Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-01, 22:47   #4441
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
u mnie teściowa miała na to operację... brr

Madzia wszystkiego najlepszego!

Byliśmy dzisiaj w biurze podróży przed wyjazdem godzina wylotu nadal taka sama i uwaga pytałam się... godzina wylotu może ulec zmianie w obie strony - lot może odbyć się zarówno później jak i wcześniej

Pani powiedziała, że narazie nie było żadnej informacji od przewoźnika, ale jakby coś się zmieniło to będą nas powiadamiać choć z tego co czytałam lepiej też sprawdzać samemu... ;P

Guciu pytalam też o to ubezpieczenie iii sprawa wygląda tak, że jeżeli leczenie/zabieg jest powyżej 100 euro to płaci ubezpieczyciel, a jeżeli do 100 euro płacisz Ty, a potem 50 euro Ci oddają. W tym pierwszym przypadku chyba też płacisz 50 euro... o ile dobrze pamiętam no i to już jest w wyciecze
Być może, tak jak Mona napisała, jest to kwestia tego, że to loty czarterowe, więc może one rządzą sie innymi prawami.
A co do ubezpieczenia, to moja znajoma przekonała się 2 lata temu, że warto czasem dopłacić za dodatkowe ubezpieczenie, bo jej syn podczas wczasów w Turcji chyba dostał ataku wyrostka i musiał być pilnie operowany. Gdyby nie to ubezpieczenie to leczenie syna kosztowałoby majątek.
Stary 2012-08-01, 23:05   #4442
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
(...)Dziewczyny do piatku musze sobie wymyslic jakas fryzurke na ten slub bo na 10ta jestem umowiona do fryzjera. Macie jakieś propozycje do mojego stroju?
Loki kręcone prostownicą, jak jest fryzjerka sprawdzona to sobie poradzi, ja poszłam na żywioł i wyszło lipinie.
Albo tak jak Marta sugeruje irokez

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mnie nie boli na szczęście..

tak!! coś drapieżnego irokezowego
Co mnie nie zabije to wzmocni,
popieram z irokezem, sama kiedyś miałam takowego na weselu

Ktosiu jutro chyba robię zakupy u tego sprzedawcy, gdzie koszule zamawiałaś na all
Stary 2012-08-01, 23:14   #4443
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
kupiłam w ccc co koło60zł - granatowe, bo te niebieskie były za 39 ale nie było rozmiaru. są bardzo wygodne. czy na jedno wyjście? nie! one są boskie do jeansów
gratulacje dla Toma no i dla Ciebie!!

rozmawiałam dzis z Rybulką przez telefon i sie śmiałam że rok temu miałam swój wieczór panieński i że zawsze jak bedę do niej dzownić z życzeniami rocznicowymi to bede świętować rocznice panieńskiego!
kurcze piekne sa, tylko ja nie bardzo na razie na szpilach z moim pokontuzjowanym kolanie dlatego nie chodze za czesto. A ten granat idealnie do mojej kiecki na wesele pasuje

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kochana juz jestem, bo byłam poza domkiem

Przepis stworzony na szybko:
pierś kurczaka rozbiłam - przyprawiłam (pieprz, majeranek, koperek) dałam farsz (szpinak , feta - troszke podgotowane w garnuszku i doprawione pieprzem), spięłam wykałaczkami, obwinełam folia i do parowaru na 35 min. Do tego ziemniaczki z parowaru z dużą ilością koperku.

Jeszcze nie jem smażonego, na razie znowu wprowadzam nabiał po tej skazie.

a ja równo o 17 brałam ślub hehe

Dziękuję za życzenia.

