|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
Wiesz .. tak Ci napisalam w razie gdybys zapomniala ![]() I dziekuje za komplementy w strone Domino ![]() ![]() Przykro mi z powodu tejdziewczyny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czesciej do domu zamawiamy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wow az do 22 myslicie z Majka siedziec? Nie myslisz ze bedzie mala zmeczoan tym wszystkim? U nas tak jest za wynajmujac lokal ma sie podane godziny. Tak np wesela trwaja zazywczaj o 18 do maz 1 w nocy My tez mamy sale do 20 niby od 15stej ale wlasciciel mowil ze jak tylko wyjdziemy z Kosciola to mozemy prosto przyjsc nie ma roznicy te 30min ... A mysle ze tak po 14stej bedziemy na miejscu. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
cudny Witajcie ![]() Moj Domino dzisiaj pobil sam siebie spal o 21 do 4 rano az sprawdzialam czy oddycha Aaaaa i z super wiadomosc ... tescie i najmlodszy brat meza dostali dzisiaj wize
|
|
|
#1532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bika jak rozpiska cen ![]() ![]() Co do brzusia to uroczy i zgrabniutki ![]() a słuchaj Bikuś, czy Ty krzywo stoisz czy masz nierówno bioderka (wcięcia w talii)? pytam, bo ja tak mam i jestem na etapie rehabilitacji. Mona brzuszek pokaźny ![]() aa widziałaś te koszule i pidżamy co Ci wstawiłam linki? --- Byliśmy dzisiaj w biurze podróży przed wyjazdem godzina wylotu nadal taka sama ![]() Dzisiaj ostatnia cała noc w domku, we własnym łóżku ![]() ![]() ![]() ehśśś ![]() ![]() mam stres ![]() zaczęłam nas szykować, dzisiaj to wykupiłam chyba pól apteki - tak na wszelki wypadek a i jeszcze te pytanie ![]() - co z tą kasą ile brać nie mam zielonego pojęcia... niby all na tydzień... ale obawy są...- czy w bagażu podręcznym mogę mieć krople do oczu?? (a chyba wolę ze względu na soczewki )
|
||
|
|
|
#1533 |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam, lecę nadrabiać
|
|
|
|
#1534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do kasy nie pomoge ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35638740]Wróciłam, lecę nadrabiać [/QUOTE]
|
|
#1535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1536 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
biedulko, trzymam z całych sił kciuki za jutro, o której masz wizytę? Cytat:
Onyks dzięki ciekawe jak tam Natalka ![]() mona brzuszek śliczny i też malutki, ja czasami jak mam wzdęcia to mam podobny a w ciąży nie jestem ![]() mrowinko gdzie byłaś jak cię nie było? zabcia super, że dominiś tyle przespał, brawo dla niego
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35638740]Wróciłam, lecę nadrabiać [/QUOTE]hej , ![]()
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 | |||
|
Konto usunięte
|
Cześć, Guciu
Nie ma Cytat:
Cytat:
A Ty się jeszcze tak źle nie nastawiaj, spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() Odpoczywałam I zwiedzałam Wrocław. No właśnie nie, pewnie się przesunie, a to koliduje z terminem zabiegu
|
|||
|
|
|
#1540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Żabcia, Stokrotka, Ana dziękujemy Ana odpisywałam odnośnie piżam ![]() ja też leciałam w soczewkach i było ok, a z kroplami to nie wiem, ale myślę że nie można, najlepiej nie brać niczego w płynie bo mogą ci wyrzucić i zostaniesz bez. Ale mój maluch kopie... Gotuję kompot z papierówek
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35639698]C
Bikuś, pisałam Wam, że jedziemy na 3 dni do Wrocławia [/QUOTE] Jak bylo? ![]() Cytat:
Do 100ml spokojnie mozna miec, ale najlepiej wylozyc na tasme
|
|
#1542 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
Mona masz piękny brzuszek, taki ładny okąglutki
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35638740]Wróciłam, lecę nadrabiać [/QUOTE][1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35640246]Super Piękne miasto. Dużo spacerowaliśmy, zwiedzaliśmy... warto było pojechać Czeeeeść Fajnie, że wyjazd udany![]() Ale Ty i Natala trzymacie w napięciu . No nic trzymam za Was mocno kciuki!!
|
|
|
|
#1544 |
|
Wtajemniczenie
|
Blonde właśnie nie wiedziałam do ilu ml można, pamiętam tylko że żaden napój sie w tym limicie nie mieścił.
Tomalinka
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35639698]
No właśnie nie, pewnie się przesunie, a to koliduje z terminem zabiegu [/QUOTE]A moze ten zabieg .. nie bedzie wogole potrzebny Przyszly zaproszenia Sa jeszcze piekniejsze niz myslalam Domino spij , dzisiaj mamy gosci przychodza moje przyjaciolki
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, wydaje mi się, że to nie tak dużo. Szczególnie, jak ma się jeszcze kredyt... Oczywiście są ludzie, którzy żyją za o wiele mniej...ale to na prawdę jest trudne.. Ceny ostatnio makabrycznie poszły w górę, przynajmniej takie są moje odczucia Cytat:
|
||
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane
Kasia ogromne gratulacje A moja Lenka dostała pleśniawki i się leczymy teraz , oby szybko minęło i te kolki... masakra dzisiaj zaczęłam tam myśleć i wydaje mi się że zaczęło się wszystko od momentu podawania witamin K PLUS D mamuśki jakie witaminki dajecie swoim pociechom? |
|
|
|
#1548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na plesniawki to podobno apthin dobry Niewiem nigdy nie mielismy, ale raczej witaminy nie powoduja plesniawek Emilka a jak tesciowa?Zmienila sie?
|
|
#1549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jaka wygoda Kurde wydawalo mi sie ze 4 tys na dwie osoby to nie jest zle. Znam rodziny gdzie tylko ojciec pracuje maja dzieci i ich dochod nie przekracza 2 tys. to musi byc masakra Kiedy zycie w PL zmieni sie na takie ze ludzie beda zyli na wysokim poziomie za swoja ciezka prace. Dokladnie , tak ![]() Cytat:
Ja Dominikowi daje witamine D i nic sie nie dzieje ( zaczelam podawac jak skonczyl 4 tyg )
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nigdy
|
|
#1551 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1552 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale jak?! my wydajem z 3x tyle ![]() a ja za 9 dni mam urlop u mnie też mąż mięsorerca, a ja wolę dania bezmięsne, ale ze względu na niego mamy prawie codziennie mięso ![]() my nie jemy i też wyrzucam jedzenie... dużo P. mówi, że przesadzam bo ja np jak coś otworze to zjem na drugi trzeci dzień, a później już nie zjem bo mnie brzydzi nie wiem czemu, przeciez taki serek almette to otwary w lodówce pewnie z tydzień może stać, ale ja już nie zjem ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35640246]Super Piękne miasto. Dużo spacerowaliśmy, zwiedzaliśmy... warto było pojechać mój kochany Wrocław, mieszkaliśmy 2 lata, mieliśmy zostać na stałe, ale mąż dostał dom od teściów i wróciliśmy... tęsknię za tym miastem, ale mamy 80km więc przynajmniej raz w miesiącu na szoping jedziemy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2012-08-01 o 20:19 |
|||
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolki moga byc niezależne od witamin ... to tylkoi wyłącznie problem nierozwiniętego układu pokarmowego... i te witaminki należy podać noworodkowi, bo wątroba jeszcze nie wytwarza sama (wit K), a wit D w okresie letnim nie trzeba nic to, zmykam pod prysznic, a potem do mężusia ![]()
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam tak, że dużo rzeczy otwieram, nie dojem i zostaje w lodówce, potem przeglądam, a to już samo nóg dostaje i z lodówy wychodzi prawie Kupuję też mnóstwo rzeczy w słoikach...coś się przypsuje, zalega w lodówce...eh..złości mnie to. Pograliśmy trochę w badmintona i zrobiłam potrawę na konkurs blogów, jeszcze dziś, albo jutro wstawię, to Was poproszę o głosowanie ![]() Wygląda super, nie wiem czy dobre, bo nie robiłam wcześniej tego...wymyśliłam na szybko ![]() I przeglądałam dzieciowo-ciążowe rzeczy, które dostałam od siostry, bo pakowałam w worki próżniowe... mam nawet wkładki laktacyjne, smoczek, laktator, 3 koszule nocne ciążowe, pełno ciążowych bluzek i sukienek...nieźle.. |
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki, ślicznie Wam wszystkim dziękuje za kciuki i pytania o moją @.... której jeszcze nie ma
