Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz. 12 - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-01, 21:40   #1561
tomalinka
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

Natalko aż ciarki mnie przeszły jak czytałam Twoją historię. Mam nadzieję, że już teraz będzie wszystko ok i już zawroty miną. Ucałuj mężulka od nas!
No i trzymam mocno kciuki żeby @ nie przyszła.
Mrowinko ja i tak trzymam kciuki za Ciebie

Naprawdę warto ten filmik zobaczyć!!
http://deser.pl/deser/1,111858,12231...lsku___Aj.html

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Malensstfo powodzenia jutro na wizycie
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 21:43   #1562
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz

ja mykam do małża

Maleństwo powodzenia jutro!

Mrowinka, Nata oby @ nie przylazły

dobranoc

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 21:44   #1563
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
dziewczynki, ślicznie Wam wszystkim dziękuje za kciuki i pytania o moją @.... której jeszcze nie ma tak jak pisałam, jak jutro nie będzie, to w piątek chyba rano zrobie test albo w sobotę rano
a poza tym wczoraj przeżyłam najgorsze chwile w swoim życiu....
w piątek jak bylismy na parapetówce to mąż uderzył się w głowę.... ale nic się nie działo, głowa lekko obtarta i tyle... jak wracalismy do domu to mąż wymiotował, ale bylismy przekonani, że to od alkoholu.... w sobotę źle się czuł, ale zwaliliśmy to na kaca. Wczoraj koło 22 ja poszłam do łazienki, a on otworzył piwo i usiadł przy kompie. Nie zdążyłam okręcić wody i słysze huk. Najpierw myślałam, że może krzesło pękło i spadł, ale szybko wyszłam... krzesło stało, a on leżał na wznak nieprzytomny, z oczami szeroko otworzonymi zaczęłam krzyczeć i do niego mówi, zaczął się ruszać, ale nadal nie było z nim kontaktu. dopiero po chwili się ocknął... telefon na pogotowie, karetka była w ciągu 10 minut i mąż czuł się już dobrze. Przebadali, zrobili wywiad i postanowiliśmy, że mąż zostanie w domu. W nocy co chwilę się budziłam sprawdzać co i jak. Dziś miał iść do lekarza po pracy, ale w pracy znów miał zawroty głowy.... odwieźli go do szpitala, ja też zerwałam się z pracy i pojechałam. Siedzieliśmy tam 4 h, zrobili tomograf, na szczęście wszystko ok. Lekarz mówił, że mógł być lekki wstrząs mózgu i że zawroty głowy przez 2 tygodnie mogą się utrzymywać. Ale gdyby jeszcze raz zasłabł - momentalnie na oddział Boje się jak cholera do końca tygodnia ma zwolnienie, musi trochę odpocząć

Nie poodpisuje Wam wszytskim, bo jestem wykończona napiszę tylko, że Mona_ja i Bika mają śliczne brzuszki

Mrowinko, ja tam w cuda wierzę, więc kciuki trzymam

Emilko, a dajecie jakieś kropelki na brzuszek?
to trzymam kciuki żeby @ nie przylazła, no i za męża oczywiście !
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:04   #1564
ButterBear
Zakorzenienie

Natala, ale straszna sytuacja z mężem, mam nadzieję, że odpocznie na L4 i faktycznie mu się poprawi! Trzymam kciuki

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:11   #1565
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde, Mona było pyszne

Zabcia Maja na koniec 2 miesiąca (9 tydz) wazyła 5700 a dwójki są do 6 kg Za to jedynki są do 5 kg więc chyba będziecie niedługo zmieniać?? My na dwójki przeszliśmy w 6 tyg. Co do godziny imprezki, to Maja bez problemu myślę, ze padnie i zaśnie. Zobaczymy. Chyba , ze wcześniej się skończy, ale salę jak coś to mamy dłużej

Emilko a nie ma sakzy białkowej?? Bo u mnie przez nabiał małą brzuszek bolał (bo to kolki jednak nie były) i jak tylko odstawiłam to od razu przeszło.