Byłam z mężem na spacerku, wróciliśmy po 21 do domu, mała wykapana i padła. Mąz mnie wziął z rękę i.... zaczął przytulać i nagle wyjął z kieszeni kolczyki i powiedział , że w tym roku nigdzie nie pojechaliśmy na rocznicę, to choć kolczyki na pocieszenie dostanę. Bo ja już mu dałam prezent na rocznicę - Maję. Rozpłakałam się jak to mówił
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 08:50   #4444
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana juz jestem, bo byłam poza domkiem

Przepis stworzony na szybko:
pierś kurczaka rozbiłam - przyprawiłam (pieprz, majeranek, koperek) dałam farsz (szpinak , feta - troszke podgotowane w garnuszku i doprawione pieprzem), spięłam wykałaczkami, obwinełam folia i do parowaru na 35 min. Do tego ziemniaczki z parowaru z dużą ilością koperku.
szpinak jaki ?
muszę spróbować bo już mi zbrzydła sama pierś z parowaru

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Być może, tak jak Mona napisała, jest to kwestia tego, że to loty czarterowe, więc może one rządzą sie innymi prawami.
A co do ubezpieczenia, to moja znajoma przekonała się 2 lata temu, że warto czasem dopłacić za dodatkowe ubezpieczenie, bo jej syn podczas wczasów w Turcji chyba dostał ataku wyrostka i musiał być pilnie operowany. Gdyby nie to ubezpieczenie to leczenie syna kosztowałoby majątek.

ja słyszałam jak ludzie jechali do pracy za granicę i umierali np. na zawał a potem grubą kasę trzeba było płacić za przewóz zwłok, dlatego teraz jak jeździmy do czech na narty nawet na jeden dzień ubezpieczenie wykupujemy, 6zł ale sumienie spokojne

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 09:09   #4445
india83
Zakorzenienie

Cytat:
mnie nie boli na szczęście..

tak!! coś drapieżnego irokezowego
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Loki kręcone prostownicą, jak jest fryzjerka sprawdzona to sobie poradzi, ja poszłam na żywioł i wyszło lipinie.
Albo tak jak Marta sugeruje irokez

Co mnie nie zabije to wzmocni,
popieram z irokezem, sama kiedyś miałam takowego na weselu

Ktosiu jutro chyba robię zakupy u tego sprzedawcy, gdzie koszule zamawiałaś na all
no własnie najgorsze jest to, że ona nie jest sprawdzona i mam spore watpliwosci, ale innych wolnych nie było ;/
sam opis fryzury to za mało, bo zawsze sa wtedy niedomówienia. nie ma to jak zdjęcie
Stary 2012-08-02, 09:09   #4446
aniaaa84
Zadomowienie

Dzień dobry !

jestem połamana jakbym spała na kamieniach, przez @ śpię na wznak i moje kręgi dziś są jak zmaltretowane

Śliweńka fajny avek, zgadzam się jeśli chodzi o ubezpieczenie, lepiej spać spokojnie bo życie pisze różne scenariusze

...idę po kawę, komu komu?

India zaraz jak mi się uda to wyszperam Ci mojego irokeza i w necie też postaram się coś znaleźć

irokez 1
irokez 2
irokze 3
irokez 4

loki
loki2

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-08-02 o 09:25
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 09:21   #4447
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry !

jestem połamana jakbym spała na kamieniach, przez @ śpię na wznak i moje kręgi dziś są jak zmaltretowane

Śliweńka fajny avek, zgadzam się jeśli chodzi o ubezpieczenie, lepiej spać spokojnie bo życie pisze różne scenariusze

India zaraz jak mi się uda to wyszperam Ci mojego irokeza i w necie też postaram się coś znaleźć
ok, choc ja siebie w irokezie nie widzę
moje typy są takie (ze wskazaniem na te falowane)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (14,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kucyki-i-warkoczyki_5847_2-202x300.jpg (11,0 KB, 6 załadowań)
Stary 2012-08-02, 09:26   #4448
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
kurcze piekne sa, tylko ja nie bardzo na razie na szpilach z moim pokontuzjowanym kolanie dlatego nie chodze za czesto. A ten granat idealnie do mojej kiecki na wesele pasuje
to bierz

Cytat:
no własnie najgorsze jest to, że ona nie jest sprawdzona i mam spore watpliwosci, ale innych wolnych nie było ;/
sam opis fryzury to za mało, bo zawsze sa wtedy niedomówienia. nie ma to jak zdjęcie
poszukam

Cytat:
Dzień dobry !

boroczko
dla mnie LODY!!!

a ja zakochałam się w najnowszych nerkach mojej przyjaciółki no ślinie się jak durna!! muszę je mieć

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

india twoja sukienka ma taki drapieżny materiał wygląda ni to lateks ni to skóra więc ja bym brała coś odważniejszego
ooo
http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...77&tx=56&ty=59

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:71

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...3&tx=102&ty=78
Stary 2012-08-02, 09:28   #4449
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry !

irokez 1
irokez 2
irokze 3
irokez 4

loki
loki2
jak to mówił mój wykładowca, nieszczęście chodzą po ludziach nie po górach

Cytat:
obie piękne

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-08-02, 09:31   #4450
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Ok, czyli raczej takie luźne upięcia, w stylu nieładu artystycznego ;>??

Cytat:
(...)
boroczko
dla mnie LODY!!!

a ja zakochałam się w najnowszych nerkach mojej przyjaciółki no ślinie się jak durna!! muszę je mieć
(...)
Lody mam z lidla, mix smaków pasi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 221f3d08dcaa0ccb1ab35efdfdf0580e_7a330d.jpg (98,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d61.jpg (27,6 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-08-02 o 09:41
Stary 2012-08-02, 09:32   #4451
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
A to takie centrum odzieżowe WMB się nazywa, kiedyś mieli fajne ciuchy, no i niedrogie, potem się popsuli, a teraz własnie zrobili taką mega wyprzedaż i coś tam upolowałam. Mieli oczywiście ciuchy też w normalnych cenach, ale zainteresowanie było głównie przy koszach przecenionych
a już miałam nadzieję, że to jakaś sieciówka

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Gucia byłaś na perfumowych zakupach?
Monuś nie byłam, bo mi cały czas coś wypada. W tamtym tygodniu nie zdążyłam, w tym tygodniu miałam kilka spotkań zaraz po pracy, do tego mąż kończy tak jak ja, więc wolę jechać do domu i zjeść razem obiad niż włóczyć się po galeriach. Ale albo w weekend albo na początku przyszłego tygodnia planuję tam być

Rozmiarów stanika... hmmm.... zazdroszczę!

Cytat:
aj musze sie pochwalic-dostalam pochwalnego maila z fundacji komenskiego za sprawozdanie z grupy zabawowej chca nawet nasze fotki wrzucic na strone bo tak im sie podoba jak sie nasza grupa rozwija i jak na niej dzialamy miło

Cytat:

rozmawiałam dzis z Rybulką przez telefon i sie śmiałam że rok temu miałam swój wieczór panieński i że zawsze jak bedę do niej dzownić z życzeniami rocznicowymi to bede świętować rocznice panieńskiego!
3 lata słonce drogie, trzy!

Cytat:
Byłam z mężem na spacerku, wróciliśmy po 21 do domu, mała wykapana i padła. Mąz mnie wziął z rękę i.... zaczął przytulać i nagle wyjął z kieszeni kolczyki i powiedział , że w tym roku nigdzie nie pojechaliśmy na rocznicę, to choć kolczyki na pocieszenie dostanę. Bo ja już mu dałam prezent na rocznicę - Maję. Rozpłakałam się jak to mówił
super!

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Dziewczynki wszytskiego naj naj z okazji rocznicklask i:

padam na pysk......

mąż wybyl na pępkowe, bo sie naszym przyjaciołom synuś urodził - kawał chłopa równo 4 kilo
i trza meża scholować do domu....

położyłabym sie...
no kochana! Jak trzeba to trzeba! Toż to obowiązek - pępkowe!

Cytat:
Dziewczyny do piatku musze sobie wymyslic jakas fryzurke na ten slub bo na 10ta jestem umowiona do fryzjera. Macie jakieś propozycje do mojego stroju?
ja też bym szła w irokeza. Włosy z przodu mocno podniesione i zaczesane za ucho wszystkie razem

coś w ten deseń: http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...r:22,s:0,i:179

albo pełne szaleństwo: http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...3&tx=123&ty=42

ale tak na prawdę widzę coś takiego: http://www.google.pl/imgres?start=64...r:14,s:64,i:49
to znaczy ten styl uczesania, tak zaczesane do tyłu, tylko irokez oczywiście mniejszy

Aniaaaa co do haluksów, to kup sobie w aptece opaski Mojej sis pomogły, także spróbuj, Też spotkałam się z tym, że operacje średnio pomagają, bo to odrasta. Zresztą lekarze o tym też mówią. Moja babcia ma juz spore, ale na razie stwierdziła, że nie chce żadnej operacji

Wczoraj oczywiście mi wyleciało z głowy: Justyna, Myszka Maj, Rybulka, Madzia wszystkiego co najpiękniejsze dla Was

Witajcie,

jeszcze 16 dni

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 09:38   #4452
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Lody mam z lidla, mix smaków pasi?
biorę

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
3 lata słonce drogie, trzy!

jeszcze 16 dni
wiem wiem :

jeszze 16 dni i WRACAM DO PRACY

widze że aniu i guciu identyczne fryzury nam się widzą
Stary 2012-08-02, 09:41   #4453
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

India obie fryzurki są super.

śliweńko i znowu cie nie poznałam, po zmienia avka Ja kupuję zwykły szpinak mrożony w brykietach (nie w kostce jednej).

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 09:41   #4454
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 09:42   #4455
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
I operowała prywatnie. Państwowo to chcieli jej noge w gips wkładać po samo udo. A jej lekarz "zrobił" raz jedną nogą, a potem drugą i miala tylko szynkę na krótki czas .
tez mam haluksy, ale od urodzenia odziedziczone po babci czytałam o tych zabiegach i bardzo bym chciała kiedyś je zrobić, ale z tego co wiem to na dwie nogi kosztuje to koło 6000 zł na razie nadal chodze na obcasach, ale tylko w pracy, a tak to na płaskim żadne ,,aparaty" mi nie poogły a w dzieciństwie spałam w takich o nazwie Marciny i chodziłam z taką wkładką rodzielajacą palce

Cytat:
ale miło

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 09:43   #4456
Gucia0987
Zakorzenienie

Martucha to samo miałam pisać! Dokładnie w ten sam styl poszłyśmy i wszystkie dałyśmy Aśkę

India coś w tym musi być

Stary 2012-08-02, 09:44   #4457
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ho!

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Martucha to samo miałam pisać! Dokładnie w ten sam styl poszłyśmy i wszystkie dałyśmy Aśkę

India coś w tym musi być
coś w tym jest!!!!!!!

INDIA INDIA INDIA!!!
Stary 2012-08-02, 09:46   #4458
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)Aniaaaa co do haluksów, to kup sobie w aptece opaski Mojej sis pomogły, także spróbuj, Też spotkałam się z tym, że operacje średnio pomagają, bo to odrasta. Zresztą lekarze o tym też mówią. Moja babcia ma juz spore, ale na razie stwierdziła, że nie chce żadnej operacji

Wczoraj oczywiście mi wyleciało z głowy: Justyna, Myszka Maj, Rybulka, Madzia wszystkiego co najpiękniejsze dla Was

Witajcie,

jeszcze 16 dni
I tak zrobię dzięki Guciu

a zapomniałam o życzeniach dla Justyny - wszystkiego naj z okazji wczorajszej rocznicy

Cytat:
biorę

(...)
widze że aniu i guciu identyczne fryzury nam się widzą
Za chwilę podam do stołu, rączki umyte?

Właśnie jak przeglądałam to się uśmiałam, że wycelowałyśmy w te same na tym polega magia czarownic

edit:

Madzia Rosi cześć

Gold też czytałam o kwotach operacji i wszystko byłoby ok, gdyby operacja się udała, a dziewczyna pisze, że odkładała przez parę lat, a to dziadostwo nie dość, że szybciej odrasta to w jednej nodze lekarze podczas operacji coś uszkodzili i grozi jej trwałe kalectwo. Idę dziś do apteki zapytam o wkładki.

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2012-08-02 o 09:50
Stary 2012-08-02, 09:49   #4459
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
I tak zrobię dzięki Guciu

a zapomniałam o życzeniach dla Justyny - wszystkiego naj z okazji wczorajszej rocznicy

Za chwilę podam do stołu, rączki umyte?

Właśnie jak przeglądałam to się uśmiałam, że wycelowałyśmy w te same na tym polega magia czarownic
rączki umyte
Rysiem śp mi zaleciało

india my wybrałyśmy
a ja zrobiłąm jeszcze selekcje i zostało albo
http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...77&tx=56&ty=59

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...3&tx=102&ty=78

albo cos w ten deseń bo były różne modelki ale podobna fryz
http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...r:22,s:0,i:179
Stary 2012-08-02, 09:56   #4460
Gucia0987
Zakorzenienie

Aniaaa ja też się piszę na lody rączki umyte, czekam z łyżką!

A propos, zastanawiałam się ostatnio co się takiego stało, że moja waga już nie jest tak piękna jak była tak nie dawno...(oczywiście kg gdzieś mi wskoczył na plus) na co mój wspaniały małżonek zadał mi tylko jedno pytanie: pamiętasz kiedy po obiedzie nie zjadłaś loda?
hmm... no nie! To mam odpowiedź Trzeba się wziąć za siebie bo mam 16 dni żeby jakoś zacząć wyglądać

Ale jak tu się powstrzymać, jak w lodówce czekają lody truskawkowe od grycjanek i do tego borówki amerykańskie

Stary 2012-08-02, 09:58   #4461
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Aniaaa ja też się piszę na lody rączki umyte, czekam z łyżką!

A propos, zastanawiałam się ostatnio co się takiego stało, że moja waga już nie jest tak piękna jak była tak nie dawno...(oczywiście kg gdzieś mi wskoczył na plus) na co mój wspaniały małżonek zadał mi tylko jedno pytanie: pamiętasz kiedy po obiedzie nie zjadłaś loda?
hmm... no nie! To mam odpowiedź Trzeba się wziąć za siebie bo mam 16 dni żeby jakoś zacząć wyglądać

Ale jak tu się powstrzymać, jak w lodówce czekają lody truskawkowe od grycjanek i do tego borówki amerykańskie
zawsze możesz je zamienić na inny odpowiednik ty nie dostaniesz kalorii a i mąż będzie zadowolony.

faceci to potrafią dźwignąć ciśnienie!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! zamorduje!!!
Stary 2012-08-02, 10:01   #4462
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze możesz je zamienić na inny odpowiednik ty nie dostaniesz kalorii a i mąż będzie zadowolony.

faceci to potrafią dźwignąć ciśnienie!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! zamorduje!!!
nie nie, to nie wchodzi w grę!!!!

co sie stało?

Stary 2012-08-02, 10:05   #4463
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie, to nie wchodzi w grę!!!!

co sie stało?
hahahha czemu nie wchodzi

nic się nie stało! dupa!!

dzień pod kątem http://www.youtube.com/watch?v=suaveqvlWP8
p.s. potrzebuje dużo przytulenia i wiesz... no!!! zresztą! co ja ci będę..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-08-02 o 10:07
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 10:06   #4464
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ana na pewno jechali?? u nas też syreny wyły ze straży, pogotowia, dzwony na kościołach, na ratuszu, policja.
Cytat:
Ana o 17 wszedzie wszystko wyło
Cytat:

Ana - tak tak dzis o 17 wszystko wylo, nasza OSP tez
To już sama nie wiem może i tak, bo jakby pomyśleć to nie przypominam sobie syreny z samochodu

Cytat:
To nie rośnie na palcu dużym, tu chodzi o kość i u mnie to wygląda tak jak zdjęcie pokazujące stopę z prawej strony - nie wystaje mi ta kość baaardzo mocno, ale dyskomfort jest.
Tak o kość mi chodzi że takie zgrubienie z zewnątrz się robi na kości dużego palucha o zewnątrz stopy
a pytałam "gdzie" ponieważ mojej babci na drugim palcu coś się podobnego zrobiło, ale to chyba nie były haluksy

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Może
Czyli co za dodatkowe się dopłaca? ja nic nie dopłacałam... możliwe jest to, żeby ono było w cenie?

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
tez mam haluksy, ale od urodzenia odziedziczone po babci czytałam o tych zabiegach i bardzo bym chciała kiedyś je zrobić, ale z tego co wiem to na dwie nogi kosztuje to koło 6000 zł na razie nadal chodze na obcasach, ale tylko w pracy, a tak to na płaskim żadne ,,aparaty" mi nie poogły a w dzieciństwie spałam w takich o nazwie Marciny i chodziłam z taką wkładką rodzielajacą palce
straszne... nie wiem w sumie jakie koszta tego były... teściowa nieraz opowiadała, że dostała znieczulenie miejscowe chyba, zasłonił ją parawanem i słyszała tylko tuczenie a potem szyna i do domu a w szpitalu miało być chyba pod narkozą, do tego chyba od razu dwie nogi (nie mogłaby chodzić, a tak kuśtykała ) i to władowane w gips po same uda...

Fryzura ta http://idolo.pl/styl-gwiazd/joanna,k...g,2000,13.html super!!

---
Dzisiaj będę się żegnać cały dzień To już jutro!!!!!!! Kiedy to zleciało??? dopiero co zamawialiśmy

i pytanie na dzień dobry
czytałam, że w Bulgarii mają niedrogi i dobry alkohol jeżeli bym chciała coś przywieźć to spakować do bagażu głównego? tak? tyle wycztałam... ale czy trzeba gdzieś to zgłosić, jakoś specjalnie zapakować?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-02, 10:10   #4465
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

Tak o kość mi chodzi że takie zgrubienie z zewnątrz się robi na kości dużego palucha o zewnątrz stopy
a pytałam "gdzie" ponieważ mojej babci na drugim palcu coś się podobnego zrobiło, ale to chyba nie były haluksy
to się nazywa palec młotkowaty /młoteczkowaty

a co do pytań wiesz pakuj do głównego ale wszelkie wątpliwości myślę że znajdziesz na podróżniczym poczytaj tam laski mają wątki o tym co w samolocie na odprawie jak z alkoholem..
poszukaj
Stary 2012-08-02, 10:11   #4466
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
hahahha czemu nie wchodzi

nic się nie stało! dupa!!

dzień pod kątem http://www.youtube.com/watch?v=suaveqvlWP8
p.s. potrzebuje dużo przytulenia i wiesz... no!!! zresztą! co ja ci będę..
bo nie lubię

rozumiem... tulę Cię zatem... choć to marne przytulanie

Ana alko wkładasz do głównego, nie przewozisz nie wiadomo ile, więc nie zgłaszasz...tylko pamiętaj, żeby porządnie zapakować, owinąć w ręczniki, włożyć między ciuchy, żeby nie potłukli.

Stary 2012-08-02, 10:13   #4467
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
bo nie lubię

rozumiem... tulę Cię zatem... choć to marne przytulanie
uwielbiam cię!!!!!!!!!!!!!!

czasem sie zastanawiam co bym bez Ciebie zrobiła!
Stary 2012-08-02, 10:17   #4468
aniaaa84
Zadomowienie

Smacznego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0529.jpg (49,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0530.jpg (79,9 KB, 9 załadowań)
Stary 2012-08-02, 10:18   #4469
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam cię!!!!!!!!!!!!!!

czasem sie zastanawiam co bym bez Ciebie zrobiła!

Cytat:
Smacznego
dziękuję!

Stary 2012-08-02, 10:25   #4470
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Smacznego

Cytat:
To już sama nie wiem może i tak, bo jakby pomyśleć to nie przypominam sobie syreny z samochodu

Może
Czyli co za dodatkowe się dopłaca? ja nic nie dopłacałam... możliwe jest to, żeby ono było w cenie?

straszne... nie wiem w sumie jakie koszta tego były... teściowa nieraz opowiadała, że dostała znieczulenie miejscowe chyba, zasłonił ją parawanem i słyszała tylko tuczenie a potem szyna i do domu a w szpitalu miało być chyba pod narkozą, do tego chyba od razu dwie nogi (nie mogłaby chodzić, a tak kuśtykała ) i to władowane w gips po same uda...

Fryzura ta http://idolo.pl/styl-gwiazd/joanna,k...g,2000,13.html super!!

---
Dzisiaj będę się żegnać cały dzień To już jutro!!!!!!! Kiedy to zleciało??? dopiero co zamawialiśmy

i pytanie na dzień dobry
czytałam, że w Bulgarii mają niedrogi i dobry alkohol jeżeli bym chciała coś przywieźć to spakować do bagażu głównego? tak? tyle wycztałam... ale czy trzeba gdzieś to zgłosić, jakoś specjalnie zapakować?

tak jak Gucia pisze, do głównego bagażu, jak dasz do podręcznego to ci go wyrzucą bo do 100ml możesz mieć w bagażu, mi kazali błyszczyk wyciągać bo coś im wyszło po prześwietleniu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości