|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
Cytat:
![]() dobry
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() świnka mi spać nie daje |
|
|
|
|
#3123 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem napiszę jaką no tak do Fashion House ona chce, 600km w obie strony wyjdzie pewnie bo do Wawy mam 260km a biorąc pod uwagę że gdzieś mogę pomylić drogi to jak nic 600 razem, powiedz czy tam coś wartego uwagi jest w asortymencie sklepów.... zrobiłam przed chwilą kilka fotek tego mojego remontowanego hallu , bo korytarzem czy klatką schodową ciężko to nazwać, wrzucę do klubu to pomożecie mi wybrać kolor ścian, oki? bo ja ciągle niezdecydowana i co wymyślę to się nie podoba albo Oli albo dla tż, tylko Juniorowi wszystko jedno (chociaż pewnie by chciał w samochodziki lub Iron Men'y )Cytat:
Cytat:
Twój synuś jest zarąbisty, chociaż wiesz- mam nadzieję że mój mi odpuści jak dorośnie z wrażeniami, na razie Olka mi gwiazdorzy wynieś ją za drzwi Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-08-02 o 09:04 |
|||
|
|
|
|
#3124 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() ale mnie wczoraj zmogło, mąż chciał na chwilę do kompa, a ja się przyłożyłam do poduszki na moment i potem tylko poszłam na swoje łóżko i obudziłam się dziś o ............8.30 ![]() Cytat:
![]() Neyra, to może o mnie ztymi telefonami ja raczej nie lubię jak do mnie się dzwoni o 6 rano i po 22, szczególnie jak mam wolneJoluś trzymam kciuki, żeby nie narobili ci długów ![]() a swoją drogą to coś nie tak z twoim bratem, skoro nie regulował należności
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
a może któraś z Was chce się pozbyć slip into daring
może być psiknięta
|
|
|
#3128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie od kilku tygodni obiecuje kompleksowe badania i ... jeszcze nie doszłam po skierowanie ![]() Dziewczyny jak mnie boli głowa, już sama nie wiem czy to od żołądka czy migreny wróciły. Już zapomniałam jak to boli, normalnie musze się skupić żeby coś zobaczyć i do tego tak mnie mdli, próbuje to zajeść suchą bułką ale marnie |
|
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3132 | |
|
szeryfcio
|
No, my wróciliśmy. Wrzask był niemiłosierny, a z tatą nie płacze.
W ciągu roku, jak dużo chorował wyciągnęłam skierowanie do pulmonologa. I teraz właśnie w sierpniu wypada nam wizyta (4 miesiące czekania, nasza kochana służba). No i trzeba było zrobić badania. A teraz jest oczywiście zdrowy. No ale trzeba się u jakiegoś specjalisty zaczepić, żeby potem w razie co ktoś się konkretnie nim zajął. Cytat:
Moim zdaniem nic, ja na zakupy wolę jechać do galerii (uwzględniając wyprzedaże), ale to też zależy czego kto szuka. Ja uważam, że tam (do outletu) warto ewentualnie pojechać jak się szuka sportowych rzeczy, bo jest tam skupisko sklepów sportowych. A takie normalne ciuszki kobiece to w galerii. No i Levis. Zawsze są tam promocje i spodnie w niskich cenach, a to dla mnie najlepsze spodnie spośród wszystkich firm robiących dżinsy. Tak szczerze mówiąc, to wolę drugi outlet (z drugiej strony Warszawy) w Ursusie. Tam jest świetny outlet Mexxa i Toma Tailora. No ale to zależy, czego kto szuka, może znajdziecie coś dla siebie.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2012-08-02 o 09:49 |
|
|
|
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha
doczytałam, który outlet myślałam, że może factory a to blisko mnieOK Neyra
|
|
|
|
#3134 | |
|
szeryfcio
|
Dokii chodzi o outlet w Piasecznie - Fashion House. Jeden przystanek autobusowy pod Warszawą.
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#3135 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
![]() co robi? pewnie stoi na dwóch łapach i zębami gryzie kraty? ![]() Cytat:
![]() dwie torby spakowane i zaniesione do samochodu,podręczne rzeczy-kosmetyki i dzisiejsze ciuchy,ręczniki jutro się spakuje wieczorem jeszcze posprzątam bo troszkę tu jeszcze piasku czuję,mimo że codziennie zamiatam
|
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Raz w Chorwacji jest drożej. Dwa, nie ma tam typowego miasteczka imprezowego. 3 wolę plaże w Bułgarii. 4. ludzie są milsi. 5. jedzenie bułgarskie bardziej mi smakuje.
Cytat:
|
|
|
#3137 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
No way! In Bloom noszę w lutym/marcu. ![]() No nie martw się, nie psikam się jakoś nachalnie.
|
|
|
#3138 | |
|
|
Cytat:
![]() Ciekawe kiedy ja z Neyrą się spotkam
|
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
ludzie jak zobaczą ją na klatce schodowej to na pewo się ucieszą
![]() szybciej ona zawału dostanie ![]() non stop robi 'mimimimi' i non stop chce jeść kapustę zjada w dosłownie 5 minut i chce jeszcze ona traktuje mnie jak ciocie (ciocia=warzywko) ![]() co najzabawniejsze ona ma otwartą klatkę więc jak mnie nie widzi to wychodzi i spaceruje, a jak mnie przyczai to spierdziela jak tylko może do klatki i udaje,że mnie nie widzi
Edytowane przez loveve Czas edycji: 2012-08-02 o 10:24 |
|
|
|
|
#3140 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
. Też planuję wybrać się do Bułgarii. Wiedziałam tylko o dwóch rzeczach, o których wspominasz, że jest taniej i że plaże są ładniejsze (piaszczyste).
|
|
|
#3141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogadaj do niej, może się uspokoi, a na noc daj więcej jedzenia ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
a do Chorwacji spokojnie pojadę samochodem a co do outletu to już wiem, że jednak Piaseczno
||
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy to za tydzień dwa obmyślę a innowacja?? kurcze, nie wyszła mi buuuu .... po niedzieli mieli kaloryfery wymieniać , a ja w poniedziałek wybierałam się do Olsztyna na kilka dni z dziećmi, aby im zabytki pokazać i aby mąż sobie to sam ogarnął... 10minut temu zadzwonił z pracy że hydraulikom się dni zmieniły bo jakaś robota wypadła im i będą dzisiaj o 12tej jeju... roztrzęsiona jestem i nie wiem za co się brać... z korytarza wszystko mam w pokojach bo miało być tak wszystko zaplanowane że najpierw jedno potem drugie, a teraz jeszcze w pokoje mi włażą... kazałam mojemu brać przepustkę , bo jak ja sama mam meble odsuwać do robienia dziur w podłogach i ogólnie no wszystko mam na wierzchu, plus rzeczy z korytarza... najpierw rzekł że nie będzie brał przepustki, ale na szczęście zadzwonił przed chwilą że będzie o 11tej... no sajgon.... lecę..... dobra lecę.. przykryję chociaż wszystko jakimiś prześcieradłami czy starymi zasłonami... masakra... poprosze o kciuki... no co za dzień....w klubie wrzuciłam foty remontu na korytarzu.. nie mam pomysłów co do koloru... górę chcę na biało, bo najwyższe ściany to i ciężko z kolorem ogarnąć , ale do półpiętra wraz z sufitem tego poziomu chce na inny kolor ale nie wiem jaki... chciałam jasnoszary to mąż mówi że to kolor betonu, Ola chce waniliowy.... zalećcie i doradźcie Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-08-02 o 10:40 |
|
|
|
|
|
#3143 | ||
|
|
Cytat:
ale Skarbie...zamiast kapusty jeśli masz możliwość,zerwij jej trawę (tylko nie dawaj mokrej) po kapuście i sałacie mają wzdęcia i miękkie kupy no chyba że właścicielka jąkarmi kapustą i śwince nic nie jest,to ja się nie wtrącam ![]() Cytat:
ale pamiętam do dziś,i chętnie bym do Varny wróciła zobaczyć co się zmieniło
|
||
|
|
|
|
#3144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
marchewkę muszę jej kupić bo to uwielbia, albo ogóra u mnie trochę mży więc mam tylko mokrą z pod bloku |
||
|
|
|
|
#3145 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
)ogórek to ulubieniec świnek chyba dobra bo ja zacznę o śwince to Was zanudzę idę się nasmarować i lecimy na ostatni dzień plażowania(upały niby miały być ale słońce co chwilę zachodzi )
|
||
|
|
|
|
#3146 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Może i ciebie niedługo zaszczyt kopnie? ![]() Cytat:
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ogóra jej kupie
|
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziś pospaliśmy
gdyby nie psy to pewnie jeszcze lezałabym w wyrku![]() Joluś 3mam kciuki by wszystko było po Twojej myśli w gazowni ![]() kurcze też byym chciała jechać do Chorwacji może w podróż poślubną się wybierzemy
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam na miasto
do później
|
|
|
|
|
#3150 | ||
|
Wtajemniczenie
|
bry
![]() upału ciąg dalszy muszę się wziąć za obiad bo się głodna robię ale ostatnio nie mam ani pomysłów ani chęci do robienia obiadów Cytat:
co do pralki to nasza też na początku śmierdziała "nowością" ale szybko jej przeszło ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

Ten syf i potem sprzątanie. U nas jest odwrotnie niż u was. Mąż zawsze inicjuje remonty, ja ich nie cierpię i powodują u mnie obniżenie nastroju 

co więcej z rana zrobiłam pranie w rękach 

może być psiknięta

marchewkę muszę jej kupić bo to uwielbia, albo ogóra