![]() |
#61 | |
BAN stały
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Life is a drink ...
|
Z ciekawości oglądnęłam jeden z nowszym filmików jlove i tam jakiś biega biały piesek ... to nie ten sam ?
#64 |
Zakorzenienie
|
Inez w ostatnim filmiku wygląda ślicznie: http://www.youtube.com/watch?v=fSryA...2&feature=plcp.
#65 |
Rozeznanie
|
#66 |
Zadomowienie
|
Ten biały (tak sprzed ok roku) to Missy, niestety nagle zachorowała i zdechła. Teraz ma nowe zwierzaki, ale przechodze ten okres w którym jej nie lubię a filmy są moim zdaniem o niczym. Trzymam w subach bo nóż widelec mi się odmieni i któryśtam raz wróce do oglądania jej filmików
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/user/FoodDrugAndCosmetics
ktoś ogląda? ja ją bardzo polubiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
- najladniejsze oczy ma ...- maxineczka
- najladniejszy usmiech...callmeblondii - najzgrabniejsza jest ...- nissiax83 - najbardziej lubie poczucie humoru PannaJoannaMakeUp - bez konca mogle sluchac - callmeblondii i nissiax83 - najfajniejszy nick ..kat0su - podoba mi sie styl ubierania nissiax83 - moglabym miec takie wlosy jak maxineczka - najsympatyczniejsza wydaje sie byc -Inez i nissiax83 - najpiekniejsza jest nissiax83 i maxineczka |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiecie która z dziewczyn zrobiła filmik o jedzeniu?
![]() Widziałam takie coś u Szusz i jestem ciekawa innych filmików.
#70 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jakie jest Wasze zdanie o tej dziewczynie, ale według mnie ona robi z siebie Bóg wie jaką stylistkę, a sama ehm ... ubrać się nie potrafi.
http://www.youtube.com/watch?v=8J3k7...1&feature=plcp |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie się podoba bo jest inaczej, z jajem, niesztampowo. Ale dalej to są ciuchy, które można ubrać, nie są przekombinowane. M.in. dzięki inspiracji nią ubieram się dziś bardziej kobieco w sukienki i spódnice, których nie miałam w szafie od czasów nauczania początkowego ![]() No, ale każdy ma prawo do swojej opinii. ![]()
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Jako ze uwielbiam tego typu ankiety i rankingi zrobilam podsumowanie wersji pozytywnej:
- najladniejsze oczy ma ...digitalgirl13 (6 glosow) - najladniejszy usmiech...callmeblondieee (4) - najzgrabniejsza jest ...nissiax83 (7) - najbardziej lubie poczucie humoru ...cremedelacreme28 (4) - bez konca mogle sluchac ...inez (6) i nissiax83 (6) - najfajniejszy nick ...katOsu (3) - podoba mi sie styl ubierania ... RockGlamPrincess (3), TheCostaChic (3) martynkaukm (3) - moglabym miec takie wlosy jak ... BrunettesHeart (4) - najsympatyczniejsza wydaje sie byc ...Karolina ze stylizacji (7) - najpiekniejsza jest ...nissiax8 (8) A teraz w druga strone ![]() - nie zamienilabym sie na oczy z ... - nie zachwyca mnie usmiech ... - nie zazdroszcze figury ... - mam inne poczucie humoru niz... - irytuje mnie glos / sposob wypowiedzi ... - nie podoba mi sie nick ... - nie podoba mi sie styl ubierania ... - nie chcialabym miec takie wlosy jak ma ... - najmniej sympatyczna wydaje sie byc ... - uroda nie grzeszy ... ![]()
#74 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No chyba, że to tylko taki żart, a ja się nie poznałam ![]() Wiem, że teraz mi sie dostanie, bo się nie udzielam tu, a 3 grosze wciskam.
![]() |
#76 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kolei dziewczyna z tego filmu wskoczyła w kostium dla nastolatki, z jakimś totalnie idiotycznym napisem na tyłku (przypominają mi się czasy podstawówki i dziewczynki latające w spodniach z napisem 'more' na pupie) - a najgorsze jest to, że kilka dni temu wrzuciła film o dobieraniu kostiumów do sylwetki - dlatego weszłam na jej kanał, bo w tym cyklu mówi w miarę składnie. Mówi jedno, robi drugie. Zero konsekwencji w tym co robi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
po prostu Em :)
|
I na tym Ci zależy?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Wrecz przeciwnie, chcialam poznac wasze opinie, odczucia i skonfrontowac je z moimi. W ogole zas nie pomyslalam o konsekwencjach takiej ankiety.
Poprawiam sie, jezeli ktos ma ochote - ciag dalszy ankiety (wersja pozytywna): - najwieksza klase ma ... - najladniejszy styl wypowiedzi ... - mogalby zostac moja przyjaciolka ... - jestem zachwycona cera ... - najladniejszy nosek ma ... - chcialabym takie brwi jak ma ... - najfajniejsze tlo/pokoj ... - najciekawsze pomysly ... - najlepsze makijaze wykonuje ... - mam niedosyt filmikow ...
#81 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy jest na to jakis okreslony przepis? Jedyny sluszny? Kazdy ma inna definicje wyczucia stylu... Cytat:
![]() Radzka sama kilkukrotnie powtarzala, ze zdaje sobie sprawe ze jej polaczenia sa czasem kontrowersyjne. Nawet jesli istnieje jakis ogolnie przyjety zbior "modowo-sylwetkowych" zasad, o ktorych ona sama wspomina, nie oznacza to ze musi sie ich bezdyskusyjnie trzymac. Tak dlugo jak robi to swiadomie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Life is a drink ...
|
Uwaga Sarunia nagrywa w jakości HD ... zaczęłam się bać powiem szczerze
![]()
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=mxO6z0sEWfA&feature=plcp takie filmiki ma także nieesia25 http://www.youtube.com/watch?v=gGlZYL5iTHg&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=Q3JJG...feature=relmfu Edytowane przez maleeva Czas edycji: 2012-08-02 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie jestem na bieżąco, o co chodzi w aferze paryżowej (nieesia25) i małpkowej (nissiax83?) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | ||||
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Szczególnie ciekawe jest, że teraz byciem świnkami jarają się osoby, które w trakcie akcji chlewikowej jakoś odwagi do pisania nie miały ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A małpki, to cóż, nissiax uważa, że jak się nie depiluje rąk to ma się je włochate jak u małpki ![]() Pisałam to ja, swoimi włochatymi, małpimi rencyma ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To znaczy wyglądać dobrze w tym, co na siebie wkładamy. Jeżeli ktoś ma się za 'stylistę' i radzi innym, to sam powinien iść za swoim słowem i robić to o czym mówi. Tutaj dostrzegam zero konsekwencji. I to co ona robi bynajmniej nie jest kontrowersyjne - momentami zalatuje totalnym brakiem pomysłu, w konsekwencji czego wychodzi jakaś totalna, dziwna mieszanka wszystkiego i zarazem niczego. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paryżowa: Nissia wspomniała że dziewczyny (bez nicków/imion) przez napór ze strony eko-maniackich-widzów kryją się z rzeczami typu wyjazd do Paryża sponsorowany przez Dove (które testuje na zwierzętach). Niessia (autroka m.in. filmiku o tym że przechodzi na eko i nietestowane kosmetyki) się oburzyła (na twitterze) że Nissia pije do niej. Film-relacja z Paryża miał się podobno pojawić i był w planach, ale najwidoczniej montaż wymaga jeszcze kilku miesięcy obsuwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym ja tu widzę sporą konsekwencje między tym co mówi w filmie o sylwetkach a tym jak jest ubrana na plaży. A że napis na majtkach nie jest sentencją Seneki? No cóż ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do tej 'negatywnej' ankiety jestem zdecydowanie przeciw. Wytykanie palcem jest brzydkie szczególnie, że nikt z nas nie ma wpływu na oczy, uśmiech czy głos. No chyba, że żądamy na ekranach tych stworzonych nie przez matkę naturę, ale przez chirurga plastycznego ![]()
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
Nowy filmik Czarszki:
http://www.youtube.com/watch?v=BB1913geYz0&feature=plcp Najładniejsze oczy ma Inez (zielone ![]() Najładniejszy uśmiech ma Kiediska Najzgrabniejsza jest... Trudno powiedzieć, bo nie oglądam filmików, w których dziewczyny pokazują, jak są ubrane. ![]() Najbardziej lubię poczucie humoru Czarszki Bez końca mogę słuchać: Inez, Kiediski, Czarszki, RLM Najfajniejszy nick - Kiediska86 Podoba mi się styl ubierania... To samo co przy "najzgrabniejsza jest". Mogłabym mieć takie włosy jak Kiediska albo Ania z theduedonne Najsympatyczniejsza wydaje się być Inez Najpiękniejsze są: Inez, Kiediska, Czarszka, RLM, dziewczyny z theduedonne, Agnieleczka, PoziomkowaPanienka, Stylizacje. Nie, nie, naprawdę nic się nie powtarza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.