Natalko o kurcze

Byłam z mężem na spacerku, wróciliśmy po 21 do domu, mała wykapana i padła. Mąz mnie wziął z rękę i.... zaczął przytulać i nagle wyjął z kieszeni kolczyki i powiedział , że w tym roku nigdzie nie pojechaliśmy na rocznicę, to choć kolczyki na pocieszenie dostanę. Bo ja już mu dałam prezent na rocznicę - Maję. Rozpłakałam się jak to mówił

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:19   #1566
metkaa
Zakorzenienie

czesc

matko jaki dzis mialam kociol w pracy, masakra a jeszcze z urlopu wrocila kierowniczka to nawet takiej swobody nie bylo

Natala, Mrowinka trzymam kciuki,

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Madziu czasem są lekcje przed chrztem. Jak byłam chrzestną to musiałam być na spotkaniu. Ksiadz po krótce się pytał po co chrzest, kto powinien być chrzestnym jaka jest ich rola w wychowaniu itd.
hmm to u nas czegos takiego nie ma, tzn ja nie uczestniczylam w takich spotkaniach,

kotek udanego wypoczynku,

Madzia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Bika, mona_ja piekne brzuszki,

Cytat:
dziewczynki, ślicznie Wam wszystkim dziękuje za kciuki i pytania o moją @.... której jeszcze nie ma tak jak pisałam, jak jutro nie będzie, to w piątek chyba rano zrobie test albo w sobotę rano
w piątek jak bylismy na parapetówce to mąż uderzył się w głowę.... ale nic się nie działo, głowa lekko obtarta i tyle... jak wracalismy do domu to mąż wymiotował, ale bylismy przekonani, że to od alkoholu.... w sobotę źle się czuł, ale zwaliliśmy to na kaca. Wczoraj koło 22 ja poszłam do łazienki, a on otworzył piwo i usiadł przy kompie. Nie zdążyłam okręcić wody i słysze huk. Najpierw myślałam, że może krzesło pękło i spadł, ale szybko wyszłam... krzesło stało, a on leżał na wznak nieprzytomny, z oczami szeroko otworzonymi zaczęłam krzyczeć i do niego mówi, zaczął się ruszać, ale nadal nie było z nim kontaktu. dopiero po chwili się ocknął... telefon na pogotowie, karetka była w ciągu 10 minut i mąż czuł się już dobrze. Przebadali, zrobili wywiad i postanowiliśmy, że mąż zostanie w domu. W nocy co chwilę się budziłam sprawdzać co i jak. Dziś miał iść do lekarza po pracy, ale w pracy znów miał zawroty głowy.... odwieźli go do szpitala, ja też zerwałam się z pracy i pojechałam. Siedzieliśmy tam 4 h, zrobili tomograf, na szczęście wszystko ok. Lekarz mówił, że mógł być lekki wstrząs mózgu i że zawroty głowy przez 2 tygodnie mogą się utrzymywać. Ale gdyby jeszcze raz zasłabł - momentalnie na oddział Boje się jak cholera do końca tygodnia ma zwolnienie, musi trochę odpocząć
ooo matko, wspolczuje przezyc,

spadam spac, buziaki
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:20   #1567
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Metko

Stary 2012-08-01, 22:20   #1568
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Że ja mam seksowny głoś - toś pojechała po bandzie Nigdy tak nie myślałam

no widzisz ile to sie mozna dowiedziec na wizazu

Kotku, ewidentnie źle wybrałaś! Pewnie byłabyś świetną przedszkolanką..i powiedzmy sobie szczerze - dzieci w Twojej grupie byłyby bardzo...wygadane
Ogłaszam wszem i wobec, że Kotek jest największą gadułką jaką spotkałam...

ahhhh dziekuje

Ożesz w mordę jeża. Współczuję oka. Oby sie szybko naprawiło.
Zazdroszczę wakacjowania!!