tak jak pisałam, jak jutro nie będzie, to w piątek chyba rano zrobie test albo w sobotę rano ![]() a poza tym wczoraj przeżyłam najgorsze chwile w swoim życiu.... w piątek jak bylismy na parapetówce to mąż uderzył się w głowę.... ale nic się nie działo, głowa lekko obtarta i tyle... jak wracalismy do domu to mąż wymiotował, ale bylismy przekonani, że to od alkoholu.... w sobotę źle się czuł, ale zwaliliśmy to na kaca. Wczoraj koło 22 ja poszłam do łazienki, a on otworzył piwo i usiadł przy kompie. Nie zdążyłam okręcić wody i słysze huk. Najpierw myślałam, że może krzesło pękło i spadł, ale szybko wyszłam... krzesło stało, a on leżał na wznak nieprzytomny, z oczami szeroko otworzonymi zaczęłam krzyczeć i do niego mówi, zaczął się ruszać, ale nadal nie było z nim kontaktu. dopiero po chwili się ocknął... telefon na pogotowie, karetka była w ciągu 10 minut i mąż czuł się już dobrze. Przebadali, zrobili wywiad i postanowiliśmy, że mąż zostanie w domu. W nocy co chwilę się budziłam sprawdzać co i jak. Dziś miał iść do lekarza po pracy, ale w pracy znów miał zawroty głowy.... odwieźli go do szpitala, ja też zerwałam się z pracy i pojechałam. Siedzieliśmy tam 4 h, zrobili tomograf, na szczęście wszystko ok. Lekarz mówił, że mógł być lekki wstrząs mózgu i że zawroty głowy przez 2 tygodnie mogą się utrzymywać. Ale gdyby jeszcze raz zasłabł - momentalnie na oddział Boje się jak cholera do końca tygodnia ma zwolnienie, musi trochę odpocząć ![]() Nie poodpisuje Wam wszytskim, bo jestem wykończona napiszę tylko, że Mona_ja i Bika mają śliczne brzuszkiMrowinko, ja tam w cuda wierzę, więc kciuki trzymam Emilko, a dajecie jakieś kropelki na brzuszek? |
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Mrowinka,
trzymam kciuki, aby jednak zabieg juz nie byl potrzebny! Ale by byla niespodzianka! Natala, jejciu no to sie stracha najadlas, mojemu bylemu tez tak sie stalo jak bylismy u znajomych na weselu. Walnal sie w glowe, potem wymioty (myslelismy ze od alkoholu), potem zawroty glowy ale wszystko sie samo unormowalo i lekarz tez powiedzial, ze mial lekki wstrzas mozgu... No i trzymam kciuki za pozytywne testowanko
|
|
|
|
#1557 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję, ale na nic nie liczę. Czasem mam po prostu dłuższe cykle. Ale może Tobie się uda
Twojemu mężowi współczuję, sama kiedyś mocno się uderzyłam w głowę, ale następnego dnia poszłam od razu do lekarza. Dobrze, że nic gorszego mu się nie zdarzyło. Dzięki, wiadomo, że chciałabym uniknąć zabiegu, ale obawiam się, że przez dłuższy cykl po prostu przesunie się trochę. |
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko to się najadłaś strachu
Ale nigdy nie ma co bagatelizować wymiotów po uderzeniu w głowę, nawet jeśli się piło alkohol ...lekkie wstrząśnienie mózgu to dość częste...oby mąż wrócił szybko do zdrowia, a wierzę, że tak będzie I trzymam kciuki za testowanie ![]() Ja się ogarnęłam...i niedługo do łózia...jeszcze wypiję trochę miętki, bo znów mi gorzej...a czuję, że trochę pomogła... I kciuki, kciuki jutro!!!
|
|
|
|
#1559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki by juz bylo wszystko dobrze Dobrze ze wypocznie Odnoscie@fajnie fajnie,ze jej nie ma ![]() Mrowinko fajnie, ze milo spedziliscie czas we Wroclawiu ![]() Ja juz w łózeczku Tz lezy z malym, ja troche sie pokrecilam na twisterze, wykapalam i wybalsamowalam
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Nata biedny małż
oby @ nie przyszła
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

ale dzięki za przypomnienie 

czesciej do domu zamawiamy 

Po co ktoś takie głupie analizy tworzy???
)

czasami pobolewa mnie podbrzusze jak na @, ale przecież na fasolkę też tak pobolewa... Tyle że od 2 dni bolą mnie piersi, nigdy mnie przed @ nie bolą, za to doskonale pamiętam to uczucie z poprzedniej ciąży![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)