebem, solą, później, STO LAT i szampan. Stresowałam się jeszcze pierwszego tańca, ale kiedy już zaczęliśmy tańczyć, patrzeć na siebie, to zapomniałam, że otacza mnie tyle osób. Byliśmy tylko my i płynęliśmy razem przy dźwiękach- Nie wiedzieć nić. Jedzonko było pyszne, choć nie zjadłam wiele, a zabawa REWELACYJNA. Wytańczyłam się tak, że jeszcze bolą mnie nogi. DJ grał świetnie, wyczuwał gości. A moi goście też mnie zaskoczyli. Górale moi przywieźli ze sobą akordeon i kiedy DJ miał przerwę, wyjęli go i zaczęli śpiewać góralskie przyśmiewki. Fantastycznie to wyszło. Bawiliśmy się do 6 nad ranem. Poszliśmy spać wymęczeni, ale najszczęśliwsi na świecie. Do teraz nie mogę się jeszcze otrząsnąć. Dziś niestety już trzeba wrócić do rzeczywistości i pracy, ale mam wrażenie, że wraz ze ślubem z miłością mojego życia rozpoczęłam jakiś nowy, inny rozdział; że ja już nie jestem taka sama; że jest i BĘDZIE lepiej. Jesteśmy zakochani po uszy, jak dzieci szczęśliwi i mam nadzieję, że taki stan pozostanie z nami AŻ DO ŚMIERCI... |
|
|
|
#206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twój bukiet bardzo mi się podoba
|
|
|
#207 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
fajna fryzurka
![]() Ja czekam aż mi grzywka odrośnie przynajmniej do połowy szyi, gdyż chcę zrobić sobie podobną fryzurę do tej:
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
ja pierdziele, powiem wam, że jakbym na obronie miała pokazać materiały z jakich korzystałam, dla poparcia tego co jest w pracy to nigdy w życiu bym się z tego nie wybroniła
jestem tak kreatywna, że sama siebie przerażam
|
#210 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

film w ramach podziękowania dla rodziców to fajna sprawa - jak dla mnie, ale moi to raczej by chyba nie byli za bardzo zadowoleni... 
Jak będę jechać do pracy to obczaję jaki.
19.05.2012 

nie wytrzymie z wami

dziękuję za zdjęcia, śliczne są Wasze winietki... i faktycznie - dokładając do nich swój wysiłek macie pewność że ich wartość wzrasta 2krotnie
klask i:
cos mu sie miesza