no oko nadal podraznione
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Super z ta wycieczka - zabierzcie mnie ze soba
Zabcia no dzis sie spoznilas ale nastepnym razem bede o Tobie pamietac

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Kotek
- Wisła i Ustroń...... Ty wiesz co

Wiem co wiem ale dzis mielismy wycieczke z tym sasiadem co sie opiekuje Krzysiem ale nastepnym razem uderzamy tylko na B-B

A i teraz smutna informacja, wczoraj tak na szybko przez tel tata mi powiedział, że dziewczynka, która pracowała w sklepiku u mnie w szkole (26 lat, w czerwcu za mąż wyszła, na wrzesień tp) nie żyje, że niby dostała duszności, a "karetka" zamiast udzielić pomocy to jeździła od szpitala do szpitala........ dziś będę u rodziców to się dopytam szczegółów (powinni coś więcej wiedzieć, bo to dalsza rodzina) ale coś mi się wierzyć nie chce, że pomocy nie udzielili...... tak się zastanawiałam, że przecież dziecko w 8mc to przecież może przeżyć poza brzuszkiem....... więc chociaż Dzidziusia by wyjęli....... smutne to strasznie, oczywiście mój tż wrażliwiec się popłakał jak to usłyszał, pewnie od razu sobie wyobraził u nas taką sytuację....... jej jakby co, to niech chociaż Emilkę wyciągają, przecież duża jest........ matko co ja gadam....... no i zasmuciłam się na początek dnia
o matko co za wiadomosc
Cytat:
No i Kotek zabije za te lodygdzieś Ty takie wytrzasnęła??
Aleś mi smaka zrobila.
hahaha wiedzialam ze narobie smaka
a kupowalam w Auchanie polecam....wyjadlam juz wszystkie te pokruszone ciasteczka
Fajnie, że wakacje zaczełaś Miłego odpoczynku w Wiśle/Ustroniu
No a o opiłlku mam nadzieję, że szybko zapomnisz!

a dziekuje dziekuje wypad byl czadowy tylko oko mi troche przeszkadzalo
Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Rozwalilo mnie twoje streszczenie. Stop. Oby oko sie wyleczylo.Stop. Zazdroszcze wakacji. Stop.
Dobre wakacje nie sa zle. Stop. Dzisiejszy wypad.....boski i chce wiecej. Stop. Namawiam Tzta na Prage. Stop

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kotek Ty od dzisiaj jesteś na urlopie? Ale Ci dobrze!

tak tak dzis zaczelam ale zeby bylo smieszniej do Ustronia pojechala tez "moja praca" hahaha ale bylo i tak super
Cytat:
Aha. Sorki Bika, że tak wypytuję. Ale Wasz wynik jest imponujący
Ja się chyba też muszę wziąć za takie oszczędzanie.
Ja akurat flaków nie cierpię...
Ale wiem co będę robić!! Będę robić rozpiski dokładnie co robię na obiad cały tydzień - raz na zakupy - wszystkie składniki..i już. Bo najgorsze jest to, jak sobie wymyślam na bieżąco, trzeba jechać do sklepu, zawsze kupuję dodatkowe rzeczy...
my nie wiem ile dokladnie wydajemy na jedzenie na miesiac ale na obiady robimy zrzute na miesiac i mamy 300zl, I robimy menu obiadowe na caly tydzien. Troszke wymyslania jest w piatek (bo na takie cotygodniowe zakupy chodzimy w sobote) ale potem mamy caly tydzien z glowy z wymyslaniem obiadow
Cytat:
Kurde wydawalo mi sie ze 4 tys na dwie osoby to nie jest zle. Znam rodziny gdzie tylko ojciec pracuje maja dzieci i ich dochod nie przekracza 2 tys. to musi byc masakra Kiedy zycie w PL zmieni sie na takie ze ludzie beda zyli na wysokim poziomie za swoja ciezka prace. )
kochana jakbym miala 4 tysie na miesiac to bym depresji nie miala

Bylismy dzis jednak tylko w Ustroniu i bylo fantastycznie. Jak wyjechalismy o 10 tak wrocilismy o 19:30 do domu. Maja zaliczyla kapiel w Wisle, w fontannie na rynku, obleciala wszystkie place zabaw No wyciorala nas masakrycznie ale warto bylo

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:22   #1569
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Naprawde 4tys to nie wystarczajaco duzo zeby utrzymac sie w PL
Nie rozumiem..... no nam jakoś wystarcza na przetrwanie a mamy jeszcze prawie 1tys kredytu.......

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35639698]
Bikuś, pisałam Wam, że jedziemy na 3 dni do Wrocławia

[/QUOTE]

No później to mi się przypomniało chyba nawet pisałam.... ale.... nie pamiętam.... czy tylko sobie pomyślałam, czy dziewczynom też napisałam

I jak było???

Mi przed laparo też @ nie przylazła tak jak powinna
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:22   #1570
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Nam 4 tys by pewnie akurat wystarczyło, teraz mamy poniżej i do tego też tysiak kredytu.

Stary 2012-08-01, 22:24   #1571
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Bika jak rozpiska cen
Co do brzusia to uroczy i zgrabniutki
a słuchaj Bikuś, czy Ty krzywo stoisz czy masz nierówno bioderka (wcięcia w talii)? pytam, bo ja tak mam i jestem na etapie rehabilitacji.
Pisałam, że krzywo stoję, biodra mam równe, ale mam krzywy kręgosłup, dlatego mam niesymetryczną talię.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-01, 22:25   #1572
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bika to tak jak ja

Stary 2012-08-01, 22:27   #1573
kotekk81
Zakorzenienie

AAAAAA Madzia!!!!!!!!!!! Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!!!

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:31   #1574
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Mona mój tż stwierdził, że masz brzuszek taki jak mój
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-01, 22:38   #1575
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

nie jestem w stanie Was nadrobić, sorry ale 15 stron to za dużo. Mogę liczyć na streszczenie?

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

My mieliśmy dziś ciężki dzień, mały w ciągu całego dnia przespał może w sumie 3h, cały czas wisiał na cycu i popłakiwał w między czasie, nawet na cycusiu jak wisiał to marudził, potem przyjechała pani od zdjęć, i była u nas 4 h, z czego dwie karmiłam, a mały i tak nie zasypiał, tak więc było go ciężko fotografować. Koło 20 skończyliśmy sesje, mały na cyca i znów płacz, ziewał już zmęczony ale dalej szukał cyca, no i już nie miałam go siły męczyć bo chyba coś z moim mlekiem nie halo, i zrobiłam mm, wypił niewiele i zasnął no i póki co śpi już godzinkę, jak jutro się nie poprawi (no i jaka noc będzie) to pójdziemy do lekarza, no bo czuję się bezradna. Żal mi synusia mojego.
Stary 2012-08-01, 22:41   #1576
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Blonde, Mona było pyszne

Zabcia Maja na koniec 2 miesiąca (9 tydz) wazyła 5700 a dwójki są do 6 kg Za to jedynki są do 5 kg więc chyba będziecie niedługo zmieniać?? My na dwójki przeszliśmy w 6 tyg. Co do godziny imprezki, to Maja bez problemu myślę, ze padnie i zaśnie. Zobaczymy. Chyba , ze wcześniej się skończy, ale salę jak coś to mamy dłużej

Emilko a nie ma sakzy białkowej?? Bo u mnie przez nabiał małą brzuszek bolał (bo to kolki jednak nie były) i jak tylko odstawiłam to od razu przeszło.

Natalko o kurcze

Byłam z mężem na spacerku, wróciliśmy po 21 do domu, mała wykapana i padła. Mąz mnie wziął z rękę i.... zaczął przytulać i nagle wyjął z kieszeni kolczyki i powiedział , że w tym roku nigdzie nie pojechaliśmy na rocznicę, to choć kolczyki na pocieszenie dostanę. Bo ja już mu dałam prezent na rocznicę - Maję. Rozpłakałam się jak to mówił
ale romantyczny ten twój mąż, no i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, to już 3 latka mija

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
9:40
będzie dobrze, może już serduszko będzie biło z całego serca trzymam kciuki

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35639698]Cześć, Guciu

Nie ma Nawet trochę zła jestem, bo za tydzień mam iść do szpitala i muszę być po @, inaczej będziemy musieli przesuwać zabieg.

Bikuś, pisałam Wam, że jedziemy na 3 dni do Wrocławia

Stokrotko, ja już od paru miesięcy nie robię testów, czekam spokojnie na @ i tyle.
A Ty się jeszcze tak źle nie nastawiaj, spokojnie

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------

Odpoczywałam I zwiedzałam Wrocław.

[/QUOTE]
po twoim wykresie patrząc może być różnie. Jak ma przyjść to niech szybko przychodzi żeby planów nie pokrzyżowała ze szpitalem, a jak nie to wiadomo będzie super
ja do Wrocka jadę w tą lub przyszłą sobotę do ikei i do zoo bo dawno nie byliśmy a w sumie tak daleko nie mam bo 190 km prostej drogi
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja za 9 dni mam urlop

mój kochany Wrocław, mieszkaliśmy 2 lata, mieliśmy zostać na stałe, ale mąż dostał dom od teściów i wróciliśmy... tęsknię za tym miastem, ale mamy 80km więc przynajmniej raz w miesiącu na szoping jedziemy
a w którym kierunku od Wrocławia mieszkasz?

Cytat:

Nie poodpisuje Wam wszytskim, bo jestem wykończona napiszę tylko, że Mona_ja i Bika mają śliczne brzuszki

Mrowinko, ja tam w cuda wierzę, więc kciuki trzymam

Emilko, a dajecie jakieś kropelki na brzuszek?
trzymam kciuki za brak @ i przede wszystkim za męża, dobrze, że badania pokazały, że jest wszystko w porządku, to najważniejsze

a ja właśnie wróciłam z baru ze spotkania z koleżanką. Głupia jestem bo myślałam, żeby wypić tą warkę radler która ma 2% i już nawet pani miała przelewać mi do kufla to piwo ale w ostatniej chwili kazałam jej lać jednak soku. Miałam głupie uczucie, że nie mogę. Mam słabą intuicję, więc pewnie nie ona mi nic podpowiadała tylko wyrzuty sumienia. Ale i przy soczku było fajnie

strong przytulam, może po prostu miał gorszy dzień, taki dzień marudy, do tego obca osoba. Zobacz może jutro będzie lepiej, całuski dla Kamilka

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2012-08-01 o 22:43
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:44   #1577
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Melduję, że łóżeczko złożone mimo iż mieliśmy wszystko co do centymetra wyliczone, okazało się, że jeszcze mamy kilka cm zapasu tż jak wszystko ustawił na miejscu, to miał łzy w oczach zresztą ja też się wzruszyłam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-01, 22:46   #1578
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

widzę że kasia urodziła brawa kochana niech synek zdrowo rośnie natalko historia z mężem straszna, mam nadzieję że już bedzie dobrze i że @ nie przyjdzie. widziałam że miałyście akcje dowartościowania się, i cieszę się że mnie nie było i że mnie ominęło. Madzia, dobrze że u męza z nogą ok, i że ma wiecej czasu dla was, no i miło że dostalaś taki prezent i miłe słowo. a teraz czytam ze EMILKA, dawałaś lence, witamine K, i ja małemu wczoraj dałam pierwszy raz i dziś jest taki nie swój ale nie łącze tego ze sobą. a wiem że witaminki te trzeba dawać.
Stary 2012-08-01, 22:48   #1579
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
super Madziu
Dużo dobrego z okazji rocznicy

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:50   #1580
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

bika, super że jesteście gotowi stokrotko, a może to jednak intuicja a nie sądzę żeby chodziło o panią fotograf, bo do południa też był taki. ja nie narzekam ani nic, rozumiem że nie zawsze będzie spał, ale się boję że albo coś jemu jest albo mojemu mleku. No i kupki ma dość luźne.
Stary 2012-08-01, 22:50   #1581
stokrotka24
Zakorzenienie

Bika super, że łóżeczko złożone i że weszło, a moment na pewno jest wzruszający

strong wiadomo, że ty znasz swojego syncia najlepiej i obserwujesz jego zmiany zachowań i faktycznie jak jutro będzie podobnie w dzień to idź do lekarza nawet dla swojego spokoju, będziesz miała pewność, ze jest wszystko dobrze

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek

Edytowane przez stokrotka24
Czas edycji: 2012-08-01 o 22:52
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:53   #1582
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

widzę że Kotek jest wiec tak Kotku co jak rano wejde, to bede miała gotowe streszczenie pani rzecznik....

idę spać, bo nie wiem jaka będzie noc a TŻ nie ma.
Stary 2012-08-01, 22:58   #1583
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
nie jestem w stanie Was nadrobić, sorry ale 15 stron to za dużo. Mogę liczyć na streszczenie?

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

My mieliśmy dziś ciężki dzień, mały w ciągu całego dnia przespał może w sumie 3h, cały czas wisiał na cycu i popłakiwał w między czasie, nawet na cycusiu jak wisiał to marudził, potem przyjechała pani od zdjęć, i była u nas 4 h, z czego dwie karmiłam, a mały i tak nie zasypiał, tak więc było go ciężko fotografować. Koło 20 skończyliśmy sesje, mały na cyca i znów płacz, ziewał już zmęczony ale dalej szukał cyca, no i już nie miałam go siły męczyć bo chyba coś z moim mlekiem nie halo, i zrobiłam mm, wypił niewiele i zasnął no i póki co śpi już godzinkę, jak jutro się nie poprawi (no i jaka noc będzie) to pójdziemy do lekarza, no bo czuję się bezradna. Żal mi synusia mojego.
Strong przytulam
I trzymam kciuki by Kamilkowi sie poprawilo i zebys Ty odpoczela

Cytat:
Melduję, że łóżeczko złożone mimo iż mieliśmy wszystko co do centymetra wyliczone, okazało się, że jeszcze mamy kilka cm zapasu tż jak wszystko ustawił na miejscu, to miał łzy w oczach zresztą ja też się wzruszyłam
Stary 2012-08-01, 23:09   #1584
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Chyba nigdy
tez tak mysle ...

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35641309]Żabciu, chciałabym, ale chyba przestałam wierzyć w cuda [/QUOTE]

a ja tam wierze

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

Zabcia no dzis sie spoznilas ale nastepnym razem bede o Tobie pamietac
no ja mysle

Cytat:
Nie rozumiem..... no nam jakoś wystarcza na przetrwanie a mamy jeszcze prawie 1tys kredytu.......

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21
Dlugo juz nie mieszkam w PL jedynie to co na wakacjach , ale wydawalo mi sie ze 4 tys to dobra kasa jak na polskie realia

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość

Kochana moze Twoje mleczko jeszcze nie jest tak geste i dlatego Kamilek sobie nie pojadl? Ja tez swojemu daje raz dziennie mm

Cytat:

Super!!

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:

A to u nas na pudelku pisze ze jedynki sa do 6kg. Domino w poniedzialek wazyl dokladnie 5kg ( 7tyg )

Najlepszego z okazji rocznicy! A to z ta noga meza chyba nie tak zle jak da rade z Wami spacerowac hehe

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-08-02 o 04:47
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 07:11   #1585
Natala84
Zakorzenienie

historia z mężem bardzo mnie wystraszyła, jak go zobaczyłam leżącgo na podłodzem w bezruchu, to milion mysli mi przez głowę przeleciało na szczęście czuje się lepiej, dziękuje Wam za zainteresowanie

@ nadal brak

Strong, a może cos z tego co jesz nie służy Kamilkowi? a może po prostu układ pokarmowy jeszcze nie dojrzały jest.... ja bym się jeszcze wstrzymała z podawaniem mm.... a poza ty, nie ma czegoś takiego jak slaby pokarm

miłego dnia
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 07:40   #1586
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Oj masakrycznie się czuję...

Cytat:
Trzymajcie jutro kciuki!!
Oczywiście, że trzymamy!

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Ja miałam przedwczoraj mały wypadek - nadwyrężyłam pachwinę przesuwając nogą kosz z praniem i bolało mnie krocze przeokropnie, nic nie mogłam zrobić w domu i przy dziecku, do tego skurcze straszne non stop dzisiaj już o niebo lepiej, kość łonowa już nie boli aż tak, ale pachwina nadal wiecie jakiego stracha sie najadłam przez to... przecież ja nie mogę urodzić wcześniej u nas nie ma opieki dla takich wcześniaków ...tfu tfu co ja mówię jutro 32 tydzień zaczynam, muszę jeszcze 5 tyg wytrzymać....cały sierpień i jeden tydzień września
Uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Wazne, ze jestescie szczesliwi. I byle juz z gorki leci.
Dziękuję, takie słowa wiele dla mnie znaczą Zazwyczaj wszyscy krytykują i łapią się za głowę

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle powiem wam, że moja młodsza latorośl jest ostatni baardzo sfrustrowana, że nie może się sama przemieszczać... leżąc na brzuchu podnosi kuperek, mieli tymi nogami, ale do przodu nie idzie, bo jeszcze chyba nie zaczaiła, że przód musi na rączkach podnieść
Taka mała, a już taka sfrustrowana
Zdrówka dla Sandry!

Cytat:
Maleństo specjalnie dla Ciebie , ale nie patrz na wrzynający się stanik, akurat przymierzałam taki przed ciążowy..... jak widać mały..... no i stoję tak jakoś krzywo.....

No więc my początkiem 30 tc
Ale czad!

Cytat:
No właśnie sobie zadzwoniłam do lekarza sprawdzić jak tam moje wyniki z badania szyjki macicy i kobita na recepcji powiedziała mi, że ona nie jest od interpretacji wyników ale lepiej jakbym jutro przyjechała na wizytę. No i w tym przypadku najprawdopodobniej ta drożność jajowodów przesunie się o kolejny cykl. Oczywiscie mojej lekarki nie ma bo jest zastępstwo także idę do innego lekarza. Przynajmniej pokaże wyniki męża przy okazji.
Trzymam kciuki za wizytę - niech dr wszystko ładnie wyjaśni

Cytat:
Proszę Państwa, w dzisiejszym odcinku Matka Polska udziela rad, jak skutecznie i łatwo zajść w ciążę!!!!

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
wklejam brzusia
Kolejny mega zgrabny brzuszek!
Łazienki niestety nie pochwalę - przynajmniej kolorów, bo zwyczajnie jestem z tych "bezpiecznych": kremy, beże i brązy, i źle bym się czuła w czarno-czerwonej Aczkolwiek za metraż wiele bym dała
Kochana, a możesz mi powiedzieć, jaką miałaś wagę i wzrost przed ciążą? Tak sobie myślę, czy nie mamy podobnej figury (tak, łudzę się )

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 07:41   #1587
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze, Natalko, straszna historia!
Ja to od razu oczami wyobraźni przenoszę takie sytuacje do nas i łzy stają w oczach - chyba bym zawału dostała, gdyby coś takiego spotkało mojego męża
Najważniejsze, że wszystko jest dobrze. I że Ty zachowałaś w tym wszystkim jasność umysłu - to bardzo ważne
Niech mąż odpoczywa i szybko wraca do zdrowia!

Emilia, na pleśniawki Aphtin
Strong, tulę mocno Mam nadzieję, że noc minęła Wam lepiej i że troszkę odpoczęłaś.
Zaaabcia, uważam, że nie mając żadnych kredytów 4tys. jest wystarczającą kwotą na dość dobre życie w PL. Oczywiście bez szaleństw zakupowych i rozrywek. Ale jak już jest jakiś kredyt, to niestety, ale trzeba liczyć. Z resztą sama widzę, jak w przeciągu ostatniego roku-półtora ceny wzrosły. Okropnie! I nie o grosze - wzrost raczej można już liczyć w złotówkach
Madzia, piękny prezent! I nie o kolczyki, ale o słowa Twoje męża chodzi To chyba najpiękniejsze, co możesz usłyszeć
Natala, trzymam kciuki za brak @
Bika, ale masz ubranek! I widzę, że większość w neutralnych kolorach, także praktycznie wszystko wykorzystasz
Butter, super, że już tyle masz rzeczy! Wszak wrzesień tuż tuż...
Mrowinko, bardzo się cieszę, że tak Wam się weekend udał

Widzę, że ominął mnie kurs kamasutry
Dobra, wróżki moje kochane, proszę odłożyć szklane kule na bok - @ przyszła Mąż zawiedziony

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 08:03   #1588
onyks
Zakorzenienie

Hej
DZIEŃ DOBRY PRAWIE PIĄTEK!

Bika, Mona jakie Wy macie brzuszki no cudo!
Jak patrzę na Wasze nogi, ręce to chudzinki z was Ja mam tłuszczu więcej na udach i w biodrach
A mnie wczoraj mąż zmierzył bo stwierdził, że brzuszek mi zmalał (w końcu siemię i śliwki podziałały) i miałam 99 cm, to bioder już mu nie kazałam mierzyć, a teraz patrzę, że Bika nawet w 27 tyg miała mniej w obwodzie

Tomalinko, trzymam za Ciebie mocno kciuki Może to i lepiej, że do innego lekarz idziesz...może będzie miał inne spojrzenie na Twoją sytuację i coś innego poradzi
Cytat:
No cóż...u nas 4 dni pod rząd też coś dało..więc coś w tym jest
U nas też

Cytat:

już tż powiedziałam, że jak za rok dorwę się do tych alkoholowych pyszności, to żeby on nie pił, bo jakby trzeba było coś przy Emilce zrobić, to musi być na posterunku
Ja też...do piwa

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35638740]Wróciłam, lecę nadrabiać [/QUOTE]
Hej

Malenstfo, trzymamy mocno kciuki

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Abby, uuu szkoda

Natalko, aż gęsiej skórki dostałam jak czytałam
Wyobrażam sobie co przeżyłaś, życzę Twojemu Tż zdrowia

Madzia, cudny prezent

A o pieluchy pytałam bo kolega z pracy zaczął temat...stwierdził, że próbowali różnych i albo córcie odparzały albo wszystko przeciekało i zawsze wracali do pampersów.Byłam ciekawa waszych opinii

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-08-02 o 07:59
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 08:20   #1589
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:

no nie dziwie sie, brawo,

srtongowem witaminki dawaj rano,
a co do piersi to pewnie mu za wolno lecialo i sie biedny denerwowal,
chyba ze zjadlas cos dziwnego,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 08:27   #1590
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
foto foto

heloł
moje krocze już lepiej jeszcze pachwina ciut pobolewa ale to już nie to co było
Natala - oby z tż to nie było nic poważnego
Strong - trzymaj sie mała i nie poddawaj z cycaniem ja karmiłam przez pierwsze 2 mce dokarmiając mm i nie dawałam tej wit. K
a ja melduję, ze dzisiaj z Maleńka dumnie wkraczamy w 32 tydzień, a co za tym idzie 8 miesiąc!!!!!!! Juppi udało mi sie dotrwać tyle bez pessara, leków rozkurczowych jeaaaaah jeszcze 5 tygodni muszę wytrzymać

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości