|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VIII
Cytat:
![]() Ja trójkę dopiero teraz rozpracowuję i na razie mam 2 dodatki (kariera i jak zostać gwiazdą chyba), ale szwagierka mi resztę pożyczy W trójce mi się same simy nie podobają - takie plastelinowe buzie ale opcji nowych jest masa i z przyjemnością zgłębiam w wolnym czasie Za to w dwójkę namiętnie tnę od lat Jeszcze Peperonik ostatnio pisała że też lubi simsy i różne przygodówki. ja też |
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to z tego powodu, ze wpadlam w uzaleznienie, spedzalam naprawde dnie nad tym wczesniej znowu bylam maniaczką tetrisa , a ostatnio wciągnelo mnie angry birds hehehhe ale juz wogole nie gram w nic trzymam sie dzielnie---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater mnie to brzydzi nie wiem czy mozecie zobaczyc babka karmi piersią malego cielaka.dla mnei obrzydliwe
|
|
|
|
|
#4863 |
|
Zadomowienie
|
czarnamadonna Angry Birds hehe my całą rodzinką w to czasem gramy a Kubuś to już w ogóle, nawet koszulkę ma w ptaki z serii h&m
![]() współczuję złego samopoczucia i łączę się w bólu 7 miesiąc to niby od 28 tyg - tak mamy w tych linkach z pierwszej strony A ja dziś nie gotuję bo wszystko mnie boli, będą frytki z mrożonki, jajo sadzone i fasolka z bułką tartą bo zostało dużo z wczoraj. I mąż zrobi obiad, bo dziś kończy wcześniej - o 14
|
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
ale macie piekne brzuszki ja od rana kicham.. nie wiem czy mnie jakas choroba lapie czy co... masakra..
|
|
|
|
#4865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak się w sierpniu okaże, że czeka mnie leżakowanie lub/i nie wracam na studia, to załatwię sobie pozostałe
|
|
#4866 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamuśki
![]() Jak tam żyjecie? Bo ja dzisiaj bardzo dobrze
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
noooo to ja wam powiem ze nigdy nie gralam
ale ja nie mam czasu na gry wogole praktycznie nigdy nie gralam wole czas spedzic na swiezym powietrzu cooo do ociezalosci to mam wilegachny brzuch gore kg ale energii mi nie brakuje wczoraj nawet dzialke skosilam zreszta ja w ciaglym biegu jestem mam tylko nadzieje ze tam na dole w porzadku z gabreysia ytez tak latalam i byla przeterminowana mam nadzieje ze tez tak bedzie np ostatnio bylismy z tz w miescie ja w jednym sklepie on w drugim i dzwoni do mnie ze idzie do meblowego a potem podejdzie po mnie wiec mu mowie zaraz tam bede hehe ale mial mine ze tak szybciurtko przybylam
|
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałyście, że na fb są simsy online? Jeszcze w te sobie pykam ![]() Ja mam u siebie dwa dodatki, karierę i pokolenia ![]() W ogóle jakie ja patologie wymyślam w tych simach, w trójeczce jest mnóstwo opcji patologicznych
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Zadomowienie
|
magdaef zwierzaki dostanę od szwagierki też simowej maniaczki hehe. Mnie konie ciekawią
Weronika no jeszcze raz to napiszę, że bardzo Cię podziwiam Mysti kurcze ja facebooka nie mam w dwójce był jakiś kod na cieżarne nastolatki to może w trójce też jest? U mnie żadnych patologii, wszystko tak idealnie że aż nudno o to trójki nie masz od a do z rozpracowanej, jeszcze kilku dodatków Ci brakuje ![]() masakara że już 13 dochodzi, jeszcze godzina i chłopaki wrócą. Kuba od dzisiaj w innym przedszk, bo jego przedszk zamknięte w sierpniu. |
|
|
|
#4870 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Jestem wściekła - moja matka sobie teraz wymyśliła, że skoro z Maćkiem mamy układ taki, jaki mamy, to powinnam już teraz wystąpić o alimenty... Nie rozumiem jej. Serio. Po co? Przecież mamy dobry kontakt, chłopak się stara, interesuje, dba o mnie, nie miga się od niczego, martwi...
Nie rozumiem, naprawdę... Poprawcie mnie, jak się mylę...
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt Edytowane przez dyltharra Czas edycji: 2012-08-01 o 12:58 |
|
|
|
#4871 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś na zasadzie serialu "Co ludzie powiedzą" - nie wiem, czy oglądałyście lata temu na dwójce bodajże? Albo mam same Hiacynty, albo samych Powolniaków ![]() O mamo, po tym jabłeczniku zjadłam pół kg bobu. Objadłam się jak prosiątko...ale marsa bym jeszcze wtrąciła
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkich dodatków nie chcę mieć, bo komputer bardzo zwalnia Poza tym niektóre zupełnie mi się nie podobają. Ale mnie chodziło z rozpracowaniem, że znam wszystkie możliwe opcje, cuda na kiju, tzn. poruszam się w simsach z ogromną łatwością i zamkniętymi oczami ![]() Często jak mam chwile buntu to tworze sobie jakiegoś kolesia - cwaniaczka, który podrywa wszystkie laski, a połowie robi dzieci A one potem wychowują je, a on je czasem odwiedza Potem znajduje miłość swojego życia, mieszkają razem, mają dzieci, a potem znów jakieś akcje wymyślam, co mi tak do głowy przyjdzie. Albo już na wieczorze kawalerskim jakąś sobie tam pozna, albo w pracy z szefową ma romans. Albo to jego żona to taka czarna owca, mąż w pracy a ona na całego z kolegami Potem dzieci nienawidzą rodziców, mają problemy, zachodzą w ciąże....ach, można by telenowele napisać ![]() Moja wyobraźnia nie ma końca! |
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc rozumiem twoje zdenerwowanie w 100% !!
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#4874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję kolejnego tygodnia ![]() O to super. Szczerze to zazdroszczę bo ja to dziś ledwo ledwo.Czuję,że się zaraz uduszę tak mi cięzko na kletce piersiowej a tu tyyyyle roboty jeszcze... |
|
|
|
|
#4876 |
|
Zadomowienie
|
dyltharra też nie cierpię jak ktoś się wtrąca w moje życie, ale mama na pewno chce dobrze i martwi się o Was
![]() magdaef bóbbbb ... mniam mniam.... zaraz do męża piszę, że mam ochotę na bób Mysti a tak tak, wiem o co chodzi. Ja dwójkę mam u siebie na kompie (+ wszystkie dodatki) ale trójkę u męża na lapku, bo u mnie cięłaby strasznie. Jakie pomysły masz świetne mnie to zawsze żal tych biednych simowych stworzeń i np. nie potrafię rozdzielić małżonków hehSłuchajcie a piłyście kiedykolwiek sok z hortexu cytryna i limetka bodajże??? Najkwaśniejszy sok jaki w życiu piłam, w ogóle najkwaśniejsza rzecz na świecie - teraz w ciąży uwielbiam ![]() Ale co tak mało nas dzisiaj pisze?? Same czytające |
|
|
|
#4877 |
|
Raczkowanie
|
Ja po prostu nie rozumiem. Wiem, że najlepiej by było, jakbysmy się pobrali i żebym się wyprowadziła do niego, no ale... Ja sama tego nie chcę. Mamy ustalone reguły gry. Po to staraliśmy się jakoś razem w tym "odnaleźć" i ustalić jakiś plan działania, żebym teraz wyjeżdżała mu ze sprawą o alimenty...?
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt |
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli macie dobry kontakt z ojcem dziecka i chłopak się stara to nie widzę sensu występować o alimenty. Jaki jest Wasz układ, jesteście razem czy osobno? Być może wcześniej o tym pisałaś, ale trudno być tutaj na bieżąco. |
|
|
|
|
#4879 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
21.11.12 22:40 52cm 3,09kg 10pkt |
|
|
|
|
#4883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak więc podróżuję, imprezuję itp
|
|
#4884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj to mam już mętlik bo sama zamierzam karmić w sposób mieszany i to od początku, a byłam nastawiona na avent i dr browns. To teraz zagwozdka
|
|
|
|
|
#4885 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
też się tak będę bawiła w to
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja tez chce mieszany od poczatku ciekawe jak bedzie
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze spaceru, i powiem Wam że już aż taka załamana nie jestem. Po tym co zastałam w domu, już bym chciała mieć to z głowy. Pies zerwał caluteńką tapetę w przedpokoju i porozrzucał wszędzie... do tego narobił na środek dywanu tradycyjnie i zerwał firanki w salonie. Firanki do wyrzucenia, bo je podziurawił i dodatkowo zasikał... Mam po prostu dość. Widocznie tak miało być, może u innych właścicieli będzie grzeczny. Mnie owszem, będzie bolała jeszcze dłuuugo taka strata, ale przynajmniej nie będę miała takich "niespodzianek"... Niestety muszę też myśleć teraz o sobie. Coraz ciężej się kulam, a tu codziennie tyle sprzątania. Skoro piesek tak nam broi, to oznacza że widocznie coś mu tu nie pasuje. I też się bidulek męczy. Mam tylko nadzieję, że nie będzie aż tak bardzo tęsknił. Dam mu jakąś moją koszulkę żeby w pierwszych dniach czuł jeszcze nasz zapach, będzie się czuł bezpieczniej.
A co do simsów, to ja niestety trójeczki nie miałam okazji poznać, ale to przez M który jak zobaczył że całe dnie gram (jak czarnamadonna hihi ) to stwierdził że mam zakaz kupowania kolejnych dodatków
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jeszcze się gubię. Jestem mistrzynią dwójki za to ![]() a który dodatek lubisz najbardziej i uważasz za najlepszy? |
|
|
|
|
#4889 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nam się na szczęście trafił bardzo spokojny piesek...Potrafi nabroić, ale ogólnie jest bardzo mądry i kuma, co mu wolno, a czego nie. Całe szczęście, bo nie mam pojęcia, jak bym sobie poradziła z takim urwisem, jak Wasz
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!!!!
Wróciłam Wypuścili mnie z szpitala Nadrobić raczej nie dam rady ale później chociaż przelecę szybciutko co tam popisałyście. Mam nadzieję że u Was wszystko ok! U mnie dobrze, jestem już zaszyta Zabieg miałam w znieczuleniu ogólnym ale bardzo szybko poszło, może 30 min to trwało.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

W trójce mi się same simy nie podobają - takie plastelinowe buzie
ale opcji nowych jest masa i z przyjemnością zgłębiam w wolnym czasie 

(30/30)

w dwójce był jakiś kod na cieżarne nastolatki to może w trójce też jest? 
i jeszcze się gubię. Jestem mistrzynią dwójki za to