Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-01, 11:51   #1111
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez S_Candall Pokaż wiadomość
Możemy się umówić tak,że jak będę miała aparat to zrobię zdjęcia przy telewizorze,na Tvn24 jest data i godzina Kurcze,ale nie spodziewałam się tego,no ale cóż.Chciałabym wiedzieć tylko czy każda z Was musiała coś udowadniać?Co to jest
jezu nie nikt Ci nie każe udowadniać . Ja zdania nie zmienię chyba że zrobisz zdjęcie cała Ty z bliska i np dzisiejsza data lub Twój login z wizażu na kartce napiszesz i będziesz ja trzymać lub leżeć obok Ciebie ale oczywiście nie musisz . To jest tylko Twój wybór . Jeśli to faktycznie Ty przeproszę Cie . Ale póki co nie
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 11:51   #1112
S_Candall
Raczkowanie

Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

qrcze tak sobie myślę,że to jest tylko forum,a na nich ludzie których w sumie nie znam i co ja mam coś komuś udowadniać?Nie i koniec.
Kilka z Was jest naprawdę super babki i będę tu wpadać tylko ze względu na nie,a resztę no trudno,ale olewam
Stary 2012-08-01, 11:54   #1113
pipson
Zadomowienie

Ponawiam dziewczęta, ile macie cm w łydce? Zelka, wiesz? boś Ty też chuda

Losing, moze gdzieś się zapodziało w tym nawale poprzednich wiadomości - moim zdaniem nogi śliczne, zgrabne i dluuugie
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 11:57   #1114
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Ponawiam dziewczęta, ile macie cm w łydce? Zelka, wiesz? boś Ty też chuda
kurcze ja nawet nie wiem ! nigdy nie mierzyłam hehe
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:03   #1115
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Ponawiam dziewczęta, ile macie cm w łydce?
JA mam 35-36 kartka papieru zmierzylam i pozniej na linijke
Ale uda wole nei mierzyc.
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:05   #1116
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
fajne nogi masz cudownaśś jezuuuu ale niezle sie wyrobiłaś
Och dziękuje aż się rumieńcem oblałam

Cytat:
Losing, swietne nogi masz!! Mysle, ze nie za chude, zgrabne, szczuple, ja o takich marze i to szceera opinia! i pieeknie masz wlosy na dodatek

Dziękuje bardzo Kochana ja mam w łydce 30 chciałabym troszkę więcej

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Obejrzałam foteczki i naprawde super figurke masz i piekne włoski, ale to juz Ci pisałam

Również bardzo dziękuję

Skoro te moje nogi nie takie złe, to pewnie jednak zostane przy tej wadze, brzuch przynajmniej płaski będzie Jeszcze raz dziękuje za opinie
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:05   #1117
czbasia
Zakorzenienie

a tak wogole heloł!! Ale dzis amm mlyn w pracy .. masakrrra!! Nawet nei mam czasu napisac
Podczytalam po lebkach dopiero co naskrobalyscie od wczoraj!! Dzis od razu po pracy jade na zakupy na wyjazd wiec tez pewnei nei popisze z Wami No chyba ze jak wroce
Stary 2012-08-01, 12:06   #1118
pipson
Zadomowienie

czbasia, ale mnie zmartwilas :/ waze 5 kg mniej, mam podobny wzrost a łyde wieksza o 3-4 cm
Stary 2012-08-01, 12:06   #1119
heroine86
Zakorzenienie

S_Candall oczywiście, że nie musisz nikomu niczego udowadniać. Ale bądźmy dorośli i nie obrażajmy nikogo nie ma co się wyzywać jak dzieci w gimnazjum ja powiem szczerze, że aż tak dogłębnie nie analizowałam Twoich fotek więc nie nie będę nikogo oskarżać. Skoro dziewczyny coś zauważyły, no to powinnaś się obronić poprzez wstawienie jakiejś rzeczywistej, aktualnej fotki to tylko prośba, a nie rozkaz. Masz szansę potwierdzić swoją prawdomówność

pipson, ja też nie wiem ile mam w łydce
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:16   #1120
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
czbasia, ale mnie zmartwilas :/ waze 5 kg mniej, mam podobny wzrost a łyde wieksza o 3-4 cm
Wiesz.. ja lydki mam raczej szczuple. Ale udziska to jzu kawal amm no i tylek o brzuchu nie wspominajac. Wiec te 5 kg ma swoje miejsc
a zmierzyłam udo (kablem od ladowarki tel- wiec nie wiem czy dokladny pomiar ) 57 mam no i kablem na lydce (na luzno przesuwając w najgrubszym miejscu) wychodzi mi 37 cm

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Przerwe sobie na mierzenie w pracy zrobilam, hahah.. JAkby ktos wszedl do biura to by sie zdziwil

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2012-08-01 o 12:14
Stary 2012-08-01, 12:46   #1121
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez madzia6245 Pokaż wiadomość
no tak,wspolczujeooo takie napiwki mogla bym miec,hehe
aha, no to ciezko bylo co week jezdzic do krk
ja jakies 40 km od krakowa;d a w anglii to jednak Walia,Cardiff;-)

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

a ja dzisiaj nie pocwiczylam bo nie mialam kiedy:-( jutro sie biore za siebie i bede cwiczyc, do tego jeszcze napilam sie z siostra dzisiaj troszke i poklucilam ze swoim...;/ przez te igrzyska wszystko zaczelo sie psuc, bo wzial sobie wolne w pracy,siedzi i oglada, naawet czasu wejsc na skype nie ma, a jak wejdzie to po wielkich prosbach i z laska...;/ ide spac, czasem wydaje mi sie,ze za bardzo angazuje sie w zwiazki... milosc nie dla mnie wracam do polski juz za 3 tygodnie i trzeba podjac powazna decyzje co dalej, nie mam zamiaru byc z facetem dla ktorego wazniejszy jest jakis glupi sport... sorry,ze tak tu pisze, ale musialam sie komus wygadac;( slodkich laseczki;*

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cindy, chyba musimy sie spotkac i razem napic, hehe ja tez ciagle uwazam,ze moje zycie jest zj*bane,ale wiem,ze nie ktorzy maja gorzej
damyy rade, kto jak nie my zawsze siostra mi powtarza,ze burakami nie wolno sie przejmowac i pokazywac im,ze Ci bardzo zalezy,bo to beda wykorzystywac wiec zaczynam sie zmieniac!! glowa do gory laseczko damy rade

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Cindy i brat ma racje, potrzebne sa Ci aeroby, ja tez sie meczylam na silce i nie mialam takich efektow jak z bieganiem gratulacje dzisiejszego biegu!!! tez mam takie gorsze dni,ze mam siebie za totalny nie wypal itp.ale tak nie jest, glowa do gory!!! wszystko sie ulozy, facet sam sie znajdzie, ja dwa lata bylam sama po ostatnim rozstaniu i bylo mi dobrze, musisz odpoczac, zajac sie swoim zyciem, swoja kariera, swoja przyszloscia, bo nikt tego za Ciebie nie zrobi, a jesli masz tak ambitne plany to je realizuj, podziwiam Cie a dieta moze byc Twoja ulubiona, tylko musisz sobie ja urozmaicac bieganie poprawie humor, codziennie rano najlepiej, przed praca, jakies 40 minut wczesniej wstac, zaloz sluchawki,dres i idz pobiegac, wrocisz zmeczona, ale po chwili bedziesz czula,ze masz pelno sily bedziesz szczupla, atrakcyjna jesli tylko tego bardzo bedziesz chciala i do tego dazyla!!! jestes ladna, madra i uwierz w to, ludzie maja racjejesli dieta ma Ci pomoc w zmianie zdania o sobie to walcz a efekty przyjda po jakims czasie ja po miesiacu zauwazylam pierwsze zmiany,ale warto bylo buziaki
To Ty w Walii jesteś, super!
No ja też się zakochuje i potem daję z siebie zrobić służącą... przeczytałam już książkę "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" i czytam jeszcze "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" i jakoś się zastosować nie umiem do rad.
Oj kochana jesteś, że tak napisałaś. Czyli nie jestem sama z takim myśleniem. Fakt po co tracić czas na buraków Ale ja się boję, że zostanę sama na długi czas, a ja nie chcę być sama. Nie wierzę też, że się zakocham... wątpię.
Z rana nie będę biegać, bo mi się nie chce, ale wieczorkiem będę. Na razie zaczynam od 15 min na dzień, ale chciałabym dojść do godziny dziennie. Zaczyna ze mnie woda schodzić w okresie i już 2 kg mniej ale nie będę zmieniać suwaka, bo może mi podskoczyć po @.
Co do diety to wzięłam się na poważnie. Może tym razem osiągnę wymarzone 50 kg

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:47   #1122
murka04
Zadomowienie

losing mam tak samo jak Ty tzn. wszystko idzie w brzuch Fajnie że nogi są zawsze szczupłe ale lepiej jakby to się równomiernie rozkładało jakoś. A tak 1-2kg więcej i już jak kulka wyglądamy
a co do nóg to świetne są, nie potrzebują absolutnie tych 2 kg
cindy to jasne że tak się czujesz, niby wiesz jaki Twój ex był beznadziejny i że ten związek nie miał sensu ale jednak to 6lat, gdzieś tam w środku zawsze jest jakaś nadzieja i żal. Ale jak sama piszesz wszyscy wiedzą jaką jesteś świetną dziewczyną i jestem pewna że to tylko kwestia czasu aż znajdziesz tą prawdziwą miłość Prawdziwy facet doceni Ciebie, to jaka mądra jesteś i nie pozwoli Ci płakać przez niego, wtedy będziesz szczęśliwa że teraz tak się wszystko potoczyło. A teraz masz szansę zrobić coś dla siebie, jedź do Anglii! Może tam ktoś na Ciebie czeka? Kto wie może coś Cię tam spotka że nie będziesz już chciała wracać? Spróbuj, to nic nie szkodzi a na pewno pomoże Ci zapomnieć o tym palancie
zelka ale Cię meczą w tej pracy, ale dajesz radę bo Ty twarda babka jesteś a powiedz mi jak jesteś taka zmęczona i przychodzą Ci turyści w nocy to potrafisz być dla nich uprzejma jeszcze czy już nerwy Ci się udzielają?
agunia o widzę że u Ciebie też nieźle w pracy sobie poczynają ;/
medzik Ty super wyglądasz i przy 49kg te 2kg nie robią żadnej różnicy
zelka rozumiem Cię, ja ze swoim ojcem (choć nie zasługuje na ten tytuł) mieszkam pod jednym dachem a jedyne słowa jakie z nim zamieniam to "nie" "tak" i "nie wiem". Nie rozmawiałam z nich od kilku lat w sumie i jak tylko się wyprowadzę to wiem że nigdy go nie odwiedzę, jedynie do mamy będę przyjeżdżać. Także nie jesteś sama
pipson ja mam w łydce 34cm

Hej hej U mnie dziś cieplutko, ale nie pójdę na basen bo muszę skubać kury po południu Nałożyłam na noc olejek i chyba do wieczora w nim pochodzę, bo i tak nigdzie się nie wybieram popykam w wormsy pewnie później, no i oczywiście orbitrek i hh przede mną

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:53   #1123
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
taaa ja mam 2 braci !! 1 jest w tym roku od września pójdzie do 2 klasy będzie miał komunie 2 brat jest starszy o rok ma żone i 2 dzieci hahahahah 2 śliczne córeczki a Ten Mały to Mój Gamoń dzień w dzień dzwoni do Mnie kiedy ma się już pakować do Mnie bo przyjeżdża na tydzień On by tylko całował i grał w siatkę lub piłkę
A teściowa bezrobotna i powiedziała że do Polski sie Jej nie śpieszy !! haha nie no myślę że koło 10 sierpnia ma bilet ale może prze bukować go

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

wiesz co ja jestem w Anglii już 2 lata i powiem Ci że nie wróciłam bym do Polski ! Owszem tęskni sie jak cholera za Mama i w ogóle ale tu jest życie !! Polska nie równa sie to tego co sie tu dzieję . Tysiące ludzi na ulicach w dzień i noc . Prze mili i sympatyczni Ja dopiero tu zobaczyłam jakie życie naprawdę jest . Inne zarobki inny świat jeśli masz szansę wykorzystaj bo naprawdę warto a język dokształcisz .Ja tu przyjechałam mało umiejąc angielski a teraz ? 1oo razy lepiej znam
Tak, tak agencja szuka mi rodziny u której będę pracować i mieszkać wiesz myślę, że jest to na tyle bezpieczne, że może dużo nie zarobię, ale będę miała gdzie mieszkać i co jeść, a do tego trochę zarobię

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
witam z rana

Wczoraj byłam u mojego TZ, pojechaliśmy na zakupy i do kina. NIestety skończyło sie na zakupach bo w kinie, jak co wtorek, wszystko pozajmowane, masakra jakaś. Pokłóciłam sie z TŻ o bluzki. Na siłę chce mnie uszcześliwiać i zamiast jedenj to kupił mi dwie. Zrobiłam mu scene że nie oszczedza, pokłóciliśmy się. Poźniej wrócilismy do niego nieodzywając się w aucie do siebie. Tylko mi powiedział że ma już tego dosyć. Ja odjechałam i tylko powiedziałam "cześc", on za mna pojechał i się uśmiechnął i znowu było wszystko jak przedtem. Pojechaliśmy nad Turawe i siedzieliśmy kilka godzin na wałach w pełni księzyca Dzisiaj rano zrobił mi sniadanie do łóżka (kanapki z ciemnego chlebka z szynką i serkiem żółtym). Często się kłócimy o pierdoły... a i tak bez siebie nie potrafimy żyć. Dziwna sprawa... Ja jestem uparta i on. Ta akcja w sklepie to normalnie śmiechu warte było. Jeden przed drugim nie chce ulec poprostu...
Ja też takie akcje miałam, oboje byliśmy uparci i widzisz jak się skończyło

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ja juz w pracy i mam nadzieje, ze ten dzien jak najszybciej sie skonczy, niecierpie tego miejsca, dobrze ze chociaz neta mam

jeszcze tak wq**** z rana ze masakra;/ przychodzimy do pracy na 8 a tu drzwi zamkniete nikogo nie ma;/ nikt z szefostwa tel nie odbiera;/ po 9 dopiero przyszedl laskawi o i otworzyl...No k**** totalny brak szacunku dla pracownikow!! wymagaja a od siebie nic nie potrafia dac ;/ nawet punktualnie biura otworzyc o reszcie nie wspomne

zooska baw sie dobrze Kochana

Cindy90dobrze Cie rozumiem bo mam identyczne odczucia jak Ty, tez niecierpie swojej roboty, tesknie za facetem, ktory jest totalnym dupkiem, dobija mnie monotonia i zero planow na przyszłosc;/
No, ale co musimy dac rade i isc do przodu
Tylko, że tak ciężko jest się jakoś ogarnąć

Stary 2012-08-01, 13:01   #1124
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej
U mnie dziś ładna pogoda, a jutro ma być ponoć jeszcze cieplej może wybierzemy się z Tż na basen
Na wadze dziś 49,0 kg ale co się dziwić jak na wieczór wpadła zapiekanka

Losing a wiesz, że ja też ostatnio się zastanawiałam nad utrzymywaniem 49kg w zeszłym roku udało mi się schudnąć do 47kg i to utrzymywałam przez całe wakacje, później przytyłam 1kg teraz drugie i w sumie dobrze czuję się w swoim ciele i nie mam jakiegoś parcia, żeby chudnąć
Cyndy kochana najważniejsze to uwierzyć w siebie! Nie możesz przejmować się tym doopkiem, sama wiesz, że podjęłaś dobrą decyzję rozstając się z nim i musisz teraz być twarda, nie pokazuj mu, że Ci zależy i nie dawaj kolejnej szansy. Jesteś piękna i mądra i na pewno znajdziesz jeszcze tego jedynego
A co do ćwiczeń to mi też ciężko jest się zmusić, teraz już chyba od 2 miesięcy nie ćwiczę wcale i za cholerę nie mogę się znów zmusić Chyba dopiero jak z Niemiec wrócę, czyli w listopadzie to znów zacznę ćwiczyć.

Zoska ulala jaka wypiękniona ja też muszę dziś trochę porobić koło siebie pazurki wypiłować, nogi ogolić, zrobić peeling itp

Heroine haha sama śmigaj po browarka do Biedry

Miłego dnia kochane
Dziękuję za kliki
Tak, tak mam problem z wiarą w siebie, nie wiem jak to można zmienić.
Dziś idę na solarium żeby się podlansować opalenizną a co mi tam, jeśli mi to pomaga w odnajdywaniu w sobie piękna to pójdę, a nie wolno mi, bo wszyscy mówią, że raka dostanę. W tym roku byłam raz, ale chcę chodzić i się opalić, bo mi to pasuje. Chcę z siebie super laskę zrobić tylko jeszcze nie wiem jak.

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
cindy według mnie powinnaś zmienić podejście do życia. Jeśli bedziesz narzekac to na pewno nie będzie lepiej. Sory ale według mnie powinnas się wziąść w garść i zachowywac sie jak HOP hehhehe czerp radośc z drobnych rzeczy, umwiaj sie z koleżankami wychodzi gdzies i bedzie lepiej
Wiem, ja jestem pesymistką straszną

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Cindy, gadaj nam tu ile chcesz my zawsze wysłuchamy wiesz co, to normalne, że tęsknisz za czymś co trwało 6 lat. To długi okres czasu i nie można go ot tak o wyrzucić z pamięci. Mogę się tylko domyślać jak Ci ciężko i jaki smutek Cię ogarnia ale popatrz na to względem plusów i minusów. Widzisz jak Cię traktował, nie zmienił się przez te lata... nie starał się o Ciebie... pisze teraz? Żal mu tego co się stało? nie jest Ciebie wart jesteś mądrą dziewczyną, skończyłaś bardzo ciężkie studia powinnaś być dumna nie przejmuj się tym głupkiem; powiedziałaś A to powiedz i B zobaczysz, że ułożysz sobie życie na nowo i w najmniej oczekiwanym momencie spotkasz Kogoś kto na Ciebie zasługuje

Co do wyjazdu, to nawet się nie zastanawiaj! Pakuj walizki i jedź! Nie pożałujesz na pewno zarobisz trochę kasy i podszkolisz język
Ładnie to wszystko ujęłaś. Właśnie to chciałam usłyszeć. Nie, nie stara się o mnie, nie nie pisze... Tak to d.pek. Tak muszę powiedzieć B! Dziś już mam lepszy humor dzięki wam Dziękuję

Stary 2012-08-01, 13:17   #1125
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
dziękuje Skarbie no właśnie te nogi mi się wydają zbyt patyczane poczekam na reszte opinii, czy przytyć 2 kg i ważyć 50 kg, czy zostać przy 48 kg Proszę o SZCZERE opinie
Według mnie wyglądasz po prostu ślicznie nogi masz cudo całe ciało cudo a włosy też takie miałam, ale mi się zachciało rudego i połowa wypadła. i się zniszczyły. Na pewno jesteś prześliczna!!

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
losing mam tak samo jak Ty tzn. wszystko idzie w brzuch Fajnie że nogi są zawsze szczupłe ale lepiej jakby to się równomiernie rozkładało jakoś. A tak 1-2kg więcej i już jak kulka wyglądamy
cindy to jasne że tak się czujesz, niby wiesz jaki Twój ex był beznadziejny i że ten związek nie miał sensu ale jednak to 6lat, gdzieś tam w środku zawsze jest jakaś nadzieja i żal. Ale jak sama piszesz wszyscy wiedzą jaką jesteś świetną dziewczyną i jestem pewna że to tylko kwestia czasu aż znajdziesz tą prawdziwą miłość Prawdziwy facet doceni Ciebie, to jaka mądra jesteś i nie pozwoli Ci płakać przez niego, wtedy będziesz szczęśliwa że teraz tak się wszystko potoczyło. A teraz masz szansę zrobić coś dla siebie, jedź do Anglii! Może tam ktoś na Ciebie czeka? Kto wie może coś Cię tam spotka że nie będziesz już chciała wracać? Spróbuj, to nic nie szkodzi a na pewno pomoże Ci zapomnieć o tym palancie
zelka ale Cię meczą w tej pracy, ale dajesz radę bo Ty twarda babka jesteś a powiedz mi jak jesteś taka zmęczona i przychodzą Ci turyści w nocy to potrafisz być dla nich uprzejma jeszcze czy już nerwy Ci się udzielają?
agunia o widzę że u Ciebie też nieźle w pracy sobie poczynają ;/
medzik Ty super wyglądasz i przy 49kg te 2kg nie robią żadnej różnicy
zelka rozumiem Cię, ja ze swoim ojcem (choć nie zasługuje na ten tytuł) mieszkam pod jednym dachem a jedyne słowa jakie z nim zamieniam to "nie" "tak" i "nie wiem". Nie rozmawiałam z nich od kilku lat w sumie i jak tylko się wyprowadzę to wiem że nigdy go nie odwiedzę, jedynie do mamy będę przyjeżdżać. Także nie jesteś sama
pipson ja mam w łydce 34cm

Hej hej U mnie dziś cieplutko, ale nie pójdę na basen bo muszę skubać kury po południu Nałożyłam na noc olejek i chyba do wieczora w nim pochodzę, bo i tak nigdzie się nie wybieram popykam w wormsy pewnie później, no i oczywiście orbitrek i hh przede mną
Tak, tak agencja jest w trakcie szukania mi rodziny. Tylko, że ja już nie wierzę w "prawdziwych facetów" jak napisałaś

Stary 2012-08-01, 14:04   #1126
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja też jej pytałam czy to na pewno jej zdjęcia, nie odpisała nic na ten temat, więc zasiała ziarnko wątpliwości Z resztą osoba z taką figurą raczej nie ma co szukać na wątku o odchudzaniu

Dodałam fotki do albumu, więc obczajcie te moje nożęta tylko proszę się nie śmiać ze zdjęć, bo były robione w trakcie wydurniania się
ładne wdzianko podoba mi się heheh

co do Twojej figury to mam 0 zastrzeżeń, wyglądasz idealnie...

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Wracając do wątku, to ile macie dziewczyny w łydce? bo ja mam prawie 40 cm w najgruszbym miejscu, troche się przeraziłam :/
ja mam 36 w łydce.

pipson ty chyba duzo biegałąs z tego co pamietam??? Mi strasznie rozrosły sie łydki po bieganiu, niestety. Cos kosztem czegoś. Teraz narazie odstawiłam ćwiczenia bo niestety ale moje ciało bardzo szybko rozbudowuje tkankę mięśniowa. Gdyby nie tłuszcz to mam kaloryfer na brzuchu, serio. Jest to wyczuwalne pod skórą...

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

u mnie dziś
I. ciemna bułka + ser + szynka + ketchup + kawa (TŻ mi zrobił sniadanie do łóżka)
II. 1 batonik Corny+ 1 kawałek szarlotki
III. 2 talerze zupy warzywnej zrobionej przez mame . Poprosze ją żeby nie zabielała
IV. 1/2 serka wiejskiego + sałata+ pomidor

będzie z 1000 kcal

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-08-01 o 14:05
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 14:09   #1127
pipson
Zadomowienie

hm, mielnus, jakos regulrnie nie biegalam, zawsze mialam plany wielkie, ale albo padalo albo cos. aczkolwiek kilka razy sie zdarzylo Niestety chyba taka mam budowe, nie mam problemów z talią, brzuch to mam plaski nawet wazac 53-4 kg, ale nogi i biodra to moja zmora :/
Stary 2012-08-01, 14:12   #1128
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak !! Zamiast po trochu gdziekolwiek to tylko brzuch Z tą kulką to święta prawda Dziękuje bardzo za opinię Tak w ogóle to w życiu bym nie powiedziała, że masz 34 w łydce Twoje nóżki wydają się takie chudziutkie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Według mnie wyglądasz po prostu ślicznie nogi masz cudo całe ciało cudo a włosy też takie miałam, ale mi się zachciało rudego i połowa wypadła. i się zniszczyły. Na pewno jesteś prześliczna!!
Ojeeeej, dziękuje bardzo Strasznie mi miło A włoski regenerujesz ? Masz może jakąś fotkę ?

Cytat:
ładne wdzianko podoba mi się heheh

co do Twojej figury to mam 0 zastrzeżeń, wyglądasz idealnie...

Również bardzo dziękuje Kochana

W takim razie zostaje przy 48 kg, utrzymuje się dalej i ćwiczyć będę w dalszym ciągu Dziękuje bardzo za opinie, bardzo mi pomogly, samej ciężko jest obiektywnie się ocenić a TŻ twierdzi ze zawsze bedę wyglądać pięknie więc jego nie słucham
Stary 2012-08-01, 14:16   #1129
Margot85
Wtajemniczenie

pipson widzę, że nie tylko wzrost mamy podobny. Też mam w łydce 40cm i łydki to mój największy koszmar. A teraz gorsza wiadomośc bo jak ważyłam 50kg to miałam 38cm w łydce więc mała różnica eh taka uroda ale może u Ciebie te ostatnie kg , które stracisz to tez w końcu pójdzie cie z łydek, tego Ci życzę !!!
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 14:18   #1130
pipson
Zadomowienie

margot, na to licze, ale mysle ze dietą na lydki niewiele zdziałam, muszę cwiczyc. Dlatego juz jestem po skalpelku, jeszcze moze potem na skakance poskacze
Stary 2012-08-01, 14:23   #1131
mielnus
Wtajemniczenie

mi się wydaje że powinnac jakies ćwiczenia rozciąające robić żeby wysmuklić łydki a nie nadbudować
Stary 2012-08-01, 14:34   #1132
Margot85
Wtajemniczenie

pipson skalpel właśnie wydaje mi się, że fajnie rozciąga i wysmukla łydki. Musisz dokładnie obejrzeć swoje, ja mam np, dość krótki a gruby mięsień ale tak to zwykle u niskich dziewczyn bywa (albo jest długi ten mięsień albo tak jak u mnie krótka kulka) ale jest tez tłuszczyk na zew i liczę, że tłuszczyk da się spalić . Budowy mięśni nie zmienisz ale tłuszczyk można zgubić a mięsień rozciągnąć. Każdy ma jakieś miejsce wyjątkowo oporne na odchudzanie, jedni brzuch, drudzy uda a my łydki i już po przykładach koleżanek widać, że na końcu chudną te oporne miejsca więc głowa do góry ( w tym momencie pocieszam tez sama siebie) . Czuje, że będzie tak jak mówiła mi Antilia i chyba jednak zamarzę o 47kg bo wtedy łydki były znośne, nie wiem ile wtedy w obwodzie miały ale w kozaczki elegancko wchodziły a przy 50kg i 38cm nie zawsze. Ale się rozpisałam.
Stary 2012-08-01, 14:54   #1133
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Dokładnie tak !! Zamiast po trochu gdziekolwiek to tylko brzuch Z tą kulką to święta prawda Dziękuje bardzo za opinię Tak w ogóle to w życiu bym nie powiedziała, że masz 34 w łydce Twoje nóżki wydają się takie chudziutkie

Ojeeeej, dziękuje bardzo Strasznie mi miło A włoski regenerujesz ? Masz może jakąś fotkę ?

Również bardzo dziękuje Kochana

W takim razie zostaje przy 48 kg, utrzymuje się dalej i ćwiczyć będę w dalszym ciągu Dziękuje bardzo za opinie, bardzo mi pomogly, samej ciężko jest obiektywnie się ocenić a TŻ twierdzi ze zawsze bedę wyglądać pięknie więc jego nie słucham
Nie mam fotki. No odżywek używam, ale nic nie dają.

Stary 2012-08-01, 15:02   #1134
mielnus
Wtajemniczenie

zmowtywowałyście mnie... dzisiaj wieczorem skalpel zrobie. Chciałabym killer ale niestety jest on zbyt intentywny dla mnie;/ nie daje rady...
Stary 2012-08-01, 15:07   #1135
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
zmowtywowałyście mnie... dzisiaj wieczorem skalpel zrobie. Chciałabym killer ale niestety jest on zbyt intentywny dla mnie;/ nie daje rady...
Kochana na wszystko przyjdzie czas. Mówiłaś, że nie ćwiczysz za bardzo, zacznij od skalpela bo kiler to wykańcza dziewczyny nawet z dobrą kondycja Skalpel tez wcale nie jest przecież taki lekki ! Daj znać jak Ci poszło ja też wieczorem postaram się poćwiczyć znowu z Ewa.
Stary 2012-08-01, 15:16   #1136
mielnus
Wtajemniczenie

wrzucilam foty z sylwka.. nie widać za dużo ale nie mam lepszych zdjęc w sylwestra ważyłam 63 kg

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Kochana na wszystko przyjdzie czas. Mówiłaś, że nie ćwiczysz za bardzo, zacznij od skalpela bo kiler to wykańcza dziewczyny nawet z dobrą kondycja Skalpel tez wcale nie jest przecież taki lekki ! Daj znać jak Ci poszło ja też wieczorem postaram się poćwiczyć znowu z Ewa.
wiem właśnie to poćwiczymy razem
Stary 2012-08-01, 15:25   #1137
meeedzik
Zakorzenienie

Losing śliczne masz nóżki, zazdroszczę Ci ich nie musisz nic tyć bo jest idealnie
Cindy kochana to nic złego, że chcesz chodzić na solarium, bo wtedy czujesz się bardziej pewna siebie ja też tak mam, że lepiej się czuję gdy jestem opalona

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Heroine ja sobie też dziś kupiłam dwa redsy
Mureczko dziękuję kochana
Stary 2012-08-01, 15:52   #1138
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Nie mam fotki. No odżywek używam, ale nic nie dają.
A probowałaś olejowania ? Jakich odzywek używasz ? Jaką masz długość ?

Cytat:
wrzucilam foty z sylwka.. nie widać za dużo ale nie mam lepszych zdjęc w sylwestra ważyłam 63 kg
Ja nie widze nic złego w tych zdjęciach z sylwestra, więc nie wiem czemu takie smutne minki A w zdjęciu w stroju widze ładny płaski brzuszek

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Losing śliczne masz nóżki, zazdroszczę Ci ich nie musisz nic tyć bo jest idealnie
Dziękuje bardzo Kochana Bardzo budujące te Wasze opinie

Ja zmykam się malować, bo trzeba gdzieś wybyć Miłego wieczorku
Stary 2012-08-01, 15:55   #1139
Margot85
Wtajemniczenie

LosingMyWay oficjalnie zazdraszczam nóżek i włosów Jeżeli mogę zasugerować to podobnie jak reszta dziewczyn mówię zostań jaka jesteś bo ślicznaś Ty A ja idę schować się do szafy gdzie moje miejsce he he
Stary 2012-08-01, 16:07   #1140
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
pipson skalpel właśnie wydaje mi się, że fajnie rozciąga i wysmukla łydki. Musisz dokładnie obejrzeć swoje, ja mam np, dość krótki a gruby mięsień ale tak to zwykle u niskich dziewczyn bywa (albo jest długi ten mięsień albo tak jak u mnie krótka kulka) ale jest tez tłuszczyk na zew i liczę, że tłuszczyk da się spalić . Budowy mięśni nie zmienisz ale tłuszczyk można zgubić a mięsień rozciągnąć. Każdy ma jakieś miejsce wyjątkowo oporne na odchudzanie, jedni brzuch, drudzy uda a my łydki i już po przykładach koleżanek widać, że na końcu chudną te oporne miejsca więc głowa do góry ( w tym momencie pocieszam tez sama siebie) . Czuje, że będzie tak jak mówiła mi Antilia i chyba jednak zamarzę o 47kg bo wtedy łydki były znośne, nie wiem ile wtedy w obwodzie miały ale w kozaczki elegancko wchodziły a przy 50kg i 38cm nie zawsze. Ale się rozpisałam.
no to cisniemy skalpelki ja 31 sierpnia mam zamiar zrobic mierzenie, zeby sprawdzic jak efekty.

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

aaaa, zezarlam wlasnie aero i to z bialej czekolady, sadzac, ze mam "zapas" kalorii, a zapomnialam doliczyc obiadu, w efekcie przed 4 i 5 posilkiem mam prawie 1000 kc juz

i jak tu sie odchudzac, jak sie nie mysli :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości