|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
Mam znajomego, który nazywa mnie przyjaciółką zawsze, kiedy czegoś chce. Pomogłam mu wiele razy, również w sprawach bardzo ważnych (zorganizowanie leczenia, chronienie go przed realizacją poronionych pomysłów pokroju mieszkania z dziewczyna, którą znał tydzień). Ogólnie traktowałam go jak takie duże dziecko, którym od czasu do czasu trzeba pokierować bo samo jest (wybaczcie) za głupie żeby funkcjonować samodzielnie (facet ma 28 lat, nigdy nie pracował, nie skonczył żadnej szkoły i mieszka z matką). Niemniej jednak lubiłam go dopóki trzymał się ode mnie w miarę z daleka i zwracał się tylko z konkretnymi problemami (jest zbyt męczący na bardziej zaangażowaną znajomość). A co on się nie nagadał jaką to ja jestem jego przyjaciółką, jak to zawsze na mnie może liczyć, co się nie naprosił o "piątkę na komórkę".
Nie odzywał się jakiś czas, po drodze wspomniał, że kogoś poznał. Diabelnie się nudziłam jadąc z pociągiem więc postanowiłam do niego zadzwonić i obczaić sytuację. Ale żeby nie przeszkodzić w razie czego gołąbeczkom napisałam mu najpierw sms o szalenie rozbudowanej treści: Gdzie jesteś? I on na to najpierw: a co chcesz, po co ci to wiedzieć, co cie to obchodzi. To się wkurzyłam, odpowiedziałam że nic i przycięłam komara. Budzi mnie telefon, on pyta gdzie jestem ja, mówię zgodnie ze swoją przekorą: a co cię to obchodzi? coś chcesz? On się rozłączył. Po chwili dostaję sms: Po co mi się narzucasz jak ja cie mam w d... pośladkach? Wiesz że mam dziewczynę a się wpier... wpychasz. Odpisałam że w takim razie okej, nie będę mu się więcej narzucać, że generalnie ma mnie z głowy. On jeszcze dobił że "ok, o to mu chodziło właśnie". Założę się że był pijany i że prędzej czy później zacznie przepraszać i się kajać. Dla zabicia czasu wymyślałam dla niego różne riposty. Ostatecznie stwierdziłam, że w takiej sytuacji najtrafniejsza bedzie ta na "S" zawierająca tylko jedno słowo. |
|
|
|
#2432 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Boże, kto to takich produkuje?
|
|
|
#2433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dosadne spier... załatwi sprawę Tylko nie daj się przeprosić
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
Cooone - nie dam się, jeszcze by to mogło znów doprowadzić do narzucania się :P
|
|
|
|
#2436 |
|
szef wszystkich szefów
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje, ja się zwijam... dobrej nocki! jutro przypędzę z bellkiem i potem do lekarza pędzę
dobranoc |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2439 |
|
szef wszystkich szefów
|
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle powiem wam że jego życie mnie przerasta. Dostaje ten facet rentę po ojcu, oddaje ją matce a ona mu wydziela na fajki. On nawet nie wie ile kosztuje ugotowanie obiadu. Jak wiecie dwa lata mieszkałam sama, spytał mnie kiedyś ile kosztuje życie, jak mu powiedziałam to był w szoku! Że 50zł za gaz, 80 za prąd, no jak to? 100zł tygodniowo na jedzenie? Jakim cudem?! On nie wie ile w sklepie kosztują tak podstawowe rzeczy jak mąka, masło, cukier. Wie za to ile wódka, piwo i fajki. Wiecznie jojczy że mu się nudzi w domu, że nie ma znajomych, jak mu znalazłam różne kursy które mógłby porobić w ramach UP to powiedział że on się uczyć nie musi bo ma rentę. On nawet zrobił dziecko żonatej kobiecie, w całej swojej życiowej "mondrości", ma szczescie, że ona udaje że to jej męża, bo inaczej pewnie jego matka musiałaby alimenty płacić. No ręce opadają. Nie mówię, że jestem jakaś super samodzielna, bo póki się uczę też jestem na utrzymaniu rodziny, no ale uczę się po to, żeby potem móc na siebie zarabiać. A jemu w końcu rentę odbiorą i co zrobi? Poprosi mnie o piątkę, ale już nie na telefon a na chleb? Oby nie na wódkę i fajki.
|
|
|
|
#2441 |
|
szef wszystkich szefów
|
Cycki opadają. Jak ja nie trawię takich typów grrr
|
|
|
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, żegnam się bo rano do pracy
![]() Pokazywać bellki, może jeszcze się na coś skuszę
|
|
|
|
#2443 |
|
Strażnik Wizażu
|
Co do 'kolegi' to brak mi słów nie ogarniam takich ludzi i staram się trzymać od nich z daleka a Ty za dobra jesteś koleżanko Dobra, zbieram się...wycieczka piesza na Szrenicę, ołje, może to przeżyję |
|
|
|
#2444 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie naprawdę niewiele im brakuje do ideału ![]() Cytat:
ja czasem mam takie dni że zbieram wszystko co mi się spodoba, a czasem gmeram, szukam i wszystko odkładam...Cytat:
jak zaczęłam zapuszczać paznokcie pielęgnacja była bardzo intensywna i przede wszytskim systematyczna. Teraz już nie muszę aż tak ich pilnować. Zadzieranie się to może byc chyba brak witamin. Cytat:
ale byłam dzieckiem to obgryzałam i szło mi to świetnie no widzisz, to aparat dał podwójne korzyści ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
Spamiary co was znowu wzięło
już było spokojnie a od dwóch dni nie mogę was dogonićzaczęłam cytować ale niestety to nie na moje siły i zrezygnowałam, jednak spróbuję być na bieżąco ![]() Napiszę tylko że fajne zakupy Biedronkowe poczyniłyście ![]() mnie niestety nie udało się ale nie rozpaczam
|
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
lolli_pop, ręce opadają! ja podobnie jestem na utrzymaniu rodziców póki się uczę, i chcę się uczyć. ale życie kosztuje, to fakt, opłaty, mieszkanie, jakieś srodki czyszczące, jedzenie... leci kasa okropnie.
Anula, to ja miałam wczoraj taki dzień że nic mi nie pasowało zaraz pędzę do biedronki na zakupy i rozważam zakup tego chabrowego lakieru, ale no... mam podobny z miss sporty
|
|
|
|
#2447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, na litość, jakbym już była w ciąży to tak czy inaczej moje rozpaczanie sytuacji by nie pomogło. I owszem, zakończmy tą dyskusję, bo mam zwyczajnie serdecznie dość. Cytat:
|
|
|
#2448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spamu się zachciało, cholera!
![]() Witam Śliczne pazurki ![]() Cytat:
Noszę w torebce krem do rąk i używam go średnio co 30 minet ![]() Uwielbiam to "yhym" Jest takie wymowne w każdej sytuacji Suuuuper Cytat:
jfdfmtiirgufsof ufheufhudjgnfy drfehf ![]() Lolli- kolega... Hmmm. Rzeczowe S**** będzie jak najbardziej na miejscu. Co za głupi f*ut Bardzo miły facet -.- A co do całej dyskusji... Proponuję zostawić Rudą w spokoju. Nie podejmiemy za Nią żadnej decyzji, nie powiemy jej co ma robić, bo to jej życie, siur? Ile ludzi tyle gustów. Każdy ma inne podejście do pewnych spraw i nie zawsze można się dogadać... Koniec kłótni, wracamy do harmonii na wątku ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Ach, lakier. Gadałam z przyjaciółką i okazało się, że kupiła go niedaleko mojej mieściny w sklepie w stylu "Wszystko po 5zł" ![]() Nie wie ile dokładnie kosztował, bo brała dużo pierdółek jeszcze, ale wnioskuję że drogi nie był. Jest firmy Editt. Były różowe, zielone i niebieskie. W przyszłym tygodniu pewnie wyskoczę tam na zakupy, to mogę Was obkupić jak chcecie
|
||
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
Karola dla mnie bierz! Koniecznieee! ze dwa
kolor nie gra roli hłe hłe
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lolli Gratuluję cierpliwości, dziwię się że tak długo dałąś radę utrzymać znajomość |
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świecący w ciemności Ja sobie chyba tez dokupię z jedną buteleczkę
|
|
|
|
|
#2452 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Loli, normalnie brak mi słów, skąd się tacy ludzie biorą Olej debila, niech pożałuje![]() Witam wszystkie nowe dziewczyny Niestety nie dam rady wszystkiego zacytować, za dużo tego.
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Cudny
to ten co wpada na zdjeciach w gazetce biedronki w pomarancz? jesli tak to musze go miec
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Karola a on jak kryje? Jak bedziesz tam to mozesz mi napisac smsa jakie kolory są
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Karola a on jak kryje? Jak będziesz tam to możesz mi napisać smsa jakie kolory są
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba dwa wpadna do mojej kolekcjii a ktoras z Was ma ten wpadajacy w pomarancz?
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
takiego wlasnie koloru szukalam od dawna
podobny ze 2 lata temu mialam z avonu, ale juz zaawiać drugi raz nie chcialam ![]() no nic, lece sie zbierać do biedry i spróbuję wyjsc bez nowego lakieru
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

ja czasem mam takie dni że zbieram wszystko co mi się spodoba, a czasem gmeram, szukam i wszystko odkładam...
Ale potem założyli mi aparat ortodontyczny i od tej chwili, uwaga uwaga, nie dosięgam do skórek 

Noszę w torebce krem do rąk i używam go średnio co 30 minet