Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VIII - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-01, 12:24   #4861
aerien83
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dziewczyny też gracie w simsy??
Matko kochana ja też, myślałam, że tylko ja taka maniaczka

Ja już trójeczkę mam rozpracowaną do granic możliwości
Teraz sobie cuda wymyślam
Bratnia duszo

Ja trójkę dopiero teraz rozpracowuję i na razie mam 2 dodatki (kariera i jak zostać gwiazdą chyba), ale szwagierka mi resztę pożyczy W trójce mi się same simy nie podobają - takie plastelinowe buzie ale opcji nowych jest masa i z przyjemnością zgłębiam w wolnym czasie Za to w dwójkę namiętnie tnę od lat

Jeszcze Peperonik ostatnio pisała że też lubi simsy i różne przygodówki. ja też
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:28   #4862
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:

ja juz nei gram a to z tego powodu, ze wpadlam w uzaleznienie, spedzalam naprawde dnie nad tym wczesniej znowu bylam maniaczką tetrisa , a ostatnio wciągnelo mnie angry birds hehehhe ale juz wogole nie gram w nic trzymam sie dzielnie

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater mnie to brzydzi nie wiem czy mozecie zobaczyc babka karmi piersią malego cielaka.dla mnei obrzydliwe
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:30   #4863
aerien83
Zadomowienie

czarnamadonna Angry Birds hehe my całą rodzinką w to czasem gramy a Kubuś to już w ogóle, nawet koszulkę ma w ptaki z serii h&m
współczuję złego samopoczucia i łączę się w bólu ale już bliżej jak dalej
7 miesiąc to niby od 28 tyg - tak mamy w tych linkach z pierwszej strony

A ja dziś nie gotuję bo wszystko mnie boli, będą frytki z mrożonki, jajo sadzone i fasolka z bułką tartą bo zostało dużo z wczoraj. I mąż zrobi obiad, bo dziś kończy wcześniej - o 14
Stary 2012-08-01, 12:30   #4864
Dojotka1987
Zakorzenienie

hejka
ale macie piekne brzuszki

ja od rana kicham.. nie wiem czy mnie jakas choroba lapie czy co... masakra..
Stary 2012-08-01, 12:32   #4865
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Bratnia duszo

Ja trójkę dopiero teraz rozpracowuję i na razie mam 2 dodatki (kariera i jak zostać gwiazdą chyba), ale szwagierka mi resztę pożyczy W trójce mi się same simy nie podobają - takie plastelinowe buzie ale opcji nowych jest masa i z przyjemnością zgłębiam w wolnym czasie Za to w dwójkę namiętnie tnę od lat

Mnie kariera szczerze mówiąc trochę rozczarowała, za to zwierzaki trójka są całkiem fajne. Robienie małego kotka za pomocą dwóch dużych wygląda ogromnie romantycznie Jak się w sierpniu okaże, że czeka mnie leżakowanie lub/i nie wracam na studia, to załatwię sobie pozostałe
Stary 2012-08-01, 12:36   #4866
Cecilia89
Zadomowienie

Witam mamuśki
Jak tam żyjecie? Bo ja dzisiaj bardzo dobrze
Cecilia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:38   #4867
weronika23
Zakorzenienie

noooo to ja wam powiem ze nigdy nie gralam ale ja nie mam czasu na gry wogole praktycznie nigdy nie gralam wole czas spedzic na swiezym powietrzu
cooo do ociezalosci to mam wilegachny brzuch gore kg ale energii mi nie brakuje wczoraj nawet dzialke skosilam zreszta ja w ciaglym biegu jestem mam tylko nadzieje ze tam na dole w porzadku z gabreysia ytez tak latalam i byla przeterminowana mam nadzieje ze tez tak bedzie
np ostatnio bylismy z tz w miescie ja w jednym sklepie on w drugim i dzwoni do mnie ze idzie do meblowego a potem podejdzie po mnie wiec mu mowie zaraz tam bede hehe ale mial mine ze tak szybciurtko przybylam
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:38   #4868
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Bratnia duszo

Jacie ile bratnich dusz
Widziałyście, że na fb są simsy online?
Jeszcze w te sobie pykam

Ja mam u siebie dwa dodatki, karierę i pokolenia
W ogóle jakie ja patologie wymyślam w tych simach, w trójeczce jest mnóstwo opcji patologicznych szkoda tylko, że nastolatki nie mogą zajść w ciąże
Stary 2012-08-01, 12:45   #4869
aerien83
Zadomowienie

magdaef zwierzaki dostanę od szwagierki też simowej maniaczki hehe. Mnie konie ciekawią

Weronika no jeszcze raz to napiszę, że bardzo Cię podziwiam

Mysti kurcze ja facebooka nie mam w dwójce był jakiś kod na cieżarne nastolatki to może w trójce też jest? U mnie żadnych patologii, wszystko tak idealnie że aż nudno o to trójki nie masz od a do z rozpracowanej, jeszcze kilku dodatków Ci brakuje

masakara że już 13 dochodzi, jeszcze godzina i chłopaki wrócą. Kuba od dzisiaj w innym przedszk, bo jego przedszk zamknięte w sierpniu.
Stary 2012-08-01, 12:53   #4870
dyltharra
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Jestem wściekła - moja matka sobie teraz wymyśliła, że skoro z Maćkiem mamy układ taki, jaki mamy, to powinnam już teraz wystąpić o alimenty... Nie rozumiem jej. Serio. Po co? Przecież mamy dobry kontakt, chłopak się stara, interesuje, dba o mnie, nie miga się od niczego, martwi...
Nie rozumiem, naprawdę... Poprawcie mnie, jak się mylę...
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt

Edytowane przez dyltharra
Czas edycji: 2012-08-01 o 12:58
dyltharra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 12:54   #4871
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
U mnie żadnych patologii, wszystko tak idealnie że aż nudno o to trójki nie masz od a do z rozpracowanej, jeszcze kilku dodatków Ci brakuje
U mnie albo wszyscy Simowie mają maks umiejętności, wypasione chałupy, idealne rodzinki i zadbane ogródki, albo wręcz przeciwnie Coś na zasadzie serialu "Co ludzie powiedzą" - nie wiem, czy oglądałyście lata temu na dwójce bodajże? Albo mam same Hiacynty, albo samych Powolniaków

O mamo, po tym jabłeczniku zjadłam pół kg bobu. Objadłam się jak prosiątko...ale marsa bym jeszcze wtrąciła
Stary 2012-08-01, 12:57   #4872
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
magdaef zwierzaki dostanę od szwagierki też simowej maniaczki hehe. Mnie konie ciekawią

Weronika no jeszcze raz to napiszę, że bardzo Cię podziwiam

Mysti kurcze ja facebooka nie mam w dwójce był jakiś kod na cieżarne nastolatki to może w trójce też jest? U mnie żadnych patologii, wszystko tak idealnie że aż nudno o to trójki nie masz od a do z rozpracowanej, jeszcze kilku dodatków Ci brakuje
Aaa o to Ci chodzi z rozpracowaniem
Wszystkich dodatków nie chcę mieć, bo komputer bardzo zwalnia
Poza tym niektóre zupełnie mi się nie podobają.
Ale mnie chodziło z rozpracowaniem, że znam wszystkie możliwe opcje, cuda na kiju, tzn. poruszam się w simsach z ogromną łatwością i zamkniętymi oczami
Często jak mam chwile buntu to tworze sobie jakiegoś kolesia - cwaniaczka, który podrywa wszystkie laski, a połowie robi dzieci A one potem wychowują je, a on je czasem odwiedza Potem znajduje miłość swojego życia, mieszkają razem, mają dzieci, a potem znów jakieś akcje wymyślam, co mi tak do głowy przyjdzie. Albo już na wieczorze kawalerskim jakąś sobie tam pozna, albo w pracy z szefową ma romans. Albo to jego żona to taka czarna owca, mąż w pracy a ona na całego z kolegami Potem dzieci nienawidzą rodziców, mają problemy, zachodzą w ciąże....ach, można by telenowele napisać
Moja wyobraźnia nie ma końca!
Stary 2012-08-01, 13:03   #4873
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dyltharra Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Jestem wściekła - moja matka sobie teraz wymyśliła, że skoro z Maćkiem mamy układ taki, jaki mamy, to powinnam już teraz wystąpić o alimenty... Nie rozumiem jej. Serio. Po co? Przecież mamy dobry kontakt, chłopak się stara, interesuje, dba o mnie, nie miga się od niczego, martwi...
mi tak mówi bratowa żebym o alimenty już wystąpiła. ! co też mnie denerweuje strasznie !! A ja nie mam takiego zamiaru narazie ,bo przecież powoli dochodzimy do jakiegoś porozumienia !
więc rozumiem twoje zdenerwowanie w 100% !!
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 13:05   #4874
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

Ja kiedyś grałam, ale za dużo czasu mi to zajmowało. Usiadłam na chwilę, patrzę na zegarek a już minęło kilka godzin.

Cytat:
Jacie ile bratnich dusz
Widziałyście, że na fb są simsy online?
Jeszcze w te sobie pykam

Ja mam u siebie dwa dodatki, karierę i pokolenia
W ogóle jakie ja patologie wymyślam w tych simach, w trójeczce jest mnóstwo opcji patologicznych szkoda tylko, że nastolatki nie mogą zajść w ciąże
Przerażasz mnie kobieto
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 13:05   #4875
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
gratuluje dziewczyny 7ego meisiaca zazdrosczze bo ja juz odliczam po prostu.co do tygodni to jak to jest ja myslalam ze 27 tydzien zaczyna 7miesiac bo nawet tak w poradniku mam?tak czy siak ja jeszcze troche czasu bo narazie wg Om dzis zaczelam 25 tydzien
Ja też już tego nie rozumiem,najlepiej będzie zapytać gina

Gratuluję kolejnego tygodnia

Cytat:
Napisane przez Cecilia89 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki
Jak tam żyjecie? Bo ja dzisiaj bardzo dobrze
O to super.
Szczerze to zazdroszczę bo ja to dziś ledwo ledwo.Czuję,że się zaraz uduszę tak mi cięzko na kletce piersiowej a tu tyyyyle roboty jeszcze...
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 13:07   #4876
aerien83
Zadomowienie

dyltharra też nie cierpię jak ktoś się wtrąca w moje życie, ale mama na pewno chce dobrze i martwi się o Was o alimenty możesz wystąpić w każdej chwili jeśli on nie będzie się wywiązywał z obowiązków, także spokojnie, nie musisz już teraz, zwłaszcza, że macie stały i dobry kontakt

magdaef bóbbbb ... mniam mniam.... zaraz do męża piszę, że mam ochotę na bób

Mysti a tak tak, wiem o co chodzi. Ja dwójkę mam u siebie na kompie (+ wszystkie dodatki) ale trójkę u męża na lapku, bo u mnie cięłaby strasznie. Jakie pomysły masz świetne mnie to zawsze żal tych biednych simowych stworzeń i np. nie potrafię rozdzielić małżonków heh

Słuchajcie a piłyście kiedykolwiek sok z hortexu cytryna i limetka bodajże??? Najkwaśniejszy sok jaki w życiu piłam, w ogóle najkwaśniejsza rzecz na świecie - teraz w ciąży uwielbiam

Ale co tak mało nas dzisiaj pisze?? Same czytające
Stary 2012-08-01, 13:07   #4877
dyltharra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
mi tak mówi bratowa żebym o alimenty już wystąpiła. ! co też mnie denerweuje strasznie !! A ja nie mam takiego zamiaru narazie ,bo przecież powoli dochodzimy do jakiegoś porozumienia !
więc rozumiem twoje zdenerwowanie w 100% !!
Ja po prostu nie rozumiem. Wiem, że najlepiej by było, jakbysmy się pobrali i żebym się wyprowadziła do niego, no ale... Ja sama tego nie chcę. Mamy ustalone reguły gry. Po to staraliśmy się jakoś razem w tym "odnaleźć" i ustalić jakiś plan działania, żebym teraz wyjeżdżała mu ze sprawą o alimenty...?
Stary 2012-08-01, 13:10   #4878
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Ale chyba Twoja matka nie ma za dużo do gadania. To jest Twoje dziecko i Ty będziesz o takich sprawach decydować, a ona może Ci ewentualnie doradzić.
Jeśli macie dobry kontakt z ojcem dziecka i chłopak się stara to nie widzę sensu występować o alimenty. Jaki jest Wasz układ, jesteście razem czy osobno? Być może wcześniej o tym pisałaś, ale trudno być tutaj na bieżąco.
Stary 2012-08-01, 13:12   #4879
jo_manh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
kurcze teraz już nie wiem... bo znalazłam jeszcze dwa takie zestawy :
http://allegro.pl/tommee-tippee-lakt...513615245.html
http://allegro.pl/mega-zestaw-starto...529507199.html

ogłupnę przy tym... doradźcie mi...

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

bo na uwadze miałam ten:
http://allegro.pl/avent-laktator-isi...481657996.html
Ja mogę byc nieobiektywna, bo sama mam wszystko z Tommee Tippee...t butelki mają szerokie gwinty więc łatwo je myć, i do tego mają smoczek jak cycek (taki duży okrągły z sutkiem). Zanim kupiłam starałam się poczytać opinie i oczywiście nic mi to nie dało, bo są zarówno dobre jak i gorsze....ale tak jest tez w przypadku drBrowna i Aventu. Więc wydaje mi się że to kwestia osobista. Ja jestem też taka, że nie boję się nowości (AVENT jest w Polsce od dawien dawna, a Tommee Tippee nie). Poza tym TT to już też nie taki niesprawdzony producent. Wiem, ze moja koleżzanka karmiła w sposób mieszany i była mega zadowolona z TT, bo dziecko nie widziało różnicy między cyckiem a butelką.

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
jo_manh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 13:12   #4880
ausente
Zadomowienie

Cytat:
Ja po prostu nie rozumiem. Wiem, że najlepiej by było, jakbysmy się pobrali i żebym się wyprowadziła do niego, no ale... Ja sama tego nie chcę. Mamy ustalone reguły gry. Po to staraliśmy się jakoś razem w tym "odnaleźć" i ustalić jakiś plan działania, żebym teraz wyjeżdżała mu ze sprawą o alimenty...?
no ja właśnie też tego nie rozumiem. Bo bratowa moja miała przeboje ze swoim byłym mężem ,a to nie oznacza ,że ja też będę miała problemy. Ale nie przejmuj się,ważne że wy wiecie jakie macie stosunki i że sobie ustaliście co i jak i odnajdujecie się w tym. A mamie może wytłumacz . Poza tym jak mu teraz wyjedziesz z alimentami to cała wasza sytuacja może ulec zmianie i po co ?!
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 13:14   #4881
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
no ja właśnie też tego nie rozumiem. Bo bratowa moja miała przeboje ze swoim byłym mężem ,a to nie oznacza ,że ja też będę miała problemy. Ale nie przejmuj się,ważne że wy wiecie jakie macie stosunki i że sobie ustaliście co i jak i odnajdujecie się w tym. A mamie może wytłumacz . Poza tym jak mu teraz wyjedziesz z alimentami to cała wasza sytuacja może ulec zmianie i po co ?!
Zgadzam się
Stary 2012-08-01, 13:14   #4882
dyltharra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ale chyba Twoja matka nie ma za dużo do gadania. To jest Twoje dziecko i Ty będziesz o takich sprawach decydować, a ona może Ci ewentualnie doradzić.
Jeśli macie dobry kontakt z ojcem dziecka i chłopak się stara to nie widzę sensu występować o alimenty. Jaki jest Wasz układ, jesteście razem czy osobno? Być może wcześniej o tym pisałaś, ale trudno być tutaj na bieżąco.
Staramy się być razem. Ale to akurat nie jest istotne - z nami będzie co będzie... Oboje chcemy się dogadywać, bo nie chcemy kolejnej "patologii" dla naszego dziecka.
Stary 2012-08-01, 13:15   #4883
jo_manh
Rozeznanie

Cytat:

No ba....Simy są świetne...ja mam 3 + dodatki wszystkie tak więc podróżuję, imprezuję itp

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
Stary 2012-08-01, 13:16   #4884
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Wiem, ze moja koleżzanka karmiła w sposób mieszany i była mega zadowolona z TT, bo dziecko nie widziało różnicy między cyckiem a butelką.
Mówisz?
Oj to mam już mętlik bo sama zamierzam karmić w sposób mieszany i to od początku, a byłam nastawiona na avent i dr browns. To teraz zagwozdka
Stary 2012-08-01, 13:21   #4885
jo_manh
Rozeznanie

Cytat:
rób to co uważasz za słuszne.....wg mnie jeśli będzie się migał od pomocy finansowej na dziecko, to wtedy będziesz mogła o tym pomyśleć. Jeśłi Wam się dobrze układa i dba o Ciebie i maleństwo, to nie widze problemu. Starsze osoby często widzą niestety tylko jedno rozwiązanie SĄD i ALIMENTY, a tak naprawdę nie zawsze jest to konieczne. Ty będziesz wiedziała najlepiej co zrobić.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Aaa o to Ci chodzi z rozpracowaniem
Wszystkich dodatków nie chcę mieć, bo komputer bardzo zwalnia
Poza tym niektóre zupełnie mi się nie podobają.
Ale mnie chodziło z rozpracowaniem, że znam wszystkie możliwe opcje, cuda na kiju, tzn. poruszam się w simsach z ogromną łatwością i zamkniętymi oczami
Często jak mam chwile buntu to tworze sobie jakiegoś kolesia - cwaniaczka, który podrywa wszystkie laski, a połowie robi dzieci A one potem wychowują je, a on je czasem odwiedza Potem znajduje miłość swojego życia, mieszkają razem, mają dzieci, a potem znów jakieś akcje wymyślam, co mi tak do głowy przyjdzie. Albo już na wieczorze kawalerskim jakąś sobie tam pozna, albo w pracy z szefową ma romans. Albo to jego żona to taka czarna owca, mąż w pracy a ona na całego z kolegami Potem dzieci nienawidzą rodziców, mają problemy, zachodzą w ciąże....ach, można by telenowele napisać
Moja wyobraźnia nie ma końca!
dobre też się tak będę bawiła w to

Aniołek* 13.01.2012
Aniołek* 13.01.2015
Aniołek* 30.03.2015
Stary 2012-08-01, 13:22   #4886
weronika23
Zakorzenienie

kurcze ja tez chce mieszany od poczatku ciekawe jak bedzie
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 13:22   #4887
landi0909
Zakorzenienie

Wróciłam ze spaceru, i powiem Wam że już aż taka załamana nie jestem. Po tym co zastałam w domu, już bym chciała mieć to z głowy. Pies zerwał caluteńką tapetę w przedpokoju i porozrzucał wszędzie... do tego narobił na środek dywanu tradycyjnie i zerwał firanki w salonie. Firanki do wyrzucenia, bo je podziurawił i dodatkowo zasikał... Mam po prostu dość. Widocznie tak miało być, może u innych właścicieli będzie grzeczny. Mnie owszem, będzie bolała jeszcze dłuuugo taka strata, ale przynajmniej nie będę miała takich "niespodzianek"... Niestety muszę też myśleć teraz o sobie. Coraz ciężej się kulam, a tu codziennie tyle sprzątania. Skoro piesek tak nam broi, to oznacza że widocznie coś mu tu nie pasuje. I też się bidulek męczy. Mam tylko nadzieję, że nie będzie aż tak bardzo tęsknił. Dam mu jakąś moją koszulkę żeby w pierwszych dniach czuł jeszcze nasz zapach, będzie się czuł bezpieczniej.

A co do simsów, to ja niestety trójeczki nie miałam okazji poznać, ale to przez M który jak zobaczył że całe dnie gram (jak czarnamadonna hihi ) to stwierdził że mam zakaz kupowania kolejnych dodatków
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 13:23   #4888
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
To i tak szacun kochana bo ja dopiero się uczę i nie jestem w stanie sterować dwoma simami naraz w trójce, tych opcji jest mega dużo a czasu tak mało i jeszcze się gubię. Jestem mistrzynią dwójki za to

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
No ba....Simy są świetne...ja mam 3 + dodatki wszystkie tak więc podróżuję, imprezuję itp
a który dodatek lubisz najbardziej i uważasz za najlepszy?
Stary 2012-08-01, 13:31   #4889
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Wróciłam ze spaceru, i powiem Wam że już aż taka załamana nie jestem. Po tym co zastałam w domu, już bym chciała mieć to z głowy. Pies zerwał caluteńką tapetę w przedpokoju i porozrzucał wszędzie... do tego narobił na środek dywanu tradycyjnie i zerwał firanki w salonie. Firanki do wyrzucenia, bo je podziurawił i dodatkowo zasikał... Mam po prostu dość. Widocznie tak miało być, może u innych właścicieli będzie grzeczny. Mnie owszem, będzie bolała jeszcze dłuuugo taka strata, ale przynajmniej nie będę miała takich "niespodzianek"... Niestety muszę też myśleć teraz o sobie. Coraz ciężej się kulam, a tu codziennie tyle sprzątania. Skoro piesek tak nam broi, to oznacza że widocznie coś mu tu nie pasuje. I też się bidulek męczy. Mam tylko nadzieję, że nie będzie aż tak bardzo tęsknił. Dam mu jakąś moją koszulkę żeby w pierwszych dniach czuł jeszcze nasz zapach, będzie się czuł bezpieczniej.
Różne są psy, z resztą tak samo jak ludzie...Fafikowi na pewno nie jest u Was źle, być może po prostu należy do tych szczeniaków, które potrzebują właścicieli o silnym charakterze i doświadczeniu Ale rzeczywiście, jeśli ciężko Ci go opanować, to nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Teraz Wy jesteście najważniejsi!

Nam się na szczęście trafił bardzo spokojny piesek...Potrafi nabroić, ale ogólnie jest bardzo mądry i kuma, co mu wolno, a czego nie. Całe szczęście, bo nie mam pojęcia, jak bym sobie poradziła z takim urwisem, jak Wasz
Stary 2012-08-01, 13:35   #4890
Ma_majka
Zakorzenienie

Hej Kochane!!!!
Wróciłam
Wypuścili mnie z szpitala Ale się za Wami stęskniłam
Nadrobić raczej nie dam rady ale później chociaż przelecę szybciutko co tam popisałyście.
Mam nadzieję że u Was wszystko ok!
U mnie dobrze, jestem już zaszyta Zabieg miałam w znieczuleniu ogólnym ale bardzo szybko poszło, może 30 min to trwało.
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości